No one is innocent I – Chocolate love 27.

autor: Catherine & Sch-Rei
„Hahaha,“ zasměje se Tom ironicky a pak se začne smát. „Takhle si podceňovat Tomiho,“ kuňkne ublíženě, ale začne se smát. Posadím se normálně, ale přesto jsem na Toma natisknutý. Kouknu se mu do očí a pohladím ho po tváři.
„Nikdo tě nepodceňuje, lásko. Jen říkám pravdu,“ zase se tiše zasměju a přitisknu se mu na rty. Začnu ho líbat. Nejdřív pomalu, nevinně. Tak jako jsme se líbali úplně na začátku. Přesto to ve mně vyvolává pořád stejně úžasné pocity. Pořád je to stejně nádherné. Vystrčím špičku jazyka a přejedu jí po kovovém předmětu v jeho rtu. Pousměju se do polibku a víc ho kolem ramen obejmu. Jazyk zase schovám. Yeah. Chci si s ním… hrát. Polibky mu oplácím už s větší vervou než před chvilkou, ale pořád to není nijak extra divoké. Mohl bych se líbat s Tomem klidně hodiny, ale pořád by to bylo málo. Ne, nikdy nemám dost.

Vypěstoval jsem si na jeho polibkách extrémně velkou závislost, tak jako na všech jeho dotecích. Nedokážu si snad už ani představit den bez jediného políbení nebo pohlazení. Ne, nejde to. Už to k tomu dni patří. Tak jako hygiena, jídlo a všechno, co se opakuje každý den. Hladím ho palcem po týle a pořádně si polibek vychutnávám. Zase trošku zrychlím tempo a vystrčím jazyk. Tentokrát mu rty celé olíznu. Opatrně po nich přejedu a nesměle mezi ně vjedu. Nato jazyk stáhnu a nasaju jeho spodní ret. Tom mi vydechne proti rtům a rukou mi zabloudí na koleno, pomalu jede výš. Oplácí mi všechno, chvilkama se do toho usmívá.


Přitisknu se ještě víc, hodím jednu nohu přes jeho. Palcem, který mám na jeho týle, si ho tlačím k sobě. Jeho ret pustím a párkrát ho normálně políbím. Má přivřené oči. Yeah. Je to tak mnohem lepší. A romantičtější. Tiše mu mručím spokojeně do rtů a jazyk zase vystrčím. Přejedu mu jím po zubech. Nejdřív po horní řadě a pak po dolní. Pomalu si razím cestičku dál, když povolí. Uvnitř pusy ho jen tak ochutnávám. Tohle… Zkoušíme poprvé. Doteď to byly jen obyčejné polibky. Ačkoliv jsou též důvěrné, tohle je víc… osobní. Víc důvěrnější. A taky se mi to možná líbí víc. Přejedu mu jazykem po patru a pak po vnitřní straně tváře. Víc se přitisknu a odvážím se špičkou jazyka pohladit ten jeho. Tiše mu proti rtům vzdychnu. Je to… Opravdu hodně dráždivé.

(Tom)
Vydechnu. Bill nikdy neochutnával… moji pusu jazykem, ani já jeho, ještě… nikdy, tohle je poprvé. Musím přiznat, že se mi to strašně moc líbí. Když se dotkne svým jazykem mého, místo abych oči přivíral, je úplně zavřu a přejedu špičkou jazyka po jeho. Chytne se. Dotek jazykem mi oplatí. Hladí mě po týle a nohou, kterou má přes moje, trošku tlačí. Pomalu se mnou jazyk proplete. Pohladím ho po celé délce stehna a vyjedu až k bříšku, konečky prstů mu zajedu pod tričko, kde mu začnu opatrně jezdit. Proplétám s ním až skoro nevinně jazyk. Líbí se mi to. Tiše mi vzdychá do pusy. Zapojuje se do naší hry jazyků. Po chvíli se ale odtáhne. Má… Narůžovělé tváře? Yeah. Trhaně dýchá, jak se snaží dohnat zásoby kyslíku. Zhluboka se nadechnu a vydechnu. Usměju se na něj a políbím ho do koutku úst, pohladím po tváři a dál ho hladím konečky prstů na bříšku.

„Děkuju,“ zašeptá mi do ucha.
„Co se tam děje, že tam je… ticho?“ otočí máma hlavu a zasměju se. Zase je zvědavá. Ještě ho políbím na rty a pootočím hlavu k předním sedadlům. Usměju se na ni a zakroutím hlavou.
„Nebuď zvědavá,“ zasměju se.
„Kdyby byl Bill dívka, tak mám skoro strach, aby nebyl těhotnej,“ zasměje se a zakroutí hlavou. Zase hlavu otočí zpátky dopředu a kouká z okna.
„Vždyť já jsem říkal, že jsem hodný chlapec, ne?“ zasměju se. Vyjedu konečky prstů na Billově bříšku kousek výš. Bill přikývne a líbne mě na tvář. Pohladí mě po boku.
„Proto máš ruku pod jeho tričkem?“ zasměje se černo-červenovlasá žena a koukne do zpětného zrcátka. Sklopím pohled a zasměju se.
„Mami, nevím, jak jste udělali vy mě, ale takhle se děti nedělají,“ zasměju se a podívám se na ni.
„To je tajemství,“ zamumlá máma zepředu a Bill se ke mně začne lísat. Pousměju se a zajedu pod Billovo tričko úplně celou dlaní, začnu ho hladit. Mmm… Začínám se tam čím dál víc těšit, budeme tam mít… víc soukromí, sice rozvrzanou postel, ale nevadí. Dobře, možná určitě nic nebude, ale budeme tam spolu.

„Co tam budeme všechno dělat, lásko?“ zašeptá mi do ucha a olízne ho. Kouká mi do očí.
„Mm… co bys chtěl?“ šeptnu a rukou vyjedu výš. Nakloním se k němu a políbím ho na spodní ret, lehce mu ho skousnu a zatáhnu trošku za něj. Pokrčí jen rameny a šíleně pomalu si olízne rty.
„Uvidíme, jak a k čemu se situace vyvine, hm?“ Brouknu na souhlas a konečky prstů přejedu po celém jeho bříšku, až zůstanu těsně nad lemem jeho kalhot. Bill se teď chová tak zvláštně… Hm… nevím, jak to nazvat, mohl bych říct, že malinko… nadrženě, ale… to zní blbě, říct tohle o Billovi. Zastaví mě ale Billova ruka. Chytne ji a odtáhne.
„Tomi. Um… Do kalhot ne. Ne tady,“ řekne. Nevím, jestli to slyšeli i vepředu.
„Promiň,“ šeptnu a líbnu ho na tvář. Položím si dlaň jenom hodně vysoko na jeho stehno a nechám ji tam ležet.
„To je v pořádku. Třeba… Až budeme sami, ano?“ pohladí mě po tváři a hlavu si opře o mé rameno. Vidím, jak zavřel oči. Pousměju se a přikývnu, prohrábnu mu vlasy a přivřu oči a olíznu si rty.
„Dobře,“ šeptnu.
„Jak dlouho ještě?“
„Ještě chvilku, snad,“ vydechnu. „Mami?“
„Ještě chvilku vydržte, už jsme skoro tam,“ zazívá máma. Zavřu oči. Zakručí mi v břiše. Nakrčím nos, kromě těch brambůrků jsem dneska vůbec nic nejedl. Mám hlad.
„Máš hlad?“ zasměje se Bill a vzpřímeně se posadí. Dá obličej před můj tak, že mu vidím na pootevřené rty.
„Mmm, ano, mám,“ zakňučím a zavrtím se. Olíznu si rty a políbím ty jeho. Trošku je našpulí.
„Stačí ti mé rty zatím? Abys neumřel hlady, víš?“ zachichotá se a pohladí mě po tváři.
„Kdyby to mělo být takhle, nic jiného bych nepotřeboval,“ usměju se a něžně se mu vpiju do rtů. Pousměju se do toho. Tak mě napadá… Jestli bych neměl mít blbý pocit z toho, že na předním sedadle jsou moji rodiče. Ne, jak jsem říkal… Můžou oni tak můžeme i my. Navíc nevypadají na to, že by je to obtěžovalo. Rty si jemně a něžně hraju s Billovými. Všechny polibky a doteky mi oddaně oplácí. Hladím ho u toho po zádech.
„Pořád máš hlad?“ zašeptá a polaská mi rty.
„Mmm… Myslím, že už mě to i přešlo,“ pousměju se a pohladím ho po tváři. „Tohle je lepší,“ šeptnu a políbím ho.
„Tak vidíš. Můžu tě krmit polibkama,“ otře se mi o nos svým.
„To se mi zamlouvá.“ Všechno, co udělá s mými rty, se pokouším napodobit, hladím ho palcem po stehně, kde mám pořád ruku. Nevím proč, ale v tuhle chvíli si nedokážu doopravdy představit, že by se měl Bill odstěhovat někam pryč. Pryč ode mě a od toho všeho, co s ním poslední dobu zažívám.

***
(Bill)
Koukám z postele spokojeně po pokoji a usmívám se. Mám na sobě jenom Tomovy černé boxerky a leží vedle mě jeho velké triko. Jo, oblíknu si ho, až kdyby mi byla opravdu velká zima. Musím se spokojeně usmívat. Když jsme přijeli, ukázal mi Tom pár míst. Moc se mi to tady líbí.

autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

2 thoughts on “No one is innocent I – Chocolate love 27.

  1. Krásny diel, a Tomova mamka je  naozaj  zvedavá, a mne je to veľmi sympatické. Som zvedavá či niečo bude na tej chate.

  2. Tomova mamka je skvělá!!! A zvědavá stejně jako ta moje :DD Hrozně krásnej díl!!! Těším se na to, co se bude dít na té chatě – rychle další díl!! :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics