99 Luftballons

autor: Lenna W.K.T. & S.
Trošku jsme se nechaly strhnout k nedostatkovému zboží na twcblogu. Slash Andy/Bill se tu opravdu moc neobjevuje a nám se tenhle pár opravdu zalíbil.
Nuže, pojďme se s Billem a Andreasem svézt na 99 balóncích vysoko do nebes a nechme se poučit od opravdových mistrů! Lenna & S. 😉
pairing: Bill/Andreas
125
„Polez, dělej.“
„Počkej, rozbijou se mi ty pivka,“ štěbetali dva mladí chlapci, když lezly do jejich domku na stromě.
„Kde je Tom?“ zeptal se blonďatý chlapec.
„Hm, myslím, že někde randí,“ odpověděl zamyšleně ten černovlasý. Jeho starší dvojče Tom je strašný sukničkář.
„To je hajzlík. Ojíždí všechny dobrý baby v okolí.“ Stěžoval si Andreas.
„No jo no, stejně nevím, co na tom vidí,“ zaksichtil se zhnuseně Bill.

Bill byl nevinný a křehký jak ptáče. Navenek. Ovšem uvnitř to byl rváč, silný, mladý dospívající muž. Teda… pubertální chlapec. Mohl si říkat muž ve svém přelomovém věku? 13 let a 8 měsíců… Bylo to nedůležité. Bill se cítil plný energie a optimismu.

„Co na tom vidí?“ vyjekl nadšeně Andreas. Strčil Billovi do zadku a ten popolezl po dvou klaccích na pofidérním žebříku. „Bille!! Šukat holky je největší zábava, co může být!“

Andreas uslyšel jen nesouhlasné zavrčení.
„Jo? A ty to víš odkud?“ otočil hlavu Bill dolů na svého nejlepšího kamaráda. Slunce prosvítalo mezi korunami stromů a lehce studený vánek laskal jeho tváře.

Andreas zčervenal.
„Odkud?“ skousl si spodní ret. Bill se nepřejícně ušklíbl. „Georg to říkal.“


„Hahahahahahahahahaha!“

Smích. Šílený smích. Když se Bill začal smát, hýkal jako splašená kobyla. Andreas protočil oči.

„Prosim tě, vždyť Georg taky ještě nešukal.“ Billem zatřásla další vlna vzteku a jednou rukou si otíral slzy. Pak se dál věnoval lezení. Když vylezl úplně nahoru, otevřel dvířka a vlezl do jejich malé boudičky. Pomohl s Andreasovým batohem a zabednili skoro všechny skuliny, aby na ně dospělí neviděli.

„Jak se ti povedlo to sehnat!“ podíval se zvědavě do batohu černovlásek. Dvě láhve vína a pro každého tři piva. Skvěle.

„Táta,“ pokrčil rameny Andy.
„To ti to jen tak dal?“
„Ne, zapomněl, že to ještě máme doma, dneska přivezli nový alkohol na ty jejich večery, a to nikdy nedělal. Tak jsem si to vzal. Myslím, že na to ani nepřijdou.“
„A není to prošlé?“

„Ne-e, kontroloval jsem to,“ černovlásek věnoval láhvi vína nevěřícný pohled, než ji otevřel.

Přišel si trochu paranoidní, ač ten význam slova moc nechápal. Používali jej jeho rodiče a jemu se ten výraz líbil, proto ho používal.

„Kurva, jsem si málem vrazil vývrtku do břicha,“ zavrčel a klepal svou levou rukou, jak vytahoval kolek.
Měl ji odřenou, myslel si, že si zadřel třísku. Andreasova vývrtka byla tak stará a dřevěná!

„Blbče,“ zasmál se blonďák a ukradl Billovi víno z rukou. Dlouze si loknul.
Cítil pálení na prsou. Víno.
„Hey, já si to otevřel, tak budu pít první!“ křičel Bill, rádoby se vztekal a chmatal po Andym. Ten se smál a uhýbal náletům Billovy ruky.
Bill ho jednoduše bavil. Stačilo být vedle něj a člověku se prosvětlil všední den plný nesnesitelné školy nebo otravně nudného víkendu a podobně. Hýkající kůň. Tak říkal Andreas Billovi. Andy miloval koně. Andy miloval… Billův smích.

Andreas spadl na rádio a spustil tak cédéčko. Malým dřevěným bunkrem se rozezněla hudba Billovy oblíbené zpěvačky. Bill zbystřil. Zajiskřily mu oči a on vyskočil pár centimetrů do vzduchu.

„Nena!“ zatleskal nadšeně. Andy vykulil oči.
„Vole, pozor! Ta chata je pochybná!“
„Hovno,“ zazubil se Bill a začal radostně poskakovat. Sršel skvělou náladou. Zpíval.

„99 Luftballons, ihrem Weg zum Horizont, hielt man für Ufos aus dem All, rum schicke ein General…“

„Hele, ty ufone z vesmíru… Pij.“ Andy mu zaklepal na hlavu a podal mu láhev. Bill se mocně napil. Hned na to se zakřenil.
„My se poblejem.“
„Musíš umět chlastat,“ brouknul Andy a otevřel si druhou láhev. Obě byly stejné. Sladké, ale silné bílé víno. Nebylo těžké na žaludek.
„Já to právě moc neumím,“ začervenal se Bill.

„Ty jsi vážně slušňák, Bille,“ mávl nad ním rukou blonďáček…

„Musíš mě naučit tolik věcí, Andy… ah!“ vzdychl Bill a praštil sebou mezi polštáře na zemi. Bouda se zakymácela.
„Jo? A co třeba?“ Andy pustil hudbu hlasitěji a sedl si k černovláskovi.
„Tak v první řadě pít alkohol,“ zakřenil se Bill znovu. Strčil si polštářek pod pánev. Bylo to pohodlnější. Andy protočil očima, jak on nenáviděl být učitelem. Připomínalo mu to dětské hry jeho, Billa a Toma na rozlehlém poli plném slunečnic u dědečka na prázdninách. U dědečka o dva domy dál, než byly ty jejich.

Andy se zasmál.
„Čemu se směješ?“ Bill do sebe nalil další doušek.
„Vole, vzpomínám na to, když jsme byli mladí,“ pravil vážně. „Chci, aby nám bylo deset.“

„Jo,“ zasmál se Bill. „Neměli jsme žádný problémy. Tom běhal za mnou, abychom si hráli a ne za holkama. Teď? Jsem mu ukradený.“ Bill se pořádně napil ze své láhve, trošku podsadil pánev a protáhl se. Tričko odhalilo jeho šíleně pohublý podbřišek. Pak se zavrtěl.

„Kdybys jen věděl, co prožívá. Musí to být dokonalost,“ skoro se až zasnil Andreas. Bill jen protočil oči.

„Mohl jsi jít s ním, když mi tu básníš o sexu,“ Bill se dostával do nevrlé nálady. Záviděl všem těm holkám, co byly s jeho dvojčetem. Nesnášel je.
„Co ti přelítlo přes nos zase??“ ohradil se Andy a položil flašku vinné tekutiny. Vytáhl z tašky dvě láhve piva a otevřel je.
„Nic. Jen žárlim na ty holky, protože si mě Tomi nevšímá.“

„Tak si taky najdi někoho, s kým randit…“ pokrčil rameny Andy.
„Jo? A ty nemáš holku na sex proč? Oba vypadáme jak gayové, a taky nám to dávaj všichni pekelně sežrat,“ zabručel Bill.
„Díky, že mi to připomínáš.“
„Já ti to ale za zlý nemám,“ nakrčí nos Bill. Líbilo se mu, jaký Andy je. Byl to kamarád.
Proti svému jedinému nejlepšímu kamarádovi by neměl nic, ani kdyby… Billa zrovna nic nenapadlo, ale prostě řečeno; Andy byl skvělý kluk, ať byl jakýkoliv.

Bill se napil piva. Na jeden nádech do sebe hodil půl láhve a krknul si. Andreas se zamračil.
„‚Pardon‘ říct neumíš?“ připomenul mu slušné chování. Bill to ignoroval, natáhl se ke kazeťáku a naladil klidnější hudbu.

„Nauč mě se líbat, Andy.“

„Co- cože?“ zakoktal, div se nezalknul.
„Nauč mě líbat, neumím to,“ zopakoval klidně Bill.
„Myslel jsem, že si se už líbal.“ Bill razantně kroutil hlavou.
„Ještě ne. Naučíš mě to?“

„Jsi si jistý, že zrovna já? Myslím, že… Třeba, kdybyste s Tomem. Víš, ty holky z devítky? Ty dvojčata, taky se prej učily líbání spolu, myslím, že bys měl říct spíš někomu, komu věříš.“
„Věřím ti,“ nehodlal si to nechat rozmluvit. Přisunul se blíž k Andymu.
„No tak, nenechal bys přece kámoše ve štychu,“ píchnul do něj prstem. Andy si povzdychl a vzal Billa za krkem.
„Dělej to, co já, spíš to nech na mně, až se na to budeš cítit, připoj se,“ brouknul Andy a pomalu se k němu přibližoval. Opravdu si to nerozmyslíš?“ Bill naposledy zavrtěl hlavou, a pak už nechal Andyho, ať spojí jejich rty.

Bylo to zvláštní. Takové měkké a hebké. Trochu suché… Andy by mohl používat balzám na rty, pomyslel si Bill.

„Uvolni se…“ zašepotal Andreas a konečky prstů hladil Billovu kůži na krku, kde měl čerstvé tetování znaku jeho garážové kapely. Bill se zachvěl a uposlechl. Andy se znovu otřel o jeho rty a mezi ty své vzal Billův spodní. V Billovi se vzedmulo cosi šimravého, co mu dráždilo oblast žaludku a podbřišku.

Už to nebylo suché. Když blonďák použil jazyk, aby zvlhčil jejich intimní spojení úst, Bill prudce vydechl.

Trochu se osmělil a zamotal prsty do blonďaté kštice. Líbilo se mu to. Andreas rozhodně líbal jemně, ale dráždivě. Přitáhl si jej trošku blíž a zkusil pohnout rty, zajímajíc tak Andyho horní ret a začal trochu sát do sebe. Andy jemně zafuněl. Když Billa ale trochu kousnul do spodního rtu, Bill vyjekl.
„Klid… Mysli na nějakou babu a bude se ti to líbit,“ zabručel Andy. Jenže Billovi se do hlavy ne a ne dostat nějaká baba, ale furt tam trůnil Andreas a jeho vláčné rty. Opět se jejich napůl otevřená ústa spojila a blonďáček tentokrát zaútočil jazykem. Olízl horní ret svého kamaráda, a pak pohladil jeho jazyk. Bill polekaně ucukl, ale nakonec mu pohlazení opětoval.

Po chvíli vzájemného osmělování ucítil Bill ruku na svém boku. Jemně ho hladila a mačkala a jemu se to líbilo. Objal oběma rukama Andyho kolem krku a stáhnul na sebe do měkkých polštářů.

„Ty seš ale mazlík, Bille,“ zasmál se Andy. Bylo tak divné se muchlovat s kámošem, se kterým jste dělal kdejaké blbosti. S kámošem, s nímž trávíte čas ve školních lavicích…
„Mhm, jsem…“ přiznal Bill a rozevřel rty víc.

Dával tím tak najevo, aby Andreasův jazyk neotálel a pronikl hlouběji do jeho tajemné komnaty. Do komnaty, která byla doposud neprozkoumána. A on ji otevřel. Pro Andrease.

„Líbej mě víc…“ zaprosil Bill zoufale. Andyho líbání se mu víc než líbilo. Bylo tak příjemné, cítit to mokro. Tu zvláštní osobní blízkost. Připadal si snad až duševně nahý, když omotával své hádě kolem blonďákova.

„Přijde mi to hrozně zvláštní.“ pošeptal Andreas.
„Jo, to je. Je divný, že mi strká jazyk až do krku můj nejlepší kamarád, ale je to moc dobrý,“ pošeptal slabě se chvějící chlapec.
„Líbí se ti to?“ Andreas si nemohl odpustit lehké pohlazení po chlapcově líci.
„Moc,“ pošeptal a slabě se zavrtěl. Bylo to takové hodně intimní.

Když už doslova strádal na polibcích, přitáhl si Andrease za týl a začal jej líbat sám. Spokojeně u toho zamručel. Doslova se jim to začalo vymykat kontrole.

Andreas se nechal, Billova dominance mu připadala tak usměvavá. Sakra, tolik lidí jej označovalo za křehoučké stvoření, ale jedině on a Tom věděli, jakého ďábla má Bill v sobě.

„Billy…“ vydechl Andy. Ztrácel kyslík. Billovy útoky do jeho krku byly dechberoucí.
„Co?“ pokrčil Bill nohu kolem Andreasova boku. Vsál Andyho jazyk do sebe.
„Pomalu.“
„Nemůžu pomalu. Jsi moc dobrý,“ Bill se nemohl ovládat. Začal lehce kousat. Zuby tahal za Andyho polštářky. Bill dravý a zároveň něžný. Jeho ruce lehce klouzaly po blonďákových zádech.

„Udusíme se,“ zakňučel Andy.
„Neni to dobrý, zemřít při líbání?“
„Jo,“ přitakal Andy.
„Tak mlč a líbej,“ pošeptal Bill a jejich jazyky zase bojovaly o nadvládu. Po chvíli ale i Andymu přestaly jen polibky stačit. Bill se pod ním kroutil a spokojeně vrněl. Zajel rukou pod jeho tričko a začal jej hladit. Zkusil se přesunout rty na krk, ale Bill jej hned vzal za tváře a nasměroval zpět na rty.

„Kurva, chci… krk,“ Andy nestačil nic říct, poněvadž Bill byl rychlejší a jeho učení se v líbání nabíralo obrátky. Zdálo se, jako by nebyl začátečník, ale zkušený učitel.
„Drž hubu, Andy,“ posadil se Bill.

Andreas vykulil oči. Bill se svlékal! Tahal ze sebe tričko. Tak… nedočkavě. Vrčel nespokojeně, když mu to nešlo.
„Co děláš?!“
„Chci, abys mě hladil a líbal, jako to dělají milenci.“

„Ale…“
„Udělej to nebo prásknu Tomovi, žes mu ukradl jeho oblíbený pornáč,“ zavrčel Bill.
„To je vydírání,“ namítl Andreas a nechal se svléknout z trička. Přilehl Billa. Nemohl říct, že se mu ta hra nelíbila. Ale trochu se bál.
„Já vím,“ začal jej opět líbat.
„Dalo by se říct, že to je zneužívání.“
„Oh, ty chudáčku…“ zamručel, když se Andreasovy rty rozeběhly po jeho ladném krčku.
„To je lepší jak s babou,“ pochvaloval si.
„Blbečku, ještě si s babou nebyl.“

„Nebyl, ale líbal jsem na záchodě malou Hildegardu.“
„Andy!“ vykřikl Bill. Opět jeho smích. „Je jí sedm! Ty seš pedofil!“
„Ty seš pedofil, je jen o sedm let mladší a chtěla to. Donutila mě jako ty!“

„Jestli ti to tak strašně vadí, můžeš přestat,“ zaprskal Bill.
„Začalo se mi to líbit,“ ušklíbl se Andreas a jazykem zajal Billovu bradavku.
„Mně se to líbí už pěkně dlouho… Aaah, tohle je dobrý.“
„Chceš víc?“
„Jo!“

Andreas dělal přesně to, co si přál, aby s ním všechny ty holky dělaly. Stiskl přes látku Billův penis.
„Shit!“ prohnul se v zádech Bill. Andreas skousl bradavku a zopakoval stisk. „Víc, víc!“
„Kozu nebo péro?“

Billova ruka vyletěla a udeřila Andyho do zad.
„Nemám kozy!“

„Právě ti je cucám. Líbí se mi to,“ uculil se.
„Tak je nenazývej kozama,“ prskl Bill uraženě. Hnusila se mu představa koz. Teď si byl jistý, že od kluka je tohle všechno moc dobrý. Andreas opět stiskl Billův penis.
„Penis!“ skoro zakřičel. Tohle byly tak nové pocity.
„Chceš to?“ Andreas skousnul Billův ušní lalůček.
„Oh, sakra, zmáčkni ho ještě.“

Andy mu prudce zajel rukou pod prádlo a pevně stiskl chloubu.
„Ah, ah, jo!“

S Billem se zamotal svět. Bylo to tak žhavé, zoufalé. Dobré. Měl pocit, že praskne.
„Uklidni se, nebo tu omdlíš,“ podotkl Andy protivně. Starost se i tak z jeho hlasu nevytratila.
„Andy! Ticho!“ Bill začal trhat boky. „Vyhoň mi ho!“ Billa už nebavilo se ve svých 13ti letech uspokojovat, přišel si na to tak starý. Ooh, jak trapný je, že to dělá dvakrát denně.

„Zbláznil ses?“ zalapal po dechu Andy.
„Prosím, pak ti ho vykouřím líp, než by to udělala i Anne-Mary,“ zasténal zoufale.
„Oh, ta je pěkná.“
„Prej ho přeblafne každýmu. Udělám ti to líp jak ona. Slibuju,“ vydechl Bill. Cítil ten tlak. To pnutí ve slabinách. Tak příjemné a mučivé.
„Fajn. Dobře, udělám to,“ začne mu rozepínat kalhoty.
„Oh, ano, děkuju.“

Bill se rozvalil v polštářích a zvedl ruce nad hlavu. Protahoval se a mrouskal jako kočka. Nemohl se dočkat, až se jej dotkne ´cizí´ruka, než ta jeho. Chtěl se vytahovat před spolužáky ve škole, že měl svůj první sexuální zážitek. Samozřejmě nehodlal prozradit, že k tomu použil svého nejlepšího kamaráda. A Tomovi jakby smet se to nechystal prozradit.

„Sakra, Bille, proč nosíš tak idiotské kalhoty?“ zalamentoval Andy. Skláněl se nad Billovým rozkrokem. „Kde je jako zip? Vždyť to je jedna velká trhanice. Skládačka kusů hadrů!!“

Andy tak označil Billovo návrhářské umění.
„Drž hubu, šil jsem to sám! Moje kalhoty jsou zasraně cool!!“

„A návod k rozepínání sis neušil? Chceš po mně něco a nemáš ani kalhoty, který by mi to usnadnily.“
„Nepotřebuju zip, jen knoflík, pak si je přetahuju přes zadek,“ protočil oči.
„Víš co? Nech mě bejt. Já už to snad ani nechci,“ zamručel nevrle. „Furt se ti něco nelíbí,“ odháněl od sebe svého kamaráda a snažil se začít ignorovat bouli ve svých kalhotách. Prskal nadávky.
„Jdu se udělat sám,“ ale Andreas jej vzal za ramena a shodil zpět do polštářů, kleknul si nad něj a stehnem začal kroužit v Billově rozkroku.
„Tak to ne, něco jsem tu rozdělal, a taky to dokončím.“ Bill se na něj podíval rozšířenýma zorničkama. Začalo se mu líbit takové dominantní chování jeho kamaráda. Navíc, Andreas dobře věděl, že když hned začne kroužit stehnem v jeho rozkroku, zaboduje.

„A… mi-aah!“ Bill se prohnul v zádech, když Andy silně zatlačil. „Ten zip je falešný! Proto ti to nešlo!!“
„Co řveš?“ smál se jaksi nadrženě Andy. Bylo tak dobré dráždit svého maličkého kamarádíčka. „Ještě tě nešukám.“

Bill prudce otevřel oči. Plápolaly mu v nich plamínky.
„A budeš?“ znovu zasténal a tvrdě se začal přirážet na Andyho nohu.

„Bille, zase neblázni. Mohl by z toho být průser, jsme ještě pod zákonem,“ řekl Andy a nepřestával líbat Billovu hruď a mnout jeho boky.
„Kdo to pozná? U kluka nikdy není poznat, kdy měl svoje poprvý,“ zakňučel Bill, stále pohyboval boky.
„To je taky fakt.“

„Tom si šuká neustále a je mu jedno, že mu je 13!“
„Billy…“ Andymu se začínaly potit dlaně a objevoval hvězdičky před očima. Blikaly mu před očima v podobě kondomů. Učili se to v sexuální výchově: Nikdy nepraktikovat sex bez prezervativu!

„Copak?“ zakňučel Bill.
„Ne- nemáme kondom.“
„Ty už si někdy s někým spal?“
„Ne.“
„Já taky ne. Podle mě není šance, že bychom něco chytili a dítě fakt mít nemůžu, to bys po mně chtěl moc.“

Andreas Billa lehce uhodil přes tváře a prudce spojil jejich rty. Bylo lepší, když Bill mlčel, poněvadž když Bill začal mluvit přespříliš, bylo to nebezpečné pro vaši hlavu. A uši. Nikdy nechápal, proč dvojčata tolik křičí. Tom říkal, že jsou nahluchlí od mala. Beze srandy.

Bill spokojeně zamručel a mazlivě se přitulil. Andymu přišlo, že je to poprvé za tuto chvilku v boudě. Možná.

Slabě se pod ním kroutil. Alkohol odstranil všechny zábrany a Bill si ani nepřipouštěl to, co se mu honilo hlavou. Prostě to chtěl a následky mu byly úplně ukradené. Byl jen slabě nedočkavý. Tolik se mu tohle všechno líbilo. Těšilo ho to, že tu je s ním Andy. Líbilo se mu, cítit kůži svého blonďatého kamaráda na té své a líbil se mu ten pocit, když byl vahou Andreasova těla lisován do polštářů. Bylo to nové a tak dobré.

Ovšem… Bill byl horkokrevný a tato předehra jej začala dost nudit. Rozhodl se, že dále nebude čekat, až se Andy odhodlá zasunout svůj penis do jeho těla, a proto ze sebe Andrease odstrčil a sám sebe vysvlékl ze zbytku oblečení. Horoucím pohledem Andyho vyzýval k tomu, aby se svlékl taky. A Andreas tak udělal. Shodil svršek stranou a Bill roztáhl nohy široce od sebe. Škubl boky nahoru a jeho penis se tyčil nad jeho bříškem.

„Mhm… Andy, dívej,“ olízl si pootevřené rty a pohladil svůj úd po celé délce od kořenu k žaludu. „Je tak horký a tvrdý.“

Andreas se po čtyřech doplazil až k Billovi. Sledoval jej a sám se hladil. Bill ho učaroval.
„Je velký.“
„To je vždycky, když je takhle tvrdý… Sáhni na něj,“ vyzval jej a lehnul si na bok, k Andymu čelem. Sám se začal dotýkat penisu svého kamaráda a ten se znatelně zachvěl. Když vydechl horký dech na obnaženou špičku blonďáka, zasténal.

„Je to dobře, že?“ kouknul Bill svádivě do zelených potůčků, které byly ztmavlé chtíčem. Černovlásek ucítil ruku… CIZÍ ruku na žaludu, a přivřel oči. Když je otevřel, dostal nápad.

„Andy, lehni si naproti mně, na bok, nohama směrem k mojí hlavě,“ navigoval jej. Andreas poslechl. Bill pokrčil, ležíc stále na boku čelem k Andymu, nohu a vystavil svůj penis na obdiv. Sám se přisunul tak, aby měl Andyho penis před obličejem a mohl jej začít laskat jazykem.

„To je asi poloha 69, co myslíš? Já myslím… mhm, jo. Já myslím, že to je poloha 69,“ Bill se snažil si vzpomenout na Tomův porno časopis a kamasutru.
„Já nevím, Billy, ale asi ano…“ šeptal něžně Andy a lehounce se tváří otřel o Billovu intimní část těla. O tu… nyní nejkrásnější. „Chci tě… moc tě chci,“ Andyho hlas se z nestydatého změnil v láskyplný. Bill se uvnitř sebe zachvěl. Pocítil tu změnu. Uchopil Andyho do ruky a něžně políbil špičku penisu. Andy lehce vydechl. Tak jemné rty…
„Jsem šťastný, že to jsi ty… poprvé.“
„Já taky“ Bill zrudnul a dál se věnoval Andyho chloubě. Chvíli jen tak opatrně ochutnával, dotýkal se a pak jej zkusmo vzal jen mezi rty.
„Aahh…“ Andy zasténal a Bill zrudnul ještě víc. Je to dobře? Je to opravdu tak dobře, aby se Andy takhle projevoval? Chvíli na to už věděl, že to opravdu tak dobře je. Andy kopíroval jeho počínání a oba při tom vzrušeně funěli a skučeli.
„Jo, Andy…“

„Mhmjoo…“ hučel Andy a jazykem přejížděl po penisu. Zasunul si Billa hlouběji do sebe, stejně jako to dělal Bill s ním. Bill měl pocit, že by měli brzo přestat, poněvadž tento styl sexu se mu zdál až moc dobrý, a on není natolik dobrý ve výdrži. Vždy mu stačí několik pohybů ruky a je udělaný.

„Andy,“ zakňoural varovně. Stiskl Andreasovi koule a ten zasténal.
„Andy, pojď už do mě,“ zakňoural Bill a políbil jej na žalud. A znovu, pak vzal špičku mezi rty a sál. Nic víc.
„Andy!“ zasténal Bill a cukl boky dál od Andrease.
„Copak?“ kouknul zvědavě Billovi do očí.
„Udělal bych se a já chci, abys měl se mnou sex. Ten opravdový.“

„Tohle je orální sex. Taky sex,“ namítl Andreas.
„To je možný, ale já chci sex do zadku,“ rozhodl Bill a lehl si na bříško. Nenapadla jej jiná poloha. Přišlo mu, že se takhle jeho kamarád dostane nejlépe.

„Jsi si jistý?“
„Jo, chci to. Zkusme to,“ vydechl Bill. Jeho tváře byly stále červené. Možná od studu, možná od horka, které se rozlívalo jeho tělem.
„Billy, koukal jsem jednou na jedno gay porno, a oni tam používali takovej gel…“
„Myslíš lubrikační? To je, aby to lépe klouzalo, myslím, že krém na ruce by mohl stačit, ne?“
„Jo, možná jo.“
„Fajn, v mým batohu,“ šeptnul Bill a na chvíli si lehl na bok a hladil se. Aby se udržel v tom chtíči.

Andreas mezi tím zašátral v batohu a našel jakousi tubu skoro celého krému na ruce.
„To jsi byl připravený?“ Andreas Billa podezříval. Bill zavrtěl hlavou.
„Ne, vždyť si přece mažu ruce pořád. Hlavně ve škole po mytí a psaní na tabuli. Nemám rád křídu na prstech.“
„Jo, to ano,“ Andy přikývnul a vymáčkl si na dlaň skoro půlku tuby. Nenapadlo jej čekat na něho a jednoduše si obsah rozetřel po celé délce svého penisu. Promnul špičku a přilezl k Billovi, který vše sledoval. Na nějakou přípravu prsty si ani nevzpomněli. Možná to ani nevěděli. Znali, jak probíhá sex mezi dívkou a chlapcem, ale sex mezi chlapci až tak dokonale neznali.

Občas jen tak skoukli gay porno, ale v každém pornu byla předehra dlouhá a jim se ta jejich zdála být dostačující. Andreas se opřel o jednu ruku u Billovy hlavy a ten si pod zadeček dal dva polštáře. Pak si přitáhl Andyho pro dlouhý polibek, který by mu dokázal, že je připravený. Andreas nasměroval svůj penis k Billovu vstupu. Nevěděl, zda se soustředit víc na Billův jazyk nebo na svojí ruku směrující jej do Billa, anebo na boky, tlačící se do černovlasého chlapce. Bill se nedočkavě zhoupnul proti Andymu a ten slastně zasténal. Špička jeho penisu se dostala do Billova zadečku a musel říct, že to bylo moc dobré. Bill byl úzký, hodně. Jenže Bill div nezakřičel bolestí. Štípalo to, jako kdyby se mu kůže trhala. Bylo to horké, možná až moc.
„Andy…“ zakňoural. Svaly se mu stahovaly samy od sebe. Bylo to nepříjemné.

„Kurva, Bille, úžasný, co?!“ vyjekl nadšeně Andreas a jeho touha, chtíč a neznalost jej donutily k tomu, aby se boky pohnul silněji a vjel tak celým svým přirozením do Billova těla. Do Billova zasraně úzkého těla.
„Andy!!“ hrdelně vykřikl Bill. Prohnul se v zádech. Slzy mu vytryskly zpod víček. Andreas jej trhal vejpůl. Bylo to tak strašné. Byl plný cizím tělesem. Tak odhalený! Tak nahý!

Z jeho hrdla se vydral vzlyk. Boky cukal dál od Andrease. Držel jej za ramena od sebe a zarýval mu nehty do kůže. Jenže Andy se do něj tlačil čím dál víc. Připadal si trochu poníženě. Že jeho mužská ješitnost, přítomna už od jeho útlého dětství, byla roztržená stejně jako kůže na jeho zadečku.
„Andy, d-o-ost. Prosím,“ zavzlykal. Ruce spadly z jeho ramen a jednou si skryl alespoň rozkrok, který už rozhodně nebyl tak tvrdý jako předtím, a druhou si schoval obličej. Chtěl pryč.
„Strašně to bolí. Je moc velký, pomoc,“ kňoural a tisknul Andyho boky koleny, které se snažil dát k sobě.

Andy byl v mimodimenziální sféře kdesi mezi počáteční rozkoší, slastí a blízkým orgasmem. Přece jen… první sex bývá mnohdy převelice krátký. Panic. Zasune, vysune, stříkne. Přesně tak to popisovali kluci ve škole. Dokonce i Tom se s tím Billovi svěřil. Ovšem kamarádům napovídal, jakou měl výdrž v sexu.

Zavrtěl hlavou. Kdesi v dáli jako by slyšel ozvěnu, byl Billův hlas a… pláč.
„Bille!“ Andy vykřikl. Probral se, jako by ho někdo praštil palicí po hlavě.
„Andy, to bolí! Prosím! Přestaň!“ Bill byl zoufalý. Perly bolesti mu stékaly po tvářích do polštářů.
„Bolí? Ooh, ano. Já…“ Andy nevěděl, co dělat. Byl vystrašený, nechtěl Billovi ubližovat, a zároveň nechtěl vyjít z jeho zadečku.

„Trháš mě. A-a-asi mi teče krev,“ zakňoural. Jeho tělo se zmítalo v bolestivých plamenech.
„Zkus se uvolnit.“ Andy sám posunul boky trochu dále, ale zjistil, že to nejde. Bill ho svíral tak, že se nemohl ani pohnout. Pohltila jej panika.

„Andreasi!“ zakřičel hodně bolestivě. Andy se pokusil znovu posunout boky, ale nešlo to.
„Nemůžu se v tobě pohnout, povol svaly,“ dokonce si i uvědomil, že takhle silné sevření je i pořádně bolestivé pro něj.

Bill se cítil, jako by ho tělo neposlouchalo. Odmítalo cizí předmět. Zkusil tedy zatlačit, jako když je na záchodě, a nejen že Andy se pohnul směrem z něj, ale bolest i polevila. Zkusil to znovu. Trošku jej uklidnilo, když bolest opravdu polevila. Ale i tak se z jeho očí řinuly slzy jako voda z Victoriiných vodopádů.

„Billy, tlač,“ zkoušel jej podporovat Andy. V tuhle chvíli mu to nepřišlo ani směšné. Bolel ho penis a netroufal si říct, jak moc bolel Billa zadeček. Bill stiskl víčka pevně k sobě a zatlačil. Vykřikl bolestí a úlevou, když z něj Andreas celý vyklouznul. Rozechvěl se jako osika.

Andreas se svalil vedle Billa, zíral tupě na něj a třásl se mu spodní ret.
„Zklamal jsem,“ šeptnul spíš jen pro sebe. Sledoval Billa, jak se snaží uklidnit, a natáhl k němu ruku, s níž jej lehce pohladil po tváři. Otočil tak k sobě jeho obličej a střetli se očima.

„Promiň mi to…“
„Andy…“ ševelil Bill. Cítil mravenčení ve slabinách. Cítil se v šoku. Jen vnímal blonďákův pohled a jemné hlazení. Zelené oči jej uklidňovaly.

„Omlouvám se, jsme oba tak nezkušení.“ přivinul si k sobě Billa až láskyplně. Pohladil jej po nahých zádech.
„Promiň, vyburcoval jsem tě, a pak jsem… Jsem takovej idiot.“ Bill se naplno rozplakal. Zadeček ho bolel, cítil tekutinu stékající mezi jeho půlkami. Plakal naplno, srdceryvně. Byl tak ponížený, zklamal, a to ho ponižovalo snad ještě víc.
„Bille, neomlouvej se.“ pohladil ho po vlasech.

Černovlásek se tiskl k jeho hrudi a nepřestával plakat. Blonďákovi to trhalo srdce.
„Něco ti řeknu, ale musíš mi slíbit, že pak přestaneš plakat,“ brouknul Andy. Bill se na něj podíval sklíčeným pohledem.
„Byl to ten nejlepší pocit, co jsem kdy zažil, málem jsem se neudržel. Málem jsem se udělal jen z toho, jak jsi horký,“ šeptal mu do ucha. „A když budeš chtít, můžeme si sex mezi chlapci nastudovat na internetu a můžeme to zkusit znovu, protože já rozhodně chci.“

„Andy…“ zakňučel dojatě Bill a zabořil hlavu do Andreasovy mezery mezi ramenem a krkem. Tiše vzlykal. Andy jej hladil v krátkých vlasech a tiše mu šeptal sladká slůvka, aby ho ukonejšil. Připadal si snad až trapně za to, co dělal. Připadal si jak milenec.

„Chci… chci to zkusit znovu. Chci, aby… aby to bylo pěkné,“ Bill se začínal uklidňovat. Andyho náruč byla tak bezpečná a teplá. Bylo mu dobře. Byla jiná než ta Tomova, Tomova náruč nešla zaměnit ničím. Tom byl dvojče, jeho druhé já. Ale Andreas byl nejlepší kamarád, jeho náruč byla jiná, přesto tak dobrá. Líbilo se mu být objímán Andreasem. Protáhl ruce pod jeho pažemi a přitiskl si Andyho k sobě. Lehce se usmál.

„Bille, máš asi natrženou prdelku, možná by tě to zase bolelo.“
„Chci to vydržet, pro tebe. Chci, abys zase zažil ten pocit,“ lichotilo mu, že Andyho zážitek byl díky němu tak silný.

Přetočil Andrease nad sebe.
„Jen bych prosil více krému,“ požádal. Andy měl pocit, že i kdyby ho požádal, aby si zmenšil penis, pro to malé ptáče pod ním by to udělal.
„Dobře.“

Bill ale najednou zaváhal. Zaváhal, když se rozkročil nad Andreasem a zabolela ho dírka.
„Andy…?“ chtěl se zahrabat hluboko pod zem, bylo mu zase trapně.
„Bolí, že?“
„Jsem trapný…“ vydechl poraženě Bill. Položil se na Andrease celým tělem a odpočíval.

Andreas jej pohladil na bocích.
„Něco zkusím, jo?“ zeptal se Billa a ten jen němě kývnul. Andy jej pohladil po zadečku a opatrně se prodíral jeho půlkami až k dírce, pomalu ji hladil a Bill se pomalu uvolňoval, skoro usínal, když ucítil Andyho prsty v sobě. Trošku se posunul výš, aby měl Andy lepší přístup. Andy pomalu pohyboval prsty.
„Zkusíme to jako v tom péčku, jo?“ roztáhl prsty a Bill bolestně zakňoural. Ale přikývl. Andy pronikl prsty hluboko do Billa a různě s nimi kroutil. Bill opravdu byl klidný a uvolněný, dokonce ztěžka dýchal a Andy pomalu cítil jeho penis tlačící ho do boku. Blonďáček nahmatal bouličku a ze zvědavosti na ni přitlačil. Bill slastně usykl, zasténal a jeho tělo se propnulo.
„Tam, tam to bylo moc dobrý!“

„Jo?“ vláčný polibek obšťastnil Billa. Dostal polibek za ucho.
„Andy, ano, tam!“

Andy teda přejel znovu po onom místě a usmál se tomu, jak Bill sténal. Zněl jako nakopnuté štěně, které prosí o střechu nad hlavou. Jenže Bill prosil o to, aby Andreasovy prsty přejížděly po tom příjemném místě uvnitř něj.
„Roztáhni je…“

Andreas se rozhodnul naslouchat Billovým potřebám. Roztáhl prsty a Bill přidušeně vydechl. Slabě se napřímil. Počkal si, dokud se prsty zase nedotknou toho místa a sám přirazil na prsty svého kamaráda.
„Oh můj bože. Aaah…“ zaklonil hlavu. Elektrický proud jezdil celým jeho tělem od hlavy přes bříško až po bod v jeho prdelce, penis a zpět.
„Andy, to je dobrý, tam tlač.“ Zakňoural Bill a kňoural stále víc. Začal slabě hopkat na Andyho prstech a chlapec pod ním šokovaně sledoval žhavou podívanou. Bill svíjející se ve slastné křeči mu najednou připadal lepší než představa rtů Anne-Mary na jeho penisu. Bill byl najednou ze všech nejlepší. Bill sténal a hekal jako ta nejlepší pornoherečka.

Pomalu roztahoval a stahoval prsty, dokud už nemohl vydržet ten tlak a prudce shodil Billa pod sebe.
„Tlač tam a víc krému,“ upozornil Bill, který se hned zapřel o stěnu stromového domku, aby se mohl dál narážet na Andyho prsty.
„Oh, sakra… Aaah… Andy… Bože, jo!“

Andreas si myslel, že Billova dravost, s jakou pohlcoval jeho prsty do svého zadku, mu jeho ´mini´končetiny na rukou zlomí.
„Kurva, Andy! Máš tak… aah, velké… dlo-dlouhé prsty, kurva, Andy!“

Bill byl jako smyslů zbavený, téměř seděl na Andyho prstech a nemravně sténal a nestydatě si třel bradavky. Andyho penis lehce škubal, nemohl se dočkat, až zajede do té horkosti. Až si bude Billovo tělo brát, protože Bill chce, aby si jej bral. Vzal. Aby ho…

„Šukej mě!!“

Bill chlípně diktoval. Nechtěl dál čekat, blonďákovy prsty byly zasraně málo. Chtěl, aby se o jeho slastné místo v jeho zadku otíralo něco mnohem většího a tvrdšího. Tepajícího a žhavého.

Andreas na nic nečekal. Vyndal prsty a Bill nesouhlasně zasténal. Zbytek krému si natřel na penis a ruce otřel o Billův zadeček. Sklonil se nad Billem a pomalu zasouval. Bill byl mnohem roztaženější a nažhavenější, takže bolest ani cítit nechtěl. I když to bolelo hodně.

„Bolí to?“ raději se zeptal.
„Jo, jako sviňa, ale dotkni se mě tam. Prosím,“ zakňoural Bill a podsadil pánev. Andreas zajel mnohem hlouběji a kroužil boky. Chtěl najít to místo, kde se to Billovi líbilo. Navíc chtěl počkat, jestli si Bill třeba trochu nezvykne. Ten ale zalapal po dechu.
„To je ono, tam. Přiraž tam, pořádně!“ vypadal jako smyslů zbavený. Andy se tedy konečně také poddal té slasti a přivřel oči. Začal se v Billovi pohybovat a ani se neopovážil pohnout pánví jinak než do Billa a ven.

Bylo to tak dobré, těsné a horké. Vlhké od krému. Tak zasraně dobré.

„Bille, kurva…“ silněji přirazil, ale věděl, že párkrát udělá ten samý pohyb a bude konec.

„Andy… A-Andy, do-dotkni se ho! Prosím“ Bill zakláněl hlavu. Cítil zvláštní škubání uvnitř sebe, které znal ze své zkušenosti honění se. Vždy mu penis klouzal v ruce, jako by byl živý. Byl vždy tak mokrý…

„Když… šu-šukáš… holku… musí to… klouzat!“
„Andy drž hubu, šukáš teď mě!!“ Bill měl vztek. Zvedl nohy kolem Andyho boků a silně stáhl svaly kolem jeho penisu. Schválně. Nikdo nemůže být lepší než on, proč jen to Andreas říkal?? Bill byl znepokojený, vyhledával Andreasův energický pohled, ale ten hluboce zachrčel a mocně vyvrcholil do Billova zadku.

„Oh do hajzlu!“ Bill se prohnul. Byl tak blízko, ale protože jeho kamarád vyvrcholil, asi bude mít smůlu. Zadek ho od stažení bolel, ale nutně potřeboval orgasmus. Sjel si rukou do klína a pár rychlými tahy se přivedl k orgasmu.

Andreas, který až doteď byl mimo tento svět, teď vykulil oči. Bill si olízl rty, zatímco jeho řasy se chvěly, když si užíval orgasmu. Vypadal tak delikátně.
„Kurva, Bille…“

Bill jen cosi zamručel a lehce se pod náporem rozkoše prohnul v zádech. Pomalu v něm doznívaly poslední záchvěvy extáze. Cítil mravenčení ve slabinách. Kdesi v duši si připadal smyslný.

„Jsi krásný…“ šeptal měkce Andreas a sledoval třepotající se Billovy řasy. Sledoval jeho vyprahlé rty, které přímo žadonily o polibek.
„Mhm…“ Bill zavřel oči a uvolnil své tělo pod Andym. Ten z něj vyklouznul a lehl si vedle něj.

„Oh, přál bych si vidět, jak to vypadá, když ze mě vytékáš,“ zablábolil a přitulil se k Andymu. Chtělo se mu strašně spát. Pohladil jej na břiše, dokud se nesetkal se svým semenem. Smočil v něm prsty a přejel s nimi Andymu po rtech. Chtěl, aby ho ochutnal.

Andreas se nepřestával dívat do jeho očí a olízl si rty. Bill nechutnal rozhodně špatně. Olízl i jeho prsty a pohladil jej po tváři.
„Děkuju za pěknou lekci.“
„Děkuji za naše poprvé,“ odpověděl Andreas. Bill se mátožně posadil a rozhlédl se. Pak se usmál.
„Nechal bych tady to víno na příští posezení, docela by se mi líbilo, kdybysme zavedli něco jako „Každosobotní lekce v domku na stromku s pár loky vína.“ usmál se Bill.

Andreas hledal věci kolem sebe. Jaksi nebyl schopný začít po takové sexy akci komunikovat tak rychle, jak bylo Billovým zvykem. Bill mluvil a mluvil. Bill vlastně mluvil pořád, jen když spal, tak mlčel. Andy v duchu politoval Toma, že musí Billa poslouchat celý den. I když Andy byl na to zvyklý taky. Řekl si, že by se mohli vydat za svým kamarádem do polí. Tom říkal, že bude pouštět draky a chce pořádat piknik.

„Ooh, Andy, víš… já myslím… myslím, že když jsi mě tak jemně hladil, cítil jsem v břiše 99 balónků.“

autor: Lenna W.K.T. & S.
betaread: Janule

9 thoughts on “99 Luftballons

  1. Přiznávám, že jsem si chvilkama připadala jak pedofil, ale bylo to úžasné =)
    Chudáčci nezkušení, malí, ale nakonec si to užili =)♥

  2. No teda! Musím se přiznat, že já tenhle pairing sázadně nečtu, protože se mi vážně nelíbí. Ale ve VAŠEM podání…nejde odolat. Tohle bylo orpavdu skvělý " <3

  3. taky jsem to původně nechtěla číst, ale naštěstí jsem to udělala. Hlavně ten začátek je perfektní, každou chvíli jsem se musela chechtat. Super!

  4. a já se bál že když budu číst něco takového budu z toho mít špatnej pocit XDDDD ale opak je pravdou XDD…wow krása

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics