Royal love 19.

autor: Neilinka

450
( Tom )

Když jsem konečně  na svém těle ucítil teplou vodu, jako by ze mě všechno spadlo. Bylo mi příjemně. Věděl jsem, že teď už nedokážu bránit svému chtíči a ani jsem to neplánoval. Sáhl jsem po sprchovém gelu a začal ho roztírat po Billově těle. Byl lechtivý, a tak se při projíždění přes některá místa uculil a kroutil se. Byl neskutečně krásný.  
Natiskl jsem ho na stěnu a začal líbat. Takhle v mokru to bylo něco jiného, všechno klouzalo, a bylo to mnohem víc vzrušující. Přejel jsem prsty mezi jeho půlkami a ucítil, jak i tohle nedbalé gesto způsobilo, že můj penis ztvrdl na nejvyšší míru.  
Chtěl jsem ho. Dnes v noci jsem ho musel mít. 

( Bill )  
Tom jako by odhodil všechny zábrany.  
Konečně. 

Byl jsem za to tak neskutečně šťastný. Dotýkal se mě a líbal, a já při tom cítil jeho přirození na svém stehně. Ale to vlastní jsem necítil o nic míň.  
Byli jsme neskutečně  vyprovokovaní těmi měsíci bez  těla toho druhého, že jsme to ve sprše moc dlouho nevydrželi. Ani jsme se neutřeli a pokračovali jsme rovnou do postele.  
Až teď mi do hlavy vstoupila myšlenka, kde tady seberu lubrikační gel.  
( Tom )  
Touha byla nekonečná. Proto jsme koupání uspíšili a přesunuli se do ložnice. Bill se zatvářil trošku znepokojeně. Nejdřív jsem nechápal, ale pak mi to taky došlo.  
Pokrčil jsem rameny.  
„Sliny nikdy nezklamaly.“ Usmál jsem se.  
V tu chvíli už jsem ale ležel na zádech a Bill začal jazykem obstarávat mou chloubu. Nikdy bych si nemyslel, že to kluk bude umět pusou tak dobře, ale ukázalo se, že jsem se pořádně mýlil. Jeho temperament byl vskutku užitečný a bylo na něm vidět, že to rozhodně nedělá poprvé.  
Vzrušilo mě, když jsem si představil, jak do Billova úzkého zadečku někdo jiný strká svůj úd, a zároveň jsem neskutečně žárlil. Přirazil jsem mu do úst, nešlo to potlačit. Kupodivu si ani nestěžoval. Jen na mě upřel přísný pohled. A pak přestal.  
Zalapal jsem po dechu, když  jsem viděl, jak si lehá na bříško.  
( Bill )  
Nechtěl jsem to říkat nahlas, ale Tom naštěstí brzy pochopil.  
Dal jsem se tedy do práce. I když to byla moc, moc příjemná práce. Nemohl jsem se dočkat, až tohle veliké nádobíčko bude ve mně, a strach z neznáma a Tomova sexuálního chování mě lechtala v podbřišku.  
Slastně sténal, krásně  se to poslouchalo, pak ale přirazil. Neměl jsem to zrovna v lásce, ale peskovat jsem ho nechtěl. Znal jsem lepší trest. Teď přijde řada na něj.  
Lehl jsem si a roztáhl nožky. Netrvalo mu to dlouho, než jsem cítil jeho horký jazyk, jak se pokouší vniknout do mých útrob. Zavzdychal jsem a uvolnil se. Netuším, jak se při tom mohl cítit takový muslim, který se štítí i jíst rukou, kterou si utírá zadek, ale neměl jsem pocit, že by to Tomovi nějak zvlášť vadilo. Možná tomu pomohlo i to, že jsem byl vykoupaný.  
Když jsem se trochu víc otevřel, začala ruční práce. A to doslova. Tomův prst do mě pronikl a dráždil mě tak dlouho, dokud nemohl přibýt další. A další. Oba jsme byli vzrušení, a já ho moc chtěl, a taky díky cviku a přemožení toho pocitu, že něco půjde ven, to šlo rychleji.  
„Pojď.“

( Tom )  
Polkl jsem. Nikdy jsem orálně  neuspokojoval muže. Natožpak v anální oblasti. Byl jsem nervózní, ale věděl jsem, že je to nutné, jinak by byl sex hodně bolestivý. A to jsem opravdu nechtěl. Nemohl bych mu ublížit. Musel jsem přemoct vše, co do mě kdy vtloukali a přiložit jazyk k Billově dírce. Nebylo to tak strašné, a navíc jeho vzdychy mě utvrzovaly v tom, že je mu to příjemné. Chtěl jsem, aby si to užil. Vlastně poprvé v životě jsem měl pocit, že nejsem sobecký princ, který si může dělat s každým, co se mu zachce.  
Bill se otvíral dost rychle, až mě to překvapilo, nevím, jestli bych to takhle rychle já sám dokázal. Nejspíš ne. Obdivoval jsem ho. Ale už jsem tak víceméně myslel rozkrokem, a tak když jsem v něm měl bez problému tři prsty, rozhodl jsem se pokročit.  
I na základě toho, že mi to Bill potvrdil svými slovy.  
Nadechl jsem se a vydechl. Šel jsem víc nad něj a nasměroval penis. Pak už jsem jen pohnul pánví vpřed a octl se v tom nejtěsnějším prostoru, jaký kdy můj penis zažil. Bylo to kompletně odlišné od jakékoliv vagíny. Bylo to úžasné. Když Bill zadeček stáhl, měl jsem pocit, že mi ho rozdrtí, a to mě vzrušilo na maximum. Vždyť já se snad ani nepohnu!

Ale zvědavost byla větší. Pohnul jsem se. A ne jednou. Zanedlouho jsem si na ten svírající pocit zvykl a začal přirážet. Šílel jsem, absolutně jsem nebyl schopný vnímat Billa, tedy krom jeho jedné části. Jednou rukou jsem se podpíral a druhou ho držel za boky, aby mi nemohl nikam utéct.  
Úplně se ve mně probudila animálnost. Připadal jsem si jako pes, co právě našel fenu. Ano, už jsem byl zase trochu sobec, ale kdykoliv jsem se trochu vrátil „do světa“ a slyšel Billa nahlas vzdychat, věděl jsem, že nedělám žádnou chybu.  
Netrvalo mi moc dlouho, než  jsem vyvrcholil. Ale rozhodně to bylo to nejlepší, co jsem kdy v posteli zažil.

( Bill )  
Po pár vteřinách jsem ho v sobě ucítil. Byl obrovský. Věděl jsem předem, že až se do mě dostane celý, dosáhne mi na prostatu. Stáhl jsem svaly a slyšel, jak zaúpěl. Skousl jsem si rty a pro sebe se usmál. Ukážu ti, že na světě není nic lepšího.  
Ale zdálo se, že na to přišel sám. Divoce mi dýchal na krk a přirážel, jak nejvíc a nejrychleji uměl. Zdálo se, že mě ani nevnímá, ale nemohl jsem se na něj zlobit. Moje prostata opravdu dostávala zabrat a já měl co dělat, abych nežebral o konec.  
Bylo to k nevydržení. Bylo to krásné, bylo to zvířecí a drsné, ale miloval jsem to.  
Miloval jsem Toma.

autor: Neilinka
betaread: Janule

5 thoughts on “Royal love 19.

  1. Bylo to úžasné, i když moje beznadějně romantická duše by to chtěla ještě malinko romantičtější a něžnější =)♥
    Ale jsou to kluci, že jo? =)
    Jenom se bojím toho, co se stane, až na to někdo přijde, ta hrozba je tady pořád…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics