The Matchmaker 9.

autor: Buyyouadrank
Pokoj, ve kterém se probudil, byl pro něho již známý, takže když pomalu otevřel oči, usmál se a rozhlédl se po komfortní ložnici. Slyšel sprchu a zašklebil se, zabrnělo ho ve slabinách při myšlence, že by se připojil k sexy dredatému muži pod teplý proud sprchy.

Hihňal se a vymýšlel nemravné věci, které by mohli společně dělat, když vymotal své nahé tělo z několika přikrývek.

Zachvěl se, když se jeho nohy dotkly podlahy. Přál si, aby šel do postele oblečený, ale Tom opět trval na tom, že bude spát nahý. Povzdechl si a přejel si dlaněmi po pažích, aby se zahřál.

Jeho pohyby zastavil zvuk zvonku. Trochu se zamračil a podíval se na dveře koupelny, jestli Tom vyjde ven. Tom ale nevycházel, povzdychl si a šel z ložnice ke dveřím, po cestě si přitáhl deku víc k ramenům.

Podíval se kukátkem na dveřích a málem vyjekl, na druhé straně uviděl známou zrzavou ženu.

Simone.

Viděl ji jen jednou, a to ve stejný den, kdy potkal i Toma – Simone se na jednu stranu zdála být milá, ale na druhou stranu vypadala zle a odhodlaně, a pravděpodobně byla otázka času, kdy najde svatebního agenta nahého v bytě svého syna.

Bill si omotal přikrývku víc k tělu a začal nervózně poskakovat po špičkách, snažil se Toma dostat ze sprchy, nebo to kvůli Simone vzdát a odejít.

Zdálo se, že si Tom užívá, ale Simone došla trpělivost a začala silně bušit na dveře.

„Tome, otevři ty dveře! Je to důležité!“ Zakřičela.

Bill zaklel a běžel do koupelny, roztáhl sprchový závěs. Polkl, neuvědomil si, co udělal, jeho oči se setkaly s krásným, nahým, mokrým a usmívajícím se Tomem.

„Jsi opravdu pomalý, víš to?“ Zasmál se Tom. Zavrtěl hlavou, aby dostal dredy ze svého obličeje, natáhl se a stahoval deku z druhého muže, aby byl taky nahý. Bill vyjekl jako holka, když ho Tom chytil kolem pasu a přitáhl do sprchy, tvrdě ho přitiskl na dlaždičky a spojil jejich rty.

„Tomi… dveře,“ vzdychl Bill, nemohl mluvit, jak mu Tom tvrdě sál spodní ret.

„Mmm, dveře,“ Tom ho políbil do koutku úst, sjel ústy dolů na jeho krk, než se znovu vrátil zpět na jeho rty. „Nikdo tam není, neboj se.“

„Ne,“ zavrtěl Bill němě hlavou. Proklínal se za to, že je pod jeho dotykem tak povolný.

„Kdo?“ zeptal se škádlivě Tom, jeho prsty směřovaly dolů, zatímco se ústy přesunul na jeho ucho a okusoval mu lalůček.

„Tvoje mamka.“

Toma hned přešla veškerá chuť a z šoku od něho odskočil. Vypískl, jak uklouzl na mokré porcelánové vaně. Spadl na zadek a zanadával.

„Proč jsi mi to neřekl dřív?“ Zeptal se a sbíral se ze země, netrpělivě se natáhl, aby vypnul sprchu. Pořád si pro sebe vztekle mumlal, vyšel z vany, popadl huňatý ručník a nahodile ho na sebe hodil, jak běžel ke dveřím.

Když otevřel dveře, jeho matka tam skutečně stála, vypadala opravdu naštvaně, že tam musela stát přes patnáct minut.

„Trvalo ti to dost dlouho,“ řekla suše, zamračila se nad Tomovým špatným chováním.

„O co jde?“ Zavrčel Tom.

„Neznáš lepší způsob, jak přivítat svou matku?“ Obořila se na něj. „Nepomůžeš mi s kabátem?“

Tom obrátil oči v sloup a natáhl ruku, vzal si od ní drahý kabát, když vcházela dovnitř a půvabně se posadila na pohovku.

„Ahoj matko,“ řekl mrzutě. Byl naštvaný, nejen proto, že ho bolel zadek, ale taky proto, že přerušila intimní chvíli s Billem. Nechtěl na něho tlačit, ale sex ve sprše byl příliš dobrý na to, aby se ho zřekl, i pro tak plachého svatebního agenta. A Tom měl prostě z rána dobrý pocit, takový, že se stalo něco speciálního.

„Tome, nemusela bych tě přerušit ve tvém důkladném sprchování, pokud bys sledoval důležitá data.“ Simone stiskla rty a překřížila nohy.

„Důležitá data? Co tím myslíš?“

Simone si povzdechla. „Tome, co je zítra za datum?“ Zeptala se, snažila se zůstat v klidu.

„…14. květen?“

„Správně. Neříkej mi, že nevíš, co je 14. května?“

„Oh… sakra,“ zamumlal Tom, když si vzpomněl. 14. května se každoročně konala charitativní akce, kterou pořádali rodinní přátelé Trümperových – lidé se střídali na jevišti a byli prodáni na rande těm, kteří za ně nabídli nejvyšší cenu. Všichni byli spokojeni, výtěžek šel na dobrou věc, a ti, kdo se zúčastnili, opustili večírek se svým novým rande, neboli někým novým na sex.

„Správně.“ Řekla Simone triumfálně. „Máš už připravený smoking?“

Tom zanaříkal. Důvod, proč nenáviděl tento den, byl v tom, že ho matka vždycky nutila vzít si pro tuto událost oblek. Nenáviděl obleky, na jeho styl to bylo moc omezující. Povzdechl si a zavrtěl hlavou.

„No, to nevadí,“ dodala Simone. „Protože, ho už pro tebe mám připravený. Zařídila jsem, aby ti ho někdo večer vyzvedl.“

„Jé, díky.“ Zamumlal sarkasticky Tom.

„Přestaň si stěžovat.“ Zasmála se Simone, poklepala Toma na koleni. „Měl bys mi být vděčný. Zdá se, že tvůj svatební agent si nevede moc dobře. Pořád nemáš přítelkyni.“

Tom sebou škubl, uvědomil si, že jí zapomněl říct pravdu o sobě a Billovi.

„Mami, kvůli tomu…“

„Tak, to vůbec nevadí…“ Simone ho zastavila, mávla rukou. „Nebyla to zas taková ztráta peněz, že? Myslím tím, naposledy se mu podařilo, najít ti Sabrinu. Oh, když už mluvím o Sabrině!“ Simone se uchechtla, myslela na úžasnou, inteligentní blondýnu, která ji udělala šťastnou, protože myslela na úžasná, inteligentní blonďatá vnoučata.

„Bude tam taky,“ Mrkla Simone, hravě šťouchla do svého syna. „Možná by sis s ní mohl koupit rande.“

„Děláš, jako by byla prostitutka.“ Zamumlal směšně Tom. Teď, když o tom přemýšlel, tak to celé znělo jako jedna velká kuplířská akce. „Nemyslím si, že tenhle rok půjdu.“

Simone zvadl obličej, a dokonce i její kudrnaté vlasy se zdály, že opadly.

„C-co?“ Vyprskla, obličej jí zčervenal. „Nemůžeš nepřijít! Tome, tvůj otec a já očekáváme, že přijdeš, Sabrina a její rodiče očekávají, že přijdeš!“

„Mě ale nezajímá Sabrina,“ odsekl jí, jeho obličej potemněl. „Proč jsi jí sakra tak posedlá? Copak jsi neviděla, jak se na mě předtím v noci vrhla? Ona je jiná než ostatní holky, ona je…“

„Tome,“ napomenula ho, svraštila obočí a rty stiskla do úzké nazlobené linky. „Ani jsi jí nedal šanci, proboha! Co je na ní tak špatného?“

Tom otevřel pusu, aby odpověděl, ale odpověď přerušil zvuk vody, která dopadala na dlaždičky, jak se zapnula sprcha. Tom zamrznul na místě, otevřel údivem pusu a Simone svraštila čelo, otočila se ve směru koupelny.

„Co…?“ Zírala na svého syna s vytřeštěnýma očima. „Ty… ty tam někoho máš, že jo?“ Skoro křičela. „Proboha Tome! Já se ti snažím najít slušnou dívku, a ty – ty myslíš jako sexem posedlý idiot!“ Teď už křičela nahlas a zuřivě kolem sebe máchala rukama. „Jiná jedno-noční-záležitost, co to je? Přestaneš někdy a začneš myslet na budoucnost, na dědictví a moje vnoučata?“

„Vnoučata?“ Zopakoval šokovaně Tom. Jestli bude s Billem, tak Simone může dát vnoučatům sbohem.

Simone se na něho tvrdě zamračila, předtím, než vstala a kráčela ke dveřím koupelny.

„Chci se tý děvce podívat do očí,“ zasyčela, Tom vstal a doběhl za ní. „Chci se jí dívat do očí a říct jí, že by se za sebe měla stydět!“

„Mami, ne!“ Vykřikl Tom, když Simone strčila do dveří a trhla se sprchovými závěsy.

Tom a jeho matka přimrzli na místě, obě jejich srdce rychle bušila, Simonino naštvaně a Tomovo zděšením, jak tam stáli v napjaté situaci. Sprcha byla prázdná, voda stále tekla, ale nikdo tam nebyl.
Tom si s úlevou povzdechl, zajímalo ho, kam zatraceně Bill zmizel.

Simone se na místě otočila, podezíravě se na něho mračila.

„Nainstaloval jsem si nový systém, vidíš?“ Řekl rychle Tom, vymyslel tu největší blbost, kterou mohl. „Ráno se zapne, abych se vzbudil, takže nezaspím.“ Vítězně se usmál, ignoroval matčin chladný pohled.

Zklidnila se, rukama si uhladila sukni a uvolnila se.

„Hlavně přijeď před hotel v osm hodin. A vezmi si s sebou šekovou knížku, protože očekávám, že půjdeš na rande se Sabrinou. Dobře?“ Řekla podrážděně Simone předtím, než si povzdechla a prošla kolem něho, zakroutila hlavou a něco hořce mumlala.

Tom čekal, dokud neuslyšel bouchnutí dveří. Tiše zasténal a rozhlédl se po malé koupelně a vypnul vodu.

„Bille? Už odešla.“

Tom uslyšel hlasitý zvuk a usmál se, kleknul si k místu, odkud zvuk vycházel. Otevřel skříňku a snažil se nesmát.

Díky jeho drobné postavě se mu podařilo stočit se pod potrubí, ideální skrýš. Nohy měl nešikovně přehnuté, jak seděl ve skříni, nahý, mokrý a třásl se, černé vlasy měl přilepené na obličeji a krku. Tom soucitně zasténal, vytáhl ho ven a pomohl mu na nohy.

Když se Bill pořád třásl zimou, Tom si povzdechl a ovinul kolem něho ruce. Jemně ho hladil po rozcuchaných mokrých vlasech.

„To bylo jen tak tak,“ zašeptal Bill, zadrkotal zubama.

„Mmm,“ usmál se slabě Tom. „Proč jsi vůbec pustil vodu?“

Bill zabručel, trochu se odtáhl, aby se podíval do Tomových rozšířených očí.

„Viděl jsem ve vaně pavouka,“ svraštil tvář odporem. „Bál jsem se ho dotknout, tak jsem myslel, že bych ho spláchnul vodou.“

Tom se hlasitě zasmál, jeho smích se rozléhal po koupelně. Bill se zahihňal, uvědomil si, že to vyznělo trochu hloupě.

„Mimochodem, co chtěla tvoje mamka?“ Zamumlal, když se znovu přitulil k Tomovi, hlavu si položil na jeho hrudník.

„Doprčic,“ obrátil v oči sloup. „Ta stupidní charitativní akce…“ odmlčel se, vykulil oči. Odtáhl se od Billa, usmíval se. „Bille, vymyslel jsem úžasnou věc.“

„…Co?“ zeptal se s obavami Bill.

„Pojď se mnou! Je to zítra večer, přímo v pitomě přepychovým hotelu… když tam budeš ty, bude sranda!“ Rozplýval se Tom.

Bill přikývl, přemýšlel o tom, nakolik Tom zněl jako děcko na střední škole, které se ptá přítelkyně, jestli s ním půjde ven.

„Nevím, jestli se to bude tvý mamce líbit.“

„To mě nezajímá. Koupím si jenom tebe!“

„…Koupíš si mě?“ Bill pozvedl obočí.

„Yeah. To je to, co se tam děje. Koupíš si rande s lidmi.“

„Wow,“ vydechl Bill. „Zní to víc jako kuplířská akce než charitativní.“

autor: Buyyouadrank
překlad: Viky
betaread: Janule

21 thoughts on “The Matchmaker 9.

  1. jééé!! no konečně to je moje nejoblíbenější povídka a tohle byl fakt super díl,prej že novej systém hmm, xDDD to chci taky,chudák Bill,ve vaně pavouka?no to jsou způsoby! xDDD skvělá povídka díky moc za překlad x)

  2. Nemůžu si pomoct, musím se vždycky na konci dílu culit, jak blbec. Oba jsou  tak roztomilí a milounký. 🙂 Skvělý díl. Škoda, že tím dražebním objektem není Tom, by to byla větší sranda. 🙂
    Dík za překlad, je skvělý.

  3. chudák Bill ten pavouk ho musel ve vaně překvapit 😀 děkuju za překlad a těšim se na další dílek 🙂

  4. Scheisse, proč je to tak krátký! Absolutně to neukojuje moje nároky, potřebovala bych to tak 5x delší! 😀 Je to opravdu výborný. Děkuju za překlad, převelice. 🙂

  5. No tyjo… docela dost emocí v tomto díle, jak začala téct ta voda a Simone šla ke koupelně, to jsem myslela, že umřu. Ale přesto jsem si říkala, že Bill přece není tak blbý, aby se sprchoval… no, z toho šoku z pavouka si to asi chudáček neuvědomil, ještě stlačený ve skříňce, to bylo neštěstí.

    A Tomův nápad je geniální!!! Těším se na další pokračování jako na nevím co, pěkně tam vytře zrak jeho matce a hlavně té posrané Sabrině, až si to nakvaší k Billovi, to bude zase jednou švanda. Úplně se škodolibě usmívám při představě, co se tam bude dít. A mimochodem… docela ujetá akce, řekla bych, že s charitou to nemá fakt nic společného, je to maximálně šukání za peníze, to je vše xD

  6. Fakt jsem čekala, že tam Tomova máma Billa nachytá 😀 Díky bohu se tak nestalo 😀 A jsem zvědavá na tu jejich slavnou charitativní akci – fakt tu Sabrinu nemám rána! A ještě, jak jí Tomimu jeho matka přehazuje ://

  7. Dnešní díl byl opravdu úžasnej! Nejdřív Tom svojí mámu setře a pak ještě dražící se Bill..mhmm-to se mi líbí :)!

  8. Naprosto dokonalé! 😀 Dokázala jsem si představit toho zmačkanýho Billa ve skříňce! Už se nemůžu dočkat dalšího dílu ♥

  9. ty vole malem jsem mela infarkt. Tohle at mi Simone nedela. TA az se to dozvi tak ji mrdne na miste. Doufam ze to kupovani Tomovi vyjde. Ale mam pocit, ze Sabrina se tam zmini o tom jak je spolu videla v klubu. Ja mam dycky nervy na pochodu

  10. Chudák Bill ešteže ten pavúk nebol v tej skrinke, asi by ju rozbil a vytrhol zo steny 😀 Je totálne roztomilý. Mohol by ísť prezlečený za ženskú 😀

  11. Tak to som teda naozaj zvedavá, čo by povedala Tomova matka na to keby si Tom zaplatil rande s Billom 😀 asi by ju kleplo… na tú akciu som fakt zvedavá, hlavne, keď tam bude tá štetka, ehm teda Sabrina :D… určite bude zase doliezať za Tomom a otravovať ho… Inak Simone je fakt akčná, ešte dobre, že sa Bill stihol schovať :)… A strašne ma štve, že Toma hneď prerušila, keď jej chcel povedať niečo ohľadom Billa, ách jaj…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics