Krvavé hrátky

autor: Sebastién

Ahoj, tak tohle je moje vůbec první povídka, co jsem kdy napsal… Nápad přišel ve snu, když jsem měl takové depkoidní období. Sám si nemyslím, že je to nějak dobré, ale nějak se začít musí, že? Budu rád za jakýkoliv koment a předem děkuji všem, co si to přečetli XD BTW: um asi to teda nedoporučuji slabším povahám, nebo těm, co nemají rádi násilí mezi dvojčaty **peace** s pozdravem Sebby ´_´y

**

Černá plyšová pouta uvěznila dredáčovy ruce. Ten se jen usmál do vášnivého polibku. Havraní princezna se od něj odtáhla a dredáč zakňučel. Opřeli si o sebe čela.
„Budeme si hrát, Tomi,“ havraní princezna zvedla levý koutek a prsty přejížděla po Tomově tváři přes rty až na bradu. Tom se jen usmál a chtěl si Billa přitáhnout k sobě, jenže pouta mu nedovolila pohnout rukama.

Bill se na něj usmál a začal mu jazykem šmejdit po rtech a bradě. Když našel ta dvě místa, která hledal, zaculil se a otřel se nosíkem o ten Tomův. Začal laskat jeho ušní lalůček, Tom přivírajíc oči, zavzdychal. Bill zatím nenápadně vytáhl ze zadní kapsy svých nebezpečně uplých kalhot ostrou stříbrnou tyčinku, zabalenou v kusu matného plastu. Líně se zavrtěl Tomovi na klíně, aby se mu líp sedělo, a Tom nemohl hýbat nohama, vydechl mu do ucha a Tom se zachvěl.

„Zavři oči, Tomi,“ zašeptal
Tom ho poslechl. Bill odvíčkoval stříbrnou tyčinku, držíc ji za růžový konec, ji vtlačil Tomovi do kůže pod ret na jedno z těch dvou míst, jež tak pracně hledal. Jakmile Tom ucítil tlak na propíchnutém místě, otevřel oči. Uviděl Billa, jak s radostným úsměvem sleduje jehlu a tlačí ji hlouběji. Bill na něj mrknul a zazubil se, sáhl do druhé kapsy a vytáhl další jehlu. Tom jej bedlivě pozoroval, doufajíc, že Bill neudělá to, na co myslí. Bill ladným pohybem ruky odhodil víčko z jehly, zamířil jím na druhou stranu Tomova spodního rtu a vtlačil ji do Tomovy kůže. Tom sebou začal cukat, ale pouta byla pevná a Bill mu dokonale zaklínil nohy.

„Tomi, neškubej sebou, nebo se to nepovede!“ Tom se nadechl a chtěl něco říct.
„Nic neříkej, nebo se píchneš,“ Bill položil Tomovi prst na rty a potom ho cvrnknul do jehly, Tom bolestně usykl. Bill s úsměvem sledoval svou dokonale provedenou práci. Pak chytl obě jehly najednou a vytáhl je. Tom bolestí přivřel oči a usykl. Bill slízl první kapičky řinoucího se pramínku krve z ranek a usmál se nad tím, jak skvělý je, že se mu povedlo na první pokus napíchnout žíly. Zatímco rozepínal Tomovu košili, sledoval dva pramínky krve, které mu už stékaly po krku.
„Bille, pust mě,“ koukal na to Bill se strachem v očích. Tohle nebyl jeho Bill, ten stydlivý, hodný, něžný Bill.

„Ne, Tomi, tohle byl teprve začátek.“ Zavrtěl Bill hlavou a usmíval se u toho. Prstem mu přejel po břiše, natáhl se do svojí nové kabelky od Diora a vyndal malou bílou krabičku. Líbajíc Toma, z ní vytáhl jakousi placatou věcičku, kterou si trčil do kapsy a krabičku odhodil. S úsměvem se na Toma podíval, ten se třásl a nevěděl, jestli je to vzrušením nebo strachem. Bill se rukama opřel o Tomův hrudník a znovu se k němu natáhl pro polibek. Černovlásek zabořil svoje dokonale pěstěné nehty do Tomovy kůže a sjel s nimi až na jeho podbřišek. Tom se zmohl jen na bolestné vykřiknutí.
„Bille, pust mě! Co se s tebou děje?“
„Chci si hrát,“ pokrčil Bill rameny a vytáhl placatej obdélníček z kapsy a znovu začal Toma líbat na krku. Vybalil onu věcičku z papíru a olízl Tomovu tepnu na krku, cítil Tomův strach. Billovi se líbilo, že teď je on ten silný, že má moc, s mlasknutím políbil Toma pod ucho a odtáhl se. Přejel hranou toho prokletého obdélníčku po délce Tomovy krční tepny. Tom bolestně usykával a z očí se mu začaly řinout slzy, už je neudržel. Bill olízl hlubokou ránu, již mu způsobil a s úsměvem sledoval krev, tekoucí přes Tomovo rameno až na hruď a záda.

„Proč to děláš, Billy?“ zašeptal chvějícím se hlasem.
„Když jsem se dneska ráno probudil, dostal jsem chuť to udělat,“ pokrčil nevzrušeně rameny. Sklonil se k jeho bříšku a líbal jej na něj. S úsměvem se odtáhl a žiletkou mu tam vyryl srdíčko. Po ruce připoutané k zábradlí řízl velký šrám a namočil si prst do jeho krve a na břicho mu napsal B+T=VSL. Usmál se, tohle psali jako malí na zamlžená okna v autobuse. Tomovi už docházely síly a víčka mu těžkla. Billovi zapípal mobil, který mu oznamoval, aby si došel do čistírny pro své oblečení. Usmál se, když si prohlídl Toma, políbil jej na rty a naklonil se k jeho uchu.
„Miluju tě, Tomi,“ kousl jej do ucha, vtiskl mu žiletku do dlaně a chystal se k odchodu.
„Já tebe taky, Billi,“ zašeptal sotva slyšitelně.
Bill se na něj ještě jednou a naposled usmál a políbil ho na čelo a odešel…

**

Bill se probudil celý propocený z toho podivného snu a cítil tlak v rozkroku. Odhrnul přikrývku a nemohl si nevšimnout toho velkého stanu, jenž se mu tam tyčil. Ospale došel do koupelny, kde se svlékl a pustil na sebe proud horké vody, rukou začal třít svůj penis.
Když se zbavil toho tlaku, začal svůj ranní rituál – česání, líčení, oblíkání se. Celou dobu mu vrtal hlavou ten sen, nakonec se usmál a napsal Tomovi SMS. „Přijď za 20 minut do parku na naše schody s červeným zábradlím a vem si tu modrou košili prosím :-*“. Tom mu hned odepsal, že tam bude. Bill si zabalil plyšová pouta, která od Toma dostal před dvěma lety k narozkám, přihodil ještě nějaké jehly a krabičku žiletek. A pak si spokojeně mířil do parku za Tomem.

autor: Sebastién
betaread: Janule

29 thoughts on “Krvavé hrátky

  1. Je to zajímavý a konec se mi docela líbil, zkus sem postnout nějaký další tvoje dílka, ráda si je přečtu 🙂

  2. Tebe znám z komentářů, komentuješ mi povídky 🙂

    Jestli je tohle tvoje první povídka, tak se mi líbí, jak je napsaná 🙂 vypadalo to dost strašidelně xD jen by mě zajímalo, jestli tím Toma zabil nebo ne xD

  3. Oh, Sebby, mně se povídka hodně líbila. Je to první příběh, který od tebe čtu a určitě by mě zajímal i nějaký další. Budu doufat, že se tady na blogu zase další oslovující povídka od tebe objeví…
    Ale takto mi trýznit Tommyhoooooo?♥ Nééé! Mě to bolelo spolu s ním. Pak jsem si na chvilku oddechla, říkám si sen… Jenže "milý" Bill to myslí vážně. Ptám se stejně jako Terinka. Ale odpověď je asi jasná.
    Hezké, opravdu jsem neodolala si povídku přečíst! 😉

  4. o.O ty jo teda to jsem opravdu nečekal wow XDDD děkuji vám všem XD *červená se* ted se nebudu bát napsat další XD
    Kyra: další?? až tak? no já zatím nic jiného nemám nikdy by mě nenapadlo že něco napíšu a že by to vůbec někdo četl ale ted mě moje "milovaná" sestřička (který sem vysvětloval 2 hodiny co to vůbec TWC je pže mi tam podsouvala porát jak bill a tom se vyspěj s jednou holkou a pak zase s jinakou atd atd XDD) přivedla na zajímavý nápad na vícedílku ted jen to skusit napsat (ovšem jestli se k tomu dokopu kvůli času a mé pohodlnosti a závyslosti na čtení tady XD)
    Leki: děkuji XD
    Schemetti: děkuji XD no jako pro mě tom umřel ae je jen na tobě jak si konec domyslíš  😉
    sexytwincestkaulitz : XDD yeah taky ho lituju ae tak život je krutej XDDD
    Ondina: děkuji děkuji velmi moc  *klaní se*

  5. To víš, a taky tomu dává velký plus to, že seš kluk, to se pak čtenářky sypou xD a KOMENTUJOU, což je v poslední době někdy zázrak xDD
    A vícedílku chci od tebe vidět 🙂

  6. Schmetti: je ted koukám že sem ti zkomolil trochu nick tak se omlouvám XDDD
    njn já dycky řikal že my kluci to máme lehčí soucítím s vámi slečny XD yeah doufám že ji stihnu napsat dřív než ji zapomenu XD a děkuji ještě jednou XD

  7. [9]: děkuji XDDD no konec si raději domysli sama pže já bych to akorát tak zkazil
    [10]: XD fajn fajn XDD no ale najdou se mezi nápi i vyjímky *ukazuje an sebe* XDDD jop jop už si píšu osnovu do bločku XDD ale Erinák mě tu otravuje at ted nepíšu že musíme něco nakrestlit takže přepisovat začnu asi o vejkendu XD

  8. První? O_o I když… pamatuju si mojí první a tam umřel zase Bill 😀 Já krev miluju a když někdo někoho trápí, teda, spíš dvojčata, tak jsem se na to okamžitě vrhla a nelituju 🙂 MOc se to povedlo! Doufám, že budou další! XD

  9. No totok. Autora vůbec neznám, ale toto mě dokonale rozeskalo. Mě se ulevilo, že se mu to jen zdálo a Billien pak toto vykombí nakonec….tak to je v pytli. Já se jdu asi picnout. Ale musím uznat, že to bylo výborný. Doslova jsem to zhltla a musím jen a jen chválit. Ještě spoustu toho napiš 🙂

  10. nějakou povídku napíše kluk, a kolik komentářů tady najednou!

    Co bych řekla… na to, že je to tvoje první povídka, je to vcelku dobré. Ten konec se ti povedl. Jen – nemůžu si pomoct, ale ty zdrobnělinkové jména se mi tam moc nelíbily. Přeci jenom, když už to měla být tvrďárna, mohl jsi tomu dodat větší brutálnost na to, že je to tak kratičká povídka.
    Každopádně určitě piš dál, pokud tě to baví. 😉

  11. Chápu Billa, taky bych asi měla chuť někdy Toma trochu "zlobit" 😀
    Musím říct, že se mi ta povídka líbila, i když je tvoje první a byla kraťoučká. I zdrobněliny jejich jmen bych pochopila…asi to mělo nějaký specifický, sadistický význam 😀 😉

  12. [18]: ty pomlč XDDDD
    [19]: wow měli bychomse dát dohromady to je určitě znamení XDD
    [20]: děkuji
    [21]:  ou autor je neznámí tepr začal autorovat XDD a jinak strašně mega moc nejvíc děkuji XD
    [22]: děkuji XDD
    [23]: žhe takové nefér to je chudáci pak tady holky co píšou dýl a úplně dokonale….a óká když tvrdárna tak bez zdrobnělin příště XDD (ae jko bill musil žikat zdrobněliny pže mu nedocházelo co dělá XD)
    [24]: děkuji děkuji XD
    [25]: obdiv? prosi vás slečno to si opravdu nezasloužim je tu spousta lepších jež si ten obdiv zaslouží…XD a pokračování? asi ne u mě takhle ten sen skončil a svým  fantazírováním bych to ještě zkonil XD

  13. Tak tohle byla bomba, přestože komentář píšu až ted k této povídce již jsem se vrátila několikrát, líbí se mi tahle tématika a tvoje pojetí. Vážně dobré, ráda si od tebe někdy ještě něco přečtu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics