Wicked Game 4.

autor: Gia
*** Tom***

Zábava byla v plném proudu, ale já začínal být docela unavenej. Většinou jsem s pitím neměl problémy, no, ale dneska jsem zřejmě trochu přebral.
Kathrine nám všem radostně oznámila, že nastal čas, kdy si chce rozbalit zbytek dárků. Příhodnější chvíli si opravdu najít nemohla a já měl trochu strach, aby mezi pozvanými našla někoho, kdo jí bude schopen potřást rukou. :o)

Nicméně jsme se všichni přesunuli doprostřed prostorného obýváku a vytvořili tak zajímavě pokřivený kruh. Myslel jsem, že to Kathrine vezme trochu hopem, ale mýlil jsem se. S každým gratulantem se objímala nejméně dvacet minut a já přemýšlel, jestli to má na svědomí alkohol nebo prostě, že se od přírody ráda tulí k opačnýmu pohlaví. :o)
O ni jsem schopen se podělit s kýmkoliv, ale už méně statečně jsem snášel přítomnost té brunetky, která se od bráchy celou dobu nehla ani na krok.

Posadil jsem se do tureckého sedu a žaludek se mi nepříjemně zhoupl. Brrr, tak tohle nebyl moc optimistický signál. Oslavenkyně pochvíli přešla doprostřed kruhu, tak aby na ni mohli všichni co nejlépe vidět.

Úplně jsem zapomněl, co jsem jí před pár hodinama slíbil, když jsme s Billem přicházeli, ale ona to i přes značnou opilost prostě měla zapsaný v hlavě.

„Tááák, moc vám všem děkuji za dárečky, ale teď bych si ráda vybrala ten, na který se těším celej večer. Jelikož mám od našich roztomilých dvojčátek něco slíbeno, rozhodla jsem se, že mi splní můj velký potažmo celoživotní sen…“

Myslel jsem, že chce udělat dramatickou pauzu, aby nás ještě více napnula, ale místo toho si nemístně říhla, no prostě holka podle mýho. :o)) Chvíli jsme se všichni chichotali, ale pak jsme se opět soustředili na její přednes…

„Á já si dneska prostě přeju, aby se tady před námi co nejvášnivěji políbili… tahle představa mě rajcuje už hezky dlouhou dobu.“

V místnosti to souhlasně zahučelo, alkohol odhodil zábrany a mládež se chtěla odvázat. Sem tam byl slyšet nadšený pískot, no prostě hukot.

Přímo naproti mně seděl Bill a upřeně mě pozoroval. Oči se mu leskly z opilosti, ale viděl jsem v nich i něco víc. Byl stejně vzrušený jako já. Třásl jsem se úplně celý, dlaně mě neposlouchaly a já nebyl sto to ovlivnit.

Jaké bylo moje překvapení, když si Bill klekl na všechny čtyři a pomalu se přemisťoval doprostřed kruhu! Společnost to uvítala, ale nikdo ani nepípnul. Všichni viseli očima na mně a na Billovi.

Pomalu jsem se k němu přiblížil, až jsme seděli těsně u sebe. V tom tichu jsem slyšel tlukot vlastního srdce a hlava se mi motala pod náporem alkoholu a emocí. Bill měl taky dost, viděl jsem to na něm. Takhle opilého jsem brášku ještě nezažil.

Jako ve snu jsem viděl jeho dlaň, která se pomalu přesouvá k mému obličeji a jemně mi přejíždí přes rty. Stále to hrobové ticho. Neodvážil jsem se podívat na nikoho kromě Billa. Ten si jazykem navlhčil rty a já cítil, že jestli s těma pohledama nepřibrzdí, budu mít za chvíli boxerky narvaný k prasknutí. Uf, díky Bohu za tuhle hoperskou módu. :o)

Chvíli mě hladil po vlasech, a pak se ke mně nahnul. Nejdřív mi přejel přes rty úplně nevinně, jako když vás políbí rodič na dobrou noc. Ale i tak… kdybych neseděl, tak bych to asi neustál. Dlaně se mi stále třásly a moje prsty tak na Billově koleni vyklepávaly zvláštní melodii.

Bill mi jemně olízl rty svým jazykem a začal se co nejpomaleji dobývat dovnitř mých úst. Nikdy v životě mě takhle něžně nepolíbil. Sice jsme se jednou nebo dvakrát narychlo políbili, ale tohle s tím nemělo nic společného. Jeho sametový jazyk se proplétal s tím mým a jeho kovová ozdůbka cinkala o moje zuby.

Vší silou jsem drtil jeho koleno a druhou rukou jsem ho chytil kolem krku. Možná si myslel, že chci přestat, ale já teprve začal. Neustále znovu a znovu jsem objímal jeho jazyk tím svým, až jsem měl pocit, že omdlím vzrušením. Víčka jsem měl pevně semknutá, vnímal jsem jen Billovu chuť… zase jsem ho chtěl, tak moc.

Nevím kolik uběhlo času, ale my se od sebe konečně pomalu odtrhli. Zamrkal jsem kolem sebe a ten pohled mě dostal. Vzrušení z nás dvou dopadlo i na ty kolem.

„Ty vole, chlapi, jako dost solidní a já myslel, že mě vzruší jen lesbická show. :o))“ Zahlaholil jakýsi týpek vzadu a uznale zvedl palec do výšky.

Všichni nám zatleskali a Bill se posadil zpátky na své místo. Tiše dodal: „Všechno nejlepší k narozeninám… Kathrine.“

******

Pomalu jsme se blížili k domovu a Kathrine po celou cestu nezavřela pusu ani na okamžik. Docela solidně mě z ní rozbolela hlava a měl jsem pocit, že se mi co nevidět rozskočí.

„Byli jste jednoduše k nakousnutí, prostě dokonalost sama. Pořád vás mám před očima.“ Překotně na mě chrlila informace, které mě popravdě ani trochu nezajímaly, a stejně jsem těm jejím opileckejm kecům moc nerozuměl. Bill byl příčinou toho, že mi bolestivě hučelo v hlavě a že se mi splašily snad úplně všechny hormony v těle. Nedokázal jsem na něj nemyslet.

Nevím, kam se s Lily poděli, ale sžírala mě žárlivost, protože jsem věděl, že jestli někdo má na to dostat Billa do postele, je to právě ona.

Sakra! Znechuceně jsem si odplivl a asi po páté jsem se snažil odemknout. Prsty mě stále odmítaly poslouchat a nohy se mi mírně motaly. Když jsme se konečně ocitli v té tmě uvnitř, myslel jsem, že Kathrine odejde, ta však rozsvítila tlumené světlo z malé lampičky a pohodlně se opřela do Billova oblíbeného křesla. Její přítomnost v něm se mi ani za mák nelíbila, ale neměl jsem náladu a ani sílu na hádky.

„Dala bych si něco k pití.“ Houkla na mě mírným rozkazovačným tónem a já napochodoval do kuchyně.

*** Bill***

Celou cestu k Lily domů jsme si příjemně povídali a já musel uznat, že je to velice milá a inteligentní dívka. Sice jsem se ještě trochu motal, ale po půlhodině chůze jsem lehce vystřízlivěl.

Nervózně jsme přešlapovali u plotu jejich domu a ona se na mě povzbudivě usmála.

„Nechci, abys mě líbal, Bille. Já… viděla jsem, s jakou láskou jsi objímal Toma a chápu, že ho máš rád. J… já jsem na tom podobně.“

Vyschlo mi v krku a tupě jsem zíral na tu ztělesněnou nevinnost, jak mi s klidem oznamuje, že miluje Toma.

„J… jo, asi je pravda, že brácha holky vždycky přitahoval o dost víc než já…“

Umlčela mě nesouhlasným gestem ruky a zašeptala: „Já jsem lesbička, Bille. Nepřitahuješ mě ani ty, ačkoliv musím uznat, že jsi až žensky krásný, a tvůj bratr už vůbec ne. Já jen… vycítila jsem to z tebe. Tu nejistotu, ten strach z odmítnutí. Zoufale hledám někoho, kdo by chápal i mé pocity… a myslím, že jsem ho v tobě našla.“

Chvíli jsem větu za větou přelouskával v hlavě a docela hlasitě jsem si odfrkl úlevou. Čemuž se Lily pobaveně zasmála.

„Já, já budu hrozně rád, jestli zůstaneme přáteli. Protože ty jediná víš o mé slabosti k bratrovi a budu ti vděčný za tvé přátelství.“

Lily udělala malý krůček směrem ke mně a téměř neznatelně mě políbila na rty. „Jsem tvá spřízněná duše Bille…“

*** Tom***

Vrátil jsem se do pokoje s namixovaným drinkem, ale po Kathrine ani vidu ani slechu. Že by se unavila a šla domů? Přece mi to netrvalo zase až tak dlouho.

O opaku mě přesvědčilo tlumené přibouchnutí, které se ozvalo z vrchního patra. Vyběhl jsem schody a všiml si, že z Billova pokoje vychází malý proužek světla, téměř neznatelný. Vešel jsem dovnitř a šokovaně jsem zíral na Kathrine, která se s klidem sobě vlastním probírala Billovým deníkem.

„T… to nemůžeš myslet vážně, okamžitě to polož zpátky a vypadni z tohohle pokoje.“

Kathrine se trochu zapotácela a opilecky se na mě usmála. Hodila deník na Billovu postel a ten se rozevřel na jedné z popsaných stránek. Bylo mi jasné, že není schopna v téhle chvíli vnímat, co je tam napsáno, přesto se mě to hrozně dotklo.

Jediným pohybem si sundala titěrný top, který zakrýval to nejnutnější. Neměla podprsenku, takže se mi naskytl celkem příjemný pohled na její prsa. Posadila se na Billovu postel a já začal znovu pěnit.

„Zvedni se z tý peřiny a odejdi.“

Nemohl jsem snést, aby se taková coura válela v posteli mýho brášky. Bylo mi z ní neskutečně špatně. Pohybem prostředníčku mě vybízela k tomu, abych se přiblížil, a přesně to jsem udělal.

Chytil jsem ji za lokty a trochu přehnaně rychle ji postavil na nohy. Zavrávorala a klesla mi do náruče. Její prsa mě hřála i přes mikinu a já na ně musel chtě nechtě koukat. Asi ve mně přeci jen zůstalo kousek starýho Toma.

Chtěl jsem ji obléct zpátky do toho hadříku, ona ale šikovně využila mojí nesoustředěnosti a hodila mě na Billovu postel. Ucítil jsem známou vůni a zamotala se mi hlava. Obkročmo si na mě sedla a kožená mini se jí vyhrnula až k pasu. S opálenou pokožkou ostře kontrastovala sněhově bílá tanga. Opatrně mě kousla do krku a začala mi rty jemně zpracovávat ušní lalůček. Takhle mrška měla jednu výhodu. Moc dobře věděla, co se mi líbí.

Přivřel jsem oči, ale po chvíli se ozvalo slabé zaskřípění. Ve dveřích stál Bill a šokovaně zíral střídavě na naše milostné sousoší a na… což bylo asi nejhorší, na svůj otevřený deník, který byl pohozený vedle nás…

autor: Gia
betaread: flixo, Janule

7 thoughts on “Wicked Game 4.

  1. vrr, ten jejich polibek. 🙂 to bych mohla číst pořád dokola. 😀 jako celou tuhle povídku. 😀

  2. Ouu.. Tk to jsem nečekala, že bude chtít, aby se políbili předevšema..:D 🙂 A ten konec… Auu.. Bejt Billem tak je asi zabiju… :-/ Moc hezkej dílke..;) Těším se na další..;)*

  3. Do p..éé 😀 to ma napadlo ako prvé …. Tak to je prúser . Bože Tom , ty si taký … nešikovný smoliar a debil v jednom . Auč. Nepríjemné . Chudinka Bill . Bože musí sa cítiť uplne strašne . A tá ich pusa bola úplne suprová ♥ 🙂 poprosím ďalej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics