No one is innocent I – Chocolate love 7.

autor: Catherine & Sch-Rei
(Tom)
Trošku přivřu oči. Moc bych chtěl, aby s námi někam jel, mohl bych ho víc poznat. Líbí se mi, jak se mě dotýká, jen snad… Nejde to tak moc poznat. Pousměju se. Vím, že by rodiče byli nadšení, kdybych si tam někoho dovedl, kdyby jel Bill s námi. Jsou rádi, když s námi třeba jede i Andreas a tak. Jsem si jistý, že z Billa by byli nadšení.
„To vůbec nevadí. Jsou fajn. Jsou vždycky rádi, když si s nimi na výlet nebo dovolenou beru i někoho jiného. Rádi poznávaj nový lidi nebo moje kamarády. Holt, jsou takoví,“ zasměju se, pohladím ho konečky prstů po hřbetě ruky, kterou se mě chystal zase pohladit. Zamrkám, kousnu se do rtu. Otočil hlavu do strany a usmál se na mě. Přímým pohledem mi hleděl do očí a hladil po dlani.
„Dobře, musíš mít opravdu fajn rodiče.“ Pokrčím rameny.
„To uvidíš sám,“ řeknu potichu a mrknu na něj. Usměju se. Mám strašně zvláštní pocit, když je takhle blízko, když se mě dotýká. Musím přiznat, že ten pocit je ale doopravdy pěkný, líbí se mi.
„Můžu ti… něco říct?“ řeknu potichu a víc se k němu přitáhnu. S úsměvem sklopím pohled a přivřu oči.
„Samozřejmě,“ usměje se a pohladí mě po každém prstu zvlášť.
Usměju se.
„Víš, ona to asi není žádná novinka, už podle toho, jak se k tobě chovám, ale… Líbíš se mi,“ vydechnu. Usmál se a zamrkal. Vypadal… překvapeně.
„Já se ti líbím?“ Usmál jsem se a nechal si skouslý ret.
„Víš… ono to zní možná divně, ale… Prostě od včerejška si se mi nějak vryl do mysli, a ne a ne myslet na něco jiného.“ Koukám někam do země, ale usmívám se.

(Bill)
Zamrkám. To jako… fakt? Opravdu cítí to, co já? Je to zvláštní. Známe se jeden den, ale přijde mi, jako že ho znám roky. Kousnu se do rtu, nasucho polknu. Přemýšlím, párkrát se nadechnu a vydechnu. Chytnu ho jemně za ruku. Má veliké, silné dlaně. Líbí se mi. Už si ani neuvědomuju, že ho hladím. Je to takový… Přirozený pohyb. Jsem rád, že se necuká, ale drží.
„Víš… Já to cítím stejně.“ Řeknu tiše a odhodlaně se mu zadívám do očí. Jsou moc krásné.
Tom ke mě zvednul pohled a zamrkal.
„Vážně?“ šeptl. Bázlivě přikývnu.
„J-jo… Myslel jsem na tebe.“ Odpovím stydlivě a skousnu si ret.
Tom se ke mně opatrně nahnul a s přivřenýma očima mi dal něžnou letmou pusu na tvář. Zase se odtáhnul a podíval se do země. Bylo to… Něco strašně moc krásného. Když se mě dotknul rty na tváři, cítil jsem se jako na horské dráze. Byl to hodně silný pocit. Strašně nádherný. Cítil jsem dotek jeho rtů snad v celém těle.
„Tomi?“ Usměju se a pohladím ho volnou rukou po tváři. Zvedne ke mně pohled a zamrká.
„Ano?“ šeptne, dívá se mi do očí.
„Známe se od včera a já mám pocit, že se známe hodně dlouho.“ Prsty s ním propletu.
(Tom)
Lapu po dechu, vůbec nevím, co mám říkat. Tohle mi nikdy nešlo. Popravdě… ani jsem tohle nikdy nezažil. Ano, jsem rád, že Bill může opětovat to, co já mu můžu dát v tuhle chvíli.
„A myslíš, že… By se to mohlo ještě vyvíjet dopředu?“ řeknu potichu. Mám pocit, že se mi klepou ruce, ale ty Billovy mě uklidňujou. Co se týče vztahů, nemyšleno rodinných, jsem úplně mimo. Nikdy jsem v podstatě ještě neměl přítele ani přítelkyni. Mám zvláštní pocit, nevím co to je. Proč mi připadá, že se ho chci dotýkat? Pohladit ho třeba jenom. Zamrkal. Díval se nechápavě. V očích měl vepsané otazníky.
„Jak myslíš vyvíjet?“ usmál se a dlaň mi víc stisknul. Nasucho jsem polknul. Udělal bych to, co chci, ale… Bojím se, že bych ho nějak vyplašil nebo tak. Ale přece jenom… Opatrně jsem se k němu naklonil, přivřel jsem oči. Políbil jsem ho letmo na spodní ret, potom jsem se svými rty otřel o jeho. Skoro jsem přestal dýchat, byl to strach z toho, že teď přijde z Billovy strany ta rána, odmítne.
„Tomi… Um, Ještě ne,“ vydechnul a odtáhnul se. Dal mi pusu na tvář.
„P-p-… promiň, Bille… promiň,“ začal sem plantat dokola a rychle mrkat. Zakroutil jsem hlavou, kouknul jsem mu do očí. „Promiň,“ vydechnul jsem šeptem a pokrčil rameny. Pousmál jsem se.
„Film?“ Začal jsem štrachal ruce po kapsách, než jsem vytáhnul to DVDčko.
„Tu.“ Podal jsem mu ho.
(Bill)

Zvednu se a jdu k přehrávači. Zavrtím si pro sebe hlavou. Ten polibek se mi líbil, ale… Byl to vůbec polibek? Ne. Bylo to jenom obyčejné spojení rtů. Líbilo se mi to, ale bylo to opravdu hodně brzo. Ne. Teď se k tomu vracet nebudu. Doufám, že s tím nezačne.
„Víš, co je Tomi zvláštní? Že je nám oběma sedmnáct, ale já se oproti tobě cítím mladší,“ zasměju se a pustím to. Vezmu si ovladač a sednu si zpátky do postele. Usměju se a opřu se o něj. Yeah. Tohle je v pohodě. Tohle nic neznamená. Tom se pousmál, hrál si prsty s lemem od dlouhého trička. Připadal mi takhle roztomilý… Jako malé plyšové štěňátko.
„Proč?“ zasmál se. Pokrčím rameny. Vlastně ani nevím, proč mi tak připadá.
„Já vlastně ani nevím. Prostě mi to tak přijde,“ zasměju se a stisknu přehrávání. Zamrkám. Nějak se mi ten film… Nezdá. On jen zakroutil hlavou. Jelikož ho celou dobu po očku pozoruju, vidím, že se také na mě dívá. Usměju se.

„Tome? Není ten film… Zvláštní?“ Tom zvedl pohled ode mě a podíval se na obrazovku. Vytáhl jedno obočí a zamrkal.
„Eh…“ vydechl a zašklebil se. „A… je to film?“ Zasměju se. Že by to bylo opravdu… Péčko?
„Co já vím. Ty jsi to přinesl.“ Pokrčím rameny. Trošku zčervenal. Jo. Má roztomile růžové tváře. Přijde mi to krásný, ale přitom neuvěřitelně vtipný.
„Eum… Jo,“ brouknul a s nakrčeným nosem se poškrábal na hlavě. „Možná to… Film nebude… Teda… Ne tak úplně.“
„A proč nosíš péčko?!“ trošku zvýším hlas. Jestli opravdu ví, co to je, tak mě nejspíš klepne. Nenávidím lhaní.
„Aaaa… já nevěděl, co to,“ zaskučí a chytne se za kšilt, stáhne si ho trošku dolů. Zubama si přejede po piercu ve rtu. Že by byl nervózní? To asi těžko. Ušklíbnu se a jdu to vypnout. Disk uklidím zpátky do obalu a hodím to po něm. Sáhnu do skříňky vedle stolku s televizí a pustím tam Grinche. No co. Je to vánoční, ale já ho mám rád. Obal s dvdčkem po něm hodím a sednu si na židli u stolu. Mlčím.
autor: Catherine & Sch-Rei
betaread: Janule

4 thoughts on “No one is innocent I – Chocolate love 7.

  1. BILLÍ no tak ty troubíku..nebud naštvaný on Tomík opravdu neví co to je..jenom dál pokračujte jsem nmoc zvědavá jak to bude porkačovat

  2. já jsem to věděla, že to dývko bude vyměněné xDDD
    To je jak v Slunce, seno xD
    Krásný díl, jsem ráda, že si řekli svoje pocity, bylo to krásně nesmělé a něžné =)♥

  3. Chudák Tom, jak mohl vědět, že to je péčko? Ani ho to nenechal vysvětlit. Od Toma mamka má samé péčka, to je dost úchylný 😀 Honem další jsem zvědavá jak to dopadne

  4. Och bože oni boli zase takí zlatí 🙂 ako Tom povedal Billovi že sa mu páči a Bill že to cíti rovnako 🙂 och krásne… Bill sa ale asi pravdepodobne nechce moc uponáhľať keď zatiaľ nechce ani pusu… a to s tím DVD xD ja som to vravela že to bude mať tá Tomova mama poprehadzované :D… nechápem ale prečo sa Bill naštval… čo si myslí že Tom je úchyl či čo? :D… omg no som zvedavá ako to bude ďalej :D… chudák Tom 😀 trapaaas 😀 ale zase ja by som si radšej kukla to porno ako toho Grincha xD 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics