Zkrocení zvířete 18.

autor: Mykerina & Doris
„Chápu.“ Přikývne a obličej zaboří do polštáře. Drží a čeká. Vezmu ho za ramena a otočím ho na záda. Udiveně na mě kouká. Celkem hrubě přejedu palcem po jeho rtech.
„Vykuř mě. To už zvládneš.“ Rozkážu. Kývne. Zdál se mi překvapený. Kleknu si na postel a čekám. Bill si klekne naproti a natáhne ruce k mému pásku. Chvěje se. Rozepne ho a kalhoty se sesunou dolů, hned na to následují boxerky.
„Tak jsi hodný,“ pohladím ho po vlasech. Bože, opravdu rád bych ho ohnul a… ne, klidni hormon. Bill do mě trochu strčí a já spadnu na záda. Pak se posunu nahoru a opřu se o pelest. Stáhne mi kalhoty i s trenkami a roztáhne mi nohy. Klekne si mezi ně a s malým zaváháním mi na něj dýchne. Položí mu ruku za krk. Trošku cukne, ale drží.
„Pokračuj,“ šeptnu nadrženě. Tohle se mi líbí. Bill se uvelebí a chytne mě do ruky. Protočím oči. Tohle jsem, sakra, potřeboval. Začne jemně pohybovat zápěstím.

„Oh jo,“ vyjeknu, když mě více stiskne. Tohle je fajn. „Vem ho do pusy,“ přikážu. Zvedne ke mně oči. Pohladím ho po tváři. „Buď ty sám, nebo ti ho tam vrazím,“ pohrozím. Polkne. Skloní se a olízne mě.
„Jo, to je ono,“ vyjeknu, když mě doopravdy začne kouřit. Oh, on má tak šikovnou tlamičku. Jen nesmí zlobit. Bill mě bere poctivě hluboko do pusy. Jeho piers tomu dodává šmrnc.
„Přidej,“ chytnu jej za vlasy. Zrychlí tempo. Začnu přirážet. On je sakra dobrej. Kroutí zadečkem a šíleně mě tím dráždí. Odtáhnu ho od sebe. Překvapeně se na mě podívá.
„Víš, jak je 69?“ zazubím se. Zalapá po dechu. Kroutí hlavou a couvá.
„BILLE!“ zkusím to prvně klidně. Ublíženě se na mě podívá. Lehnu si a čekám, až si na mě vyleze. Se sebezapřením mi dá nohy kolem hlavy.

„Kuř,“ štěknu. Ustrašeně mě vezme do úst. Protočím oči. Mám nad sebou jeho zadeček. Neváhám a začnu jej hladit. Má tak hebkou kůži. Zvrhle mu začnu mnout ty krásné půlky. Zvednu hlavu a olíznu ho na hrázi. Málem na mě spadne, když se mu podlomí kolena.
„Klid,“ zazubím se a olíznu dírku.
„Prosím,“ kuňkne.
„Kuř,“ zvednu boky. Trochu fňukne, ale udělá to. Znovu mě obklopí horko jeho pusinky. Spokojeně vydechnu a nechám ho pracovat. Zajímalo by mě, jestli už to dělal, nebo má talent od přírody. Ale vzhledem k tomu, že byl panic, tak asi ta druhá možnost. Je talent. Sjíždím jazykem od jeho zadečku k varlatům. Vsaju je do pusy a dráždím jazykem. Znatelně se zachvěje. Myslím, že právě bojuje se svým vlastním tělem. Jednou rukou mu mnu bok a druhou zadeček. Snaží se dál poctivě pracovat na mém vzrušení, ale jeho penis začíná tvrdnout, jak ho saju u kořene. Vezmu ho do ruky a párkrát zapohybuju. Unikne mu přidušené vzdychnutí. Je v něm znát, jak se bránil tomuhle projevu.

„Jen se uvolni a klidně vzdychej. Já vím, že to je dobré.“ Povzbudím ho, ještě trochu víc se nadzvednu a vezmu ho do pusy. Hluboko. Cítím, jak se mi v puse ještě zvětšil a nohy se mu rozklepaly. V duchu se pousměju a všechnu tu slast mu oplácím. Ještě se snaží nějakou dobu tomu bránit, ale nakonec podlehne. Unikají mu přidušené steny, jak má plnou pusu mého penisu. Co chvíli mě musí vyndat a jen dohání dech.
„Mhm…“ zasténám a na chvíli ho propustím ze svých úst. Zpracovávám ho rukou a olizuju špičku.
„Teď kuř… pořádně… už budu.“ Upozorním ho na fakt, že teď opravdu nestojím o to, aby to začal odbývat. Možná se mu i uleví, že to bude mít za sebou a pohltí mě hluboko do pusy. Semkne rty a po pár pohybech mu naplním ústa. Nezvládá to spolykat, jak sklání hlavu, a tak mu toho dost odkapává od pusy. Zvrátím se slastí, ale hned jak můžu, vezmu do pusy zpátky já jeho a dovedu i jeho k orgasmu.

Bill
Nezadržitelně se chvěju. Neovládnu se zasténat, když mě udělá. Jsem z toho i dost zmatenej. Co to do něj vlastně vjelo. To já jsem tu pro ukojení jeho chtíčů. Otřu si pusu a slezu z něj. Zůstanu sedět na druhém konci postele s nohama složenýma pod sebou. Zmateně na něj koukám. Snad čekám vysvětlení. A zároveň doufám, že nedostanu za to, že jsem to nezvládl spolykat. Jelikož jak vidím, tak on to zvládl. Koukám na něj, jak se vydýchává, a čekám, co se bude dít dál. Po notné chvíli se začne hrabat do sedu. Ani nedýchám, jak moc se bojím, že mě zbije.

„Pojď sem,“ ukáže k sobě. Strachy se mi sevře srdce, ale poslechnu. Je v klidu. Není agresivní. Třeba si toho ani nevšimnul. Doplazím se k němu, a když po mě prudce hmátne, vyjeknu.
„Mno no, klid,“ šeptne a zazubí se na mě. Přitáhne si mě těsně na tělo a začne hladit. Mno spíše prozkoumávat. Cítím jeho prsty všude, jen ne TAM. Což je dobře, protože to ještě stále bolí.
„Byl jsi šikovný, jsi očividný talent,“ pochválí mě.
„Dě-děkuju,“ dostanu ze sebe.
„Ale nemysli si, že jsem si nevšimnul, žes to všechno nespolknul,“ chytne mě za čelist. Já věděl, že není slepý.
„Já… já…“ koktám.
„Uklidni se, nehodlám tě nijak trestat.“
„Co-cože? Jak to?“
„Tohle byla nová poloha, neznals ji, bylo to trochu krkolomné.“ Hladí mě po stehnech. Pak mě ale odžduchne a donutí na čtyři.
„Co… „
„Pššš,“ šeptne a začne mi hladit boky. Já myslel, že mě nechá na pokoji.
„Jsi tak štíhlounký,“ šeptá mi do kůže.
„Já… já vím.“
„Neboj se pořád, jsi hodný,“ lehce mě pleskne. Pak se skloní a já vyjeknu, když pocítím jeho rty a jazyk na vstupu.
„Tohle tě nebude bolet.“ Hladí mě, olizuje. Snažím se klidně dýchat.

Tom
Mám opravdu chuť ho tady ohnout a pěkně projet. U něj to ani jinak nejde. Rajcuje mě jedinej pohled na něj. Ale když je hodný, mám chuť být hodný i já. I jemu se to se mnou může líbit. V sexu nejsem k zahození. Nechám si v puse vytvořit víc slin, aby to bylo co nejpříjemnější a nedrhlo to zbytečně. Roztáhnu mu půlky a poctivě vylizuju jeho dírku. Zalapá po dechu.
„Líbí se ti to.“ Zajedu špičkou jazyka dovnitř. Trochu se stáhne a očividně váhá s odpovědí.
„Jen mi to řekni. Když budeš hodný a poslušný, rád ti taky něco dopřeju.“ Stisknu v rukách jeho zadeček.
„A… ano,“ vydechne, ale stále je znát, že se ovládá. Nechce se tomu poddat. Věděl jsem ale, že mu to bude příjemné. Pousměju se.

autor: Mykerina & Doris
betaread: Janule

8 thoughts on “Zkrocení zvířete 18.

  1. wow! úžasnej díl:D jsem ráda, že na něj byl hodnej, tak snad bude i příště. Už se těšim na další díl:)

  2. Jůůů to je roztomilé..Billíšku konečně jsi poslušný a on tomík je hodný…Cejitm že nic tu ale nekončí. rychle dál dál dál

  3. ooo, Tomoušek klesnul k tomu, aby vykouřil a vylízal svou vlastní děvku? to at na mě nezkouší, nevěřím mu, hajzlovi jednomu!!!

  4. mmm:D úplně žeru když se Tom dokáže snížit k tomu, aby uspokojil svojí děvku 😀 ale moc hezkej dílek ;))

  5. no co k tomu říct, docela čučím, že jako byl Tom tak měkkej 😀 prostě dobrej zvrhlej díl..;) asi jenom můj postřeh ale nějak se mi zdá, že je tanhle díl o pář řádků delší..no nic těším se na další, snad Bill nic neprovede a nepokazí si to

  6. Tak tohle byla naprostá dokonalost.. miluju tenhle příběh.. úpně celý.. už se těším na další.. :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics