The Placht 1/2

autor: PeTiŠka & Lenna W.K.T.
Petiška: Jsme tu s další úchylárnou (jak jinak). Já do toho moc kecat nechci, jen mi bylo od Lenn řečeno, že by bylo záhodno vám objasnit, proč zrovna ten nepochopitelný název povídky :D. Nějak jsme spolu konverzovaly přes zprávy, když jsme došly k tématu – švagrova (od Lenny) jachta. Zcela běžná konverzace, ale to, že bylo kolem půlnoci a já měla slepený oči únavou, tak jsem následovně napsala něco ve smyslu: „Napadla mě jednodílka na téma plachta (místo jachta)!“ a tak vznikl první návrh. Ovšem nebyla by to Lenn, aby to ještě nějak nepoupravila a nesnažila se to poangličtit, takže proto The Placht (a všichni stále víme, že jde o jachtu xD). Krom toho tomu beztak říkáme DŽACHTA 😀 No, konec keců, přeji příjemné počtení další naší perverznosti ;P

Lenna: oooouu Džachtička naše xD Když je řeč o jachtě… docela mě po dopsání týhle povídky zamrzelo, že já takovou zkušenost se švárovým miláčkem Sailfisherem neměla. Jsem moc ráda, že to Peťku napadlo, protože teď už vím, co příště budu dělat, až mi švagr zase na pár dní tu jeho džachtu půjčí xD
Příjemné počtení, prosím, než začnete číst, sežeňte si někoho, kdo vám bude rozmotávat nohy, tohle je fakt masakr! Slabé nátury by to číst neměly a už vůbec né ti, co mají rádi něžnosti xD
Díky Petišce a za každý koment děkujeme i vám 😉
Bill
„Billy, broučku, půjdeme?“ volá na mě Saskia. Moje přítelkyně. Chodíme spolu už několik měsíců, protože já i ona jsme z vlivných rodin a naši rodiče si přejí, abychom se vzali. Nechci se ženit, a už vůbec ne se ženskou, ale ona je celkem milá, myslím, že mě má ráda a já ji vlastně taky, ale z mé strany jde spíš o víc než přátelství, ale láska na celý život to také není. Trávíme dovolenou na Kanárských ostrovech. Je to tu krásné, slunce pálí, lidé jsou příjemně naladění rytmy latinsko-americké hudby. Jen cítím, že i tak mi tu něco chybí.

Dožehlím poslední pramen vlasů a vylezu z koupelny. Moje přítelkyně se mi hned nalepí na záda a políbí mě na šíji. Společně se obujeme a míříme do hotelového baru. Každý večer tam je plný taneční parket. Lidé tančí salsu, vzduch je naplněn vášní, a Saskie zjevně čeká, že když půjdeme spolu, atmosféra pohltí i mě. Ale kdo ví. Ruku v ruce dojdeme do baru, kde se rovnou usadím, pokud mám tančit, tak minimálně s flaškou whisky v krevním oběhu.


Tom
Jako každý večer, kdy mám směnu, stojím za naším rozlehlým hotelovým barem. Hotel je pětihvězdičkový, takže na plat si nestěžuju a ani na pracovní dobu ne. Rána a odpoledne mám vždy volné, já tu těším lidi jen od večera do dlouhých nocí, dokud se pláž nevylidní. Nespím na hotelu, ani nevlastním žádný dům, či vilu u moře, já jsem pyšný na svojí luxusní jachtu, která kotví v nedalekém přístavu. Za nic bych ji nevyměnil, řekl bych, že je vybavená i líp, jak ty hotelové pokoje, co tu máme.

A tak i dneska stereotypně postávám za barem, zkušeně pohazuju s termoskama a obsluhuju turisty i místní u baru. Kolikrát se pokouším i flirtovat, ale nikdy to nevydrží nějak dýl. Mám tu kliku a natrefím vždy jen na slečny, co tu jsou na dovolené, takže maximálně dvě noci a finito. Ušklíbnu se a přejdu k mladému páru, co akorát dorazil. Opřu se lokty o bar a přátelsky se pousměju.
„Co to bude?“

Bill
„Sex on the beach…“ sykne hned Saskia na barmana. Sexy kousek. Jenže dokud budu mít za prdelí jí… Já vím, je to moje holka, ale já ji tak nevidím. Nechci chodit s holkou, i když jí mám rád. Sednu si na barovou židličku.
„Sex on the beach a irskou. Napište to na účet pokoje 651,“ oznámím celkem stroze. Potřebuju se uvolnit.
Tom
„Jak si pár přeje…“ usměju se na toho kluka. Je pravda, že bych tady musel chvíli váhat, kdo je v páru holka, ale díky hlasu a plochýmu hrudníku jsem poznal, že se opravdu jedná o mužské pohlaví. A musím uznat, že mě zaujal víc, než ta jeho pěkná, snědá bruneta po boku, která by taky mohla z placu jít fotit do Playboye.
Hodím dvě větší sklenky na bar a už je plním vodkou, broskvovým likérem a ananasovým džusem. Na vrch připíchnu měsíček pomeranče a ještě přihodím brčka. „Prosím, a ještě ta irská…“ otočím se a přichystám další menší sklenku pro alkohol.

„Taky bych si dal sex on the beach, jen kdyby tu nebylo tolik lidí a tolik práce…“ zamumlám spíš pro sebe, s přivřenýma očima pohlédnu na mladíka a podám mu druhou menší sklenku.

Bill
Pohladím kotě na boku, aby si nestěžovala, že se k ní nemám. Pak pohlídnu na barmana. Trošku chladněji, ale pozvednu jedno obočí.
„Mohl jste si zavolat záskok… Myslím, že turistek je tu víc než dost,“ usměju se a otočím se k tý krasotině.
„Kotě, pojď tancovat,“ broukne mi do ucha. Napiju se svojí whisky a pohladím ji po zadku.
„Broučku víš, že netančím.“
„Ale tys mi slíbil…“
„Kotě… Mh… Zaplatím ti učitele tance, chceš? Budu tě sledovat, jak se kroutíš, ale ne, že s ním budeš flirtovat, jo?“ usměju se a mávnu na klučinu v obleku. Dám mu do kapsy pětiseteurovku a předám mu svoji holku. Mile se na mě usmívá a já je sleduju. Hned na to ji začne učit pár kroků a začnou tančit.
„Pěkná, co?“ mrknu na barmana.

Tom

Opřu se loktama o bar a chvíli ji zkoumavě sleduju. „Má docela pěknej zadek… nohy trochu do O, prsa by klidně mohla mít větší, ale jinak… jo, je pěkná, škoda, že je zadaná, třeba by mohla být jednou z mých dalších… vlastně ona může v nestřeženým okamžiku…“ otočím se zpátky na něj a ušklíbnu se pobaveně.

Prohlídnu si ho víc detailně a usměju se. „Víš, že ženský jsou dotčený, když s nima netancujou jejich partneři? Měl bys jít za ní…“ pronesu po chvíli suše a začnu omývat skleničky.

Bill
„Já vím, ale já netančím… Navíc… Není můj šálek kávy,“ pozoruju ji.
„Jsme spolu z donucení, ne z velké lásky,“ řeknu. I když ona si už asi zvykla. Ještě aby ne, když moje konto díky ní už není tak tučné.

Tom
Zamračím se. „Tak to je pěkně blbý…“ pronesu soustrastně a naleju si menší sklenku s becherovkou, všichni jsou na parketě, takže mě zatím nikdo nežene. „Do tohohle bych se nikdy nenechal ukecat…“ ucucnu trochu ze skleničky a kouknu zase na něj.

„Spíte spolu?“…

Bill
„Občas. Myslím, že mě má ráda, ale… Přál bych si, abychom se spíš nenáviděli,“ dopiju svoji whisky.
„Ještě jednu, pane barman,“ usměju se a zase se otočím a sleduju, jak při tanci kroutí zadkem.

Tom
„Jasně…“ doleju mu během vteřiny a kouknu se jeho směrem. „Nechci nic říkat, pane ve-vztahu-z-donucení… ale vypadá, že ten váš lektor s ní docela okatě flirtuje…“ ušklíbnu se pobaveně. „A naši lektoři nemají soudnost… jsou schopní s ženama zmizet v nestřeženém okamžiku během pár sekund…“ zazubím se a rychle obsloužím nějakou starší ženu.

Bill
„Ještě si ze mě utahujte,“ brouknu unaveně. Napiju se. „Hm, jen ať si užije, i když ona a nevěra k sobě moc nejde,“ opřu se o bar a sleduju spíš teď toho lektora. Povzdychnu si. Je těžké být ve vztahu s holkou, když mě vlastně holky vůbec nepřitahují. Otočím se k barmanovi.
„A co vy? Vy taky určitě nejste svatoušek.“

Tom
„Ale jo, věřte mi, tady si tu nevěru klidně i dopustí…“ ušklíbnu se a sednu si na barovou židli. „No, nějak jsem ještě nenašel tu pravou osobu, se kterou bych se chtěl vodit za ruku, žárlit na ní, každý den ji přesvědčovat o tom, že je ta jediná…“ zavrtím hlavou.
„Moje opravdová věrná láska je a vždy bude moje jachta. Ta už si prožila jendorázových nocí taky dost… a tak mi to zatím vyhovuje…“ usměju se pro sebe.
„A tykej mi, jsem Tom…“ natáhnu k němu ruku.
Bill
Jo takhle… Takže jachta.
„Bill,“ pozvednu svou sklenku a cinknu o tu jeho.
„Máš jachtu?“

Tom
Přikývnu. „Už dobrých pět let, mám ji na splátky, ale už mi nechybí moc, aby byla oficiálně moje…“ usměju se a prohrábnu dredy. „Vypadáš vážně lhostejně, co se tvý ‚přítelkyně‘ týče… navíc mi připadá, že spíš… tvojí pozornost poutá ten její lektor…“ pozvednu.

Bill
„Copak, žárlíš, že své žhavé pohledy nevrhám na tebe?“ stočím zrak přímo do jeho očí. Propaluju je snad jako ještě nikoho.
„Má pěkný zadek….“ podotknu a začnu se smát.

Tom
„Proč bych žárlil? Já třeba na kluky vůbec nemusím být, jen se tě snažím vyprovokovat, naštvat tě… navíc, vím, že se mýmu pohledu spíše vyhýbáš… nebo tak alespoň působíš…“ ušklíbnu se pobaveně.
„Okey, možná, když nahradíš tvoji mladou, odtáhne ten lektor tebe a já se alespoň s tvou pani seznámím… ukážu jí svojí plachetničku…“ zasměju se pro tentokrát já…
Bill
Protočím oči.
„Vážně se ti tak líbí? Podívej, kolik je tu ženskejch,“ mávnu rukou.
Napiju se whisky. Prej jestli se vyhýbám jeho pohledu. Ano, vyhýbám, polejvá mě z něj horko. Šimrá mě z něj v břiše, do hlavy se mi vtírají myšlenky, jaké by to bylo, kdyby mě vlastnil. Líbí se mi od prvního pohledu. Sklopím hlavu.
„Nalej mi prosím ještě jednu, na kuráž.“

Tom
„Je tu plno pěknejch holek, ale všechny jsou stereotypní…“ pokrčím rameny. „A abych byl upřímnej, okey, ani ta tvoje mě nezaujala nějak natolik, abych měl potřebu zvát si ji k sobě… můj střed zájmu je k mému udivení úplně někdo jiný…“ otočím se s úsměvem, popadnu skleněnou láhev a doleju mu.
„Na kuráž čeho?“ zvednu zvědavě obočí a kouknu na něj.

Bill
„To bys chtěl vědět, viď,“ opřu se o bar a svůj pohled stočím na jeho ruce.
„Já bych zas chtěl vědět ten střed tvých zájmů.“

Tom
„Já se ptal první… ty druhý… odpovíš první, odpovím po tobě…“ zvednu bradu a usměju se vyzývavě.

Bill
„Na co většinou kluci jako já potřebují kuráž? Aby mohli konečně nějak začít flirtovat s objektem a jak si řekl ty, středem tvého zájmu. Taky jsem ten svůj našel, ale zatím není dostatek odvahy, abych začal flirtovat, a navíc… Moje nastávající stále neodolala kouzlu lektora,“ zaksichtim se.
„Tak a teď ty, povídej, kdo je střed tvých zájmů?“

Tom
„Možná, kdybychom jí namíchali nějaký silnější nápoj, třeba by se trochu odvázala a… lektorovi podlehla…“ přikývnu chytře a vytáhnu větší sklenici. „Tím pádem by pak pán měl volnosti dost na flirtování s jeho vyhlídnutým objektem…“ zasměju se a naleju do skleničky nějaký tvrdší alkohol do půlky a z půlky doleju džusem.
„Můj střed zájmu přišel ve stejnou chvíli jako vy… a říkal jsem, že ta tvoje slečna mě zase tolik neuchvátila…“ pronesu jakoby nic a vrazím mu do ruky nápoj. „Na, jen jí to dones…“ usměju se pro sebe.

Bill
„Chceš, abych měl pole vyklizené?“ usměju se, nicméně vstanu a donesu namíchaný nápoj své přítelkyni. Pošeptám jí něco do ucha, ta se usměje, táhne z ní chlast. Jen se ožer, kotě.
Sednu si zpět.
„Takže ty máš jachtu, která zažila hodně románků na jednu noc? Vsadím se, že si žádnou nefiknul na přídi lodi,“ ušklíbnu se a flirtovně držím sklenku mezi prsty.

Tom
„Na přídi lodi?“ zamyslím se na chvíli. „To je pravda, tam mě to ještě nenapadlo, máš docela fantazii, když se mi to podaří, třeba bych to ještě dneska v noci stačil napravit s tím mým dnešním objektem, rozumíš…“ pronesu důležitě, obejdu bar a sednu vedle něj.
„Jak by sis představoval, že by to tam mělo vypadat, na té přídi? Proč tě zrovna napadlo tohle místo?“ pozvednu obočí a poklepu prsty o desku baru.

Bill
„Aah, chlapče, máš loď a máš s ní taaak málo zkušeností. Proč mě to napadlo… Je to luxusnější než nějaký sex v zapadlé uličce, ale je to stejně riskantní a ten fakt, že tě může vidět někdo, kdo bude procházet přístavem, ten pocit, že tě můžou načapat, tě totálně rozžhaví, věř mi.“
Spokojeně se usměju, můj první sex se odehrál na přídi lodi. Bylo to sexy a docela i romantické, pod hvězdami…

Tom
Uznale přikývnu a zasměju se. „Yeah, zníš docela zkušeně v tomhle ohledu, jako bys to snad už… někdy zažil…“ nakloním hlavu do strany a pohraju si s piercingem ve rtu. „Miluju risk, takže pokud se tomu tak opravdu dneska stane, rozhodně si to užiju…“ napiju se ze sklenky a požitkářsky přivřu oči.

Kouknu po chvíli zase na parket, kde už se ta jeho slečinka přeci jen trochu odvážněji činní. Tváře zarudlé a nohy se jí spíše motají, než aby kráčely do rytmu. Usměju se pro sebe spokojeně. „Omluvíš mě na chvíli?“ slezu ze židle a přejdu k nim. Na chvíli si odtáhnu onoho lektora a něco mu pošeptám do ucha, nenápadně mu podávajíc pár papírových bankovek do ruky. S úsměvem na něj kývnu a vrátím se na místo.

Bill
„Proč mám pocit, že dneska na loď dorazíš s někým zkušeným?“ usměju se a sleduju, jak si ji pomalu odvádí kamsi pryč.
„Myslel jsem, že jsem mu zaplatil dost nebo se tu za speciální služby platí víc?“ nakloním se k němu.
„Jsem středem tvých zájmů?“

Tom
„Tak to se hoch za dnešní lekce pěkně rozšoupne…“ šeptnu potichu pobaveně a pohledem sjedu na jeho rty a olíznu svoje. „Dal jsem mu taky slušnou částku…“ kouknu mu zase do očí a usměju se.
„Ty po tom všem ještě pochybuješ? Nemohl bych si na to místo vzít někoho nezkušeného…“ otřu se lehce rty o jeho a přivřu oči. „Zkus to…“

Bill
„Tak to abychom se rozšoupli i my, co? V kolik končíš?“ přejedu nosem po jeho krku.
„Jsem mnohem zkušenější, než to vypadá, a ty jistě taky.“
Tom
Natáhnu lehce krk a vydechnu potichu. „Moje pracovní doba končí až po vyklizení pláže… ale když pěkně poprosím támhle Erika a dám mu tak 20% svojí dnešní tržby, vezme to za mě…“ zasměju se krátce, odtáhnu se od něj a přimhouřím oči.
„Bezpochyby jsem. Zní to tím pádem na velice slibnou noc…“ mrknu. Seskočím ze židle, vrátím se za bar a dojdu k Erikovi. Chvíli s ním rozmlouvám. Šťouchne mě uznale do ramene a se smíchem popadnu jednu láhev červenýho z police. „Tak pojď…“ hvízdnu na Billa.
Bill
Vezmu mu flašku z ruky.
„Hm, potřebuješ něco na kuráž? Asi bych se měl stavit na pokoji a vzít i něco na moji kuráž… Počkáš, chvilinku?“ usměju se, když vejdeme do haly hotelu. Potřebuju si vzít lubrikant, protože jsem si jistý, že ne každý hetero má lubrikant a bez něj fakt nejdu.
Tom
Vezmu si tu flašku zpátky a ušklíbnu se. „Ano, víno je vždy dobré na kuráž a především také dobré pro chuť…“ opřu se o recepci. „Jen běž, pospěš si…“ vybídnu ho kývnutím.
Bill
Sladce se usměju a přejedu dlaněmi po jeho hrudi. Slabě ho kousnu do krku.
„Chvilinka, jen si vezmu něco pro lepší požitek,“ usměju se a mizím ve výtahu. Přiběhnu do prázdného pokoje, vletím do koupelny vyštrachám krabičku kondomů a lubrikant. Strčím to do své tašky a letím zase dolů. S kroutícími se boky dojdu až k němu.
„Je tvoje jachta připravená?“
Tom
Pousměju se a zvídavě kouknu po jeho tašce. Prohnu se lehce a přikývnu. „Má jachta je vždy připravená pro velkolepé noci, večery…“ mrknu na něj a tisknu v dlani láhev červeného.
„Řekl bych trošku něco nemravného, ale jelikož se oba snažíme působit citlivě a romanticky, nebudu to kazit…“ zasměju se a pohledem ho odkážu z hotelu a vyrazím po jeho boku. „Alespoň… zatím…“ zamumlám si pro sebe.
Bill
Cukne mi koutek, levý koutek, do takového sebevědomého úšklebku.
„Kdo ví, třeba během večera budeme mít příležitost být nemravní až hanb,.“ mrknu a nechám se obejmout kolem ramen. Jsem holt spíše pasivní než aktivní, co se postele týká.
Tom
„Uvidíme, co s náma dokážou naše zkušenosti, které si tu neustále dokola předhazujeme, ale stále nečiníme…“ usměju se pobaveně a tisknu ho víc k sobě. Míříme podél pláže až dál, kde je menší, tišší přístav, večer tam moc lidí beztak nebývá.

Po dvaceti minutách konečně dorazíme na místo. Vyskočím na molo a zamířím až k nejzadnější uvázané lodi, která se přímo leskne čistotou. No jo, pečuju o ni pomalu víc jak sám o sebe. Seskočím na ni a podám Billovi zdvořile ruku. „Tak prosím…“ usměju se.

Bill
Nechám se přitáhnout na palubu.
„Víš o tom, že když jdeš z lodi na dlouhou dobu pryč, měl bys ji nechat uvázanou jen na dlouhých lanech? Můžeš tu urvat ten kolík,“ zasměju se, když vidím, jak protáčí očima. Přitisknu mu svoje rty na krk, zachvěje se, a to se mi líbí.

„Takže tohle je premiéra… Tvůj první kluk, kterýho ses rozhodl ojet?“

Tom
„Říkáš to docela sebevědomě, víš o tom?“ nakloním hlavu na stranu a přivírám oči pod jeho doteky rtů. Je to kurevsky příjemný a vzrušující. Chytnu lehce do dlaní jeho boky a přitáhnu blíž na svoje tělo. „…myslim, jak si můžeš být jistý, že tě chci ojet? Třeba mám v plánu jen si na tu příď sednout, otevřít víno a bavit se s tebou o globálním oteplování…“ zasměju se.
Bill
„Proč bys se mnou jinak ztrácel čas?“ usměju se. Vezmu svoji tašku, do druhé ruky láhev. Sundám si boty a vyšplhám na bok lodi. Laškovně se ohlídnu a dojdu na příď. Hodím tašku doprostřed přídě, aby nespadla do vody.
„Tak kde jsi, Tome?“ usměju se.
„Vem otvírák na láhve,“ směju se. Položím ji ke své tašce a sundám si tričko.
„A deku, je to tu studený.“
Tom
Oh, jasný, poroučí si. Nakrčím obočí a zapluju tedy dovnitř. Popadnu jak otvírák, tak i teplejší deku. Vyběhnu nahoru za ním a usměju se. „Otvírák… i deka…“ pronesu a roztáhnu deku na zem. „Ještě bych mohl donést nějaký ty sklenky, že…“ zaběhnu zpátky a po druhé dojdu se sklem. Sednu si vedle něj, otevřu láhev a naleju mu plnou.

„Takže… na dnešní noc?“ zvednu skleničku s úsměvem.

Bill
„Na dnešní noc,“ zopakuju slavnostně a dotknu se kouskem svého skla toho jeho. Napiju se. Mh, dobré, sladké. Olíznu si rtíky a položím se na deku a sleduju nebe.
„Proč mi přijde, že tady jsou hvězdy blíže než v Německu?“ brouknu a prstem přejíždím po hrdle sklenky.
Tom
Upiju ze skleničky a zakloním hlavu. „To se ti zdá, jen jsou tu jasnější, protože tady je čistější nebe…“ usměju se a otočím se zase zpátky k němu. Prohlížím si jeho obličej chvíli beze slov a žmoulám piercing zubama.

„Nebudeš mít třeba zítra výčitky? Vůči té tvojí… holce?“ zavrtím sebou a lehnu na břicho vedle něj.

Bill
„Je to možný, ale ona je mi přeci taky nevěrná, ne?“ usměju se a pohladím se po nahé hrudi. Na chvíli zavřu oči a nasaju mořský vzduch. Loď se jemňoulince kymácí ze strany na stranu, občas zavržou lana, která nás drží na místě. Pak je zase otevřu a lehnu si na bok.
„No, chtěl jsi mluvit o globálním oteplování,“ usměju se.

Tom
Odfrknu si. „Ale no tak, kdybych byl filozof, tak neřeknu, ale tohle jsi měl pojmout jako žert, Bille…“ zasměju se a prohlídnu si jeho plochou hruď, jak se po ní samolibě hladí. Protočím lehce očima – Narcis.

„Pojď…“ postavím se a za ruku ho vytáhnu na nohy. Chytnu ho za zápěstí jemně a dotáhnu na samej okraj lodě, kde je zakončena do špičky. „Mám takový… nebezpečně vzrušující nápad…“ usměju se pro sebe, postavím ho před sebe a obejmu kolem pasu zezadu.

Bill
Stojím rozkročmo na přídi s Tomem za zády a kotvou mezi kotníky.
„Copak, jdeš si hrát na Jacka z Titanicu?“ usměju se, stojím na místě, držím, čekám co udělá, snad mě nehodí dolů s jekotem: ‚Muž přes palubu‘
Tom
„Je mi líto, že zkazím tvoje představy, ale Titanic mi nikdy nic neříkal… a už vůbec ne Jack… měl divný kecy…“ protočím pobaveně očima a přejedu mu bříšky prstů po hrudi. Líbnu ho krátce na rameno a pak začnu laskat jeho krk ze strany.

„Co mít sex na zábradlí samotného kraje lodi, hm?“ přitlačím ho víc na studené železo a vydechnu mu do ucha. „To je jak riskantní, tak vzrušující….“ pousměju se a sjedu dlaněma níž na jeho podbřišek.

Bill
Raději se rychle chytnu zábradlí.
„Neblbni, to mě neudrží, praskne to, slítneme do vody oba,“ nakloním hlavu, aby měl snazší přístup.
„Jsi velký exhibicionista, Tome, musíš všem ukázat, že právě teď máš sex, hm?“
Tom
„Nebyl jsi to ty, kdo chtěl od samého začátku mít sex vně jachty, kdo prohlašoval, že je o to více vzrušující, když riskuješ, že nás někdo může vidět, hm?“ zafuním mu do ucha a lehce skousnu mezi zuby ušní lalůček.

„Navíc, ta loď není žádnej šunt, vydrží hodně…“ zamručím a jednou rukou mu začnu oddělávat krkolomný pásek. Zbytečnost.

Bill
„Neřekl jsem, že je to šunt, ale k těmhle účelům to zábradlí nebylo vyrobeno,“ nakloním hlavu, hledám jeho rty.
„Na té dece by to bylo příjemnější, věř mi,“ brouknu a slabě vzdychnu, když rukou vjede do mých kalhot.
Tom
„Neměj strachy, na deku taky dojde, noc teprve začíná…“ usměju se a spojím rty s jeho. Okamžitě si vydobudu cestu jazykem dovnitř a začnu jeho ústa plenit, proplétat jazyk s jeho…

Snažím se mu být oporou, začíná poklesávat v kolenou, když zajedu rukou pod jeho kalhoty a dráždím jej rukou přes spodní prádlo. Je tak vláčný v mých rukou, líbí se mi to. Usměju se do polibků. „Těšíš se?“

pokračování

One thought on “The Placht 1/2

  1. OMG tak to sa mi fakt páči :D… inač mrela som už na začiatku z toho vášho predslovu xD džachta 😀 xD no mám dosť :D… inač strašne sa mi ľúbilo to ich flirtovanie v tom bare 😀 to bola fakt bomba :D… a to ako Bill ožral svoju "priateľku" aby išla preč s lektorom a on si mohol odísť užiť s Tomom nemalo chybu :D… no idem ja na tú dvojku 😀 už sa neviem dočkať 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics