Rumors II – Fueling the Fire 25. (konec)

autor: Bitter
Denny uklidila diktafon do kabelky a Bill si oddechl.
„Tak a máme to z krku.“ Zhodnotil situaci a reportérka se na něj usmála.
„Netvař se tak útrpně, nebo ještě vymyslím, co by mohlo čtenářky zajímat.“ Pohrozila mu a blonďák střelil pohledem po svém muži, na kterého hned začal ukazovat.
„A co pro jednou vyslýchat jeho?“ Zkusil to a Tomovo obočí vyletělo nahoru.
„Ty jsi hvězda, zlato. Já jsem na okrasu.“ Bill si jen odfrkl a mávl rukou. Brunetka jdoucí mezi nimi jen zavrtěla hlavou.
„Myslím to vážně, celé to vždycky oddřu já.“
„Vždyť mě ani nepustíš ke slovu.“ Snažil se hájit Tom. „Jsi ještě horší než Adam, když předtím žvanil o přípravách svatby. Nikdo nemá šanci, jen se rozjedeš… konečná.“
„To není pravda. Když začnete vy dva doma, mám co dělat, abych se dostal ke slovu taky.“
„Ne, když se do sebe pustíme s Adamem, ty a Andreas si otevřete flašku a děláte publikum.“ Namítl Tom v narážce na večer, kdy se bratři nedokázali shodnout na refrénu k jednomu songu a jejich polovičky mezi tím zlikvidovaly celou flašku, která měla být původně pro všechny čtyři, zatímco si sázeli, kdo z bratrů si prosadí svoje.
Bill se zasmál, až na svých vysokých botách klopýtl.

„Děláš ze svého manžela alkoholika před bulvárem?“ Přisadila si Denny a Tom kývl.
„Bohužel, je to smutné, ale táhne se to už od naší svatby. Tam vypil dokonce čtyři skleničky vína a na bratrově svatbě se dopracoval na pět a pak tančil na stole.“ Potvrdil Tom s naprosto vážným výrazem a Bill jen šokovaně zamrkal.
„Netančil jsem na stole.“ Ohradil se celý rudý a Tom mu věnoval významný pohled. Bill mu nenápadně pohrozil, protože mu bylo jasné, na co naráží, a Denny se snažila skrýt smích do šály.
Za ty rozhovory, co s nimi pro L.A Stars už udělala, byla na jejich hašteřeni a pošťuchování zvyklá. Nemohla uvěřit, že už jsou to téměř dva roky od jejich první spolupráce, kdy Billa vyslýchala ohledně nadcházejícího soudu a o věcech kolem kauzy s jeho matkou.
Kdyby jí někdo řekl, že tenhle pár jí bude ochotně dávat rozhovory i po těch, které byly napevno nasmlouvané, vysmála by se mu. Jenže Bill se držel rady dvojčat a několikrát do roka se nechal i s Tomem vyzpovídat.
Jako bonus získali krom Denny přehled o všem, co se chystalo, a zatím se ani nikde nepsalo, že by se třeba rozváděli nebo tak. Měli klid.
Soudy už byly minulostí a o matce od té doby, co je ve vězení, taky neslyšel ani slovo.
Vrátil se dokonce i k modelingu a jako asistent Toma a Adama skončil.
Pořídili si další dům v Berlíně a trávili část roku v L.A. a část v Německu s rodinou.

„Jako obvykle se ti to pokusím do večera poslat ke schválení, a pak se domluvíme na focení pár kousků z té tvojí nové kolekce.“

„To by mohl být trochu problém. Lila je nemocná.“
„No tak budeš pózovat ty, teď máte stejně pauzu.“ Otočila se o potvrzení na Toma a ten přikývl.
„Další koncerty jedem až za dva týdny, takže jsme ti k dispozici.“
„No, ještě se zeptám Lili, jak se cítí, a při nejhorším to nafotím já…“ Odmávl to Bill otráveně a Tom se ušklíbl.
„Jen se nedělej, už teď se těšíš.“ Rýpl si do něj a Bill založil ruce na prsou.
„Vrátil jsem se k modelingu jako návrhář, ne jako model.“ Namítl a nahnul se přes Denny, aby mohl Toma, který si zapaloval cigaretu a šklebil se, praštit do ramene.
„Vidíš to? Tohle napiš, tohle je domácí násilí.“ Zasmál se, a konečně se mu povedlo si zapálit.
„Neříkej dvakrát.“Varovala ho a Bill ho znova praštil do ramene.
„Když ne domácí násilí, tak rozvod, nechápu, co se s tebou ještě zahazuju.“ Odfrkl si blonďák a Tom odepl Coopera z vodítka. Obešel Denny a za pas si Billa přitáhl k sobě.
„Protože mě šíleně miluješ.“ Zavrněl mu do ucha a Bill jen rozhodil rukama.
„No jo… jako by to šlo jinak…“

KONEC

autor: Bitter

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Rumors II – Fueling the Fire 25. (konec)

  1. No…..ja uz som aj tusila ze sa blizi koniec.

    Som rada ze vsetko dobre dopadlo. Ze sa vyriesili vsetky problemy.

    Dakujem za krasnu poviedku. Stale sa k nej rada vratim. Velmi som si Bambiho a Toma oblubila. Prirastli mi k srdcu. A tazko sa mi s nimi bude lucit. Ale zivot ide dalej. A ty snad dostanes nejaky skvely napad na dalsiu takuto poviedku.

    Dakujem pekne a vsetko dobre do roku 2018. Aby na este twc stale bavil. Aj ked u mna je to dozivotna diagnoza.

  2. Tak a je koniec. Pochopila som správne, že už aj Adam s Andreasom vliezli do chomúta? Hrdličky. Skvelý príbeh a zaujímavé prepojenie dvoch rozdielnych poviedok. Len tak ďalej, dievčatá, ide vám to skvele. Dúfam, že sa uvidíme opäť pri nejakej ďalšej poviedke – spoločnej, samostatnej či takto zaujímavo prepletenej. A dovtedy veľa zdaru!

  3. Krásnýýýý konec, já jim normálně závidím!!!! 😀
    I když, pořád k tomu mám jedno malé ALE, a vy holky víte jaké, no ale dobře, odpouštím vám a nějak se smířím s tím, že se to prostě nikdy nedozví….
    😀
    Díky za úžasnou povídku, i za vaši úžasnou spolupráci, a snad vám to psaní takhle půjde i nadále! 🙂

  4. Je škoda, že už povídka končí, ale musím uznat, že jsem si ji užila od začátku až do konce. ♥ Kluci si prošli spoustou věcí a myslím, že je to vzájemně posílilo a díky tomu spolu teď vydrží cokoli. 🙂 Moc se mi líbí číst o tom, jak se kluci mají rádi a z lásky se hašteří -je to moc příjemné! 🙂

    Z L.A. Stars se snad nakonec stal i věrohodný zdroj a já doufám, že už nikdy nenapíší nějaké jejich vymyšlené žvásty, ačkoli se přiznám, že jsem je stejně vždycky zbožňovala. 😀 Prostě to bylo krásně vtipně napsané, takže jim člověk i odpustil, že pekelně kecali. 😀

    Moc děkuji za krásnou povídku! ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics