Zkrocení zvířete 35.

autor: Mykerina
Taková hurá akce v podání Lenny, nějak mě opustila múza, zkrat nebo já nevím, co to bylo (aneb osobní problémy ničí múzu), ale Lenna mi tu do toho furt tak kecala, až jsem jí to předala a od hvězdičky až po konec dílu to je její práce. Enjoy…
L: já jen doufám, že jsem to tím nepodělala xDDD
Ráno se probudím dřív než on. Opatrně zvednu hlavou a podívám se na něj. Proč, když spí, tak vypadá jako andílek? Proč když se probudí, je zvíře? Vlastně, teď poslední dobou je… krotší. Nechápu změnu jeho chování, ale nemůžu, a ani si nechci stěžovat. Tiše vstanu a obleču si župan. Přes rameno se podívám na stále spícího Toma, a co nejtišeji otevřu dveře. Scupitám schody do kuchyně a začnu chystat snídani. Na tváři mám jemný úsměv. Vlastně si to ani neuvědomuju. Začíná mi s ním být dobře… krásně… on se mi začíná opravdu hodně líbit. Opřu se dlaněmi o linku a zavřu oči. Jediné, co mi teď chybí je… máma s tátou. Chtěl bych je vidět. Zhluboka vydechnu, když ucítím dlaně na bocích. Neztuhnu, nenapnu se. Vnímám jen teplo, které vycházím z jeho dlaní a zad, když se o mě opře a více si mě přitáhne do náruče.

„Ahoj,“ vydechnu a opřu se o něj. Přesune mi dlaně na bříško a pohladí.
„Dobrý…“ broukne. Zdá se mi trochu unavený, takový vláčný. Opře si hlavu o mé rameno.
„Co to…“ zívne si, „děláš?“ a trochu se na mě pověsí.
„Umh… myslel jsem, že udělám snídani… do postele,“ vezmu nůž do ruky. Cítím, že Tom zpozorněl. Nevšímám si toho a začnu krájet zeleninu. Okamžitě se zpátky uvolní.
„Co to bude, až to bude?“ broukne mi do ucha.
„No… asi salát. Nic jiného mě nenapadlo…“ dám to všechno do misky.
„Mám celkem hlad,“ přitaká a políbí na čelist. Vydechnu. Teď mi to nevadí. Je něžný. Krotký. Udělám pár kroků dozadu, čímž donutím couvnout i jeho. Couvám ještě pár kroků, než Tomovy nohy zavadí o židli.

Sedne si a pustí mě. Pomaličku se otočím, dívajíc se mu do očí. Jen pozvedne obočí, čeká, co ze mě vypadne. Olíznu si rty, pomalu si kleknu a roztáhnu mu stehna. Trochu přimhouří oči. Obratně vytáhnu jeho penis z trenek a smyslně olíznu po celé délce. Zpod lehce přivřených víček vyhledám čokoládový pohled, ve kterém se značí jasné omámení. Špičkou jazyka zatlačím na špičku, hned na to jej vtáhnu hluboko do pusy a silně začnu sát a hýbat hlavou. Nehty trochu zarývám do pevných, vypracovaných stehem. Spokojeně si u toho mručím. Užívám si to. Nechám ho vyklouznout z úst, chytajíc jej pevně u kořene, obmotám prsty. Několikrát zápěstím zapohybuju, než znovu použiju jazyk po celé délce.

*
Tom táhle zasténá, když mi vnoří prsty do vlasů, jemně mě tahajíc za prameny. Cítím slabý tlak na svoji hlavu, začíná si mě tlačit víc do rozkroku. Trošku zamručím a pohladím ho po rukou. Pak jej ale propustím ze svých úst, vstanu a políbím na krk.
„Nech mě to udělat podle mého, chci to udělat.“ Pošeptám mu do ucha a cítím, jak se zachvěl.
„Co ta změna?“ vydechne mi do ucha, když mu přejedu prsty přes hruď.
„To bych se měl ptát já tebe.“ Vydechnu na oplátku a zase si vlezu mezi jeho stehna. Chvíli udržuji oční kontakt, ale pak se vrátím ke své práci. Tom mi vrátí prsty do vlasů, ale netlačí, žádný tlak necítím, jen je probírá mezi prsty a tahá za malé pramínky.
„Ach… to je… och… ono… Billy,“ kňučí. Trochu se pousměju. Hraně zasténám a znovu si ho vezmu hluboko mezi rty. Rychle pohybuju hlavou, kroutím jazykem, otírám o něj piercingem. Sténá. Nechám ho vyklouznout po špičku, kterou jemně zuby podráždím. Rukou ho honím.
Tomovi přepadne hlava přes opěradlo a táhleji zasténá. Přitlačím jeho penis k bříšku a jazykem polaskám jeho koule. Uslyším slabé zalapání po dechu.
„Kde ses tohle naučil?“
„Viděl jsem to v pornu, když jsem byl ještě doma.“ Vydechnu pohotově a vsaju Tomovo levé vejce do úst a saji. Cítím, jak Tom zatahal o něco více. S mlasknutím ji propustím a stejnou chvíli se věnuji i té druhé. Pak jej zase zuřivě vezmu mezi rty. Hodlám to dotáhnout k tvrdému konci pro Toma.

„Billy,“ vydechne a trochu mi přirazí do úst. Nechám ho. Hned, jak si Tom všimne, jak ochotný jsem, tak začal přirážet pravidelněji. Silně jej stisknu u kořene, až Tom zasténá. Zvednu oči k jeho tváři. Je mnou tak omámený. Líbí se mu to vlhko, je mi to jasné. Více semknu rty k sobě a nechám jej, přirážet jej nechám. Líbí se mi jeho tvář, když se na mě tak dívá, vlastně, je to hodně hezký muž. Líbí se mi jeho slastné vzdychy, už jen proto, že mu tu slast způsobuji já. Dlužím mu to. Za tu krásnou noc, kdy si mě vlastně měl vzít, kdy jsem se mu nabídl, kdy jsem byl jeho zpestření, jeho dárek. Ale on to neudělal. Mazlil mě. Dlužím mu to za to, že mě nepotrestal kvůli Maxovi. Vím, že to zní divně, ale já jsem jeho dlužník a jsem mu za tohle velmi vděčný.

Z přemýšlení mě vytrhne další zasténání. Ani jsem si neuvědomil, že Tom se mnou drží oční kontakt, zatímco projíždí má ústa.
Tom náhle výrazně zpomalí svoje tempo a ucítím jeho prsty na své tváři. Mile se na mě usměje, na čele se mu tvoří kapičky potu. Přejede po mé tváři celou dlaní a já si nemůžu pomoct, mazlivě se do dotyku opřu.
„Už to nepotrvá dlouho.“ Šeptne mi, sjede rukou přes čelist zpět do vlasů a přesně čtyřmi silnějšími přírazy se udělá, přímo do mých úst. Trochu jej ještě pohoním, abych z něj dostal opravdu všecko, když se jeho svaly uvolní, propustím jej ze svých úst. Mám přikázané to polykat, ale momentálně se mi vůbec nechce. Stále držím jeho sperma v ústech, nakloním se nad jeho hruď a pomalu to všechno plivu ven. Stéká mu to po hrudi.
Čekám, dokud se opravdu neuvolní a nepodívá se na mě, a pak jeho semeno začnu opět slízávat a postupně polykat.

(Tom)
Tohle mě dostalo, celé to bylo absolutně dobrovolně. Tohle chtěl Bill. Nechápu, co to mělo být. Ale když už se do toho dal s takovou chutí a takovou vervou… kdo by odporoval.
Hlavu zakloněnou, popadám dech, když hlavu alespoň trochu zvednu, ucítím cosi mi stékat po hrudi. Zaostřím na Billa. Gr… plive mi moje semeno po hrudi! Tohle se mi teda nelíbí! Ale… zase to hned slízává a polyká. On si hraje s mým semenem! Tak tohle nepochopím už vůbec. Nicméně, čekám, dokud nezmizí i poslední kapička mojí mrdky z mého těla. Pak se spokojeně usměju a pohladím Billa po vlasech. Ten se hezky zaculí.

autor: Mykerina
betaread: Janule

11 thoughts on “Zkrocení zvířete 35.

  1. Krásný díl..:) Moc se těším na další..;) Jsem zvědavá, jestli Tom povolí Billovi jeho rodiče..;) A taky doufám, že Tom nebude na Billa zase hnusnej..:)** Moc nádherná povídka..;)*♥

  2. docela vtipny ze tuhle povidku cte 395 lidi a okomentuje to jeden…. jinak krasny dil… tom uz je opravdu krotkej.. chtelo by to nejake zpestreni nejaky zasek.. nekoho kdo by billovi ublizil…
    jo a jenom me tak napadlo co kdyby Billa nekdy v budoucnu nekdo unesl a Tom ho musel zachranit a pak si jeho duveru ziskat zpet? nevim proc me to napadlo, ale nebylo by to marny 😀

  3. Holky hezký díleček.Já vím že jsem detailistka ale mírně to tam bylo znát že to bylo psaný ve dvou ale vůbec se ti nic tím nezkazilo.Jen tak dál miluju Zkrocení zvířete

  4. ach bože…teda ten Bill, to mě dostává:Dnapínavější už to být nemůže co?:D
    honem další díly nemůžu se dočkat♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics