Whips

autor: Ivetka
Ahoj, tak jsem po dlouhé době přišla s jednodílnou povídkou. Moje psaní se v poslední době hodně pozastavilo, protože toho mám moc. Ale aspoň jsem teď začala být aktivní v povídce Immortality, kterou píšeme spolu s Doris a právě jí bych chtěla věnovat tuhle povídku jako poděkování, že jsem měla možnost s ní něco tak senzačního napsat. Doufám, že se jí i vám tahle povídka bude líbit. Taky bych chtěla upozornit, že připravuju spolu s Turmawenne několika dílnou povídku, kde si milovníci twincestu, Harryho Pottera a možná i Twilight přijdou na své… 🙂 V úvodním blendu k povídce je použita Tomova fotomontáž od Majky, které děkuji za její „propůjčení“ a Doris děkuji za vytvoření blendu, který si konec konců dělala k vlastní povídce 😀
Přeji příjemné čtení 🙂

„Jméno, pánové…“ podíval se na partu mladých kluků jeden z hlavních bodyguardů a hlídačů
dnešní akce.
„Všechno je to na jméno Andreas Gühne. Mám tu pozvánku…“ Andreas protočil oči. Připadal si důležitě.
„Dobře, je to tu. Příjemný večer, pánové…“ přikývl nasvalený muž ve společenském obleku a pustil je dovnitř do podniku. Sex bar Whips byl v Německu snad ten nejluxusnější, nejlepší, nejdražší, největší. Vlastnila ho jedna dámička, která se přistěhovala z Kalifornie. Jako historii svého podniku popisovala jednoduše to, že miluje sex a chtěla poskytnout dobré párty, dobrá těla a skvělý sex i někomu jinému, než jen sobě. Svoje zaměstnance si vyhledávala moc pečlivě. Nemohl tu pracovat jen tak někdo. Bylo tak těžké se sem dostat i jako hloupý číšník. Vše muselo být prvotřídní, dokonalé. Bar byl umístěn v jednom menším renesančním paláci, který jako jeden z mnoha paní Thompsonová vlastnila. Podnik jí vynášel tak moc dobře. Dobře věděla, do čeho má investovat, protože sex byl něco, co neodmítne snad nikdo, pokud se nejedná o znásilněnou ženu nebo muže.
Andreas s Billem, Johnem a Markem vešli dovnitř do podniku a hned u vchodu do hlavního sálu si je vzal na starost další zaměstnanec.
„Dobrý den, Andreasi. Pojďte prosím za mnou,“ pokývnul dobrý chlapík s tmavými vlasy. Dovedl je k velkému koutku, který byl jen pro ně. Obrovská bílá kožená sedačka, která se točila do půlkruhu, a před ní byl obrovský nízký stůl. „Co vám mohu nabídnout?“ zeptal se hned a vyndal si z kapsy lístek na poznámky.
„Přineste nám prosím šampaňské, to za prvé. A pak, co byste si dali, hoši…?“ zeptal se ochotně Andreas a pohledem sjel všechny svoje kamarády, se kterýma dneska přišel na zábavu.
„Já si dám ještě whisky… dvojitou…“ kývnul po chviličce ticha Bill a ostatní jen přikývli na znamení, že si dají totéž. „Nějak tě tu znají…“ brouknul Bill, když číšník odešel k baru.
„To víš, Bille… jsem tu pečený, vařený. Tady je opravu skvělá zábava…“ usmál se a rozhodil rukama do obou stran a opřel si je o opěradlo sedačky.
Bill se jen neochotně uvelebil. „Nevím, jestli byl dobrý nápad sem chodit. Neumím se takhle odvázat, ještě když jde o sex…“ zakroutil stydlivě hlavou.
„Myslím, Bille, že ti to nebude po pár sekundách dělat problém. Tady začíná opravdová zábava, tady si to doopravdy užiješ, rozumíš…?“ usmál se Andy a do svého menšího kamaráda něžně šťouchnul lokty. „Ber to jako dárek k tvým 18. narozeninám. Ještě mi budeš děkovat a rád se sem potom vrátíš…“ pokývnul hlavou na číšníka jako znamení, že vše, co přinesl, může začít skládat na stůl. Andreas to tu miloval. Vše tu bylo, jak on chtěl. Všichni ho tu poslouchali, zvedl si tu vždy sebevědomí.

„Takže na dnešní večer…“ usmál se John a pozvedl sklenku se šampaňským do vzduchu. Všichni si přiťukli a na dnešní dlouhý večer si připili.
Bill byl trošku nervózní, procházely se tu slečinky s podvazky, na vysokých podpatcích. Byly odhalené, přitom ještě celá show nezačala. Sklopil hlavu… nebude se tu bavit, vždyť přece… se mu víc líbí kluci než holky a nechtěl… nic s nějakou slečinkou odtud.
„No, Bille… upřímně si tě dokážu představit v korzetu s podvazky, vysokými podpatky… slušelo by ti to a myslím, že kdyby tě tak majitelka podniku viděla, hned by tě přijala…“ překřiknul Andreas hlasitou hudbu, nepřestávaje se vlnit do rytmu.
Bill do něj jen strčil loktem a protočil oči. I Andreas shledával jisté zalíbení v chlapcích, ale dokázal mít i něco s pěkným děvčetem…
„Dámy a pánové, přeji vám dobrý večer!“ hudba najednou ztichla a všichni obrátili pohled k velkému podiu, kde se objevila trošku silnější blonďatá paní v elegantních večerních šatech. „Ráda bych vás jménem našeho podniku přivítala na dnešní párty!“ kývla hlavou a rozhlédla se po návštěvnících. „Doufám, že se vám dnešní večer bude líbit. Na chuť si tu přijdou jistě všichni. Vítám vás tu, pěkný večer!“ tiše zatleskala a s úsměvem na tváři po pár sekundách zase podium opustila. Hudba se po chvilce znovu rozehrála a na podiu začaly tancovat připravené tanečnice.
„Nepřipadá mi to jako gay bar…“ Bill zavrtěl hlavou.
„Řekla snad, že si tu užijí všichni, nebo ne…? Věř mi…“ zasmál se Andreas a pohodlně se opřel. Ze zákulisí začali vycházet další a další zaměstnanci podniku, kteří byli připraveni obsluhovat a uspokojovat tužby návštěvníků dnešního večera.

Po pár minutách ze zákulisí vyšel i Tom, trochu se s Andreasem znal a pracoval tu už hezky dlouho. Měl na sobě černý šátek, černou, laxně uvázanou kravatu, černou koženou, rozepnutou bundu, pod kterou nic neměl. Na rukou měl velké kožené náramky, měl tmavě modré džíny stažené nebezpečně nízko s páskem a velkou přezkou. Porozhlédnul se a usmál se. Dneska to tu opravdu žilo.
„Koukej, támhleten by si tě mohl vzít a hezky si tě zkrotit…“ ukázal Billovi Andreas a hned prstem ukázal přesně na Toma.
„Oh kurva… to je kus…“ syknul Bill a skousnul si labužnicky spodní ret.
„Dojdi si pro něj…“ syknul Andreas.
„Nechci si pro něj chodit, chci ho nechat přijít ke mně…“ usmál se Bill. Tohle se mu začínalo líbit, představa, že by měl sex s tak nádherným klukem. Motala se mu z toho hlava. Měl tak nádherně vypracované tělo. I z té dálky viděl ty nádherné ruce, měl je samou žílu, i na podbřišku měl znatelné žíly, což Bill naprosto miloval.
Tom se laxně sám zatahal za tu kravatu a olíznul si rty. Po chvíli rozhlížení se vydal na průzkum. Dneska chtěl vážně něco speciálního. Chtěl dobrý sex, měl teď přes týden dovolenou, takže si od sexu odpočinul, a teď měl chuť to všechno ze sebe dostat. On tu nepracoval jako jen figurka, která se tu procházela a na kterou si maximálně mohl někdo sáhnout. On tu pracoval natvrdo. Pomalým krokem procházel celý sál a rozhlížel se, hodně lidí jevilo zájem, někoho si dokonce pamatoval z dřívějších akcí.
Jazykem si přejel po zubech a nechal svoje rty pootevřené. Rukou si sjel po těle a nahodil svůdný výraz.
„Oh shit, musím… musím, nesmí ho dostat nikdo jinej. Dneska bude můj…“ syknul Bill a zvednul se od kamarádů a rozešel se tím směrem, kterým Tom mířil.
Měl to tak dokonale naplánované, v nestřežené chvilce si stoupnul těsně před něj, když se rozhlížel, a pak když udělal krok vpřed, do sebe něžně vrazili.
„Oh… omlouvám se…“ oddechnul Bill a zvedl pohled k Tomovi.
Ten se jen sladce usmál a prohlédnul si toho drobečka. Pozvednul jedno obočí a pak trošku zvážněl. Došlo mu, že je to kluk a dostal chuť na sex s ním. S klukama nikdy moc nespal. Musel to být vážně kus, aby s ním na takových akcích něco měl, a tohle kus opravdu byl. Tom si drze položil ruce na Billovy boky a přitisknul si ho tvrdě k sobě. Byl tak maličký oproti němu. Tak drobný, hubený.
„Kde máš hnízdečko, mláďátko…?“ pošeptal Tom Billovi do ucha a ten se pod tím lehce zachvěl. Usmál se, teď Tom patří jen jemu. Vzal ho za kravatu a otočil se k němu zády a odvedl si ho zpátky ke stolu. Seděl tam už jen Andreas a Mark. John se asi někam zdejchnul s nějakým zaměstnancem.
Tom si s Andreasem jen lehce mávnul na pozdrav, ale neměl v úmyslu se s ním dávat do řeči. Teď tu byl kvůli Billovi.
„Řekni mi svoje jméno, koťátko…“ brouknul Tom, když mu Bill začal sundávat koženou bundičku.
„Bill… těší mě, Tome…“ usmál se a skousnul si spodní ret.
„Tak ty mě znáš, ano…?“ Tom překvapeně pokýval hlavou a stáhnul Billovi přilehlé tričko a hodil ho na sedačku ke své kožené bundičce.
„Mmm… řekněme, že jsem do tebe nestrčil omylem…“ zasmál se Bill a sjel prsty po Tomově hrudníku.
Tomovi se tenhle mladý, zvědavý a hravý klučina začínal moc líbit, měl pořád větší a větší chuť ho donutit křičet, vzpírat se, kňučet, prosit ho… Napadaly ho tak zvrácené věci.
„Ty jsi teď moje koťátko a já budu tvoje klubíčko, ano? Můžeš si se mnou hrát…“ syknul tiše Tom a rozkrokem se silně otřel o ten Billův.
Bill tiše zasténal, tohle se mu tak moc líbilo. „Dáš mi tak skvělý sex… ano…?“ přikázal si Bill.
Tom se na něj překvapeně podíval a s lehkým úsměvem kývnul na souhlas a znovu se nahnul k jeho uchu, chtěl, aby to slyšel jen on, a kdyby musel překřikovat tu hudbu, byl si jistý, že by to slyšel i Andreas.
„Takové kouření jsi ještě nezažil… budeš křičet, prosit… vyšukám z tebe tu tvou drzost… budeš mi po tomhle stole tak hezky klouzat…“ šeptal mu Tom. Chtěl Billa rozdráždit. Chtěl, aby byl pěkně divoký.
Bill zvrátil hlavu trošku dozadu a zhluboka se nadechl. Tohle ho tak dostávalo, tak dlouho neměl sex, a ten jeho poslední stál za hovno. „Mmh, tak moje klubíčko by mě chtělo šukat, ano…?“ vyzývavě se na Toma usmál. Bill mu hned začal rozepínat pásek. „Líbáš se…?“ pošeptal.
„Obvykle ne, ale svému koťátku to teď dovolím, hm?“ kývnul hlavou a hned se k Billovi nahnul a začal ho divoce líbat. Jazykem pronikal tak hluboko, byl tak mrštný.
Bill hlasitě zakňučel, když Tomovi rozepnul ty džíny, a hned se dotknul jeho penisu. Nic pod nimi neměl, to ho vzrušovalo snad ještě víc.
Tom sjel svými dlaněmi po Billově drobném těle a prsty ho pošimral těsně nad lemem džín na podbřišku. Pak ho chytil za ramena a donutil ho, si kleknout, chtěl si Billa otestovat.
Bill to pojal jako výzvu. Rychle přetáhnul Tomovi džíny přes zadeček a dvěma prsty mu stáhnul předkožku. Byl tak moc vzrušený a vlhký, nemusel nic dělat. Jazykem lehce zakmital Tomovi na úplné špičce penisu a spokojeně přivřel oči. Už teď chutnal tak moc dobře.
Tom tiše zavrněl a podíval se na Billa. Jeho piercing v jazyku ho tak moc vzrušoval. Chytil Billa za čelist a zvedl jeho hlavu trošku výš, donutil ho tak, aby se na něj podíval. Lehce na něj kývnul hlavou a svůj penis si chytil u kořene. Pomalu mu penisem objížděl rty. Bill slastí přivíral oči, tiše sténal, tolik se mu tohle líbilo, on sám byl tak moc vzrušený.
Tom Billa chytil prsty za tváře a otevřel mu víc pusinku. Něžně mu do ní přirazil a nechal si kouřit jen špičku. Bill instinktivně vždy na konci žaludu rty přitlačil, sám to miloval, a jak se zdálo, Tomovi se to taky líbilo. Přivíral oči slastí, obvykle to nedělal. Tom byl zvyklý na takové to normální pokouřeníčko, ale tohle bylo něco, co nezažíval každý den. Bill ho kouřil opravdu tak moc dobře, že cítil tu silnou vlnu lechtivého vzrušení, která jím projížděla každým okamžikem a rozlévala mu po těle příjemné horko.
Bill při tom všem Tomovu špičku sál, snažil se z ní všechnu vlhkost dostat, občas mu po žaludu přejel něžně zuby, což Toma dostávalo ještě víc. Užíval si, jak ho Billova kulička z piercingu v jazyku příjemně masírovala na spodní straně žaludu. Bill občas po Tomově špičce zakmital jazykem, miloval ten pocit, jak do něj špička jeho jazyka tvrdě vrážela.
Bill po chvíli Tomův penis vyndal z pusy a dlouze ho políbil na špičku. Pak si spodní kuličku od piercingu opřel o malou dírku, která zdobila špičku Tomova penisu a prstem si zatlačil do té nahoře. Pomalu piercingem vniknul až do něj. Tom slastně zaúpěl a rychle zvrátil hlavu. Mračil se. Bolelo ho to, ale tak zasraně ho to vzrušovalo. Bill jazykem kroutil, to Tomovi způsobovalo ještě větší slast, protože se v něm ten piercing hýbal, masíroval ho zevnitř. Bill pomalinku piercingem vyjížděl nahoru a zase dovnitř. Tom se na to po chvíli musel podívat. Myslel, že omdlí, když viděl Billův nevinný, ale přitom tak spokojený výraz. Ne… tohle tu Tom vážně ještě nezažil. Aby byl tak vzrušený… sám chytil horní kuličku Billova piercingu a začal s ní kroužit, otáčet s ní. Začal na ní sám přirážet, tak moc vzrušený byl. Po chvilce jeho piercing vyndal ven a znovu Billovi přirazil do pusinky.
Bill Tomův penis po chvíli, co ho kouřil celého až po kořen, stejně z pusy vyndal a začal na něj foukat studený vzduch. Tom cítil, jak se mu stahují svaly, jak uvnitř svého penisu cítí tep svého srdce.
Prudce Billa chytil v podpaží, posadil ho na ten nízký stoleček a odsunul pár skleniček vedle nich stranou. Stáhnul Billovi rychle džíny i s boxerkama a odhodil je kamsi pryč.
Sám se nad Billa nahnul. Chytil jeho penis těsně nad kořenem a rty mu stáhnul předkožku, a hned na to ho začal kouřit. Jednou rukou se opíral o stůl vedle Billova boku a druhou si něžně pomáhal. Otáčel hlavu ze strany na stranu, aby Billovi způsoboval ještě větší rozkoš. Dával si záležet na tom, aby Billův penis masíroval aspoň jeho piercing ve rtu.
Bill hned pokrčil obě nohy a opřel si je o hrany stolu a prudce je od sebe roztáhnul. Posunul se níž k Tomovi, nabízel se mu. Ruce si dal oddaně nad hlavu a pootevřel rty, aby mohl sténáním ventilovat to vzrušení, které v něm bylo. Zhluboka dýchal, občas zakňučel, usyknul nebo vyjeknul. Prohýbal se v pravidelných intervalech v zádech.
Tom Billa po chvíli chytil oběma rukama za boky a pobídnul ho, aby mu sám přirážel do pusy, jak se mu líbí. Bill si hned opřel tělo o lokty a podíval se na Toma. Hned mu začal do pusy pomalu přirážet. Chtěl na něj být ze začátku hodný. Po pár minutách už to Bill nevydržel a prudce Tomovi přirážel do pusy až po kořen.
Tom ho zastavil a udělal ještě pár temp sám. Pak ho vyndal z pusy a lehce si zápěstím otřel vlhké rty a rychle Billa otočil na všechny čtyři. Billovi bylo jedno, že je sleduje Andreas s Markem, že ho vidí nahého, a že je sleduje ještě mnoho dalších lidí od okolních stolů. Tom na tohle byl zvyklý a neřešil to.
Roztáhnul Billovi půlky od sebe, jak jen to šlo, a zalapal po dechu, když viděl, jak je Bill uzoučký. Nahnul se k němu a začal po Billově vstupu rychle kmitat jazykem.
Bill otevřel pusu dokořán, znovu se zamračil a omámeně zavřel oči. Ruce se mu začaly třást, přestával jim věřit v tom, že ho udrží… Prohnul se prudce v zádech a zadeček na Toma vyšpulil ještě víc. Zaklonil lehce hlavu a začal sténat, tohle pro něj bylo mučení. Tolik ho trápil, ale přitom si ho tak hezky krotil. Byl tak hodný, poslušný, nic nenamítal, nechal Toma, ať si hraje, ať se na něm vydovádí ze všech možných úhlů pohledu na sex. Nechal by si od něj líbit naprosto všechno.
Bill nahlas vykřikl, když Tom vniknul jazykem až do něj. Měl tak teplý a vlhký jazyk. Slastí se zavrtěl a přirazil na Tomův jazyk ještě víc. Kňučel jako zoufalé štěně, co nutně něco potřebuje. Bill potřeboval sex, sex, sex!
Tom po chvilce přestal s tím věčným drážděním a do Billa vniknul ukazováčkem. Bill jen spokojeně zavrněl, nahnul hlavu ke straně a se skousnutím spodního rtu se sladce usmál. Líbilo se mu to. Tom do něj lehce přirážel a zkoumal Billa. Po pár sekundách se mu podařilo najít to, co hledal. Špičkou prstu polechtal Billovu prostatu. Bill v tu chvíli dal prudkou pěstí do stolu a zakřičel Tomovo jméno. Tom si stoupnul a nahnul se nad Billa. Odhrnul mu vlasy z obličeje.
„Tohle místečko ti budu dráždit penisem, budeš mít tak silný orgasmus… myslím, že nebude jen jeden, bude jich několik… já z tebe dostanu toho ďábla!“ syknul mu do ucha a Bill jen přikývnul.
„Ano… ano, prosím… dostaň to ze mě…“ zakňučel a tělem si lehnul na stůl. Boky zůstal pořád ve vzduchu.
Tom do Billa přirazil dalším prstem a zrychlil tempo. Začal si Billa pomalu roztahovat a připravovat si to.
Po pár minutách byl připravený. Podal mu zabalený kondom. „Nasaď mi čepičku, koťátko…“ pošeptal. Bill to hned roztrhnul a nedočkavě Tomovi nasadil rty kondom. Tom si pomalu sundal z hlavy šátek a úhledně ho složil do dlouhého proužku. Zavázal Billovi oči. A položil ho na záda na ten stůl. Obě jeho nohy si opřel o ramena a prstem ještě zakroužil po Billově vstupu.
Bill Toma pevně chytil za kravatu a stáhnul ho k sobě. „Líbej mě…“ přikázal si.
Tom se k němu tedy na malý okamžik sklonil a dlouze ho líbnul. Penis si nasměroval přímo proti Billovi a špičkou do něj vniknul.
Bill hned opustil Tomovy rty, zaklonil hlavu a zhluboka se nadechnul. Sjel si rukama po celém těle a chytil Toma za zadeček a prudce ho do sebe vrazil. Oba zaječeli vzrušením. Tom Billa políbil na lýtko a pomalu se narovnal v zádech a začal do něj přirážet. Sledoval Billův výraz. I přes zavázané oči dokázal odhadnout, že je zamračený. Měl pootevřené rty, byl vážný a pravidelně oddechoval, sténal.
Tom se taky zamračil a tváří se opřel o Billovo lýtko a zrychlil tempo. Tak dobrý sex nikdy neměl, a snad už nikdy mít nebude, pokud Bill znovu nepřijde.
Slastně zasyčel a skousnul si labužnicky spodní ret. Vzal Billův penis do ruky a začal mu rychle honit vlhkou špičku. Bill si dal oddaně obě ruce nad hlavu, mohl by si ten šátek rozvázat, ale on nechtěl, líbilo se mu to tak.
Za necelou půlhodinku vystřídali hned několik poloh, Bill šel i na koníčka, tolik se mu to líbilo. Dlaněmi se opíral o Tomova kolena a prudce na něj dosedal. Tom jen ležel a užíval si té rozkoše. Po chvíli strhnul Billovi šátek. Bill ho hned chytil za kravatu a donutil ho, si taky sednout. Objal Toma kolem krku. Tom do něj začal lehce přirážet a chytil ho pevně za paže, stahoval si ho na sebe dolů, bylo to tak mnohem hlubší.
„Kam se ti mám udělat, koťátko…?“ vydechnul Tom po pár minutách.
„Kam chceš…“ pošeptal Bill.
Tom ho položil na stůl a rychle si stáhnul kondom. Kleknul si nad něj a zvednul Billovu hlavu. Ten automaticky pootevřel rty a lehce vypláznul jazyk, čekal na ten velký příchod…
Tom nahlas zalapal po dechu a zvrátil hlavu přesně v moment, kdy dosáhnul orgasmu. Vystříkal se Billovi přímo do pusinky, a ten to tak poslušně spolykal. Toma pak ještě malou chvilku láskyplně kouřil, aby ho ukonejšil.

Tom k Billovi sklopil pohled a otřel mu koutek rtů, kde měl ještě kousek spermatu, a pomalu z Billa slezl. Sklonil se hlavou do jeho klína a začal ho znovu kouřit. Teď byl tak rychlý, tvrdý, jazykem jezdil sem a tam, sál a tisknul rty pevně proti sobě. Bill se rozmáchnul rukama a shodil pár skleniček. Bylo mu to jedno…
„Ohm… ano, Tommy, kuř mě! Pořádně, slyšíš?!“ vyjeknul Bill. Tom ho začal kouřit celého, dvěma prsty si pomáhal, použil na něj tak laxní, povrchní způsob kouření, ale to Billa vzrušovalo ještě víc, než kdyby to dělal pořádně.
I on po malé chvilce začal lapat po dechu. Chytil Toma pevně za hlavičku a začal mu do pusinky přirážet sám. Pevně stisknul ruce v pěst a Tomovu hlavu si do klína zarazil víc, když dosáhl orgasmu.
Tom pevně zavřel oči a nechal ho. Chtěl to tak. I on všechno poslušně polykal a Billa pořád kouřil na konci žaludu.
Bill se uvolnil a udýchaně se položil na stůl. Oči nechal zavřené, usmíval se… Tom ho chytil za boky a stáhnul si ho níž k sobě a donutil ho, si sednout. Tom sám si sednul na svá lýtka a Billa si posadil na stehna a pevně ho objal. Oba byli rozpálení, unavení, spokojení… Bill Toma pevně objal kolem krku a hlavu si položil unaveně na jeho rameno. Oba oddechovali už klidněji…
„Doufám, že tohle nebyla tvoje poslední návštěva tohohle baru. Byl bych rád, kdybys sem chodil den co den, a já se nemusel zabývat hledáním někoho. Měl bych vždycky přímou cestu k tobě…“ pousmál se.
„Nevím, jestli každý den, ale zítra sem určitě ještě přijdu… jenže Tommy… dnešní noc je ještě dlouhá… je teprve jedenáct hodin večer…“ pošeptal Bill a podíval se Tomovi do očí. Ten se jen laškovně usmál.
„Je tu pár pokojů, kam si můžeme vodit svoje kousky… pojď, koťátko… nakrmím tě mlíčkem…“ pošeptal Tom a začal se s Billem pomalu zvedat k odchodu…

autor: Ivetka
betaread: Janule

9 thoughts on “Whips

  1. Ivetko! Ty mě tu tak kazíš! *zakrývá si oči* I ty kaňoure! 😀 Bylo to dokonalé – zkrátka jednodílka s úžasným sexem! Ježkovi voči 😀
    Dokonalost! ♥ Musíš psát častěji!! ^^

  2. [1]: Děkuju moc.. xD dlouho jsem sama nic nenapsala, tak jsem se dokopala k tomuto.. xD potrebovala jsem si nejak vykompenzovat mou zvracenou naladu 😀

  3. Oh, shit!!! Tak tohle mě rozsekalo, ne, totálně mě to zabilo!!! To bylo něco tak úžasnýho, nemám slov pro to!!!

    V první řadě musím říct, že tohle je přesně můj styl, který mám ráda, když se oba seznámí v klubech takového stylu, je to prostě jedinečné. V druhé řadě musím velice pochválit tvoji originalitu, ve většině povídek, které jsem četla a které byly na tenhle způsob, byl Bill ta kurvička a Tom si přišel užít. Ty jsi to napsala naopak a bylo to něco úžasného, dokonalého a skvělýho. Tom byl naprostá kunda, úplně jsem ho viděla v té jeho kožené vestičce a kravatě. Sex byl naprosto skvěle popsaný, nejvíc mě dostalo, jak si to tam přede všema rozdávali, střídali polohy, kouřili se navzájem, něco tak jedinečnýho jsem opravdu už dlouho nečetla. Nejvíc mě ale dostal ten slibný konec, chtěla bych si přečíst, co dělali potom v tom pokoji, vzhledem k tomu, co dělali před stovkama očí ostatních… aaah xD

    Tomuto zkrátka není co vytknout, dopřála jsi mi úžasný požitek a já ti za něj děkuju 😉 Doufám, že se tu brzy od tebe objeví něco podobného, dobrého 😉

  4. WOW 😀 Tak to bylo úžasné … fakt fenomenální. Ještě teď se z toho zpamatovávám …

  5. [3]: Děkuju moc.. 🙂 upřímně jsem přemýšlela, že k tomu napíšu nějaký epilog, ale nakonec jsem es rozhodla, že ne.. 😀 to si každý domyslí, co dělali na tom pokoji.. xD

  6. [5]: Já děkuju tobě za úžasné počtení, opravdu, dneska večer jsem hledala něco dobrýho, že půjdu do dokončených povídek a teď zahlídnu obrázek Tommyho ve vestičce a aaaah… málem jsem se rozplynula ♥

    Myslím, že takhle je to nejlepší bez epilogu, věta: pojď, koťátko, nakrmím tě mlíčkem, je naprosto výstižná a skvělá!!!

  7. taaaaaaaaaaaakze zeno moje. Aby bylo jasno…mas me na svedomi. za prve jsem malem vyplavila celej pokoj slinou jak jsem nemohla zavrit pusu a za druhe to se mnou udelalo moooc pekny veci. V prvni rade ti chci moc podekovat, ze jsi pro me tenhle skvost napsala. Musim rict, ze to je snad tvoje nejlepsi jednodilka co jsem cetla. Naprosto jsi me prekvapila a rozsekala. Nikdy bych od tebe asi tohle necekala. Ne v tvoji vlastni tvorbe. Jelikoz jinak vim ze jsi schopna vseho. Tohle bylo proste famozni. Jejich sex nemel chybu. Vlastne cela povidka byla jen o tom jak si to davaj na stole a pritom ses vubec v nicem neopakovala. Pokazdy me neco prekvapilo a znovu vyrazilo dech. Mám takovehle povidky rada a predstava Toma v tomhle clubu….no proste…tam bych byla pecena varena i kdybych se tam mela vloupat. A Bill..jeho roztomila nejistota na zacatku a naprostej dabel nakonci…ani jedna jeho povaha se proste nezapre. Nevim co vic k tomu rict. ´Myslim ze jsi si vedoma toho co jsi mi zpusobila. Dekuju moc. DOKONALOST

  8. Dorinko.. 🙂 Největší radost mám z tvých komentářů.. 🙂 Jsem tak ráda, že se ti ta povídka líbí, když je pro tebe.. xD Zasloužíš si jí xD

  9. o můj bože, tohle je můj konec!
    Tohle mě málem zabilo… Co málem, mě to totálně zabilo! Sedím tu, zírám na monitor, pusu dokořán a vydávám takový zvuky, že to snad ani není možný! Tahle povídka mě prostě dostala do kolen, já snad nemám ani dost slov na to, abych se vyjádřila…
    Už ta Billova věta při pohledu na Toma: "Kurva, to je kus…" No já myslela, že mě jebne, když jsem to viděla..
    Každá věta týhle povídky je absolutní unikát.. A ty Tomovi kecy předtím, než si Billa tak tvrdě podal, stejně tak potom… Uh laláá, já jsem fakt hotová xDD
    No, jednodušše – tohle byla absolutní dokonalost… Prostě odvar jak prase…Jako autorka má na svědomí moje duševní zdraví xDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics