Innocent BawdyHouse II 21.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

486
Bill: (Kouknu na tebe, ale pak na ruce… Co jsem si to udělal? Bolí mě hlava, ruce a teď i záda, jak jsem spadl. Pomalu vstanu a jdu tady dole do koupelny.)
Tom: Čičiii… (Pořád si nějak hraju s malou. Vytáhnu ji a položím v ložnici na postel, vysvleču. Odejdu si na záchod.)
 ‎
Bill: (V koupelně si koukám na ruce. Uvidím ještě jeden střep. Snažím se ho vytáhnout, ale už je to trochu zaschlé. Nakonec rychle vytrhnu.) Ááá! (Vyjeknu, ale jen tak tiše. Začne to téct. Po chvíli zjistím, že vážně smrdím alkoholem, cigaretami, teď ta krev… hned se vyzvracím do záchodu. Pak se seberu.) Sakra. (Zasvinil jsem koupelnu rudou barvou. Obmotám si kolem toho něco, vyjdu ven, vezmu si jen tašku a jdu ven.)
Tom: (Vyčůrám se a vrátím se k Amy. Sednu si k ní na postel a nějak si s ní hraju. Pak jí dávám jíst.)
 ‎

Bill: (Odejdu jen do auta, sedím tam.)
Tom: (Používám nějaké plyšáky a chrastítka. Hraju si s ní. Nakonec z toho usne, tak ji šoupnu do postýlky a napustím si vanu.)
 ‎
Bill: (Povzdechnu si. Já vím, že tohle jsem posral, ale aspoň jsem si uvědomil jednu věc. Nastartuju a odjedu pryč.)
Tom: (Naložím se do vany a tam se rochním asi hodinu. Pak vylezu, vysvleču se a jdu spát.)

Bill: (Sedím v terminálu. Napíšu Tomovi smsku, že doufám, že budu moc vidět někdy Amy. Povzdychnu si a sleduju velkou tabuli na stěně. V hlavě mi šrotuje. Jsem debil, vždycky udělám chybu. Možná i teď.)

Tom: (Hned ti volám, myslel jsem si, že seš pořád dole.)

Bill: (Zvednu to.) Já s tebou nechci mluvit, Tome.

Tom: Bille, kde seš? Nedělej žádnou hloupost a vrať se domů!

Bill: Ale já vím… To… Uvědomil jsem si to, mohl jsi mi to říct, že mě tam nechceš. Já vím, že to beze mě zvládneš. Ty… vždycky jsi byl šikovnější na všechno. Všechno se ti dařilo.
Tom: Bille, nepřežiju to bez tebe… Prosím, nemůžeš mě opustit – miluju tě. (Vzlyknu.)
 ‎
Bill: (Mlčím.) Dej mi čas. Já si musím všechno srovnat v hlavě. Jen nechci, aby ses trápil… Kvůli mně. (Pousměju se s ironií.) Jsem naprostý idiot.
Tom: Budu se trápit, když nebudeš se mnou! No tak, Bille. Neudělej žádnou hloupost. (Začnu si utírat slzy.)
 ‎
Bill: Sakra… (Vzlyknu do telefonu.) Dělám všechno špatně. Já to vidím a neříkej mi, že ne. Bylo by ti líp beze mě.
Tom: Ne, nebylo! Bille, vrať se. Kde jsi? Přijedu pro tebe! (Tiše brečím. Nesmíš mě opustit.)
 ‎
Bill: Já… (Položím to. Dám si hlavu do dlaní.) Božeee!
Tom: (Už nemám na to volat ti znovu. Jenom zabořím hlavu do peřin a pláču.)
 ‎
Bill: (Sedím tam až dlouho do večera. Kdy mě odtud vyženou. Sednu si do auta. Rozjedu se ani nevím kam.)
Tom: (Už jsem vyčerpáním usnul.)
 ‎
Bill: (Nakonec jsem zjistil, že kroužím kolem místa bytu. Ještě než tam přijedu, stavil jsem se někam, a nakonec se vrátil. Všude je tma, v ložnici jen svítí lampa, spí tam Tom a malá v postýlce nespí, je vzhůru. Vezmu ji na ruce a místo ní dám do postýlky velkého plyšáka, co jsem koupil. Jdu s ní dolů.)
Tom: (Spím.)
 ‎
Bill: (Povzdechnu si. Tulím se s ní, přebalím i nakrmím. Bože, záleží mi na ní hrozně moc. Zase mi začnou po tváři téct slzy.) Seš jak holka, Bille. (Řeknu sám sobě. Položím malou dole do ohrádky a zase jdu pryč.)
Tom: (Vzbudím se až ráno.)
 ‎
Bill: (Celou noc jsem byl v autě na nějakém opuštěném odpočívadle u dálnice.)
Tom: (Vstanu z postele a s hrůzou si uvědomím, že musím do práce, ale už je deset hodin, je strašně pozdě. Sakra, co budu dělat? Projdu chodbou do koupelny a po cestě se zarazím. Něco není tak, jak by mělo být. Vrátím se a málem dostanu infarkt z toho, že Amy není v postýlce.) Bille? (Zašeptám a přijdu k ní blíž. Je tam nějaký plyšák, který tam předtím nebyl. Pane bože, ty sis ji vzal!) Bille?!! (Trochu křiknu a naprosto zoufale seběhnu schody dolů.) BILLE?!!! (Vykřiknu a zlomí se mi hlas. V tom uslyším nějaké pobrukování. Otočím se a spadne mi kámen ze srdce.) Ahoooj… (Přijdu k malé a vytáhnu si ji.) Ty už nespinkáš, kulíííškuuu? (Začnu se s ní mazlit. Pořád mi to ale vrtá hlavou – musel jsi tady být.)
 ‎
Bill: (K ránu jsem začal usínat, ale pak mi někdo klepal na okýnko. Nějaký bezďák. Bože, jestli nemám euro.) Nemám. (Řeknu a on naštvaně odchází. Mám dvě, ale stejně… Nedal bych mu ho.)
Tom: (Jdu s malou v náručí zase nahoru a beru mobil. Volám do práce, že si beru dovolenou.)
 ‎
Bill: (No jo, teď už neusnu. Sedím tam… narovnám si sedadlo, a pak se rozjedu do města. Do nějakého kasina. Budu hrát!! Napadne mě.)
Tom: (Hned, když se tam s nimi pohádám, tak volám tobě.)
 ‎
Bill: Sakraaa! (Zakleju. Vyhrál jsem. Nechci vyhrát, chci prohráát! Zazvoní mi mobil. Chvíli na něj koukám, pak to zvednu.)
Tom: Bille, kde zase seš? (Řeknu trochu naštvaně a Amy mi začne brečet u ucha, asi má hlad.)
 ‎
Bill: V kasinu.
Tom: Cože?
 ‎
Bill: V kasinu. (Zopakuju.)
Tom: No dobře, tak přijeď domů. Pššt, neplakej… (Amy mi pořád vříská do ucha.)
autor: Clarrkys & Disturbed Angel
betaread: Clarrkys

7 thoughts on “Innocent BawdyHouse II 21.

  1. Já jsem trochu… uhm.. zmatená O_o 😀 Jak vidím, docela dost rychle se Billovi mění nálady… Přijde mi tento díl, takový jiný, určitě moc povedený, ale přesto jiný… 🙂 Krásný díl, těším se na další 🙂

  2. Bill ma určite daáky dost vážný problém a prestáva sa mi páčit situácia ká vzniká. Dúfam že si to  uvodím   aspoň Tom A billovy pomože. Ale onak pekný diel.,

  3. Bill se chová jako naprostý sobec =(((
    Jak může nechat všechny starosti s Amy jenom na Tomovi???!!!
    To ho jako vůbec nezajímá, že Tom musí do práce a že nemá kam malou dát??!!
    Nezajímá, hlavně že milostpán se baví v kasinu…=(
    Tohle už není psychický problém, tohle je obyčejné sobectví a lhostejnost…=(((

  4. Holky, Ondinka se včera ptala, co se stalo s Innocentem a já vám to chtěla napsat až sem. Bude teď bývat nejspíš až každé 3 dny, protože druhá řada je zatím hodně krátká a potřebuju čas na dopsání, zůstala jsem na to sama 🙂

  5. Bill ví, že dělá něco špatně, něco ho moc trápí. Těžce se mi čte, když se takto trápí kterýkoliv z nich. Bill potřebuje pomoc a nejkrásnější je, že Tommy mu ji chce dát. Bill se ale stále brání. To nepůjde donekonečna.
    Samozřejmě mě dostává Tommyho nevýslovná péče o andílka Amy, ona mu to naštěstí docela ulehčuje tím, že je tak moc hodná (asi po Tommym).
    Bill na druhou stranu tak nemusí vyvádět. Tommy mu přece nic nevyčítá (to Bill nosil Amy "pod srdcem", bez něj by nebyla) a ani určitě vyčítat nebude. Dost jsem kroutila hlavou nad tím, co řekl Tommymu. Prý ho doma nechce? Bože, má na starost Amy a ještě šílí strachem o Billa. Jen čekám, kdy se Tommy sesype. Tohle je náročné. Opět Billa ujistil, že ho přeci miluje, pláče kvůli němu, Tommy bez Billa nemůže žít! A Bill i v tomto stavu sedne za volant? Těch neštěstí ještě není dost? Bille!!
    Ale zas tu byl náznak toho, jak se vše uvnitř Billa pere. On se o Amy starat chce, ale je celý zmatený. Vzal si Amy, přebalil, nakrmil, dal dolů do ohrádky – sice způsobil Tommymu zprvu šok, ale náznak toho, že cítí tu potřebu se o malou starat, ten tu je.

    [4]: Každé 3 dny? Milá Clarrkys, ty víš, že jsem na tvých povídkách pomalu závislá♥. Tak se budu moct alespoň víc těšit. A k tomu Luna, wow, to je opravdu bomba. Já jsem včera otevřela 1.díl a … no prostě chybí mi slova. Už teď tvou upírskou povídku miluju. Teda hlavně vlka, ale to je jedno, že? A musím za ni poděkovat i tady!♥♥♥

  6. noo.. co dodat.. já nwm co bych řekla… Bill zase blbne… zajímalo by mě, co se s ním v poslední době děje.. a Tomi, ještě že se o Amy tak hezky stará, dokonce si kvůli tomu vzal i dovolenou z práce.. snad se situace mezi klukama dá co nejdřív do pořádku 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics