Effervescent 29.

autor: Cinematics

Bill zkouší něco nového, Tom zkouší něco nového

Bill musel své staré pyromanské způsoby využít k dobré věci a postavil tak úžasně velký oheň uprostřed ostrova, kde byl malý palouček a žádné stromy. Než oheň rozdělal, položili si na zem deku a Bill se snažil počítat hvězdy; vůbec mu to nešlo, ale nakonec vyhrál, protože Tom ho políbil, aby zapomněl, kolik jich napočítal, a tak mu musel znovu věnovat pozornost. Billovi to nevadilo. Nikdy. A tak tuto malou líbačku považoval za vítězství.
Když byl oheň v plné parádě, Tom si dělal starosti, že by to někdo mohl přes vodu vidět a dát vědět policii, říct, že je tam požár, ale Bill mu řekl, aby se uklidnil. Byli obklopeni stromy a on postavil krásné ohniště, aby tak nebyl vidět žádný kouř; nikdo si jich nevšimne.

„Jen ho musíme uhasit, než půjdeme spát,“ řekl Tom, a Bill souhlasil.
„Jo, nechce se mi probudit se s hořícími vlasy…“
„Nedokážu si tě představit plešatýho…“
„Oh, bože. To by byla noční můra.“
„Stále roztomilý.“
„Ne. Myslím, že mám divný tvar hlavy… už takhle je divná,“ odpověděl Bill, když si pohladil vlasy, prsty projížděl jemné vlnky.
„Až moc se staráš o to, jak vypadáš. Víš, že bych tě miloval jakkoliv.“
„Kdybych se staral tak moc o to, jak vypadám, když jsem s tebou, tak bych se každý den maloval,“ řekl se smíchem. „Namísto toho mě vidíš v mé monoklové kráse, a jsem ještě víc sexy, když mám na čele akné zaviněné potem.“
„Máš tam maximálně dva pupínky, a nevadí mi.“
„Oh, Bože! Takže tam něco mám?!“
„Bille…“
„No, alespoň nemám knír. To je to nejhorší.“
„Seš divnej,“ usmál se Tom a položil si hlavu na Billovo rameno.
„Jsem divnej, ale tvůj,“ potvrdil Bill a Tom se mohl jen usmát.

Bill se odvrátil od pohodlí Tomova ramena, aby mohl vzít pytlík s marshmallow, než jeden napíchl na konec svého klacku a dal ho do ohně.
„Lidé vždycky říkají, že když to držíš nad ohněm, tak je to lepší, ale tak je větší riziko, že to chytne,“ informoval ho Bill. „Ale když to držíš blízko uhlíků, tak to taky může chytnout, ale ne tak často a je to pak perfektně zlatavé. Mňami!“ sundal marshmallow z klacku a dal si ho do pusy.
„Na někoho, kdo kempoval jen jednou, toho víš hodně,“ zasmál se Tom.
„Jo no… bylo to na týden, a tak jsem se rozhodl udělat z každého dne výbornou zkušenost. Myslím, že jsem si opékal chléb na ohni, abych si udělal sýrový sendvič… moc dobře to nefungovalo, ale stejně jsem to snědl. Bylo to celkem v pohodě.“
„Fuj,“ řekl dredáč, ale zasmál se.
„Viděls někdy ten film s Johnnym Deppem? Benny a Joon? Kde dělal sýrové toasty žehličkou? Rád bych to zkusil, jestli to funguje. Vsadím se, že by to fungovalo, nechápu, proč by to nemělo fungovat… zajímalo by mě, jak delikátní by to bylo. Vsadím se, že by to bylo lepší než sendviče z ohně…“
„To jsem nikdy neviděl, ale musím říct, že mě nijak neláká to jíst…“
„Ani kdybych je udělal speciálně jen pro tebe?“
„Možná bych si kousl…“
„Jednou to zkusíme,“ zasmál se Bill, než si dal další marshmallow do pusy a vydechl, položil si hlavu na Tomovo rameno a přitulil se k němu.
Oheň pomalu dohoříval a chlapci byli víc a víc unavení. Převlékli se do pyžama, po tom, co se nazí mazlili u ohně, a vlezli si to stanu; přitulili se k sobě pod dekami. Bill Tomovi zpíval před spaním, aby se mu lépe spalo, a zabralo to výborně.
Oběma se spalo krásně pohodlně, dokonce i když spali na zemi, oba byli odpočatí, když se ráno probudili do chládku, který jim srpen nabízel. Byl to trochu šok, že je tak brzké ráno, ale bylo to perfektní. Bill se převalil na záda, zazíval a protáhl se, Tom se na něj naklonil, usmál se na ospalého chlapce.

„Dobré ráno, fešáku,“ zašeptal a Bill se ospale usmál.
„Mm, tobě taky dobré ráno,“ odpověděl Bill a Tom se o něj otřel. „Oh?“
„Jsi tvrdý,“ poznamenal Tom a Bill přikývl.
„Ne každý den se probudím s tak krásným klukem na mně, který se o mě otírá.“
„Nemohl jsem si pomoct.“
„Co to do tebe vjelo, Trumpere?“ popíchl ho Bill. „Tady venku se chováš naprosto šíleně.“
„Jen se cítím volný,“ vydechl Tom a políbil Billa. „Jako bych existoval jen já a ty.“
„Já cítím to samé… pojďme se nikdy nevrátit,“ řekl se smíchem, ale pak to znovu promyslel. „I když… tvoje piano a moje čelo zůstalo doma, a Andy a mamka a táta, a nechci od nich zmizet…“
„Strávíme tu ještě jednu noc, než léto skončí,“ slíbil mu Tom.
„Dobře.“

Bill přirazil pánví k Tomovi a zakryl si pusu, když se zasmál, jen aby si pak dal ruce z obličeje a zajel s nimi do Tomových dlouhých dredů, když na něj Tom trochu tvrději přirazil.
„O co ti jde?“ zeptal se Bill s nakrčeným obočím, ale Tom mu odpověděl ne slovy, ale činy.
Sjel níž po Billově těle a vyhrnul mu triko; užíval si, jak mu Bill pomohl sundat to triko úplně. Tom zatahal za kraj Billových kalhot a Bill otevřel rty, když se na něj podíval. Nejspíš Tomova odvážnost ještě nevymizela, a tak z jejich kempování oba dostanou to nejlepší; Bill by nemohl a nechtěl nikdy říct ne!
Aby Tomovi dal najevo, že to chce, přirazil na něj pánví a Tom vzal do ruky jeho erekci, jemně jezdil rukou nahoru a dolů, zatímco se předkláněl a sál jeho piercing v bradavce. Bill spokojeně vzdychal, když Tom skousl jeho ozdobu a zatahal za ni; zatahal tvrději pokaždé, když dojel rukou od kořene až nahoru.

„Kurva,“ usykl Bill, díval se na Toma, který mu pohled oplácel; zuby měl stále kolem Billova piercingu.
To jak se na něj Tom díval, ten výraz viděl jen jednou v životě, a to bylo včera v noci. Jeho oči byly mnohem temnější než obvykle a na rtech měl svůj úšklebek, i když měl zuby semknuté. Bill cítil, jak se chvěje; Miloval, jak Tom vypadal skoro až výhružně.
Tom stále Billa držel za erekci, když po něm trochu sjížděl dolů, při tom ho zahrnoval polibky, a nakonec vystrčil jazyk, aby olízl Billův žalud. Billovi se skoro až zkroutila chodidla a zaklonil hlavu, prohnul se v zádech, když ho Tom vzal do úst a pohyboval se ve stejném rytmu jako jeho ruka. Bill si byl jist, že se Tom neuvěřitelně zlepšuje, a i když jejich poprvé bylo naprosto brilantní, teď to bylo stejně dobré, jestli ne lepší.
Billovo mužství bylo pokryto Tomovými slinami, byl to naprosto překrásný pocit. Bill zaryl nehty Tomovi do ramen, skousl si spodní ret a rozhodl se, že jelikož tady nikdo není, že bude co nejhlasitější; a tak byl. Bill miloval být hlučný, a Tom miloval hlasitého Billa; byl si pak jistý svými pohyby.
„Nevydržím dlouho,“ vydechl Bill; srdce mu tlouklo jako pomatené.
Přepokládal, že se Tom odtáhne a že ho nechá udělat se jako vždy, ale Tom se nepohnul. Jen dál sál, jazykem mu tlačil na kořen. Billovi se stáhly břišní svaly a třísla, a beze slova (protože se to stalo až moc rychle) se tvrdě udělal Tomovi do úst. Tom spolkl každou kapku jeho orgasmu.

„Já…“ Bill ztěžka dýchal a vypadal trochu zahanbeně, když se mu Tom podíval do očí.
„Copak?“
„Měl jsem,“ Bill se ostře nadechl. „Varovat tě…“
„Mm, ne… chtěl jsem,“ odpověděl Tom a Bill se svůdně usmál.
„Pak bych ti měl nejspíš dát nějakou odměnu, hm?“ mrkl na něj Bill a Tom z něj slezl, stáhl si své kraťasy, pak se naklonil, vzal Billa za boky a vzal si ho na klín.
„Chceš… um…?“
„Um? Oh! Oh!“ Bill se zasmál. „Ano, ale uh…“
„Něco jsem přinesl…“ zamumlal Tom a natáhl se do kapsy od batohu a hrabal se v něm.
„Předpokládám, žes to ukradl Andymu?“ řekl Bill se smíchem a vzal Tomovi z rukou malou lahvičku. Tom jen pokrčil rameny.
„Tak zlobivý, zlobivý chlapec,“ sykl Bill, než se usmál divokým úsměvem Kočky Šklíby.

Otevřel lahvičku a rozetřel si gel v dlaních, pak namazal Tomovu chloubu; dredáč usykl, přivřel oči a otevřel pusu. Bill přemýšlel, jestli Tomovi nabude vadit, když bude navrchu on, když se na něj posadí a bude dělat všechnu práci. Chtěl, aby se Tom dostal co nejhlouběji a měl dojem, že takhle to bude nejlepší.
„Můžu…“ Bill se podíval dolů a pánví se otřel o Tomův klín, starší chlapec nadšeně přikývl.
Bill si dal dva prsty za záda a namazal si gel kolem dírky, jeho mužství bylo už zpola ochablé, jelikož svůj orgasmus už prožil. Tom si to nikdy předtím neuvědomoval, ale sledovat Billa, jak si to dělá prstem, ho vzrušovalo víc, než si kdy myslel, že bude možné.

Bill se nad Tomem nakláněl, jednou rukou se podpíral a druhou měl stále za zády; prsty pomalu hýbal uvnitř svého křehkého těla. Z nějakého důvodu Tom chtěl vidět, jak to Bill dělá, ale pak si řekl, že bude lepší, když se podívá až jindy; jelikož to po něj bylo stále všechno až moc nové. A tak namísto toho sledoval jen Billův obličej; Sledoval, jak se jeho dlouhé řasy chvějí a jak se jeho plné rty otvírají a zase spojují, zatímco tiše lapá po dechu.
„Okay,“ zašeptal Bill a pomalu vysunul prsty ven, s tichým vypísknutím a pocitem prázdnoty se našteloval nad Tomův klín.
„Tady…“

Tom se chytil za kořen své erekce a nasměroval ji, aby perfektně zapadla do Billova těla. Tentokrát se zdálo, že je mnohem lehčí zasunout se do něj, a tak se usmál, když Bill nezanaříkal bolestí, ale jen trochu nespokojeně vydechl, než roztáhl kolena a dal je na zem; čímž Tomova délka v něm zmizela nadobro.
Jelikož vůbec nevěděl, co dělat, Bill přirážel boky, jako to dělal Tom, a zjistil, že s každým přiražením v něm Tom narážel do místečka, která mu tvořilo hvězdy před očima. Tom se znovu cítil odvážně, a tak Billa chytil kolem boků pevněji a přirážel si ho proti svému klínu divočeji než předtím.

Bill nahlas zasténal, o hodně hlasitěji než předtím, a na zlomek sekundy Tom zpanikařil, protože si myslel, že mu ublížil. Ruce dal Billovi k obličeji, palci ho hladil po zavřených očích, ale Bill ani na chvíli nezpomalil; líbila se mu slabá bolest, kterou mu Tomův klín přinášel.
„Kurva, udělej… tohle ještě jednou,“ zasténal Bill, a tak dal Tom ruce zpátky na jeho boky a znovu si ho přirazil.
Bill byl okamžitě zpátky v celé své délce, jeho erekce byla zase plnohodnotná. Tom dal ruku pryč z Billova boku a vzal do ní Billovo mužství, i když si byl jistý, že se Bill znovu neudělá. Bill zaklonil hlavu, upocené vlasy se mu lepily na krk.
Stále přirážel pánví dopředu a dozadu, Bill cítil nutkání, slibný tlak v břiše, ale i tak si byl jistý, že už se podruhé neudělá. Tom cítil, co Bill cítil, viděl mu to v obličeji a začal hýbat zápěstím víc než před tím; rukou pohyboval nahoru a dolů po Billově erekci.

„Ježíši Kriste, Bille,“ zaúpěl Tom a Bill trochu vypískl; nebylo to často, že by Tom nadával, to musel být opravdu, ale opravdu rozzlobený nebo v příchozí extázi. Z Tomova tónu hlasu byl ještě více vzrušený.
„Dobrý?“ vysténal ze sebe Bill a Tom rychle přikývl, pusu dokořán a oči pevně zavřené, zatímco se na něm Bill dál vozil; tvrději a tvrději.
Tom tuhle pozici miloval, ale chtěl se dostat na vršek Billa, chtěl se dívat dolů a vidět toho překrásného chlapce, kterého tolik miluje, až se uvnitř něj udělá; jen pro něj. A tak se mu povedlo Billa dostat před sebe, zajet do něj a dodělat to; sledoval Billův obličej, zatímco se oba tvrdě udělali.
„D-Dvakrát za sebou,“ zanaříkal Bill, tělo měl tak citlivé, že každičký dotek mu hýbal nervy.
„Do prdele,“ vydechl starší chlapec, nechtěl se pohnout.

Bill ho jen držel u sebe, dokud necítil, jak Tomova erekce mizí, a jeho srdce se znovu rozbušilo. Dokonce, i když byl Tom trochu tvrdší, stále byl sladký a plachý jako vždy, protože někde uprostřed jejich milování se Tom neustále ujišťoval, jestli je Bill v pořádku; slovy nebo něžnými doteky, vždycky se ujišťoval… a vždycky bude.
Tom dal upocené prameny vlasů Billovi z obličeje a políbil ho tam, chutnal Billovu slanou kůži. Pár pramínků se přilepilo Tomovi na rty, když se odtáhl, a Bill se zasmál, dal je pryč a pak Toma políbil na špičku nosu.
„Měli bychom si brzy zabalit,“ řekl Bill nenadšeně a Tom smutně přikývl. „Nechci… chci tady s tebou zůstat napořád a pořád se tě dotýkat všude, kde můžu… Tome, miluju tě. Opravdu, opravdu, opravdu tě miluju, hodně… možná až moc! Jsi tak perfektní a nikdy nechci být z tvého dohledu.“
„Nikdy nebudeš,“ slíbil mu Tom a Billovi to naprosto stačilo.
„Rychlý koupání než půjdeme? Abychom se umyli z…“ podíval se Bill na jejich upocené hrudníky. „Tohohle.“
„Koupání zní fajn.“

Nazí běželi k vodě, tam kde byl malý vodopád, a Bill se pod ním začal točit dokola; předstíral, že je to sprcha pro obra. Tom tam s ním stál, třásl se zimou, ale stále se usmíval. Jeho úsměv se ještě zvětšil, když ho Bill objal kolem hrudníku a políbil ho pod vodopádem; Tomovi přišlo, že má břicho plné šílených motýlů.
Bill hladil Toma po celém těle, a Tom dělal to samé; navzájem si pomáhali dostat ze sebe špínu. Bill se rozhodl, že už je dostatečně čistý a že mu je až moc zima, a tak Tomovi dal poslední malý polibek.
„Miluju tě,“ zašeptal Tomovi do ucha, než ho políbil na tvář a utekl, zpátky k jejich věcem.
„Já tebe víc!“ zavolal za ním Tom.
„Čas na ručník?“ zakřičel Bill a Tom souhlasil, dostal si z dredů co nejvíc vody, než šel zpátky za Billem.

Ani jeden z nich nechtěl pryč; na tomhle místě se cítili tak bezpečně a bylo pro ně perfektní. Ale Andreas je bude brzy vyzvedávat, a tak si všechno zabalili a odpádlovali zpátky na břeh k molu, kde spolu poprvé trávili čas o samotě; kde se Tom poprvé rozhodl, že je naprosto očarován třpytícím se chlapcem jménem Bill.
Dostali se na pobřeží, zrovna když Andreas zaparkoval a pomohl jim všechno dodělat. Bill s Tomem se napakovali do auta a celou cestu domů se drželi za ruce; k nim domů.

„Bavili jste se v noci?“ zeptal se Andreas a Bill se zasmál. „Oh, Bože, mám to chtít vědět?“
„Nejspíš ne,“ odpověděl černovlasý a Andreas zaúpěl. „Dělali jsme hrady z písku! Udělali jsme Chateau Tomi a Zámek Kaulitz, nebo Kaulitz zámek… to je fuk. No nic, Tom mi klackem zničil hrad, dokud se nesesypal mrtvý k zemi, a tak vyhrál válku, ale to je dobře, protože já jsem ho porazil po západu slunce.“
„Ne! Zmlkni!“ zakřičel Andreas se smíchem. „Vážně to nechci vědět!“
„Jak se ti pracovalo o samotě?“ zeptal se Tom, změnil téma.
„Nudně… Mamka za nás dneska vzala šichtu; vsadím se, že bude mentální z toho, že tam byla sama.“
„Můžeme ji navštívit?“ zeptal se Bill s jasným úsměvem a Tom musel souhlasit. „Chybí mi. Nikdy jsem neměl mamku, po které by se mi mohlo stýskat, a tak teď jakoby trpím nebo něco! Měl bych ji obejmout, až ji uvidím, co? To by bylo hezké, jak jí ukázat, že jsem jí vděčný, že nás pustila… že?“
„Vsadím se, že za to by byla vděčná,“ odpověděl Andreas. „Bůh ví, že jí dostatečně neobjímáme…“
„Vy bastardi!“ zakřičel Bill se smíchem.
„Jo, jo…“
Andreas, Bill a Tom se rozhodli, že nejdřív všechno dostanou z auta, než půjdou do krámu za Simone, a i když to všechno donesli domů, měli všichni tři neuvěřitelný hlad.
„Hej, měli bychom jít někam na oběd nebo něco,“ navrhl Bill a všichni souhlasili.
Bill byl rád, že může jít ven na hezkou rodinnou večeři. Nemohl se dočkat; ale nejdřív… si bude muset najít outfit.

autor: Cinematics
překlad: LilKatie
betaread: Janule

10 thoughts on “Effervescent 29.

  1. Já jsem z každého dílu vždycky tak…rozněžnělá. Je to takové přirozeně citové…jakoby k sobě opravdu patřili..Moc krásný a já doufám, že ti dva spolu budou žít ve své malém ráji. 🙂

  2. Já myslela, že tu nový díl dnes nebude a tak zatraceně moc mě potěšilo, že to tu je ♥ Užívala jsem si jejich sex, jakobych je pozorovala z nějakýho keře ^__^ Líbí se mi rozdivočelý Tom.
    Obávám se, co se stane v dalším dílu, ale těším se jak blázen O:)

  3. oh bože!tak jsem se přece dočkala,..
    |Tohle byl dechberoucí díl,nádhera,nevím co jiného na to mám říct,moc děkuji za překlad 🙂

  4. Tenhle díl byl prostě kouzelný. Naprosto dokonalý. Je to vždycky nabité tolika city a prostě tak přirozeně nádherné. Líbí se mi, že Tom už se nebojí a Bill je pořád tak stejně šílený, je to skvělé. 🙂
    A taky samozřejmě děkuju za překlad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics