No one is innocent I – Chocolate love 29.

autor: Catherine & Sch-Rei
„Miluju tě. Strašně, úplně šíleně moc, lásko,“ zašeptám a trošku roztáhnu od sebe nohy. Snažím se co nejvíc uvolnit. Hladím ho.
„Víš, že tě taky… strašně moc miluju,“ šeptá nazpátek, palcem mi přejede po vstupu a otevře lahvičku s gelem. „Kdyby se ti cokoliv nelíbilo, okamžitě mi to řekni, dobře? Já ti… nechci ublížit,“ zašeptá a na ruku si dá trochu z obsahu lahvičky. Přetře si rukou s gelem penis. Usměju se na něj a pohladím ho po tváři. Je… roztomilý, hodný, krásný… Prostě dokonalý.
„Samozřejmě,“ přikývnu a zavřu oči. Uvolním se tak, jak dokážu nejvíc. Věnuje mi ještě pusu na rty. Chytí si mě za zadek, trošku si mě nadzvedne a otře se špičkou penisu o můj vstup. Pomalu do mě vnikne jen špičkou. Cuknu bokama a nasucho polknu. Usyknu. Je to. Bolí to. Strašně moc to bolí. Zatnu nehty do prostěradla, ale mlčím.

„L-… Lásko, v pořádku?“ zašeptá a zase ze mě vyjde.
„Ono… bolí to,“ řeknu rozklepaným hlasem a zavřu oči. Bože… Slíbím mu sex a nakonec odstoupím. Och god. Jsem opravdu nemožnej. Jo. Jsem nemožný, nevyspělý dítě. Nic víc.
„T-to… zlato, to je v pořádku,“ šeptne a pohladí mě po tváři. „Nemusíš to dělat, když nechceš.“ Obejmu ho a začnu všude hladit. Strašně mě to mrzí. Jak vůči mně, tak vůči Tomovi. Líbám ho na tváře. Utřu si slzu… lítosti? Yeah. Asi. Opravdu nemám dobrý pocit z toho, že jsem ho… Zklamal.
„Omlouvám se ti,“ zašeptám a sklopím pohled dolů.
„Nemáš se mi za co omlouvat, Bille. Řekl jsem, že na tebe počkám, nechci, aby ti bylo něco nepříjemného nebo tak.“ Zvedne mi pohled a usměje se na mě. „Ale… Jestli doopravdy chceš, tak by tu… byla ještě jedna možnost.“ Tom si mě opatrně přetočí pod sebe. Opatrně mi roztáhne nohy od sebe, Pohladí mě po bříšku a políbí na rty.
„Jen… Něco zkusím, když se ti tohle líbit nebude, tak mi… prosím řekni, dobře?“ zašeptá a pohladí mě po tváři.

Trošku bázlivě se na něj dívám, ale přikývnu. Absolutně netuším, co chce dělat. Přivřu oči a zase se začnu uvolňovat. Ale… Nejde to tak dobře jako před tím. Cítím, že jsem pořád víc než dost stáhnutý. Začne mě líbat na krku, pokládá na mou kůži něžné a jemné, opatrné polibky, všude mě hladí. Jako by… mě chtěl víc uklidnit. Jede pořád níž, dělá mi na těle cestičky z jeho polibků, kdy nevynechá jedné místečko. Pousměju se. Jo, je pravda, že mě to uvolňuje víc. Mnohem víc. Hladím ho všude, kde dosáhnu. Namotávám si na prst jeho dredy. Skloním se a políbím ho na čelo. Propletu s ním prsty. Jede pořád níž, tiskne mi ruku a začne mě hladit po bocích. Jede polibky níž, když se dostane na podbřišek. Jemně mi špičkou jazyka přejede po kůži a pár místeček políbí a jemně skousne. Tiše zasténám a lehnu si na záda. Oči má zavřené, jen řasy se třepotají, když zamrkám. Nemyslím na sex. Myslím na mě a Toma… Jak se mazlíme. Jo. Je to mnohem lepší. Musím se šťastně usmívat. Hladím ho po hlavě, probírám se mu dredama.
„Miluju tě, lásko,“ zašeptám. Cítím, jak se pousměje, když mi přitiskne na kůži rty. Chvilkama mezi rty moji kůži i trošku jemně saje, začne mě hladit po stehně. Rty se dostane těsně nad mou chloubu.

Prohrabuju se pořád jeho dredama. Hladím ho po týle. Mírně zakloním hlavu. Zasténám tiše jeho jméno. Rty přejede pomalu po celé délce mého penisu, na špičce se mě dotkne jazykem.
Začnu nasucho polykat. On… On se mě dotknul tam? Och bože. To je tak… Úžasný, dokonalý. Zasténám víc nahlas, ale chytnu se za pusu. Chvilku se věnuje špičce jazykem i rty, sem tam se o ni otře piercem, ale… přestane. Místo toho mě začne pomalinku líbat na vnitřní straně stehen a víc roztahovat nohy. Roztáhnu je sám víc. Pokrčím nohy v kolenou a trošku hlavu zvednu. Chci vidět dolů na Toma. Pořád mi ujíždějí z pusy steny. Nikdo mi nikdy nedělal nic takovýho… Úžasně dokonalý.
„Lásko, je to… Nádherné,“ vydechnu spokojeně.

Sjíždí polibky až… na zadeček. Přejede mi tam vlhkými rty po kůži. Pohladí mě po bříšku a opatrně pokládá polibek vedle polibku na můj zadeček. Snažím se spolupracovat, aby neměl tak těžkou práci. Podsadím pánev. Pomalu hlavu položím zpátky na polštář. Ne. Chci to vidět, ale bolí mě za krkem. Tom se mi rty dostane ke vstupu. Přejede si po nich jazykem a pak se jimi o můj vstup otře. Pevněji mi stiskne ruku. Téměř mu ji drtím. Druhou se ho snažím hladit na hlavě, abych mu vynahradil bolest pravé ruky. Úlevně dýchám. Tohle je… Jiné, než před chvílí. Lepší. O hodně. Vyjede z pusy špičkou jazyka a začne mi jím přejíždět po vstupu střídavě se rty. Palcem ruky, za kterou mě drží, mi přejíždí po hřbetě ruky a druhou rukou mě hladí všude možně po bříšku a stehnech.
„Lásko… Je to hodně dobrý,“ tiše zašeptám a cuknu boky nahoru.
(Tom)
Musím se usmívat, i když to nemůže vidět. Mohl bych radostí skákat do vzduchu, proč? Včera on uspokojil mě, dneska to můžu udělat opravdu s radostí já. Snažím se něžně jezdit jazykem po jeho vstupu nebo ho obkroužit. Jezdím přes něj i jemně rty. Popravdě… Tohle jsem ještě nedělal, ale… je to Bill, a začínám se ujišťovat, že pro Billa jsem všehoschopný. Dělají mi dobře jeho tiché steny. Hladí mě a já se usmívám.
„Lásko, co chceš dělat?“ zašeptá seshora. Zvednu trošku hlavu a podívám se na něj. Pousměju se.
„Jen… buď uvolněný,“ šeptnu a políbím ho na podbřišek… Skloním se zase zpět a ještě párkrát po jeho vstupu jazykem přejedu, pak do něj zajedu špičkou jazyka. Stisknu mu ruku a čekám na reakci. Zalapá po dechu. Ruku mi stiskne zpátky na oplátku. Chvěje se, ale ne tolik, jako se chvěl předtím. Tisknu mu pevně ruku, musí se pořádně uvolnit, být v klidu. Chvilku počkám a druhou rukou ho začnu hladit po bříšku. Zkusím do něj vjet o malinko víc, jen kousek opravdu. Na znamení souhlasu mě pohladí.
„Tomiii,“ zasténá tiše Bill. Je uvolněný. Necítím, že by se křečovitě stahoval. Trošku se pousměju a zkusím jet hlouběji a při tom jazykem pohybovat trošku do stran.
„Aaa… Ugrh,“ zasténá nahlas a cuknou mu nahoru boky. Pustí uvolněně moji ruku. Pousměju se a začnu jazykem různě pohybovat. Po chvilce z něj jazykem vyjdu a jenom ho tam něžně políbím.
„Zatím… v pořádku, lásko?“ zašeptám.
„Jo, všechno je v naprostém pořádku. Je to… Krásné. Takové… vlhké,“ usmívá se na mě.
Spokojeně se na něj usměju. Trošku se nadzvednu, abych ho mohl políbit, což taky udělám.
„Teď… budu pokračovat, jen… se na tebe budu dívat, dobře? Bude to teď trošku jiné, kdyby se cokoliv dělo, tak mi to řekni a já přestanu. Můžeš… se mi dívat do očí, jestli tě to bude uklidňovat.“ Usměju se na něj a políbím ho znovu na rty. Chytím do ruky gel a dám si trošku na ruku. Nehodlám do něj ještě… jít. Ne. Přejedu mu po vstupu gelem. „Dobře?“ zopakuju tiše.
„Dobře. Mám ti říkat… Všechny pocity?“ zeptá se nesměle a koukne se mi do očí. Pak na ruku a zase do očí. „Lásko… Dáš si prosím na prsty víc toho gelu?“
„Jo, říkej mi všechno, co cítíš, všechny pocity, všechno, na co myslíš,“ zašeptám a pousměju se. Poslušně si na ruku dám ještě víc gelu a políbím ho na rty. Oplatí mi polibek. Sjíždí si mé tělo, sunouce se pomalu dolů pohledem.
„Momentálně… Cítím vzrušení. Velký vzrušení,“ zašeptá spokojeně.
„To je moc dobře,“ zašeptám nazpátek a snažím se mu dívat do očí. Jedním prstem pomalinku zajedu kousek do něj a zastavím se. Dívá se mi do tváře. Výraz se mu trošku změní, ale ne moc. Usmívá se pořád. Párkrát se prudčeji nadechne.
„Můžeš… Můžeš ho trošku posunout,“ zašeptá a vyhledává moji druhou ruku. Pousměju se a vjedu do něj o něco hlouběji. Dělám to všechno opatrně, říkal jsem, že mu nechci ublížit, nechci ani nic uspěchat. Chci, aby si to užil, aby se mu to líbilo. Propletu s ním prsty na rukou a letmo ho políbím na rty.

autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

3 thoughts on “No one is innocent I – Chocolate love 29.

  1. Tom bol v Tomto diele, nežný a pozorný a som radfa, že taký je. A podla toho ako to Billa  bolole Keď začali si myslím, že to prečo ho v škole nemajú rady,a to čo sa  akože stalo natej párty nieje pravda. Teším sa na další diel, krása.

  2. pozorný Tom..Nestává se moc často,že byhc narazila na tenhle styl povídek a jsme ráda že tohle můžu číst

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics