Who am I? 19.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
BILL

„Překvapuje mě, že umíš vařit,“ přiznám Tomovi se smíchem. Jakmile dá do misky vše, co je potřeba na palačinky, začnu těsto připravovat. Vezmu si metly a začnu jej zpracovávat.
„Nápodobně,“ zasměje se. Najednou se kolem mě obmotají jeho silné paže a pleskne mi na tvář mouku, čemuž se začne smát.
„Ty zmetku,“ zasměju se a rukama si to trochu setřu a fouknu, aby to měl na sobě aspoň trošku taky, „vař a nech mouku moukou,“ směju se.
„Nech mě,“ zamručí a začne mě líbat na čelisti.
„Mm,“ chvilku ho nechám. Sáhnu prstem nenápadně do těsta. Odtáhnu se od něj a otřu mu to rovnou o nos.
„Héj!“ začne se smát a otírat. Je vážně roztomilý. Nikdo z klubu by si asi nemyslel, že by se mnou Tom pekl palačinky a takhle blbnul.
„To máš za to,“ zasměju se a pokračuji ve zpracovávání těsta. Když je to konečně hotové, přesunu se ke sporáku. Tom mi už naštěstí připravil pánev. Vezmu si naběračku a promíchám s ní těsto.
„Trošku oleje, prosím,“ zasměju se. Tom ho tam trochu nalije a nechá mě dál pracovat. Zřejmě si všiml, že mě to baví.
„Tak a teď už to jenom upéct. Tuhle první musíš ale ochutnat,“ otočím se k němu.
„Dobře,“ pousměje se a jen mě pozoruje.

„A já mám ještě jednu prosbu,“ opřu se o linku. Přistoupí až ke mně a opře se rukama o linku za mnou.
„Jakou?“ dívá se mi zpříma do očí.
„Můžu taky ochutnat?“ přejedu mu prstem po dolním rtu. Každou minutu, každou sekundu se ten pocit ve mně probouzí víc a víc. Asi jsem se do něj vážně bezmezně zamiloval.
„Samozřejmě,“ usměje se. Nahnu se k němu a s úsměvem přivřu oči. Jemně mu jazykem objedu rty.
„Ale než se to udělá, tak chci ochutnat tebe,“ zašeptá a vsaje mi do rtů jazyk.
„To můžeš,“ šeptnu a začnu ho hned líbat. Opře mě celého o linku a přitiskne se ke mně. Majetnicky mě obejme kolem pasu. Pak začne spolupracovat. Jazykem mi pomalu objede jazyk kol dokola. Jen slastně vydechnu a začnu se probojovávat k němu do úst. Jednou rukou ho chytnu za týl. Jsem schopen se s ním líbat celý den a celou noc. Líbá jako Bůh. Nemám pro něj vhodného slova. Je tak dokonalý. Chvilku se se mnou přetlačuje, ale nakonec mě nechá vniknout k sobě do pusy. Rukou klesne na můj zadek. Tlumeně vydechnu a natlačím se tělem proti němu.

„Pálí… pálí se to,“ odtrhnu se se smíchem. S úsměvem povzdechne, ale pustí mě. Hned palačinku otočím. Moc se nespálila. Jakmile ji otočím, vrátím se k němu.
„Ještě abys vyhořel,“ pousměju se.
„Tak daleko by to nezašlo,“ ušklíbne se.
„Snad ne,“ usměju se jenom. Opře se o linku a jen tak pozoruje pánev.
„Myslíš, že se upeče rychleji, když na ni budeš koukat?“ dojdu k němu a obejmu ho kolem pasu.
„Možná,“ rozesměje se.

Po chvilce palačinku dám na talíř a nechám péct další.
„Tak ji ochutnej,“ pobídne mě Tom.
„Spolu, hm?“ usměju se.
„Dobře. Chceš na to příbor?“ vyndá ze šuplíku pár nože a vidličky.
„Nemusíš,“ usměju se, ale když už ho vyndá, tak si ho teda vezmu. Kousek ukrojím a dám mu to k pusince. Párkrát ji pofouká, až ji přijme. Párkrát kousne a polkne.
„Už to chce jen jahodovou marmeládu, šlehačku a Granko,“ usměje se. Sladce se usměju.
„Takže chutná?“
„Yeah,“ kývne s úsměvem. Jelikož příbor držím v ruce, stočí palačinku do ruličky a vezme ji mezi prsty. Přistrčí mi ji k puse. „Tak papej.“
Zasměju se. „Takový kus.“ Kousek si ukousnu. „Vážně jsou dobrý,“ řeknu, když sousto spolknu.
„Zkrátka umíš dobré palačinky,“ řekne s úsměvem a políbí mě.
„My umíme palačinky,“ šeptnu a oplatím mu to. Položím ten příbor na talíř.
„Většinu jsi udělal ale ty,“ zašeptá a už ucítím, jak kolem mne motá své ruce. Přitiskne mě k lince. Šibalsky se usměje a začne mě líbat.

„Mmh, pomáhal… jsi,“ pošeptám trhaně a obmotám mu ruce kolem krku.
„Ale málo. Jsem tu přece od…“ přesune se na moji čelist, „…ochutnávání.“
„Ah tak. Já bych málem… zapomněl,“ vydechnu a přivřu oči. Trošku zakloním hlavu, aby ke mně lépe mohl. Jenomže mě najednou vezme pod zadkem a vysadí mě na linku.
„Nehýbej se,“ přikáže mi a skočí vyndat palačinku, aby se nespálila. Dá na pánev další těsto a opět ke mně přistoupí.
„Kde jsem skončil?“ prohlédne si toužebně můj krk. Svůdně se na něj usměju a nehty si přejedu po krku.
„Tady,“ pošeptám a roztáhnu nohy, přitáhnu si ho k sobě mezi ně. On mě přímo nutí, být divoký a drzý. Hned přitiskne rty k mému krku a mokrými polibky mi od čelisti pomalinku sleze až na klíční kost, ale dál se nemůže dostat kvůli mikině. Když mi ji sundá, shrne mi z ramene triko a začne mě na něj líbat.
„Tomiii,“ zašeptám a přivřu oči. Pohladím ho po hlavičce a začnu ho mírně sledovat.

Horkými polibky se mi sune po pokožce zpět. Rameno, klíční kost a opět mě políbí na krk. Po tepně se pomalinku plazí nahoru. Jeden polibek za druhým, zatímco mi rukou vyjede po šíji do vlasů a nakloní mi hlavu, čímž si vytvoří více prostoru. Pomalu mi olízne čelist až k bradě. Nechávám ho. Jen se soustředím na každičký jeho dotek. Je to nádherné. Je tak jemný a pozorný, nevynechá ani kousíček. Nikdy jsem nebyl na takovéhle jemnosti zvyklý a je to pro mě něco nového. Je to dokonalé. Vždy jsem po tom jen toužil a teď… zažívám to s ním. A nechci, aby to skončilo. Podívá se mi do očí. V jeho čokoládách hrají malé jiskřičky a sladce se usmívá. Věnuje mi polibek na nos a pak se natáhne pro něco za mnou. Během chvilky v ruce drží lžičku, na níž má jahodovou marmeládu.

„Pootevři,“ zašeptá pobaveně, když sleduje mé rty. Skousnu si spodní ret. Pak trošku pusu pootevřu a olíznu se. Jen čekám. Začne mi lžičkou opatrně rozmazávat marmeládu po rtech. Napřed spodní, pak horní. Vrátí lžičku do skleničky od té sladké dobroty a přiblíží se ke mně. Špičkou svého jazyka mi slízne marmeládu z pravého koutku, pak nasaje část spodního rtu a pomalu se přesune i na druhou polovinu. Takhle mi zlíbá a slízá všechnu jahodovou pochoutku. Nechávám ho, jen ho hladím po bocích a hrudi. Až ke konci, když už to nemůžu vydržet, povystrčím svůj jazyk.
„Jsi tak… dokonalý,“ pošeptám. Jsem naprosto ohromen. Nevěřil jsem, že něco tak hezkého poznám. A navíc s ním. Jsem skoro až omámený.
„Pamatuj si myšlenku,“ šeptne a opět se ode mě oddálí, aby vyměnil palačinku na pánvi. S úsměvem se ke mně vrátí. Když se ke mně vrátí, jen se pousměju a automaticky si ho k sobě přitisknu.

„Pamatuji si… pořád,“ povzdechnu. Jen se usměje a opře si čelo o mé. Začne mě jen tak hladit po tváři. Miluji na něm, jak umí být jemný, a zároveň vášnivý.
„Můžu tě o něco požádat?“ šeptne.
„Ano?“
„Už nikdy nechoď do klubu. Ať se bude dít cokoliv, nechoď tam. Zavolej mi a já ihned přijedu, ale tam už nechoď…“ vyřkne svoji prosbu. Sklopím provinile oči a kývnu.
„Dobře, Tome,“ vydechnu.
„Promiň mi, jak jsem na tebe křičel. Jde jen o to, že mi na tobě záleží a Robert… zkrátka není normální. Nedopustím, aby se ti něco stalo,“ jemně mě políbí a poté mě schová do své náruče.
„Ale já nechci, aby se stalo něco tobě,“ brouku mu tiše do ouška a přivinu se k němu. „Já to chápu, já se o tebe ale hrozně bál. A neměl jsem k tobě jiný přístup. Chtěl jsem si promluvit alespoň s Harrym, ale pak jsem vás potkal.“
„Dobře, já to chápu. Ale teď už máš moje číslo i víš, kde bydlím. Tam už nechoď.“
„Dobře,“ kývnu. Jemně mě políbí na tvář a znovu si mě k sobě přitiskne.

Ještě nějakou chvíli pečeme palačinky. Když máme konečně hotovo, společně se navečeříme a potom uklidíme kuchyň. Šlo jen o palačinky, ale pro mě to bylo neobyčejné, stejně tak jako tahle večeře, při které jsme po sobě patlali marmeládu, a já Tomovi stříkal šlehačku do pusy. Bylo to neobyčejné. Pro mě perfektní. Konečně jsem si začal připadat jako člověk. A dokonce šťastný zamilovaný člověk.

TOM

Když s Billem dovečeříme, sklidím nádobí do myčky. Sice se nabízel a zase si snažil roztomile prosadit svou, ale řekl jsem, že to zvládnu sám. Sice furt něco pindal, ale nakonec jsem ho utišil polibkem a on teda přestal. Alespoň už vím, co na něj zabírá.
Teď musíme vyřešit spaní a hygienu. To už bude horší. Já to u něj měl lehké, ale on u mě určitě ne. Nemám tu žádné šminky.
„Tady…“ přinesu mu sněhově bílou osušku ze skříně.
„Mockrát děkuju,“ usměje se na mě a vezme si ji.
„Dám ti nějaké tričko na spaní. Půjčil bych ti i boxerky, ale obávám se, že ti budou velké,“ nakrčím nos. „Chceš půjčit nějaké kraťasy nebo tepláky?“ Sice počítám s tím, že bude mít mé triko aspoň do poloviny stehen, ale i tak… Třeba by si je chtěl vzít. Chci, aby se cítil dobře.
„To si nedělej starost,“ usmívá se. „Víš co, osprchuji se, vezmu si župan, pokud máš, a pak se rozhodnu,“ zasměje se.
„A chceš můj nebo raději čistý?“ ušklíbnu se pobaveně. To jsem zvědavý.
Přimhouří oči, a nakonec se ke mně nahne. „Tvůj, hm?“ Oh, nezklamal.
„Dobře. Ten visí na věšáku v koupelně. Tak běž. Použij tam, co chceš. Sprchový gel, šampón, nějaký krém, holení… Prostě cokoliv se ti zachce nebo zalíbí,“ usměju se.
„Takže si tě můžu odvést s sebou?“ zasměje se, „ne, dobře, to byl vtip. Moc děkuju,“ líbne mě na tvář.
„Klidně bych šel,“ mrknu na něj pobaveně. Nejsem si tím sice až tak jistý, ale stejně už mi ho kouřil. Nic nového by neviděl. Spíš já si nejsem jistý tím, zda bych se udržel.
„Neříkej dvakrát,“ laškovně se zasměje a raději odejde.

Jen se usměju a přejdu do ložnice. Rozsvítím, otevřu skříň a začnu hledat nějaké triko na spaní. Vytáhnu mu tři, ať si vybere, jaké se mu zalíbí. Najdu i nějaké boxerky, kdyby si to rozmyslel, a pak i nějaké tepláky na doma. Také převléknu postel a pak se přesunu k televizi.
„Tomi,“ ozve se najednou. Do obýváku přijde Bill, zachumlaný v mém županu a prohrabuje si mokré vlasy. „Máš volno,“ usměje se. Celého si ho prohlédnu. V tom bílém županu a mokrých vlasech vypadá doslova jako anděl.
„Dobře. V ložnici na posteli jsem ti připravil několik věcí, tak si z toho něco vyber. Ale pokud budeš chtít spát nahý, nebude mi to vadit,“ zakřením se, zvednu se z gauče a vezmu to staré povlečení. Stejně si nemyslím, že by spal nahý. Na to mi přijde až moc velký stydlín… Oh, zase zapomínám, že byl striptér. No dobře, ale tohle je jiné.

„Jdu si to prohlédnout, popřípadě ozkoušet, díky,“ usměje se a cupitá do ložnice, přičemž si už rozvazuje župan. Jen se za ním mlsně koukám, až se raději odpoutám pohledem od jeho postavy, i když se mi sebevíc nechce, a přesunu se do koupelny. Zavřu se ve sprchovém koutě a pustím na sebe krásně horkou vodu. Vždycky když vylezu, celým bytem se nese pára a zrcadla jsou naprosto orosená. Já vím, že to není zdravé, ale miluju to. Když jsem bydlel ještě s rodiči, nevlastní táta mi říkal, že to v koupelně po mně vypadá, jako by se tam vyvařovalo vepřové.

Kydnu si na houbu sprchový gel a začnu si pomalu omývat paži. Předloktí, své vytvarované bicepsy, podpaží a pomalu se přesunu na hruď. Umyju si krk, prsa, bedra i bříško a boky. Přesunu se na druhou ruku. Pak se jen tak pořádně namydlím a začnu po sobě klouzat dlaněmi. Mám to rád. Připadám si tak hebký. Opět se natáhnu pro houbičku, začnu si mýt nohy, lýtka, stehna a pak rozkrok. Upustím houbičku na zem a pomalu si stáhnu předkožku. Pečlivě si omyji žalud a pak opláchnu. Začnu si mýt varlata. Na hygienu si opravdu potrpím. Příjemně je promačkávám a omývám. Nakonec se natáhnu po žiletce. Oholím si jako skoro každý obden intimní partie i podpaží. Znovu si vezmu houbu a začnu si mýt záda. Jsem celkem ohebný a dokážu si je umýt sám, i když jsou samozřejmě místa, kam se špatně dostávám. Pak si umyju zadek a zase se celý pěkně namydlím. Teď jsem tak krásně sametový a teče po mně ta krásně teplá voda. Uh. Miluju tenhle pocit. Pustím větší proud vody a začnu si prsty hrát s pravou bradavkou. Úplně jsem z hlavy vypustil, že vedle je Bill. Anebo tohle bylo možná právě kvůli němu.

Jemně si bříšky prstů jezdím po bradavkách a celém těle, až mi naskakuje husí kůže i v té horké vodě. V podbřišku ucítím to známé pnutí. Hmmmh… Sjedu si rukou do klína a začnu se jen hladit po penisu. Už je trochu tvrdší. Stáhnu si předkožku a prstem druhé ruky začnu líně kroužit po žaludu. Páni. Tohle jsem už tak dlouho potřeboval. Potřebuju si ulevit a udělat si dobře. Nechám Billa Billem, a když obemknu kolem penisu prsty, táhlými pohyby si ho začnu honit. Cítím pod vlastními dotyky, jak stále nabývám objemu, jak tvrdnu stále víc a víc a vlhne mi špička, i když jsem naprosto mokrý. Prsty druhé ruky si začnu promačkávat a masírovat varlata. Neubráním se tichému vzdychnutí. Cítím, jak se plní a stávají se ještě citlivějšími než obvykle.
„Bože, jo,“ šeptnu. Začnu si ho honit ještě rychleji, zavřu oči a zakloním hlavu. Vnímám každou kapku vody, která dopadne na mé rozpálené tělo. Myslím na Billovy polibky a doteky. Začnu si usilovně kousat ret, abych hlasitě nesténal. Několikrát si přejedu prstem po vlhké špičce a stisknu se u kořene. Zdusím v sobě další hlasité zasténání. Pomalu přejedu prsty po celé své délce a pevně stisknu. Začnu si penis mačkat a pouštět v pulzujícím gestu. Při tom stále kroužím prstem po své špičce. Nejradši bych si nacpal něco do zadku, bože. Asi mám vážně gayské sklony. Přestanu kroužit prstem po své špičce a trošku se předkloním. Přesunu prst ke svému zadku a začnu se hladit po otvoru. Hmm… to se mi líbí. Pomalu do sebe prstem vklouznu a zasunu ho co nejdál.

„Oh…“ vyklouzne mi z úst. Začnu si ho znovu honit a pomalu v sobě hýbat prstem. Je to sice celkem obtížné pro neschopného člověka, jako jsem já, ale zvládnu to. Honím si ho rychlými a táhlými pohyby. Pravidelně pumpuji rukou a prst do sebe zarážím každou chvíli ještě hlouběji. Chci sakra víc. Vytáhnu prst a namísto toho do sebe pomalu nacpu dva. Silně se kousnu do rtu a vzdychnu. Snad jsem si ho neprokousl. Začnu s nimi v sobě hýbat, zezačátku jen trošku a opatrně. Nerad bych si přivodil nějakou bolest. Ale s dalšími pohyby se začnu pomalu roztahovat a uvolňovat. Opět si začnu honit penis. Prudce do sebe zarážím prsty, špička penisu mi celá žhne. Po zádech a celém těle mi teče horká voda. Stále v hlavě slyším Billův hlas a jeho vzdychy, když se líbáme. To krásné mlaskání a funění. Vidím živě před očima, jak mi ho kouřil, jak líně oblizoval můj žalud a promačkával mi varlata. Jak mě pojal do pusy a držel.
Začne mi cukat v penisu. Prudce do sebe zarazím prsty a ještě několika pohyby si ho pohoním. A v tu chvíli…
„Bože,“ zasténám a rychle zavřu pusu, aby nebyla šance, že Bill vedle něco uslyší. Na stěnu vystříkne mé sperma a úd mi začne v ruce doslova tepat. Pomalými pohyby ze sebe dostávám tu bílou tekutinu. Sperma ze mě stále po troškách stříká při každém dalším pohybu. Vytáhnu ze sebe oba prsty a začnu si masírovat varlata. Když ze sebe dostanu vše, ještě chvilku si po penisu jen tak jezdím. Opřu se zády o studené dlaždičky a vydýchávám tu slast.

Po sprše se ještě rychle oholím, abych byl krásně hladký, a namažu se tělovým olejem. Díky němu jsem jako sameťáček. Vyčistím si zuby a omotám si kolem pasu ručník. Vyjdu ze zapařené koupelny a projdu obývákem, kde ale nikdo není. Nakouknu do kuchyně. Tam Bill také není. Možná je v ložnici. Vejdu do ložnice. Svítí tu jenom lampička na nočním stolku, díky které se na mě krásně leskne tělový olej. Mé tělo vypadá… no přiznejme si, že prostě dokonale a naprosto neodolatelně. Podívám se na postel, kde už leží Bill. Má na sobě to černé tričko, co jsem mu vybral. Oči má zavřené, ale jelikož si hraje s piercingem, očividně nespí. Jen v tom ručníku dojdu ke skříni a začnu si hledat nějaké černé boxerky. Billovi jsem připravil hromadu oblečení, ale abych si sám něco s sebou vzal do koupelny, to mě ani nenapadlo. Když mě Bill zaslechne, hned se posadí.

„Mm, cítím tu vůni až sem,“ pošeptá.
„Jo?“ otočím k němu hlavu, abych mu věnoval pokřivený úsměv, a dál hrabu ve skříni. Má dobrý čich, to se musí nechat. Jenom kývne a protáhne se.
„Děkuju za to oblečení,“ usměje se.
„O nic nejde. Je ti to tričko dost pohodlné? Myslím, že tu někde mám i větší,“ nabídnu mu, a konečně vytáhnu černé boxerky Hugo Boss. Miluju tohle kvalitní prádlo.
„Jo, jo, je fajn,“ usměje se a zavrtá se pod peřinu.
„Dobře,“ usměju se jen. Shodím ze sebe ručník a začnu si oblékat boxerky. Nemám se před ním proč stydět. Viděl mě už nahého a kouřil mi ho, tak proč ne. Bill si jen trošku odkašle. Cítím, jak mě sjíždí pohledem.Ale no tak…
„Nenachladil ses?“ podívám se na něj ještě schválně. „Můžu ti uvařit čaj, jestli chceš,“ nabídnu mu ochotně. Přitom si hodím kámoše na pravou stranu, a pak si založím ruce v bok. Jen ať se podívá.
„Vážně ne,“ zasměje se. „Vše v pořádku.“

„Dobře,“ kývnu a trochu se zavrtím. Pravá strana mi v těchhle boxerkách nevyhovuje. Zamračím se a trošku si stáhnu boxerky. Přehodím juniora na druhou stranu a zas je natáhnu. Znovu se zavrtím. Trochu si boxerky popotáhnu.
„Kurva, jsou nějaký těsný,“ zabručím. Vždyť mi vždycky byly! Snad to není ještě následek ze sprchy.
„Tak si je jednoduše sundej,“ pousměje se ten uličník na posteli. Já vím, že by se ti to líbilo.
„Nebudu vedle tebe přece spát nahý. Obvykle klidně ano, ale takhle ne,“ zasměju se a přejdu ke skříni. Stáhnu ty boxerky ze sebe a hledám nějaké jiné. Jen ať se koukne na můj zadek.
„Mně by to nevadilo,“ broukne Bill, „já se klidně otočím a nebudu na tebe koukat,“ začne se smát.
„Prosím tě, už jsi mě nahého viděl. Navíc jsem kluk jako ty,“ mávnu rukou na znamení, aby si s tím nedělal hlavu. Už jsem zvyklý být nestydlivý. Ono to s děvkama ani jinak nejde. Vyberu si bílé boxerky a otočím se k němu. „Budou lepší?“ ukážu mu je.

Je to jenom můj pocit nebo je vážně v obličeji rudý? Že bych ho až tak moc vzrušoval? Snad neslyšel, co jsem dělal v té koupelně. I když myslím, že to už by měl nějaké chytré narážky. Anebo na druhou stranu je mu trapně, že to slyšel, a proto je teď červený. Když si ho ale tak prohlížím, nezdá se mi rudý studem.

„Jo, vypadají dobře,“ uculí se a stejně pohledem sjíždí po mém těle. Boxerky nějak ani nezkoumá. Hah, sprosťák jeden. Tak si je tedy začnu oblékat.
„Hm, tyhle mi sedí líp,“ uznám a hodím juniora nalevo. Bill se začne smát.
„Lepší to bude vpravo,“ vyhrkne se smíchem. Co? Proč? Zamračeně se otočím k zrcadlu a prohlédnu si to. Hodím juniora napravo.
„Hm, vypadá to líp,“ usměju se a celý se prohlédnu. Vidím v odrazu Billa, jak mě hladově pozoruje. Neustále si skousává spodní ret a olizuje si ho.
„Já ti to říkal,“ šeptne pak. Tohle vypadá na zajímavou noc. Přikývnu a přejdu k posteli.
„V kolik vstáváš, abych nastavil budík?“ zeptám se a sednu si na postel. Vezmu budík do ruky. Sice se mi absolutně nechce vstávat, nesnáším vstávání, ale co bych pro něj neudělal. Od svého bytu má práci jen kousek, odtud je to skoro přes půlku města. Odvezu ho. I kdyby to měl jen za rohem, odvezl bych ho.
„Zhruba nějak kolem sedmé,“ pousměje se. „Ale nevstávej, já odejdu sám. Nedělej si s tím starost.“
„Tak lehce se mě nezbavíš,“ zakřením se. Nastavím budík, položím ho k sobě na noční stolek a dojdu zhasnout vedle do obýváku. Pak se vrátím do ložnice.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

14 thoughts on “Who am I? 19.

  1. ja som sa tak rehotala na tom ako si ho tam Tom prehadzoval z jednej strany na druhú,až mi slzy tiekli 😀 😀 😀
    uuuha,Tomi,si sa nám predviedol,že ako to máš rád 😀

  2. Tahle kapitola mi připomíná text jedné opravdu málo známé pístičky…"tepláková souprava – gule dej si dopreava!"
    prostě super povídka…pokaždé se hrozně těším na pokračování

  3. tak jako přehazování juniora to bylo něco to musím souhlasit s Dee xDDD
    skvělej díl naprosto perfektní povídky x))
    jinak teda jako honem další díl,jsem zvědavá na noc xD

  4. Božínku. Tenhle díl jsem přelouskávala dost dlouho (asi i proto že jsem furt odepisovala na icq ale detail). Musela jsem se smát, při představě jak si Tom přehazuje.. juniora ze strany na stranu – já si nemohla pomoct. Ještě jak pak zanadával, že mu jsou ty boxerky nějaký těsný. Možná to někomu tak nepřišlo, ale mě fakt rozesměje všechno už. A tohle to tuplem dodělalo.
    Chválím, moc hezky napsaný díl, těším se na ten další :3 Jenom mě štve jak je to zase useklý nebo-li – v tom nejlepším. Kruci 😀

  5. tak tohle bude komentář trochu mimo mísu, ale rozsekalo mě, kdy dělali palačinky a nalili do těsta olej. 😀 my se totiž doma s přítelem neustále přeme, jestli se tam dává nebo ne. přítelova maminka ho přilívá, moje zase ne. 😀 ale výborný jsou vždycky. 😀 chm. 😀
    zajímalo by mě,. jestli mají kluci fakt takový problém s tím, na kterou stranu hodit kámoše. 😀 nařechtala jsem se vážně dost. 😀 super díl. 🙂

  6. fakt sladký jak se Tom o Billa stará:)nj ten by ho odvezl i jen přes silnici co?:D jinak úžasnej a prostě krásnej díl:)

  7. Tak to mě dostává! xDD
    Detailný popis Tomovi imntimní hygieny a poté řešení problému, jestli dát juniora doprava nebo doleva. Tak to je moc! xDD ♥
    Ale jsou roztomilý..s těma palačinkama a tak celkově.. 🙂
    Ale jako přestat takhle v nejlepším..tsss..protestujuuuuu.. no ale stejně je mi to k ničemu.. 😀

  8. Tak toto bylo něco úžasného a idylického, Tom ve sprše to totálně zabil, ale je to jenom kluk, tak co :-P:-D Skvělý díl, opravdu se mi tahle povídka líbí čím dál víc, jenom se nemůžu dočkat, co se bude dít v příštím díle, doufám, nebo spíš pevně věřím v to, že nepůjdou jen tak spát… ♥

  9. Tohle je super povídka. Šíleně se těším na další díl.Tenhle díl byl prostě úžasný..nejdřív ta chvilka u těch palačinek..,potom tomíkova chvíle v koupelně a jeho problém s kámošem..:D no nemohla jsem z toho 😀 😀 😀 ♥

    Jenom…myslím si,že se tam ještě něco s tim Robertem stane. Že něco udělá buď Tomovi nebo Billovi.Možná se bude chtít Tomovi pomstít za to,co mu řekl ..nebo třeba v průběhu týhle povídky se Tom rozhodne nechat týhle strašný práce a Robert se mu bude chtít pomstít třeba..na Billovi …No to je jenom moje úvaha a něco,co se asi nestane (a samozřejmě je to dobře),ale myslim si,že nějaká takováhle zápletka by tam mohla ještě být. No uvidíme.:D 😀 🙂  Kdyžtak si mě nevšímejte. Jenom tak tlachám o ničem. 🙂

  10. takhle se mi děj povídky moc líbí, ale stejně mě tam ten Robert krajně irituje!!! ten ještě něco spáchá, zmetek, já mu věřím 😀 ale Tomovo přehazování si juniora nemělo chybu 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics