Sexuální poradna Mr. Kaulitz

autor: Catherine & Kerli

Takže… Už to máme déle rozepsaný, ale teprve teď jsme to daly dohromady celé ;D Nevadí, že. 😛
Takže snad jen… Máte nějaký problém, který se týká sexu? Zavolejte panu Kaulitzovi, rád vám poradí ;D Komentáře potěší 😛 …
A ještě chceme poděkovat Januli za pevný nervy, které s námi měla, při nejasných a špatně udělaných situacích. 🙂 Děkujeme! 😉
Bill seděl na posteli a přemýšlel. Měl před sebou otevřený časopis. Pokaždé byla v časopise nějaká příloha. Ani dnes tomu nebylo jinak. V časopise byly vloženy dvě stránky s gay sexem. Černovlásek si nedůvěřivě prohlížel obrázky. Věděl o sobě, že je na kluky, ale nikdy nepřemýšlel o tom, jak mít sex. Nedokázal si představit, že má zasunutého něco velkého ve svém malém zadečku. Zdálo se mu to jako hodně velký nepoměr. Pohodlněji se usadil. Důkladně zkoumal celou přílohu. Na konci jedné stránky bylo číslo. Sexuální poradna Mr. Kaulitz. Poradím vám s vaším problémem.
Billa nadpis zaujal. Okamžitě vytočil číslo a čekal, až se někdo ozve na druhé straně.

Po pár sekundách se na druhé straně zvedl telefon. Ozval se příjemný hlas, zřejmě poměrně mladého muže.
„Ano prosím? Tady sexuolog Tom Kaulitz. S čím vám mohu pomoci?“
„Uhm… Dobrý den. Já jsem Trümper. Bill Trümper a potřeboval bych se zeptat… Na něco hodně intimního.“ Bill si skousnul ret. Myslel si, že zdravotník bude nějaký stařec. Mladý hlas ho vyvedl z míry.
„Ano, prosím, pokračujte.“ Mluvil dál hlas na druhé straně linky a pečlivě poslouchal svého nového klienta.
„Mohu se ujistit, že se nebudete smát nebo divit?“ tohle byla Billova rozhodující otázka. Hlas se mu zklidnil. Zněl pevněji, ale ne nadlouho.
„Samozřejmě. Jsem profesionál, Bille. Nemusíte se obávat. Stýkám se s mnoha podivnými problémy denně.“
„Děkuji.“ Bill se pousmál, i když to doktor nemohl vidět. Přemýšlel, jak má začít. „Já… Jsem gay. A ještě jsem nikdy s nikým neměl nic intimního. Chtěl jsem vědět, co a jak. V časopise, kde byl gay sex jako příloha, je to takové… Zvláštní. Divně zobrazené.“

Mladý muž na druhé straně jen přikyvoval.
„Ano, dobře. A co všechno vás tedy zajímá? Pohlavní styk u chlapců, milostný život?“
„Asi všechno. Já bych si i něco našel… Třeba na internetu, ale tam je to pod odbornými názvy, kterým všem nerozumím,“ černovlásek si skousnul ret a pohodlněji se posadil. Tušil, že to bude na dlouho.
„Dobře, takže jak vám tak rozumím, tak to chcete vysvětlit hovorově. No, tak tedy, pohlavní styk u chlapců je samozřejmě mnohem vážnější záležitost než u normálních heterosexuálních párů. Je třeba si dávat pozor na to, jestli je partner dostatečně připraven, jestli máte dostatek lubrikačního gelu a hlavně kondomů. Bez těch to pomalu ani nejde, protože zde hrozí mnohem větší riziko přenesení pohlavních chorob než u heterosexuálů.“ Vysvětloval pomalu a zřetelně Tom.
„Takže.. Můj potencionální partner by měl mít najednou více kondomů? Třeba dva tři?“ otázal se Bill nesměle.

Tom na druhé straně se jen usmál.
„Nene, spíš je dobré, když budete mít s přítelem více kondomů po ruce. Samozřejmě, že pohlavní styk by měl být s jedním kondomem.“
Černovlásek polknul a přikývnul. „A jak probíhá ten zbytek? Co všechno se děje? Bolí to?“
„Ze začátku to samozřejmě není nejpříjemnější, ale pokud bude přítel opravdu opatrný a ohleduplný, tak to po chvíli přestane.“ Usmíval se mladý sexuolog do telefonu.
„A myslíte, že existuje něco jako… Doučování v praxi?“ Skousnul si Bill ret a nakrčil nos.
Tom na druhé straně linky pozvedl obočí.
„Co přesně myslíte?“
„Prostě někdo… jako učitel sexu.“ Vydechnul Bill. Připadal si nemožný, že s někým o tomhle takhle mluví.
„Učitel… sexu?“ Zopakoval Tom. „Nemyslím, že něco takového existuje. Nebo alespoň o tom nevím.“
„Um dobře… I tak děkuji. Mohl byste mi prosím ještě něco k tomu říct?“ Bill pokračoval. Nechtěl být v posteli úplně neznalý. Nechtěl kvůli tomu přijít o budoucího přítele.

„Samozřejmě. Jak určitě víte, tak se lze uspokojovat s partnerem i přes orální sex. Umožňuje vám to zkoumat tak sebe samotné a to, co se vašemu partnerovi líbí. U orálního sexu je také možné se uspokojovat prsty, tím, že je zasunete do partnera. Samozřejmě šetrně a s vrstvou lubrikačního gelu. Hodně se mluví o takzvaně o mužském bodu G, což je prostata. Ta se nachází pod močovým měchýřem. Dá se v podstatě nahmatat a stimulovat i zvenku, ale přílišný tlak, nebo poškození, by mohl způsobit trvalé znecitlivění.“
„Teď to trošku nechápu… Jak bych mohl uspokojovat partnera bez toho, aniž bych se ho dotknul?“ Bill se začínal ve všem ztrácet. Bylo na něj toho moc najednou… Potřeboval vše předvést v praxi. Pomalu. Tom vydechl.
„Mohl bych vám to předvést.“
„Jak?“ vytáhl Bill obočí.
„V praxi.“ Zamyslel se druhý chlapec.
„To byste mi to na někom ukázal?“ pousmál se Bill.
„No… nejlépe bych to mohl ukázat na vás.“ Navrhnul Tom. Bill se začal smát, ale poté zvážněl. Vypadalo to tak, že to poradce myslí opravdu vážně.
„Ale já nejsem zkušený,“ polknul Bill nasucho.
„Však vás to naučím. O to tu jde.“ Řekl mírně se smíchem chlapec.
„A… kde mě to naučíte?“
„Pokud by vám to nevadilo, mohl byste přijet do mé poradenské kanceláře.“
„A máte tam… postel?“ nakrčil Bill nos. Nějak se mu to nezdálo. Tom se nepatrně zasmál. „Nene. Ale pokud to dělá problém, tak bych mohl dojet za vámi.“
„Nene. Dobrý. Kam mám přijet? A kdy?“ černovlásek nebyl důvěřivý člověk. Nechtěl si jen tak nastěhovat někoho do domu. Bál se toho. Slyšel o všemožných úchylech. Ale tohle… Taky to byl úchyl. Doktorskej. Tom se pousmál.
„Dobře. Můžete přijet kdykoliv teď. Mám volno.“ Řekl a nadiktoval ještě adresu.

***

Bill neváhal. Rychle se vysprchoval a lépe oblékl. Pěkně se namaloval. Chtěl na doktora udělat dojem. Po ani ne hodině už byl v čekárně a klepal na veliké dveře. Těšil se, ale zároveň se bál. Nevěděl, co má čekat.
„Eh. Dobrý den. Já jsem Bill Trümper. Jsem objednaný,“ kousnul se Bill do rtu. Och… Zdálo se mu to tak moc trapné.

Tom mu otevřel dveře a přívětivě se usmál. Nabídl mu ruku a přátelsky mu ji stiskl. „Dobrý den, sexuální poradce Tom Kaulitz. Těší mě.“ Usmál se a uhnul černovláskovi z cesty, aby mohl jít do nitra jeho útulné kanceláře.
„Mě… Uh též,“ skousnul si černovlásek ret a vkročil také do místnosti, rozhlédl se a posadil se na židli. Dredatý mladík za sebou zavřel pečlivě dveře a posadil se na křeslo proti černovláskovi.
„Tak k věci,“ usmál se. „Co byste tedy přesně potřeboval?“
„Sex,“ řekl Bill stručně a pokrčil rameny.
„Chcete sex?“ povytáhl mladý poradce obočí.
„Ne takhle… Spíš naučit,“ černovláskovy tváře zčervenaly. Zrychloval se mu dech. Tom se usmál a jen přikývnul.
„No… ono se to nedá jen tak naučit. Postupem času se to v praxi naučíte sám.“
„Ani nějaké… Základy?“
„Základy jsou asi jasné. Bezpečně zasunout, hýbat se, hýbat se a hýbat se.“
„A jak poznám, že se partner hýbe?“
„No, ucítíte to v sobě.“
„Stejně to nechápu,“ vydechnul Bill smutně a sesunul se níž na křeslo. Bylo mu tak trapně.

Dredatý chlapec si povzdychnul.
„Mohl bych vám to předvést.“
„Na čem?“ nakrčil černovlásek obočí a vytáhnul si výš kalhoty.
„Na vás.“ Pokrčil Tom rameny. „Nebo pokud byste s tím měl potíže, tak tu mám možná někde figurínu a model.“
„Já to ale potřebuju cítit, víte?“ zasmál se Bill. Potily se mu ruce.
„No, tak tedy jedině na vás.“
„Dobře. Co mám udělat?“ usmál se Bill nervózně a okamžitě vyskočil na nohy. Začal se protahovat.
„Mohl bych vám to ukázat sám, nebo byste mohl použít pomůcky. Pár jich tu mám pro ukázku.“
„Když už, tak raději něco živého.“
„Dobře, tak to ukážu sám na vás.“

Bill přikývnul a usmál se. Otočil se zády a předklonil se. Přivřel oči a čekal, až v sobě něco ucítí. Nakrčil nespokojeně nos.
„Pane poradce… můžete se prosím pohybovat?!“

Tom se jen tiše zasmál.
„Musíme na to trochu jinak. Hlavně si musíte svléknout kalhoty i se spodním prádlem.“
„Ale to budu nahý!“ černovlásek se prudce postavil a nakrčil obočí. Těkal po dredovi pohledem. Prohlížel si ho ze všech stran.
„Sex jiným způsobem nejde.“
„A nebudete se na mě koukat, že ne?“
„Pokud nebudete chtít, tak se pokusím.“
„Dobře. Nekoukejte na mě,“ přikývnul Bill a neochotně se začal svlékat. Přetáhl si přes zadek kalhoty i s boxerkama. Krčil nespokojeně obočí. Posadil se na stůl. Čelem k Tomovi. Přeci jen… I když jde jen o nezávazný sex, bude takhle se svým poradcem v bližším kontaktu, než když bude o stůl jen opřený břichem a vystrkovat zadek.

„Bille, lehněte si a dejte mi nohy na ramena, ano? Bude to lepší přístup pro mě, to zaprvé. A zadruhé to bude pro vás lepší, když jste bez sebemenší zkušenosti,“ usmál se dredatý mladík a pohladil černovláska po bocích, na které zatlačil. Bill si pod silou mužných dlaní opravdu lehl na záda. Trošku zvedl hlavu, chtěl mít na svého poradce alespoň nějaký výhled.
„Dobře. Pokud vás ale kopnu, nemohu za to,“ zasmál se tiše černovlásek a své štíhlé nohy dal s Tomovou pomocí na jeho ramena. Podsadil více pánev, zadek měl nadzvednutý.

I přes to, že by neměl, se Tom na jeho malý zadeček zaměřil. Spokojeně se usmál a vytáhl z šuplíku balíček kondomů a gel. Sám si stáhl kalhoty i s boxerkama a na penis si kondom navlékl. Potom si na něj začal mazat lubrikant. Snažil se moc nehýbat. Nechtěl shodit ze svých ramen dlouhé nohy. Nebyly těžké, nevadily mu tam.

„Tak… Jste připravený?“ ujistil se Tom. Přeci jen… Nechtěl spěchat. Bylo to absurdní, to ano. Nechtěl spěchat, ale připravuje se roztahovat pacienta.
„A-ano,“ kývnul Bill odhodlaně a hlavu položil. Stiskl k sobě víčka. Očekával… Nevěděl, co má očekávat. Možná menší bolest? Uvolňoval tělo, jak jen mohl. Bylo to pro něj něco šíleně nového.
„Dobře. Budu vám říkat, co právě dělám,“ šeptl Tom tiše a vymáčkl mazlavý gel na dlaň, pomazal si jím prsty.

„Právě do vás budu zasouvat prsty, aby vás sex příliš nebolel. Je hodně důležité, udělat to opravdu pečlivě. Jak už jsem říkal, sex mezi dvěma muži je mnohem závažnější záležitost než u heterosexuálního páru. Uvnitř mužského těla není vlhko, musíme si pomoci gelem,“ vysvětloval Tom a přejel po malé dírce mezi černovláskovýma nohama ukazovákem. Černovlásek všechno odsouhlasil.
„Ano, chápu. Děkuju.“
„Nemáte za co děkovat. Jsem tady pro vás. A uvolněte se, co nejvíc zvládnete, ano? Do vašeho těla pomalu vstoupí cizí předmět. Bude to můj prst, nechám vás na něj zvyknout si,“ šeptal Tom k tělu pod sebou a do úzkého těla ukazováček pomalu vtlačil.

„Auuu, au, au,“ zakňučel Bill a křečovitě se stáhnul. Zavřel oči a kousal se do rtů. Tom ho soucitně volnou dlaní pohladil po břiše.
„Uvolni se ještě víc. Nebude to tolik bolet.“ Poradce přestal vykat. Nebylo to vhodné, alespoň ne teď. Zdálo by se mu to… hodně zvláštní. Nemohl být mezi nimi věkový rozdíl. A pokud ano, tak ne moc velký.

Bill jen přikyvoval a vydechl. Povolil svaly a myslel na něco… Pěkného. Myslel na svoje pejsky, které miloval nadevšechno na světě. Rád se s nimi mazlil, venčil je. Ve tváři měl spokojený výraz. Bolest pomalu ustávala.

Tom se neustále díval do černovláskova obličeje. Jakmile zjistil, že se trošku usmívá, přidal další prst. Pohyboval prsty a Billa pozoroval. Nakonec přidal ještě třetí a začal je od sebe trošku roztahovat.

Po chvíli prsty vystřídalo něco mnohem většího. Tomův… penis. Bill zamrkal. Ten pocit… Bolelo to, ale ne příliš. Líbilo se mu to. Hodně se mu to líbilo. Bylo to něco nepoznaného. Krásného… Velkého.
Dredatý poradce se začal pomalu pohybovat. Byl už tvrdý. Uvnitř černovláska to bylo opravdu… těsné a především velmi dobré.

Tom se spokojeně usmál a dál rytmicky přirážel do černovláskova těla. Bill spokojeně sténal a zakláněl hlavu. Tohle bylo… Nepopsatelné. Velké, mohutné… Tepalo to v něm. Líbilo se mu to. Hodně se mu to líbilo. Druhý chlapec hladil Billa po nohách, které držely na jeho ramenou, a o něco zrychlil tempo. Hodně si to užíval. Bylo to něco jiného než s dívkou. Mnohem lepšího.
Bill se pokoušel proti Tomovým bokům sám přirážet. Tiše vzdychal. Měl přivřené oči. Užíval si to. Bylo to… tak moc dobré.
Tom zasténal a chytil černovláska za boky. Byla mezi nimi úžasná souhra všech pohybů. Přiráželi proti sobě a oběma se to víc než moc líbilo.
„Takže… Tohle je sex?“ vydechl vzrušeně černovlasý chlapec, a hned nato se mu z hrdla vydral hlasitý sten. Měl spokojeně přivřené oči, stejně tak jako Tom.
„Yeah. Líbí se ti? Není to tak špatné, co?“ zasténal mladý poradce. Dopřával Billovi doteky všude, kde dosáhnul. Doteky mu byly chvilkově vraceny.
„Ne, je to kurevsky dobré,“ zvrátil Bill hlavu do záklonu a přejel si dlaní po penisu. Po chvilce začal pravou rukou pumpovat. Potřeboval se taky udělat.
„To jsem rád,“ zasténal Tom a sám vzal černovláskův penis do ruky. Stiskl ho a palcem začal třít vrcholek. Musel přeci svému… žákovi? dopřát to nejlepší. Tudíž svoji péči celkově. Co by to byl jinak za učitele, kdyby ho nezaučil ve všem. I když pochyboval, že by černovlásek potřeboval zaučovat v tomhle. Uvolnit se musí čas od času každý. Pohyboval zápěstím rytmicky se svými přírazy do těla. Billovy steny se stávaly hlasitějšími.

Tom se ke štíhlému chlapci pevně tiskl a hnětl mu útlé boky. Nevěřil tomu, že tohle tělo ještě nepoznalo sex. Vypadalo až příliš lákavě, a černovlasý ďábel to věděl moc dobře. Nedalo se odolat, a tak dredáč přirážel víc a víc. Cítil, že už se blíží k vrcholu a během pár chvil to všechno skončí jediným mohutným orgasmem. Tohle bylo na práci sexuologa nejlepší. Doučoval sex prakticky sice poprvé… ale určitě ne naposledy.
„Já, už, už…“ zasténal Bill a tvrdě cuknul boky. Mohutně zasténal a přirazil do Tomovy dlaně. Dredatý poradce hlasitě zasténal a tvrdě přirazil do drobného těla. Tím překročil tu slastnou hranici a následně se v zoufalém stenu udělal do ochranné gumy, která dělila jeho penis od horkých vnitřností černovláskova těla. Ještě několikrát rychle zapumpoval zaměstnanou dlaní a během pár chvil na ruce už ucítil první horké kapky Billova vyvrcholení.

„Umhhhh,“ vydechnul černovlásek ztěžka a otevřel oční víčka, která měl po celou dobu sexu zavřená. Byl ale nechutně unavený. Tohle, co dělal s Tomem, ho opravdu šíleně zmohlo. V končetinách mu doznívaly poslední zbytky právě prožitého orgasmu. Pravděpodobně nejsilnějšího za celou dobu života. Drdáč sundal štíhlé nohy ze svých ramen, pomohl Billovi do sedu a až poté se zapřel o stůl rukama. Měl pocit, že se zhroutí.

„Tak… tohle… jste zvládl… na jedničku… p-pane Trümpere,“ dostal ze sebe Tom ztěžka a unaveně políbil černovláska do koutku úst, než se mu dočista svezl do náruče.
„Yeah. Bude mít doučování ještě nějaké lekce?“ olízl si Bill uchváceně rty a pohladil Toma po tváři. Nezakrýval, že se mu líbí. Neměl k tomu důvod.
„To záleží jen na vás, pokud budete chtít. Další lekce bude probíhat u mě doma. Neodrazuje vás to nijak?“ usmál se poradce a opřel se tváří do jemného pohlazení.
„Ne, samozřejmě, že ne. Dostanu se kamkoliv.“
„To je dobře. Tak kdy začneme s další lekcí?“ pohladil Tom chlapce po dlouhých havraních vlasech a obejmul ho.
„Mohli bychom hned večer? Víte… Abych nezapomněl nově získané poznatky,“ pokrčil Bill rameny a vymanil se z Tomovy náruče. Začal se pomalu oblékat. Přeci jen… Do ordinace mohla přijít kdykoliv sestra. I když si nemyslel, že by ji nějak překvapovaly zvuky, které se z ordinace ozývaly. Nemohlo to být nenormální…

„Dobře tedy,“ řekl vážně Tom a taky se začal oblékat. Nijak nespěchal. Sestřička sídlící ve vedlejší místnosti, jen tak nepřijde, pokud nebude úplně čistý vzduch a nebude všechno zpátky na svém místě.
„Dáte mi adresu?“ olízl si černovlásek, nyní již oblečený, rty a posadil se do bílého křesla. Přehodil nohu přes nohu a poupravil si pár pramínků vlasů, které neposlušně spadaly do obličeje, jindy pečlivě upraveného, nyní oroseného od kapek potu.
„Jasně,“ kývnul dredatý poradce a na modrý papírek napsal adresu svého bydliště. Pak papírek podal černovláskovi. „Budu se těšit,“ usmál se a opřel se o stůl. Chlapce sedícího v křesle ještě pohladil palcem po rtech.

Byl na prst políben a Bill kývnul. Zvednul se ze židle a pokukoval po hodinách. Usmíval se. Už nyní se těšil na večer a na další doučovací lekci. Pomalu se loudal ke dveřím, stále s blaženým výrazem ve tváři.
„Já také. Zatím nashledanou,“ kývnul Bill a odešel. V hlavě se mu honily nejrůznější způsoby doučování. Jeden byl ale jistý… Sex. Nekonečná noc plná krásných pocitů.

autor: Catherine & Kerli
betaread: Janule

16 thoughts on “Sexuální poradna Mr. Kaulitz

  1. Jůůů to bylo bombastický.Úžasnej nápad.Tohle bylo super žůžo odvaz..Já byhc byl jak rajče,kdybych měla tam volat a pak ještě přijít..Tohle tu mylsím, že ještě nebylo a je to o to víc nádherný námět.Určitě by to chtělo ještě jednu jeednodílku

  2. [3]: Aj ty? 😀 ja som z toho dostala naozaj záchvat 😀

    Och tak toto bolo fakt husté 😀
    Ten Bill taký nezkúsený pako xD no mala som dosť 😀
    A Tom taký špičkový odborník xD bomba!

  3. OMG!!! Sexuolog Tom Kaulitz xDDD
    Já umírám smíchy xD
    A musím říct, že podle chování bych tady Billovi hádala tak 13 xD
    Ale pan doktor Tom už mu to všechno krásně a hlavně názorně vysvětlil a to rovnou v praxi =)
    Ještě to doučování v soukromí u Toma bych prosila…=)
    Super, skvělý námět i povídka =)♥

  4. Tak tohle je bomba! Totálně luxusní nápad!:D Tom jako sexuolog…vsadím se, že kdyby nebylo TH, tak by se o tohle povolání ucházel…:DD A Bill by mu hrál figurínu!:D
    Ale zpět k povídce. Ten začátek jsem se celou dobu prochlamala, začalo to titulkem a skončilo po tom, co si Bill lehl na stůl. Pak mě to obralo o dech…:))) Holky, vy mě teda zabíjíte. Tohle byl prostě skvost, miluju tyhle originální nápady a tenhle byl prostě úžasný!:))) A napsané to bylo taky skvěle… nemám co vytknout.:) Snad jen, že by mohl být další díl :DDD Přeci jenom, myslím, že nejsem jediná, kterou zajímá, jak bude pokračovat další lekce u Toma doma… :DD

  5. omg je to supr nápad,jen mám pocit že to s tou Billovou neskušeností malinko přepískly. vždyt on si myslí že sex jde přez oblečení a jen tak na zapísknutí 😀 a to je u obou pohlaví stejně 😀 ale nápad je to supr 🙂

  6. tak tohle byla dokonalá oddechovka 😀 hodně mě pobavila, paráda holky!  jedna nula pro vás 🙂

    ale umím si představit, když došlo na odborný lékařský pojmy, jak se asi Janule tvářila a jak si to s vámi "užila" 😀

  7. Nápad názvu povídky se mi hrozně líbí a také mě rozesmála  akdyž jsem si to přečetla, hrozně se mi líbí. :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics