Obsession 52.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
438
TOM
Bylo něco kolem poledne, sluníčko bylo opravdu vysoko a pálilo až to bylo k neuvěření. Okna jsme měli stažená, klimatizace byla zapnutá a i tak tu bylo dost horko. Kolem byla samá poušť a hory. Naprostá pustina. Aut jezdilo taky minimálně. Bill se lehce nakláněl z okna a se zavřenýma očima se slunil. Vítr mu foukal do vlasů a očividně si to užíval. Když jsem se ale na něj podíval teď, hlavu měl trošku popadlou a přišlo mi, že snad spí.
„Billy?“ řeknu tiše a pohladím ho opatrně po stehně, kdyby náhodou opravdu spal, nerad bych ho vzbudil.
„Mhh,“ zabručel jen slabě a pomalu pootočil hlavu a otevřel oči. „Já jsem asi usnul,“ šeptne.
„Jo,“ pousměju se a pohladím ho po ruce. „Nechtěl jsem tě vzbudit, promiň.“
„Ne, to je dobře. Teď bych spát neměl. Měl bych tě udržovat, abys ty neusnul, a ne sám chrápat,“ narovná se.
„Prosím tě, jsem vyspalý až až,“ zasměju se a přivinu si ho k sobě. „Myslel jsem spíš, jestli už nemáš hlad. Brzy bychom měli dojet do nějakého města, tak bychom se stavili u McDonald’s. Co ty na to?“
„No, to je dobrý nápad,“ usměje se a pohladí mě po ruce.
„A chtěl by sis tam sednout, nebo jenom do auta? Možná bychom si mohli trochu protáhnout nohy, co,“ hladím ho po paži, jak mám ruku kolem jeho ramen.
„Posadíme se tam,“ usměje se. „Prospěje to hlavně tobě.“ Eh?
„Proč mně?“ udivím se.
„Ty řídíš,“ usměje se. „Potřebuješ si odpočinout.“
„Ále, nedělej si o mě pořád takový starosti. Jsem v pohodě, opravdu,“ usměju se a políbím ho na čelo, přičemž nespouštím oči z dálnice před sebou.
„Musím si dělat starosti. Prostě je o tebe mám, záleží mi na tobě,“ začne mě hladit po ruce.
„Jsi sladkej,“ zasměju se tiše a přitisknu si ho k sobě ještě víc.

„Miláčku, sice bych se k tobě rád tulil, ale teď se soustřeď na jízdu,“ dál mě hladí.
„Zvládám všechno. Provoz tu není žádný a dálnice je téměř pořád rovná. Zvládám to i jednou rukou. Navíc mám zapnutý automat, nebaví mě furt řadit,“ zasměju se vlastní lenosti. Baví mě řadit a pořádně jezdit, ale po takovéhle době už je to otravné.
„Teda, ty jsi ale šikula!“ zasměje se se mnou a víc se ke mně nakloní. Jemně mě políbí několikrát na krk a zapřede mi do ucha jako spokojená kočička.
„To si nechám líbit,“ vydechnu tiše a dál koukám na cestu, přičemž si zároveň užívám Billovy polibky.
„Vážně? Zpříjemňuje ti to cestu?“ šeptne a jazykem mi přejede od krční jamky až pod ouško. Uhh.
„Ty vole,“ vzdychnu a rozesměju se. „Tohle mi nedělej. Nevěřil bys, jak je to v tomhle horku dokonalý.“
„Mmh, mít kostku ledu,“ navrhne a udělá to znovu. Naskočí mi husí kůže a zachvěji se.
„Bille, tohle vážně…“ Skousne mi ušní lalůček a pak ho nasaje mezi rty. Oh, bože. On je tak zvrácený. Sotva se probudí, už to s ním zas rajcuje. To jsem ho na moc dlouho neznechutil.
„Co?“
„Nic…“ vzdychnu. „Pokračuj.“
„Ale nenabouráš, že ne?“ pousměje se a líbne mě těsně pod ouško. Rukou mi přejede po stehně a jede výš a výš.
„To ti neslibuji,“ povzdechnu. „Tohle bychom asi vážně neměli, i když proto mě to ještě víc vzrušuje.“
„No právě, zakázané vždy lépe chutná,“ pousměje se. „Ale… nechci riskovat, že se nám něco stane. Jen mě prostě hrozně svádíš, chci tě,“ zašeptá a zajede mi do rozkroku a zmáčkne. Zasténám a zavřu na okamžik oči. Hned tím ujistím nás oba, že tohle nepřichází v úvahu. Bill se pomalu odtáhnul, dal mi jen pusu na tvář a zase se slušně posadil. Snažil jsem se uklidnit, ale bylo nemožné, co se mnou uměl udělat během takového okamžiku. Samotný jsem tomu nevěřil.
„Počkej si do města,“ řeknu si spíš pro sebe a soustředím se na cestu, okamžitě zrychlím až na 200km/h.
Zajedu k McDonald’s ve městě, ve kterém se nacházíme. Vypnu motor a odpoutám se.
„Tak pojď,“ řeknu a vystoupím. Bill hned vyleze a jde za mnou. Vezmu ho za ruku, zamknu auto a vejdeme do budovy. Rozhlédnu se a jakmile zahlédnu toalety, rozejdu se k nim. Billa vleču za sebou. Sice se trošku překvapeně zasekne, ale nakonec se rozejde za mnou.
„Proč sem jdeme? Já už čůral,“ zasměje se tiše. Jako by se snad na záchodech dalo jen chcát a srát. Nic na to neřeknu a vejdu dovnitř. Nikdo tam není. Zavřu a zavleču ho do kabiny. Zavřu za námi a jakmile i zamknu, přitisknu Billa zády na dveře. Natisknu se na něj a začnu ho hladově líbat.
„Mhh,“ hlesne a začne mi to divoce oplácet. Rukama mu sjedu na zadek a začnu ho silně tisknout v dlaních. S tichým vzdychnutím ho natisknu až na sebe a začnu se třít svým rozkrokem o jeho. Mám chuť na pořádně divoký živočišný sex, žádné něžnosti.
„Oh, kurva, Tome!“ zasténá a tiskne si mě k sobě víc. Po chvilce na mě skoro až skočí a obejme mě nohama i rukama. Ihned ho chytnu a přirazím ke dveřím.
„Chci tě,“ zasténám do jeho rtů a hned se do nich vkradu jazykem. Začnu ho líbat opravdu hluboce a intenzivně. My bez toho sexu snad vážně nevydržíme ani den. Furt se po sobě plazíme, až je to skoro nechutný. Jsme fakt děsný.
„Vezmi si mě, vezmi!“ pobídne mě a oplácí mi to. Začne na mě dosedávat. Opřu ho o dveře, takže se chytí pevněji a zabloudím mu rukama na kalhoty. Rozepnu mu pásek, knoflík i zip a rukou vjedu rovnou pod boxerky. Proč se zdržovat. Začnu mu penis intenzivně tisknout.
„Ahh,“ vyjekne a víc se ke mně namáčkne. „Oh, dělej, dělej. Protože už teď mám chuť si to s tebou vyměnit a pořádně tě vykouřit. Nebo se nechat klidně vohnout…“
„Nejsem ale vůbec proti,“ políbím ho tvrdě a postavím na zem. Stáhnu mu kalhoty i boxerky a uchopím jeho chloubu do ruky. Obemknu kolem jeho penisu silně prsty a začnu mu ho opravdu rychlými a prudkými pohyby honit. Rukama se Bill zapře o stěny a zavře oči. Snaží se nevzdychat moc nahlas, ale marně. Po chvilce si mě přichytne za ruku a přiloží si ji na zadeček.
„Prosím,“ zasténá.
„Cloumáš s mojí sebekontrolou,“ olíznu si prsty a jeden do něj zasunu.
„Oohm… fakt?“ vzdychne a prohne se trošku. Vyšpulí trošku tu prdelku a jakmile do něj zajedu celým prstem, nahlas zasténá a uvnitř mě sevře. Vzdychnu a jen v duchu si můžu nechat snít o tom, že bych do něj zasunul. Nasaji jeho penis do úst a začnu mu ho kouřit, zatímco kroutím prstem v jeho zadečku. Bill se úplně zmítá. Lapá po dechu. Snaží se na můj prst jakoby dosedávat, ale zároveň se snaží moc necukat boky, abych ho mohl kouřit.
„Tvrději… tvrději,“ poukáže na můj prst. Ještě si bude rozkazovat ne. Vytáhnu prst a namísto toho do něj zasunu dva. Prudce přirazím a zuby mu přejedu po penisu. Hned zakloní hlavu a vzdychne moje jméno.
„Chci tě broučku, chci,“ šeptá.
„Jakým způsobem?“ vypustím na chvíli jeho penis z pusy, přesunu se níž a začnu mu sát a jemně kousat varlata. Penis mu trochu nadzvednu a intenzivně po něm přejíždím, zatímco mezi zuby masíruji jeho plná varlata. Přejedu prstem po špičce jeho penisu. Už je krásně mokrý. Jen jazykem líně obkroužím jeho vlhký žalud a znovu se přesunu níž a začnu hluboce sát jeho varlata. Načež si Bill začne rukou projíždět vlasy a tahat se až u kořínků.
„Milovat se s tebou, pořád a pořád…“
„Nechci tě roztrhnout,“ pohladím ho po stehně a přirazím mu prsty na prostatu.
„A chtěl bys?“ zeptá se a pak sebou cukne. Skoro po těch dveřích až sjede. Nabízí mi sex na hajzlu? No, tak jsme už opravdu klesli pěkně hluboko.
„Opravdu se musíš ptát?“ vzdychnu tiše a nasaji mu penis co nejdál dokážu, chvíli držím.
„Oh, ale… já… já jsem vlhký. Udělejme to,“ kňučí. Přimáčknu mu silně penis u kořene a jazykem mu zakmitám na špičce penisu. Jelikož mám plnou pusu, nemůžu mluvit. Prsty mu přirážím do zadečku. Bill mi na prsty dosedá a stále se snaží víc a víc, abych byl víc v něm. Nahlas sténá, kňučí a skoro se až svíjí slastí a blahem. Ale jen do té doby, než zaslechne zvuk. Někdo sem přišel. Ihned přestanu a jen ho tiše držím. Mám co dělat, abych se nerozesmál. Bill jen náznakem zakleje a snaží se tišeji dýchat. Vytáhne si mě k sobě nahoru.
„Jestli se ten dotyčný jde vysrat, tak já se vyseru na něj. Teď sem chodit prostě neměl,“ řekne tiše a usměje se.
„Rozhodně ne,“ šeptnu tiše. Přitisknu se k němu a začnu ho líbat. Nějakej chlap je mi u prdele. Neměl sem lézt. My si chceme zašukat. Tak ať táhne.
„Mm,“ oddechne jenom a začne mi to hned oplácet a celkem divoce. V dlaních mi stiskne zadeček a začnu se o něj třít.
„Chci tě vošukat… Rozepni mi už kalhoty,“ zašeptám a trošku odstoupím, i přestože ho dál líbám. Uslyším, že ten chlápek začal chcát. Hm, tak to snad brzo vypadne, pokud ho nepřepadne sraní. Bill ani na okamžik nezaváhá.
„Zopakuj to, zopakuj,“ šeptne jen a ihned mi rozepne knoflík a pak zip u džínů. Hned mi je rovnou i s boxerkami stáhne a přitiskne si mě na sebe co nejvíc. Vzdychnu a začnu se o něj třít svým penisem.
„Vykuř mi ho,“ zašeptám mu do ucha a skousnu mu hned lalůček. Líbne mě na rty a hned jazykem sjede po celém mém těle až k penisu, který pojme celý do úst a začne jej rychle kouřit. Chytne mě za boky a pak si začne jednou rukou ještě dopomáhat. Uslyším, jak bouchnou dveře. Okamžitě zasténám a začnu ho hladit ve vlasech.
„Kuř, kuř…“ zasténám a trochu naproti němu přirazím. Kouří mě poslušně dál. Až pak mě z úst vyjde a jen mi mlsně olízne špičku a spokojeně mlaskne. Nohou zaklapnu záchod a přesunu Billa na něj.
„Tak se otoč. Chci ti ho tam narvat…“ skloním se k němu pro polibek. Chtěl to, má to mít.
„A pořádně,“ šeptne nadrženě a otočí se. Přistoupím k němu, stáhnu si předkožku a začnu se obnaženým žaludem třít o jeho otvor. Slastně přivřu oči.
„Nasliň mě trošku, Tomi,“ zašeptá chtivě. Jinak to ani nepůjde. Kleknu si k němu, trošku si ho prsty roztáhnu a začnu mu olizovat otvor. Už jsem tak nedočkavý, bože. Aaah, už mu ho tam chci narvat a pořádně ho projet. Bill jen hlasitě několikrát vzdychne a prohne se trošku v zádech.
„Už tě tolik chci v sobě. Až na doraz. Celého, chci tě všude cítit!“ To mi povídej.
„Mmmhmm,“ zamumlám jen s jazykem v jeho zadečku a začnu s ním kmitat. Bill si sjede do rozkroku a začne si sám dělat dobře, přičemž mě už začne pobízet k tomu, abych mu ho tam jednoduše narval.
„Ok,“ poodtáhnu se. Nasliním si dva prsty a ještě si ho trošku protáhnu pár prudkými pohyby. Ale to mu asi nestačí. Natáhne ruku ke mně, chytne mi penis a zadečkem se o něj tvrdě už otře.
„Nebuď tak nedočkavej,“ zasměju se, i když bych mu ho tam nejraději už fakt vrazil. Flusnu si na prsty a rychle mu to rozetřu po otvoru, abych ho neroztrhl. Pak mu odendám ruku pryč, uchopím svůj penis a po žalud se do něj zasunu.
„Oohh,“ vzdychnu, skousnu si ret a zavřu oči. Bill mě ihned trošku sevře a pak povolí.
„Pojď, pojď,“ šeptá tiše. Hlavu má sklopenou a tiše oddechuje. Přichytím si ho za boky a zasunu se až nakonec, přičemž mu narazím přímo do prostaty. Už se v tom lepším.
„Mmmhh,“ zasténám a křečovitě zavřu oči. Silně se přichytne a chvilku jen zhluboka oddechuje.
„Dobrý?“ pohladím ho po zádech a tiše vzdychnu, jakmile mě stáhne. Miluju to. Je to něco vážně dokonalého.
„Jo, jo,“ šeptne a stáhne se víc. „Mhh, dnes jsi tak… tak velký,“ zakňučí slastně. A kdy nejsem.
„To víš… Potřeba je potřeba,“ vzdychnu s úsměškem. Položím si ruku na jeho kostrč, abych si ho mohl přidržovat a začnu zlehka přirážet přímo na prostatu a jen se trochu vrtět, aby se povolil. Bill se v rytmu začne pohybovat trochu také a pak už jen úlevně a toužebně vzdychá. To je pro mě jako signál, že můžu začít. Vysunu se z něj, znovu zasunu po žalud a přirazím až nakonec.
„Hmmmh,“ zasténám a raději se kousnu do rtu. Je divoký, začne celkem po malé chvíli zrychlovat.
„Jsem… jsem úzký?“ zeptá se vzrušeně.
„Děsně, ale kdybys mě stáhnul, bylo by to ještě lepší,“ vzdychnu, políbím ho na záda a znovu přirazím.
„Ani se nehneš,“ usměje se a po chvíli, když to nejméně čekám, se prudce stáhne. Kurvafix. Uuh.
„Bože Bille,“ zasténám. „…tohle mi nedělej.“ Zasunu se až na doraz, vyhledám si jeho prostatu a hýbu se jen trochu uvnitř. Dráždím mu penisem prostatu, a zároveň přirážím.
„Oh… Tome!“ skoro až křikne a zatne dlaň v pěst. „Já… já už nemůžu, ahh…“ Je naprosto zoufalý. „Ještě, ještě,“ přiráží proti mně, i když sotva popadá dech. Dnes to jde nějak rychle. Přichytím si ho pořádně za boky, natisknu se až k němu a začnu rychle přirážet hluboko uvnitř něj. Zakloním hlavu a nechám z úst vycházet hlasité steny bez ohledu na okolí. Bill se taky přestal na všechno kolem ohlížet, sténal a kňučel jak smyslů zbavený. Pořád na mě jen špulil zadeček a přirážel proti mně. Jak mu to jen vyšlo, stáhnul mě uvnitř a držel, dokud to šlo.
„Oh, jo, šukej mě, Tome, šukej!“ To snad ne. Já už snad vážně budu.
„Pojď sem,“ vzdychnu. Vezmu ho kolem pasu a vytáhnu ho k sobě výš. Opřu ho hrudí o stěnu, nastavím si zadeček a zase do něj začnu prudce a rychle přirážet.
„Kurva, uhh… Bože,“ zasténám a zarazím se co nejhlouběji.
„Mmhhhh,“ vyhrkne ze sebe a nehty sjede po stěně. Jazykem mu přejedu po šíji, pak ho chytnu jednou ruku za paži, kterou silně mačkám, zatímco druhou ho držím za bok. Znovu do něj hluboce a prudce přirazím, až trochu nadskočí. Notak, notak… Ještě chvilku…!
„Já zešílím, zešílím z tebe! A postříkám tu stěnu,“ vzlyká a tiskne se ke mně víc. Přitisknu se až těsně k němu, ruku z paže přesunu na jeho penis, kolem kterého obemknu prsty a začnu mu ho prudkými pohyby honit. Je už tak velký a nateklý, že bych si ho do sebe nejraději strčil sám. Druhou ho stále přidržuji za bok a přirážím.
„Kurva… Uh… Bille,“ zasténám a rychle rukou zapumpuji. Ucítím, jak sám začínám cukat, tak se zarazím pořádně hluboko a nechám se uvnitř stáhnout. Jako by mi četl myšlenky. Pořádně mě stáhne a prudce povolí, stáhne, povolí, stáhne.
„Ještě chvilku, ještě,“ zavzdychá. Je strašně tvrdý a prokrvený. Chci, aby tu stěnu postříkal a úplně celou. Aby byla celá mokrá a lepkavá. Jen do toho, bráško. Z posledních sil se to v sobě snažím udržet a znovu hluboko přirazím. Přejedu mu tvrdě palcem po špičce penisu a dál mu ho rychle a prudce honím. Znovu se zarazím až nakonec a zakňučím. Už to nevydržím. Jakmile mě sevře, vystříknu to do něj s plnou silou a v dlani pevně sevřu jeho penis.
„Bille… Bille,“ skoro až řvu na celý hajzly a prohýbám se v pánvi. Ale Bill jako by nedokázal přestat, dál na mě přiráží a svírá mě vždy co nejvíc u své prostaty. Pořád je tak divoký.
„Tome, kurva, kurva… aah!“ zařve po chvíli a v penisu mu silně zacuká. Ihned se udělá a to přímo na tu stěnu, o kterou byl opřený. Hah. Povedlo se. Přitisknu se až k němu, zůstanu v něm. Začnu mu přejíždět rukou po penisu, abych z něj dostal úplně všechno.
„Miluju, když seš tak divokej,“ zašeptám mu do ucha a jemně mu skousnu ušní lalůček.
„Mmhaaah,“ zasténá jen. Chvějí se mu příšerně nohy a celé jeho tělíčko se chvěje. Obkroužím mu prstem žalud a pak ho sevřu oběma rukama, protože se mi zdá, že každou chvilku zkolabuje. Přitisknu se hrudí na jeho záda a splašeně oddechujeme.
„Miluju tě,“ políbím ho na rameno. Zavře oči a unaveně oddechne.
„Já tebe taky,“ vyhledá mou ruku. Propletu si s ním prsty a tiše vydechnu.
Když se oba uklidníme, ještě se chvíli líbáme a pak to tam začneme uklízet… hlavně stěnu, kterou Bill postříkal. Divil se, proč se tomu furt tak křením, ale nic jsem na to neřekl. Když šel pro utěrky na utření, nenápadně jsem si to zdokumentoval fotečkou. O tom ale vědět nemusí. Pořádně jsme to tam ještě zkontrolovali a pak šli na jídlo. Sice jsem měl neustále pocit, že mě někdo pozoruje, ale to byl jen můj paranoidní pocit kvůli tomu, co se odehrálo na toaletách. Oba jsme hned byli veselejší. Já to říkám pořád – Člověk bez sexu prostě není šťastný. Sice jsem se styděl, že jsme klesli až tak, že jsme si to museli rozdat na hajzlech, ale stálo to za to. Nic jiného nám nezbylo. Po jídle jsme zase vyjeli. Vrátil jsem se na dálnici a jeli jsme dál. Vůbec mě nepřekvapilo, že Bill asi po půl hodince usnul. Byl vážně vyčerpaný. Tak jsem si ho jen přitáhl k sobě, objal ho rukou a dál si všímal jízdy. Byl jsem spokojený, naprosto.
autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

2 thoughts on “Obsession 52.

  1. Oh… Páni, chlapci se nám opravdu moc rozjeli….:P takový zážitek si asi budou hoodně dlouho v tom Mekáči pamatovat…:P Nojo, Tom aby si to všechno nezdokumentoval…:D jen tak dáál:)

  2. Ne, že bych si na ten sex stěžovala, ale nemohlo by to být přece jenom trochu víc zamilovanější a hezčí a ne jenom tam a ven…xD
    Moje romantická duše prostě strádá…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics