Innocent BawdyHouse II 45.

autor: Clarrkys
Bill: Ale kdokoliv může přijít.

Tom: (Zasměju se.) Dej mi moje plavky. (Podáš mi je. Stáhnu si rifle a boxerky jedním
tahem, trochu se zavrtím a natáhnu si plavky.) Vidíš? Nikdo ani nepřišel.

Bill: (Vezmu svoje plavky a stejně se jdu převlíknout do kabinky.) Při mojí smůle by někdo přišel. (Za chvíli jsem zpět. Vezmu malou a položím jí tam na přebalovací pult, začnu ji vysvlékat.)

Tom: A má Amy taky plavky? Nebo jenom takovou tu „vodní plínku“?

Bill: (Zasměju se.) Ne, má tu vodní plínku. (Zakroutím hlavou. Vysvleču ji a dám ji tu vodní plínku.)

Tom: (Taky se zasměju.) Už se těším.

Bill: (Přikývnu, schovám oblečení do tašky, dám věci do skříňky a zamknu ji. Klíček je na náramku, ten ti nasadím na ruku.) Hlídej, méďo. (Řeknu a usměju se, vezmu malou a jdeme do bazénu.)

Tom: (Pousměju se a jdu za tebou. Otevřeš nějaké dveře a vykulím oči na tolik lidí.)

Bill: Amy, vodičkaa… (Usměju se, Amy miluje vodu. Jdu s ní pomalu dolů po schůdkách.)

Tom: (Usměju se na vás. Jenom si sednu na okraj a dám nohy do vody.)

Bill: (Jsem už po pás ve vodě, pomalu ponořím i malou. Tak si spolu hrajeme. Ona hází
ručičkama a nožičkama.)

Tom: (Koukám na vás a culím se. Potom hupsnu do vody a trochu to cákne a postříká Amy. Začne brečet, zatvářím se úplně vyděšeně.)

Bill: Ale… (Utřu jí vodu z obličeje.) To nic není. (Zamrkám na ní a je v pohodě.)

Tom: (Pořád se dívám trochu vykuleně.)

Bill: (Usměju se na Toma.) V pohodě… (Pak na Amy.) Tak co, budeme se potápět, mhm? (Ponořím se úplně i s hlavou a Amy ponořím chvíli po mně, ve vodě otevřu oči, Amy na mě taky kouká. Po chvilce se vynoříme.) To koukáš, co? (Zasměju se, malá se začne hrozně
smát.)

Tom: (Dívám se na vás. Poodejdu kousek dál a opřu se zády o stěnu. Připadám si jako idiot, jenom vám tu překážím. Vůbec jsem sem nemusel chodit.)

Bill: (Tváříš se jako kakabus… Zamračím se, jdu k tobě.) Na… (Dám ti malou.) Taky si s ní něco zkus.

Tom: (Kouknu na tebe a pak na ni. Držím ji opatrně v rukou a ona se taky dívá na mě. Oba se díváme, až se najednou Amy radostně zasměje a zatřepe ručičkama. Uculím se, ale pořád mám strach, co když ji pustím a utopí se?)

Bill: (Usměju se.) Zkus třeba plavat na zádech a ji si polož na hruď.

Tom: C-co? (Zmůžu se jenom na to, že ji trochu ponořím do vody a zase vytáhnu.)

Bill: (Usměju se.) Taky jsem se bál, zvykneš si.

Tom: (Nějakou dobu si tam s ní hraju. Pak už mě bolí ruce, zase ti ji dám.) Nestačí to už?

Bill: (Přikývnu.) Už jsme tu dlouho, můžeme jít. (Pousměju se a jdeme ven.)

Tom: (Vylezu taky ven. Potom se trochu osprchujeme. Já si pak jenom stáhnu plavky a natáhnu svoje oblečení. Ty jsi zase šel se někam oblíknout. Čekám na tebe.)

Bill: (Jsem hned zpátky, oblíknu malou. Než jsem jí dal do nosičky, tak spala. Usměju se a jdu si ještě trochu profénovat vlasy.)

Tom: (Sednu si tam k Amy a čekám na tebe.)

Bill: (Snažím se rychle no, ale nakonec jsem zpět.) Jsem tu. (Řeknu a rychle házím ty věci do tašky.)

Tom: (Skoro jsem usnul.) Tak jo, pojďme. Chce se mi nějak spát. (Zašeptám a vstanu, vezmu Amy.)

Bill: No jo… Potom se nemůžeš divit mně, když přijdu vždycky unavený a hladový, tohle je vyčerpávající. (Vezmu tašku a jdeme. Venku už je tma.)

Tom: Byl jsem unavený už před tím. (Zašeptám a hned pádím k autu. Když odemkneš, nasáčkuju se tam i s malou a hned zavřu oči.)

Bill: (Ještě než stačím vyjet, oba spí. Usměju se a jedu domů. Když zaparkuju, vezmu malou a probouzím Toma, i když s těžkým srdcem, je tak roztomilý.) Tomee, vstávat…

Tom: (Zamžourám na tebe a vstanu, znovu se mi podaří bouchnout se do hlavy. Přejdu dovnitř a padnu do postele jako mrtvola a hned jsem tuhej.)

Bill: (Zasměju se. Musím ještě probudit malou, abych ji nakrmil. Neochotně něco sní. Hrozně mi připomíná Toma, v chování bude stejná. Pak ji uložím. Uklidím ty věci, plavky a ručníky. Udělám si čaj a sednu si do kuchyně. Musím napsat něco do té „školy“ a dodělat návrhy do firmy. Zasním se. Už se těším, až budou součástí X Fashion Group. Pousměju se. Dělal jsem to dlouho do noci. Vypil jsem asi dva hrnky kafe, tři hrnky černého čaje. Snědl jsem zmrzlinu, co jí byl zbytek v mrazáku, a salát. Jenomže to jsem neměl dělat, byl tam už tři dny a čichal jsem k němu, říkal jsem si, že bych ho měl vyhodit, ale najednou byl ve mně. Pozdě v noci jsem usnul vedle Toma.)

Tom: (Zdál se mi sen, že je Bill těhotný. Má velké bříško a radostně mi říká, že budeme mít druhou holčičku. Proberu se jako z noční můry a vystrašeně se posadím na posteli. Kouknu kolem sebe, je tma. Když si moje oči na tu tmu přivyknou, zjistím, že ležíš vedle mě a rukama si držíš bříško. Polknu a znovu si lehnu.)

autor: Clarrkys
betaread: Janule

4 thoughts on “Innocent BawdyHouse II 45.

  1. Tome…jak z noční můty? Mi povídej že nechceš druhý?
    Nádhernej díl…opět. Musím napsat, že po bazenů taky vždycky usnu. To plavání je asi nározný na každýho, jen mě opět dostala Tommyho nálada a domněnka že překáží 🙁 Tome, Tome….ale vím že to zase bude v pohodě, musí :D.
    A pokud můžu napsat jedno moje takový přání…tak já bych chtěla aby to druhý měli..nějak mi oba přijdou jako rodinný typy tak proč ne dvě děti. Alespoň by Amynka nebyla sama a měla by potom koho zlobit, až bude starší 😀
    Ještě nesmím zapomenout zmínit tu vražednou kombinaci salátu a zmrzliny.., ale raději se zdržím slov..prostě Bill
    Tak honéééém dál ať se dozvím na čem jsme..miluju tu povídku. Od prvního dílu první série až sem, a že těch dílů bylo dost a pořád mně to baví…tak šupem dál 😀

  2. Mám takovej nějak zvláštní pocit z Toma… Od tý události s Adamem je takovej dost, asi bych to pojmenovala odtažitej… Na jednu stranu to chápu, něco tak otřesnýho by i s Tomem zamávalo, ale na druhou proč si o tom s Billem nepromluví :((( Pak akorát vznikaj tyhle domněnky, že je navíc apod.
    Jak přijeli domů a Bill se začal cpát tou zmrzlinou – úplně jsem zapomněla, že je vlastně možná zase těhotnej 😀 Taky doufám, že Tom nebude dělat, že nic neviděl a neotočí se zády a nepůjde spát… Už jen proto, že je to jeho bráška, by se měl zeptat, co se děje a ještě jsou to navíc milenci – nebo, jak bych to nazvala 😀 – tam to já osobně očekávám taky….

  3. Ufff, diel to bol krásný, ak keď sa mi Tom po tej udalosti z Adamom, zdá trošku iný. Som zvedfavá  či budú mať aj druhé dieťa, ale podla mna by to bolo super.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics