You know you love me 18.

autor: GossipGirl & CHrisTHi
481
Bill:
Sedím na zemi a pořád brečím. Věří tomu a mně ne. On, který mě podvedl. On mi řekl, že jsem děvka.

Znovu a znovu si pročítám ty noviny a zkoumám obrázek. Pak si všimnu, že ta osoba, co stojí obličejem ke mně, údajně to mám být ‚já‘, a objímá a líbá Josta, má na zápěstí tetování. Naštvaně vstanu a i v breku se začnu balit. Zkulturním se, oblíknu, ale nemaluju se. Skoro nebrečím, jen mi po tvářích tečou slzy, ale i přes to se vydám ven do ulic Berlína na zkoušku. Na jedné rušné ulici se na mě sesypou novináři a paparazzi a obklopí mě ze všech stran. Paparazzi si fotí můj ubrečený obličej, novináři mě zasypávají otázkami.

„Pane Trümpere, je pravda, že vaše kariéra je založená na vztahu s manažerem Tokio Hotel?“
„Myslím si, že už jsem nejmíň 20x uváděl, jak jsem se dostal do skupiny Tokio Hotel. S manažerem této skupiny neudržuji žádný vztah tohoto typu,“ odpovím jednoduše.

„Fotka pořízená na SchöneStraße mluví trochu jinak. Většina veřejnosti má teď za to, že váš intimní život se dělí mezi pana Toma Kaulitze a Davida Josta.“

„Nikdy jsem na SchöneStraße nebyl. Tato fotka je podvrh, sprostá fotomontáž. Vztah momentálně nemám ani s Tomem Kaulitzem…“

„Momentálně? Tvrdíte, že jste ho někdy měl?“

Nebudu lhát, myslím, že teď už je to stejně jedno. „Ano, měli jsme vztah přes měsíc…“

„V poslední době měl Tom ale údajně vztah se zpěvačkou Laffe! Je to snad důvod vašeho rozhodu? Pane Trümpere! Pane…!“ volá za mnou reportérka, když začnu odcházet.
Reportéři mě doženou.
„Ano je, a prosím… už mě nechte, je to myslím všechno, co vůbec vím a můžu sám potvrdit…“

„Ještě prosím poslední otázka, je pravda, že Tom Kaulitz byl vyhozen z Tokio Hotel? Nebo nám David Jost lhal?“
„O tom bohužel nic nevím, nebyl jsem dnes na zkoušce…“ řeknu a běžím do zkušebny. Rozrazím dveře od zkušebny a jdu ubrečený a zároveň naštvaný za Jostem.
„Co-to-je?“
„Já s tím nemám nic společnýho, prostě nějakej anti-fanoušek udělal fotomontáž…“
„Fakt o tom nic nevíš?“
„Ne.“
„Ani vy ne?“ otočím se na Géčka.
„Ne.“
„Ok, takže opět jdu,“ vyrazím ze dveří a jdu domů, ale najednou se zaseknu v půli kroku a pak vejdu do trafiky, kde si přímo rozzuřeně koupím dvoje noviny a jdu znovu do zkušebny.
„CO-TO-JE?“ naštvaně zahlížím na Josta a před nos mu hodím dvoje noviny, kde se na titulní straně skví článek a na dalších jen menší info.

Fenomén Tokio Hotel!  
Kytarista této skupiny Tom Kaulitz /19/ byl manažerem Davidem Jostem vyhozen z kapely.
(…)
Slovy Davida Josta:  
‚Nechodil na zkoušky, pral se s fanoušky, ničil pověst kapely a v neposlední řadě prodával jeden čas i drogy,‘ uvedl manažer, který očividně nemá Toma příliš v lásce. Uvedl ještě, že u Toma byly dostupné drogy typu marihuany a pár tvrdších exemplářů. Na domluvy ostatních členů kapely nereagoval 
(…)
Vypadá to, že Tomovi jeho sláva stoupla do hlavy. Vztah se zpěvačkou Laffe a zároveň  se zpěvákem Tokio Hotel, Billem Trümperem, mluví snad za vše. Mimoto také sexuální poměr s nezletilými a vandalismus v opilosti v Berlínském hotelu.

Další titulky v novinách stojí taky za to.  
Bude Tokio Hotel bez Toma stále tou samou kapelou? 
Tom Kaulitz a tvrdé drogy? 
Vztahy v kapele Tokio Hotel skřípou! Fanynky si zoufají.

Naštvaně se rozhlídnu po zkušebně a zjistím, že tu má Tom věci, takže si pro ně snad přijde. Pak se znovu otočím na Davida.
„Co to má znamenat? To jsou jen kecy!“

Tom:  
Čtu ten článek a mám co dělat nerozeběhnout se za Jostem do zkušebny a nezmlátit ho tak, že by ho ani matka nepoznala.
Mám teď díky němu na krku policii a novináře. Domů nemůžu, tam mají snad paparazzi tábořiště. Čekají tam, až se na mě  budou moci vrhnout. Je mi z toho špatně.  
A navíc, jak to mohl udělat? Znám ho šest let. Možná jsem mu dal facku, dobře, a taky jednoho monokla, fajn. Ale to mu přece nedává právo udělat ze mě feťáka, kterej ty drogy i prodává?!
A navíc na mě naházel veškerou špínu, na kterou si vzpomněl. A já nemám kam jít. Kamarádi na mě už zapomněli, protože jsem na ně neměl čas, a domů taky nemůžu. Táta by mě zabil, určitě už to taky četli.  
Sestra je někde v háji, nemám nic. Ani byt, protože ten je teď okupován fotografy.  
Počkám v parku na lavičce, než se setmí. Díky kapuce vydržím docela inkognito, a když padne tma, vydám se do studia. Nikdo tam naštěstí není, tak si sbalím svoji nejoblíbenější kytaru, kterou mimo jiné vlastním už od 8 let. Je stará, ale mám ji rád. Pouzdro si hodím přes rameno a vyhrabu kousek papíru.  
Sbohem!
Napíšu rychle ale dostatečně  čitelně, a vyjdu ze dveří. Naposledy se na studio otočím a se slzami v očích si stopnu taxíka.  
Koukám z okýnka letadla a věnuju poslední pohled pro mě krásnému Berlínu… Opřu si hlavu o chladné sklo a nechám volně stékat slzy po tvářích a vpíjet se do látky trika.  
autor: GossipGirl & CHrisTHi
betaread: Janule

5 thoughts on “You know you love me 18.

  1. Teda, ten bulvár, to je hotová mafie…xD
    Bohužel, věřím, že to takhle bývá, jim je jedno,že ty lži, které napíšou klidně někomu zničí život, hlavně, že prodají víc výtisků…
    Billa je mi líto, ale on aspoň bojuje, zatímco Tom vyhlásil kapitulaci. Je smutné, že se Billa tak lehce vzdal…

  2. Tomal ale aj Billa mi je lúto, bulvár ma tiež hnevá lebo   ty ludia čo píšu tie  članky nemožu mat kus s citu v tele, nehladia nato že koľkým ludom článkom ublížia. Dúfam že  Tom ale zabojuje,a kludne nech aj Davidovy da po  hube.

  3. kam jako letí? copak se zbláznil? a co Bill? to snad není možný tohleto…!
    doufám že se rychle probere a vrátí se aspon kvůli Billovi
    :D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics