Genesis 2.

autor: Janule
Díky všem za krásný přivítání prvního dílu, udělalo mi to velkou radost, jste na mě hodní. J. :o)
„Tak jak mu to jde?“ zeptal se David šéfa oddělení převýchovy, kterému před pěti dny odevzdal svého budoucího svěřence. „Myslíš, že to půjde rychle, Ebe?“ s nadějí sledoval manažer místní kapely výraz tváře vysokého statného padesátníka, který se na první pohled jevil jako hodný strýček odvedle, bohužel to byl jen klamný dojem. Všichni, kteří kdy prošli jeho oddělením v pátém podzemním podlaží, z něj měli až do konce života respekt, a i když se díky němu stali poslušnými členy společenství, snažili se, aby se s ním už nikdy nemuseli setkat. To jeho metody psychologického nátlaku, které se naučil jako vojenský psycholog, se používaly k tomu, aby každý, kdo se ocitl v jeho oddělení převýchovy, rychle pochopil, že jediná šance, jak se dostat z temné kobky, je absolutní poslušnost a spolupráce.

„No…“ protáhl líně Eberhard Weigand, jemuž nikdo ze společenství neřekl jinak než Kat, pročísl si prsty husté prošedivělé vlasy a otočil se na své kolečkové židli k Davidovi. „Byl vzpurnej jen jeden den, pak ztichnul, teď už jen občas něco brblá, vypadá to, že bychom ho mohli začít zpracovávat, takže zítra postoupíme do druhý fáze. Myslím, že za takový tři neděle ho budeš mít k dispozici,“ zakřenil se spokojeně. Rád odváděl dobrou a rychlou práci, kterou miloval. Společenství Genesis, jehož byl už patnáct let nadšeným členem, mu ji poskytlo, a jeho nudný život „nahoře“, jak říkali zdejší obyvatelé životu na povrchu, se příchodem sem, do úžasného podzemního komplexu, změnil v nepřetržitou zábavu objevování, výzkumu a radosti z dobře vykonané práce. Eberhard byl šťastný, že je zde, na rozdíl od těch, co se mu kdy dostali do drápů.

Ohromný podzemní komplex společenství Genesis se nacházel pod přísně střeženým soukromým pozemkem v lesnaté krajině severozápadního Německa, v místech, kde dřív bývala tajná nacistická podzemní továrna na výrobu zbraní. Zakladatel Genesis, Gerhard Winkle, neboli velký Garry, jak mu příslušníci jeho sekty říkali, byl jedním z lidí, kteří vydělali jmění na druhé světové válce, a protože mu nikdy nikdo nedokázal spolupráci s fašisty, bohatství mu zůstalo. Ocitl se na správné straně dělicí čáry, jež na pětačtyřicet let rozdělila Německo na dvě nesmiřitelné poloviny, a jako podnikatel dál vydělával a rozmnožoval svoje bohatství, které měl jednou zdědit jeho jediný syn.

Rozhodl se věnovat podstatnou část peněz na splnění svého snu, bývalou rozestavěnou továrnu, o které vědělo jen pár zasvěcených, dva roky po válce koupil i s ohromným pozemkem kolem, a začal budovat svoje tajné impérium. Léta podzemní komplex modernizoval a rozšiřoval s pomocí odborníků všech možných technických oborů, které královsky platil, a smluvně zavázal k absolutní mlčenlivosti, aby posloužil jeho záměrům. Maskoval své impérium solární elektrárnou a stavbami, které jej shora dokonale zakrývaly, a díky svému obrovskému bohatství dokázal to, že žádný úřad v Německu neměl tušení, co se na jeho území nachází. Vše bylo zařízeno tak dokonale, aby ani satelitní družice neodhalila, co se pod údajnou solární elektrárnou děje.

Když před deseti lety velký Garry zemřel, obrovské bohatství po něm zdědil jeho padesátiletý syn Noe, který pokračoval v otcově odkazu a řídil dál sektu podobně smýšlejících lidí, slepě věřících, že oni jsou ti vyvolení, kteří přežijí v pečlivě zbudovaném úkrytu konec světa.

„Hlavně mu nesmíš poškodit ruce, prosím tě?“ pokorně prosil David Kata. „Je to kytarista a já potřebuju, aby až od tebe vyleze, hrál jako pánbůh. Víš, že je to přání shora,“ naznačil Ebemu ukazováčkem pravé ruky a současně pohledem vzhůru, koho má na mysli.

Všichni věděli, že cokoliv bylo přáním „shora“, muselo být splněno bezezbytku, jinak hrozil průšvih. Jejich šéf, jak mu všichni familiérně mezi sebou říkali, vládl tvrdou rukou svému lidu, a s nikým se nemazlil, pokud šlo o poslušnost a dosažení cíle jeho novodobého náboženství. Společenství Genesis bylo jeho pýcha, práce a poslání, jež se rozhodl dotáhnout do úspěšného konce, ať to stojí, co to stojí.

On byl ten, kdo pro tuhle planetu připraví nové, geneticky čisté lidstvo, to on bude novodobý Noe, až všechno na povrchu smete apokalypsa a nezbude nic než sebranka chudáků, kteří si zachránili jen holé životy, s nimiž si nebudou vědět rady. Taky proto mu otec dal jméno Noe, jež mělo od začátku znamenat jeho budoucnost. To on pak povstane z podzemí jako nový vládce lidstva, které ovládne zničenou Zemi, a postaví ji zpět na nohy. Genesis byla jeho podzemní Archa.

„Jednou uvidíš, že všechno tohle mělo smysl, Noe. Brzy přijde náš den, a my na něj budeme připraveni.“ Říkal mu od dětství otec, jehož socha v nadživotní velikosti teď zdobila průčelí hlavního sálu podzemního komplexu na prvním podlaží, a k níž se všichni ze společenství každý den modlili.
K tomu, aby Noe tuhle vizi svého zemřelého otce naplnil, byla samozřejmě potřeba bezvýhradná poslušnost a kázeň, a všichni obyvatelé podzemí, ve kterém dočasně žili, tomu rozuměli. A ti, co rozumět nechtěli, pochopili hned, jak se setkali s Katem.
„Už jsi mi to říkal, Davide, takže se zklidni, já ti ho nepoškodím, používám psychologický metody, nejsem amatér, abych svoje ovečky musel lámat v kole, umím to i bez toho. Jen občas je trochu pošimrám proudem, když se moc vztekaj,“ ušklíbl se Kat, jako by to utrpení, které přitom ti chudáci zažívali, byla brnkačka, a pokračoval: „Bude hrát jako Mozart, když budeš chtít,“ ujistil manažera ještě jednou, otočil se ke stěně plné monitorů, díky kterým měl přesný přehled o všem, co se na jeho oddělení šustlo. „Zrovna ho krmíme,“ ušklíbl se a ukázal prstem na jednu obrazovku, na které David viděl jen pár šedočerných stínů. „Vidíš, jak mu chutná? Voda a suchej chleba, to na všechny zabírá nejlíp, mám to vyzkoušený,“ chlubil se Kat. „Dieta bez cukru, tma a ticho… dokonalej způsob, jak za týden zkrotit každýho, koho chceš.“
„Nic nevidím,“ rezignovaně mávl rukou manažer, nechápal, jak v tom Kat může cokoliv rozeznat, a hlavně, bylo mu toho kluka celkem líto, ani ho v tomhle stavu radši vidět nechtěl. Sice věděl, čím bude muset projít, když si ho vybere do kapely, ale neměl jinou šanci, dobrovolně by tu nikdo z povrchu nezůstal, na to potřebovali Kata, aby příchozím zvenku, kteří nesdíleli jejich víru, ukázal, co je pro ně nejlepší.

„Sedí u stolu, tady,“ ukázal Kat prstem doprostřed monitoru do místa, které jeho cvičené oči viděly díky kamerám s nočním viděním, jež sledovaly temnou komoru. „Už ani moc neremcá, je zticha, pochopil, že si tím nepomůže, takže ideální čas na to přejít do vyššího levelu,“ zamnul si spokojeně ruce. „Jde to líp, než jsem čekal, vybral jsi dobře. Šikovnej kluk. Trošku hypnózy, malinko vymejt mozek a máme ho tam, kde potřebujem,“ dodal vyloženě s rozzářeným výrazem. Kat neměl často příležitost pracovat s někým z povrchu, většinou se sem dostávali místní hříšníci pro výstrahu, hlavně z řad personálu, tohle byla opět po delším čase výzva.

„Fajn, tak mě průběžně informuj, jak to jde, musím běžet na mši,“ mrknul David na hodinky. „Dávej mi na něj pozor,“ ještě jednou si neodpustil, než za sebou zavřel dveře oddělení převýchovy, a rychle zamířil k výtahu, aby se včas dostal do prvního podzemního podlaží. Neměl to tady dole rád, chodil sem jen výjimečně, ale teď měl uvnitř budoucího kytaristu skupiny, kterou vedl, a enormně mu záleželo na tom, aby byl co nejdříve připraven se zapojit a začít s nimi zkoušet. Když viděl výsledky Tomových genetických testů, konečně měl pocit, že našel to, co hledal.

flashback

„Holku máš?“ mrkl David na Toma, který se po návratu z toalety posadil zpátky za stůl.
„Mraky,“ mávl Tom rukou a ušklíbl se. Jeho pověst mluvila za něj, to ovšem tenhle chlápek, co měl neustálou potřebu si o něm všechno zapisovat, nemohl tušit. Napil se zhluboka piva, bylo perfektně vychlazené, a v tomhle vedru mu chutnalo o to víc. Pil i tvrdší alkohol, občas si i zahulil, když byla příležitost. Sice mu ještě nebylo osmnáct, ale tyhle prkotiny neřešil ani v oblasti sexu, o panictví přišel, když mu bylo třináct. Motorku už má od šestnácti, ale občas si tajně půjčil starou Gordonovu šunku, když potřeboval sbalit nějakou tu kočku… na sex mu stačilo zadní sedadlo.

„Myslím vážný vztah,“ usmál se David. „Nějakou, kterou bys miloval, a ona tebe,“ dodal, aby frajírek naproti pochopil. Vypadal, že netuší, co znamená slovo láska.
„Ne, na to není čas ani nálada… holky jsou otravný, pořád něco chtěj, na to mě neužije. Rychlej sex, to se počítá,“ ušklíbl se znovu Tom, spokojeně si hodil nohu přes nohu, a popotáhl si svoje velké kalhoty. „Hele, šéfe, doufám, že mě nikdo nebude nutit změnit styl,“ nadhodil dotaz a cvrnkl do kšiltu své značkové čepice. Vypité pivo trochu uvolnilo jeho zábrany, připadal si momentálně jako vítěz. Podle toho, jak se chlápek naproti tvářil, má nejspíš místo ve skupině jisté.

„Myslíš dredy a ty velký hadry?“ zvedl k němu pohled David a zkoumal chlapcovy oči, jestli už neuvidí změnu. Vzápětí na to Tom zívl, což bylo jasné znamení, že ‚ochucené‘ pivo zabírá. „No… myslím, že můžeš klidně zůstat, jak jsi, individualita se u nás cení,“ ujistil ho a sledoval, jak se chlapcovi pomalu, ale jistě zavírají oči. Teď nastal čas si ověřit, jak vhodný tenhle kandidát skutečně je. Co se týče vztahů v rodině, celkem vyhovoval, tak teď ještě co řeknou genetické testy.

Když Tom položil hlavu na stůl a bylo jasné, že tvrdě spí, mávl David na Dietera, aby mu s ním pomohl do zadní místnosti, kde ho společnými silami položili na starý odřený gauč. Naštěstí byl hubený jako tyčka, i když na svůj věk celkem vysoký. Droga zabrala rychle, ale neměli moc času nazbyt, byla nadávkovaná tak, aby se za dvacet minut chlapec sám probudil. Nechtěli riskovat jeho život, potřebovali, aby odešel domů po svých. Dieter, jeden z ošetřovatelů společenství, jehož dostal dnes David s sebou k dispozici, rychle zaškrtil Tomovu ruku a odborně nabral pár ampulek chlapcovy krve. Manažer zatím ofotil všechny doklady, co měl chlapec u sebe, a pak oba čekali, až se probere. Materiál na genetické testy byl v chladicím boxu, společně se vzorky dalších čtyř kandidátů. Teď o jejich přijetí musí rozhodnout laboratoř.

„Co se stalo?“ ozval se za chvíli zmatený Tom, když otevřel oči a nad sebou viděl Davida a muže v uniformě záchranáře.
„Omdlel jsi, nejspíš z vedra, ale píchli jsme ti kofein na povzbuzení, už budeš dobrej,“ promluvil k němu falešný záchranář. „Tak se tady mějte, my jedeme,“ zvedl svou záchranářskou brašnu, plastový chladicí box, a odešel.
„Najednou jsi bouchnul hlavou o stůl, radši jsem je zavolal,“ kývl David směrem ke dveřím, za kterými Dieter i se vzorky krve zmizel, a pomohl Tomovi si sednout. „Už je ti líp?“ ptal se ho starostlivě. „Chceš napít?“
„Jo… jo, už je to celkem dobrý, malinko mě bolí hlava…“ odpověděl ještě zmateně Tom, ale snažil se co nejrychleji vzpamatovat. Usykl, když ohnul ruku v lokti, aby si vzal od Davida plechovku s colou, a zjistil, že má vpich po injekci zalepený náplastí. Neměl tyhle procedury rád, jak viděl jehlu, dělalo se mu mdlo.
„Tak jo…“ posadil se David vedle na židli. Už byl celkem unavený, tohle dneska absolvoval popáté, a nemohl se dočkat, až bude doma, ve svém přepychovém apartmánu na prvním podlaží jejich podzemního komplexu, a dá si pořádnou koupel. Vedro na povrchu ho zmáhalo, byl zvyklý na klimatizované prostředí.

„Ještě se poradím s kapelou, a až budu vědět, zavolám ti,“ loučil se s Tomem po půlhodině, kdy už bylo jisté, že se chlapci neudělá znovu špatně. „Budu se těšit,“ mávl za odcházejícím Tomem, chvíli ho sledoval od dveří, aby se ujistil, že ve zdraví došel ke své motorce, a oddychl si, že má dneska padla. Urychleně uklidil všechno, co po nich v klubu zbylo, vracet se sem už nehodlal, a nesměly tu zbýt žádné stopy. Naposledy skoukl starý nepoužívaný sál, zamknul a vydal se za Dieterem do auta, které je doveze až k nim… domů…

konec flashbacku

autor: Janule
betaread: Áďa

46 thoughts on “Genesis 2.

  1. Wow! Promyšlené to máš teda hodně dobře!:DD Musím říct, že jsem tak dobrou detektivku už dlouho nečetla… xDDD
    Jsem hrozně zvědavá, co bude dál, nejspíš do další neděle nevydržím, druhý díl a já se cítím jako po dávce drogy. A další dávka bude až za týden! To nemám šanci přežít!:)))
    Myslím, že není třeba ani moc chvály, protože ty určitě víš, jak moc se tahle povídka líbí. Ty píšeš prostě perfektně!♥♥♥

  2. Nemám slov, je to úžasné =)) Pokud jsem to dobře pochopila tak David s těmi ostatními chlapíky patří do nějaké sekty která věří že přežijí konec světa? =) Prostě super =) Toma je mi líto, že se chytil takhle do pasti, ale nevypadají že by mu ublížili..jen ta Katova poznámka o proudu nebyla moc mírumilovná =) Zajímalo by mě kdo bude Bill, nejspíš někdo z kapely kam se Toma chystají strčit =)
    Ale čekat až do neděle? To je nekonečný, chtěla bych najednou celou povídku ale to bych se neměla na co těšit, Janule je to úžasný, originální a já to prostě miluju =)

  3. ooooch, keď som čítala prvú časť a tam že "žiadne sci-fi"….. no čo, nebude sci-fi… no trošičku mi to tak príde? som jediná? možno, ale začína to skvelo, nič iné sa od teba ani čakať nedá, že? a moc som rada, že si konečne niečo prispela…. tak som si mynule hovorila, že už tu od teba dlho nič nebolo….. Jednou budeš můj som prečítala už dvakrát, Dar 1, 2 jakbysmet. Konečne niečo perfektne dokonalé 🙂

  4. wow tak čo k tomu povedať.. bola som taká začítaná že som až prepočula mobil xD je to fakt úžasné, nemôžem sa dočkať pokračovania ale stále mi vŕta v hlave ten Bill.. rozmýšľam nad dvomi možnosťami kde by mohol byť ale to si zatiaľ radšej nechám pre seba xD

  5. jak se tohle může někomu zrodit v hlavě??? takhle do detailu??? neskuečné…nádherné 🙂

  6. Někdo tam "nahoře" mě vyslyšel a já se dočkala téhle úžasné povídky na TWC blogu ♥. Jani, já vím, že to bude znít sobecky, ale teď už se mi z pokračování nevyvlečeš, chichi 😀 První díly mě děsí úplně stejně jako když jsem je četla poprvé. Děsí v dobrém slova smyslu. Člověku se snad ani nechce věřit, že jsi něco podobného sama nezažila. Běhá mi z toho mráz po zádech. Ale i tak se hrozně moc těším na to, co bude dál!!

  7. no sakra, taky se to začíná rozjíždět! Ještě pořád jsem jen v takovém lehkém očekávání, co se z tohoto příběhu vyklube, ale nevím, jak to se mnou dopadne po přečtení třetího – čtvrtého dílu. Bojím se znovu propadnout v to šílené očekávání dalšího dílu, které je pro tvoje povídky tak specifické jako třeba strouhanka u řízku 😀
    No já jsem teda hooodně zvědavá 🙂

  8. já čumím jako péro z gauče!!! 😀 fakticky promyšlené do nejmenšího detailu.. je to jako sledovat hollywoodský film! podle skutečných událostí. 😀 vážně bych tomu věřila..Noe a Kat..vidím je úplně v barvách. 😀
    trošiličku to sci-fi je, ale takové, u kterého by nikdo nikdy nemohl s určitostí říct, že se to nestalo, právě někde neděje a nebo někdy dít nebude. 😉 a na to jsi fakt expert. 🙂
    ale už teď ti můžu na 100% oznmámit, že tenhle bezva nápad musíš dopsat, věřím tomu, že se ti to povede a výsledek bude stát za to. 😉

  9. Jani, priznej se, ze nekde vedes nejakou tajnou sektu a potrebujete nove cleny, tak nas tady postupne dil od dilu vice zfanatizujes az budeme ochotni kvuli poslednimu dilu slibit kdekoliv, cokoliv 😀 😀 😀 Je to proste perfektni!!

  10. [12]: 😀 Tady Kat osobně, už si brousím zuby na vás všechny, ovečky moje… za pár dní se změní design, všude bude napsáno Gensis a každej den se budem v osm slejzat k modlitbám. 😀 Chachachachacha *ďábelsky se chechtá* 😀

  11. Vyborne vymyslene, ale co jineho taky od Janule cekat, ze jo! Ma to bajecny spad a plyne to uplne krasne samomovolne vpred. Ty flashbacky jsou takove suprovni:-) Vzdyzky to dej preradi o vexl vys, svou intenzitou se to stane hned zajimavejsi.
    Jak jsi prosim te vymyslela ty jmena? Jsou uzasny…Eberhard Wiegand… mi se to jmeno tak desne libi, i kdyz je to jmeno nejspis pro zmetka:-))))

    Apropo, litost nad Tomovym udelem… jsem asi nejspis sadista, ale mi se ta jeho kobka a on v ni desne libi. Snad tam dlouho nezustane, ale zatim je to bajecne. Ja jsem citlivka citliva, posledni dobou blbe snasim, kdyz se Tomovi ublizuje (hlavne mentalne a citove), ale tady mi to ani nevadi O_o No taky se mi desne libilo "Captive" (az na ten konec), takze zacatek teto povidky je presne podle meho gusta…temny, tajemny, nejisty a kruty. A proti Captive se u tebe Tomik ma jako pantata (abych to ale nezakrikla, zejo).

    Uz aby tu byla dalsi nedele.

  12. [14]: 🙂 To bys určitě neodhadla, kam já chodim na jména… vždycky jdu na svůj starej mejl, co mi na něj chodí šílená spousta spamu, a tam si vybírám mezi německými spamery, a občas něco najdu. 😀 Nebo jdu prostě na německý stránky a tam mě něco trefí do nosu. 🙂 Taky mám německej kalendář, oni jsou šílený, na každej den maj asi tak 5 jmen, blázni… ale Bill má smůlíka, v kalendáři není. 😀
    Díky za chválu, mám frňák nahoru, nejspíš mi do něj naprší 😀
    Jinak jsem se toulala na THF a náhodou jsem zabloudila na bio AndainerSaitenureineWeile 😀 – strašlivej nick, jak na to mohla vůbec přijít – a ta plánuje povídku s názvem Genesis, tak jen aby ses nelekla, až se to jednou objeví na THF, to nejsem já 😀 Jsem zvědavá, o čem to bude… byla by sranda, kdyby se trefila do stejnýho tématu. 😀
    Jo… a pozor, za tejden budem o tejden starší. 😀 Já bych to moc nepřivolávala, ono to děsně letí samo od sebe 😀 Pa J. :o)

    PS: Kattys nejspíš supí a pění doma a nechce mi psát, jak strašný to je, jak nenávidí Kata a vůbec celou tuhle prohnilou nábožensko-genetickou společnost 😀 Jsem zvědavá, až vystydne, co mi sem plivne 😀

  13. No tak toto je fakt brutál 😀 naozaj to vidno že to je perfektne premyslené a prepracované… je to super a ja zase nemám slov :D… bože ako vidím tak v tomto príbehu budú účinkovať samí psychopati ktorí si o sebe myslia neviem čo :D… chudák Tom som zvedavá čo s ním chcú ďalej robiť… a strašne ma zaujíma ako a kedy sa do deja dostane Bill a tak ďalej 😀 som naozaj zvedavá ale na to kým sa mi všetky veci objasnia si asi budem musieť ešte chvíľku počkať čo? :D… je to skvelé, strašne sa mi to páči a niekedy ma pri tom až mrazí 😀 paráda! 😀

  14. No Bill v kalendari ani nemuze byt, snad je to jen jeho tokiacka prezdivka ne, nemyslim si, ze by meli kluci v rodnem listu Bill a Tom. Trivii o TH nasprtanou nemam, ale jmenuji se urcite jinak:-)
    Jestli ti naprsi do frnaku, tak aspon krapanek porostes:-DDD
    AndainerSaitenureineWeile je nick na odstrel, ale aspon z toho more MsLittleTom atd nystupuje a dobre se pamatuje (ne jako ze bych ho byla schopna vyslovit, ale kdyz jej vidim, tak vim, ze je to opet ta silene plodna duse z Lucemburska). Takze planuje Genesis jo? No v te zaplave, co ma rozepsanou, kdovi kdy na nej dojde.
    Apropo, vsimla sis, ze na THF zscly vylejzat mumie ze zahrobi? Stare dobre duse opet zacly prispivat… Tomgasm, cynical_terror, Gaja, Saltywench… ani nedycham, ani nedycham:-)
    Janulko, kopni me do hlavy prosim te, ale me to, ze o tyden budem o tyden starsi nejak nedochazi O_o. Bud mi uz totalne hapruje mozek, nebo … nebo nic, asi jsem nejaka pomalejsi.
    Kattys se otrka, Tom v kobce nebude naporad a az se twincest rozjede na plno (rozjede, ne?) tak si urcite dvojceci mnamku rada precte:-) Aspon teda muzes doufat… ona je Kattys tematicky s povidkama trosku nekde jinde, nez ja, tak zase nechci placat v jejim jmenu nerealny bludy…ja si potrpim na dusevni sebetryzen, ona asi az tak moc ne:-)

  15. [15]: Chachááá, vedle jak ta jedle! 🙂

    Kattys si pro jistotu další díl včera ani nepřečetla. Ona byla chudinka strašně unavená. Usmyslila si totiž, že si prolustruje Billa a jeho pověstná trička a tak celý večer až hluboko do noci prolézala dávno zapomenuté a mrtvé blogy. Zřejmě si ukousla příliš velké sousto, protože tak nějak kolem jedenácté začala pochybovat, zda tu hubenou osobu skutečně tak vroucně miluje a lehce po půlnoci nabyla dojmu, že jestli ještě jednou uvidí "Satan knows you are a poser", začne ječet!
    Ovšem před chvílí si na blog šťastně flákla další várku Billíku a teď může hrdě čelit všem satanistům světa. Tedy jen co najde vývrtku, protože za střízliva by to určitě nedala. 🙂

    Ale bála ses, co? 🙂

  16. [17]: No to si piš, že si nepotrpím! :)))
    Na tu sebetrýzeň. Mám co dělat, abych se udržela v chodu a ještě číst nějaké hrůzy. 🙂 Ale jak tak nad tím prvním dílem pořád přemýšlím (k druhému jsem se ještě nedostala, furt mě někdo zdržuje :), myslím, že máš naprostou pravdu. Jakmile dojde na city a pocity, hlavně ty dvojčecí, tak budu spokojeně vrnět a žrát Januli z ruky. Hmm… to není moc pěkný příměr, že Janule, takový nějaký neromantický. 🙂
    No nic, já jdu číst. Myslete na mě, fakt z toho mám strach. :)))

    Cynical_terror vylezla z nory a píše? Jupííí, tos mi udělala radost!!! 🙂 Janule zajisté promine, že zde naprosto nevhodně jásám nad dílem jiné autorky! :)))

  17. [19]: 😀 No vono není zase nad čím moc jásat, páč ta ubohá CT jednodílka má 700 slov, takže žádná velká sláva 😀 Je to spíš taková úvaha, ale snad se to rozjede a CT se vrátí. Mezi adminama je pořád "on hiatus" přešktnutá. 😀 Prominuto, ale že už jsi tak nametená a posíláš dvakrát stejnej koment, to ti neprominu. 😀 Zašupntuj to červený, a už to nepij ani ředěný 😀 Tys mi chtěla udělat radost, dobrá duše, abych jich měla víc, že jo? 😀  Tak čti, ty, už tě nikdo nezdržuje, leda tak můj mejl, to máš na celej večír. 😀

    [17]: Jé, to jsem to asi blbě napsala s tím tejdnem, to nebylo nic filozofickýho, jen taková připomínka, že když pořád přivoláváme další a další tejden, jako že se už nemůžeme dočkat, tak že taky u toho pěkně stárnem 😀 Takže normálně za tejden budeme o tejden starší, nehledej v tom žádný velký myšlenky, těma nedisponuju 😀

    No a teď tě teda budu muset šokovat, ale Bill a Tom mají tato jména opravdu ve svých rodných listech, alespoň to tvrdí. Bůhví, kde na tom jejich máti byla, ale asi je to kvůli tomu, aby měli krátká jména. 😀

  18. zaujímavá téma… Teším sa, čo z toho bude. Dúfam, že Tom nebude chodiť po svete a oplodňovať krásne vysoké prírodné blondínky, aby tak vznikla novodobá árijská rasa 😀 Čo by potom robil chudák Bill 🙂

  19. [19]:Tak se to snaz brat tak, ze bez toho osklivyho, tryznivyho a smutnyho by se potom to stesti, laska a krasa nedaly tak ocenit….O_o Janulka je urcite nebude moc douho trapit, co Janule?
    Cynical_terror zplodila jednodilku "Goosepimples", je to kratounky, asi tak jenom 700 slov, tak ti to ani nenaboura tvuj narocny harmonogram blogarky, ale je to naprosto dokonale…. ten nejkrasnejsi, nejcistsi, nejsladsi, nejryzejsi twincest, co si muzes predstavit. Opravdu nadherna. Ta holka je fakt
    dobra a psat nezapomnela:-)

  20. [22]: 😀 No vida, tady je vidět, jakej to je rozdíl, když někdo umí anglicky a někdo ne 😀 Mně to z překladače přišlo jako krátká úvaha o twincestu a husí kůži 😀

    Ještě jsem zapomněla poznamenat, že Andělka nám to zabalila, jestli sis všimla, dokonce stáhla Solomona úplně pryč, asi jí na to konečně brácha přišel, nebo ji někdo odhalil, ale to by nejspíš smazala celej profil.Škoda, jsem zvědavá, jestli se vártí.

  21. [20]:A krucis, tak to ma ted Kattys o te CT povidce hned dvakrat.
    No to jsi me teda opravdu uzemnila, matka Kaulitzova je trochu takova netradicni duse, co? V nemecku dat nekomu jmeno Bill… hm, no kazdopadne zajimavy. Ja jsem hadala, ze bude nejakej Wilhelm, nebo tak neco:-)

  22. [23]:jezis, zase se to tu zvrhava v drbaci pavlac, nechci spamovat, ale chci jen jeste dodat,ze s tim prekladacem mas pravdu, protoze "Goosepimples" bylo opravdu strasne krasne. Mi se to aspon libilo desne moc. Nevinne a krasne.
    Andelova je v tahu? No to me podrz. To jsem nevedela. A Salomona jsem jeste ani nezacla cist. Kruci. Ja to ale tak nejak tusila. Vim, ze mela nejakou rodinnou krizi, maminka ji prodelavala akutni srdecni bypass, tak si mozna musela v hlave srovnat priority. Ale je to skoda. Herdek!!!

  23. [25]: No jo, už je to tak, má tam jen poznámku o tom, že nemá svobodu nebo co a že Solomona odstranila. Není mi jasný, z jakýho důvodu, proč to tam nenechala rozepsaný, možná se nehodlá vracet, těžko říct. Bohužel, četla jsem to za pochodu, jak to tam přibejvalo, takže to nemám ani stažený.

  24. Tak já nevím. Tedy ne že bych už nevnímala, načínám teprve druhou dvojku bílého, ale prostě… nevím. 🙂 Ovšem neboj, autorko, já si poradím, tuhle jsem u jedné Majčiny montáže také netušila, jak z nastalé situace vybruslit a tak jsem jí pochválila alespoň potrubí v pozadí obrázku. Zdravím Majku! 🙂

    Modrozelenka to vystihla naprosto přesně, když napsala, že se prostě potřebuju otrkat. Jen jsem zvědavá, jak dlouho mi to bude trvat. 🙂
    Dnešní díl mě už tak nepobuřoval, protože jsem trošičku tušila do čeho jdu, tedy pochopitelně pouze co se tématu týče. Takže jsem tak nějak vláčná a smířená se situací. Ale Sauvignon ze sklizně 2008 bych z toho nevinila. 🙂

    Samozřejmě oceňuju originalitu námětu jako takovou, za to přece nemůžeš, že  nemám podobná témata v lásce, ba co říct, přímo je nesnáším. Ale pomaličku se na celou tu věc začínám dívat přívětivěji, soudě podle uchichtnutí, které mi uniklo, když Davida zmáhalo vedro na povrchu, to mi zkrátka něco připomnělo. 🙂

    Ovšem jestli se příští kapitola bude zabývat Tomovou převýchovou za účasti Kata a elektrického proudu, tak asi půjde veškerá má dnešní smířlivost do háje. 😉

  25. [27]: No tak to tě můžu uklidnit, příště Tom nebude, hezky se seznámíš se zákony místní společnosti, abys věděla, co čekat dál. 😀 Gia mi kdysi, když jsem jí to poprvé poslala, taky psala něco v tom smyslu, jak tohle téma nesnáší, a pak začala psát povídku o Jehovistovi 😀 Takže nech na hlavě, uvidíme, mučení v přímým přenosu nehrozí, to bych snad ani neuměla napsat. 🙂 Když jsem ženila Billa se Sabine, tak to bylo podle mě daleko větší mučení než tohle 😀

  26. [26]:Jani, ten tvuj prekladac me jednou zabije:-) Jsem se mrkla a ma tam, ze z duvodu, ktere  prozatim nemuze na verejnosti udat, byla povidka "Song of Salomon" stazena z THF a omlouva se za zklamani a neprijemnosti, ktere to muze zpusobit.
    My o vlku a vlk za humny, zrovna jsem dostala do mailu upominku, ze mi andelka odpovedela na me komentare, ktere jsem ji napsala nekdy pred dvema tydny. Byla strucna a zminila se, ze toho ted ma opravdu hodne. Myslim si, ze na THF dochazet bude, ale ma ted mozna jine starosti a bracha snad i neco zacal tusit, tak si vymazala bio. Stejne je to ale prdel, protoze co ona toho naplacela o svem zivote do komentaru a ty tam uz navzdy budou. I kdyby vymazala cely svuj ucet, tak ty komentare uz nezmizi nikdy:-)  Povidky ale snad v budoucnu posilat bude. Taky je mozne, ze se chce Salomona pokusit udat knizne?

  27. [29]: No jo, já vim, jsem si to před chvílí dala do svýho překladače, a pochopila jsem to s tou "svobodou" 😀 Dávala jsem si to v práci do googlu, ten je fakt na prdlačku 😀

    Ale myslim, že když smaže celej účet, tak její komentáře zmizej taky. Jelly Pencil podle mě nechala ten účet hlavně kvůli komentářům, ty jediný tam zbyly, jinak všechno odstranila.
    Taky mě napadlo, že to chce udělat jako knihu, ale to jí musí bejt jasný, že kdokoliv z THF by se k tý knize náhodou dostal, tak ji okamžitě pozná. Jména může měnit jak chce, to se prostě nedá nepoznat. Ona to tam může pak naházet znova během chvíle, jeden díl za druhým, to není problém, akorát se tím připravila o všechny komenty, co k tomu byly. Taky tipuju, že je v tom brácha, kdo taky jinej. 🙂

  28. [28]: No sláva, tak mučeníčko v přímým přenosu nebude, to jsem si oddechla.
    Jééé, Jehovistu miluju, no vidíš, ono to půjde. 🙂
    Je dobře, žes mi připomněla svatbu, to jsem trpěla jak zvíře!!! 🙂

  29. Ježíííš, já na THF nebyla ani nepamatuju, ona už tam není Jelly Pencil? A kdo je Anděla? Já zírám jak blázen. 🙂

  30. [30]:Chyba lavky … (dabelsky usmev), komentare tam jsou a navzdy zustanou. Chtela jsem si to overit, tak jsme se mrkla na povidku, kterou komentovala bleepbloopbanana, a i kdyz ta si uz ucet na THF smazala (komplet sakum prask), ten koment u te povidky tam porad je:-DDDD
    Takze v tomhle ohledu to ma andelka marny. Pokud by ovsem nesla, nevyhrnula si rukavy a manualne vsechny ty  komentare po sobe nesmazala.
    Ja taky tusim, ze v tom ma prsty bracha… ale hlavne, ze tam zustaly ty jeji povidky.

  31. [32]: Andelka neboli oficialne aufgeweckt_engel se na THF objevila nekdy kolem listopadu lonskeho roku a zacla triskat jednu dokonalou vec za druhou. V profilu, ktery tam uz neni o sobe prozradila, ze je profi spisovatelka, je z dvojcat a spoustu dalsich zajimavosti. Jestli se nekdy vratis Kattys z tvych twincestnich prazdnin, tak doporucuji tuto damu. Pise twincest, z ktereho se ti bude potit zadek… vyzrale, inteligentni, velice emocni, neskutecne sexy, originalni, nezne, DOKONALE … zadne prilisne nasili (az teda na jednu jedinou povidku "Chained")a muceni, sadismus, nebo tak neco. Opravdu to nejlepsi, co muzes na THF najit:-)

    Jellypencil je v tahu. Bohuzel. Uplne z niceho nic. Nikdo to nechape.

  32. [34]: Díky!!! 🙂
    No ale musím připustit, že profi spisovatelka, z dvojčat, kdy to druhé bude zřejmě ten bratr, o kterém píšete, to mi tedy rozhodně něco říká. Návrat z twincestních prázdnin plánuju na červen, kdy budu trávit spoustu hodin v městské hromadné dopravě, takže jsem se asi už porozhlížela po nějakém tom čtivu. A zřejmě jsem na Andělku náhodou narazila, ale žádnou povídku jsem od ní zatím nečetla, tak to se těším. 🙂

  33. Bojím se co s ním Kat provede 🙁

    A stejně pořád nechápu smysl té sekty, jako jo, chápu že si myslí že skončí svšt a bla bla, jako každá druhá sekta, ale nechápu co z těch lidí [ldií jako je třeba TOm] chtějí udělat ? nějaký mutanty ? musím si to znova přečíst. A hlavně si musím počkat na další díly, kde to snad líp pochopím :D.

    Povídka je zamotaná a nutí mě být zvědavá na to co se stane v dalších dílech, už mám dokonce nějaký teorie, tak oufám že se alepoň jedna vyplní.

  34. Tak dámy, jsem ráda, že jste pokecaly jen spolu, takhle to vypadá, když madam blogerka usne v přímém přenosu s myší v ruce (a mimoděk nastavuje zmateným klikáním spící ruky vlastnosti plochy :-D) a po dvou hodinách se vzbudí 😀 Vy už jste nejspíš obě v pelechu, já se probírám a jdu nastavit na zejtra články. 🙂

    Takže nelze smazat všechny stopy? No to je úžasný. 😀 Ale zase kdo by si dával práci hledat všechny její komentáře, to by se zbláznil. Jak mám zkušenost, search na THF moc nefunguje, nikdy mi to nic pořádnýho nenašlo, a ten její nick je taky debilní na zapamatování. Každopádně uvidíme. Takže děkji za pokec, jdu ještě máknout a pak za vámi do věčných lovišť. J. :o)

  35. no…ja nechci timhle komentarem nejak povidku znehodnotit….ono to snad ani nejde. TA povidka je skvela, ale na me uprimne nepusobi vubec dobre. Myslim jako psychicky. Je vazne desny, ze neco z ceho se mi dela spatne a prijde mi to skoro az "Odporny" Me zaroven tak laka cist dal. Uz v polovine kdy jsi vysvetlovala jejich prostory a "nabozenstvi" jsem si rikala, ze to uz ani nedoctu a ze tohle proste neni nic pro me. Je to az prilis silny a vazne mi ta predstava nedela dobre. Ani tak se nebojim a nedesim Katovy metody na previchovu, ale spise na ty nasledky. Asi neprekousnu zfanatizovanyho Toma a Billa. Mam takovy pocit, ze test DNA ukazal ze jednoho Kaulitze uz maji, tak proc ne i druhyho. Ale jiste v tom mas nejaky plan. Vazne nevim nevim jak tohle zvladnu. TAkze pokud tady budes mit ode me ne zrovna lichotivy komentare, tak se nezlob. Dokud tady ty komenty budou…muzes si bejt jista ze i pres to jak desny mi to prijde….to ctu protoze to je proste úzasny.

  36. No páni… zaprvé nemůžu uvěřit těm komentářům, to tady snad ještě žádná povídka neměla! Je vidět, že nejen pro mě, ale pro všechny je tahle povídka dalším skvostem z tvé dílny! Mám pocit, že na co sáhneš, z toho je prostě veledílo! 😀 Jen tak dál, jen tak dál!!

    Ale k povídce… David mi tady trochu připadá, jako takovej hodnej taťka, ale na druhou stranu je to zase takovej bastard, co na rozkaz unáší "děti", ale být úplně upřímná, zase tak moc nesympatický mi tady zatím není. Uvidíme, jak to bude dál, co tam bude provádět a jakou roli tam ještě sehraje.
    "Elb" mě štve, a to se tam teprve ukázal. Je mi doslova proti srsti, nelíbí se mi, jak mluví a jak s lidmi zachází, ale to je asi jen má osobní chyba, protože mě doma odmala vedli k tomu, že násilím a ubližováním se nic nevyřeší, takže se mi to doslova příčí, ať je to kdekoliv. Ale jak tě znám, nejsi moc typ na to, popisovat takovéto hnusné věci do detailu, tak snad… snad to nebude tak hrozné a nebude tam toho tolik!!! 🙂

    Od Toma samotného jsme v téhle kapitole moc nedostali, vlastně nic :D, tak jsem zvědavá, jestli se objeví v další kapitole, a co to přesně ten "druhý level" je, protože se o něj maličko bojím. Vím, že se mu asi nic nestane, protože ho David potřebuje a proto, že jinak by tahle povídka asi daleko nedošla, ale stejně jsem zvědavá, jak to tam bude probíhat! 🙂 Vážně, jen tak dál!! Budu se těšit na další neděli a další, jistě úžasný, díl!

  37. [40]: 😀 Myslíš všechny ty komentáře, kdy s Kattys a modrozelenkou kecáme o úplně něčem jiným? 😀 To máš pak čtyřicítku hned 😀 Ale jinak jsem samozřejmě moc ráda, že mi lidi tolik píšou, snad je to nepřestane brzo bavit, ono se všechno brzy vochodí. 🙂 Díky moc, už vypadáš zdravě. Pa J. :o)

  38. [37]: Ty mě s tím usínáním úplně děsíš! No ještěže se vždycky probudíš! S kým bych pak dala bramboračku, že? 🙂

    Koukám, že my dvě s modrozelenkou jsme lepší než placená klaka! :)))) Buch a rázem tady máš čtyřicet komentářů. A to jsem se ani patřičně nerozjela, ale já tedy, na rozdíl od tebe, usnula pěkně spořádaně v posteli! 🙂

  39. [41]: Ano, přesně ty myslím… 😀 Hele, kdo nečte komentáře a jen kouká na jejich počet, si musí nutně myslet, že tohle je opravdu zlatí dílo! A já myslím, že se z toho něco pořádného ještě opravdu vyklube, takže si dál kecejte o něčem jiným, ono to vypadá dobře… 😀
    A jinak ano, už jsem zdravá 🙂 Protáhli mě po amerických doktorech, utratila jsem dvě výplaty za léky a ošetření, a je mi fajn 😀 Víc ti pak zase napíšu snad do mailu! Papa :-*

  40. Pořád mi nejde do hlavy, jak to můžeš takhle napsat, všechny ty detaily, jak tě to může takhle napadnout, je to jako bys vyprávěla opravdový příběh, a ne jako by to byla jen smyšlená povídka.
    ÚŽASNÉ !!! 🙂

  41. Oni chcú Tomimu vymyť jeho úžasnú hlavičku 🙁 Tak nech ma neštvú, prečo nezbierajú nejakých politikov a sudcov dokopy s policajtmi. Tým by sa zišlo prerobiť trochu morálku. Tomiho nech nechajú na pokoji.
    Uf, ale som sa do toho vžila 😀 idem radšej čítať aby som vedela čo si na miláčikov vymyslela.

  42. No, já teda z tohoto dílu o moc chytřejší nejsem 😀
    Jediné, co vím je, že Genesis je nějaký tajný spolek, všichni se nachází v podzemí, chtějí Tomovi vymýt mozek..původně jsem myslela, že ti lidi musí všichni takhle v tom podzemí žít a nesmí nikam vyjít..ale vždyť David přece normálně po světě chodí! A taky mi nejde do hlavy, proč teda chtějí, aby Tom hrál na kytaru, aby byl s kapelou..Já čekala, že tam budou v tom podzemí všichni normálně žít, množit se, aby potom, až přijde apokalypsa, tak oni přežili a znovu osídlí svět 😀 😀 A oni chtějí, aby Tom hrál na kytaru? 😀 😀 😀
    Jejda, tohle mě dokáže akorát tak rozčílit, že nic nevím 😀 Už pár minut tady sedím a snažím se na něco přijít, ale prostě nevím 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics