Alles wird gut – prolog

autor: Sandra Trümper

Zdravím, dámy! 🙂
Jsem tady se svojí první vícedílnou povídkou. I když si myslim, že většinu z vás asi nepotěší. Ti, co nemají rádi Bushida, by na tuhle povídku měli rovnou zapomenout. A teď můžou odejít i ti, co s Bushidem snesou jedině Billa. Tohle je totiž na pár, který bohužel v českých vodách není zase až tak častý, ale který jsem si v uplynulém čtvrt roce naprosto zamilovala.

Tomshido.

Ale v tomhle samozřejmě jsem nevinně! Být to na mně, držím se zuby nehty twincestu. Celé tohle dílo má na svědomí osoba dozajisté již známá svou posedlostí rapujícím arabem. Takže, Ywčo, jelikož jsi mě do tohohle uvrtala a samozřejmě také díky tomu, jak jsi mě v ní podporovala, je tahle povídka celá pro tebe. Tedy… skoro celá. Protože s někým se o ni budeš muset dělit. Ten někdo je moje skvělá Janiie, které děkuju za dlouhé hodiny, které se mnou nad touto povídkou strávila, a ještě jednou se omlouvám za to, jak neschopná jsem byla mluvit o čemkoliv jiném.

Ohledně celé té povídky bych se chtěla vyjádřit ještě k jedné věci – snažila jsem se co možná nejvíc zachovat jejich původní charaktery, jejich původní příběhy. Někde to samozřejmě nebylo možné a musela jsem je trošku pozměnit, ovšem nad každou takovou změnou jsem dlouho váhala. Takže nakonec v tý povídce nejsou tak docela zachovány jejich charaktery, přesto si ale myslím, že je to napsáno obstojně. Vlastně mám osobně pocit, že je to moje zatím snad nejpovedenější povídka, ale toto posouzení už nechám na vás.
Pokud čekáte nějakou zvláštní akci, tak se jí nedočkáte, alespoň ne tohle. Řekla bych, že tohle už je opravdu jenom sladká romance hodící se do červené knihovny. Přesto ji mám ráda, protože jsem do toho dala veškeré své pocity, které jsem uměla.
A co se týče názvu povídky… tuhle písničku jsem poslouchala pokaždé, když jsem tento příběh psala. A jelikož jsem vždy ve vymýšlení názvů tápala, sáhla jsem právě po tomto skvělém songu.

A poslední věc – komentáře. Je mi jasné, že díky hlavnímu páru se zrovna nepřetrhnete, abyste si to přečetli. Takže mi, prosím, nechejte vždy komentář, i kdyby měl být jednoslovný, hanící, jakýkoliv. Protože tohle je způsob, jak zjistit, kolik lidí tohle vlastně čte.
To je pro začátek asi všechno (jo, já vim, je toho opravdu „málo“ :D). Tady máte kratičký začátek. Původně jsem ho chtěla zahrnout do první kapitoly, ale nakonec jsem si řekla, že jako něco jako prolog to bude lepší, protože je to jen hrubé seznámení se situací a s jejich, jak jsem již zmiňovala, lehce pozměněnými charaktery.
Takže… užijte si to! Ne jen tento prolog, ale celou povídku.

Tom chodil po svém hotelovém pokoji sem a tam. Ten nápad se mu nelíbil. Ten nápad se mu vůbec nelíbil. Jistě, věděl, že je třeba pracovat na své popularitě, dokud to jde, a myšlenka na společné nahrávání s nějakým zpěvákem nebo zpěvačkou nebyla špatná. Vždyť oni už jednu takovou zkušenost měli a on sám za sebe musel říct, že ho spolupráce s Kerli bavila. A je jasné, že takovéto spolupráce jsou výhodné právě pro popularitu. Takže problém nebyl v tom nápadu samotném.

Přešel ke své posteli, posadil se na ni a vložil si hlavu do dlaní. Věděl, kde je ten problém. Ten problém je velký, opálený a potetovaný. Jistě, chápal také, že namixovat jejich hudbu s rapem není nejhorší nápad. Kruci, to on měl tenhle nápad. Ale… znal milión rapperů, kteří by se na takovouto spolupráci hodili víc. Vlastně neznal nikoho, kdo by se na ni hodil míň.
Bushido. Už jenom tato přezdívka vyvolávala ve světě hudby smíšené ohlasy. Některými byl milován, některými nenáviděn. Vlastně, když se nad tím tak zamyslel, stejně jako Tokio Hotel. Jenomže, kruci, Bushido byl ten nejprofláknutější homosexuál německého showbyznysu. Jistě, v novinách to nikde není, nikdo se to neodváží tvrdit nahlas a sám Bushido tuto skutečnost napadá zdánlivě homofobními výroky, ale… to všechno je prostě jenom byznys. Je to rapper, nemůže to být gay. Tečka.

Ale tohle nebylo to, co Toma tak děsilo. Na špinavé vody byznysu si zvykl. Už jenom samotná jeho role mu byla proti srsti. On byl romantik, ne lamač dívčích srdcí! Ale David a spol. mu tuto roli přidělili a on ji prostě musel hrát. Stejně jako Georgovi přisoudili roli spíše tichého kluka, i když ve skutečnosti je mnohem víc ukecaný než dvojčata dohromady, a to už je co říct. Jedině snad Gustavovi a Billovi nechali jejich původní charakter. Aspoň za to byl Tom vděčný.

Ale to samozřejmě stále nebyla ta věc, která Toma momentálně tak užírala. Neboť tento jeho těžký nesouhlas vyvolala jedna jediná obchodní a ještě ke všemu chvilková záležitost – Tokio Hotel mají natočit singl s Bushidem. Bill se s ním musí sejít, aby se dohodli na textu, a Tom zase musí jít s ním, aby rovnou domluvili i hudbu. Alespoň přibližně. A jistě, ani v tom by nebyl až takový problém, jen… měl strach o Billa. Přece jen se jednu dobu hodně říkalo, že Bushidovi se Bill líbí. Hodně líbí. A Tom se mu ani nedivil. Nemohl popřít, že jeho bratr má určité charisma, které k němu přitáhne nesprávné lidi. Jenomže… Bill není gay. Pokud si je Tom něčeho jistý ohledně sexuality dvojčat, tak je to právě tento fakt. Bill není gay. Bisexuál možná, ale gay ne.

Ale to, konec konců, nebyl jeho problém. Jeho problém byl ten, že on sám si v posledních letech přestával být jistý svou sexualitou. Nebo spíš naopak – začínal si být jistý, že jeho sexualita se neshoduje s rolí, kterou má celému světu hrát. A právě proto tenkrát Davida přesvědčil, aby s touto rolí skončili. Že už nejsou kluci, ale dospělí muži, a že už by mohl mít rozum. A tak tenkrát poprvé prohlásil, že už také čeká na tu pravou lásku. A čím dál tím víc se bál toho, že bude toho „nesprávného“ pohlaví.

Tom zavrtěl hlavou. Nikdy nechápal, jak se jeho myšlenky mohou tak snadno rozletět do všech směrů. Říkalo se, že z dvojčat je ten větší snílek Bill, ale nebylo tomu tak. Bill byl ten, kdo vaši řeč vnímal celou, ať byla jakkoliv dlouhá a nudná. Tom byl ten, kdo se po pěti minutách ocitá ve svém světě. A tak to je, i když chce sebevíc naslouchat.

Naproti tomu, Bushido byl nadšený. Ta slavná dvojčata přijedou přímo sem, do jeho vily, aby spolu pracovali na songu. Nemohl říct, že by se mu nelíbili. Sakra, on všude roztruboval, jak se mu líbí! No dobrá, tenkrát říkal, že se mu líbí hlavně Bill, ale… V době, kdy je poznal, to byla prakticky ještě neopeřená kuřata. Byli na hudební scéně teprve chvíli a on si pamatoval, že on sám jim tenkrát přisuzoval brzký pád zpátky do hlubin. Nicméně se tak nestalo. Několik let uběhlo a Tokio Hotel tu stále byli, vyhrávali ceny a natáčeli nové písničky a alba. Přičemž v každém albu se našla alespoň jedna hitovka. Bushido teď už opravdu musel uznat, že dělají hudbu. Pořádnou hudbu. A možná právě proto se na ně tak těšil.

Aby řekl pravdu, nevěděl, jak se dvojčata od té doby, co je viděl naposledy, změnila. Neměl čas stíhat noviny s články o sobě samém, natož potom ještě sledovat ty dvě děcka! I když, ona to už děcka s největší pravděpodobností nebyla. A teď, na poslední chvíli, si o nich nechtěl nic zjišťovat. Chtěl být překvapený. Doufal, že příjemně překvapený.

Pamatoval si, že ten mladší z nich, Bill, měl takový pocit, byl vždycky ten, co na sebe strhl veškerou pozornost. Vyžíval se v ní a předváděl se. Měl vždy skvělou postavu a uměl toho náležitě využít. Navíc Bushidovi připomínal sebe sama svou láskou k tetování. Byl velmi živý a on měl pocit, že s ním po boku by se nikdy nenudil. Tenkrát, když ho viděl poprvé, mu učaroval, stejně jako větší polovině světa.

Naproti tomu ten starší, Tom, jak mu cosi říkalo, nebyl až tak výjimečný. Vypadal jako obyčejný, lehce arogantní kluk z branže. Samozřejmě, taky na sebe dokázal slušně strhnout pozornost, ale Bushidovi trošičku moc připomínal kolegy z jeho okruhu hudby. Volné hadry, nevymáchaná pusa, drzé chování… hoper jak vyšitý. Vlastně tenkrát nechápal, proč někdo takový hraje s tou poprockovou skupinou. Není jeho styl trošičku někde jinde?

Ale, samozřejmě, nežil zcela mimo civilizaci. Takže se k němu dostalo, že dvojčata změnila image, Bill dokonce dvakrát. Nebýt toho, tenkrát jim bylo sotva šestnáct, byli to ještě kluci, jejichž charakter se teprve formoval. To se během let samozřejmě také změnilo. A teď už jim je… dvaadvacet? Už jsou dospělí. Už by svou osobnost mohli mít vytvarovanou… ne?

Slyšel, jak před domem zastavuje auto. Utáhl si šňůrky na teplácích. On sám samozřejmě měl rád pohodlné oblečení, ale tentokrát dbal, aby nevypadal jako největší vandrák. Přece jen, nejslavnější dvojčata světa nezvoní na váš barák každý den, že?

autor: Sandra Trümper
betaread: Janule

11 thoughts on “Alles wird gut – prolog

  1. Konečne!!!! 😀 Zlato, čakala som na to tak dlho a teraz je to tu 🙂
    Veľmi pekne ti ďakujem, že si mi ten príbeh venovala, pretože AWG pre mňa znamená veľa, je to jeden z mojich najobľúbenejších príbehov a nerobí mi problém ho čítať znovu a znovu 🙂 ♥
    Ešte si pamätám na časy, keď si na Anisa nemala žiaden názor 😀 Pamätám sa, že na Nový rok, keď bola Janiie u teba, som sa vás spýtala na Bushida. Vôbec ste ho nepoznali a pár obrázkov a info o ňom zmenilo váš pohľad naňho 🙂 Potom som ťa už ťahala do písania a prosila ťa, aby si napísala Billshido, ktoré si ešte nemala v láske 😀 A nakoniec vzniklo toto úžasné Tomshido! 🙂 Trvalo ti to štvrť roka, ale skutočne to stálo za to!!!!

    Tak rada si pri čítaní zaspomínam na to, ako to prebiehalo 😀 Rada by som tu pár vecí z príbehu napísala, ale nechcem predbiehať 😀 takže to napíšem až k prvej časti alebo tak 😀 Uvidíme, neviem, ako to máš rozdelené 😀

    K príbehu…tu vlastne ešte nemám o čom hovoriť, pretože je to len úvod. Ale…čo mi nikdy nedá. Tá veta "Bill není gay." mi vadí 😀 Však vieš, že som ti za to nadávala 😀 hehe 😀
    Sandra, som veľmi rada, že si sa rozhodla tento príbeh vôbec dopísať, pretože pustiť sa do niečoho, ako je Tomshido…na to treba mať odvahu. Je jasné, že veľa ľudí proti tomu niečo má a práve preto nevedia, o čo prichádzajú. Príbeh je skutočne nádherný, precítený, romantický 🙂 ♥ Anis je tu úplne dokonalý chlap ♥♥♥ 🙂
    Oh, a ešte musím poznamenať, že pesnička Alles wird gut je jednoducho najlepšia ♥ Milujem ju a púšťam si ju snáď každý deň 😀 ♥ Takže toto ma tiež teší, že si vybrala taký skvelý názov 😉

    A ešte raz pekne ďakujem, že si mi to venovala, to je pre mňa veľká česť, pretože ty si skvelá autorka a mám ťa rada 🙂 ♥♥♥ Tak…čo dodať? 🙂 Snáď už je to všetko, čo som chcela, aj keď viem, že som určite na niečo zabudla! 😀

  2. můžu ti říct že nejdřív sem povídku ani nechtěla číst,ale ted sem ráda protože vypadá hodně dobře a zajmněvě.Taky proto se těšim na další dílek

  3. Slovo.

    😀

    Zatím to vážně vypadá zajímavě, pár Tomshido si nedokážu představit. Tak uvidím jak to aspoň bude vypadat v povídce. 🙂

  4. OMG to je supeeer 😀 toto bude moje prvé Tomshido 😀 možno aj preto sa na to tak strašne teším :D… neviem sa dočkať pokračovania pretože som hrozne zvedavá ako sa to bude rozbiehať :D… inač je super že Tokio Hotel idú nahrávať song s Bushidom 😀 to sa mi páči 😀 keby tento nápad uskutočnili aj v reále bola by som fakt nadšená 😀 bože ja som naozaj nedočkavá 😀 strašne ma zaujíma ako sa to bude vyvíjať 😀 na tento príbeh som od Ivanky počula len samé chvály :D… a inač Tom si je fakt istý že Bill nie je gay? vážne? nechce to svoje rozhodnutie ešte prehodnotiť? :D… ľúbilo sa mi ako Tom pochybuje o svojej orientácii 😀 bože to je super xD fakt sa neviem dočkať pokračovania 😀 (teraz keď si tak spätne čítam svoj komentár zisťujem že je dosť nezmyselný a trepem furt o tom istom 😀 ale stále som mimo z tích Billovích fúzov tak to berte s nadhľadom 🙂

  5. och.. hurá konečně nám po cca hodině a půl zapnuli proud.. když už jsem se dneska dostala na PC a vyštípala od něj mamku, tak nám zabouřilo nad hlavou a po deseti minutách mi to bliklo a bylo po srandě.. vyhodili proud.. konečně jsem tu.. 😀
    ani nevíš jak mě štve.. že nemám první koment.. nestihla jsem ho u tebe na blogu, protože jsi to tam dala nečekaně o dva dny dřív a tady jsem to nestihla zase kvůli výpadku proudu… chjóóó 🙁 ;(

    tak ale teď už k povídce.. Sandro, zlato moje, mooooc moooc a ještě víc Ti děkuji za věnování.. Tohle je neskutečně nádherné dílo a budu si ho pamatovat.. na to se nedá zapomenout.. na napětí a čekání na jednotlivé kousky povídky.. na hodiny strávené nad čtením a další hodiny strávené nad opětovným čtením a opravováním..  co jsme si při tom užili srandy, přemýšlení a povídání si o tomhle díle… ale stálo to za to.. tohle neuvěřitelné dílo je na světě.. můžeš být na něj hrdá.. je to opravdu skvost.. 🙂

    Moc se mi líbí, jak jsou oba, Anis i Tom, nejistí před setkáním.. 🙂 Tomovy úvahy jsou zajímavé a dobré na čtení.. no.. to ty Anisovy (Bushidovy) taky 😀

    těším se moooc na další dílek..
    doufám, že tuhle povídku bude číst hooodně lidí a budou komentovat.. AWG si to zaslouží a ty po té dřině taky 🙂

  6. No takže už som sa aj ja dostala k tejto ff , pretože mi ju odporučila Ywča , keby mi to tak neospevovala tak by som sa na to pravdepodobne nedala keďže čítam výlučne twc. Ale na druhej strane mám k Bushidovi kladný vzťah , takže prečo to neskúsiť že ? 😀
    Keďže je toto zatial len prolog tak moc sa tu toho nedá vydedukovať ale vyzerá to byť úplne fajn :)Ráta sa mi , že aký sú z toho obaja rozhodený že sa majú spolu stretnúť. No uvidím časom že ako sa to bude vyvýjať. Ale som si istá že to bude fajn keďže je to napísane veľmi kvalitne a dobre sa mi to číta:)
    Takže teším sa na ďalší diel:)

  7. Je fajn, ze se tato ponekud netradicni a malo se vyskytujici parovani tu a tam objevi, i kdyz jich je jako safranu. Jsi odvazna. Uz jenom toho si clovek musi cenit. Ctenari urcite budou, toho se neboj:-)

    Ja jsem sice zatvrzela twincestacka se vsim, co k tomu patri, ale jinym pairingum se nebranim a jelikoz na Tomshida jsem zatim narazila jen parkrat, rada si toto prectu.

    Zacatek vypada zajimave. Tak jen tak dal:-)
    A asi jsi udelala spravne a moudre, ze jsi tam hodila ten uvod s jakymsi jakoby varovanim. Aspon se tak ctenari, co tuto kombinaci nemuzou, vyhnou nemilemu prekvapeni a ty zase nespravne mirenym komentarum.

  8. Oh konečně povídka s mým milovaným párováním které moc lidí nepoužívá.Je super že je tu ten úvod,některé věci se tím pak vysvětlují.
    Jsem zvědavá jak se bude story vyvíjet a doufám že bude nejméně deset dílků,aby bylo co číst 🙂 Líbí se mi jak není nic uspěchaný,hodně štěstí při psaní:)

  9. Pokud dané postavy svojim vzhledem, vystupováním a pověstí autora a čtenáře něčím nadchnout, tak je pak přece jedno jestli je toto párování obvyklé nebo ne :).

  10. nechápu, jak mi mohla tahle povídka uniknout. 🙂 každpádně jsem neskutečně happy, že jsem na ní narazila, protože jakékoliv Kaulitz dvojče je v Anisově náručí převelice vítáno. 😀
    hlavně když tam bude pobíhat ten božskej Arab v teplákách, protože nikomu nesluší tepláky tolik jako jemu a budu spokojená. 😀
    myslím, že dneska už není nikdo, kdo by věřil, že ty "role", které kluci z TH měli, nebyly uměle vytvořené. 🙂 takže já jsem pro tyto mýty bořit i v povídkách. 🙂
    Alles wird gut si k tomu bohužel už pustit nedokážu, ta písnička pro mě bude navždycky spojená s povídkami Obloquy+What patience earns od Raiju. trapná reklama.. :D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics