Luna Oscura 4.

autor: Clarrkys
Tom zavzdychal a i přesto, že se mu doteky ledových rukou v podbřišku poblíž pásku od kalhot líbily, překonal svoje vlčí touhy Billa na místě i hned znásilnit a jeho ruce od sebe odtáhl. Billova reakce na to bylo jen nepatrné zavrčení, a proto ho Tom umlčel další dávkou svých žádoucích horkých polibků. Jeho hruď tlačila silně na tu Billovu a ten byl svými zády přimáčknutý k ledovým bledě modrým kachličkám na barové toaletě.

Tom začal rukama přejíždět po jeho malém zadečku narvaném v nejupnutějších kalhotách, jaké kdy v životě viděl, a neodolal ty měkké půlky ve svých dlaních zmáčknout. Bill při tomto nadrženém gestu prudce zaklonil hlavu a s přivřenýma očima hlasitě zavzdychal do ticha prázdné malé místnosti, kde se doteď rozléhal jenom mlaskot. Jeho šátek už volně visící mu na krku, se tak uvolnil a ladně klesl k zemi, Tomovi se před očima zjevil pohled na Billův zjizvený krk a pár poměrně čerstvých zarudlých ranek. V duchu si představil Billovo laškování s tím nechutným a až za ušima podělaným blonďákem, a znovu se v něm vzbouřila vlna zlosti a nějaké podivné žárlivosti.

Olízl si rty a ty jako by samy chtěly, přisál se jimi na Billův poraněný krk. Nejprve ho líbal, později jenom přes ranky přejížděl jazykem. Poznal, že pod ním Bill znejistěl, nejspíše si uvědomil, že vystavuje něco, co mělo být před Tomem skryto. Tomovi to ale bylo jedno, jednu Billovu nohu zvedl do úrovně pasu, držel ho silnou svalnatou rukou za stehno a za zadek, a svým vzrušeným rozkrokem přirazil proti tomu druhému. Billovým křehkým tělem projela obrovská vlna vzrušení, která se dostala ven v podobě výkřiku, jenž by se dal srovnat s posledním výkřikem zavražděného.

O pár vteřin později se Bill se zakloněnou hlavou ďábelsky zasmál a obtočil ruce okolo Tomova krku, který se pořád věnoval opečovávání malých ranek. Nějaká povinnost ho nutila to dělat a vzpamatoval se, až když ho Bill silně zatahal za vlasy. Zaklonil hlavu, bolestně svraštil obočí a z úst mu unikl zvuk podobný zakňučení a zavrčení zároveň, který se podobal nakopnutému psovi. Billovy oči se zaleskly a on se znovu zasmál, čímž Toma trochu vyděsil, jak vystavoval svoje ostré zoubky na obdiv.
Hned ho ale nepatrný strach opustil, protože jejich rty se znovu setkaly ve vášnivém dlouhém polibku. Jejich jazyky se proplétaly a bojovaly spolu o dominanci, oba dva chtěli mít moc nad tím druhým… Pár minut strávili jenom bojovným líbáním, zatímco Tom pomalu a táhle pohyboval boky, a tím přejížděl po Billově taktéž vzrušeném mužství prozatím schovaném v titěrných kalhotách.
Poté se od sebe odtrhli, oba rychle a zhluboka vydechovali a vzájemně se na sebe usmáli. Bill si vynutil, aby ho Tom pustil a on mohl znovu bezpečně stát na obou nohách. Panovala mezi nimi najednou taková podivná chvilka ticha a jemnosti, když Bill hřbetem ruky pohladil Toma po rozpáleném a trochu zarudlém líčku. Pomalu oběma rukama jel dolů, nejdříve Toma pohladil po ramenech, potom dlaněmi obkreslil jeho svaly na břichu schované pod tričkem, až nakonec skončil na jeho bocích a očima se zastavil na nápisu na velkém triku. Donutilo ho to se zamyslet sám nad sebou… nechápal to, ale cítil někde uvnitř sebe hřejivý pocit, teplo se mu rozlévalo z hrudi do břicha a do rukou a nohou. Takový pocit tepla nezažil od té doby, co byl ještě člověkem. Nevěděl, co to znamená, možná to byl zase nějaký prvek magie, který ho nutil pozastavit se nad tímto neznámým snědým chlapcem.

Tom už byl v rozpacích, Bill dlouhou dobu zíral do jeho břicha a on nevěděl proč, cítil se nejistý a před ním úplně maličký… proto znovu položil ruce na jeho boky a palce zahákl do poutek u kalhot a trochu s Billem cukl, čímž ho donutil se probrat. Bill zvedl pohled a svýma ledovýma kovovýma očima se zapíchl do teplých mandlových očí Toma. Několik vteřin strávili jenom zíráním si vzájemně do očí, jako by každý hledal v očích toho druhého porozumění tomu, co se to právě s nimi děje. Jako první tuhle chvíli přerušil Tom, když svou hlavu pomalu přiblížil k Billovi a pomalu a procítěně svoje rty položil na ty jeho. Líbali se lehce a jemně, vzájemně se hladili po líčkách a oba byli překvapeni tou náhlou romantičností, která je zahalila.

Jenže netrvala dlouho. Bill nechtěně svým dlouhým pěstěným nehtem škrábl Toma do tváře. Ten by to možná ani nezpozoroval, ale Bill cítil sebemenší kapičku krve. Odtáhl se a jeho oči zaostřily na malý škrábanec. Chytl Toma za krkem a začal mu tvář líbat. Tom to bral jako hru, proto začal Billa znovu líbat na krku, kde se jeho ranky už téměř zahojily, vidět byly jenom narůžovělé tenoučké čárečky. Jakmile Bill tu malinkou, ale sladkou kapičku krve cítil na jazyku, znovu jako by se v něm probral ten krvelačný upír, který se doteď na pár minut někam schoval. Přitáhl si lačně Tomovu hlavu k sobě a zhostil se jeho rtů. Líbal Toma vášnivě, ale tvrdě, a občas svými ostrými zoubky skousl Tomův ret, který následně opečovával a vsával ho mezi své rty.
Tomův mozek byl zastřený, nevnímal nic kolem sebe, jenom Billovo tělo, které ho k sobě volalo. Jeho mysl se změnila na majetnickou, bojovný pes vystřídal člověka. Neustále se nadrženě líbali a tentokrát to byl Tom, kdo poprvé zasáhl a snažil se z Billa sundat jeho oblečení. Odtáhl ho od zdi a i při horkých polibcích dokázal poslepu Billovi stáhnout bundičku a odhodil ji někam pryč. Potom se jeho ruce zhostily černých upnutých kalhot, které v momentě rozepnul a snažil se je soukat z Billových boků směrem dolů. Bill se během toho chichotal a vyhrnul Tomovi triko, aby se mu lépe podařilo dostat ho z těch jeho plandavých. Hbitě si poradil s páskem, potom už jenom stačilo lehce zatáhnout a Tomovi spadly kalhoty až ke kolenům.

Tom Billa znovu namáčkl na zeď a podařilo se mu stáhnout i Billovy kalhoty. Odtáhl se a dřepnul si, aby ho z nich dostal úplně. Hlavu měl přímo v úrovni Billova rozkroku, zajel prsty za gumu černých boxerek a ty také jedním pohybem stáhl dolů, následně Billa osvobodil od bot a všechny ty nepotřebné věci zase odhodil. Narovnal se a vzal do ruky Billův zarudlý a oteklý penis, začal ho lehce v dlani třít a Bill jenom hlasitě zavzdychal. Znovu zaklonil hlavu a opřel se jí o chladnou zeď. Tom znovu popadl jeho nohy, tentokrát je zvedl obě a Bill mu je obmotal kolem pasu. Oba dva měli rty naběhlé od neustálého líbání, když se od sebe odtáhli. Tom se podíval dolů, jak se Billovo přirození tlačilo na jeho břicho a zanechalo mokrou skvrnu na jeho triku.

„Bille?“ Vydechl tiše Tom, a tím prolomil to dlouhatánské ticho beze slov. Ruce mu opět zabloudily k Billovu zadečku, kde ho jemně masíroval.
„Ano, Tome, udělej to… prosím, hned teď,“ Bill řekl chraplavým hlasem a boky se pohyboval proti Tomovi, čímž chtěl docílit trochy úlevy. Tom se přisál svými rty na ty jeho a při mlaskavém polibku strčil Billovi do pusy dva ze svých prstů, potom ho ještě letmo políbil. Jeho ruka pak doputovala k tomu malému zadečku, na který se Tom tolik těšil, a nasliněnými prsty přejel po vstupu do Billova těla. Bill se mu zachvěl v rukou a Tom proto pokračoval, jeden prst zastrčil do něj a krouživými pohyby se dovnitř dostal až po kloub. Bill mu vzrušeně vydechoval do ucha, když se mu pověsil okolo krku. Tom přidal druhý prst a stáčel je v Billovi, snažil se najít jeho bod, a přitom ho těmi prsty roztahoval. Kapičky potu mu už začaly stékat po čele, když si představoval sebe v tak úzkém sevření, jaké právě Bill poskytoval.
Najednou Bill vykřikl a zhoupl se proti Tomovi, když už tři prsty narazily na jeho prostatu. Tom se usmál, přejel jazykem po svých vysušených rtech a přirážel prsty na Billovo místečko, čímž ho dováděl k šílenství. Bill se krčil, svíjel a snažil se na jeho ruku nasedat, Tom se musel hodně snažit, aby to všechno ustál a jeho nohy pod tím náporem nepovolily. Při pohledu na toho ďáblíka před ním se jeho erekce snad ještě zvětšila, pokud to ovšem ještě vůbec bylo možné.
Potřeboval už být v něm, vytáhl proto svoje prsty a dočkal se jenom nevrlého zavrčení od Billa.
„Dělej, dělej, dělej… chci tě v sobě,“ Bill nedočkavě stáhl Tomovy trenky, které mu sjely z boků a přidaly se k riflím u jeho kotníků. Sroloval mu tričko až ke krku a nehtem mu přejel od krku, přes hruď a bříško, až dolů do podbřišku, kde uchopil do ruky Tomův pulzující a horký penis. Tomovi se pod tím ledovým dotykem na tak citlivém a horkém místě málem podlomila kolena, zády mu projel mráz a na rukou se mu objevila husí kůže.
Bill svou rukou pohyboval a Tom ho musel zastavit, nebo by se brzy dostal přes okraj… „Zastav, zastav…“ přece jenom už hodně dlouho s nikým nebyl.
Bill se uculil, znovu Tomovi věnoval tvrdý polibek a pak zaklonil hlavu a v zádech se prohnul tak, že svůj zadek vybízel ještě víc. „Tak už to sakra udělej!“ Natěšeně zavzdychal a Tomovo triko pořád svíral v ruce srolované nahoře, až mu bělely kloubky na prstech.
Tomovi se třásly ruce i nohy, neohrabaně si naslinil dlaň a potom s ní přejel po svém penisu, aby to aspoň trochu usnadnil. Bill očkem pokukoval dolů, jak si Tom počíná, a nemohl se už dočkat, až ucítí ten ohromný orgán uvnitř sebe, jak ho dráždí do nejvyšší možné míry. Tom svůj penis nasměroval přímo k Billovu vstupu a s krokem blíž k němu jeho vlhká špička pomalu vklouzla dovnitř. Bill natáhl do plic vzduch a na chvíli zadržoval dech, když se ještě více prohnul v zádech se slastí zavřenýma očima. Tomovy oči směřovaly pohled na jejich spojení, sledoval, jak pomalu celý mizí uvnitř, a cítil, že Billa opouští jeho charakteristický chlad a rozlévá se v něm teplo. Tom se nakonec s otevřenou pusou a následným zavzdycháním dostal do Billa až po kořen, a teprve teď se Bill znovu nadechl s nějakým neidentifikovatelným zakňučením.
S člověkem to bylo tak jiné… Tomův horký penis ho pálil a rozléval tak uvnitř něj horko. Bylo to úplně jiné, než s Andreasem, jehož poklad byl neustále chladný a nehledě na to, že Andreas se svou velikostí mužství Tomovi ani nemůže rovnat. Samozřejmě se během sexu s ním nakonec oba dokázali rozpálit, ale s člověkem je to vždycky jiné. I když se mu zdálo, že Tom hřeje ještě mnohem více než jiní lidé…

Tom se pomalu pohnul a lehce přirazil, přičemž hluboce vydechl a Bill by přísahal, že dokonce viděl páru, jak vystupuje z jeho úst.
„Rychleji, Tome…“ zavzdychal a sám začal v rychlejším tempu pohybovat boky proti Tomovi. Tom tedy také zrychlil a přirážel tvrději a rychleji a toaletami se neslo pravidelné hekání z jeho úst. Chytl Billa pod zadkem a nadhodil si ho kousek výš, ruce už ho z toho bolely a přece jenom Bill po zádech sjížděl dolů. Když byl o trochu víc nahoře a Tom tvrdě přirazil, Bill vykřikl s doširoka otevřenou pusou. Tom se zaculil a snažil se pohybovat správně, aby dráždil Billovu prostatu a přinášel mu tak ještě větší slast, kterou Bill projevoval šílenými výkřiky. Ty musely být slyšet snad až na druhém konci města, ale Tomovi se Billův hlasitý projev líbil, znamenalo to, že dělá něco, s čím je Bill spokojený a že to dělá hodně dobře.
„Tam, proboha… ano, Tome!!“ Bill vykřikoval s vrzáním, jak mu záda v jeho lesklém stříbrném tričku přejížděla po kachličkách tam a zpátky. Jednu ruku zvedl nahoru a opřel se dlaní nad hlavou, aby získal větší stabilitu a neustále se rychle a tvrdě pohyboval proti Tomovi. Tomu po zádech pod trikem stékaly kapičky potu a na tričku už se mu tvořily mokré propocené ornamenty.
Tom zpomalil, protože se pomalu blížil k vrcholu a chtěl si tohle užít mnohem déle… Střídal pomalejší a rychlejší tempo, při tom Billovi vyhrnul tričko a začal ho líbat na hrudi. Bral do úst střídavě obě Billovy bradavky, a tím nutil Billa vykřikovat a sténat ještě víc.
Jeho ruce už to nevydržely, musel povolit zaťaté svaly, jak se snažil Billa držet co nejdéle nahoře a Billovy nohy klesaly dolů. Ten se trochu zmateně rozhlédl, přestal si uvědomovat, že je vlastně s člověkem. Bill Toma pohladil za krkem a dal mu pusu na čelo. Tom si tedy Billa ještě jednou nadhodil výš, Bill pevněji kolem něj obmotal svoje nohy a tiskl se k jeho bokům, když se Tom otáčel směrem ke dveřím na záchodek. Bill se znovu zachichotal tím svým ďábelským smíchem a nepřestával rytmicky pohupovat boky v Tomově náručí. Začal Toma nenasytně líbat, čímž se v Tomovi vzbudila další dávka jeho síly. Dvěma kroky i s Billem pověšeným okolo pasu se přesunul ke dveřím, chtěl na ně Billa přitisknout, ale nohy se mu zamotaly mezi jeho kalhoty, které měl pořád u kotníků, a padal směrem na Billa. Ten velmi tvrdě narazil zády do dveří, až se mu skoro zarazil dech a vykřikl, když se dveře otevřely a Tom ho pustil. Tom se naštěstí zachytl za futra, a nakonec nespadl, ale Bill zadkem přistál na prkýnku a zády rozbil nádržku s vodou.
„Ups…“ řekl tiše a následně se začal i s Tomem šíleně smát, když se podíval, co způsobil a jak komicky dopadá lačnost po sexu.
„Ne-není ti nic?“ řekl Tom se smíchem, když pozoroval, jak zezadu záchodku vytěká voda a pomalu zaplavuje toalety.
„Nic mi není…“ šeptl Bill a pohladil se po ramenech. Koukl nahoru na Toma, jak stojí rozkročený přes celé dveře, rukama opřený o futra a mezi nohama se mu tyčí penis, přes který mu visí triko jako na věšáku. Musel se zachichotat a Tom zčervenal při pohledu na svůj rozkrok.
„Nesměj se, taky nevypadáš na tom záchodu zrovna rajcovně…“ řekl rozhořčeně Tom a Bill se rozhlédl.
„Vážně? Já to napravím…“ dodal tajemně a zvedl se. Přejel párkrát rukou po Tomově penisu a potom se k němu otočil zády. Potutelně se usmíval a prohrábl si při tom vlasy. Dal na záchodku prkýnko dolů a klekl si na něj, vystavoval tak na Toma nestydatě svůj zadek. „Co na to říkáš teď?“ Ohlédl se přes rameno a uculil se. Olízl si rty a dlaní objal svůj vlastní penis. Zavzdychal a začal se honit, po očku pokukoval, co to udělá s Tomem.
„Tak teď je to sakra dobrý…“ vychrlil Tom a hned vstoupil dovnitř za Billem. Uchopil svoje přirození a snadno znovu vklouznul do Billa.
Znovu se rozjela vášnivá hra, kdy Tom silně a tvrdě přirážel a Bill u toho křičel slastí, zatímco ještě sám pracoval na svojí chloubě. Netrvalo to už ani déle jak minutu, když se Bill s výkřikem vystříkal na záchodek a Tom se následně po pár vteřinách udělal uvnitř něj.
Ještě chvíli takhle zůstali, než se jim uklidnil dech, potom Tom z Billa vystoupil, nezapomněl ho pohladit po zadečku a začal si natahovat trenky i kalhoty.
Billa se však zmocnil strašný pocit… teď přišla chvíle, kdy musí vyčerpaného partnera nečekaně a překvapivě zabít. Měl celkem hlad a trocha krve byla vždycky vhod, ale nechtěl to udělat… Vstal ze záchodku a chvíli se díval do zdi. Vydechoval a po pár vteřinách přejel jazykem po ostrých špičácích nachystaných k jedinému kousnutí. Otočil se na Toma a pookřál… Tom se usmíval, když zvedl Billovu ponožku ze země a přičichnul si k ní, v rukou už držel poskládané Billovy kalhoty. Měl takový spokojený výraz, dokonce se usmíval, prostě… vypadal roztomile. Bill byl v rozpacích, ale potom hned svoje zoubky schoval a taky se usmál. Nedokázal by to udělat.
„Mně nesmrdí nohy.“ Zamračil se a hned Tomovi svoji ponožku se smíchem sebral.
autor: Clarrkys
betaread: Janule

5 thoughts on “Luna Oscura 4.

  1. Upíři totiž potí parfém xDDD
    To byla fakt šílená jízda, vždyť oni ten záchod normálně roztřískali xD
    Majitel se teda bude divit a já se zase divím tomu, že tam na ně někdo nevlítnul, když tak vyváděli, no, asi se báli, protože ty zvuky musely znít fakt úděsně xD
    A jsem nesmírně ráda, že Bill ovládl svoje kudlančí touhy, Toma by byla vážně škoda, když je tak skvělý milenec =)
    Jsem zvědavá, kdy Bill zjistí, že by byl i skvělým partnerem ♥

  2. Velmi inspirující 😀 Opravdu mě to pobavilo a zárověň, tak nějak hezky potěšilo, že se nemůžu dočkat dalšího dílu 🙂 Jedna z nejlepších povídek co jsem četla opravdu..Dokonale popsané scény, velmi dobře se to dá představit. No uvidíme, jak se to vyvine mezi těma dvěma obludkama 😀 Rozhodně jim fandím! ♥

  3. Promiň Koči, že tak pozdě píšu, ae byla jsem z tohoto dílu tak mimo, že jsem vymýšlela komentář aj tři dny 😀 😀 No ae musím teda říct, že je to úplně úchvatné!! Týýjo když jsem to četla tak jsem se nestačila divit jak jsi to úplně nádherně popsala, úplně jsem se do toho vžila 😀 Aj jsem se chvilkama červenala 😀 Fakt tě to krásně vtáhne do akce 😀 Jo ae stejně nejlepší jak rozbili ten záchod 😀 😀 To jsem se zasmála 😀 Jo a ještě jak Tomovi viselo tričko přes tu jeho věc jako na věšáku 😀 😀 😀 😀 😀 Tak to jsem se fakt klátila smíchy 😀 😀 A na začátku se mi ještě líbilo jak že se tam rozléhal jenom mlaskot 😀 😀 😀 To bylo taky dobrýýý!! 😀 No prostě luxus sám o sobě!!! A naštěstí se Bill vzpamatoval a nic Tomíkovi neudělal!! Asi poznal jaký je to mistr 😀 Doufám, že to tak zůstane až do konce!! 🙂 Nooo prostě se už mega těším na další dílek, jsem hrozně zvědavá 🙂 :-* :-* <3 <3 <3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics