Feed me with your… 20.

autor: Mizuki & PeTiŠka
478
BILL
„Občas z tebe jde pořád strach…“ zamumlám potichu a odtáhnu se. „Buď zvíře, ale ne zvíře, co mluví o mojí krvi, ale o mně…“ nakrčím káravě obočí.

TOM
„A… musím mluvit? Nemůžu konat? Ono je těžké vyjádřit, jak moc tě chci…“ našpulím trochu ústa při pohledu na to skvostné tělíčko. V penisu mi opětně zaškube, ale když vidím tvůj lehce váhavý pohled, pádím raději napustit vanu.

BILL
Povzdychnu si, přejdu k němu a zezadu obejmu. „Chci, abys konal tak, jak potřebuješ…“ políbím ho na nahá záda a na šíji.  
TOM
„Snažíš se ze zvířete vytvořit romantického človíčka. Nevím, jestli se ti to podaří úplně, ale myslím, že moje vůle ochabuje.“ Yeah, a nejen vůle.

BILL
„Nechci z tebe dělat něco, co nejsi. Chci tě takového… nebezpečného, nevypočitatelného… perverzního atd.“ zajedu mu dlaní do rozkroku a líbnu pod ucho. „Jen si musím zvyknout na tvé občasné slovní výlevy…“  
TOM
„Už ho nechej, zlato, opadnul. Nechám svoje slovní výlevy na chvíle, kdy budu sám. Nechci tě tím nějak ohrožovat…“ kydám do horké bublající vody růžovou substanci, z níž se okamžitě tvoří hustá pěna.

BILL
Stáhnu se trochu od něj a dotčeně založím ruce na hrudníku. „No tak promiň, nechtěl jsem to zkazit…“

TOM
„Nepovídám, že si to zkazil, baby, oh, tohle si nemysli,“ otočím se hladíc jemně jeho boky. „V posteli stejně bude milování hezčí… tady by nám to strašně klouzalo. I když ta představa… mmm.“

BILL
„Poprvé jsme se milovali taky ve vaně, nezapomeň…“ nakrčim nos. „Ve vaně plný krve, obětoval jsem se…“ podotknu a sednu na kraj vany. „Bude se ti chtít v posteli?“ pozvednu obočí pochybovačně.

TOM
„Myslíš, že mám snad poruchu potence, nebo co? Promiň, ale tohle absolutně nudné téma na téma tvého strachu, by donutilo každého ptáčka lehnout. Navíc, není tu nic, co by mě tak rychle vzrušilo. „Prskám vztekle jak rozzuřený džungarák.

BILL
Naštvu se a vstanu. „To je pravda, tvůj ptáček očividně nic nevydrží…“ popadnu ručník, omotám kolem pasu a naštvaně odejdu. Nezapomenu za sebou rázně prásknout dveřmi.

TOM
Kretén. Klid, Tome, klid… tvůj ptáček je velice zdravý, čilý a vydrží toho opravdu hodně. To jen ten HLOUPÝ Billík je příliš asexuální na to, aby tě zvednul. Třeba kdyby ta vana byla plná krve, rozhodně by se mi to líbilo víc. Vklouznu do ní, rozvalujíc se jak čuně přes celou vanu. Přemýšlím, jak je to dlouho, co jsem nikoho nezabil. Výsledek přepočítávám i na hodiny, a pak počítám tečky na kachlíkách. Kruci. Vzteklouš se asi jen tak nevrátí.

BILL
Vzteklouš je příliš  hrdý na to, aby se vrátil se staženým zadkem jako poražený. Odložím ručník na židli a postavím se před zrcadlo, soustředě se prohlížejíc. Nakloním hlavu do strany a prohlížím se. Opravdu jsem… tak nevzrušující?

TOM
Po dvou hodinách vytváření  Kaulitzovského vývaru z vany se sprchuji, převlékám do čistého spodního prádla a upravuji v něm chocholouše. Opovaž se zůstat v klidu, až přijdu nahoru, Bill musí vidět, že za něco stojíš. Jinak tě ustřihnu… možná.

BILL
Mezitím, kdy jsem zoufale hodnotil každý matný detail na svém těle, jsem ulehnul do postele s nadějí, že do pár minut se Tom vrátí a vše se vysvětlí. Jenže z minut se stala hodina, hodina a půl a trošku jsem to… zalomil.

TOM
Při procházce chodbou slyším chrápání z ložnice rodičů, ale ticho z ložnice mé. Potichu otevřu dveře, nakouknu ve strachu, že by mě jakési černovlasé zvíře mohlo umlátit pánví za naprosto nulovou sexuální aktivitu, či v záchvatu nadrženosti zřejmě, ale útok se ne a ne dostavit. Oh ne, zvíře spí. Ne, nespí. Chrápe jak dřevorubec, končetiny do všech stran a pusina otevřená až hanba.

BILL
Podrbu se ze spánku na hvězdě  a protáhnu se. Někdo vrznul… otočím se na druhej bok, zafuním ze spaní a skopnu deku naprosto z postele pryč.

TOM
„Kamaráde, asi dnes večer nemáš šanci,“ promluvím ke svému klínu, šetrně odhrabávajíc to ‚rozkošné‘ tělíčko na pravou půlku postele, abych se také měl kam upicnout.

BILL
„Tome?“ pootočím k němu hlavu a zívnu.

TOM
„Spi, nechtěl jsem tě vzbudit,“ zakrývám se peřinou až po pupík…  
BILL
„Byl jsi tam tak dlouho, čekal jsem na tebe…“ otočím se na druhý bok a položím si hlavu na jeho hrudník a prsty lehce přejíždím přes jeho břicho.

TOM
„Kecáš, zařezávals jako dřevorubec,“ zamručím.

BILL
„Ne, dobrou tři čtvrtě hodinu jsem stál před zrcadlem a snažil se přijít na důvod,
proč tě nedokážu vzrušit…“ pronesu plačtivě.

TOM
„Cože? Oh kotě… pojď ke mně… zlatíčko, to nešlo o to, že bys mě nevzrušoval… já to plácnul jen tak, nezlob se…

BILL
„Ale, ale asi na tom něco bude, když… když ti klesnul… a už se nechtěl zvednout…“ zamručím zklamaně.

TOM
„Oh, zlato, to nebylo z… to se prostě někdy stává, to není tvoje chyba.“ Uklidňujícím polibkem ti pohladím tvář a ústa.

BILL
„Tak pěkně se to rozjíždělo, Tomi…“ povzdychnu si a kreslím si nehtem imaginární obrázky na jeho hruď. „Tak kurevsky pěkně…“  
TOM
„Omlouvám se. Hlavně  si probůh nemysli, že je to tebou. To vůbec.“ Promlouvám klidným hlasem. Uchopím do dlaně jeho malou ručku s dlouhými prsty a olíbávám každičký centimetr té bělostné kůže. Natočím se na bok, abych viděl do jeho tváře, a políbím jej na čelo.

BILL
„Víš, že se teď chováš nechutně romanticky?“ uchechtnu se a přejedu mu palcem po tváři. „Úplný obrat oproti té koupelně…“ líbnu ho na rty a zavřu oči.

TOM
„Chci být romantický… nelíbí se ti to?“ zvedám koutky v lehkém úsměvu, prsty volné ruky jemně hladím jeho hebké vlásky.

BILL
„Je to nezvyk, ale občas to neuškodí…“ usměju se a otočím ruce kolem jeho krku, žádoucně se na něj tisknu.

TOM
Se zamručením kývnu na souhlas, dlaní sjedu po tvých zádech na útlý bok, který lehce, přepečlivě něžně pohladím a promnu. Musím uznat, že máš doopravdy tělo vhodné na modeling či focení. Perfektně tvarovaný, štíhlý, krásný. „Nádherný…“

BILL
Přehodím přes něj nohu a žádostivě se mu přitisknu na rty a začnu líbat. Krvelačný romantik, to je vražedná kombinace, ale naprosto vzrušující. „Přitažlivý…“

TOM
Zmůžu se na chabé přitakání  a oplácím ti líné polibky, které jsou sice pomalé, leč plné vášně.

BILL
Vyhoupnu se na něj, lokty se zapřu kolem jeho hlavy a vydechnu do polibku. Začnu se pomalu třít o jeho tělo a rukama se probírám v copáncích.

TOM
Jemným stiskem těch hubených boků umravním jeho pohyby a zpětně vyjíždím nahoru na jeho záda. Lehoučce jej kloním dolů, abys mi byl ještě blíž a nemusel tak ohýbat hřbetík.

BILL
„Pojďme si vynahradit to nepovedené v koupelně…“ pousměju se, narovnám se a prohnu se v zádech. „Neměla to být romantika, chtěl si to jinak… udělej to… vezmi si mě… tvrdě…“ šeptnu potichu a zamrkám.

TOM
„Nechci tvrdě… chci být romantický. Myslím, že by se ti to i tak mohlo líbit…“ zašeptám, znovu mu jemně tlačím na lopatky.

BILL
„Jak myslíš, romantiku…“ usměju se, lehnu zpátky na něj, zakloním mu hlavu a lehce si jej značím na krku, drobnými flíčky…

TOM
Cítím, jak i mě tahle něha otupuje, vlévá se mi to pod kůži a já jemně konečky prstů počítám jeho obratle. „Koneckonců, nemusíme se přímo milovat. Můžeme se jen mazlit a líbat se, nemyslíš?“

BILL
Položím mu ruku na čelo a zamyšleně nakrčím obočí. „Nemáš horečku, Tomi?“ uchechtnu se a zavlním se na něm. „Jak si mé krvelačné veličenstvo přeje… můžeme to nechat… třeba na ráno…“

TOM
„Neříkám, že si to přeju… prostě, jak se to vyvine… nemyslíš?“ pošimrám tě v dlani a posouvám se do sedu. Pažemi objímám tvůj trup, jemně tě tisknu blíž…  
BILL
„Jo…“ usměju se, přitisknu se k němu a tváří se otřu o tu jeho. „Miluju tě, tak kurevsky moc…“ zafuním mu do ucha a přivřu oči.

autor: Mizuki & PeTiŠka
betaread: Janule

4 thoughts on “Feed me with your… 20.

  1. další super dílek ostatne jako každej,jen mi dělá malilinký starosti tomova potence :)….konec konců je dost mladej 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics