On The Other Side 16.

autor: Sch-Rei
Ahoj,
Popravdě nebýt Cath, tak byste ode mě nic neměli. 😀 Byly byste šťastnější. xD Já to mám na booku otevřené už asi pět dní, to je doba, co si říkám, že něco napíšu… Ale to tady mám otevřené u všech vícedílek, jenom tuhle jsem prostě napsala. Nevadí… Ale tak… Mám nějaké slabší období, nejsou nápady ani chuť. Navíc jsem si rozlehla flashku, kde jsem měla hodně věcí rozepsaných, tak na ně teď nemám nervy. I když jsem si lenošila celý týden doma, napsala jsem jenom tohle. Trošku smutný, já vím… Ale lenost nade mnou jako vždycky zvítězila. 😀
Pěkný počtení; Sch-Rei
„Kde je Bill? Jestli si nepohne, tak tam budeme opět pozdě,“ zavrčel naštvaně David a dal ruce v bok. Měli hrát v jednom klubu a už i tak měli zpoždění, jen nikdo nevěděl, kde je Bill. V jeho pokoji nebyl, nebylo ho po celém hotelu, kde být mohl. Dokonce ani u Toma v pokoji.
„Trucuje,“ vydechl Tom a protočil panenky.
„Co si mu zase proboha provedl?“ zvednul David nechápavě obočí. Tohle nedokázal pochopit. Oni se pak diví, že někdo nechce, aby byly v práci vztahy, ale hádat se budou prostě pořád.
„Hele, já jsem za to nemohl, jasný? Nemůžu za to, že si hledá každou drobnost, aby se na mě mohl naštvat.“
„Víš, to mě nezajímá ani tak, jako to, kde teď je. Takže… Teď ty pro něj zajdeš, ať můžeme jít, nebo to tady rovnou všechno můžeme zabalit, rozumíš?“ Tom se zamračil a zakroutil hlavou. Nesnášel, když mu někdo říkal, co má dělat, když s ním někdo mluvil tímhle tónem.
„Hledej si ho sám!“ vyjekl dredáč a otočil se. Naštvaně s dupáním odpochodoval k sobě do pokoje, což zakončil prásknutím dveřmi, které se rozlehlo skoro po celém hotelu.

Bill se spokojeně usmál, když slyšel ty dva. Byl rád, že je konečně středem pozornosti, ale zároveň naštvaný na Toma, že pronesl něco jako ‚Nemůžu za to, že si hledá každou drobnost, aby se na mě mohl naštvat,‘.Nebyla to pravda! Měl… Důvod. Sice je to úplná blbost, ale i tak… Je to důvod.
„Bille?!“ slyšel, jak za ním někdo křikl jeho jméno. Jo, znal ten hlas. Byl to… David. S povzdechem se otočil a založil ruce na hrudníku. Nikam se mu nechtělo a ani chtít nebude. A proč vlastně? Naposledy v tom posledním klubu všechny holky ochmatávaly Toma, to se mu opravdu nelíbilo. Nechce se dívat na to, jak ho ostatní osahávají, když on nemůže. Cítil se tak moc odstrčený a Tom si při tom připadal mezi těma slečnama jako ve svém živlu. Připadalo mu to k němu tak zatraceně nefér, ale jak koukal na Davidův výraz, asi se tomu stejně nevyhne. Ušklíbl se a vyplázl na Davida jazyk. Rozhodl se, že si trošku pohraje, i když mu bylo jasné, že z toho bude mít menší problém. Rozhlédl se okolo sebe… Vzduch byl pravděpodobně čistý. Jo, až… na toho Davida. Dal ruce v bok.
„Donuť ho vyhodit ty pornokazety!“ ušklíbl se Bill a naštvaně našpulil rty. Yeh, to byl jeho problém. Spal u Toma v pokoji, nějak tam… usnul. Jenže nevěděl, že když se v noci vzbudí, neuvidí vedle sebe spícího Toma, ale prázdné místo. Zato když se posadil, už Toma viděl… A taky televizi a ty prasárny, co se v ní odehrávaly. Odfrkl si.
„Nejsou moje!“ zakřičel Tom z pokoje, který byl mezi Davidem a Billem. Dveře se otevřely a z pokoje vyletěly dvě kazety. David okamžitě vystartoval ke kazetám.
„Moje!“ zafňukal a přitáhl si je k sobě. Bill zvedl obočí a nechápavě zakroutil hlavou. Z pokoje vyšel Tom a probodl Billa pohledem. Ten si jen uraženě odfrkl a mávl nad ním rukou.
„No já se s váma o péčko dělit nebudu,“ protočil panenky.
„Ty… Nějaké snad máš, Bille?“ ušklíbl se Tom a opřel se o futra. Sjel Billa pohledem a vytáhl obočí.
Minuta ticha…
„Bylo mi patnáct a… Každej má právo vidět nahýho chlapa krom v zrcadle!“ zaječel hystericky a začal utíkat pryč – do svého pokoje. Tom protočil oči a rozběhl se za ním… A protože Bill nebyl nikdy zrovna sportovec, chytil ho hned za uličkou.
„Nikam,“ vydechl a přitiskl Billa na stěnu. Černovlásek sklopil pohled, ale nebavilo ho, se pořád dívat jen na Tomův klín… Bál se, že by ho zhypnotizoval do stoje… To by ho pak zase musel přivést do původního stavu. Ne, že by nerad, ale teď měl být naštvaný… A tečka.
„Pust mě,“ kuňkl a našpulil naštvaně na Toma rty.
„Proč bych to měl dělat?“ zvedl dredáč obočí. Chtěl si to s Billem vyříkat, nemohl být přece naštvaný kvůli… péčku. Jenže Billovi dělalo větší starosti něco jiného… Rozšířily se mu zorničky a pootevřel pusu do němého výkřiku. Nasucho polknul a zakroutil hlavou. Tom zvedl obočí.
„Co zas?“ Bill stále trochu bez dechu ukázal na Tomovo rameno a vykřikl.
„Kurva, pavouk!“

autor: Sch-Rei
betaread: Janule

One thought on “On The Other Side 16.

  1. Jéééé! Já už se nemohla dočkat dalšího dílu 😉 To s tím zhypnotizováním mě vážně dostalo XD Takže…přeju náladu na psaní a už teď se zase těším na další díl =)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics