No one is innocent I – Chocolate love 30.

autor: Catherine & Sch-Rei
„Je to… nezvyklé. Ale nebolí to. Jenom to mírně tlačí,“ jsem moc rád, že popisuje to, co cítí. Začnu s prstem pomalu pohybovat tam a ven. Mám tam asi jen půlku toho prstu, ale to nevadí. Po chvilce se mi na něj sám přirazí a usměje se.
„Je to v pořádku. Můžeš… zkusit dál,“ řekne spokojeně, a ještě k tomu zavzdychá. Pousměju se na něj a zajedu do něj prstem úplně, opatrně k tomu přidám další.
„V pořádku…?“ šeptnu.
„Jo, všechno je v pohodě. Jenom to tlačí. Ale nebolí to,“ přikývne. Jenom přikývnu a začnu prsty pohybovat do stran a pak zase jako předtím. Nechci udělat nic zbrkle, aby… se mu potom nic nestalo, abych mu neublížil. Poslouchám, jak tiše sténá. Očividně se mu to líbí. Podívám se mu do obličeje. Musím se usmát. Má ve tváři výraz, který jsem na něm ještě nikdy neviděl. Vypadá… strašně uvolněně, oddaně.
„Jsi… strašně krásný, lásko,“ zašeptám s úsměvem a co nejopatrněji k tomu přidám ještě třetí prst.
„A ty… Omch… Je to tak dobré,“ zasténá. Chudáček. Není skoro schopen slova. Přikývnu a začnu prsty pohybovat, trošku je roztahovat od sebe. Nakloním se a začnu ho k tomu líbat na krku. Přesně tak, jako u nás na chodbě před tím. Něžně, jemně, opatrně… Nastavuje mi hořící krk a téměř zoufale se mi tře o tělo. Občas se mi přirazí na prsty a zavzdychá. Vzdechy se míchají se sténáním mého jména.

Mám co dělat, abych nezajel rukou k sobě do klína. Tenhle pohled na Billa se mnou dělá šílený věci, je to tak strašně… vzrušující, jo. Cítím, že jsem hodně tvrdý, ale… Nechci, nemůžu nic dělat. Jen dál pohybuju rukou a líbám ho na krku. Omylem se otřu penisem o Billovo stehno a skoro vykřiknu. On též zasténá. Pohladí mě po podbřišku. Níž nedosáhne.
„J-ještě lásko. Ještě se o mě otři. Je úžasný cítit, jak moc je tvrdý,“ zasténá a trošku se prohne v zádech. Zalapu po dechu. Otřu se znovu penisem o jeho nohu a zasténám, začnu lapat rychle po dechu a přirazím do Billa prsty.
„T-To… Och,“ na víc se nevzmůže. Hladí mě po tváři. Sténá. Sakra. Tam strašně moc… Moc chci být v něm… já. Hýbu rukou, jsem penisem přitisknutý na jeho stehnu, jako bych nebyl schopný se zvednout. Klepou se mi ruce, trošku to… začíná bolet. Slyším, jak nasucho polyká. Sám se mi na prsty přiráží. Je to jakoby… Chtěl víc?
„Zkus… Zkus do mě, miláčku,“ zasténá. Neptám se, jen… Vyndám z něj prsty a nasměruju se k němu. Nakloním se nad něj a políbím ho na rty. Začne se mi zrychleně zvedat hrudník. Skousnu si ret.
„Já… Miluju tě,“ zašeptám. Jo, budu mu to opakovat pořád, aby věděl, že to myslím vážně, aby na to nikdy nezapomněl. Zalapu po dechu a pomalu do něj vjedu, jde to tak… Strašně… Lehko. Zalapu po dechu a vydechnu. Bože, je to tak dlouho, co jsem s někým naposledy něco měl, ale tohle je… i když jsem se do Billa lehko dostal, je to tak… strašně úzké a… tak teplé. Tohle jsem dlouho necítil. To teplo okolo. Podívám se na Billa.
„Lá-… Lásko? V pořádku?“ zašeptám.
„Jojo, je to v pořádku. Strašně… těsné, velké, tepající, och,“ zasténá a pevně mě obejme kolem ramen. Na čele má kapičky potu.
„J-jo,“ vydechnu a pomalu se v něm začnu hýbat. Sám potichu sténám, skousnu si ret. Je to tak strašně jiné, než si to pamatuju. Ale… Možná je to tím, že… Je to s ním, s osobou, do které jsem doopravdy zamilovaný, nic, jako dřív… Cítím, jak se pode mnou občas prohne, vnímám jeho doteky. Snaží se mě nemotorně líbat. Místo toho mi sténá do pusy.
Přijde mi to ale… Strašně pěkné. Takové… Probíhá díky tomu mým tělem tolik moc pocitů a já nevím čeho. Každý dotek, všechno, je perfektní, ne dokonalý, ale… Patří to k tomu, je to takové, jako kdyby nevěděl, co jak kam se dotknout, líbí se mi to. Zhluboka dýchám a oddechuju, pořád se mi ještě nezklidnil hrudník, naopak. Nasuchu polknu. Pohybuju se v něm, malinko zrychlím tempo, ale ne úplně. Nechci, aby vlastně náš úplně prvn sex byl jako kdybych někde ošukal kdejakou děvku. Ne-e. A vlastně… Dá se tomu říkat sex? Sex. Ne, milování. Jo, naše první… Milování. Pro sebe se pousměju.
(Bill)
Blaženě přivírám oči a sténám tiše Tomovo jméno. Je to… Úžasné. Jak je ve mně, jak jsme propojeni. Mnohem lepší než eh… první pokus. Je strašně jemný, hodný… Zajímá ho každý můj pocit. Pohybuje se tak opatrně. Zbožňuju to. Jo, už teď to zbožňuju. Tom měl pravdu. První oficiální… styk, bude až z lásky. A tohle je ono. Tohle je to, na co jsem čekal. Spokojeně se usmívám a hladím ho po tvářích. Líbám opatrně na rty. Začne se bříškem třít o můj penis, přesně podle svého rytmu. Párkrát mě mezi tím políbí na rty, zhluboka dýchá. Když je na mě přitisknutý, cítím, jak mu poplašně bije srdce. Když se nahne k mým rtům, něco zamumlá, ale přeruší ho vlastní tichý sten. Pohladím ho po týle a zase přivřu oči. Všechno si vychutnávám. Každý jeho příraz, každý pohyb bříškem o můj penis. Nejde popsat, co všechno cítím. Jsem jako… v extázi. Mám v sobě nepopsatelné pocity. Zašimrá mě v podbřišku a sune se to pomalu dolů. Nesouhlasně zasténám. Vím, co to znamená. Přišel můj čas. Ale já ještě nechci. Snažím se to v sobě držet, jak nejvíc dovedu. Neovládám svoje steny. Prohýbám se proti němu. Jsou to strašně silné pocity.
„L-lásko… Já už…“ zasténám a udělám se. Tělo se mi po vyvrcholení uvolní ještě víc. Lapu po dechu. Právě jsem prožil nejkrásnější orgasmus celého života.
Tom zasténá, když se mezi nás dostane moje sperma. Během chvilky se se stenem mého jména udělá do mě taky. Zhluboka dýchá, nehýbe se, jen… Položí si čelo na to moje. Cítím malé kapky potu u mě, i u něj na čele. Vidím, že se spokojeně usmívá. Propletu s ním prsty a otřu se mu o rty. Na víc se nezmůžu.
„Děkuju,“ zašeptám.
„Bylo to… Dokonalý. Já děkuju tobě, lásko,“ zašeptá a lehce se mi taky otře o rty. Hladím ho uvolněně po zádech. Takhle jsem si představoval svoje poprvé. Nic mi nechybí. Mám tu člověka, kterého miluju… A došlo k tomu krásně, spontánně. Pořád se musím usmívat a uvolněně ho hladit.
(Tom)
Vůbec nevím, jak bych měl popsat svoje pocity. I když jsem nezažil sex, ve kterém by byla doopravdy láska, ale teď už konečně vím, jaké to je. Opravdové milování. Když si vzpomenu, jaký byl můj první sex. Och bože. Tohle je s tím absolutně nesrovnatelná věc. Bylo to jednoduše… krásné. Nakloním se mu k uchu a lehce ho na něj políbím.
„Miluju tě, miluju, strašně moc,“ začnu mu dokola šeptem párkrát opakovat. Mám sto chutí ho pořádné obejmout a ulíbat.
„Já tebe, lásko, taky. Úplně nepopsatelně moc,“ vydechne uvolněně a pevně se na mě přitiskne. Usměju se. Napadá mě, že… bychom se měli jít ukázat našim, přece jen…
„Lásko? Nemáš hlad?“ zašeptám a pohladím ho po bříšku, políbím ho na tvář.
„No… abych řekl pravdu, vyhládlo mi,“ roztomile se zasměje a otře se mi o tvář svojí.

autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

4 thoughts on “No one is innocent I – Chocolate love 30.

  1. Krása, jsem ráda, že to takhle dopadlo, že to nakonec zkusili znovu a povedlo se jim to, protože je to maličko posune v jejich vztahu dál..:))) Krásně napsané, romantické, něžné a prostě takhle ohleduplného milence by chtěl snad každý romanticky založený…:))) týýýjooo asi umřu do dalšího dílu, protože budu chtít pokračování…:)) Jenom aby se to nijak nepokazilo, třeba až se bill vrátí domů a nebo aby jeho rodiče nenahlásili Toma(má fakt hloupé rodiče- Bill).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics