The Matchmaker 6.

autor: Buyyouadrank
Když se Bill ráno probudil, zasténal a odvrátil hlavu od slunečního světla. Položil si hlavu na Tomův hrudník, který byl teplý a hladký. Zamrkal, když ucítil kontakt holé kůže na kůži, stydlivě se usmál, jakmile si uvědomil, že spal nahý. Spokojeně si povzdechl a klesnul zpět do své pozice, omotal nohy okolo Toma – měli propletené nohy, Billova paže byla okolo jeho krku a tvář si přitiskl do prohlubně na jeho hrudi.

Sluneční paprsky se tak dostaly do jeho očí a Bill byl plně vzhůru. Vydechl a odtáhl ruku z Tomova krku, jemně přejížděl prsty nahoru a dolů po jeho trupu, z boku na hrudník. Putoval prsty až na jeho břicho, měl nutkání se chichotat, jak ucítil pevné svaly na Tomově břiše.

Tom se pohnul při měkkém doteku a šimráním vlasů na jeho krku, pomalu otevřel oči a usmál se, když viděl, jak se ho Bill s nevinnou zvědavostí dotýká.

„Bille?“ řekl něžně, usmál se, jak Bill vypískl a odvrátil bradu. Díval se na něj s vykulenýma očima, podobně, jako když nachytáte dítě potom, co snědlo příliš mnoho sladkostí.

„Dobré ráno,“ zamumlal plaše Bill a posadil se. Trochu ho bolela hlava z toho, jak minulou noc pil, ale nebyl opilý natolik, aby si nepamatoval břišní tanec, který Tomovi předvedl. Začervenal se nad vzpomínkou a rychle si omotal deku kolem boků.

Tom se na něho zašklebil a shrnul ze sebe deku, vůbec se za svoji nahotu nestyděl. Chtěl, aby se s ním Bill cítil víc pohodlně. A kdyby to znamenalo, že má být nahý, tak klidně.

„Vyspal ses dobře?“ zeptal se Tom, předklonil se, aby se nosem otřel o Billův krk předtím, než ho sladce políbil na rty. Nemohl si vzpomenout, kdy naposled byl k někomu takhle něžný a taky na to, kdy se naposled probudil tak šťastný, že vidí osobu, se kterou byl v posteli. Vidět Billa v posteli, jak se na něho nevinně a rozkošně dívá s mírně rozcuchanými vlasy, povzneslo jeho srdce hodně vysoko.

„Jo, vyspal,“ odpověděl Bill. Díval se na Toma, jeho oči občas zabloudily do jeho klína. Ucítil zachvění v žaludku, nakonec se naklonil, aby Toma políbil. Tom byl trochu v šoku z toho, s jakou vášní ho líbal. Rychle si uvědomil, jak se mu ta vášeň líbila, a omotal ruku kolem Billova krku, přitáhl si ho tak blíž k sobě.

Bill jemně vzdychl a Tom mu jazykem vklouznul do úst, zavadili o sebe zubama, jak se přesunovali do pohodlnější pozice. Tom využil Billova blaženého rozpoložení a volnou rukou z něho stáhl peřinu, znovu je tak oba zanechal kompletně nahé.

Bill se zachvěl, když si uvědomil, že je nahý. Nohy měl nemravně roztažené a trochu se zastyděl, kousek se odtáhl. Tom zavrčel a vytrvale šel za ním, znovu zachytil jeho ústa.

„Uvolni se,“ vydýchl Tom, jemně kroužil rukou na Billově koleni. Bill přikývl, mravenčení v jeho břiše zesílilo, jak Tom putoval prsty po vnitřní straně jeho stehna, zkušeně ho masíroval.

Bill tál proti druhému muži, prohnul se v zádech, jak se nad něj Tom naklonil, pořád se o něho třel. Tom hbitě stáhl ruku z jeho stehna a položil ji na dolní část jeho zad, přitiskl se mu tak na hrudník. Bill mohl cítit, jak se Tomův narůstající penis tlačí proti jeho nahým kyčlím a zasténal, zalapal po dechu, jak mu jeho ruka silně stiskla zadek
„T-Tomi,“ řekl přidušeně. Doteď ho Tom nepolíbil a soustředěně se mu díval přes rameno, zvědavě hladil Billa po těle. Bill polkl a oddaloval se z Tomova klína, byl nervózní a cítil se trochu trapně.

‚Měl jsem to vědět,‘ říkal si v duchu Bill, jeho tvář zcela zčervenala. ‚Věděl jsem, že bude čekat víc. Nemůžu se nechat unést.‘

Na to mu začal zvonit telefon. Neobtěžoval se Tomovi nic říkat, místo toho se vrhnul na zem a sáhnul si do zadní kapsy džínů, které se válely na podlaze, vytáhl malý telefon a přiložil si ho k uchu.

„Bill Kaulitz u telefonu,“ řekl profesionálně. Teď už stál zády k Tomovi, který se na něho z postele díval. Byl trochu zklamaný, že si ho Bill přestal všímat kvůli něčemu tak nedůležitému, jako byl telefon. To ho neodradilo, přelezl si na kraj postele a chytil ho rukama kolem pasu, přitáhl si ho blíž k sobě a políbil na hrbolky páteře.

Bill polknul. Pocit rtů na jeho kůži mu vyslal teplo do rozkroku.

„Dobrý den, pane Kaulitzi!“ řekla mladá žena s nadšením. „Jmenuji se Sabrina Klaus – už chvíli se vám snažím dovolat.“

Billovi se rozšířily oči, trochu od Toma poodstoupil.

„Sabrina Klaus?“ Zopakoval. Sabrina byla dědička, její rodina zbohatla potom, co otevřeli divadlo, a ona se často objevovala ve všech módních časopisech.

„Ano. Slyšela jsem na vás jen samou chválu a vím, že je to narychlo, ale mohli bychom se sejít? Chci být vaším klientem.“
„Samozřejmě!“ vyhrknul Bill, sevřel ruce vzrušením. Kdyby našel manžela pro Sabrinu, peníze by mu mohly lítat přímo ze zadku. „Kde? Kdy?“

„Můžeme dnes?“

„Samozřejmě!“

„Dobře tedy,“ odpověděla Sabrina, a Bill mohl prakticky slyšet, jak se usmála. „Můžeme se sejít v Levatonu kolem poledne?“ Levaton byla až přímo směšně drahá restaurace, kde bylo skoro nemožné získat rezervaci.

„Žádný problém. Uvidíme se tam,“ usmál se Bill a vypnul telefon, zapištěl, jak ho Tom stáhnul do náruče. „Tomi, to je úžasný! Mám nového klienta. Sabrina Klaus!“

„Sabrina Klaus? Ta je sexy.“

Bill žárlivě vyvalil oči a trucovitě se na Toma podíval. „Víc než já?“

Tom se zasmál a jemně cvrnknul Billa do nosu. „Nikdo není víc sexy než ty, malej pane žárlivče. Ale nevadilo by ti, kdyby ses trochu posunul, máš kolena přímo v mém rozkroku.“

„Oh!“ Bill nepatrně zaznamenal, že ho něco tvrdého tlačí na koleni, zčervenal a odsednul si, pohlédl na Tomovu erekci.

„Poslouchej. Předtím, než zazvonil telefon,“ pokračoval Tom. „Prohlížel jsem si tě a já prostě… myslím tím, bože, podívej se na sebe, Bille.“

Bill se začervenal a natáhl ruku, něžně hladila Toma po tváři. „Ach, Tomi,“ povzdechl si šťastně, jak si ho Tom znovu přitáhl blíž a políbil ho na hrudník. Bill si mu sedl do klína a ovinul nohy kolem jeho pasu, natlačil se mu tak do rozkroku.

„Ukážeš mi další břišní tanec?“ Uculil se Tom.

Bill se stydlivě zachichotal, stále se na Tomovi svíjel. „Ne.“ Když se na něj Tom tázavě podíval, Bill mu věnoval plachý pohled předtím, než mu omotal prsty kolem tvrdého penisu.

Tom vyvalil oči a nadskočil.

„Do prdele!“ zalapal po dechu, jak ho Bill prsty hladil nahoru a dolů. Palcem kroužil po špičce předtím, než sjel rukou dolů, a hladil jeho koule. Tom hrdelně zasténal, jak mu Bill jemně mnul koule, než je rychle zmáčkl a rukou se vrátil k jeho penisu.

Bill se zašklebil, když Tom zasténal a lehnul si, dal tak Billovi přístup k jeho tělu. Bill si nemohl pomoct, ale miloval pocit, že má nad někým moc, naklonil se a pokládal vlhké polibky na Tomovo břicho. Tom se pod ním bezmocně kroutil, Bill se podíval na hodiny a přemýšlel, kolik jim do poledne zbývá času. Měli ho ještě spoustu.

Tom ležel rozvalený na posteli, oči měl napůl zavřené a ústa dokořán, stále cítil brnění z právě prožitého orgasmu.

Bill byl teď ve sprše, připravoval se na setkání se Sabrinou. O několik minut později byl oblečený, s omotaným ručníkem kolem svých mokrých vlasů.

„Proč musíš odejít?“ zafňukal Tom. „Proč tady nezůstaneš, můžeme si trochu pohrát?“

Bill protočil oči nad Tomovým dětinským tónem. „Protože potřebuju jít ven vydělávat na živobytí.“

„Neplatí ti moje máma? Za to, že jsi můj svatební agent?“

Bill ztuhl, jeho ruce zpomalily, když si sušil vlasy. Téměř zapomněl, že Tom je jeho klient a teď mu to připomněl, vlastně mu platil. Nemohl si pomoct, ale cítil se trochu jako prostitut. Povzdechl si, zajímalo ho, co by Simone dělala, kdyby se dověděla, že místo toho, aby Tomovi našel mladou ženu, se kolem něj motá on sám.

„Možná bych už neměl být tvůj svatební agent,“ zamračil se. „Chci říct, nedělám svoji práci. Nikoho jsem pro tebe nenašel.“

Tom se zasmál a posadil se, nahý jako v ten den, kdy se narodil. „No, ale já někoho mám nebo ne? Mám tebe.“

„Nemyslím si, že zrovna tohle tvoje mamka ocení,“ zamumlal Bill.

„Zapomeň na ni,“ protočil Tom oči a vzal Billa za zápěstí, otočil ho k sobě. „Nezáleží mi na tom.“
Bill se usmál, to, co Tom řekl, bylo naprosté klišé, ale i tak měl chuť pištět a tancovat po pokoji.

„Přesto,“ povzdechl si tragicky Bill a začal si prsty pročesávat vlasy. „Potřebuji k životu peníze. Ti z nás, kteří dědici nejsou, si musí vydělávat sami.“

„Já vydělávám peníze,“ vyplázl na něj jazyk. „Jestli ti to, co děláš, nestačí, měl by sis najít druhou práci.“

„Já nevím. Dřív jsem i organizoval svatby,“ pokrčil rameny Bill.

„Opravdu?“ Tom už teď seděl, plně zaujatý. „A?“

„Nevyšlo to,“ řekl Bill tiše. „Nerad o tom mluvím.“

„Oh,“ zabručel soucitně. „Proč mi to neřekneš? Víš, že mi můžeš říct všechno.“

Bill o tom přemýšlel, a pak si těžce povzdechl, otočil se na Toma, který ho dychtivě pozoroval.

„Dobře, organizoval jsem svatby asi dva roky. Bylo to skvělý, zorganizoval jsem asi 5 svateb, a pak si mě najala Heidi Wenders,“ začal Bill.

Tom se úzkostlivě zatvářil. „Co se stalo?“

Bill zasténal a zavrtěl hlavou. „Víš, většina svateb se plánuje tak osm nebo devět měsíců. Nicméně, Heidi byla šíleně zamilovaná a chtěla se vdávat šest týdnů po zasnoubení. Takže, protože bylo málo času, tak se rozhodla, že nechá na mně, abych ráno koupil dort. Po telefonu jsem ji slyšel říct ‚čokoládový s lískovýma ořechama‘. Ukázalo se, že řekla ‚čokoládový s vlašskýma ořechama.‘ A ještě hůř, na lískové byla alergická,“ povzdechl si Bill. „Když si do jednoho kousku kousla, její hlava se zvětšila jako balón. Měla bouřlivé reakce, že skoro nebyla k poznání – rty a oči měla oteklé, z nosu jí pořád teklo a upřímně řečeno, její tvář vypadala jako obří péro.“

Tom vyprskl smíchy.

„Nesměj se,“ vykřikl Bill, ale teď, když o tom přemýšlel, to bylo docela legrační. V té době ale chtěl vyskočit z okna. „Mimochodem, každý bulvár se cítil nucen to zveřejnit, spolu s krásnými obrázky. A Heidi se ujišťovala, že každý článek, který napsal o její alergické reakci, také zmínil skutečnost, že to byla moje chyba.“

Tom se stále smál, vstal a Billa obejmul.
„Bille, ty teda rozhodně máš charakter,“ řekl laskavě a líbal Billa na šíji.

„Jo, jo.“ Hravě šťouchl Toma loktem do žeber. „V každým případě pochybuji, že bych se k tomu znovu dokázal vrátit. Aspoň ne v Evropě, stejnak si jsem jistý, že se ta věc dostala do mezinárodního tisku.“ Povzdechl si. „Sabrina bude významný klient, nemůžu přijít pozdě.“

Tom přikývl a přejížděl rukama nahoru a dolů po Billových zádech. „Možná, kdybys pro ni našel perfektního chlapa a chtěli se vzít, mohl bys jim naplánovat i svatbu.“ Pak by ses do toho dostal zpátky…“ Tom se odmlčel. „I když si pořád myslím, že jsou svatby nesmysl. Všechny ty peníze a úsilí a energie, kterou vynaložíš na jeden jediný den.“

„Předpokládá se, že je to ten nejdůležitější den v životě člověka,“ zabrebtal Bill nad Tomovou lhostejností.

„Nechci se nikdy ženit,“ zamumlal do jeho ramene. „Takhle je to perfektní. Jen tak být s někým. Proč bys měl potřebovat ty právní blbosti?“

Bill si povzdychl, dobře věděl, že není schopný přesvědčit Toma k něčemu jinému. Podíval se na hodiny, za hodinu by se měl sejít se Sabrinou, a restaurace byla od jejich hotelu 45 minut.

„Raději bych měl jít.“

Tom přikývl a pustil Billa. „Večer za mnou přijď, dobře?“

Bill vypískl a skočil na Toma, ten ho naposledy plácnul přes zadek.

„Pane Kaulitzi, je mi potěšením vás poznat,“ Sabrinina tvář se rozjasnila, jak se Bill posadil naproti ní.

„Mně také, slečno Klausová,“ srdečně se usmál a prohlížel si ji.

Byla naprosto perfektní. Měla exotické hluboké hnědé oči a zlatavě bílou kůži. Její dlouhé blond vlasy jí na prsou spadaly v husté spirály, a její řasy úhledně podtrhovaly obočí. Rty měla jako Jessica Alba, a když se usmála, odhalila rovné bílé zuby. Její tělo bylo dokonalé – nebyla ani příliš hubená ani objemná, a měla na sobě bílou halenku, připnutou v pase módním opaskem.

Bill nevěděl, jestli ho přitahovala, nebo ji nenáviděl.

„Takže, pane Kaulitzi. Ráda bych se do toho pustila,“ narovnala se na židli a uhladila si své dokonale kudrnaté vlasy. „Nemyslím, že je nutné projít celým tím procesem, jako jsou zájmy a preference. Vlastně je tu někdo, koho mám na mysli. Jen potřebuj vaši pomoc, abych ho mohla… získat,“ její Jessica Alba rty se potměšile stočily.

„Oh? Tak mi o něm povězte. Jak jste se s ním seznámila?“ Bill se naklonil.

„Moje matka se dobře zná s jeho otcem. Naši rodiče jsou obchodní společníci, párkrát jsem ho už viděla. Ale nikdy jsem s ním nemluvila. Vždycky jsem jen ztuhla, když jsem byla blízko něj,“ řekla Sabrina teskně. Ve tváři měla laní oči, když položila lokty na stůl. „Je tak hezký. A co jsem o něm slyšela, tak bychom se k sobě dokonale hodili.“

Bill nebyl tak optimistický. „Pokud jste s ním ještě nemluvila, a víte jen to, co jste slyšela,“ řekl jemně. „Možná byste měla začít pomalu. Co takhle rodinná večeře, kde bude, můžete si s ním zkusit promluvit. Nevím, proč byste měla ztuhnout, myslím, že mnoho mužů by bylo šťastných, kdyby s vámi mohli mluvit.“

Sabrina se sladce začervenala a opřela se. Na malíčku měla nádherný smaragdový prsten, s kterým začala otáčet. „Pane Kaulitzi, já vím, že já a on jsme pro sebe perfektní. Prostě mám ten pocit. Cítím z něj motýly v břiše a mám závratě,“ povzdechla si zasněně. „Oba rádi chodíme do klubů. Jen si představuji, jak jdeme společně na párty a pak domů, a tam se milujeme jako blázni. Bože, všechny moje sexuální fantazie se točí jen kolem něho.“

Bill pozvedl obočí nad její nestydatou upřímností.

„Omluvám se, jestli vás všechny moje holčičí věci otravují,“ usmála se lehce Sabrina. Měla pěkný úsměv. Vlastně, všechno na ní bylo pěkné. Pravděpodobně taky voněla jako růže nebo něco podobného.

„Ne, to je v pořádku, opravdu,“ usmál se na ni Bill. Zdálo se, že měla všechny příznaky ženy, která byla hluboce zamilovaná – to mu dalo naději, že pravá láska ještě existuje. A mohl být respektovaný, pokud by jí jeho schopnosti sehnaly perfektního muže.

„Tak mi řekněte, kdo to je? Vypadá to na úžasného muže,“ dodal Bill, umíral zvědavostí.

Sabrina se zachichotala a přiložila si pěstěnou ruku ke rtům.

„Jmenuje se Tom Trümper.“

autor: Buyyouadrank
překlad: Viky
betaread: Janule

34 thoughts on “The Matchmaker 6.

  1. Néé 😀 Bože můj, pipka blonďatá. 😀 Myslím, že je jasné, zda ji Bill nenávidí. 😀 No, jsem zvědavá, jak se to rozvine dál. 🙂 ♥

    Díky za překlad! ♥

  2. Já věděla, že budou komplikace. 🙂 Je to výborně vymyšlené, takové jiné…je mi jasné, že tohle bude válka o Toma. 🙂 🙂
    Skvělý překlad, díky.

  3. no,bolo to doteraz nejaké ľahké,takže toto  muselo prísť skôr či neskôr…takže zápletka 😀 já to tak vedela,že to bude Tom,ako začala hovoriť o tom,že sa poznajú ich rodičia a tak,damn it!tak to som zvedavá,jak sa to bude vyvíjať 😉

  4. Ahh 😀 Nejdřív Tom řekne, že ona je sexy, a pak z ní vypadne, že ten onen "dokonalý" je Tom Trümper..no-to bude ještě zajímavý 😀

  5. ty vole!! :DD ale já si to opravdu myslela, vážně!! :DDD už jenom to "Oba rádi chodíme do klubů. Jen si představuji, jak jdeme společně na párty a pak domů, a tam se milujeme jako blázni. Bože, všechny moje sexuální fantazie se točí jen kolem něho." mě fakt začalo přesvědčovat.. Heh, ale když řekla
    "Jmenuje se Tom Trümper." , měla sem šílenou radost. xD protože jsem to uhádla. >:) … no, to je jedno…
    Doufám, že ať už Billa přitauje ta slečna, nebo ne, tak jí dá přeš zmalovanou pusinku. Hmh, být jím, tak to ale opravdu udělám… Jestli je do něj tak zamilovaná… -___-"
    Protože ti dva jsou tady spolu úžasní, žádná žesnská je nebude rozdělovat… Tohle ne-e.
    Taky doufám, že na tohle se Billí vykašle a pošleju někam. Ha! Schválně by mě zajímao, co si vybere… Peníze, nebo Toma? Hm? Typuju Toma. 😛
    A jestli ne, tak dpstane on.^^ Ale veřím tomu, že by se Tom nedal. *kýve si*
    <3333

  6. Bylo mi to naprosto jasný!!!! Hned jak o něm začala mluvit, mi bylo jasný, že je to Tom!!! No… Tak teď bude zajímavý to, co se bude dít dál… Už netrpělivě čekám na další díl!!!!

  7. To jsem přesně věděla! Už když kvůli ní Bill tak bláznil, říkala jsem si, ta tam bude důležitá… a pak mi to došlo 😀 Bože to neee! Bill je fakt chudák, vypadáto, že se mu obě jeho oblíbené práve vymstily :(:D
    Aspoň už Bill ví, jestli ho Sabrina přitahuje, nebo jí nenávidí 😀

  8. To je ale koza hnusná! 😀
    Zrovna to meti klukama vypadalo tak dobře a hned se tam objeví nějaká… blondýna 😀
    Moc se těším na další díl 🙂

  9. Oh, Shit! Já to tušila! Chudák Bill. Zrovna to začínalo vypadat vážně dobře. Jen doufám, že má Tom v sobě dost lidskosti na to, aby zůstal s Billem a na nějakou blonďatou pipku se vybodnul.

  10. nejříve si bude muset vybrat Bill.Bude pracovat a udělá vše pro to aby byl klient spokojený?nebo pošpiní svojí pracovní pověst a bude bojovat?
    a pak taky Tom. vybere si Billa nebo prsatou bloncku? no uvidíme….
    toto zní jak reklama na nekonečnej seriál 😀

  11. Kristepane, ať jí okamžitě kouká říct, že je to jeho přítel!!!!!! Nechci tuhle komplikaci ani okrajově vidět v příštích dílech!!! 😀

  12. Já jsem to tušila! 😀 Hned, jak zavolala, tak jsem to tušila! Jsem zvědavá, strašně zvědavá, jak se to bude dál odvíjet, co se tam bude dít a jaká zápletka tam vznikne ^__^ ♥

  13. Hm, tak jestli si Bill nebyl jistý, jestli ho přetahuje nebo ji nenávidí, tak teď už má jasno =D
    Já jenom doufám, že Tom nevyvede žádnou pitomost =( Bill si tady nezaslouží nějakou bolest. Miluju ten jeho charakter tady. A jestli mu Tom něco udělá… tak bych tomu chcípákovi přála, aby si tu krávu blonďatou vzal =D Samozřejmě jenom ve snu, aby ve skutečnosti mohl být s Billem.
    Nádhera =o)

  14. A doprdele!!! Ou, shit, já věděla, že se něco stane. Hned, jak začala povídat o tom dokonalém muži, říkala jsem si, jestli to nebude Tom, ale pořád jsem si tak nějak myslela: Odkud by ho znala??? No, překvapila nás víc, než jsme si mysleli, předpokládám, že Billova reakce bude jeden velký údiv. Myslím, že už má jasno, jestli ji nenávidí, nebo ho přitahuje.

    Tohle bude ještě zajímavý, těším se na další díl. Moje teorie prozatím je, že Bill bude dělat všechno naopak, proto, aby ji před Tomem zesměšnil a znechutil mu ji, zatím… Další díl ukáže víc 😉

  15. Ale nie, do kelu. Chúďatko Bill. Tom sa na ňu vy… ale pochopí to Bill? Nechcem aby trpel, on je tak dokonalý a jemnučký,v tejto poviedke mi pripadá tak krehko.

  16. Oh, tak teď se teda začínám bát! Když Bill Sabrinu popisoval tak nádherně, tak mám skutečně strach, aby se Tom nezamiloval nebo s ní nechtěl prožít aespoň nějaký románek. já vím, možná to zveličuju ale přece jenom, Tom gay není, líbí se mu jenom Bill, takže..
    Sakra, mám vážně strach číst další díly 😀 🙂
    Ale jinak je tato povídka úžasná 🙂

  17. OMG, tá ženská si snáď robí prdel, nie? 😀 Ona chce aby jej Bill dohadzoval svojho vlastného chlapa? No, to je moc :D… Som zvedavá čo jej na to povie a čo bude, chudák malý, robiť. Lebo toto si fakt neviem predstaviť. A ešte ma tiež veľmi zaujíma čo na to povie Tom 😀 dúfam, že to bude všetko alright :D… Konečne som sa dostala k dočítaniu tohto príbehu 🙂 je to super! Som naozaj zvedavá na to ako to všetko dopadne 🙂

  18. Ja som to tušila! No toto bude ešte zaujímavé 😀 Idem hneď zistiť, čo sa deje ďalej.
    Inak vďaka za preklad, je to vážne super.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics