When you look at me 4.

autor: Rose

Ahoj twincesťačky! 🙂 Moc se omlouvám, že jsem už více než týden nic nenapsala, ale nebyl čas… Teď vám to, ale vynahradím. Přeji příjemné počtení. Vaše vysněná noc je tady! 😀

„Tak dobrou noc, kluci,“ popřál dvojčatům David, když nastoupili do jejich tourbusu. Hned za ním přiběhli i Gustav a Georg.
„Příjemnou zábavu,“ začal škodolibě Geo.
„A nepozabíjejte se nám, prosím. Špatně by se to vysvětlovalo,“ přisadil si Gustav.
„Fakt vtipný,“ zamručel Bill odněkud zevnitř busu. U dveří stál s kluky jen Tom, který oběma po těch posledních „povzbudivých“ slovech dal herdu do zad. Sice se u toho usmíval, ale samotného ho tížilo, jak by se měl chovat. A hlavně, jak se bude chovat jeho bratr.

Když se ocitli sami, vyběhl Tom nahoru a posadil se na postel. Prostě s Billem nebude komunikovat, dokud něco neudělá on sám.
Už jsem se snažil dost, odůvodnil sám sobě. Nahmatal v přítmí ovladač od televize a stiskl Play. Ze stropu vyjela velká plazma, načež se zapnula. Kaulitz začal štrachat v šuplíku, aby našel alespoň pár DVD.
Kruh – ne, není tu Bill, který by se ke mně mohl vyděšeně tulit, Někdo to rád blond – ne, není tu Bill, který by se se mnou smál, Medvídek Pú – není tu Bill, se kterým bych se vrátil do dětských let,“ probíral se nespokojeně filmy. Další už ani nevyndával, protože věděl, že by to nemělo cenu.

S povzdechem se posadil na Billovu postel. Jemu sice patřila horní část palandy, ale když tu jeho dvojče není, nikomu to nebude vadit. Vždycky leželi spolu na Billově posteli těsně u sebe, špitali si svá tajemství do oušek a nakonec pokaždé usnuli ve vzájemném objetí. Dnešek byl tak jiný…
Tom se natáhl pro svou kytaru, načež začal vybrnkávat tóny songu Monsoon. Tak moc se ztratil ve svých myšlenkách, že ani nepostřehl měkký hlas, jak zpívá a přibližuje se: „Running through the monsoon, beyond the world, to the end of time…“

„Bille…“ šeptl Tom. Bill se posadil vedle něj na postel, s lehkým úsměvem se zadíval z okna tourbusu, na který dopadal déšť a bubnoval si dlaněmi na kolena. Ani jednou se však na Toma nepodíval.

„Just me and you,“ dokončil píseň, stejně tak i Tom.
Až teď se Bill otočil na svého brášku a věnoval mu ten nejupřímnější pohled, jakého byl schopen. Jejich tváře osvěcovala pouze záře měsíce, která s ustávajícím deštěm rostla.
„Odpuštěno,“ špitl černovlásek. Dredatý chlapec překvapeně pootevřel ústa. Upřímně, tohle nečekal. Přiblížil svou tvář k té jeho, jemně mu přejel prstem přes momentálně nenalíčené líčko, pokračoval na jeho roztomilý nosánek a zastavil se těsně u horního rtu.
Ani jeden nepřerušil ten hluboký oční kontakt.
Tom pokračoval dál. Bříškem prstu pomalu obkroužil konturu rtů svého dvojčátka a pohladil ho dlaní po tváři. Bill ještě trochu přiblížil obličej k tomu bratrovu a vyčkával. Bál se udělat další krok, aby to nedopadlo jako posledně.
Tom vycítil jeho strach. Přidržel si jeho tváře ve svých dlaních a také se k němu přiblížil.
„Neboj se, Billi… Cítím, že to tak má být,“ zamumlal a konečně spojil jejich rty v něžném, procítěném polibku.
„Budeš zase spát se mnou v posteli?“ zeptal se Bill, když se od sebe odtáhli.
„Doufal jsem, že se zeptáš. Samozřejmě,“ objal Tom černovláska kolem ramen a položil se s ním na stěnu busu. Bill mu nesměle ovinul ruce kolem pasu, položil svou hlavu do prohlubně mezi krkem a ramenem a spokojeně se usmál.

Nepotřebovali mluvit. Vše, co měli na srdci, si vyměňovali doteky a polibky.

Tom si Billa posadil do klína, rty se mu přisál ke krku a kůžičku na vybraném místě jemně líbal. Nebyl si úplně jistý, jak jeho bráška tyto něžnosti vnímá, ale chtěl mu za každou cenu ukázat, že by mu nikdy neublížil. Billovy ruce, které se mu za okamžik začaly dobývat pod tričko na kůži na zádech, ho ujistily, že mu věří.

Starší Kaulitz se s jeho mladším bráškou položil na postel a pokračovali v jejich nevinném mazlení vleže. Billovi se téměř hned podařilo svléknout z Toma jeho XXL tričko, které odhodil někam do kouta, a kovovou ozdůbkou v jazyku se dotkl jedné jeho ztvrdlé bradavky. Špičkou jazyka kolem ní párkrát zakmital, pak se přesunul na druhou a tyto pohyby opakoval.

Tom vzrušeně sykl, vytáhl si Billův obličej do úrovně toho jeho a spojil jejich rty. Malinko na něj zatlačil, aby si na něj Bill lehl a pootevřel rty. Jazykem se dostal do jeho úst a přejel jím po tom Billovu. Tak se jejich líbání pomalu měnilo ve vášnivé a hluboké. Tom z Billa také svlékl tričko, aby mohl jeho ploché bříško zasypat motýlími polibky. Rty klouzal po jeho horním bříšku, a když jazykem zabloudil do pupíku, vydral se z Billových úst slabý sten. Přes upnuté džíny ho hladil po stehnech a pomalu se posouval výš.

„Tomi, ne, to ne…,“ ucukl Bill, když Tom dlaní promnul před džínovinu jeho rozkrok. Vzápětí se, však bál reakce jeho bratra. Nevěděl, zdali se v těchto situacích nechová jinak.
„To je v pořádku. Chápu,“ líbl ho Tom na čelo.
„Vážně?“ zvedl k němu Bill svá čokoládová kukadla.
„Jistě,“ položil si Tom hlavu svého dvojčete na hrudník a začal ho jemně hladit po zádech. Bill spokojeně zavřel oči. Není nic krásnějšího, než být ke spánku ukolébán tlukotem srdce svého dvojčete…

Tak, doufám, že jsem nezklamala ani jednu čtenářku. S tímto dílem jsem si dala práci, ale k tomu NEJVĚTŠÍMU jsem se ještě nedostala. To, abyste se měli na co těšit. 🙂
Rose

autor: Rose
betaread: Janule

8 thoughts on “When you look at me 4.

  1. moc pěkné 🙂 už jsem si musela připomenout o co tady vlastně šlo,přecejen,mám rozečtenou spoustu povídek,ale už to vim a je to krása 🙂 honem dál 😀

  2. Já se těším na všechno ohledně téhle povídky!!!!Je tak skvělá!!!!!!!A jednoznačně si mně nesklamala!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics