Burlesque

autor: PeTiŠka

Tak, jsem tu s další mou jednodílovkou, na kterou jsem se nechala inspirovat z jednoho filmu s mojí oblíbenou Christinou Aquilerou. Pro zvědavce, film nese stejný název jako tahle povídka – Burlesque, ale můžete ho najít i pod názvem Variéte. Hodně dobrý film, můžu doporučit, ale už se nebudu nějak vykecávat, ještě přidávám odkaz s videem, abyste měli třeba i lepší představu 😉 pěkné počtení…

Večerní ulice, kterou muž procházel, nebyl zrovna nějak rušná. Byla to jedna z těch zapadlejších, ale i přesto se tu nacházelo docela dost lidí a několik klubů přímo bilo do očí. Potáhnul ze svojí cigarety, kráčel ulicí jako bohém a s arogantností v obličeji se rozhlížel kolem sebe, kde by dneska mohl trávit svůj večer, možná noc. Zastavil se před jedním větším barákem, jehož název svítil tak vyzývavě, barevně, že jej nemohl přehlédnout. Ležérně povytáhnul obočí, když se na něj usmála osoba v odvážném obleku, který se skládal z černého korzetu, mini kraťasů a vysokých lesklých kozaček. Usoudil, že to může být jedině bordel, ale upoutalo ho to nejen tím nápisem, ale především tou osobou, která se jen samolibě usmála. Odhodil nedopalek a zašlápnul jej.

„Bille? Jsi na řadě, pojď…“ zahučel jakýsi muž na zřejmě chlapce ode dveří. Tomovy oči se zúžily do úzké linky a pozoroval vrtící se zadek. Než chlapec vešel, ohlídnul se přes rameno, aby se ujistil, že mužova pozornost stále lpí na něm. Pousmál se na něj, koketně zamrkal a vešel ladně dovnitř. Tom zalapal tiše po dechu a v rozkroku mu slabě zacukalo pod představami, co vše by se s takovým ‚materiálem‘ dalo udělat. Tom nebyl jeden z těch typů, kteří se nechali lehce zachytit do spárů děv. Nesnášel, když si ženy vybíraly jeho, když k němu se vší drzostí přilezly a začaly se mu nabízet. Byl na to alergický, takové posílal do nevyslovitelných končin. On měl tendenci být pánem, mít vše ve svých rukou, vybírat si jen to nejlepší.

Ale tohle maso, ten okouzlující chlapec, který jej pohledem doslova vybízel, byl úplně o něčem jiném. Nutil Toma stále myslet na jeho přitažlivost. Rasta nebyl nějak nakloněný, co se orientace týče. Vůbec, byl si jist, že si radši sáhne na prsa, než na tyčící se penis mezi nohama, ale u něj bylo pořád a stále jedno velké ALE! On stál za hřích, že by Tom i jeho pohlaví byl schopen přehlídnout.

S hlasitým nádechem nabral do plic kyslík, jako by se nadechnul na kuráž a rozešel se s rukama založenýma v kapsách dolů po tmavém schodišti. Zahalilo jej šero a chodba, která vedla zřejmě dolů do klubu, byla poněkud zakouřena. Ale nějak si nestěžoval, sám byl kuřák, nevadilo mu to nějak výrazně. Kráčel stále dolů po schodech, kde už se začalo objevovat temnější světlo. Přes skleněná okna, která se objevila po straně chodby a dovolovala nahlížet dovnitř, kde bylo několik stolků s židlemi, velký bar a velké podium, zvědavě nahlížel dovnitř. Plno lidí, především mužů, zde popíjelo alkohol a potahovali ze svých drahých doutníků. Jedna z věcí, které si Tom uvědomil po nahlídnutí, bylo to, že tohle rozhodně bordel nebyl. Zastavil se na okamžik, když se podium zahalilo a rozsvítila se na něj světla. Ozvala se provokativní hudba.

„Dvacet dolarů…“ ozvalo se vedle něj a Tom sebou překvapeně ucukl. Nevšimnul si něčí společnosti. Ušklíbnul se na muže, který měl decentně podtržené oči černou tužkou a tvářil se dost otráveně.
„Co je to, nějaký strip-club, že tu musím platit i za vstup?“ pronesl Tom chladně a jeho pohled stále cukal k podiu přes okna, stále vnímal tu erotickou hudbu, předehru. Pár tmavých siluet se začalo hemžit po podiu, připravovat se na představení.
„Nějak si ten klub vydělávat musí, takže mi dej buď prachy, nebo se seber a odejdi!“ Tom si odfrknul, líně vytáhnul svou peněženkou ze zadní kapsy volných džínů a hodil po nerudném chlápkovi bankovku. Dveře mu byly otevřeny a Tom pomalu vešel dovnitř, pohlížejíc na velký parket před ním. Jako by se čekalo na něj.

Jakmile se za ním zase vstupní dveře zavřely, přešlápnul nejistě na místě a omámeně pootevřel ústa, když se v záři reflektorů objevil ten černovlasý chlapec ve stejném obleku, akorát svůdnost kostýmu teď podtrhovaly ještě pevné, černé podvazky. Tom polknul a nervózně otřel zpocené dlaně do svých kalhot. Bill, teda tak si vzpomínal, že se onen chlapec jmenoval. Jako by čekal přítomnost muže a ihned s ním navázal hluboký oční kontakt. Seděl obkročmo na židli uprostřed. Nohy široce roztažené do stran a vybízivě pozvedl obočí. Tom se ušklíbnul, Billovy rty se zvlnily do decentního úsměvu a konečně otevřel svá ústa, když hudbu začaly doprovázet i slova. Stále držíc s rastou oční kontakt. Věděl, že už jen kvůli němu bude ochotný zaplatit vstup a přijít sem.

It’s a cold and crazy world that’s ragin‘ outside
Well baby me and all my girls are bringin‘ on the fire
Show a little leg, gotta shimmy your chest
It’s a life, it’s a style, it’s a need, it’s burlesce

Tom poznal, že je to na playback, protože slova, která byla zpívána, patřila ženě. Pousmál se pro sebe, donutil své nohy k pohybu a usadil se u posledního stolku hned u podia. Cítil horko ve tvářích, když zaujatě pozoroval Billa, který se tvářil až nebezpečně svůdně a očima lákal nenasytné muže k reakcím. Vrtěl se na židli, jako by byla tvořena přímo pro něj, jeho boky se smysluplně vrtěly do hudby, která Tomovi společně s Billovým počínáním tvořila husí kůži.
E-X-P-R-E-S-S.
Love, sex, ladies no regrets
E-X-P-R-E-S-S.
Love, sex, ladies no regrets

Odbyl servírku krátce, jen zažádal o sklenku griotky a nespouštěje oči s toho skvostu, jenž se před ním nestydatě svíjel, občas sjel pohledem i na ostatní tanečnice. Ale ty byly v porovnání s ním naprosté nic. Obyčejné, stereotypní. Upil ze své sklenky alkohol, když se mu dostalo na stůl a málem se zadusil, když jeho pohled obohatil Billův malý nezadek v krouživých pohybech. V kalhotách, nebo spíše v boxerkách mu začínalo být pěkné těsno, nemohl se nabažit toho malého, dokonalého tvaru přesně do dlaní. Stále nevědomky otíral své upocené dlaně do džínoviny a oplatil Billovi pohled, když se chlapec pro sebe usmál a sklopil cudně pohled.

It’s a passion, and emotion, it’s a fashion, burlesque
It’ll move, goin‘ through you, so do what I do, burlesque
All ladies come put your grown up, boys throw it up if you want it
Can you feel me, can you feel it? It’s burlesque.

Po nekonečných zhruba čtyřech minutách hudba utichla, Bill zakončil představení polohou, kterou Tom zcela nechápal, nebo spíše obdivoval chlapcovu ohebnost. Byl ohnutý přes židli, s jednou nohou ve vzduchu a jeho dlouhé, havraní vlasy dosahovaly až na podlahu. Jeho hruď se zdvíhala neobvyklou rychlostí a samolibě se usmál a olíznul naučeně rty. Tom jen obdivně pohlížel na krásu, která se před ním vystavovala, nechtěl konec, chtěl se dívat hodiny. Ne, chtěl ochutnat to na pohled neodolatelné tělo Billa, chtěl si užívat rozkoš v jeho společnosti.

Nesouhlasně zamručel, když se tanečnice společně středem odebraly dozadu do šaten, v doprovodu bouřlivého potlesku, pískotu, řevu opilých mužů a nemravných poznámek. Tom se nezmohl na nic, jen na rozdýchávání jeho neslušných představ, které se mu celou dobu honily v hlavě. Z nikoho snad takhle hotový nebyl.
Čekal možná hodinu, jestli náhodou se ten zázrak s vysokým sexappealem neobjeví, nepotěší Tomovy touhy. S povzdychem vstal a zamířil na záchod, příroda volala. Opláchnul si ruce, ledabyle utřel do papírových ubrousků a vyšel ven, rovnou k baru. Posadil se naproti barmanovi a poprosil ještě o jednoho panáka. S povzdychem si zapálil cigaretu a zaujatě prohlížel výlohu s alkoholem před sebou.

„Uh, nalej mi jednoho, jako vždycky!“ vyhrknul chlapec s úsměvem na barmana, když se udýchaně usadil k baru vedle Toma. Tom se otočil a překvapeně, a zároveň potěšeně zamrkal. Bill okamžitě hmátnul po sklence s panákem a hodil to do sebe na jeden nádech. „Díky, Emmete…“
„Za nic, kotě…“ usmál se barman a mrknul na něj. Tom si zdvořile odkašlal, aby upoutal pozornost. Povedlo se. Bill natočil směrem k němu hlavu, a když zjistil, kdo sedí po jeho boku, že je to jeho objekt dnešního pozorování, usmál se pro sebe a cudně sklopil pohled.
„Ještě jednoho?“
„Neměl bych…“ zaváhá chlapec a poklepal svými dlouhými nehty po barovém mramoru.

„Krásní tanečníci mají zakázáno pít nějak více?“ zaflirtoval Tom a bez nějakého přemlouvání lusknul na barmana, aby před ně postavil ještě dvě menší sklenky s alkoholem. Bill se krátce zasmál, prohrábnul vlasy a opřel se loktem o bar.
„Mám ještě dvě představení pro dnešní noc, nebylo by na místě motat se na podiu…“ usmál se mile a očima rentgenoval mužovu tvář. Mohl vypadat tak na pětadvacet maximálně. Ostré, tvrdé rysy, oči tak podmanivé, až z toho Billa zamrazilo.
„Copak se tam kolikrát nevrtíš, jako kdybys v sobě už pár deci měl?“
„Jste drzý…“ odsekl Bill, ale stále se usmíval. Tomova přítomnost mu nebyla zase tak nepříjemná. Nasál krátce silnou kolínskou, když se nahnul pro svého panáka.
„Tak to se omlouvám, ale nemyslel jsem to zle, líbí se mi to vaše kroucení, zaujal jste mě…“
„Pokoušíte se flirtovat?“ Bill přimhouřil oči a pohlídnul na Toma přes své dlouhé umělé řasy. Tom pokrčil rameny a dopil svoji dávku.
„Možná…“
„Tak pokračujte, líbíte se mi…“ zasmál se Bill a pohlídnul na podium, kde už se představovalo další taneční vystoupení. Tom se též krátce zasmál.

„Kdy končíš?“
„Jsem tu až do zavíračky a zavíráme ve 3 hodiny ráno…“ povzdychnul Bill a ladně přehodil nohu přes druhou. Toma až fascinovalo jeho ženské chování, byl originální a Tom měl své potřeby. A přítomnost Billa mu to moc neulehčovala.
„To je docela pozdě…“ Tom se na chvíli odmlčel a přemýšlel.
„Bille! Pojď se připravit!“ křikla na chlapce jedna z jeho spolutanečnic, která byla zahalena opravdu skromně. Tom se ušklíbnul – alespoň se neměla za co stydět. Bill jí odpověděl kývnutím a vstal z barové židle. Podíval se na svého společníka a pozvedl obočí.
„Počkáte?“
„A co za to?“
„Vy jste ten, kdo něco chce…“ vypláznul Bill jazyk, otočil se a vydal se rychlým krokem dozadu do šaten, nezapomněl u toho kroutit boky – zlozvyk. Tom pobaveně zavrtěl hlavou, objednal si energetický nápoj a byl rozhodnut, že tu vydrží až do samotného konce. Ten chlapec mu za to stál.

O.o

Měl pocit, že samou Billovou provokací ubíhají minuty smrtelně pomalu. Měl dvě krátká vystoupení během těch necelých tří hodin, ale u baru se už neukázal, celou dobu byl zalezlý vzadu, nejspíše s ostatními. Tom z toho byl trochu nervózní, aby nečekal zbytečně. Poslední představení večera bylo ukončeno a hosté vyzváni k odchodu. Tom zaplatil barmanovi bankovkami, dopil svou vodu a seskočil ze židle.
„Pane, budu vás muset vyprovodit, klub se zavírá…“ ozvalo se mu u ucha a otočil se na statnějšího vyhazovače. Už se nadechoval k odpovědi, když vyběhnul z šatny Bill a chvatně ze sebe soukal jednu z vysokých kozaček. Zavrčel a tak tak se přidržel zdi, když málem upadl.
„To je v pořádku, čeká na mě…“ pousmál se, zaměstnanec jen s mručením přikývnul, odebral se vyhazovat jiné opilce, válející se po stolech.

„Dejte mi deset minut, jen se převlíknu a odskočím si tady na záchod se dát trochu do kupy…“ oznámil Bill a úlevně promnul kotníky, když se zbavil bot. „Podržíte mi to, prosím?“ vrazil Tomovi do ruky tašku s věcmi a zamířil na záchody.
„Proč se nepřevlékneš v klidu v šatně?“ pozvedl obočí Tom a bez nějakých výčitek kráčel za ním až na záchody, které už byly prázdné.
„Holky… ony jsou holky, mohl bych je vykoukat…“ zasmál se Bill, odhodil boty do kouta a chvíli se prohlížel v zrcadle.
„Ach tak…“ přikývnul chápavě Tom a protočil lehce očima. Odložil tašku s věcmi vedle na umyvadlo a zapřel se dlaněmi vedle Billa, sledoval jej přes zrcadlo.

„Co vlastně po mně chcete?“ zeptal se Bill s úšklebkem na rtech a soustředěně sundával umělé řasy z víček a trochu ubral na celkovém make-upu. Samozřejmě, že věděl, o co Tomovi šlo, takhle jej lákalo už plno mužů, ale Tom byl prostě výjimka, kterou i sám nedostupný Bill nechtěl promarnit.
„Řekněme, že bych nám chtěl oběma zpříjemnit noc? Jsem schopný třeba i zaplatit. Víš, nejsem zvyklý takhle dolézat, ale… u tebe se mi to nějak vymklo z rukou…“ pokrčil Tom upřímně rameny a Bill se zazubil.
„Nejsem děvka z bordelu…“
„Nejsi, to já vím…“ přikývnul vědomě Tom.
„A přesto naléháte…“ Bill odstoupil od zrcadla a opřel se o zeď za sebou, stále pozorujíc Toma, který založil ruce na prsou a protočil očima. Bill se zasmál. „Otočte se…“ poručil Bill, když zahákl palce o upnuté, latexové kraťasy.
„Proč bych měl? Jsem taky muž, nemáš nic, co bych neviděl…“
„Myslíte?“ Bill zvedl pravé obočí a zaculil se pro sebe. „Ještě mi můžete pomoci…“ Tom polknul a stále pozoroval chlapce, který si provokativně přejížděl prsty po lemu látky a špulil pusu. Tom neodolal, třemi kroky už byl nalepený na Billa, ani centimetr je nedělil.

„Proč mi vykáš?“ šeptnul už rozdrážděný Tom a dlaněmi uchopil chlapcovy úzké boky, které se pod dotekem vybízivě zavlnily.
„Já nevím, že by ze slušnosti? Která ti očividně chybí, když mi od samého začátku tykáš…“ ušklíbnul se Bill a ruce nejistě položil na Toma, který byl o dobrou hlavu vyšší. Vnímal tření jejich těl a cítil se tak zatraceně dobře v jeho rukách, tak bezpečně a rozrušeně zároveň.
„Tak mi říkej Tome…“
„Okey, Tome…“ vzdychnul Bill, cítil Tomovu nohu, jak tlačí proti jeho rozkroku. Naklonil hlavu mírně do strany a pootevřel v tichém stenu ústa, která hned vzal do zajetí Tom. Jazykem přejel po sladkých polštářících a doslova zamlaskal nad jejich plností. Bill spokojeně zavrněl, když se Tomův jazyk začal dobývat dovnitř, plenit jeho ústa.
„Víš, že může kdokoliv přijít?“ zaúpěl tiše Bill a dlaněmi mapoval Tomovy vypracované paže a omdlíval pod silným odérem jeho parfému.
„Jejich problém…“ zamumlal mu do úst a proplétal chtivě jazyk s protějším. Bill hravě skousával jeho spodní ret a kuličkou od piercingu v jazyku občas zacinkal o jeho zuby. Tom protočil pobaveně očima a rukama sjel na malý zadek chlapce. Stisknul jej v dlaních a Bill tlumeně vzdychnul do jeho úst. Odtáhnul od sebe Toma po chvíli.

„Nic nedělej…“
„Ale…“
„Nic!“ pronesl rázně Bill a sklonil hlavu ke svým prstům, které rozechvěle rozepínaly knoflík od kraťasů. Tom poslechl a pozoroval chlapcovo počínání, vnímal, jak se chvějí nejen jeho ruce, ale i celé tělo. Jak si nervózně skousává ret a přitom tiše funí. Tom poznal nadrženost a zároveň obavy. Když Bill nadšeně rozepnul zapínání, položil si Tomovy ruce na lem oblečení a nechal jej, ať se o zbytek postará sám. Vytřeštil oči, když zjistil, že pod latexem se žádná další látka nenachází. Polknul a pohlížel hladově na Billův rozkrok, který se hlásil doslova o pozornost a uspokojení.

„Copak?“ usmál se Bill laškovně a dvěma prsty nadzvedl Tomovu hlavu zase do své úrovně, aby mu viděl do očí. Tom zčervenal a ze samých rozpaků se přitiskl chlapci opět na rty, líbal jej chtivě a nedočkavě. Nechápal své rozpaky, možná to bylo tím, že se chystal mít poprvé něco s klukem, možná fakt, že před ním stojí někdo jako Bill, ne obyčejná nadržená děvka. Tom většinou byl na dominanci, on bral, oni dávali. Teď mu to přišlo rovnocenné. Bill se usmál do polibků a srdce bilo o sto šest. Začínal být z Toma poblázněný – z jeho vzhledu, z jeho doteků, z jeho osobnosti, z jeho charisma, z jeho kolínské. Byl tak zasněný a omámený z téhle situace, že si ani nevšimnul, že Tomovy mokré polibky se přesunuly na jeho laní krk a uslyšel cvaknutí. Přivřenýma očima blahem sklopil hlavu, aby se podíval po zdroji zvuku a sledoval, jak Tomovy kalhoty dopadly k jeho kotníkům.

„Jsem moc rychlý?“ pozvedl Tom hlavu k Billovi, kterému se najednou jakoby vytratily hlasivky a jen zavrtěl hlavou na znamení, že je vše v pořádku. Jeho ruce zvědavě zapluly pod Tomovo tričko a zaskuhral pod tím, jak se pod jeho dlaněmi rýsovaly svaly, vypracovaná hruď i břicho. Lepší úlovek dneska chytit nemohl. Chvíli jen přejížděl dlaněmi po jeho těle a užíval si to, než zajel k jeho podbřišku a zachytil lem jeho boxerek. Tom v tu ránu ustal, opřel se čelem o chlapcovo rameno a vyčkával na jeho počínání. Bill se chvíli zdráhal, než konečně stáhnul látku z jeho boků, nechal ji spadnout dolů ke kalhotám a zvědavě sjel jednou dlaní níž. Cítil matné ochlupení a přejel po délce horkého, naběhlého penisu. Tom zalapal po dechu a mírně se v bocích zhoupnul.
„Oh, bože…“ hlesnul Bill a rychle stáhnul ruku, jako by se spálil. Tom se v ten samý okamžik přitiskl silně na chlapce a začal jej až zoufale líbat na rty. Bill mu zasténal hlasitě do úst, jak se o sebe otřely jejich vzrušené klíny. Tom podebral Billův zadek. Ten pochopil, vyhoupnul se na svého milence a obmotal nohy kolem jeho pasu, zády stále opřený o zeď za sebou, a ruce spojené za Tomovým krkem.

„Vem si mě…“ zaprosil trhaně a na chvíli se odtáhnul od Toma, který mezitím, co jednou rukou držel Billa, druhou uchopil svůj penis a párkrát po něm silně přejel. Zaklonil hlavu a zavzdychal. Bill jej jen chvíli pozoroval a obdivoval jeho sílu. I když byla pravda, že Bill moc nevážil. Sklonil se k němu a líbal jej na bradu a na krk, který byl zakloněním natažený.
„Oh, ano…“ povzdychnul Tom, narovnal svou hlavu zpátky a nasměroval svůj úd k úzkému vstupu. Chvíli dráždivě přejížděl přes Billovu dírku, než zajel dovnitř špičkou. Bill usyknul, skousnul si ret, ale poslušně držel. Udržoval s milencem oční kontakt a snažil se uvolnit, jak tlak v jeho těle byl větší a větší, jak Tomův penis vnikal hlouběji. Jeden prudší příraz, aby se dostal do chlapce až po kořen, a jeden hrubší příraz, aby Bill vykřiknul tak hlasitě, že to muselo být slyšet až na ulici před klubem.

„V po-pohodě?“ vydechl ze sebe Tom omámeně a své boky stěží držel v klidu. Měl kolem sebe takové horko a úzko, že měl chuť blahem vrnět.
„Neptej se mě, miluj mě…“ povzdychnul Bill oddaně a pokusil se o úsměv. Přitisknul se zase na Tomovy rty, hledal v nich útěchu. Líně s ním proplétal jazyk, mezitím, co Tom si jej pomalými krouživými pohyby začal na sobě pohybovat. Bill funěl a občas nechtěně Toma kousnul, když jej jejich spojení zabolelo.
„To je ono…“ šeptnul Tom, když cítil, jak Bill sám se proti němu vlní a občas poskočí. Chvála dodávala chlapci sebevědomí, odhodlanost. Pevně sevřel Tomova ramena a své přirážení zrychlil. Napichoval se tak na Tomův úd, cítil jej hlouběji v sobě a měl dojem, jako by pod každým přírazem byl větší a větší. Založil ruce za hlavu na zeď a sám zakláněl hlavu pod slastí, která vystřídala ty nepříjemné pocity ze začátku, tu bolest.

„Tome, já už asi… oh…“ zavzdychal mladík, cítil silný nápor v oblasti podbřišku a věděl, že za chvíli exploduje. Sám si sjel do klína a hladil se po svém vzrušení, které sebou přímo škubalo, jak se blížil jeho orgasmus. Hlasitě zakňučel, když se pod jeho prsty a na jeho břiše začala mísit bílá tekutina ve velkém množství. Oddychoval a sevřel pevně víčka k sobě.
„Mhmmm…“ ozvalo se zavrčení a Tomovy boky najednou změnily úplně režim. Najednou se tempo uvolnilo a pomalu, něžně kroužil v Billovi a jeho čelo se krčilo pod stejně dosaženým orgasmem. Olíznul si rozechvěle rty a spokojeně u toho mručel.
Tom pustil Billa zpátky na nohy, na zem a odtáhnul se na chvíli, aby ten bouřlivý orgasmus mohl rozdýchat. Bill se ze všech sil snažil udržet na nohou, ale nezvládal to. Podlomila se mu kolena, a kdyby jej Tom včas nezachytil, skončil by nejspíš na zemi.

„Ale…“ pousmál se Tom tiše a dodal chlapci rovnováhu. Bill se pověsil kolem jeho krku a zasmál se krátce.
„Promiň, potřebuju se trochu vzchopit…“ opřel se o umyvadlo zády a pozoroval svého milence, který se mezitím oblékal.
„Neomlouvej se…“ zavrtěl hlavou a zapnul pásek. Opláchnul si rudý obličej studenou vodou a opět stočil svou pozornost na Billa, který už sám nabral trochu síly. Sundal ze sebe kostým úplně a natáhnul se pro tašku, která obsahovala obyčejné džíny, tričko a mikinu.
„Kam máš teď namířeno?“ zeptal se konverzačně Bill a Tom pokrčil rameny.
„Nemůžu řídit auto, pil jsem, takže spoléhám na menší pension cestou…“
„Můžeš ke mně, je to chvíli pěšky a zadarmo…“ uculil se Bill, hodil věci do tašky, zkontroloval se v zrcadle a společně vyšli pryč z již prázdného klubu. Bill musel odemknout vlastními klíči, aby se dostali ven.
„Jen když mi ráno zatancuješ… nějaký pěkný tanec na probuzení…“ přijal nabídku hned Tom a Bill do něj lehce se smíchem rejpnul. Oba se tedy vydali směrem po delší ulici, pryč od Burlesque, který teď bude nejspíše Tomovým oblíbeným klubem… a Billův byt zřejmě taktéž.

autor: PeTiŠka
betaread: Janule

9 thoughts on “Burlesque

  1. To je perfektní. Naprosto!
    Jak po stylistické stránce, tak myslím i děj 🙂 jen mě trošku mrzí ten jejich přístup, který nastal po milování.
    Hodil by se další díl 😉

  2. ou jes,ten film i povídka jsou svělá dílka. byla jsem na tom s kamarádama-všichni mají věkový průměr 12 a 13 let a strašně se jim líbím. chudák ten co seděl vedle mě  a mýho výstřihu a k tomu viděl to co ty holky dělaly v tom filmu…..furt se mu chtělo na záchod 😀

  3. Tohle bylo úžasné, mě osobně se to strašně líbilo, bylo to krásně vzrušující a podmanivé, prostě skvělá jednodílka =)♥♥♥

  4. Líbí se mi to :)) Moc 🙂 Krásně napsané, hezky rozvedené detajly, vedlejší prvky a hezky popsaný sex :)) Moc milé 🙂

  5. Jeee. To bylo něco kouzelnýho ^^ Rozvedený detaily, všechno… 🙂 Z Billa nebyla kurva, ale tanečník. Zase něco novýho, ne tak často používanýho, v takovémhle typu povídek… Líbilo se mi to, opravdu ;]

  6. Ten Bill..hrozně se mi tady líbil. jeho postava byla úžasně vykreslená, úplně mě tady okouzlil. povídka měla podle mě ten správný nádech. opravdu se to povedlo ! naprosto úžasný 🙂
    doufám, že napíšeš zase něco krásnýho, určitě si to ráda přečtu 🙂

  7. To bylo hezkeee :))) jsem opravdu rada za ten posledni odstavec. Trochu jsem si rikala, jestli to skonci u jednoho cisla a kluci se rozejdou. Opravdu mam radost, ze nikoliv 😉 moc hezka povidka, opravdu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics