Sen

autor: Catherine

Speciální  věnování: Diance, která si přála pohádku na usnutí  xDDDD Je to psáno kolem půlnoci, nejdou od toho očekávat žádné zázraky 😀 Byla jsem už  vyšťavená ;D No nic… Posuďte sami 🙂 Cath. <3  

„Bráško? Nechceš  si hrát?“ usmál se Bill na své dvojče, sedící vedle něj na posteli. Zrovna se dodívali na film a černovlásek se strašlivě nudil. Jo, u filmu sice usínal, ale teď ho zase ovládala… hyperaktivita. 
„Hrát si? S čím?“ zasmál se Tom a pobaveně zakroutil hlavou. Usmál se. Tušil, na co bratr naráží. 
„S autíčkama ne, vole,“ odfrknul Bill a uraženě se zvedl. Nemohl pochopit, že je Tom… jeho dvojče. Obvykle nic nechápal. Musela se stát chyba… Jo. Určitě Toma vyměnili už v porodnici.
„Autíčka ani už nemáme. Ale… mohli bychom si na TO hrát. Jedna věc by se mohla na chvilku autíčkem stát,“ vypláznul Tom jazyk. A bylo by to příjemné pro oba. Jak pro autíčko… tak pro garáž. Zamlouvalo se mu to. Opravdu hodně.

„Jo? Jak si proboha chceš  hrát na autíčka?“ zakroutil černovlásek pobaveně hlavou a na dvojče se otočil. Neměl náladu dělat ze sebe auto… a běhat v předklonu po domě. To byl radši odhodlaný jít spát a unudit se buď ke spánku… nebo k smrti. Jedno z toho ale bylo zaručené, že se stane.

„Takhle milý  bráško, takhle,“ pokrčil Tom rameny a chytil své o deset minut mladší dvojče za boky. Povalil ho do postele a zalehl ho. Koukal mu do očí a přisál se mu ke rtům. Ihned se do nich začal dobývat jazykem. Nepovolil, dokud Bill nedal rty víc od sebe a on nemohl do jeho pusy zajet svým hbitým jazykem. Vylizoval mu část těla, kterou tak moc miloval… Mohla dělat hodně dobré věci jak s jeho pusou a jazykem, tak s jeho… penisem.

Vylizoval mu ji a u toho zajížděl dlaněmi pod jeho upnuté tričko. Hladil ho po holé kůži a spokojeně vzdychal, když mu byly doteky Billem nesměle opláceny. Jo… Bill byl vždycky takový… trošku stydlivější v takovýhle věcech. Jako Tom byl vždy, když pil alkohol. To se pokaždé odvázal tak, že dělal… cokoliv možného, i nemožného. 
„Chci tě. Moc tě chci,“ syknul dred černovláskovi nadrženě u ucha.
 
Bill poplašeně zamrkal a rychle se posadil. Otřel si orosené čelo. Nechápal… co to mělo znamenat. Znamenalo to snad…? Ne… nemohl toužit po sexu s Tomem, bratrem, vlastním dvojčetem. Bylo to nechutné, a navíc nezákonné. Zakazoval si takovéhle… myšlenky. Nesměl na Toma myslet takhle. Podíval se na budík. Byly teprve dvě hodiny ráno. Nemohl ještě vstávat. Bylo na to ještě příliš brzo. Frustrovaně zakňučel a zabořil hlavu zpátky do polštářů. Doufal, že až znovu usne… nebudou sny pokračovat. 

„Tak pojď do mě, bratříčku,“ zašklebil se černovlásek a roztáhnul od sebe doširoka nohy. Zbavoval jak sebe, tak Toma oblečení. Házel ho všude možně na zem. Nedbal na pořádek. Bylo pro něj důležité, že ucítí to, co tak moc cítit potřebuje.

„Opravdu to chceš?“ optal se Tom šťastně a pohladil Billa po stehně. Chystal se do něj zajet prstem.  
„Jo. A ne… nepřipravuj mě. Jsem nadržený. Potřebuje to tvrdě… pořádně tě cítit,“ zafňukal Bill a pohladil nehtem Toma po tváři. Příprava na spojení těl… Byla to poslední, po čem nyní toužil.  
„Bude to bolet, Bille.“ 
„Jo, tak ať,“ pokrčil černovlásek rameny. Bolest byla to poslední, co ho momentálně zajímalo. nedočkavě se vrtěl. 
„Fajn, řekl sis o to sám,“ pokrčil dred rameny a přejel si dlaní párkrát po penisu, dokud neztvrdnul. Podíval se do bratrovy tváře. Přeci jen… Bylo hloupé, nedívat se na něj při tom. Na jeden příraz o něj pronikl.

„Kurva, Bille, dost!“ zakřičel sám na sebe černovlasý chlapec. Opět se probudil. Kouknul se znovu na budík, ale žádná sláva. Bylo půl třetí a on měl ráno rozhovor. Tohle opravdu nebylo možný. Věděl, že se musí vyspat, ale jak, když… má takovýhle sny? Nešlo u toho spát. pochyboval o svém duševním zdraví. Musel se zbláznit. Jo… určitě to tak bylo. Byl blázen. Úchylný blázen, myslící na sex s bratem. Díval se do stropu a přemýšlel, jak se donutit… Neusnout. Nevěděl, jestli bude sen ještě pokračovat… ale tušil, že to určitě neskončí… jen takhle. Když to bude pokračovat… uvidí ve snu všechno. Jo, byl gay, ale nikdy ani nepomyslel na to, že by něco takového prováděl se svým dvojčetem. Zavřel oči. Myslel ne prsaté blondýnky z porna, které viděl u bratra. Nakrčil nesouhlasně nos. Myšlenky to sice odvedlo jinam… ale opravdu špatným směrem. Udělalo se mu špatně. Špatně od žaludku. Už jen z pomyšlení, že šuká holku, se mu chtělo… zvracet. Vlastně… nechtěl šukat ani kluka. Chtěl být šukanej. Chtěl ležet pod hořícím tělem, které se o něj tře a on jen hlasitě sténá.

„Jo, já vím,“ zasténal Bill a trhnul hlavou do záklonu. Němě otevřel pusu a nechával se lacině šukat. Přivřel spokojeně oči a škrábal Toma na zádech. Měl rád, když k němu byla druhá polovina… tvrdá. Vzrušovalo ho to. Tom bezmyšlenkovitě přirážel a sténal. Sehnul se, aby mohl Billa políbit, ale byl z toho nakonec jen nemotorný polibek na bradu. Zakroutil hlavou. Neodradilo ho to. Přirazil a zasténal, když cítil, jak se svaly kolem něj stáhly.

„Ne, tohle už opravdu není možný!“ nakrčil Bill obočí. Byly tři a on byl potřetí vzbuzený. Potřetí se vzbudil ze snu, kde si to rozdává s Tomem, vlastním bratrem. Pokud se nepozvrací  z blondýnek v pornu… Pozvrací se z tohoto. Bylo to nechutné… A opravdu hodně zvrácené. Posadil se. Nesmí to takhle nechat. Nesmí už usnout. Ale zase na druhou stranu… co si budeme nalhávat. Jsou tři a on je unavený. Ráno ho čeká rozhovor, na který opravdu nemůže přijít bez nálady. Nedokázal by se ani přetvařovat. Byl unavený i na přetvářku. Znovu si lehl a vydechnul. Nemohl se donutit myslet na nic jiného.  
„Kurva, Bille. Jsi zatraceně úzký a dobrý,“ zasténal Tom s dalším přírazem do hubeného těla pod sebou. Držel bratra za boky a sám si ho na sebe přirážel. Drtil mu je a třel se svým tělem o jeho. Ne, nebyl sobecký ani při sexu s klukem. Pokaždé myslel na to, aby se uspokojili oba dva. Pokousal ho něžně do krku. 
„Yeah. Šíleně mě roztahuješ,“ zaklonil černovlásek prudce hlavu dozadu, s němým stenem na jazyku. Hrdelně vykřiknul, když cítil příraz na svůj bod – na prostatu. Prohnul se v zádech. Byl jako… v extázi. Bylo to opravdu hodně moc dobré. Možná… Možná to mohl nazvat nejlepším sexem, co kdy zažil? 
„Máš rád hry na autíčka?“ dredáček přirážel jako smyslů zbavený. Břichem se třel o Billův penis, který cítil opravdu hodně dobře na svém těle. 
„Miluju je,“ zasténal Bill a naposledy zasténal. Prohnul se a vyvrcholil mezi obě zpocená těla. Tom se udělal ve stejnou chvíli, akorát rozdíl byl v tom, že ne mezi těla… ale do Billova těla. Svalil se na něj a spokojeně oddechoval.

Ručičky na budíku ukazovaly sedm hodin ráno a ten se hlasitě rozkřičel. Byl čas vstávat, alespoň pro Billa. Ten polekaně nadskočil a kouknul se kolem sebe. Všechno bylo stejné… Jako když usínal. Kouknul vedle sebe, Tom nikde. Nechápal to. Vždyť s ním… nebo ne? Nespokojeně se zavrtěl. Cítil na svém stehně něco… zaschlého? Ne, to nebylo možné. Večer se neuspokojoval, nebo snad ano? Sáhnul pod peřinu a přejel si rukou po stehně. Vytáhl ji a zamračil se na dlaň. Nechtěl uvěřit tomu, že to je… jeho sperma. Dlaň olíznul a zhnuseně se zašklebil. 
„Tfuj!“ odfrknul si a z postele vylezl. Jo, jeho chyba, že spí nahý. Teď bude muset postel celou převlékat. Vydechnul a vyndal ze skříně černé boxerky. Oblékl si je a odešel do kuchyně. Jo… Tohle byla jedna z věcí, které si musí nechat pro sebe. 
„Dobré ráno, bráško,“ slyšel od stolu. Na židli seděl usmívající se Tom. 
„Mh…“ brouknul Bill. Pořád mu to leželo v hlavě. Mokré sny neměl už hodně… dlouho. Bylo to celé zvláštní. Hlavně to, že se udělal při snu, ve kterém šukal… s dvojčetem. Byl opravdu zvrácený úchyl. Potřeboval sex. Sperma mu tlačilo i na mozek.
„Špatně ses vyspinkal?“ zašklebil se škodolibě dred. Ani on neměl zrovna klidné  sny… Ale to bylo vedlejší. Přál si na ten sen zapomenout, ale nešlo to tak jednoduše. Zvlášť… když se mu ten sen líbil. 
„Ne. Spíš jsem měl  špatné sny. Ale to je fuk,“ zabrblal Bill. Sám byl překvapený,  že se tak rozmluvil. Neměl náladu mluvit, a opravdu netušil, jak zvládne rozhovor. 
„Špatné sny? Jaké špatné sny?“ 
„To je jedno,“ zakroutil černovlásek hlavou a vzal si vafle. Posadil se ke stolu. Tom byl ten poslední, komu by se měl se snem svěřovat. Určitě by se mu vysmál. A když to neřekne Tomovi, nejbližší osobě, tak ani nikomu jinému, že? To je logické. 
„Není, též jsem měl… ne špatný sen, ale divný sen,“ zasmál se Tom. Potřeboval svůj sen vyventilovat ven. Podíval se Billovi do tváře. 
„Jakej?“ 
„Představ si… Šukal jsem s tebou,“ zakroutil dred pobaveně hlavou a zasmál se. Sklopil pohled k talíři a zakousl se do své vafle. Nechápal, proč se Bill nesměje s ním? Nepřijde mu to snad… směšné?

Billovi by to přišlo směšné, kdyby se mu nezdál stejný sen. Nezajímaly ho detaily. Věděl, že to byl stejný sen jako ten jeho. Stávalo se často, že měli stejné sny, ale aby je měli až takhle moc stejné? Zakroutil hlavou. Nemělo cenu dál to skrývat.

„Mně se zdálo to stejné,“ vydechnul a začal stydlivě jíst. 
„Jo? A proč se ti to nelíbilo? Byl jsem tak moc dobrý. A jak si pode mnou sténal… Mh…“ rozplýval se Tom a zavřel oči. Zasnil se. Snažil se vrátit k dnešnímu snu, všechno si snažil vybavovat. 
„Protože je to nechutné.“ 
„Ale udělal ses,“ vypláznul jazyk dred. Měl Billa prokouknutého. Takhle se naposledy tvářil, když jeho semeno zkropilo peřinu v tourbuse. 
„Jo.“

„Vidíš? Takže se ti to přeci jen líbilo,“ pokrčil rameny dred a zvednul se ze svojí židle. Poodešel k Billovi a kouknul mu do očí. Políbil ho na rty.  
„Co to?“ zeptal se černovlásek nechápavě, ale přivřel oči. Tohle se mu líbilo… Moc líbilo. Pohladil Toma nesměle po tváři. 
„Tohle se ti také líbilo. Víš… Kdybys chtěl… Nebyl bych proti, kdyby se sen stal realitou. Není to špatné. Jsme dvojčata. Jedna duše, jedno tělo. Sdílíme všechno, proč ne i příležitostně postel?“
autor: Catherine
betaread: Janule

6 thoughts on “Sen

  1. To bylo fakt dobré, když už sdílejí stejné sny, tak proč ne taky stejnou postel =)
    Ale je pravda, že když Bill sešel dolů a Tom se tam na něj tak škodolibě šklebil, tak jsem si myslela, že když Bill spal, tak s Tomem fakt TO xD a že se mu vlastně zdálo to, co se s ním dělo ve skutečnosti xDDD

  2. Tak tohle bylo opravdu HODNĚ povedené!!! Myslím, že jsem to zhltla jedním dechem!! A souhlasím s Viky – chtělo by to pokračování, kde to dokončí ;)) 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics