An Orphan Tom 3.

autor: Deni
Tady máte další díl našeho „Sirotka Toma“. Hrozně moc bych chtěla poděkovat všem, kteří povídku až doposud komentovali. Strašně moc si toho vážím a ani netušíte, jak moc to pro mě znamená! Když jsem viděla počet komentářů u prvního dílu, výskala jsem doma radostí tak hlasitě, až se mě mamka ptala, jestli jsem v pořádku xD Tolik komentářů jsem nedostala ani na THF, a to už je co říct. Takže vám opravdu všem hrozně, HROZNĚ moc děkuju! Já i Sirotek Tomi a diva bitch Bill xD Jste prostě úžasní!
K tomuhle dílu bych jen chtěla podotknout, že tam Bill hodně často zmiňuje Tomovu medovou vůni… no, řekněme, že když jsem tu povídku psala, byly vánoce a pod nos mi furt voněla medová svíčka z včelího vosku, takže tak no xD Tu vůni naprosto miluju… 🙂
A taky… pod druhým dílem padaly názory, že je to náhlý, rychlý obrat… až dočtete poslední, a vlastně možná už i tento díl, tak pochopíte, proč to bylo tak rychlé!
Tak jo, užijte si další díl a doufám, že se vám to opravdu bude líbit! A děkuju za každý jeden komentář, který mi pod povídkou zanecháte, jste prostě úžasní!

Byl jsi můj první polibek, teď jsi moje všechno poprvé

Pár hodin po incidentu v kuchyni se Tom opět probral ve své posteli, a to jen díky jeho tak dokonale úžasnému a ohleduplnému spolubydlícímu. Bez ohledu na to, že dredáč ještě spal, Jacob si zpíval nějaké trapné vánoční písničky.
Tom tiše zavrčel a přetočil se na záda. Nechával oči zavřené, ale na rtech mu hrál slabý úsměv. Nemohl uvěřit tomu, že všechno, co se stalo předešlou noc, bylo skutečné. Nemohl uvěřit tomu, že opravdu mluvil s Billem, natož tomu, že ho zpěvák políbil.

On ho políbil!

Zprudka se napřímil a jen zíral do prostoru před sebou, oči měl doširoka otevřené, když mu konečně došlo, co se opravdu stalo. Byl políben. Poprvé v životě dostal polibek a ještě ke všemu od nejkouzelnější, nejpodmanivější, nejdokonalejší a kdo ví, co ještě, osoby na celém světě. Políbil ho Bill Kaulitz, kluk, který se nechal slyšet, že s nikým nerandí, a jen si užívá života, a když už se mu někdo připlete do cesty, rozhodně to není nikdo mladší než on; což Tom je.

Tom byl políben.

„Dobré ráno, sluníčko! Je na čase vstávat a zářit!“ zasmál se Jacob a zadíval se na Toma, který měl ve tváři vepsaný vyděšený výraz. „Seš v pohodě?“
„Já… Já… oh, jo, jasně,“ zavrtěl hlavou a nasucho polknul; přísahal by, že na rtech ještě stále může cítit chuť Billova lesku a sladkou příchuť přímo jeho rtů. Pousmál se a zlehka se špičky prstů dotkl vlastních rtů. Při vzpomínce na příhodu v kuchyni mu přejel mráz po zádech. Byl si jistý, že jejich první společný polibek nikdy nezmizí z jeho paměti.

A najednou mu to došlo.


Prudce vyskočil z postele a ve spěchu na sebe natahoval nějaké oblečení. „Hele, je cesta ještě pořád blokovaná?“
„Cesta? Blokovaná? O čem to mluvíš, sluníčko?“
Mladší z dvojice jen frustrovaně protočil oči. Bez dalšího slova se otočil na patě a prudce vyběhl z pokoje pryč. Skoro při svém výpadu srazil někoho k zemi.
„Sorry!“ křikl přes rameno, a jak nejrychleji mohl, běžel do hlavní společenské místnosti. Doufal, že tam snad najde někoho, kdo mu řekne, jestli zpěvák už odjel, nebo je stále v sirotčinci. K jeho vlastnímu překvapení našel místnost plnou lidí, v jejichž středu seděla osoba, od které Tom nemohl odtrhnout oči.

„Nazdárek, Tome,“ pozdravila ho Melissa s úsměvem. „Je od tebe tak milé, že ses k nám konečně přidal. Co si dělal minulou noc? Už je dávno po obědě a ty pořád nikde.“
Tomovi zrudly tváře a vymáčkl ze sebe jen tiché, „Já, uhm… promiň.“ Nevěděl, co dalšího říct na svou obhajobu, a tak si jen mlčky sedl na zem a zadíval se nahoru na Billa. Z místa, kde seděl, měl dokonalý výhled na otrávený zpěvákův výraz. Bylo nad slunce jasné, že zpěváka obtěžuje přítomnost všech dětí, kterými je kol dokola obklopen. Z rozhovoru z předešlé noci Tom věděl, že zpěvák není zrovna typ pro děti, a nemohl si pomoct, než se ušklíbnout, když viděl nepohodlí vepsané ve zpěvákově obličeji. Bill si to svým způsobem zasloužil za to, co o místních dětech včera prohlásil, ale Tom, ve své hodné podstatě, se ho rozhodl zachránit.

Nedlouho poté, co se ke skupině připojil, se Tom postavil a s výmluvou, že je mu zima, byl připravený místnost opět opustit. Zadíval se na černovlasého mladíka sedícího v nepohodlném křesle uprostřed místnosti, a bez jediného slova mu pohledem naznačil, aby ho následoval. Otočil se na patě a opustil místnost, za sebou ještě slyšel Billovy omluvy a přibližující se kroky. Za pár vteřin stála dvojice uprostřed chodby, opět v úplné samotě.

„Díky,“ pousmál se na něj Bill, jakmile se dostali z doslechu. „Hele, je tu nějaký místo, kde bych si mohl zakouřit?“
Tom jen pokrčil rameny a beze slov vedl Billa k sobě do pokoje. On a Jacob tam vždycky kouřili a doteď jim na to ještě nikdo nepřišel. Když o chvíli později vešli do pokoje, Jacob vzhlédl ke dveřím a refrén jeho „Tiché noci“ odezněl do ztracena, jak s očima doširoka rozevřenýma zíral na dvojici před sebou.
„Co to-„
„Jdi pryč, Jacku,“ řekl Tom na pohled klidným hlasem, a nechal dveře otevřené. „Teď,“ dodal, když si všiml, že jeho kamarád se ani o píď nepohnul. „Prosím?“ zkusil nakonec poslední možnost s patřičným důrazem. Jeho spolubydlící konečně pochopil, o co jde, a s odfrknutím zamířil ke dveřím, pohled celou dobu propojený s tím Tomovým. Mlčky se ho ptal, co se děje. Tom jenom zavrtěl hlavou a mlčky za ním zavřel dveře, které po kratičkém zaváhání nakonec i zamknul.
„Předpokládám, že to byl spolubydlící?“
Dredáč opět jen přikývnul a usadil se na posteli do tureckého sedu. „Klidně si otevři okno a zapal si.“
Zpěvák jen přikývnul a udělal přesně to, co mu Tom řekl. Otřásl se v ledovém zimním vzduchu. „Nemáš-„
S úsměvem mu Tom podal svou mikinu dřív, než stihl zpěvák myšlenku dokončit.
„Díky,“ poděkoval Bill s mírným úsměvem a zabalil se do měkké, silné mikiny. Nepatrně si přičichl ke kapuci, která mu spadala přes jedno rameno, a jeho úsměv se ještě rozšířil; voněla po medu, přesně tak, jako Tom minulou noc.

„Takže,“ začal dredáč a odkašlal si, když z něj nic jiného nevyšlo. Zkusil to znovu. „Pořád jsi tady,“ dostal ze sebe přiškrceně, jak ho najednou zaplavil pocit šílené nervozity.
„Jo,“ přikývnul Bill a potáhl si ze své nikotinové lásky. „Silnice je pořád blokovaná, ale někdy během dneška by konečně měli ten strom odstranit.“
„Aha,“ přikývnul Tom a sklopil pohled k zemi. Nemohl si pomoct, ale něco uvnitř něj se svíralo při pomyšlení na to, že černovlásek zase odjede. Kdo ví, jestli ho ještě někdy uvidí? Strašně rychle si na zpěvákovu přítomnost zvyknul, bude to pak najednou zase divné, že tu není.

O pár chvil později Bill okno zavřel a usadil se na postel vedle Toma. „Jsi v pohodě, můj malý Tomi?“ zeptal se Bill s upřímnou starostí, a položil ruku Tomovi na rameno. Cítil, jak se pod ním Tom napnul, ale ruku zpět nestáhl.
„Jo, to jen… já… políbil si mě,“ vydechl Tom frustrovaně. Výraz v jeho tváři byl přímo mučednický, když se jeho pohled střetl s druhým párem čokoládových duhovek. Bill se něžně pousmál, přesunul dlaň na Tomovu tvář a jen zlehka jej hladil palcem po líčku.
„Ano, to jsem udělal.“
„Ale proč? Prostě to nechápu.“
Bill jen pokrčil rameny a ležérně si lehl na postel, zatímco očima bloudil po stropě polepeném barevnými hvězdičkami a měsíčky. Pousmál se. „Prostě jsem to chtěl udělat.“
„Oh.“
„Oh?“
„Jo, oh,“ přikývnul Tom a oba se zlehka zasmáli. „Já jen… byl to můj první polibek, víš?“
Billovi vystřelilo obočí vzhůru a zpěvák párkrát šokovaně zamrkal. „Vážně? Já byl tvůj první polibek? To myslíš teď úplně vážně?“

Dredáčkovy tváře zahořely rubínovou barvou a on si nepřál nic jiného, než se smět schovat pod peřinu a už nikdy nemuset vystrčit nos ven. Připadal si tak trapně a hloupě. Nevěděl, že Billovi to připadalo docela roztomilé, být něčím prvním polibkem. Ještě nikdy ve svém životě Bill nebyl pro nikoho ničím, co by dotyčný zažíval poprvé.
„Hele, nebuď zase celej stydlivej,“ zamumlal Bill tiše a zlehka políbil Toma na tvář, což způsobilo, že jeho tváře nabraly ještě sytější nádech rudé barvy. „Myslím si, že to je sladký, být tvůj první-„
„Polibek!“ přerušil ho Tom zhurta a zalapal po dechu. Billovo obočí se nakrčilo, jak se zpěvák nečekaně zamyslel.
„A to ostatní… dělal už jsi někdy s někým něco?“
„No, vlastně…“ hrál si se záhybem na svých džínech a vyhýbal se zpěvákovu pohledu. „Jasně, že jo.“
Billovy rty se zvlnily do úšklebku, a jak bylo jeho zvykem, pozvedl jedno obočí. Ďábelské myšlenky se mu začaly honit hlavou. „Vážně? A copak takového si dělal, můj „nikdy nepolíbený,“ Tomi?“ zeptal se pobaveně a sledoval, jak Tomovy tváře opět rudnou. Ta barva podle Billova názoru jeho tvářím slušela.
„Uh, Já… Já… no a…“

Černovlasý zpěvák se jen zasmál a chápavě přikývnul. „Takže si vůbec nic před tím nedělal, že?“
Dredatý sirotek si lehl na postel a stočil se do těsného klubíčka, pohled zavrtával do povlečení své peřiny. „Jeden kluk ve škole – dotýkal se mě, víš no, tam dole,“ vysvětlil Tom a prstem letmo ukázal na svůj rozkrok. „Nechtěl jsem to, ale byl daleko silnější než já, takže… no, a to je tak nějak všechno.“
„To je mi líto,“ zamumlal zpěvák něžně a stočil se vedle Toma.
„Jo, za to nemůžeš,“ zašeptal Tom a zadíval se Billovi do očí. Tenkrát ve škole opravdu vyšiloval kvůli tomu, co se stalo, ale teď už se přes to snad konečně dostal. Nic tak příšerného se nestalo, a už se to nikdy neopakovalo.

Bill přikývnul a jen mlčky pozoroval Tomovu tvář. Zhluboka se nadechl a do nosu se mu dostala příjemná vůně medu, která obklopovala Toma ze všech stran, a něco, co připomínalo vůni brzkého příjemně vyhřátého odpoledne, pokud se to dalo jako vůně popsat. Byla to přesně „Tomova“ vůně a Bill na ní začínal být pomalu závislým.
Byla to pro něj opravdu zvláštní situace; ležet v posteli s „cizím“ člověkem, který byl ještě ke všemu mladší než on sám, a cítit vůči němu nějakou přitažlivost. V tomhle momentě netoužil po ničem jiném, než si za týl dredatého puberťáka přitáhnout k sobě a bez konce líbat jeho rty. Na druhou stranu, co mu v tom brání?

„Tome?“
„Hm?“ zahučel tázaný. Měl zavřené oči, a rty, na kterých hrál jemný úsměv, měl zlehka pootevřené. Odmítal se držet zpátky, když se pomalu předklonil blíž ke klukovi před sebou a jemně přitiskl své rty k těm jeho. Jen zlehka se otíral o Tomovy rty před tím, než ho políbil doopravdy, hluboce, vášnivě, sladce a láskyplně. Neměl ponětí, co se to s ním děje, ale pro teď to bylo Billovi jedno.

A stejně tak se o to nestaral Tom. Cítit opět zpěvákovy rty, bylo prvně docela překvapující, ale Tom si nehodlal stěžovat. Všechny jeho sny se minulou noc staly skutečností a tohle, tohle byl sladký bonus, který Tom ochotně opětoval.
„Řekni mi, Tomi,“ zašeptal zpěvák, když se ti dva od sebe oddálili pro vzduch. Zlehka políbil špičku Tomova nosu a pokračoval, „chtěl bys něco víc?“
Tom se odstrčil od tepla Billova těla, a jen na něj zíral. „C-co tím myslíš?“
„No tak, Tomi, nebuď tak stydlivej. Vsadím se, že seš plnej hormonů a chceš… ne, potřebuješ nějaké uvolnění, nemám pravdu? A podle toho, jak se na mě díváš, vsadím se, že by sis nestěžoval, kdyby to uvolnění bylo se mnou. Nebo se snad mýlím?“

Dredáč se posadil zpříma a jen zíral na zpěváka pod sebou. Snažil se vypadat šokovaně, možná až naštvaně za Billovu nabídku, ale naprosto selhal. Jeho tváře rudě zářily, což zkazilo výsledný efekt. Špičkou jazyka si olíznul rty, lehce nateklé z jejich žhavého polibku, a našpulil je. Oči mu zářily jiskřičkami plachosti a vzrušení zároveň.
„Ale no tak, Tomi, nezkoušej na mě tenhle pohled,“ zasmál se Bill a stáhl si dredatého teenagera na sebe. „Já vím, že to chceš. Že chceš mě,“ zapředl mu do ucha a rozesmál se, když se chlapec nad ním roztřásl a na jeho rukou naskočila zřetelná husí kůže.
„Jak to můžeš vědět? Nic jsem neříkal,“ zamumlal stydlivě a hlasitě vyjekl, když zpěvákova ruka z nenadání stiskla jeho rozkrok.
„Nemusíš nic říkat, Tomi, protože to cítím,“ zašeptal Bill hlubokým hlasem a zaculil se proti tváři, kterou v daném okamžiku zaséval polibky. Svým způsobem se opravdu vyžíval v Tomově nejistotě a jeho sladká, medová, hřejivá a stále ještě dětská vůně ho zvláštně vzrušovala.
„Chceš něco říct, Tomi?“ pokračoval zpěvák vzrušivým šeptem, zatímco jemně masíroval napůl tvrdý rozkrok kluka ze sirotčince. Zlehka se zasmál, když Tom zavrtěl hlavou a nasucho polknul. Jemně stiskl mezi zuby jeho ušní lalůček a políbil jej pod ucho, „Vzrušuješ mě.“
Tomovi se zadrhl dech v hrdle a vydal prapodivný, neidentifikovatelný, vysoký tón. Prudce od sebe zpěváka odstrčil a jen na něj zíral.

„Cože dělám?!“
Zpěvák si nemohl pomoct, ale musel se smát šokovanému výrazu, který se usadil dredáčovi v tváři. „Neříkej mi, že si ještě nikdy nikoho nevzrušil, Tome!“
„No,“ nepohodlně se zavrtěl a v duchu si nadával za to, že jeho tváře získaly snad ještě tmavší nádech tmavě růžové, než doposud měly. „Nevím.“

Bill se ďábelsky zaculil a vyhoupl se do Tomova klína. Jejich tvrdé erekce se o sebe otíraly, jak Bill cíleně pohupoval boky. Když se nad tím tak zamyslel, dávalo smysl, že Tom tohle nevěděl, konec konců, on je tu ten nedotčený. „No, každopádně vzrušuješ a právě teď,“ zašeptal hlubokým hlasem a položil řadu sladkých polibků podél Tomova krku. „Tvoje medová vůně, tvoje plachost a nevinnost, to všechno mě opravdu hodně vzrušuje,“ zavrněl zpěvák a pohnul svými boky kupředu, aby mladší z dvojice mohl cítit, jak moc vzrušený byl.

Tomův dech se zrychlil a jeho hruď se prudce zvedala a zase klesala. V jeho očích zářil chtíč společně s něčím, co nutilo Billa cítit se opravdu výjimečně. Nevěděl to jistě, ale předpokládal, že dredatý sirotek je do něj zamilovaný, a i když tenhle druh lásky nebyl nic pro Billa, pořád se cítil speciálně, výjimečně. Mohl cítit tu vášeň, nevinnost a zamilovanou roztomilost v každém polibku, plachém doteku, který mu Tom věnoval.

„Řekni mi, Tomi, chceš tohle?“ zeptal se zpěvák a obě ruce si položil vedle Tomovy tváře, kterou vzal následně do dlaní. Zadíval se mu do očí se vší upřímností a čestností, kterou v sobě našel. „Protože já jo,“ zašeptal proti Tomovým našpuleným rtům, a opět jej políbil. Tentokrát však nechal tempo polibku kontrolovat Toma, zatímco on sám jemňoučce pohyboval boky proti těm jeho.

„Já… Já…“ zakoktal se Tom, to odpoledne již po několikáté. Připadal si jako idiot, ale zase, kdo by nebyl nervózní, kdyby jeho idol seděl v jeho klíně, líbal jeho rty a zlehka palci hladil jeho tváře, že? Nemluvě o tom, jak se zpěvákova viditelná, tvrdě hmatatelná erekce pohybovala proti té jeho vlastní. Tohle bylo něco, o čem se Tom nikdy ani neodvažoval snít. Všechno, o čem kdy snil, bylo potkat se s Billem, smět s ním mluvit a možná se s ním i vyfotit, ale tohle? Tohle byl naprosto jiný level, a právě v tenhle moment, kdy zpěvákovy chladné prsty jemně masírovaly jeho krk, si Tom uvědomil, že láska pro černovlasého zpěváka nikdy nebyla pouze platonická. Srdce mu v hrudi divoce bušilo a dredáč už věděl, že je zamilovaný do muže, jenž se právě skláněl nad ním, a pomalu pohyboval boky proti jeho vlastním. Udělal by pro něj cokoliv.

„Ty co?“ zašeptal Bill škádlivě a ždibnul Toma jemně zuby do brady. Připadal si jako obyčejnej děvkař, kterej se snaží svést vyplašeného teenagera, ale nemohl to zastavit. Ne když věděl, že řečený teenager to chce stejně tak moc.
„Já… jo, chci,“ vydechl Tom nakonec. Ve chvíli, kdy slova opustila jeho rty, jeho ústa byla zajata druhým párem sladkých rtů, které se tvrdě, vášnivě pohybovaly proti těm jeho. Se zatřepáním víček zavřel oči a plně se vžil do polibku. Hodil všechno za hlavu; tohle byl jeho moment a všechno ostatní se může řešit potom.

Bez dalších slov se ti dva opět položili na matraci. Jejich polibek byl nažhavený, zatímco bloudili rukama všude po těle toho druhého. Lépe řečeno, Billovy ruce byly všude po Tomově těle. Dredáč tam jen ležel a užíval si každý dotek, který mu zpěvák věnoval, užíval si všechny ty nové pocity, a Bill to naprosto chápal. Od samého začátku věděl, jak plachý a naprosto nezkušený Tom je, takže to bylo naprosto v pořádku, že si jen užíval všechno, co mu Bill mohl dát. A aby byl upřímný, pro Billa to byla čest. Cítil se být pyšný na to, že zrovna on může být tím, kdo bude dávat nové zkušenosti do života nezkušeného, mladého a nedotčeného puberťáka.

„Uvolni se, Tomi. Slibuju, že se ti to bude líbit.“
„Slibuješ?“ zašeptal Tom. Jeho hlas byl plný té nevinnosti a plachosti, kterou na něm Bill začínal milovat, a právě teď se míchal i s nově nalezeným chtíčem protkaným náznakem nejistoty.
„Slibuju,“ ujistil ho Bill s úsměvem. Hluboce políbil Tomovy rty, jazykem proklouzl za hradbu zubů a svůj piercing přitiskl k patru jeho úst. Tenhle pohyb přiměl Toma zasténat hluboko v jeho hrdle, roztřásl se a v rozechvělých dlaních stiskl zpěvákova stehna.

Žádná další slova mezi nimi nezazněla. Bill přetáhl Tomovi jeho obrovské tričko přes hlavu a bezstarostně jej odhodil stranou. S obdivem si prohlížel jeho pevnou, svalnatou hruď. Kdo by si byl pomyslel, že tohle dítě bude mít tak dokonale formované tělo? Zlehka se pustil do okusování jemné kůže Tomova krku, přesouval se rty níž, líbal jej, laskal, olizoval a okusoval.

„Dotýkej se mě, Tomi. Sundej mi tričko, hlaď mě, cokoliv, hlavně se mě dotýkej,“ zavrněl Bill do jeho ucha a opět sklouzl níž, kde jazykem přejel přes jednu jeho narůžovělou bradavku. Tom se roztřásl a zasténal. Nevědomky pohnul boky a prudce je přirazil proti zpěvákovým. Bill se jen spokojeně usmál a zlehka mezi zuby stiskl bradavku, se kterou si až doteď pohrával jazykem. Tom zasténal ještě hlasitěji.

Bez přemýšlení Tom stáhl vlastní mikinu ze zpěvákových ramen, uchopil lem trička a přetáhl jej Billovi přes hlavu. Vzduchem následovalo jeho tričko, které už se dávno válelo na zemi. Jakmile byli oba nahoře bez, Tom si nemohl pomoct, ale nepokrytě na Billa zíral. Jeho hruď byla bledá, plochá, dokonalá, po levé straně ozdobená černým tetováním. Chtěl se ho dotknout… cítit jeho horkou pokožku… líbat ji.

„Dělej, cokoliv jen chceš,“ zašeptal Bill, napřímil se a beze studu vystavoval svůj trup na obdiv. Roztřesenými konečky prstů přitiskl k Billovu krku a zamířil jimi níž. Byl to tak nepopsatelný pocit, Billova pokožka byla tak hladká, tak horká. Přitiskl dlaň přes Billovu levou bradavku a zřetelně pod prsty mohl cítit zpěvákovo rytmicky tlukoucí srdce. Opět se celý rozechvěl.

„Líbí se ti, co vidíš, Tomi?“ Bill se zlehka zhoupnul a přejel svým rozkrokem přes Tomovu tvrdou erekci. Dredáč tiše zasténal jeho jméno. „Protože mně se to líbí. Miluju pohled na to, co mám před sebou,“ zašeptal Bill se svůdným úsměvem a mezi zuby stiskl špičku Tomovy brady před tím, než opět zajal jeho rty těmi svými. Může to vypadat, že Bill dredatého sirotka jen využívá pro zkrácení času, na zabití nudy, ale není to tak. Bill si tenhle moment opravdu užíval, chtěl stále víc a víc z toho nezkušeného puberťáka pod sebou.

Když Tom nereagoval jinak, než dalším hlubokým stenem, sklonil se Bill těsně k jeho uchu, „Řekni mi,“ zašeptal a jazykem přejel přes jeho krk, zanechávajíc za sebou vlhkou stopu. „Řekni mi, co chceš, a já to udělám.“
Tom zakňučel a zoufale zatahal za Billovy krátké vlasy. Stáhl si ho těsně k sobě a opět jej políbil. Kdyby to bylo jen na něm, líbal by Billovy rty do posledního dechu, bez ustání, a už jen to by stačilo k tomu, aby se udělal. Jako téměř nedotčený panic opravdu nepotřeboval přílišnou stimulaci.

„Chci tebe,“ zasténal dredáč, když Billovy chladné prsty přejely sem a tam přes rozžhavenou kůži na jeho podbřišku. „Chci tebe. Prosím, Bille.“
Zpěvák se spokojeně ušklíbnul a zapředl do Tomova ucha: „Můžeš ze mě mít úplně všechno, stačí jen říct.“
Kluk ležící pod ním urputně zavrtěl hlavou a jeho tváře už byly opět zářivě rudé.
„Ne?“
„Ne, já… chci, abys měl ty… všechno ze mě,“ zašeptal plaše a zavřel oči. Pootevřenými rty nasál roztřeseně vzduch do plic, když Bill opět jemně pohladil jeho boky.
„Mhmm, to můžeme zařídit.“
„J-jo?“
„Samozřejmě. Jsi můj Tomi-boy, uděláme, cokoliv jen budeš chtít.“ Bill mu věnoval upřímný úsměv a políbil jej, jemně, zlehka a sladce. Neměl tušení co, ale něco kolem toho dredatého kluka jej nutilo myslet především na jeho blaho a jít s ním na věci pomalu, krok za krokem. Nebyl to Billův styl, být k někomu takhle něžný. Miloval tvrdý, hrubý a vášnivý sex, a přesto tady teď ležel a až přesladce se staral o kluka pod sebou.

„Dobře,“ vydechl Tom a vyjekl, když Bill z ničeho nic prudce zatáhl za sponu jeho starého pásku. Jakmile byl pásek povolen, Tom na zpěvákův pokyn nadzvedl boky a Bill stáhl džíny pryč z jeho boků a odhodil je kamsi za sebe. Dredáč si připadal kompletně nahý, a to i přes fakt, že jeho zelené boxerky byly ještě stále na svém místě. Bylo to tak zvláštní, být před někým tak odhalený, a přesto dotek Billovy horké kůže proti té jeho byl naprosto dokonalý pocit. Tomovo sebeovládání procházelo opravdu tvrdým testem a hrozilo, že dredatý sirotek každou chvílí dosáhne svého vrcholu.
Černovlasý zpěvák spokojeně zamručel, postavil se a jedním tahem ze sebe stáhl kalhoty i boxerky. Sebevědomě se usmál, když chlapec rozvalený na posteli před ním hlasitě zalapal po dechu.

„Oh pane bože.“
„Ano, ale když jsme tu sami, můžeš mi říkat i Bille,“ zasmál se zpěvák pobaveně, když Tom protočil oči, a opět se k němu sehnul. S úsměvem přejížděl konečky prstů podél lemu Tomova spodního prádla. „Můžu ti je stáhnout? Jsi připravený?“
„Já… uh, jo, sundej mi je, Billy.“ Silně k sobě stisknul víčka, připadal si tak hloupě a trapně. Za celých sedmnáct let nebyl před nikým nahý; alespoň ne od dob, kdy byl ještě malé dítě. Ani před čtvrťákem ve škole nebyl plně odhalený. Bylo to poprvé a místo příjemných pocitů běhaly Tomovi hlavou hrůzné myšlenky. Co když se nebude Billovi líbit? Co když se mu vysměje a řekne, že tohle celé byl jen zvrácený vtip a Tom mu naletěl jako hloupé děcko? Co když….

„Jsi v pořádku?“
Párkrát zamrkal, když Billova stále chladná ruka pohladila jeho tvář. Špičkou jazyka si navlhčil rty a oči spojil s těmi Billovými. Váhavě přikývnul a zhluboka se nadechnul. „Jo.“
„Seš si jistej? Šíleně se třeseš.“
„Já… já jen…“ Tomův pokus o vytvoření věty byl přerušen jemnými rty, které se tiskly k těm jeho. Líbali se pomalu, hluboce a vášnivě. Když se Bill nakonec odtáhnul, Tom byl bez dechu.
„To je v pohodě,“ usmál se Bill a zatahal za lem Tomových boxerek. „Vsadím se, že se nemáš za co stydět,“ mrknul na něj a sundal mu nepotřebný kus látky. A opět byl oněmělý úžasem. Tom může být jen teenager, ale jeho penis stál hrdě přímo před Billovýma očima, tvrdý, nateklý, volající o pozornost. Jeho vrcholek byl rudý a leskl se počínajícím vzrušením.
Bill nasucho polknul a cítil, jak se mu zvýšil srdeční tep. Tom pod ním vypadal naprosto dokonale, s lehce opálenou pokožkou, pevně formovanou hrudí a mužstvím, za které by se nemusel stydět ani plně vyspělý muž.

„Oh… můj bože. Tak dokonalý,“ zašeptal vzrušeně Bill.
Pokud bylo něco, co Bill opravdu miloval, byla to mužství jiných mužů. Miloval to, jak naplňovala jeho ústa, miloval odlišnou příchuť každého z nich, a miloval způsob, jakým jej naplňovali. A právě teď miloval Tomův nateklý, tvrdý penis.
Před tím, než Tom mohl jakkoliv zareagovat, jeho penis se ztrácel hluboko v Billových ústech. Tenhle rychlý pohyb zachytil Toma zcela nepřipraveného. Nečekal to. Bill přitiskl svůj piercing ke spodní části tvrdého mužství, olíznul vrcholek a jazykem přejel od špičky ke kořenu a zase zpět. Naprosto si to užíval. Miloval Tomovu příchuť; sladký a nahořklý zároveň. A ty tiché, kňouravé zvuky, které chlapec pod ním vydával, nutily Billa, aby se pevně, silně dotýkal sám sebe.

„Chutnáš tak dokonale,“ zamumlal Bill kolem Tomova penisu a usmál se, když se chlapec pod ním zachvěl.
„J-jo?“
„Oh yeah, to mi věř, prcku,“ zasmál se Bill a uvolnil Tomův penis. Provokativně si olíznul rty a přesunul se k jeho uchu. „Jsi si jistý, že chceš úplně všechno?“
„Já… Já…“
„Víš, že si takhle opravdu roztomilý?“
„Huh?“
„Ale nic,“ usmál se Bill a opět ho políbil. Hlouběji, naléhavěji, nedočkavěji. Chtěl víc, než jen doteky a polibky. Chtěl být hluboko uvnitř Toma, nebo mít Toma hluboko v sobě. Tak nebo tak, chtěl víc. „Teď do tebe pomalu strčím prsty, dobře?“

Tom nic neřekl, jen přikývnul. Byl si jistý, že kdyby se pokusil promluvit, hlas by ho zradil. Třásl se nejistotou a nervozitou; měl tušení, jak gay sex funguje, ale přesto si nebyl úplně jistý tím, co Bill myslel. Strčit do něj prsty?
Bill si naslinil dva prsty a usmál se na Toma, jehož mužství zlehka, provokativně třel v dlani, aby ho rozptýlil od toho, co přijde. A zafungovalo to. Nadzvedával boky s každým tahem, který mu Bill věnoval, a téměř mu uniklo, když Bill přejel vlhkým prstem přes jeho neposkvrněnou dírku. Nebylo to divné; vlastně to bylo docela ohromující, zvláštní, ale ohromující, když Bill vklouznul jedním prstem dovnitř. Ale i přes celkem příjemný pocit se Tom celý propnul, když v něm byl Billův prst hluboko až po kloub.

„Uvolni se, Tome. Slibuju, že se ti to bude líbit, ale teď se musíš uvolnit,“ mluvil Bill klidně, trpělivě, zatímco stále pohyboval rukou nahoru a dolů, a jemně ve stejném rytmu pohyboval prstem ven a dovnitř Tomova horkého těla. Zabralo to ještě několik dalších minut, než byl Tom plně uvolněný a mohl si pořádně užívat zvláštní pocit z Billova prstu uvnitř svého pozadí.
Nicméně to se změnilo ve chvíli, kdy černovlasý zpěvák přidal druhý prst.
„Uh… Bille, to bolí.“
„Uvolni se, musíš se prostě uvolnit, Tome.“ Když viděl bolestnou grimasu na dredáčově tváři, Bill vytáhl své prsty ven. „Dobře, máš nějakej krém nebo něco kluzkýho?“
Zhluboka dodechoval a jen roztřeseným prstem ukázal na stůl, kde byla napůl plná tuba krému. Jeho pozadí lehce pálilo a ten ohromující pocit byl pryč. Už si nebyl jistý, jestli tohle vůbec opravdu chce, ale před tím, než si to stihnul pořádně rozmyslet, Bill byl zpátky a jeho prsty byly pokryté bílým krémem.

„Okay, teď ale vážně potřebuju, aby ses uvolnil.“
„Já… dobře, zkusím to.“
„Hodnej kluk,“ zapředl mu Bill do ucha a opět ho políbil, zatímco dvěma prsty naráz opět vklouznul dovnitř Toma. Jeho boky se samovolně pokoušely dostat co nejdále od toho nepříjemného pocitu. „Uvolni se,“ sykl Bill netrpělivě; jeho vlastní vzrušení bylo tak tvrdé, až to bolelo.
„Bille, já-„
„Ne, Tome,“ přerušil ho Bill. Sklonil se na úroveň jeho očí, „slibuju, že to bude dobrý. Dělal jsem to sám už hodněkrát před tím a věř mi, bude se ti to líbit, ale musíš se prostě uvolnit.“
„Ale to bolí.“

Bill se pousmál a jedno po druhém políbil jeho oční víčka. Poté se rty jen nepatrně otřel o dredáčkovy rty. Líbal jej jemně a láskyplně a tak dlouho, dokud i Tom nezačal spolupracovat. Když ucítil, že se Tom konečně uvolnil, proklouznul dovnitř i třetím prstem a pomalu je všechny začal roztahovat. Tom pod ním zakňučel a pokoušel se před ním utéct, ale Bill ho nenechal. Začal jej líbat mnohem intenzivněji, pokoušel se ho zbavit myšlenek na to, co mu prováděly jeho prsty. Čím více jej líbal, tím více se pod ním Tom uvolňoval. Po nějaké době, kdy se opravdu soustředil jen na jejich polibek, začal si Tom nakonec pozvolna užívat pocit těch chladných, kluzkých prstů uvnitř něj.

O pár minut později byly prsty opět vytaženy a Tom vyděšeně sledoval, jak si Bill potírá krémem svůj tvrdý penis. Bylo to vzrušující, způsob, jakým se zpěvákovy prsty zlehka, a přesto pevně pohybovaly po jeho mužství a dobře roztíraly krém. Ale i přesto si Tom nemohl pomoct a opravdu se začínal bát, když pomyslel na to, že tahle velká věc by měla zapadnout do jeho úzkého těla.

„A je to tady,“ promluvil Bill tichým hlasem, snad aby mladšího kluka pod sebou nevyděsil ještě víc. „Připravený?“
„V-vlastně,“ zamumlal Tom a pokusil se opět utéct, ale Bill ho rázně zastavil a zavrtěl hlavou.
„Nevzdávej to, Tome. Ne teď. Připravil jsem tě dobře a slibuju, že jakmile pomine prvotní bolest, užiješ si to. A já taky.“
„Ale já-„
Veškeré protesty byly umlčeny Billovými rty. Tenhle polibek byl hrubý, ale k Billovu velkému překvapení sirotek pod ním spolupracoval víc, než ochotně. „Teď to udělám, ano?“

S mírným úsměvem se otřel o jeho rty, když Tom ztuhle přikývnul. Bill věděl, že na Toma až příliš tlačí, že ho do toho snad až nutí, ale byl si jist, že to Tom opravdu chce, jen ho přemohl strach. A ve chvílích, jako je tahle, pokud je to pro někoho poprvé, není na škodu trochu přitlačit a dostat tak dotyčného přes prvotní strach.
Zatímco hluboce líbal Tomova ústa a zapomínaje na ochranu, zastrčil zpěvák špičku svého mužství do Tomova úzkého, stále ještě nedotčeného těla. Pro Billa to byl okouzlující pocit, být stisknutý ze všech stran napjatými svaly, zatímco plynule vklouzával do hloubek horkého těla pod sebou. Na druhé straně pro Toma to byla bolestivá zkušenost. Silně stiskl víčka k sobě, zatnul zuby a zadržel dech. Bylo to tak bolestivé, když ho roztahoval Billův velký penis. Byl si téměř jistý, že ho zpěvák roztrhne vedví.

„Už se můžeš nadechnout.“
Přes divoký tepot v uších zaslechl jemný hlas, zhluboka se pokusil nasát do plic trochu čerstvého vzduchu. Bill byl po kořen uvnitř něj. Jeho varlata se zlehka otírala o Tomův zadek a zpěvák držel klidně, bez hnutí, jen díky síle vlastní vůle. Chtěl se odtáhnout a zase přirazit dovnitř, ale věděl, že nemůže. Tom si potřeboval na ten nový pocit nejdřív zvyknout, až pak se bude moct opět pohnout.

Zlehka pohladil jeho horkou, zpocenou tvář a opět políbil Tomova zavřená víčka. Ve tváři cítil horký vzduch, který v krátkých intervalech opouštěl Tomovy nosní dírky, jak se chlapec pod ním pokoušel alespoň trochu uklidnit. Jeho rty byly těsně semknuté k sobě, když je Bill začal zlehka líbat. Netrvalo to dlouho a Tom mu váhavě oplatil pár prvních polibků, než se jejich polibek proměnil v opravdu žhavou sekvenci dlouhých polibků.

„D-dobře, myslím, že… jo, můžeš už se… pohnout.“ Jeho hlas ho zradil. V půlce věty se mu zlomil a Tom zbytek věty zachraptěl díky vlastnímu, opět se probouzejícímu, vzrušení a zvláštnímu pocitu v jeho zadku. Hořel, ale čím déle v něm zůstával Bill bez pohybu, tím uvolněněji a lépe se Tom cítil.

Po Tomově svolení se Bill povysunul jen o maličký kousek a pozorně sledoval v Tomově tváři jakékoliv známky nepohodlí. Jako první neviděl žádné, ale pak náhle přes jeho obličej přeběhl bolestivý výraz. Ale když sirotek nic neřekl a jen opět zadržel dech, Bill se plně poddal vlastním touhám. Skoro celý z něj vyklouznul a jemně pronikl zpět dovnitř, což mu vysloužilo Tomovo bolestné zakňučení. Ale Bill už se o to dál nestaral; věděl, že si na to Tom brzo zvykne a bude se mu to líbit. Jeho potřeby a touhy byly v tuto chvíli důležitější; konec konců bylo to už nějaký čas, kdy byl Bill ten nahoře.

Tvrdé, přímé přírazy proti Tomovu zadku. Výdechy horkého vzduchu do Tomovy tváře, jak se Bill v pravidelném rytmu pohyboval hluboko uvnitř něj. Tom měl stále zavřené oči. Tvrdý penis uvnitř něj ještě stále nezpůsoboval ty úžasné pocity, které Bill sliboval, ale už to nebolelo. Bylo to divné. Ne divné v záporném slova smyslu, jen zvláštní.
S tichým zpěvákovým příkazem Tom položil dlaně na jeho boky a při každém přírazu mu je stiskával stále silněji. Opatrně, zkusmo se pokusil pohnout boky proti těm Billovým. Teprve až po druhém nebo třetím hlubokém přírazu pocítil první výstřel příjemného, vzrušivého pocitu, který se ve vlně rychle rozšířil do jeho těla.

Hluboký sten opustil Tomovo hrdlo, když se prohnul v zádech. „Dotýkej se mě, oh bože… dotýkej se mě.“
„Už se ti to líbí?“
Billův hlas byl ochraptělý, nepatrně se mu třásl vzrušením. Jeho dech ovíval Tomovu horkou, zpocenou pokožku. Černovlasý zpěvák si opravdu užíval Tomovo úzké, horké tělo a vědomí, že dredáč si to konečně také začal užívat, celý akt jen zpříjemnilo. I když se nikdy předtím Bill nestaral o požitek svých partnerů, teď mu až příliš záleželo na tom, aby si svou první sexuální zkušenost dredatý sirotek opravdu užil.

„J-jo, je to docela úžasný,“ zavzdychal a trhnul boky nahoru ve stejném rytmu jako Bill. „Tak se mě dotýkej, zatraceně!“
„Oh, ty si takovej malej, sladkej generál, co?“ zapředl Bill škádlivě a zasmál se. Protáhl ruku mezi jejich horkými, potem zalitými těly, a silně uchopil Tomův pulsující penis do ruky. S každým přírazem do hloubek dredáče pod sebou dlaň silně stisknul. Tohle opravdu nebylo něco, co Bill očekával od návštěvy sirotčince, když mu jeho manažer oznámil, kde bude na benefičním koncertě vystupovat. A rozhodně pak neočekával, že bude tohle provozovat s místním klukem, který patří mezi ty opuštěné duše, během jeho nedobrovolného, prodlouženého pobytu. Ale Bill si nestěžoval; Tom byl opravdu dobrým zpestřením, sexuálním partnerem a společníkem na zkrácení času.

Po chvíli se jim povedlo najít společný rytmus a rychlost, ve kterých se jejich těla synchronně pohybovala vzájemně proti sobě. Se zvyšující se rychlostí pravidelně přirážel do jeho horkého, úzkého těla. Pevnou, zkušenou rukou plynule uspokojoval Tomův úd a věděl, že kluka pod sebou totálně rozžhavil. Tom vzrušeně, hlasitě sténal a míchal svůj horký dech s tím Billovým ve zběsilém tempu.

Původní nepohodlí a bolest se proměnily v nejdokonalejší a nejúžasnější zkušenost v Tomově životě. Jejich zpocená těla se o sebe třela a Billovy pravidelné nájezdy na klubko nervů uvnitř Toma nutila dredáče sténat stále hlasitěji a hlasitěji. Věděl, že už moc dlouho nevydrží.

„Bille, Billy, já-„
„Pššt, to je v pohodě, je to v pohodě,“ zamumlal Bill mezi jednotlivými přírazy a hluboce Toma políbil. „Je to v pohodě, udělej se pro mě, zlato.“
Zpěvákova slova v kombinaci s hlubokými přírazy a prsty semknutými kolem jeho penisu, zapříčinila, že Tom ztratil veškerou kontrolu nad svým tělem. Roztřesený sten opustil jeho hrdlo, když se prudce prohnul v zádech a nejsilnější vrchol, jaké jeho mladé tělo doposud zažilo, potřísnil jeho i Billovo břicho.

Bill z něj táhlými pohyby dostal poslední zbytečky jeho spermatu a nedlouho poté, co se svaly kolem jeho vlastního mužství začaly opět uvolňovat, i Bill tvrdě, silně dosáhl svého vrcholu uvnitř horkého teenagera.
S myšlenkou na to, že opravdu byl Tomovým prvním partnerem, se Bill pousmál, políbil Tomovy rozechvělé rty a cítil se opravdu poctěn.

autor: Deni
betaread: Janule

41 thoughts on “An Orphan Tom 3.

  1. Wrau, tohle byla sííla! ^^ Myslím, že je na čase začít kopírovat, nebo pak budu naštvaná, že jsem to nechala na poslední chvíli a že je toho jak sraček 😀

    Aww, miluju to ♥♥

  2. :O :O :O
    No já jsem zcela konsternovaná. Ale vážně. Už je to nějakou dobu, co ze mě nějaká povídka učinila trotla, neschopného vypsat se ze svých pocitů. 😀 Deni, já vůbec nechápu tvojí nejistotu. Obecně jsi přeci považovaná za váženou autorku a tahle skvělá povídka to jenom dokazuje! 🙂 Osobně, mým šálkem kávy nikdy nebyly příběhy tohoto typu, kde je Tom mladší, ťuňťovější a nezkušenější, zatímco Bill je za učitele a ochranitele… ale zatím bortíš moje předsevzetí, že do čtení takových povídek se ani pouštět nebudu. 🙂 Nemám pro to dost pochvalných slov, strašně se mi to líbí. Je to tak sladké. ^^ Bill možná chvilkami působil jako Zorro uchvatitel a vypadalo to, že na to trochu tlačí nebo že chce jen zabít čas využitím naivky, ale v té chvíli jsi vždycky autorsky zasáhla a uklidnila mě popisem jeho hrdých pocitů, takže jsem mohla zůstat klidná. 🙂 Jsem opravdu moc spokojená. Díly jsou dlouhé a máme je tu celkem často a námět povídky umožňuje člověku dumat a být zvědavý na další zápletky. Těším se moc!

  3. Jo a ještě musím dodat, že mě nepatrně mrzelo, že byl nakonec ten nahoře Bill, protože to je věc, na kterou si asi nezvyknu nikdy. 😀 Ale bylo to hezký. 🙂

  4. proč billovi stále nevěřim?? proč mám pocit že Toma využil,protože jako hvězda nemá na takové věci čas a tet,když skejsnul zavřený se svým fanouškem co je do něj bezmezně zamilovanej v sirotčinci,využil času??

  5. Já nemám slov.Tohle bylo tak…tak dokonalý, nádherný to bylo tak super, že to nejde ani popsat. Billík se mi zamlouvá čím dál tím víc…. Miluju tu Tomovu nevinost a jsem ráda, že se to tu vyměnilo, že tu je nezkušený hřebeček Tom.Prosímtě pokračuj co nejryhcleji. Já to tak miluju. Vůbec mi nevadí to že jsi psala to s tou vůní medu. Taky jí mám ráda. Chvilku jsem myslela,že ho to bude bolet, ale pak si mě totálně překvapila. Jen tak dál u tohohle bych chtěla vidět ještě tak 20 dílů. Tohle už tet je moje milovaná povídka a že jich mám jen pár.

  6. [6]: Mám z toho stejný pocit, myslím, že Bill Toma sprostě využil =(

    Chudáček nevinný Tomi, nechápu, jak to Billovi mohl dovolit, když ví, jaký je…
    A Bill nahoře je věc, se kterou se těžce vyrovnávám, snesla jsem to jenom v Ukrytém a v Časoprostoru, nemůžu si pomoct, ale je to prostě divné.
    Zatím se to vůbec nevyvíjí, jak bych si přála a jestli se mi předchozí díl zdál moc rychlý, tak nevím, co mám říct na tohle…=)
    Takže si počkám, co za atentát na mě vybafne v dalším díle =)

  7. TY JO…NADHERY JA NEVIM CO TI MAM NA TO RICT JE VAZNE NADHERNE A JAK TO VSE POPISUJES NO… TOHLE BY NIKDO NIKDY NIKDE TAK NADHERNE NENAPSAL JSI VAZNE VELKY TALENT HOLKA JA TE OBDIVUJI VAZNE A KDYBYCH NELA TAKOVOU ,,FANTAZII" JAKO TY TAK PISI O 100/6 NADHERA NO.. UZ NEMAM SLOV TESIM SE NA DALSI A DOUFAM ZHE TO BUDE TKOVA NADHERA JAKO TAHLE A ZHE BUDE NEKDY HAPPY END… 🙂

  8. Já jsem oněměla úžasem 🙂 To je naprosto luxusní povídka.. taky je fakt, že těžko snáším Billa jako toho dominantního, ale v případech jako je tenhle s tím nemám nejmenší problém..
    a to jeho Tomi-boy 🙂 já se asi rozplynu..honem další!!!!!!!!!!!!!

  9. Och bože tak toto ma fakt dostalo :D… to bolo také úžasné že k tomu nemám ani čo povedať… najskôr som sa na začiatku zľakla že sa to Tomovi len snívalo 😀 xD keď sa zobudil a pýatal sa či je cesta ešte blokovaná a Jacob mu povedal že nevie o čom hovorí 😀 och ale potom keď vybehol z izby do spoločenskej miestnosti a Bill tam bol naozaj sa mi uľavilo :D… a inač tak nejak som hľadala na THF a zistila som že tento príbeh má len 4 časti… to si snáď robíš srandu 😀 omg veď mňa to zabije! :D… ono je to také skvelé také úžasné a také krátke? 😀 no toto… no dobre nevadí… čo už ja to peržijem 😀 snáď… och ale toto bolo naozaj úžasné 🙂 mne úprimne vôbec neprekáža keď je Tom ten pasívny :)… a toto bolo naozaj skvelé! 😀 milujem to

  10. Nevím co si mám myslet :). Tento díl byl užasný, ale bojím se dalších dílů, kde očekávám smutného Toma, čuchajícího mikinu, která bude voňet Billem ( 😀 to znám moc dobře :D, taky všechno vždycky po každým očuchávám :D) Možná toho Bill využil, ale pro Toma to bude nejhezčí vzpomínka, protože byl do něj zamilován a obdivoval ho :), ale stejně se bojím, že až Bill odjede, že bude smutný… A nemyslím si, že se za Tomem bude vracet.. achjo

  11. Tak to bylo něco! Nádhera, nádhera a nádhara já se snad rozplynu. To je ta nejúžesnější povídka ♥ Bill a Tom spolu v pokoji, nemyslela jsem si, že na to dojde tak brzo, ale bylo to fenomenální. Spolu jsou překrásní :)Už se nemůžu dočkat, co bude příště, určitě tam bude nějaké zklamání, ale nejvíce tam bude radosti, lásky a citu k tomu druhému. Boží, honem další dílek, to je prostě bomba 🙂

  12. Bille, jen to prosím tě nepokaž! Jestli Tomovi zničíš dosavadní zážitek tak tě oběsím na šňůře od mikrofonu!! Ale jinak super povídka těším se na další dííl 🙂

  13. *sbírám oči* wow… opravdu skvostné….:)některé komenty u minulého dílku, že je to uspěchané…. to opravdu není…:) je to dokonalé tak jak to je…:) Chviličku jsem myslela že se Bill nechá od Toma….:) ale Bill se zachoval dobře, když se snažil mu dát tu nejlepší zkušenost…:) opravdu moc dobré:) neskutečně moc se těším na další pokračování…:)a rozhodně si to zkopčim pro své os. čtivo..:D

  14. po prvotním váhání, jestli si tuhle povídku přečíst kvůli tomu, že tady Bill s Tomem nejsou dvojčata, mě opustilo. a tenhle díl mi vyrazil dech, naprostý skvost, prostě nemám slov!:)) a jsem nesmírně ráda, že ten "dole" byl konečně Tommy… 😀 ale jestli ho Bill jen využil, tak ať si mě nepřeje!:-/ 😀

  15. No wow…ještě že sem si to přečetla 🙂 moc se mi nechtělo když nejsou dvojčátka ale ten název "sirotek Tom" mě tak nějak svedl 😀 Miluju ty povídky, kdy je Bill zkušenější, drzejší a starší x) líbí se mi že to neni moc zdlouhavý, prostě Bill přijede a je to….:D:D moc krásná povídka, určo budu číst dál :))

  16. Ty vis hovno o tom, jak se sirotek citi, vis hovno o zivote v detskem domove, protoze jinak bys nepsalal tuhle sracku, sorry, je to tak… nevis o tom vubec nic, zrovna ty, takovej rozmazlenej…… Kterej ma vsechno, ty nemas pravo tohle ani psat…. Muj nazor… Nic vic… 😉 omlouvam se, ale je to tak 😉

  17. [20]: já ti nevím, ale tvůj komentář mi vůbec nedává smysl! kdyby v tomhle díle autorka popisovala jak se cítí sirotci, tak neřeknu, ale nejspíš sis přečetl/a asi tak první odstavec + nadpis, že?? protože v tomhle díle šlo o úplně něco jiného!;)

  18. Vy mě všichni tak těšíte, jak byste si rádi povídku četli dál, ale jak už tady v jednom komentáři bylo řečeno, povídka má bohužel jen 4 díly 🙁 Psala jsem to jako jednorázový nápad na dlouhou jednodílku, ale bude to mít i druhou řadu! A nemusíte tu mít z Billa strach, on ho přeci nevyužil – i když to tak může vypadat! Ale není to tak! :)) A navíc, Tom to chtěl!

    [9]: Jančo, tvoji "nevoli" k botTomovi docela chápu, sama jsem ještě nedávno měla problém to přečíst, natož napsat, ale ráda se rozvíjím dál a myslím si, že gay sex je většinou vyrovnaný (alespoň co vím) a zatím je skoro pokaždé ten dole Bill. A toho už mám plné zuby, jen ho nechte, ať si chudák taky trochu užije 🙂 A k tomu, jak ti to přijde rychlé – už jsem to psala na začátku tohohle příspěvku, bylo to myšleno jako dlouhá jednodílka přesně s tímto cílem! Tak snad ti to bude vadit o maličko méně! :))

    [20]: Ty ".." myslím, že mě asi znáš, když si můžeš dovolit soudit, jaká jsem, ale asi jsi moc malý/á hrdina na to, abys řekl/a tohle pod vlastním jménem. Každopádně, je to tvůj názor, neberu ti ho, každý si může myslet, co chce. Ale máš tady soudit povídku, ne mě, tak si to příště odpusť. Nikdo tě nenutí to číst a navíc – autor může psát úplně o čemkoliv 😉 Toť zase můj názor :))

  19. [20]: Vzhledem k tomu, že tohle nebyl komentář k povídce a jejímu obsahu, ale podle všeho ventilování osobního vztahu k autorovi nebo spíš nenávisti k němu, ber na vědomí, že příští komentář v podobném duchu bude mít za následek blokování tvé ip adresy pro komentování čehokoliv na tomhle blogu. J.

  20. Náhodou je to úžasná povídka!!!Ta holka se snaží a jde jí to úžasně! Povídku musim pochválit, je úžasná, krásně napsaná…akorád musim tu souhlasit s holkama, že se mi Bill nezdá. 😉

  21. [23]: Teď jsi mě uklidnila =)
    S druhou řadou a hlavně s tím, že Bill nakonec Toma jenom nevyužil, toho jsem se opravdu bála =)♥

  22. [26]: Neboj, já ráda dělám z Billa tu hrozně zlou mrchu, ale k téhle povídce se mi to ani nehodí! :)) Druhá řada bude sice neznámo kdy, ale bude 🙂 Jsem ráda, že jsem tě uklidnila! :))

  23. puwodne jsem to cist nechtela, uz toho ctu "moc" 😀 ale dneska jsem si precetla prwni dila druhej a treti a waah! je to uzasny 🙂 jsem zwedawa, jak to teda udelaji, az ten Bill odfrci zase pryc 🙂
    je to super 🙂

  24. Ja s tim dotycnym tak trochec souhlasim… Je zvlastni, ze tohle rikas zrovna ty, Denie, ale budiz… Autor si muze psat, co chce. povidku jsem cetla tak rychlo, je to zajimave, ale trosku… Ted se neuraz Denie, nudne, ja jsem akcni clovek, no…. Ale zase sracka to neni….

    Janul, prej ji je to jedno, ti IPcko je moje, prijela mi navsteva, asi psala z mobilu. No, omlouvam se za ni 😉 ale i kdyz Denie nemusim, nemuzu si to vylivat na povidce, ktera za to nemuze, v tomhle tu je mistr nekdo jiny 😉

  25. [29]: Hele Lenn, mě je jedno, kdo to psal i proč to psal, jestli si to byla ty, nebo někdo, kdo na mě má pifku za to, co se stalo mezi námi, ale tady to nijak řešit nechci. K povídce si řekla svůj názor jak ty, tak ta druhá osoba, která se ani neumí podepsat, a tím to uzavřeme, hm? :)) Ty jsi akční člověk, já ne – tím se to třeba odráží i na povídce. Každopádně díky za názor… a neurážím se, neboj, nemám důvod 🙂

  26. ajnf, jen nechci, aby sis myslela, ze jsem to psala ja, protoze si nemyslim, ze to je sracka, ano, asi si nikdy detsky domov ani nenavstivila, ale o povidce bych se jen tak jako o sracce nevyjadrila… 😉 mej se…

  27. [31]: Lenna W.K.T. ty ani Dádí pořádně neznáš, takže nevíš, kde byla nebo koho ona zná, tak o tom nemůžeš mluvit. A navíc, tato povídka není o tom, jak se cítí ten Sirotek, takže i kdyby to Dádí nevěděla, tak to nevadí. Ta povídka je o jeho pocitech vůči Billovi – hvězdě. Tak to nekritizuj, když nevíš, o čem mluvíš.

  28. [29]: Fajn, tak vyřiď návštěvě, že bude mít tvou ip na svědomí, pokud ještě někdy něco takovýho udělá, a chápu, že jí bude jedno, když zablokuju tvou ip. Tomu rozumím. J. :o)

  29. [20]: Nebudu se vyjadřovat, tohle prostě ztrácí význam i smysl po tak dlouhé době…škoda slov

    Každopádně co se týče téhle povídky, tak je krásná, opravdu. Napřed jsme dost váhala, jestli si ji mám přečít, jelikož jsme přečetla jen prolog a pak už jsem byla nějak líná. Ale jsme ráda, že jsem se k tomu dokopala.
    Líbí se mi, jak je Bill k Tomovi něžný a ohleduplný, ale bojím se, že ho jen teď využije a pak čágo belo. No uvidíe, třeba ne, třeba to bude úplně jinak, to už se nechám překvapit, ale tenhle díl byl opravdu krásný, smekám před tebou Deni.

  30. Oh…..to bylo…nepopsatelný…..představa Nevinného Toma a zkušeného Billa mě naprosto vzrušuje…konečně…..konečně je Tom ten nevinný..;)

  31. tak teď jsem se konečně dostala k přečtení všech tří dílků téhle povídky a rozhodně toho nelituju… povídka je krásně napsaná, všechny emoce, pocity a podobné věci jsou dokonale popsané, nic mi tam nechybí… myslím, že se povídka začíná řadit k mým oblíbeným… 🙂 a teď k ději… já vám opravdu nevím… na jednu stranu mi přijde, že Bill Toma opravdu jen využil na zkrácení času v sirotčinci, ale zase na stranu druhou… celkem se mi líbilo jeho chování… ale opravdu nevím… snad se to dozvím v dalším díle, jak to tedy vlastně bylo… a doufám, že to pro Billa bude znamenat víc, než jen sex na zpestření… každopádně mi tu Tomi přijde totálně rozkošný 🙂 už se těším na další dílek 🙂

  32. Nemůžu si pomoct ale mě hrozně vadí poslední dobou když je Bill ten starší ^^. Teďkon tim nechci urazit autorku to ani náhodou, jenom že je to celkem nezvyk že je Tom ten mladší. Každopádně se mi líbí autorčin styl psaní. Hrozně se mi líbí jak dokonale vypíše ty jejich emoce, pocity a další věci 🙂
    Díky nedostatku času včera, jsem si tenhle díl musela přečíst až dneska. V klídku, když mě nikdo nerušil aspoň i 🙂
    Doufam že pro Billa ten sex s Tomem, nebylo jenom zabití času. Že se třeba nudil, a nebo ho to tam nebavilo (vlastně ono ho to tam skoro vůbec nebaví, když se to tak vezme). Bylo by hezký i kdyby ten strom furt jen tak neodklidili. Aby Bill ještě ňákou dobu zůstal. To je ale na autorce takže.. se těšim na další díl 🙂

  33. [25]: Děkuju za to, co jsi napsala, kupodivu jsem se opravdu u téhle povídky snažila tak, jako dlouho u žádné ne, takže si vážím tvého názoru! :)) A že se ti tu Bill nezdá? Jen kopíruju realitu – je švilej normálně, je švihlej i tady 😀 Ale ne, dejme tomu, že je prostě rozmazlená hvězda… co bys od někoho takového čekala? 🙂 Ale neboj, Tomovi nijak úmyslně neublíží!!

    [37]: Děkuju moc za pochvalu, opravdu si toho vážím 🙂 Já sama si příšerně zakládám na popisu postav a emocí, ráda to čtu, tak to sama i chci předat čtenářům svých povídek 🙂 Pokud jde pak o to, jestli Bill Toma jen využil nebo ne… svým způsobem ano, kdo by jen tak spal s někým, koho nezná, je daleko mladší a je v sirotčinci? Ale zase na stranu druhou, to, jak se Bill cítil, nebyl jen popis, ale bylo to opravdu tak, jak se podle mě Bill v téhle povídce v této situaci cítil. On není hajzl, jen je zkažený tím, být hvězdou, ale není vyloženě zlý člověk, i on má city a to, co cítil k Tomovi, i když ho to mátlo, bylo skutečné 🙂 Další díl bude poslední, jak už jsem zmiňovala, byla to krátká povídka, ale v další řadě se třeba dočtete více o tom, co se stalo! :))

    [38]: Neberu si to jako urážku, je to prostě tvůj názor a pocit. Já to mám třeba podobně s tím, že nemám ráda poslední dobou, když je Bill ten dole – přijde už mi to naprosto ohrané a nikdy nic nového, takže tohle chápu a jsem ráda, že i přesto sis povídku přečetla! 🙂 Jak už jsem tady psala, dávám si záležet na popisu emocí, situací i postav, takže jsem ráda, že zrovna to se ti líbí, moc děkuju! 🙂

  34. [39]: Je to tim že je to něco novýho, co neni v každý povídce. Pokud je to dobře napsaný (jako zrovna třeba u tebe), tak mi to ani nevadí. Nemáš zač, i když.. neděkuj mi 😉 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics