Innocent BawdyHouse II 31.

autor: Clarrkys
Bill: (Naházel jsem si všechny svoje věci do tašky a zrovna, když jsem chtěl rychle zmizet, jsi ty přišel. Vypadáš zatraceně dobře, nedivím se, že tady na tebe ty holky letí. Jenom tě přelítnu pohledem a rychle odcházím. Venku tu tašku hodím do auta, sednu si za volant a čekám na tebe.)

Tom: (Oblíknu se a vyjdu za tebou. Chtěl jsem řídit, ale když už tam sedíš, tak tě nebudu vyhazovat a přisednu si vedle.) Ah, dneska mě hodně bolí ruce. (Zachichotám se.)

Bill: (Nic neřeknu a jenom více stisknu v rukou volant. Nastartuju.)

Tom: (Položím ti ruku na rameno, ale setřeseš ji.) Bille, co se stalo?

Bill: S kolika jsi spal? (Odseknu.)

Tom: C-cože? Bille, o čem to mluvíš? (Donutí mě to se zasmát.)

Bill: (Zase motor vypnu a otočím se na tebe.) Nedělej blbýho. Viděl jsem všechny ty holky, jak po tobě mrkaly a ty ses na ně usmíval. Jedna se po tobě dokonce plazila a ty jsi ji nechal, i když jsem tam byl já. (Zabručím zlostně.)

Tom: P-pane bože, Bille… ty ses snad zbláznil, jsou to jen kamarádky, se kterýma se znám z té posilovny.

Bill: Ano? Tak proč ti sedala na klín? Nedivil bych se, kdyby sis to s ní rozdal v té sprše, kdybych tam já nebyl. Proto jsi mi před tím nikdy neřekl, že chodíš do posilovny…

Tom: To já nevím, proč si mi sedala na klín, možná ji bolely nohy! (Prokroutím oči.) Proč bych s ní měl spát? Je to přítelkyně jednoho kamaráda, dokonce mi říkala, že plánují miminko. Když jsi mě tak pozorně sledoval, možná jsi to i slyšel! (Začínám být naštvaný.)

Bill: (Jenom naštvaně trhnu hlavou. Nevěřím ti ani slovo. Zase nastartuju a rozjedu se k mámě pro Amy.)

Tom: Ty teď jako se mnou nebudeš mluvit? (Pozoruju tě.)

Bill: (Nic mu neodpovím a soustředím se na jízdu.)

Tom: Fajn. (Odseknu a uvelebím se v sedačce. Zavírají se mi oči, opřu si hlavu o dveře a trochu se stulím. Venku už je skoro tma.)

Bill: (Přijedu k mámě a tam zastavím. Zjistím, že Tom spí, tak jenom vezmu Amy a jedu domů. Před domem zaparkuju a vysednu ven s Amy, vezmu i tašku. Otevřu u tebe dveře.) Tome… (Zahučím, ale žádná reakce. Trochu do tebe šťouchnu.) Tome, vstávej, jsme doma. (Jenom se zamrvíš, ale spíš dál. Nebudu tady čekat, až se vzbudíš. Zamknu auto a odejdu nahoru.)

Tom: (Vzbudím se a s hrůzou zjistím, že pořád ještě sedím v autě. Všude kolem je tma. Chci otevřít dveře a vystoupit, ale je zamčeno. Chvíli s tím lomcuju, ale ven se nedostanu. Sakra, proč jsi to udělal?! Začnu někde hledat mobil, ale nemůžu ho najít. Byl asi v té tašce, a tu jsi odnesl. Všimnu si, že je ale u zadních dveří pootevřené okýnko. Přelezu dozadu a podaří se mi ho stáhnout a vylezu ven. Vycházím schody do bytu, ale uvědomím si, že nemám klíče a zazvonit je hodně blbý nápad. Vzbudil bych Amy a to bys na mě byl pak naštvaný ještě nejmíň měsíc. Proto se zase vrátím ven a odejdu do hospody kousek od baráku.)

Bill: (Dlouho jsem čekal, že Tom zavolá, abych mu šel otevřít, ale nakonec jsem usnul. Potom mě vzbudí zvonek u dveří. Podívám se na budík, jsou tři hodiny ráno. Vstanu a podívám se, jestli se Amy nevzbudila. Jenom se zamrvila, ale naštěstí spí dál. Určitě je to Tom, já ho roztrhnu!)

Tom: (Stojím úplně opilý před dveřmi. Zrovna chci zazvonit znovu, nebo spíš se chci pokusit trefit do zvonku, ale otevřeš dveře.) A-ahoj, Bille. (Zamručím a jdu dovnitř, ale zakopnu o futra a trochu se na tebe připlácnu.)

Bill: Tome… (Opřeš se o mě a zatáhneš dovnitř. Naštěstí se chytnu linky, jinak bych upadl.) Tome, co to sakra děláš? Kde jsi byl, ty jsi pil? (Odstrčím tě od sebe.)

Tom: Jo… trošku. Bille, proč jsi mě sakra zamknul v autě? To se nedělá! (Při slově „sakra“ si ještě dupnu nohou a zvýším hlas.)

Bill: Pššt, buď zticha… To ses musel kvůli tomu opíjet? (Vrátím se zavřít dveře a zamknu.)

Tom: Bille, já… mrzí mě, že… že si myslíš, že to dělám s jinými holkami. T-to není ale pravda, víš? Já přísahám!!

Bill: Dobře, ale mlč už. Amy potřebuje spát. Pojď tiše nahoru, svlíkneš se z těch smradlavých hadrů… (Přijdu k tobě a chytnu tě kolem pasu.)

Tom: (Podívám se na tebe.) Bille, víš, že tě miluju, že? (Zašeptám. Nahnu se k tobě a chci tě políbit.)

Bill: Fuj, Tome, přestaň… (Odstrčím od sebe tvoji hlavu.)

Tom: Bille… pojď se milovat… prosím. (Chytnu tě kolem pasu a zatáhnu tě k sedačce v obýváku, jsem pořád silnější než ty. Trochu do tebe strčím a povalím tě, nalehnu na tebe. Culím se u toho.)

Bill: Uhm, Tome… přestaň, slez ze mě! (Snažím se tě od sebe odstrčit, ale držíš mě pevně.)

Tom: Bille, ty to taky určitě chceš… neříkej, že ne. (Chytnu tě za bradu a políbím tě.)

Bill: Ne, já chci spát, přestaň… (Cítím z tebe alkohol a rychle si otřu pusu.)

Tom: Billi… (Zašeptám nadrženě. Začnu ti stahovat kalhoty od pyžamka a sám se ti víc vměstnám mezi nohy.)

Bill: Tome! (Trochu tě okřiknu a vrazím ti facku.)

Tom: (Chvilku na tebe zmateně koukám a potom si pomalu dám ruku na tvář.) Víš, co? (Vstanu.) Já tady vůbec nemusím být!! Stojíš úplně za nic a pořád mě jenom podezříváš!! (Zakřičím.)

Bill: (Zírám na tebe.) Nekřič, malá spí! (Okřiknu tě po chvíli, ale jenom se otočíš a s bouchnutím dveří zmizíš.) Tome! (Vstanu a vyběhnu na chodbu, ale už tě nikde nevidím. Takhle opilý bys neměl nikam chodit.)

Tom: (Nejdřív jsem naštvaný, ale potom potkám ve městě nějakou veselou partu. Přidám se k nim a řádíme s alkoholem celou noc.)

autor: Clarrkys
betaread: Janule

14 thoughts on “Innocent BawdyHouse II 31.

  1. To byl… takový zvláštní díl… 🙂 Bill to trochu přehání s tím podezříváním, ale doufám, že to Tom nemyslel vážně… Něchci aby se hádali 🙁
    Ale moc se těším na pokračování, super dílek 🙂

  2. Poté, co jsem si něco přečetla na jednom blogu, mi tento díl tedy nepřidal. Zase se jen děsím, jak se všichni pustí do Toma a Bill bude samozřejmě ten svatý. Takže to asi vzdávám.
    Bill je směšný, nedivím se, že začínal být Tommy naštvaný. Takhle se chovat, tomu říkám hrdinství. Kvůli "TOMU" se, Bille, Tommy vážně neopil. Přemýšlej trošku a třeba ti to dojde, jak ses v poslední době choval a předvedl… Tommy, hlavně neudělej nějaký velký malér…!

  3. Holky, nejsem si tím jistá úplně na 100%, ale abych vám trochu "spravila náladu", tak slavnostně pronáším, že je to poslední "hádka" :))) Sice ještě můžete čekat jednu dost šokující věc, hlavně tedy událost pro Toma, ale o tom jsem se už zmiňovala, tak si možná někdo vzpomene, ta už napsaná byla 🙁 🙂
    Prostě jsem jenom chtěla říct, že při dopisování konce povídky budou konečně šťastný pár jak má být… a chcete vědět proč? To bude překvapení 🙂

  4. [4]: Clarrkys, já jenom doufám, že ta věc, týkající se Toma, nebude těhotenství, to bych asi nepřežila…xD

    [3]: Olinko, určitě myslíš Ilončin blog, ono i u Majky je dneska nějak smutno, co se to, proboha, děje… =(

  5. [6]: Janičko, Ilončin blog nemyslím… Ten jsem obrečela včera a jen doufám, že tu bude s námi Ilonka i nadále. Miluju její animky i její krásné srdíčko. Prostě mě jeden blog dnes natolik rozesmutněl, že se mi chce jen plakat. Teď už jen čekám na Fantoma, který mě snad dostane znovu do pohody. Omlouvám se…

  6. [6]: Tak to vám rovnou prozradím, že těhotenství to určitě není xD Ale třeba si vzpomenete, vážně jsem to tady už někde psala, ale je to už poměrně dávno. Řešilo se, že je Tomovi ubližováno a ještě příjde dost velký šok (ale ne ve veselém slova smyslu), takže… nachystejte si do dalších dílů pevné nervy, holky 🙂

  7. [9]: Co se týče Tommyho, mám dokonalou paměť!!! Vím, co myslíš. Ale asi už nezvládám, když je mu ubližováno… Pokud bude nemocný nebo bude trpět psychicky, tak nevím…

  8. [10]: Musíš to brát pozitivně.. teda aspoň se snažit to tak brát. Protože je to nakonec nakopne k tomu, aby se k sobě konečně chovali tak, jak by měli :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics