Jsem jako ty, jsi jako já 16. (1/2)

autor: Bitter
O týden později
„Tak, miláčku… už jsi krásnej, tak pojď…“ Zavyl Andreas a Bill ho odměnil víčkem od laku na vlasy, který po něm hodil.
„Nejsem ani v polovině!“ Vyjekl a koukl na hodiny. Měl času dost.
S klukama se dohodli, že se sejdou před barem. On a Andreas už byli ve zkušebně a Andy se snažil udělat z rozkládacího gaučíku úžasné hnízdečko lásky, ale gauč se mu pod rukama rozkládal, doslova, a on pochyboval o tom, že by přežil podobnou akci, co proběhla včera na všech čtyřech nožičkách.
S pomocí od Billa nepočítal, Bill by si zlámal nehty, ušpinil se nebo cokoliv, a koneckonců by mu to Andreas ani nedovolil. To černovlasé stvoření si bylo samo o sobě dost nebezpečné, natož aby zápasil s gaučem.
Občasné rýpnutí si ale odpustit nemohl. Miloval, jak se Bill vztekal, vlastně ho miloval celého.
Bylo to k neuvěření, byli spolu týden, a on kvůli němu o víkendu ani nespal, když ho neměl vedle sebe a myslel na něj furt.
Jak se hned v pondělí přesvědčil, Bill na tom byl stejně. Tenhle víkend se o tohle bát nemusí. Dneska přespí tady a zítra taky. Nemá cenu jezdit domů…

„Tome, přijdeme pozdě!“ Houkl na kamaráda Georg, a Tom jen zaúpěl. Vyběhl z koupelny jen v ručníku a v každé ruce dvě trika.
„Ale já vůbec nevim, co na sebe! Zelený nebo červený… nebo to černý? Co myslíš?“ Zamrkal a Georg sebou plácnul na postel.
„A není to jedno?“ Zasmál se a rázem na něj dopadlo červené tričko.
„Ne, to není jedno! A koukej mi poradit, k čemu tě tady mám!“ Napomenul ho Tom, na chvilku se ztratil v koupelně a zpět si to přešoural v bílym nátělníku a tmavě modrých jeansech s rozkrokem u kolen.
„Tak dělej, ser písmenka, jaký triko? Musim k tomu vybrat ještě čepici a plno jinejch věcí.“
„Bože, Tome, já nevim, něco si obleč.“ Zaúpěl Georg a rázem na něm přistálo triko bílé a černé.
„Fajn, zbylo mi zelený, ale jestli si někoho nenajdu a Bill mi to dá sežrat, prásknu Gustavovi, že mu děláš do ségry.“ Prskl, přetáhl si triko přes hlavu a Georg mezitím prodělal menší infarkt.
„Co – cože?“ vykoktl a rázem byl na nohou.
„No čemu se divíš, myslíš, že jsem slepej a hluchej?“ Ušklíbl se a Georgovy uši zase rudly.
Ano s Fren se stýkal, ale spíš než o rande se snažili vyřešit Tomovu situaci…
Zároveň však věděl, že na ni dělá schůzku od schůzky větší dojem.
„Já do ní nedělám, jak jsi na to přišel?“ Vyhrkl a Tom si sedl vedle něj. Na hlavu si uvazoval zelený šátek s bílými ornamenty a nespouštěl z kamaráda oči.
„Já vás viděl v kavárně a ty tvoje výmluvy, když odcházíš dřív, jsou čirý jak sklo. Proč jsi mi to neřek?“ Naklonil hlavu na stranu, šátek si stáhnul víc do čela, dredy sepnul do mohutného ohonu a fintění bylo u konce, teď měli jiný problém.
„Ale já do ní nedělám… jo, občas někam zajdem, ale jako kámoši… nic víc…“ Broukl.
„Ale ty bys chtěl víc, co? Seš do ní zamilovanej až po uši.“ Dořekl Tom a Georg jen pohodil hlavou.
„A záleží na tom? Co by ze mě měla? Školu jsem nedodělal, makám jak barevnej, ale jí se nikdy nevyrovnám. Z ní bude právnička, co by měla z kluka, co dělá v autoservisu. Jsem pro ní furt jen ten puberťák, co brnká na kytaru a lepí jejímu bráchovi do vlasů žvejkačku.“ Broukl a Tom se pousmál nad vzpomínkou se žvýkačkou.
„Blbost… ty jsi neskončil školu z vlastní vůle, umřela ti máma a musel ses o sebe začít starat sám, jestli je tady někdo puderťák, tak jsme to jen my… ty jsi už hodně před náma, a když se nesnažíš bejt až moc vtipnej, tak seš milej a hezkej kluk.“ Řekl mu Tom se vší vážností a Georg jen děkovně pokýval hlavou. Pak se jen ušklíbl a zamrkal.
„Řekl jsi hezkej?“ Rýpnul do Toma a ten okamžitě afektovaně vstal.
„A?“
„Tome?“ Zamrkal Georg rozpustile a poslal mu vzdušný polibek.
„Vole!“
Už venku byla slyšet hlasitá hudba linoucí se z baru a Bill nadšeně poskakoval a vlnil se před Andreasem
„Po- po- po- poker face…“ Broukal si furt dokola a Andreas ho s úsměvem pozoroval a modlil se, aby už kluci konečně dorazili a on se mohl s Billem zašít někde v koutě baru.
Po chvilce to vzdal a za boky si Billa přitáhl k sobě.
„Ty nemůžeš být chvilku v klidu, viď?“ Mrkl na něj a Bill jen zavrtěl hlavou.
Zbytek čekání prolíbali.
Když konečně dorazil Gustav, dělal, že přehlídl hořící tváře obou chlapců a všichni se shodli na tom, že dokopat někam Toma včas, je nadlidský úkol.
Věčně chodil pozdě a ač byli s Billem dvojčata, Bill tuhle nectnost nesdílel, alespoň ne ve většině případech, což bylo plus pro Andrease, ten nesnášel nedochvilnost a zásadně chodil pět minut dřív.
„Vypadá to, že Gaga vede.“ Pohodil Gustav hlavou směrem ke klubu, když se po Poker face rozeznělo Eh Eh nathing else i can say…
Bill byl rázem jak na koni. Miloval sice rok, punkrock a jeho nejmilovanější byly rockové balady, ale Lady Gaga byla v tuhle chvilku před vším.
„Bože, já už chci dovnitř!“ Zaúpěl Bill a začas napruženě dupat jehlovým podpatkem. Andreas jen zakroutil hlavou, a kdyby ho neznal, prohlásil by o něm, že je to ta nejrozmazlenější osoba, co kdy potkal.
„Oni nás zabijou…“ Zaúpěl Georg, když po tisící zkontroloval na mobilu hodiny a Tom jen mávl rukou.
„Deset minut, bože, vsadím se, že Bill tam ještě rozhodně nebude, ne s tim, jak se fintí. Určitě… sakra…“ Zarazil se, když vyšli zpoza rohu a k jeho uším dolehl pištivé – No kde jste! – z úst jeho bratra.
„Aby bylo jasno, je to jeho vina!“ Křikl Georg a trochu přidal do kroku, když viděl jak Bill doslova rve Andreasovu ruku, aby už konečně šli dovnitř…
Celým barem se nesla hlasitá hudba, a jak Gustav řekl už na začátku, Gaga vedla. Momentálně to bylo Dance in the dark a zatímco Bill přiváděl všechny kolem k šílenství svým vlněním se kolem tyče uprostřed parketu, Georg s Gustavem se zašili do boxu, Tom a Andreas stáli opření o zábradlí all inclusive zóny v patře a pozorovali, jak se Bill předvádí, byl ve svém živlu a Andreas jako ostříž hlídal, aby se nějaký klučina, který kolem jeho upírka tančí, nepřiblížil až moc.
„Panebože, kam se na něj hrabou Pussycatdolls!“ Zasmál se Tom a Andreas pokýval hlavou.
„Nepobírám, kde se to v něm bere!“ Křikl na oplátku Andreas a Tom jen zakroutil hlavou.
„Bejt tebou, tak se jdu zahrabat! Asi chcípnu smíchy, až si na to zejtra vzpomenu!“ Zakroutil hlavou Tom a Andreas ho praštil do boku. Kdyby takhle vyváděl kdokoliv jinej, takhle v klidu bys tady nestál, to mi věř, přijde ti to směšný jen proto, že je to tvůj brácha!“ Vysvětlil mu Andreas a poslal Billovi vzdušnou pusu, když mu černovlásek zamával a následně se hnal za nimi.
autor: Bitter
betaread: Janule

5 thoughts on “Jsem jako ty, jsi jako já 16. (1/2)

  1. To bylo krátký, já chci ještě xD
    Ten konec se mi líbil, baví mě, když Andreas s Tomem mluví o Tomovi. A hrozně se mi tu líbí to, jak ukazuješ tu homosexualitu u Toma xD prostě to je strašně dobrý xD a s tím oblékáním to bylo vtipný, takový Bill2 a Gaga, no jo, jsou to šu*ací songy, jak říkám xD

  2. Bill ide to je teda živel nemohla som z neho. A Tomovo obliekaniee tiež bolo niečo  neviem si to  celkom dobre  predstavit. &Krásne super.

  3. OMG tak toto naozaj nemá chybu! 😀 ja to totálne žerem :D… bože najskôr to Tomove obliekanie 😀 no masaker… ale najviac som nemohla pri tom keď sa rozprával s Georgom a Georg potom ku koncu "Řekl jsi hezkej?" a tak ďalej šak vy viete xD a tá vzdušná pusa xD bože 😀 pri tom som fakt mrela :D… a ten Bill je fakt teľa 😀 taký nedočkavý xD bože aj ja ho chcem vidieť vlniť sa a tancovať okolo tyče 😀 och to by bol fakt zážitok! :D… som strašne zvedavá ako bude večer/noc pokračovať! 😀 strašne sa teším! milujem to 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics