Neobvyklé probuzení

autor: Catherine & Sch-Rei
Za sedmero horami, řekami, královstvími, továrnami na prezervativy, se skvěl rozlehlý palác s velkými rozsáhlými zahradami. Luxusní palác patřil rodu Trümperů. V jednom z mnoha velkých pokojů seděl dredatý chlapec a prohlížel si nově založené pornostránky, které vedl jeho milovaný otec. S kalhotami u kotníků si prohlížel fotky nahých slečen a chlapců s obličejem nalepeným na obrazovku. Z koutku úst mu div netekla slina z toho, jak nadržený byl. Uvažoval, že až shlédne ještě jedno video, tak by mohl zajít za otcem a vzít si na někoho z lidí na stránkách kontakt. Nemuselo by to být vůbec špatné, užít si… naživo – zauvažoval. Ušklíbl se nad představou, když zahlédl fotku blonďatého páru. Andreas & Chantelle. Olízl si dlouze suché rty, začínala se mu zamlouvat představa na trojku zrovna s tímhle párem. Jak chlapec, tak i dívka byli skoro podle jeho představ. Ale stále jen skoro. Na opravdu dobrý sex by přeci jen potřeboval někoho lepšího.

Tom nakrčil nos, když se pod videem zobrazila reklama. Facebook…? Vytáhl obočí. Už párkrát uvažoval nad tím, že by si ho mohl založit, vždycky ale od nápadu upustil ve chvíli, kdy si uvědomil, že by to mohlo být více než špatné pro jeho rod. Nyní ho ale k založení sociální sítě něco lákalo. Netušil co, ale modré okno rozkliknul. Vyplnil o sobě pár údajů a spokojeně se ušklíbnul, když se konečně přihlásil.
Vyhledával si podle návodu známá jména, a osoby si přidával do přátel. Našel tam hodně známých lidí, dokonce i jednu slečnu z jedné z předchozích nocí. Nejdřív zaváhal, ale uznal za vhodné přidat i ji, kdo ví, kdy se bude pár pomocných rukou zase hodit. Spokojeně se ušklíbnul, když si přidal dostatečný počet lidí a žádosti se pomalu potvrzovaly. Byl se sebou spokojený.

Pohled chlapce s blonďatými dredy spočinul v pravém horním rohu, kde byly postupně seřazené narozeniny přátel a události, na které byl pozvaný. Vždy si přečetl začátek a automaticky ji odstranil tím, že kliknul na malý křížek. Nic ho nezaujalo hned na první pohled natolik, aby musel svoji účast nutně potvrdit. Navíc byl… velmi zaneprázdněný – sledováním porna. Na stránkách otce denně přibývala spousta videí a on je tak tak stíhal sledovat. Už teď měl opravdu skluz, když trávil čas díky zvědavosti na sociální síti.
Projížděl všechno možné, ale co ho opravdu štvalo a co nechápal, bylo, proč mu stále tolik lidí posílá nějaké pozvánky. Nebo proč ho pořád někdo šťouchá. Nechápal význam, ale třeba to mělo nějaký… dvojsmysl. Bylo to možné, ale když oplácel šťouchnutí jedné z pěkných slečen, říkal si, že do ní šťouchnout si by nebyla zase tak velká ztráta času. Vytáhl obočí, když si všiml jedné pozvánky Sex na probuzení. Rozklikl ji, opravdu ho to zajímalo. Nebylo to takové nudné, jako všechny ostatní. Sjel pohledem na obrázek černovláska… možná černovlásky? Svraštil čelo, vytvořila se mu na něm dlouhá vráska. Ať tak či onak… zatoužil se zúčastnit. Potvrdil svoji účast kliknutím na okýnko, ve kterém bylo napsáno zúčastnit se, a spokojeně založil na hrudi ruce. Možná ten facebook nebude až tak velká ztráta času, zauvažoval.


Dredatý chlapec leknutím nadskočil, když se mu otevřelo chatovací okno a upozornil ho na to otravný zvuk. Vytáhnul obočí. Psala mu… Sněhurka?

Sněhurka 18:55
Tome? Přijal jsi moji pozvánku, zlato. ^^

Tom 18:59
Tvoji pozvánku?

Sněhurka 19:00
Sex na probuzení

Tom 19:05
Pořád nechápu.

Sněhurka 19:06
Jde tam o mně, víš.

Tom 19:08
Zlato, ty nejsi ovšem tak krásná, jako ten člověk na té fotce. 😉

Sněhurka 19:08
Jo, to máš pravdu. Jsem ještě krásnější. ^^

Tom 19:20
Takže mi chceš naznačit, že píšeš ze spánku nebo co?

Sněhurka 19:21


Ne, to ne.

Tom 19:25
Tak si přečti popis té události, zlato. 😉 Zkopíruju ti ho, hm? Alespoň část, ať si tolik neunavuješ očička.
„…Ten kdo probudí spící Divu, která v bezvědomí odpočívá už pár pátků, dostane celé království, onu zmiňovanou černovlasou Divu a kondomy do konce života zadarmo.“
Pořád si myslíš, že jsi to ty?

Sněhurka už Tomovi ale neodepsala. Pár vteřin po tom, co odeslal zprávu, se odhlásila. Ušklíbl se nad tím, moc dobře věděl, že tohle ona nebude. Na fotce bylo něco mnohem krásnějšího a také mnohem víc sexy. Jen opravdu netušil, jestli je to dívka, nebo chlapec. Tak či tak, dostával na ono stvoření ohromnou chuť a jeho nadrženost se zvyšovala. Musel se téhle úžasné akce zúčastnit, i kdyby mu měl Tomi upadnout. Důležitě si kývl a znova si nechal vyjet fotku oné osoby.
Uložil ji do počítače, do složky, ve které měl už několik takových kousků. Díval se na ně večer před spaním, jednou za měsíc mu nechal táta všechny fotky zvětšit, aby si je mohl nalepit na stěny. Měl takhle vytapetovanou již velkou část pokoje. Líbilo se mu to, pak bylo mnohem lehčí usnout. I když… Někdy spíše těžší s rukou v klíně nad všemi těmi nádherami. Ale nemohl si stěžovat na to, jaký to mělo dopad na jeho úžasné sny. Přemýšlel, že by se mu jednu noc mohlo zdát i o téhle černovlasé… Černovlasém stvoření. Chtěl zjistit jméno, pak by bylo určitě jednoduché určit pohlaví, aby se mohl předem připravit, v čem bude.

Tom sešel dolů do pánského salonku. Jeho táta tam vždycky vysedával s doutníkem u pusy, nechtěl se hádat s jeho matkou ohledně látek na šaty. Raději takhle unikal, navíc měl zde víc času na své podnikání s pornem. Jednou zablokoval Tomovi přístup na stránky, to když nemohl sám usnout z toho, jak klátí nějakou nádheru ve svém pokoji. Nikdo si ani nedokázal představit, jak se Tom rychle dostal dolů za otcem, jen aby mu byl přístup znovu zprovozněn.
Posadil se k němu a hodil po něm velmi důležitým pohledem. Odkašlal si a odtáhl nohy trošku od sebe, sedělo se mu tak pohodlněji, navíc si na to nějak navyknul, když měl takhle výhled na nějakou pěknou blondýnku, jejíž úžasné rty uspokojovaly jeho klín. Vydechl a nejdřív se na otce dlouze a významně podíval, nadechl se, aby konečně prolomil otravnou chvíli ticha.
„Tati?“ vytáhnul Tom obočí a spokojeně se pousmál, když se jeho otec otočil od monitoru počítače. „…Honíš?“ vyprsknul smíchy, když viděl, jak v otcových kalhotách mizí ruka. Naklonil se trošku doleva, zamručel, když viděl video, ve kterém byli dva blonďáci. Stejné video, jaké sledoval on před chvílí ve svém pokoji. Vždycky měl s otcem alespoň podobný vkus, co se takových věcí týče. Ušklíbl se nad tím.
„Hum?“ zamrkal Tomův otec a podíval se na něj. Vytáhl obočí, když viděl synův úšklebek. Znal ho.
„Taky se ti líbí ti dva?“ zasmál se spokojeně a pohladil se po klíně přes kalhoty. Chantelle a Andreas byli přesně podle jeho vkusu. Moc dobře věděl, že ničím takovým by ani Tom nepohrdnul.
„Yeah. Až dořešíme to, co potřebuju, mohl bys mě s nimi zkontaktovat, hm?“ podíval se Tom na otce prosebně a zamrkal. Věděl, že to není potřeba, udělal by to rád, vzhledem k tomu, že by z toho určitě sám něco měl.
„Samozřejmě, že bych mohl. Ale kde bereš tu jistotu, že to udělám?“ zasmál se král a hlasitě zasténal. Zaklonil hlavu a penis v ruce pořád tisknul. Neřešil, že to dělá před Tomem. Byla to poslední věc, která ho zajímala. Neměl se proč stydět, byla to naprosto přirozená věc.
„Jsi můj táta, chceš pro mě samozřejmě jen to nejlepší,“ pokrčil rameny Tom a zadíval se přes otcovo rameno na monitor. Nasucho polknul, když se blondýnka se stenem dostala do záklonu. Video dneska viděl už podruhé, ale pořád to bylo tak moc dobré. Pořád ho vzrušovalo, teď snad ještě víc. Strčil si ruku do kalhot, stejně jako ji tam měl otec. Rozdíl byl jedině v tom, že on ještě nebyl tak blízko před vyvrcholením. Olíznul si dlouze rty a pomalu pohnul rukou, víc se stisknu a tiše vzdychnul.
„Nejdřív ale… Potřebuju něco zjistit,“ ztěžka vydechl, když viděl, jak tvrdě blonďák do slečny přirazil, z jejího stenu mu přejel příjemný mráz po zádech. Kousnul se do rtu, nasucho polknul. Chtěl přivřít oči, když si představil, že těsno okolo něj není jeho ruka, ale blondýnka.
„Povídej,“ pokrčil rameny Gordon a dlouze pohnul rukou. Hlasitě zasténal a udělal se. Ruku z kalhot vytáhl, nyní byl připravený na normální konverzaci se svým sedmnáctiletým synem.
„No… Potřeboval bych zjistit, jak se dostanu za nějakou Divou, která se má probudit sexem,“ pokrčil Tom rameny a zadíval se prosebně na otce „…takže?“ olíznul si rty a nevinně zamrkal. Věděl, že takovému pohledu neodolá nikdo. Zvlášť jeho otec. Snesl by mu modré z nebe, i kdyby to mělo být cokoliv. Hlavně aby byl jeho synáček spokojený a… uspokojený.
„Tomovi se zachtělo zklamat?“ zasmál se Gordon a založil ruce na hrudi. Tahle věc byla jedna z mnoha, kterou měl s Tomem společnou. Zamrkal a ušklíbnul se. Pohoupal se na židli, která už zažila nejeden sex.
„Pochybuješ o umu svého syna?“
„Samozřejmě, že ne. Třeba zrovna ty to zvládneš,“ pokrčil nakrátko ostřihaný muž rameny a otočil se zpátky k monitoru počítače. Samozřejmě, že věděl, o kom Tom mluví. Bylo to známé, všude. S rodem Kaulitzů se rodina přátelila opravdu dlouho, nikoho však nenapadlo, že ten, kdo Billa z hrozné kletby vysvobodí, by mohl být zrovna Tom.
„Ale jsi si vědom toho, že je to chlapec?“ vytáhl obočí a začal prohlížet dál stránku s videi. Narazil na další video Andreas & Chantelle, ušklíbnul se a video si uložil. Tohle si hodlá poprvé vychutnat sám, byl si víc než jistý, že časem na to i jeho syn narazí.
„Chlapec?“ zamrkal Tom. Nebyl si sice jistý pohlavím toho stvoření z fotky, ale i tak trošku doufal, že to bude spíš slečna, jak kluk. Přeci jen se v jeho posteli tolik chlapců ještě nevystřídalo, jako slečen, kterým dával přednost. Ale i tak… Toužil po té osobě, takže mu pohlaví bylo celkem jedno. „…Jo… Já… Jsem,“ kývl, i když trošku nejistě, tak přece.
„Okay,“ přitakal Gordon a nadiktoval synovi všechny potřebné údaje. Byl si víc než jistý, že půjde své štěstí zkusit ještě dneska. Až tak moc dobře syna znal.
Gordon se ani moc nezmýlil. Jen co řekl Tomovi, kde je Bill uvězněn, byl pryč.

Tom zaparkoval svou bílou Audi, vysedl a protáhl se. I když cesta nebyla nijak zvlášt dlouhá, pro Toma byla až moc únavná. Přeci jen svou energii z celého dne vložil do jiných věcí a za volantem skoro usínal. Byl si ale více než jistý, že až uvidí toho chlapce, energie bude mít víc než dost. Zamrkal a nakrčil nos, když se zastavil před vilou, která byla celá zarostlá houštím. Odfrknul si, ani trošku se mu to nelíbilo. Znamenalo to, že to bude muset buď nějak zlikvidovat, nebo se roštím prodrat. Ani jedno se mu však příliš nezamlouvalo, protože obojí bylo opravdu namáhavé.

Dred přešlapoval před houštím, díval se kolem sebe. Nikde nikdo nebyl, aby mu bylo prozrazeno, zda vila nemá třeba nějaký zadní, nezarostlý vchod. Vyhovovalo by mu to rozhodně víc než tohle. Čekal pět minut, deset, půl hodiny, hodinu. Nikdo nepřicházel, a tak se rozhodl jednat. Vytáhnul z kapsy malý nožík a začal si cestu k zámku prořezávat. Ušklíbnul se, dařilo se mu to. Možná po čtvrt hodině byl v polovině. Překvapovalo ho, že se zatím svojí namáhavou prací neunavil tolik, jak by čekal. Nejuspokojivější ale prozatím bylo, že se konečně dostal tam, kam chtěl. Stál před velkými bílými dveřmi z třešňového dřeva zdobenými zlatou barvou. Spokojeně si přešlápl, ale nakrčil nos, když si všiml, jak se barva ze dveří loupe. To asi už zanedbávají delší dobu, pomyslel si a vydechl. Omotal své dlouhé prsty kolem zlaté chladivé kliky a stlačil ji dolů. Otevřel mohutné dveře, které hlasitě zavrzaly. Zamrkal a vešel tiše dovnitř. Ticho kolem ho skoro nutilo být tiše, i když věděl, že černovláska vzbudit jen tak nemůže. Zarážel ho pohled na všechny spící lidi kolem. Navíc… Při nějaké činnosti. Nikde kolem sebe život neviděl. Nakrčil nos a došel k francouzskému oknu, které otevřel. Měl potřebu vyvětrat, zatuchlý vzduch se mu ani trošku nelíbil. Spokojeně přivřel oči pod návalem čerstvého vzduchu a olíznul si rty. Těšil se do pokoje se spícím Billem. Nakrčil nos, u Billa taky bylo určitě zavřené okno. Frustrovaně zakňučel, byl si jistý, že v černovláskově pokoji to bude ještě horší, pokud se ho někdo pokoušel vzbudit.
Tom nad tím zakroutil hlavou a zase se vydal do chodby, kde byly schody do všech místností. Podíval se po zdech, zda někde nebude nějaká navigační tabule. Celkem by ji uvítal, jelikož by se tady mohl jinak ztratit. Prohlížel si chodby, kterými už nějakou chvíli procházel. Otevřel už několik dveří, za jedněmi dokonce našel nějaký souložící pár. Chvilku si je se zájmem prohlížel, ale pak ho myšlenka na černovláska donutila vzpamatovat se a hledat dál, dokud nedošel až úplně nahoru ke světlým dveřím. Chvíli si je prohlížel, možná trošku zaváhal. Co když to byl pouze nějaký obyčejný fake a za dveřmi sedí nějaký starý obtloustlý ošklivý dědek, co se chystá mu natrhnout jeho vznešený zadek?! Zamyšleně nad tím zakroutil hlavou. Otec by mu určitě nelhal. Tím si byl jistý.

Tom se sice pořád trošku obával, ale zvědavost ho donutila, aby šel dál. Byl ale pro jistotu připraven vždy zdrhnout, kdyby se jeho obavy vyplnily. V jedné věci si jistý byl. Byl určitě rychlejší jak starý dědek.
Mladý chlapec pomalu otevíral dveře a malou škvírkou nahlížel dovnitř. Nos měl nakrčený, vypadal jako králík. Sám se nad tím ale musel ušklíbnout. Bylo opravdu patetické přirovnávat se… ke zvířeti. Navíc ke chlupatému. On byl samozřejmě všude dohladka oholený. Možná, že ne všude, ale zadek konec konců nijak zvlášť… nepotřeboval.

Dred si prohlížel místnost, všiml si několika papírků od kondomů, a dokonce několika už použitých, barevné, malé, velké… Polknul. Tohle prostředí se mu ani trošičku nezamlouvalo, ale i tak by z toho nevycouval. Pomalu vešel dál. Zamrkal, když si všiml, že jeho bota se dostala do něčeho vlhkého. Byla to použitá koupací čepice. Použitá, ale trošku jinak, než by se od koupací čepice očekávalo. Zamrkal a udělal další krok. Znovu se rozhlídl, konečně měl výhled na celou místnost a nejen na polovinu. Spočinul pohledem na černovláskovi, který ležel na břiše rozvalený na posteli. Spokojeně se ušklíbnul, byl mnohem hezčí než na fotce. Nejvíc Toma ale zaujal zadek, který byl přikrytý pouze tenkou dekou. Byla to nejzajímavější část Billova hubeného těla. Spokojeně si pomlasknul, pohladil se v klíně přes kalhoty. Byl si jistý, že nyní nebude mít ani příliš velké problémy s tím, aby se vzrušil. Bill Toma vzrušoval už jen tím, jak vyzývavě ležel. Tenká deka, vyšpulený zadek, nevinný výraz, Tomovi bylo… těsno.

Tom si promnul dlaně a přešel blíž k posteli, když viděl všude poházenou použitou ochranu, oklepal se a taky jednu vytáhl. Kdo ví, kolik lidí už to zkoušelo bez a on nechtěl něco chytit, i když na nějakou nemoc tohle nevinné stvoření nevypadalo, zdání klame. Pohladil Billa po zádech, stáhl si své dlouhé kalhoty i s boxerkami, a aby nebyl Bill sám, tak si sundal tričko. Rozbalil kondom. Ušklíbl se, když viděl načervenalou barvu kondomu. Spokojeně zamručel. Kleknul si nad černovláska a roztáhnul mu nohy. Podíval se dolů do svého vzrušeného klína. Ušklíbnul se, a aniž by stvoření pod sebou nějak připravoval, přirazil do něj.
Přivřel oči, jakmile ucítil příjemnou těsnost Billova zadku. Na to, že se ho už pokoušelo tolik lidí probudit, byl pořád zatraceně úzký. Vzal ho za boky, vydechnul, když cítil Billovu příjemně jemnou kůži. Olízl si rty a v Billově úzkém, pohodlném těle se pomalu rozpohyboval. Jeho přírazy byly ale čím dál intenzivnější, rychlejší… Tvrdší. Do ticha sténal a vyžíval se v tom, že během chvíle bude mít možnost vyvrcholit do něčeho tak úzkého a dobrého. Měl už za sebou nějaký ten zadek, ale žádný nebyl takový jako Billův. Ne tak úzký a už vůbec pohodlný. Pevněji semkl jeho boky v dlaních a přivřel oči. Kousnul se do rtu a tlumeně zasténal, když do něj tvrdě přirazil a uslyšel zaskřípání staré postele. Přemýšlel, jak dlouho tady může Bill takhle… spát. Pár dní, týdnů, měsíců… let? Každopádně mu to bylo více méně jedno, šlo mu jen o jediné – aby probudil Billa. Nešlo mu o to, co všechno mohl získat, protože to opravdu nepotřeboval. Šlo mu pouze o jediné. Aby dokázal, že je v posteli nejlepší a dokáže všechno – i nemožné, jak teď například probudit půvabného černovláska.
Bill pomalu otevíral oči a s ním i celé království. Tom do jeho těla pořád rytmicky přirážel, drtil mu boky, sténal mu do ucha. Vytáhnul obočí, jakmile na sobě ucítil pohled dvou čokoládových očí. Nervózně zamrkal. Bylo opravdu možné, že svoji práci zvládnul? Byl na sebe opravdu pyšný. Ještě párkrát zasténal a přirazil, než se sám udělal. Vystoupil z útlého těla a položil se na záda vedle. Olíznul si rty, když se na něj Bill otočil.
„Probudil jste mě,“ zašeptal černovlásek a pohladil jemně Toma po tváři. Zadíval se mu do očí, prohrábnul mu vlasy. Dal mu ruce kolem krku, chtěl být přítulný.
„Yeah, já vím. Jsem prostě nejlepší,“ pokrčil Tom lhostejně rameny a skousnul Billův narůžovělý ret. Posadil se i s ním, dal si ho do klína. Hladil ho po zadku, občas jemně stisknul. Ve tváři měl úšklebek, zračící spokojenost sám se sebou.
Celá vila, ve které Bill žil, rázem obživla. Všichni dodělali rozdělanou činnost, při které usnuli v den Billova prvního pohlavního styku. Lidé byli šťastni, že se následník trůnu konečně probudil. A Bill s Tomem? Chlapci nic neřešili. Koupili si vilu v Los Angeles a užívali si doživotní zásobu kondomů zdarma.

autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

13 thoughts on “Neobvyklé probuzení

  1. Tak tohle mě zabilo!!!!!To bylo něco extra,hlavně ten Gordon!!!:DDDDDD…..Jsem tady omdlívala smíchy :DD

  2. tá prvá a posledná veta zabili 😀 začína tak normálne ako každá rozprávka,som si pomyslela,ved: Za sedmero horami, řekami, královstvími… a potom prišlo: továrnami na prezervativy 😀 😀 😀 a tá posledná veta 😀

  3. "továrna na prezervativy" "obyčejný fake a za dveřmi sedí nějaký starý obtloustlý ošklivý dědek" a tá posledná veta.. to bolo naj xDDD zas a znova žasnem nad tým čo sa dá spraviť z rozprávky xDD je to úžasné, už teraz sa teším na ďalšiu xD

  4. Husté 😀 pekný začiatok, pekný koniec :D… neviem prečo ale nemohla som z toho že si Tom písal na facebooku so Snehulienkou 😀 akože to by ma nenapadlo :D… bože a ako si tam Gordon honil pri Tomovi, no zaujímavé :D… dobré ale aj tak si myslím že Latexového Karkuláka neprekoná nič 😀

  5. Poslední věta to zabila 😀 Nápad s facebookem byl parádní 😀 🙂 Prostě se mi to moc líbilo :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics