Feel me

Nebyla jsem si vůbec jistá do jaký rubriky to umístit, a pořád nejsem..nevadí..xD
Dělala jsem to asi před měsícem, ani nevim, jestli to dokážu nějak vysvětlit, obhájit nebo cokoliv podobnýho..snad jenom to, že si tady jenom nemontuju pár fotek do sebe, aby to pěkně vypadalo, ve skutečnosti všechno vypráví určitej příběh, pomocí detailů a malých věcí, kterých si asi na první pohled člověk nevšimne.. Tahle..grafika není výjimka. Je fakt, že ho tam asi uvidim jenom já, proto jsem to taky dost dlouho držela u sebe ve složce, ale říkala jsem si, že bych na ten blog mohla po dlouhý době taky něčím přispět..x)
Nejsem si jistá, jestli se to zobrazí zmenšený nebo ne, každopádně ve fullview by to bylo nejlepší, dala jsem si s tim rozlišením projednou docela práci..:)
… close your eyes … and feel me …
by Ketty

5 thoughts on “Feel me

  1. Panebože, to je nádhera 🙂 Máš pravdu, akoby to hovorilo príbeh…ja by som si niečo takéto určite prečítala, keby si na to aj písala príbeh 🙂 ♥
    Proste krása a talent 🙂 ♥♥♥

  2. Miluju tvé grafické skvosty, jsi jedna z nejtalentovanějších autorek obrázků na tomhle blogu… 😉

  3. Je to krásné, na mě to působí hrozně něžně, i když tam má Bill asi spoutané ruce, ale myslím, že ta pouta znamenají lásku…=)♥
    Je to takový můj pocit při pohledu na tenhle tvůj skvost =)

  4. Nádhera! Nevím co víc k tomu dodat, protože tohle je fakt šíleně krásné… hrozně moc se mi to líbí, asi hlavně to, že nejsme do tvého "příběhu" zasvěceni, a tak si každý z nás může domyslet něco svého… :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics