Innocent BawdyHouse II 51.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel
Bill:
(Celý den jsem něco doma kutil. Když se ráno malá vzbudila, dal jsem jí najíst, chvíli jsme si hráli a pak zase usnula. Mezitím jsem něco uvařil. Stihl jsem zalít těch pár kvítek, co máme doma a ještě vyžehlit nějaké oblečení. Párkrát jsem se byl podívat i na Toma, ale nebudil jsem ho. Aspoň se pořádně vyspí. Po obědě jsem dal Amy spát do postýlky do ložnice, a když se vzbudila, šel jsem pro ni, že ji přebalím. Tom pořád spal. Přebalil jsem ji a dal zpátky do postýlky. Pokoušela se jakoby postavit, ale moc jí to nešlo. Začal jsem dělat pořádek v jejím oblečení a skládal jsem na hromádku ven to, které už jí bylo malé. To snad není možné, že byla tak malinká, a teď už je z ní takový krásný koblížek. Je prostě kouzelná. Tom lehce polekal Amy a jen jsem zahlédl, jak dopadla na zadek.)

No ty seš šikovná holčička (Pohladil jsem ji po tvářičce, aby nezačala plakat. Jen se zachichotala a začala se natahovat po Tomovi.) Spal si dlouho… odpočinul sis? (Zeptám se ho a Tom jen němě a jakoby v transu kývne. To proto, že se usmívá celou dobu na Amy a natahuje po ní ruce. Podám mu ji a ti dva se hned začnou tulit. Po pár minutách, co Toma „donutím“ vstát z postele, večeříme a Tom malou u toho krmí. Ta se dožaduje pozornosti a popohání Toma, jen aby jí už do pusy šoupl další lžičku plnou sladké přesnídávky s piškoty.)

Tom:
Uhm, taky chci najíst… (Zasměju se, když pořád dávám lžičku do pusy malé Amy a můj talíř je téměř nedotčený. Amy se tomu jenom zasměje a rukou rozpatlá přesnídávku po stole všude, kam dosáhne.) No tak… (Trochu se na ni zamračím a je vidět, že i ona změní výraz, jako by tomu rozuměla. Potom se tomu oba zasmějeme.) Bille, co dneska večer? Nechceš dát Amy k mámě a zašli bychom do kina, co říkáš? (Usměju se na tebe spokojeně. Cítím se najednou moc dobře, přepadá mě pocit naprosté spokojenosti a vyrovnanosti.)

Bill:
Ukaž, ty šmudlo. (Vezmu si ji na ruce a dám jí do ruky sušenku, aby se mohl Tom taky najíst. Malá si ji chvíli prohlíží, a pak ji začne ožužlávat.) To je dobrý nápad, jen jestli budou dávat něco pořádného. Můžeme si zajít potom třeba na pizzu. A mámě můžeme malou nechat přes noc. Uvidíš, že bude nadšená a my tam zítra můžeme chvíli pobýt. Už jsme je dlouho nenavštívili. (Usměju se na malou. Hrajeme si, a když dojí Tom, dám mu ji a jdu jí nachystat tašku. Plínky, krém, oblečení, hračky a samozřejmě nějaké to jídlo. To je pro naši Amy nejdůležitější.)

Tom:
(Zatím jsem Amy trochu očistil pusinku a ručičky, dal jí slušivou růžovou mikinku, červené botičky a posadím ji na botník. Už je to velká holka, nepotřebuje nosičku, jenom po venku ji ještě vozíme v kočárku. Za chvilku už určitě bude chodit vedle nás za ručku. Když seběhneš dolů i s taškou, Amy začne kopat nožičkama, já se jenom zasměju.) Pojď, lásko… (Šeptnu ti u ucha, když k nám přijdeš, a potom tě políbím.) Podívej, jaká je z ní kočka. (Zasměju se a vezmu Amy na ruce, začnu si s ní pohazovat a dělat letadýlko, malá se tomu jenom směje. Radši toho po chvilce nechám, aby jí po tom jídle nebylo špatně.)

Bill:
(Je rozkošná. Vezmeme ji a jdeme do auta. Malá jenom jekotá. Hrozně ráda jezdí autem. Když je připnutá, můžeme vyjet. Jedeme k mámě. Ta je samozřejmě celá nadšená a furt nás zdržuje, vymluvíme se na kino a radši rychle jedeme. Jsem celkem natěšený a připadám si zamilovaný jako na začátku. Usmívám se jak měsíček na hnoji. Kino bylo fajn, i když já osobně jsem z něho moc neměl. Tulil jsem se k Tomovi, pozobával popcorn a pil kolu, pak jsem se zase tulil k Tomovi. Bylo to moc fajn. Po kinu jsme si zašli na pizzu… Později večer jsme se vydali domů a navrhl jsem dát si bublinkovou koupel… Prostě vana plná horké vody a pěny je podle mého perfektním zakončením tohoto večera. Doufám, že je to tak i pro Toma.)

Tom:
(Bill si vymyslel koupel, no, a já se víc těším na to, co bude po ní. Nebo aspoň doufám, že něco bude. Už od té doby, co jsem se vzbudil, se mi honí hlavou jen jedno a to samé. Amy nebude doma, máme volnou ložnici a celou noc jenom pro sebe. Začnu napouštět vodu a sundám si tričko.) Bille? (Usměju se a přijdu k tobě. Políbím tě jenom lehce, potom tě začnu líbat víc a zaháknu si palce za tvoje kalhoty. Jemně tě začnu prsty hladit po bocích a cítím, jak se ti tam dělá husí kůže. Trošku se odtáhnu a tiše se zachichotám.) Kdy naposled jsem ti řekl, že tě miluju? (Šeptnu a začnu tě líbat na krku a rozepínám ti kalhoty, abychom se odebrali do té vany.)

Bill:
No, klidně mi to můžeš říkat pořád… (Pousměju se.) Tak jako já tobě. (Šeptnu a otočím se k tobě. Chvíli se s tebou líbám, ale po chvíli už chci do vany. Rychle ze sebe shodím zbytek oblečení a tobě taky pomůžu a společně si vlezeme do vany. Oddechuju, jak je ta vana plná vody příjemná. S Tomim se tulíme, mazlíme a líbáme, ale nic víc. I tak je to velice příjemné a nijak na Toma nechci tlačit. V klidu se vykoupeme. Vypustíme vodu a než Tom osprchuje vanu, já už sedím na posteli jen v ručníku. Usmívám se od ucha k uchu a čekám na Toma…)

Tom:
(Rychle to v koupelně uklidím. Podívám se na sebe do zrcadla, trochu se upravím, dám si kolem pasu jenom ručník… prostě si dávám záležet na tom, aby mi to slušelo. Potom pomalu přijdu za tebou do ložnice a mezi dveřmi se svůdně opřu o futra. Když mě se šibalským úsměvem požádáš, abych šel blíž, neváhám a přiřítím se k tobě. Stoupnu si před tebe a kývnu k tomu ručníku.) Sundej mi to… (Šeptnu a olíznu si rty. Rozvážeš mi ten ručník a ten spadne na zem. Zachichotám se a posadím se vedle tebe.) Jak by sis to dneska představoval? (Šeptnu a za bradičku si otočím tvoji hlavu k sobě. Přiblížím se k tobě a začnu tě jemně líbat, jenom zlehka jako vánek.)

Bill:
(Polibky ti oplácím a celou tu dobu cítím v podbřišku takové jemné chvění, prostě motýlky. Po chvíli se oddálím a vydechnu. Usměju se na tebe a pohladím tě po tváři.) Chci, abys byl ty ve mně, prosím… (šeptnu a chvíli tě sleduju. Pak tě opět začnu líbat. Zatlačím ti trochu do ramen, aby sis lehl, a obkročmo si na tebe sednu, čímž mi sjede ručník z boků. Hladím tě po hrudi, bocích a krku. Mezi bříška prstů beru tvou kůži a jemně ji masíruju. Po chvíli polibky přesunu na tvůj krk, a hned za sebou nechávám vlhkou cestičku po polibcích, které pomalu směřují k bříšku.)

Tom:
(Rukama tě hladím po stehnech a bokách, a tiše vydechuju a usykávám, když mě vzrušuješ těmi polibky. Přejedu rukama k tvojí hlavičce a podvědomě tě tlačím víc dolů, když se probírám prsty mezi pramínky tvých vlásků.) Bille… (Zavzdychám.) Udělej mi to pusou… tak dlouho jsi to nedělal… (Šeptnu a posunu se po posteli ještě víc nahoru, jen aby ses dostal tam dolů co nejdřív. Jsem tak nedočkavý.)

Bill:
(Pousměju se a jen němě přikývnu. Skloním hlavu, protože už jsem uhnízděný mezi tvýma nohama. Rukou si odhrnu vlasy na jednu stranu a rovnou tě vezmu do pusy. Nejdřív jen pomalu jezdím nahoru a dolů a jazykem přejíždím po celé délce tvého penisu, a pak začnu s intenzivnějšími pohyby a hezky začnu sát. Jen když slyším, jak vzdycháš a chvěješ se pod mými dotyky, se pousměju. Jednou rukou si pomáhám a druhou jezdím lehce po tvém bříšku. Prstíkem zamířím i do pupíku, ale hned jsem zase pryč a v dlani svírám tvůj bok… neustále se tě dotýkám a nepřestávám na tobě pracovat.)

Tom:
Mhhm, Bille… to je úžasný. (Zavzdychám a prohýbám se v zádech, propínám všechny svaly. Zakláním hlavu a olíznu si rty, když cítím, jak mi po obličeji stékají kapičky potu.) Billy… (Zasténám znovu a hladím tě po hlavě.) Aah! (Trochu vykřiknu a opatrně zvednu tvoji hlavičku. Podívám se na tebe dolů.) Pojď sem nahoru… nebo bude po všem. (Uculím se a cvrnknu tě do nosíku.)

autor: Clarrkys & Disturbed Angel
betaread: Janule

One thought on “Innocent BawdyHouse II 51.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics