S.O.S. (Any​thing but love) 7.

autor: Doris & Lauinka
Bill
Vzdychnu a upřímně to nebylo ani hrané. Možná to je tím, jak se na tebe nekoukám. Nebo nevím. Ale když se nesoustředím na to, že jsi to ty, tak se mi to líbí. I tehdy se mi to líbilo. I když jsem byl nervózní. Což jsem vlastně i teď, jen z jiného důvodu.
„Ooh.“ Prohnu se a mírně zakloním hlavu. Koleny tě stisknu pevněji a pánví trhnu proti tvojí ruce. „Pověz mi… co chceš dělat? Co všechno se mnou chceš dělat?“ Zakňučím a kousnu se do rtu. Prstama se ti probírám ve vlasech a chvílemi sjíždím na záda. Mezi lopatky, kde zatnu nehty. Jako by moje tělo magnetizovalo a přitahovalo se na to tvoje. A tyhle pocity opravdu teď nemusím předstírat. I když bych to neměl vůbec přiznávat. Ty, který mě mučíš, a já tě nenávidím, dokážeš během jednoho záchvatu zcela změnit moje nynější přemýšlení. Jistě, že si pořád uvědomuju, že jsi to ty. A že to, jak se teď chováš, je jen dočasná záležitost, která může skončit třeba právě teď, ale je to příliš intenzivní. Možná, kdybych otevřel oči, tak bych to tak necítil, ale to zase riskuju, že nebudu spolupracovat.

Tom

Přitlačím na tvůj klín více dlaní a sjíždím jazykem po tvém hrudníku. Nechávám za sebou morkou cestičku a jedu až na bříško. Tvá slova mě tak rozpalují. Panebože, co bych s tebou chtěl dělat? Všechno.
„Oh, Bille, co bych chtěl dělat?“ Zrychlil se mi i dech i tep, a krev mi neprotéká, ale doslova se valí žilami. V hlavě mi tlučou permoníci a já přestávám přemýšlet. Nalehnu na tebe víc, ale stále opatrně, nechci tě rozmačkat. Nahnu se k tvému oušku a olíznu ti ho. Pak si špičkou jazyka navlhčím suché rty a nadechnu se.
„Co bych s tebou chtěl dělat? Všechno. Chci tě líbat, dokud bys neumíral nedostatkem kyslíku. Hladit tě, aby ses mohl svíjet a prohýbat se pod mýma rukama. Otírat se o tvé tělo a cítit jeho horkost. Chtěl bych tě vzít do úst a vidět, co to s tebou dělá. Abys sténal moje jméno a prosil, abych to dokončil, a ty ses mohl klidně uvolnit. Přál bych si jít do tvého těla, tak hluboko, jak by to jen šlo. Cítit to, jak úzký jsi, jak horký a nažhavený jsi.“ Cítím, jak se mi strašně klepou ruce. Vím, že to není zábava, když budu jen z těch slov, ale já si to i představuju a zatmívá se mi před očima.

„Chci tě dovést k vrcholu, dnes večer, Bille. Dnes tě chci vidět v té slastné křeči a vědět, že za tohle můžu já.“ Vzdychnu a ihned tě prudce začnu líbat na rty. Dostalo mě to, fakt, že dost. Sakra. Asi bych se měl více ovládat. Ale jedna ruka ti přejede přes bříško až k lemu kalhot a lehce jedním prstem vjedu pod něj.

Bill
Zatmí se mi před očima z tvých slov. I když bych je vlastně měl čekat. Ale teď… bože můj. Zešílím. Nebo už jsem šílený. Šílený, že tohle vůbec podstupuju, ale teď už jinak nemůžu a snad ani nechci. Je to až moc příjemné a omamné. Tak tak spolknu na jazyku vzdychnutí tvého pravého jména.
„Dave… můj bože. Tak to udělej… uspokoj mě a já ti to pak oplatím.“ Sjedu ti dlaněmi po pažích a chvíli pevně tisknu v prstech tvoje triko. Načež ho z tebe rychle stáhnu a obkresluju jednotlivé rýhy tvých svalů. Tohle jsem tehdy nedělal. Nemohl jsem. Dave neměl tělo jako ty. Byl postavou podobný spíše mně. Vlastně jsem byl vždycky s někým takovým. Až ty jsi potom byl výjimka. Ale tvoje tělo je dokonalý. To se musí uznat v každé situaci. Ať už tě nenávidím, jak chci, tohle uznat musím. Odlepím hlavu od polštáře a přisaju se ti na krk. Udělám značku. Ujelo mi to. Nechtěl jsem ji udělat, jelikož až se probereš zase do normálu, tak ti jen napoví, že jsem na tebe sahal. Drobnými polibky sjíždím níž na klíční kosti. Líbám tu opálenu kůži a ruce nechám sklouznout po tvých zádech až na zadek. Stisknu ho, a tím se co nejvíc přitlačuju klínem na ten svůj. Bál jsem se, že se nevzruším? Tak to bylo zbytečné. Jen se teď zase modlím, aby ses teď neprobral.

Tom
Selhává mi tělo. Sakra, i kdyby se teď stalo cokoliv, nemůžu couvnout, to nejde. Jsi tak strašně rozpálený. Cítím to z každé tvojí buňky v těle. Šílím z tebe, a když mluvíš o oplácení, zavzdychám slastně tvé jméno. Tvoje polibky, jsou tak žhavé. Jednou rukou rozepnu knoflíku tvých kalhot. Nedokážu si stejně jinak pomoct, překáží mi. Ruce se mi vážně klepou.
Nakonec ti kalhoty pomalu stahuju, až skončí někde na zemi u tvého a mého trička. Sjedu tě pohledem a dál se mazlím s tvojí pokožkou. Vím, že se musím hlídat, abych neudělal nějakou blbost. Snažím se se ovládat a zatím mi to jde. Hladím tě po bříšku a dál si užívám tvé polibky. Miluju tvoje rty, kdekoliv na svém těle. Pomalu ti stáhnu i spodky. Zrychleně dýchám, když vidím, že nejsi v klidu. Nejsi v klidu a já taky ne. Můj kámoš je tvrdý, a když tě uvidím takhle, jsem na tom ještě hůř. Sakra, ztrácím hlavu. Nevydržím ten spalující pohled a dotknu se ho něžně rukou. Jen ho prostě pohladím a přitlačím. Zvednu k tobě pohled. Zabíjí mě to, co vidím. Moje srdce vynechává údery. Ten obrázek tebe se mi snad i rozmazává před očima. Sním? Ne to není sen. Sakra, musím s tím něco udělat, chci vidět víc. Lehce přejedu palcem po špičce a znovu k tobě zvednu pohled. Zatřený pohled. Oči mi musely vzrušením ztmavnout.

Bill
Slastně zasténám. Takový pocit už jsem dlouho nezažil. Je to jako cesta rájem, po tom všem, co tu zažívám. „Bo… bože. To je…“ Zakoktávám se. Je to náhle tak neočekávaná slast, že mám pocit, jako by to bylo snad vůbec poprvé, co se mě někdo dotýká. „Pokračuj.“ Napnu tělo, abych ho zase vzápětí povolil a v dlaních stiskl tvůj zadek.
„Já… ochutnej mě… prosím.“ Div nebrečím rozkoší. Řasy se mi chvějou a pod zavřenými víčky se mi míhá spousta věcí. Zejména ale tahle situace. Jak se to odehrálo. I když tady je to trošku jiné. Cítím se trochu jinak a je to s někým jiným. Ale na to neberu zřetel. Nesmím. Jinak by bylo okamžitě po něžnostech.
„Dave… kocourku… udělej mi to nebo já nevím… asi vybouchnu.“ Narůstá ve mně stále větší tlak a v penisu mi tepe. Potřebuje tvojí péči. Velice akutně.

Tom
Spokojeně vydechnu a usměju se. Už mě prosíš, ano, to se mi líbí, přesně až sem jsem tě chtěl přivést. Zavzdychám slastně nad tvým zakoktáváním. Miluju, když vidím, co s tebou tohle dělá. Chci to znovu a znovu. Jsem z tebe naprosto odvařený. Ale chci vidět ještě mnohem více. Neváhám ani na vteřinku a vezmu tvého kamaráda do úst. Nikdy jsem to nedělal, snad to bude dobré. Vydechnu, když ucítím, jak chutnáš. Lehce ti po špičce zakmitám jazykem a očima se snažím zachytit každou grimasu tvojí bezchybné tváře. Mám co dělat, abych to udýchal. Vyrážíš mi prostě dech.
Přejedu po celé tvé délce a raději oči zavřu, mohl bych tu i omdlít, a to rozhodně nechci. Vezmu tě hlouběji do úst, pohnu hlavou. V jedné ruce si pohrávám s tvými varlaty a druhou přesunu tak, abych si mohl pomáhat. Tvoje povzdechy, výkřiky i šeptání mě pobízejí dál a říkají mi, že to dělám dobře. Cítím, jak se celý chvěješ, zarýváš do mě nehty, ale nevadí mi to. Jen se spokojeně usmívám. Hlavu pevně tlačíš do polštáře. Ne, nesmím se tam dívat, nesmím. Tvá pootevřená ústa, sakra představuju si, jak mě tam máš celého až na doraz. Zakňučím trochu a prudce vydechnu. Dál pokračuju ve zpracovávání tebe.

Bill
„Aaah.“ Hrdelně zasténám, když mě pohltí to horko a tvůj vlhký jazyk jezdí po mém penisu. Tohle je nevýslovná slast. Zvrátím hlavu, div si ji nevylomím. Teplota mého těla neskutečně stoupá a nedá se to kontrolovat. Stejně jako můj dech nebo vybízivé kňučení.
„Ano… ano to je ono.“ Zatemňuje se mi mozek. Musím si dát pozor, jinak přestanu myslet úplně a pak řeknu nebo udělám něco, co tohle naprosto utne. Snažím se rukama zmapovat každičký kousek tvojí kůže, kam dosáhnu. Právě jsem asi v říši divů. Dokonalé. Na čele se mi tvoří vráska, jak slastí křivím obličej a v krku mi neuvěřitelně vysychá. Prsty na nohou se mi zkroutí do peřiny. Jestli přestaneš, tak tě asi zabiju. „Jaké… jaké to je? Chutná ti to?“ Už opravdu nepřemýšlím. Ptám se na tak zvrhlé věci. Ale zajímá mě to. Zajímá mě, jak se ti líbí tohle mi dělat. Mít mě v puse a vlastně naprosto v moci, jelikož se ti plně odevzdávám. Trhnu boky proti tobě. Nešlo to vydržet. Špička mého penisu vlhne a ne jen tvými slinami.

Tom
Vydechnu a zavřu oči opět. Děláš mi to naschvál těžší a těžší? To tvé zasténání, proboha. Málem jsem se z toho udělal. Cítím, jak mi v něm škublo. A v hlavě mi neuvěřitelně tepe, je to až bolestivé. Tvoje slova, jsou tak žhavá. Jsou skoro nesrozumitelná a nevím, jestli kvůli tomu, jak z toho ty nemůžeš anebo z toho, jak já už ani skoro nevnímám. Věnuju se jen a jen tvému uspokojení, ač můj kamarád je zasraně tvrdý a bolí to. Musím tě rychle udělat a pak sebe. Dál tě pohlcuju, co to jde. Když najednou mi do úst přirazíš a já se trochu zalknu, ale v pořádku. Zalapám sice po dechu a po tváři mi steče jedna slzy z toho lehkého přidušení, ale téměř okamžitě se vracím do své práce a ve stejném tempu. Ale po chvíli stejně zrychlím. Potřebuješ to, cítím to. Musím se i pousmát nad tím, jak se snažíš mě stále hladit. Nejde ti to, není divu. Tohle bych už nezvládal taky. Navíc, když je to poprvé. Pro nás oba. Snažím se to dělat co nejlepší pro tebe, ale když zazní z tvých úst tvá věta, jestli mi to chutná, musím na chvíli přestat,abych se rozdýchal. Už mi nevynechává jen srdce, ale i plíce? Super.
„Jsi tak, tak dobrý. Chutnáš mi všude po těle.“ Zavzdychám slastně a opět si tě strčím hluboko do pusy. Zrychlím tempo a pomáhám si i rukou. Cítím, že za chvíli budeš.

Bill
Tohle je konec. Totální konec. Jsem příliš vzrušený a ty to děláš až moc dobře. Nemůžu se ovládat. Je to nemožný. Trhaně se nadechnu a ani to mi nestačí k dohnání ztraceného kyslíku. Svaly v těle se mi stahují a povolují ve slastné křeči. Propnu se v zádech a s hlasitým výkřikem se udělám. Jak je to vlastně dlouho, co jsem nezažil orgasmus? Asi hodně dlouho. Protože tenhle pocit si snad ani nepamatuju. Všechny nervy mi vibrují a mravenčí mi v prstech. Povolím tělo po tom dokonalém zážitku a otevřu oči. Koukám na tebe. Asi až teď mi dochází, že jsi mi to udělal ty. Zrovna ty. Ale v tuhle chvíli prostě nejsi Tomem, takže to mění celou situaci. Vyškrábu se do sedu a čelem si přisednu co nejtěsněji k tobě.
„Potřebuješ to taky.“ Vydechnu ti do ucha. Můj dech je ještě pořád přerývavý. Nehtem ti sjedu po bříšku a dlaň ukotvím v tvém vzrušeném klíně. Nic nového… už to znám. Stisknu tě u kořene a lehce zapohybuju rukou. Dívám se ti přitom do očí. Jsou totožné jako ty moje a přesto úplně jiné. Teď jsou temné vzrušením a jindy jsou potažené chladnou mlhou jasně říkající, nenávidím tě, Bille.

Tom
Nemusím se snažit už moc dlouho, když moje ústa zasáhne ta teplá sprška. Slastně polykám a přivírám při tom oči. Je toho vcelku dost, ale nemám s tím problém. Taky zrychleně dýchám. Klín mě vážně bolí. Vydechnu. Sakra, nějak rychle ses z toho vzpamatoval, když už jdeš po mém vzrušení, ale nebráním se ti. Snad právě naopak. Vydechnu, když cítím tvůj nehet, jak mi sjíždí po břiše a tvoje ruka se ukotví na mém kamarádovi. Zalapám po dechu, když stiskneš. Srdce mi bije tak silně, že mi snad brzy vyskočí z hrudníku. Musím se ztrácet. Sakra, ten tvůj pohled. Umřu, umřu. Tak hluboký, odráží se v něm snad všechno možné. Nevím, co přesně v něm vidím, na to jsme až příliš vzrušený. Až příliš vydrážděný, ale řekl bych, že v něm chybí láska. Trošku svraštím čelo, jestli se nedívám špatně, ale nic. Stejně mě znovu donutíš oči zavřít, když mi po celé délce dlaní přejedeš. Musím si o tom s tebou potom promluvit. Tohle mě trápí, i když teď mě spíše trápí tvá rukama.
„Och ano, ano.“ Zavzdychám.

autor: Doris & Lauinka
betaread: Janule

One thought on “S.O.S. (Any​thing but love) 7.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics