Look at the webcam, honey 2/2

autor: PeTiŠka & Lenna W.K.T.

117
Bill

Leknu se a rychle zavřu notebook. Otočím se. 
„Vyděsil si mě,“ brouknu. Ucítím jeho váhu na těle, jak si na mě lehá. Políbí mě pod ucho, zachvěju se. 
„Jdeme to přehnat znovu?“ vydechnu a shodím notebook z postele. Cítím ruce, jak stisknou moje boky. 
„Máš ještě postříkanou hruď.“ Pošeptá mi do ucha perverzně. 
„Mhm, nestihl jsem se umýt,“ zapřu se o ruce a zavrtím zadečkem. Slabě ho vystrčím. Tom dá ruce vedle těch mých a líbá mě na nahých zádech. Je to jemné a šimravé. Přivru oči.  

Tom
„Pojďme spolu do sprchy, ještě jsem se ani nestačil umýt od koncertu…“ přiznám upřímně a rozkrokem se třu o jeho zadeček. Vydechnu mu do ucha a olíznu jeho ušní lalůček.  
Oba jsme ještě rozdrážděni z toho videohovoru, ještě zesláblí, rozrušení. Přikývne, tak vstanu z jeho těla a pomůžu mu vstát, míříme společně do koupelny. Postavím se před něj a přetáhnu přes hlavu tričko.  
„Pomůžeš mi?“ uculím se.

Bill
Ještě mě provokuj, zanadávám si pro sebe. Přejdu k němu a pohladím ho na hrudi. Začnu ho líbat na krku. 
„Voníš mi.“ Což je divné, protože sourozenci by si měli smrdět. Je to tak dané od přírody. Přejedu po jeho bocích až k pásku. Rozepnu ho, pak knoflík, zip, až kalhoty spadnou. Opřu si čelo o jeho hruď a přetáhnu mu trenky pres zadek. Pohladím jeho rozkrok. Podívám se mu do očí. 
„Jsme hrozný, zvrácení prasáci, víš to?“

Tom
„Je snad ještě  cesty zpět?“ tiše vydechnu pod jeho doteky a rozkrok se opět pomalu ale jistě začíná stavět do pozoru. Stisknu v dlaních jeho úzké boky a přitisknu víc na tělo, otírajíc se rozkrokem o jeho.  
„Nemusíš odpovídat, vím, že těžko dokáže někdo z nás vycouvat po tom, co jsme předvedli přes tu kameru, že?“ usměju se, vsunu dlaně pod jeho prádlo a stisknu v nich jeho malý zadeček. Přesně do ruky. Spojím naše rty v zdlouhavém, vášnivém polibku a spokojeně zavzdychám.

Bill

Slastně přivru oči. Pohladím ho po tváři. Je to tak divný, líbat svého brachu, ale konečně se cítím úplný, vím, že pokud dojde na sex, bude to ten nejlepší, co jsem kdy zažil. 
„Nechci couvat, i kdyby to šlo.“ Zatlačím na jeho hruď a pomalu se rozejdeme směrem ke sprcháči. Neustále oplácejíc jeho polibky, vezmu lem svých boxerek a pomalu si je začnu stahovat.  

Tom
Jakmile jsme oba zbavení veškerého oblečení, dojdeme do sprchového koutu a zašmátrám za sebe, abych pustil teplou vodu. Zavřu dvířka od sprchy a okamžitě namáčknu Billa na kachličky za ním, tisknouc se na jeho tělo. Zasténám, jakmile se otřu svým klínem o jeho penis a nevědomky se o něj začnu třít. 
Pára, která se začne po chvíli rozbíhat po koutku, jen přidává na atmosféře. Skloním hlavu a začnu brát do úst střídavě jeho bradavky, a hrát si s chladným kovem na jedné z nich.  

„Nevím, proč jsem tě za to peskoval…“ povzdychnu s úsměvem a lehce za kroužek zatahám.

Bill
Po celém těle mi přeběhne husina. Zasténám, jsem na svůj piercing hodně citlivý. Stačí se dotknout a jsem nadržený jak pornoherečka. Natáhnu šíji a pohladím Toma po copáncích. Rukama sjedu na jeho záda a vždycky slabě zatnu nehty, když dělá něco, co se mi extrémně líbí. Mám přivřené oči a pootevřené rty. Až teď si uvědomuju, jak je můj bratr neuvěřitelně sexy a jak strašně moc ho chci. 
„Oh, ty jsi bůh… Aaaaah… Sss… Mhh…“

Tom
„Tak to nevím, co budu za takovou čtvrthodinu…“ ušklíbnu se pobaveně a kouknu nahoru na jeho výraz. Jestli je něco božského, tak to je on, jak se tváří, jak vypadá, jak se leskne díky kapkám vody. Pousměju se a políbím jej na podbřišek, jazykem objedu lem pěticípé hvězdy a rukou oddálím jeho nohy od sebe. 
„Jsi tak nadržený, bráško, tak tvrdý…“ zamumlám s úsměvem, když přejedu po jeho vztyčeném údu. Přejedu palcem přes jeho žalud a líbnu jej na něj. „Chceš, abych tě vykouřil?“ zvednu k němu pohled a nadhodím provokativní úsměv. „Řekni si…“

Bill
Podlomí se mi kolena. Nebýt Tomových rukou na mých bocích, už jsem dávno poskládanej na dně sprchového koutu. Neopovažuju se podívat dolů, asi bych umřel. Tak zasraně dobře si se mnou hraje. 
„Prosím, vykuř mě.“ Pošeptám chraplavě a totálně rozechvěle. Nechápu, co se to se mnou děje, hraje si se mnou vlastní bratr a já jsem z něj takhle v hajzlu. 
„Prosím, Tomy, udělej to…“ zopakuju a pomalu sjedu očima dolů. Zastaví se mi srdce. Tom opravdu klečí u mého ptáka a hladí ho. 
Motá se mi hlava, tak dobře mi nikdy snad nebylo. Musím přiznat, že pokud je někdo machr v milostných a postelových záležitostech, je to Tom. Mám zase suché rty. 
„Hraj si se mnou.“ Olíznu si rty a sleduju, jak Tom přejede po mém penisu jazykem. Zalapám po dechu a radši zavřu oči. 
„Jo!“

Tom
Přejíždím jazykem přes celou jeho délku, a jakože to není zrovna malá délka. Dokonce mám obavy, aby bratříček nebyl obdařen víc než já. No co, délkou možná, šířkou a kvalitou rozhodně. Zafuním a lehce jej stisknu mezi zuby po straně.  

„Jsi tak horký a tvrdý, yeah…“ přitisknu mu penis na břicho a jazykem zajedu mezi jeho varlata. Přivírám oči a beru je do úst, saju, hraju si s nimi a rukou stále mnu jeho penis. Stejně se ale nejvíc těším na tu jeho úzkou štěrbinu na zadečku, až jí pořádně roztáhnu, až u toho bude křičet bolestí a zároveň slastí.  
„Mhmm…“ zamručím spokojeně a konečně ho beru do úst, jak jen můžu. Ztvaruju ústa do malého O, a začnu jej sát.

Bill
Zase se mi podlomí kolena. 
„Do prdele. Ah…“ zachvěju se. Slastně protočím oči, z hrdla se dere jeden sten za druhým. 
„Kurva, oh… Jo… Tome.“ Vzdychám, nejde to jinak. Je dobrý milenec. Přitisknu jeho ruce na moje boky, protože moje nohy mě neudrží. 
„Tomy, drž mě nebo spadnu.“ Následně nato silně vykřiknu, protože mě začne mocně sát. Rukama si vjedu do vlasů a začnu se tahat, přirazím mu do pusy, přestávám se ovládat.

Tom
Tisknu pevně jeho pas, abych ho udržel ve stoje. Doslova si vychutnávám svého malého bratříčka, saju ho, jak jen můžu, občas skousnu mezi zuby lehce, snažím se ho brát co nejvíce, až se občas lehce zadusím. Jednou rukou jej chytím u kořene a vypomáhám si. 

„Koukni se na mě, Bille, jen se podívej…“ zamumlám s úsměvem a spojím s ním oční kontakt. Je to mnohem dráždivější, pozorovat se navzájem, vím to. Přimhouřím oči a sleduju ty dvě vášní černé mandle.  
„Kurva…“ syknu si pro sebe a druhou rukou si sám zajedu do rozkroku, který sám nedočkavě stojí v pozoru.

Bill
„Kurva…“ pohladím ho v copáncích a přirazím si jeho hlavu do klína. Po chvíli ho, ač nerad, odstrčím. 
„Pojď do mě, hned.“ Otočím se k němu zády. 
„Hned!“ vykřiknu.

Tom
Olíznu rty a pohraju si s piercem ve rtu, než se zvednu a přilehnu mu na záda. Rozkročím mu nohy pořádně od sebe a jednou dlaní jej podepřu za podbřišek, čímž si ho zakloním a vystrčí zadeček víc. Nasliním si dva prsty, ukazováček s prostředníčkem, a zatím provokativně objíždím kolem jeho vstupu. 
„Pros, kotě, pros, ať ho do tebe zasunu, ať tě můžu šukat, chci slyšet tvé zoufalé prosíky…“ šeptnu mu do ucha a přejedu přes něj jazykem. Bože, tak nadrženej jsem snad nikdy nebyl…

Bill
Začnu slabě kroutit boky a přirážet na jeho prst, rukou nahmatám jeho bok a obejmu jeho chloubu, palcem silně přejedu po jeho žaludu a zakloním hlavu. Položím mu ji na rameno. Pootočím ji a začnu ho slabě kousat do krku a cumlat jeho ušní lalůček. Přitlačím na jeho prst a nechám ho vklouznout do svého těla. 
„Cítíš to horko, to úzko? A to jsi ve mně jen prsty.“ Silně stisknu jeho penis mezi palcem a ukazováčkem. Tom mi přirazí do ruky. 
„Cítil jsi, co jsi se mnou dělal, když jsi mě kouřil? Skoro jsem omdléval a já vím, že když mě teď budeš jenom tvrdě šukat, že se zmůžu jen na křik tvého jména, stahování svalů…“ schválně stáhnu svaly kolem jeho prstu, „kolem tebe. No, tak, to je to, co oba chceme. Tak už to udělej.“ Přirazím se na jeho prst a rukou promnu jeho koule. Celou dobu to říkám takovým chtivým tónem, zastřeným, udýchaně a trhaně. 
„Vezmi si tělo svého malého brášky, je tak horký, nadržený, udělej to, Tomy.“

Tom
Teď jsem to já, kdo tu kňourá jak nakopnuté štěně. Nevím, co si mám užívat dřív, jestli jeho prsty, které zpracovávají můj maximálně naběhlý penis, nebo jeho rty, které vytváří na mém krku matné flíčky, nebo snad to, jak se kolem mého prstu stahuje tak kurevsky pevně. Ale co mě dostává nejvíc, je rozvášněný podtón jeho hlasu a ty nemravné řečičky kolem.  

„Do prdele, Bille, jsi jak nějaká vypracovaná děvka…“ zavzdychám hlasitě a škubnu silně boky proti jeho dlani. Sám bych teď potřeboval nějakou oporu, abych nesjel na zem. Vytáhnu z něj prst a odstrčím jeho dlaň ze svého klína. Couvnu trochu dozadu a donutím ho se pořádně předklonit, aby na mě špulil zadek maximálně. S chtivým pohledem si sjedu celou linii jeho těla a roztáhnu mu půlky od sebe. Druhou rukou ještě párkrát přejedu po své vztyčenosti, než do něj na jeden prudký příraz zasunu. 

„Yes, bože…“ zavyju, jakmile kolem penisu ucítím slibované vlhko a úzko.

Bill
„Yeaaaaah!“ vyjeknu a zakloním hlavu. Mokré vlasy mi plesknou přes záda jako biče. Roztáhnu nohy a prohnu záda, opírám se o zeď rukama. 
„Chci… Agghh… Chci ti ukázat, že jsem lepší jak ty… Kurva… Jak ty cvičeny kozatý opice v pornu.“ Zaryju nehty do kachliček a stáhnu se kolem svého bratra. 
„Do hajzlu… Roztrhneš mě… Aaah…“ zakňučím, ale pocit je to dokonalej. Hmátnu rukou na jeho bříško a sjedu až na jeho penis, abych zjistil, jak hluboko ve mně je. Hm, až bude až po kořen, myslím, že by mohl dráždit moji prostatu. Ještě nikdo do mě takhle dokonale nepasoval. 
„Oh, můj bože…“

Tom
„Tak nemluv a ukazuj…“ vydechnu roztřeseně a skloním hlavu za jeho rukou, abych se též ujistil o našem těsném spojení. Pomalu vyjíždím z jeho zadečku a zarážím zpět až naprosto po kořen, jak jen to jde. Zvrátím hlavu a silně skousnu dolní ret.  
„Kurva, ooooh, to je ono, pojeď, mládě, pojeď…“ zaskuhrám slastně a za boky si jej začnu proti svojí pánvi přirážet. Jednou rukou putuju před jeho podbřišek, břicho a hruď k ústům, které prsty rozevřu a vniknu jimi dovnitř. Začnu mu projíždět pomalu pusu a cítím se jak v jednom velkém ohni.  
„Tak co, bratříčku, je to ono? Je to to, co si chtěl?! Aby do tebe tvůj velký bráška zasunul a vyšukával ti duši z těla? Líbí se ti to, hm?“ vzdychám provokativně a snažím se pravidelně dýchat.

Bill
Labužnicky zamručím a začnu sát prsty svého brášky. Silně stáhnu jeho penis v sobě, takže musí vynakládat větší úsilí, aby do mě mohl přirážet. Když narazí na moji prostatu, slastně zakřičím. Doslova vyflusnu jeho prsty a podívám se na něj. 
„Víc, tvrději,“ vyjeknu. Povolím svaly a zase silně stisknu, pak hlavu otočím a začnu olizovat prsty před svou pusou, jako kdybych mu ho kouřil.

Tom
„Začínám ztrácet kontrolu, shit…!“ zavrčím vydrážděně a oči mi doslova tmavnou, jak jej pozoruju. Cuknu sebou a slisuju ho na zeď nechtěně. Opřu se čelem o jeho týl, zavřu pevně oči a začnu razantněji přirážet proti jeho tělu. Jsou to až naléhavé pohyby. A už opravdu začínám mít problém držet se na nohou, mám pocit, že pomalu ale jistě sjíždím dolů. 

„Bille, Bille…“ sténám slastně a rukou mu skrčím nohu pro lepší přístup. „Yeah…“

Bill
Dýchám, jako kdybych běžel maraton. 
„T… Tome… Já… Aaah, ou… Yeah… Já se už neudržím…. Aaah… Na nohách…“ zasténám, jdu boky proti němu, slastně protáčím oči. Před očima mám hvězdičky, mám pocit, že půjdu do mdlob. Špulím na něj zadeček, i když mám pocit, že mě za chvílí prošuká tou stěnou. 
„Oh, bože, bráško…“ vydechnu.

Tom
„Začínám být tak zasraně  frustrovaný…“ zasípu a najednou se skácím k zemi, stahujíc Billa s sebou. Dopadnu na kolena, Bill se přede mnou stále zapírá o zeď. Alespoň můžu nabrat síly. Zajedu mu rukou opět do rozkroku, obtočím kolem něj dlaň a začnu rychlostně honit.  
„Extrém, extrém, bože, mám pocit, že expoluju…“ zasténám. Skloním hlavu a začnu jej líbat na bedrech.

Bill
„Přestaň.“ Zakňučím a dám jeho ruku pryč. Povolím svaly, zrychleně dýchám. 
„Odpočineme si.“ Vydechnu a opřu čelo o zeď, nechám jej, ať se opře o mě, ale on je tak zasraně velkej. Přivru oči. 
„Jsi ten nejlepší, kdo mě doteď šukal.“ Vypnu vodu. 
„Pojď do postele, můžem se pak sprchnout znovu, nemám na to, abych u tak dobrého sexu stál,“ brouknu vysíleně.

Tom
Opírám se o něj, už  nehybný a odtáhnu se. „D-dobře, myslím, že bude vzácností, lehnout si do postele…“ kouknu na jeho rozdrážděnou dírku. S námahou se postavím na nohy a pomůžu mu. Vylezeme společně ven, ledabyle se osušíme a zamíříme do ložnice. Padnu na záda a s úsměvem na něj kouknu. 

„Tak pojď ke mně, ty vyčerpanečku…“ vyzvu jej k sobě prstem a olíznu rty.

Bill
Doplazím se k němu jako kočička a sednu si mu na bříško. 
„Neusneš u toho, že ne.“ Usměju se a dlaní pohladím jeho chloubu. Tom zavrtí hlavou a já se skloním, začnu ho líbat a kousat na krku a prdelku pomalu sunu k jeho rozkroku. Když do mě opět prudce vnikne, vyjeknu a nadskočím. 
„Lubrikant!“ slezu z něj, chvíli se hrabu v kufru, hodím mu tubu jahodového lubrikantu a ještě na dveře dám cedulku nerušit a raději ještě zamknu. Jedním velkým skokem doletím až k němu a pokračujeme, kde jsme skončili. Nechám jej zasunout, a teď to příjemně klouže.  

Spokojeně mu zapředu do ouška jako kotě. 
„Libí se ti, šoustat tvého malého brášku?“

Tom
„Ty se ještě ptáš? Takhle mě snad ještě žádná nevyřídila…“ vydechnu a pousměju se. Pohladím ho po zádech a stisknu jeho zadeček v dlaních. Jsem tak příjemně vyčerpaný, ale pořád mám potřebu se pořádně vybít.  

„Zlatíčko, co trošku zvolnit tempo, cítím, že by to prospělo nám oběma…“ zamumlám potichu a začnu si jej lehce pohupovat v klíně, bez jakýchkoliv drastických zákroků. Přitáhnu si jej k sobě a vniknu jazykem do jeho pusiny. Proplétám líně jazyk s jeho a přivírám oči.

Bill
Spokojeně se usměju do polibku a zafuním. 
„Nech svého brášku, ať o tebe smí pečovat.“ Pošeptám a začnu ho hladit na hrudi. Pomalu se na něm pohupuju, mazlivě líbám. Občas slastně vydechnu nebo zakňourám. Pak se přesunu na jeho krk. Láká mě, hezky voní, připadám si jak jeho malá děvka, která má pečovat o jeho tělo a prdelkou jej přivádět do stavu kolapsu. 
„Vždycky jsem si přál, aby se tohle všechno stalo skutečností. Vždycky jsem myslel na tebe, jaké by to s tebou bylo.“ Slabě jej kousnu do ušního lalůčku a vzdychnu.

Tom
„Dokážeš si představit, kdyby se tohle dozvěděly média? Roznesli by nás na kopytech, museli bychom chodit s pytlema na hlavě…“ zasměju se potichu a zakloním hlavu pod vlnou rozkoše, kterou mi přináší. Nikdy jsem nebyl pro něžný, citový sex, ale s mým bratrem je to pohádka úplně o něčem jiném. Cítím za oba, že teď se tahle atmosféra naprosto hodí a mám pocit, že víc spojený s Billem být nemůžu. Miluju ho nadevše, to není žádná novinka. 
„Ale čím více je to riskantní, tím více vzrušující, ah…“ povzdychnu. „Chci s tebou spát i zítra v tourbuse, u mě v posteli, co na to říkáš?“ prohrábnu mu vlasy, lehce zatahám a nakloním hlavu do strany. Cítím, jak můj penis v jeho těle pulsuje a zavlnil bokama.

Bill
„Vzhledem k tomu, že zítra jedeme přes noc a Géčka budou ve svém… Ah…  Ve svém tourbusu, tak klidně.“ Pošeptám. Připadám si trošku jako zfetovaný. Vezmu ho za ruku a promotám s ním prsty. 
„Miluju tě, bráško… Ah!“ vydechnu mu do kůže na hrudi a slabě ho stisknu svaly. Je velký, pulsuje a je strašně horký. Je to příjemná bolest, hodně příjemná. Navíc jsem obklopen tou známou vůní.

Tom
„Oh, škoda, myslel jsem, že by byl větší adrenalin… miluju Hagenův zmatený pohled. Kdyby ráno nechápal…“ zasměju se a tisknu jeho dlaň pevně. Důvěrné gesto. Přetočím ho pod sebe, lokty se zapřu kolem jeho hlavy a začnu pomalu přirážet, snažíc se najít jeho prostatu.  
„Pojď, dokončeme to společně, myslím, že už jsme oba vyčerpaní, a zároveň tolik netrpěliví pro ten zatracený orgasmus…“ vydechnu mu do ucha a políbím na něj. Zavrtám nos do jeho krku a tlumím do něj své vzdechy, jak se pomalu blížím k vrcholu a jak se to kotě kolem mě stahuje pravidelně. „Ah…“

Bill
„Vydržel bych takhle cely život.“ Šeptnu. Teď si uvědomuju, že Toma takhle neznám. Dokázal jsem si ho představit dravého, jako byl v koupelně, ale takového nikdy, slabě se propnu a omotám nohy kolem jeho boku. Tisknu jeho dlaně. 
„Líbej mě na rty. Chci, abys mě u toho líbal.“ Vzdychnu, protože právě pod tímhle úhlem lechtá moji prostatu. Natáhnu šíji. Ucítím rty na těch mých a spokojeně vydechnu. 
„Udělej nás oba, Tomy,“ pošeptám ještě a už se jen oddávám slasti, polibkům. Mému bráškovi.

Tom
Pomalu, procítěně líbám jeho sametové rty a plením jeho ústa zevnitř. Mám pocit, že tím faktem, že je to mé dvojče, mě pomalé přírazy proti němu dělají ještě šílenějším. Věřil jsem narychlo, dravý a drsný sex. Že jedině tak člověk dosáhne toho nejlepšího orgasmu vůbec, ale jsem vyveden z omylu. 
„Už budu…“ šeptnu tiše do jeho pusy a na chvíli se odtáhnu. Prohnu se v zádech a skloním hlavu. Chvíli ještě pozoruju spojení našich těl, jak s něhou zajíždím do jeho těla a zase vyjíždím. Naposledy mu věnuju důvěrný pohled a prudce zvrátím hlavu, když jej začnu plnit semenem. Rozklepu se pod tím náporem a snažím se udržet na rukou, opřených kolem jeho hlavy. 

„Oh, bože,miluju to… awww…“ vyhrknu ze sebe těžce a tisknu oči pevně k sobě. Obličej jak v křeči.

Bill
„Ahh, Tomy,“ zasténám a silně se zachvěju pod náporem slasti. Z hrdla se mi vydere silný výkřik, když se udělám společně s ním na Tomovo bříško. Sjedu rukama na jeho zadek a promnu ho. Zamiloval jsem si tu chvíli, kdy jsme jedno tělo. Takhle to mělo být. Měli jsme být jeden člověk, ale osud tomu chtěl, abychom se jedním člověkem teprve stali. 
„Tomy…“ vydechnu, když se na mě svalí jako pytel brambor. Oba dokonale uvolněni. 
„Stejně mi voníš.“

Tom
Spokojeně zafuním, stále zůstávajíc v jeho těle. Něžně kroužím po jeho bocích a přivírám spokojeně oči. Jestli bych měl někdy popsat svůj nejlepší sex, byl by to rozhodně dnešek. Od našeho ‚hovoru‘ na skypu, přes žhavou chvíli ve sprše, až po procítěné milování tady v posteli. Zavřu úplně oči a lísám se k jeho tělu. 

„Co myslíš, že by se stalo, kdybych zavolal někdy po skypu Hagenovi?“ uchechtnu se potichu.

autor: PeTiŠka & Lenna W.K.T.
betaread: Janule

21 thoughts on “Look at the webcam, honey 2/2

  1. miluju tu povidku!! rozhodně si ju ještě několikrat přeču!!! užasny a posledni věta jako vždy originalni xDDD

  2. Výborná povídka! Mělo to úplně všechno, co normálně požaduju, a sympatickou kvalitu. Ti dva jsou hrozný ňuňani. ♥

  3. Bylo to vážně úžsné. Nwm co dál dodat. Ten něžný sex na konci byl opravdu krásný.
    Stejně, jako ten ve sprše, oni sjou vážně divoši. Prostě nádherná, perverzní povídka. 😀

  4. To bylo úžasné =)
    Já jsem si myslela, že to bude jenom takový drsný sex dvou nadrženců a ani ve snu by mě nenapadlo, že se tady dočkám nějakých láskyplných slovíček a něžností.
    O to víc jste mě překvapily a to opravdu příjemně, to dokončení v pelíšku bylo dokonalé a to Billovo "Miluju tě"…♥
    Fakt super, i s tou hláškou o Hagenovi na konci =)
    I když já jsem celou dobu čekala, že si Bill tu webku nevypnul a že to celé někdo sleduje v přímém přenosu xD

  5. oh bože! oh bože! oh bože! oh bože! najlepšia jednodielka aku som kedy čítala to je náádhera ja umrem! <3 <3 <3 Měli jsme být jeden člověk, ale osud tomu chtěl, abychom se jedním člověkem teprve stali. <3 <3 <3 Čože?? xDDDD Zabili ste ma idem si to prečítať znova!! 😀 😀 😀 xDD

  6. jedno velké wooow!! rozhodně jsem nečekala, že ti dva budou k sobě tak něžní, myslela jsem si, že si to spolu v druhém díle rozdají na sto způsobů a tím to hasne… mile jste mě překvapily!:)) úžasná povídka!!!:))
    a ta věta na konci…no…:DD radši se nevyjadřuju :DD

  7. Och božeee 😀 ja som sa na to tak tešila 😀 och to bolo vážne úžasné!!!… bože najskôr divoko v sprche a potom nežne v posteli 🙂 ja z toho naozaj nemôžem… a tá posledná veta xD masaker ako inak :D… toto si na sto percent ešte niekedy musím prečítať 😀 chcela som si to aj vytlačiť keby mi náhodou zase niekedy nešiel internet 😀 a možno to aj urobím :D… fakt sa mi to neskutočne páčilo 😀 baby ste super! 😀

  8. Awww ten divokej sexíík ve sprše x)Ty jejich hlášky *_* A to na konci s Hagenem zabilo :D:D:D:D

  9. xDDDDD brutalita 😀 poslední věta je námětem na další povídku?? 😀 to by mohla brejjt taky sranda :D:P

  10. [13]: hahahaha xDDDDDD ne nametem dalsi povidky jsou letni prazdninove lasky, ulety a radovanky xD myslim, ze se mate na co tesit xD

  11. Oh, nedýcham…to bolo také…úžasné, dravé a precítené!!! 🙂 ♥ Nemyslela som si, že by mohli mať taký krásny sex…ale čo by sex…to bolo milovanie :-)…oh 🙂 Týmto ste ma veľmi potešili 🙂
    Měli jsme být jeden člověk, ale osud tomu chtěl, abychom se jedním člověkem teprve stali. – no áno, skoro mi až vyhŕkli slzy 🙂 ♥ Bolo to nádherné 😉
    A hej! Ja by som tiež chcela, aby bola posledná veta námetom pre ďalší príbeh! 😀 Áno, napíšte tooooo 🙂 ♥

    [15]: Tak na to sa tiež teším 🙂 Ale ja chcem aj Torg xDDDD ♥ 😀

  12. dobrý to je.. budu hádat že Toma dělala Péťa?:D… nebo mi to alespoň přišlo, ten.. takový..  styl psaní..:D. dobré to bylo, vlastně fakt dobré:D… i když jsem si představovala hustější sex ale tak myslím že styl psaní to naprosto vystihl…:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics