Obsession 46. (2/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
438
TOM
„V pořádku?“ naklonil se ke mně Bill a pohladil mě po zádech. „Nechci ti ublížit,“ šeptal.
„Bille, vážně to tolik nebolí,“ řeknu. Kdyby věděl, jak lžu, tak mě zabije.
„Dobře,“ řekne a začne se uvnitř mě tedy pomalu pohybovat. Z očí mi vytrysknou slzy. Do háje. Sevřu ho a držím. Už ani hnout, nebo se zblázním. Jen hlasitě oddechne, ale dál se nehýbe, protože mu to nejde. Pořád ho svírám. Potlačím v sobě zavzlykání, takže se zachvěji a hlasitě vydechnu. To bolí, sakra! Když se trošku povolím, Bill se znovu začne opatrně a pomalu pohybovat a tlumeně oddechuje. Ale je příliš velký, na můj zadek teda jo. Kurvafix! Jau! Cítím ho tak hluboko uvnitř sebe.
„Bille,“ zafňukám. Ihned se zastaví a sehne se trošku ke mně.
„Bolí to hodně, broučku?“
„Urychli to. Prosím…“ požádám zoufale. Nebo se zblázním.
„Já přestanu,“ chytne mě za boky a začne pomaličku couvat pryč z mého těla. Narovnám se, chytím ho za zadek a přitisknu k sobě.
„Řekl jsem, abys to urychlil,“ vydechnu naprosto vážně. „Když je to pomaleji, je to mnohem horší.“ Bill bezmocně sklopí oči a chytne mě pořádně za boky, tiskne mě. Po chvíli, co začne přirážet rychleji, mi opět chytne penis a rukou začne dost rychle hýbat. Křečovitě zavřu oči a zatnu zuby. Bolestivě zasténám a zaryji nehty do peřiny. Sakra. Do prdele. Au! Jaaaauu. Bože, prosím, přestaň. Au…
„Pššt, pššt,“ snaží se mě utěšit a rukou zrychluje. Ale fakt je ten, že na svůj penis se teď vůbec nesoustředím. Cítím jenom tu palčivou bolest v zadku. Vlastně se vůbec divím, že mi ještě nepovadnul.
„Bille,“ hlesnu tiše a polknu. Snažím se uvolnit, ale marně.
„Počkej,“ pošeptá a narovná mě. Začne mi palcem přejíždět tvrdě po špičce, tak jak to mám rád. Jeho rty se přesunou na můj krk a začnou ho zpracovávat. Až pak začne znovu přirážet. Zafňukám a dlaněmi mu tisknu boky. Přidržím si ho v sobě. Stahuji se a zas povoluji. Pomáhá mi to k tomu, abych si na něj lépe zvyknul. Billy mi hlasitě vzdychne do ucha a pak mi skousne ušní lalůček. Jemně se prohnu a znovu se stáhnu. Konečně cítím, jak začínám povolovat a zvykat si.
„Jen pomalu a v klidu,“ zašeptá a stiskne mi penis u kořene.
„Už… už je to lepší, Billy,“ vzdychnu tiše.
„Jo, cítím to,“ stáhne mi předkožku a prstem obkrouží žalud. Povystrčím proti němu trochu zadeček a pomalu se předkloním, aby se mohl lehčeji hýbat. Pokračuje dál v přírazech, ale ani nedá pryč ruku, kterou mě uspokojuje. Vzdychnu a skloním hlavu. Pevně se chytím peřiny a nechám si to líbit. Když už si člověk přivykne, opravdu to není až tak hrozné. Ucítím, jak se dotkne toho místečka… tedy, prostaty.

„Hmmh, tam se Bille zasuň, přesně tam,“ přirazím slabě proti němu a zasténám.
„Není to tak… lehký, ooh,“ vzdychne, chytne si penis u kořene a potom přirazí přímo na to místo.
„Ouhh…“ zakňourám a zkroutím se pod ním.
BILL
Snažím se mu dál dělat dobře, alespoň trošku tím, že dráždím jeho prostatu, ale i tak vidím, že to není tak lehké, jak jsme si oba mysleli. Říkal jsem si, že to zvládne snad i lépe než já, ale asi jsem se mýlil. Samozřejmě vím, že za to nemůže. Nijak se na něj nezlobím, jen mě mrzí, že to moc nejde. Ale jak se zdá, je to příraz od přírazu o trošku lepší. Nechci mu nijak ublížit. Tohle mi běhalo hlavou od tý doby, co jsem do něj zasunul. Nedokázal jsem se soustředit na to, co dělám. Pořád jsem si v duchu říkal: Bille, jsi idiot, tohle jsi neměl, bude ho to bolet.
Ale vždyť… on sám o tom tehdy mluvil, a teď na to přistoupil, nenutil jsem ho.
Nijak zatím nezrychluji, spíš se pokouším udržet si tempo a hlavně dobrý směr. Ale i přesto, jak byl začátek těžký, musím uznat, že je to dokonalé. Bože, to teplo jeho těla, to sevření a ten pocit, že jsme jeden je dokonalý a nepopsatelný.
„Mmh, Tome,“ zašeptám a stisknu jeho penis v dlani. Vždy, když přirazím na to místo intenzivněji, tak mi doslovně víc a víc tvrdne pod rukou. Uslyším, jak sjede nehty po povlečení a zasténá. Sám proti mně začne zadečkem přirážet. Tak tohle jsem vyloženě potřeboval, uh. Vzrušuje mě to víc než cokoli jiného, když se on sám projevuje. Známka toho, že se mu to líbí, mi přináší tak blažený pocit.
Přichytím si jej jednou rukou za bok a několikrát za sebou do něj zajedu až po kořen a vždy v něm chvilku počkám, než to udělám znovu. Občasně se u toho zavrtím, a tím se tak pěkně třu o jeho prostatu.
„Hmmhh, Bille…“ zakňučí a prohýbá se v zádech. Zadečkem proti mně přiráží stále intenzivněji. Bože, nikdy jsem si nemyslel, že by v tomhle byl až tak dobrý. Tak moc mě vždy sevřel, že jsem přímo křičel. Znovu mě lehce sevřel a pohnul se proti mně tak, že mě do sebe zasunul až nakonec.
„Bože…“ vzdychnul a udělal to znovu, jen rychleji.
„Aahh!“ V tu chvíli mě skoro až donutil přirážet víc. Ale dával jsem si pořád pozor a byl opatrný.
„Pořádně mě projeď, vošukej mě, Bille…“ zaprosil toužebně a znovu mě sevřel silněji a přirazil. Ne, neříkej to! Nemusel bych se udržet, a to nechci.
„Mmhhh,“ zakňučím trošku a v tomhle tempu se začnu udržovat. Cítím, jak se mi tělem rozlévá horko, a hned na to mě skoro až spálí mráz. Srdce mi buší tak rychle, že se obávám, že mi vyskočí z hrudi ven. Asi omdlím. Jenomže on proti mně nedočkavě a silně přirážel stále intenzivněji a hlasitě sténal mé jméno, kroutil se mi pod rukama. Překvapoval mě. Ale vyhověl jsem mu, chtěl to tak, má to tak. Chytil jsem ho oběma rukama za boky a přímo si ho na sebe tvrdě tisknul a přirážel do něj až po kořen a dost rychle. Chvilkami jsem z něj až vyjel. Ale hned jsem zase zajel do něj.
„Jo, jo… Ouh… Ano, tam,“ sevřel mě pevně a zase pustil. Celý udýchaný a zpocený: „Udělej se do mě, Bille…“
„Ooh, smím?“ zasténám zoufalým tónem.
„Dělej,“ zasténal, sevřel mě a znovu přirazil.
„Ještě… ještě chvíli,“ zavzdychal jsem a několikrát ještě přirazil. Dýchal jsem jako splašený. „Sevři mě, pořádně…“ Hned to udělal tak silně a zasténal znovu mé jméno.
Netrvalo to už moc dlouho a já jeho boky stiskl víc, zařval jsem na celý pokoj jeho jméno a začal mu plnit zadeček. Narazil se až na mě a kroutil se mi pod rukama čistou rozkoší.
„Ano… To je ono… Bože,“ sténal tiše. Trochu se poodsunul a znovu se sevřením přirazil, aby mi prodloužil tu krásnou chvilku.
„Mmmhhh… aahmmm…“ Už jsem spíš jen kňučel. Oči jsem měl zavřené a snažil se pravidelně dýchat, ale nešlo mi to. Tom už se mi jenom třel zadečkem o pánev a čekal. Trochu se narovnal a hladil mě konejšivě po stehně.
„Bože, miluju tě. Miluju,“ šeptám mu rozechvělým hlasem do ouška a tisknu si ho k sobě.
„Já tebe taky,“ políbil mě a nechal mě ze sebe vyklouznout. Pootočil se a přesunul se za mě. Zajel mi prsty mezi půlky a třel mě po otvoru. Sice mě to od něj v tenhle okamžik trošku překvapilo, ale vlastně… proč ne. Má na to právo. A já nebudu proti.
Ihned jsem si kleknul na čtyři a zadeček na něj vyšpulil.
„Udělej to,“ zašeptám ještě udýchaně.
„Opravdu můžu?“ pohladil mě po zádech a jedním prstem druhé ruky do mně vklouznul.
„Jo, můžeš,“ odsouhlasil jsem a přivřel jsem oči. Sakra, tohle jen tak nerozdýchám. Natáhl se po lubrikantu a stříknul si ho do dlaně. Nejdřív si ho rozetřel trochu po penisu, i když byl sám dost mokrý, po čemž mi zbytek rozetřel kolem otvoru a uvnitř.
„Opravdu si to, Billy, přeješ?“ zašeptal, líbnul mě na lopatku a tvrdým penisem se mi třel o otvor. Pootočil jsem k němu se vzdychnutím hlavu a kývnul.
„Ano…“
„Dobře,“ zašeptá a začne mě jemně líbat po zádech. Do ruky uchopí svůj penis a pomalu se do mě po žalud zasune. Auu, nejsem ještě tolik zvyklý. Ale nevadí, to bude dobré…
Zavřu křečovitě oči. Jen trošku zatnu ruku v pěst a uvolním se. Chci, aby si to užil a udělal se stejně tak jako já. Zasunul se trošku dál a hýbal se opravdu jen trochu a byl mnohem opatrnější než naposledy. Asi už věděl, jaká to je bolest. Jak jsem jen mohl, uvolnil jsem se. Chvíli jsem si zvykal, ale pak jsem na něj sám přirazil a oddechnul. Zavřel jsem oči a zafuněl trošku.
„Bolí, viď?“ líbnul mě tiše na záda a nehýbal se.
„Jen pokračuj,“ usměju se trošku a pohladím ho po stehně.
„No jo, ty už seš protáhlej,“ zasměje se a vezme mě lehce za boky. Hah, jak vtipné. Kdybys tak tušil, že mě to pořád bolí. Nejsem protáhnutý o nic víc, než on teď. Zasunul se pomalu až nakonec a hned napoprvé se mi strefil do prostaty. „Páni. Našel jsem jí,“ řekne radostně.
„Mhhh, šikovnej kluk,“ zavrním spokojeně a prohnu se pod ním v zádech. Roztáhnu od sebe trošku víc nohy a přirazím proti němu a stáhnu se. Hned ho smích přešel a tiše zakňučel. Byl opravdu velký a nateklý. Pohladil mě po žebrech a znovu opatrně přirazil.
„Oohm, tak strašně moc tě cítím. Jsi… jsi velkej,“ šeptnu a přirazím víc. Pouze si kleknu a narovnám se, rukama si ho chytnu za zadeček a namáčknu jej na sebe.
„Dělej, dělej,“ šeptnu. Ještě chvilku váhal, ale když jsem ho sevřel, už nedokázal odolat. Ruce mi přesunul na bříško a začal přirážet.
„Mhmm, Bille,“ zavrněl mi do ucha. Přivřel jsem oči slastí a skoro na něj až dosednul. Začal jsem se nadzvedávat a tak na něj přirážet. Jak to šlo, sevřel jsem se, a to co nejvíc.
„Bože,“ zakňučel, přičemž mi přimáčknul podbřišek. Objal mě opravdu těsně a přirážel. Při každém pohybu zasténal. Došlo mi, že tohle nebude na dlouho. Přece jen už byl dost vzrušený předtím. O to víc jsem se snažil. Hlavu si přesunul na mé rameno a přirážel stále silněji a rychleji. Varlata mu pleskala o můj zadeček a on pokaždé zakňučel, jak už ho to bolelo. Potřeboval to dostat ze sebe.
„Sevři mě. Sevři mě, prosím… Stáhni se, jak jen můžeš,“ zakňučel mi pod uchem a hluboce přirazil, až mi narazil do prostaty.
„Aah, Tomiii,“ zavzdychal jsem. Skoro jsem se s ním až zvedal, jak zprudka přirážel. Jeho prosbu jsem vyslyšel a stáhnul jsem se takovým způsobem, že jsem ho přímo mačkal.
Jeho paže mě skoro až drtily a on mi funěl u ucha.
„Jo… Bille,“ zasténal nahlas a lehce se pohnul, jelikož mu to mé svaly více nedovolily. I to stačilo. Zacukalo mu v penise a prorazil se s ohromným úsilím znovu až nakonec. V tu chvíli vystříkl a plnil mě horkou tekutinou. Sténal tak hlasitě, až se mi musel zakousnout do ramene, aby se utišil. Byl to dokonalý pocit. Přitiskl jsem ho na sebe, co nejvíc to šlo, a povolil jsem úplně. Když už se uklidňoval, prudce jsem se stáhnul znovu a z jeho úst se vydral další hlasitý sten.
„Miluju tě… Bylo to… dokonalý. Opravdu,“ vydechl Tom zničeně. Vyčerpaně se na mě položil, a tak jsme v objetí dopadli do měkkých peřin. Stále ve mně zůstával, jako by se nikdy nechtěl rozdělit.
„Taky tě miluju, Tome,“ řeknu tiše a vyhledám jeho ruku. Když se mi to povede, stisknu ji a zavřu oči. Tak tohle mě zmohlo. Bylo to příjemné, jak byl stále uvnitř mě. Pořád jsem cítil takové teplo, tak nádherný pocit, že je mnou a já jím.
„Tohle nikdy neskončí. Nic nás nikdy nerozdělí,“ zašeptal a stále mě pevně objímal. Jeho hruď se splašeně zvedala a srdce mu hlasitě tlouklo.
„Nikdy, lásko, nikdy. Ať se stane cokoli, vždy budu s tebou. Pamatuj si, že to srdce, které teď tak splašeně bije, bude vždy tlouct pro tebe,“ zašeptám a pokrčím pod ním trošku nohu. Hned ten pohyb zaznamenal, tak se jen trošku posunul, ale ani náhodou se ode mě nechtěl odtrhnout. Bylo mi to jasné podle jeho reakcí.
„Miluju tě víc než svůj život a vždycky budu,“ zašeptal a jemně mi olíbával krk. Ještě jsem se narovnal a víc se k němu tisknul.
„Mmh, to já tebe taky.“
„Asi bychom měli jít do sprchy a sbalit si, abychom mohli co nejdřív vyjet,“ řekne tiše, ale i přesto mě nepřestává zaplavovat polibky.
„Asi ano,“ souhlasím s ním.
Pomalu se od něj odtrhnu a nechám ho ze sebe vyklouznout. Otočím se k němu čelem a dlouze ho políbím. Usměje se a vezme mě za ruku.
„Pomůžeš mi na nohy? Pěkně mě bolí zadek,“ zasměje se a pomalu se posadí, přičemž nakrčí nos.
„Bolí to hodně?“ hned ho pohladím po boku. „To víš, že pomůžu. Snad… nebudeš krvácet. Nebo ti tu prdelku ošetřím,“ uculím se. Postaví se a projede se prsty.
„No… Něco mokrýho to je, ale…“ podívá se na prsty, přičemž se šibalsky zakření. „Krev to není.“
„Uuh, tak to jsem rád. A co je to za tekutinu?“ zasměju se, vstanu taky a dojdu k němu. Olízne si prsty a sladce se usměje.
„Myslím, že to bylo tvoje sperma,“ řekne jako by se nechumelilo. Trošku stydlivě se zasměju.
„Mmh, jak vzrušující.“ Přivine si mě k sobě a začne mě jemně líbat. Po chvilce se odtrhne.
„Opravdu zní divně, když já říkám, že být gayem je fajn, viď?“ nakrčí s úsměvem nos.
„Zní to prazvláštně, ale líbí se mi to. Mmh, ty a gay, to je představa,“ vyprsknu smíchy. „Nedokážu to tak nazývat.“
„Tak si zvykni,“ odtáhne se s úsměvem a rozejde se do koupelny. „Protože gay jsem.“
„Ale holky se ti líbí,“ kráčím za ním, chytnu ho za boky. Ihned mě vezme za ruce a stáhne je kolem sebe těsněji, abych byl u něj a tak nějak jdeme do koupelny.
„Dobře, tak jsem asi bisexuál. Ale gay se mi líbí víc. Navíc miluju kluka a miluju sex s ním, takže oficiálně kopu za gayský tým,“ směje se. Začnu se tiše smát taky.
„Ty jsi ale cvok,“ uchechtnu se a společně s ním si vlezu do sprchového koutu. Shora na nás pustím příjemně teplou vodu a zakloním hlavu, zavřu oči. Vychutnávám si tuhle relaxaci.
Tom mě obejme a začne mi něžně v té příjemně teplé vodě laskat krk. Stal se z něj opravdu hrozný mazel. Jen se nad tím pousměju a rukama mu sjedu po bocích na ten jeho bolavý zadeček.
„Jen ho pohlaď. Zaslouží si to. Už se z něj konečně stal chlap a není panic,“ zasměje se.
„Ježiši,“ řeknu se smíchem a pohladím ho ještě několikrát. „Už je to velkej zadek.“
„Hej!“ vřískne a pleskne mě přes můj zadek. „Já nemám velký zadek!“
„Au,“ kníknu a zasměju se tomu. „Nemáš velkej zadek, ale už je tvůj zadek velkej, dospělej. Není panic.“
„Jen aby,“ zamračí se naoko a pak mě zase s úsměvem políbí.
„Mmh, vážně,“ pohladím ho po tý jeho prdelce a pak ji opatrně zmáčknu. Jen tiše vydechne a zas mi položí hlavu na rameno.
„Jsem šťastný, že jsme to nakonec udělali. Bylo to úžasný, a konečně jsem pochopil, jak jsi to předtím myslel. Sice to bolelo, ale pak to povolilo a byla to příjemná bolest. Bylo to… dokonalý. A jak ses do mě udělal… Bože, zamiloval jsem si to. Jsem rád, že jsme si to otočili, protože jsem se pořád předtím trápil tím, jestli jsem ti opravdu neublížil, a jestli tě to až moc nebolelo…“ řekne polohlasně.
„I já jsem rád, že sis to prožil, se mnou prožil. Víš, pro každého je to jiné. Každý z nás při tom má jiné pocity, jinak to bolí, jinak to štípe, je to prostě jiné. Ale hlavní pro mě je, že jsem ti neublížil, a že ten konečný pocit byl dobrý,“ usměju se a políbím ho na rameno.
„Jsem rád, že jsi byl ty ten první… v obou případech. A navždycky i jediný budeš, Billy,“ zašeptá a stáhne kolem mě paže mnohem silněji. Už mu na to nic neřeknu, cítím to naprosto stejně. Začnu ho jen zlehka líbat. Začne mi to oplácet. Nakonec se vzájemně umyjeme a jdeme balit na cestu.
Asi po hodině jsme oba kompletně sbalení a vypravení. Celkem jsem se těšil. Podle toho, co mi Tom říkal a pak i na iPhonu ukazoval, se máme na co těšit, i když je ta cesta protivně dlouhá. Jsem zvědav, zda mi zase tu svou Audinku půjčí. Celou cestu v kuse jet nemůže. To bych mu ani nedovolil. To s ním raději každou hodinu budu někde odpočívat.
Rozhodli jsme se, že zajdeme ještě na oběd, a pak až pojedeme. S plným žaludkem se vše řeší stejně nejlíp – aneb Tomovo motto. Společně jsme poobědvali a pak zašli rovnou se zavazadly na recepci. Nechali jsme si přivolat poslíčka, který nám dovezl auto na místo, kde se vždy jen vyzvedlo.
„No jo. Tak tuhle kočičku jsem nedávno řídil,“ uculím se provokativně a pohladím Tomovo milované autíčko po kufru.
„Což byla jediná výjimka v tvém dlouhém životě,“ zasměje se Tom a kufr otevře, aby nám tam mohl dát věci.
„Ale, ale, to bys ji svému hodnému bráškovi znovu už nepůjčil?“ zazubím se. Pomalu si do kufru začneme dávat věci.
„Ne. Věř mi, že to znovu nehrozí,“ zakroutí pobaveně hlavou.
„No, však ještě uvidíme,“ brouknu.
Nakloní se mi k uchu a zašeptá: „Jediné, co ty uvidíš, bude pohled z okna na krajinu z místa spolujezdce.“
Přimhouřím zlostně oči.
„To od tebe není hezké, Kaulitzi,“ pronesu významně a hodím tašku do kufru. „To se mi ale vůbec nelíbí.“
„Ne všechno v životě se ti bude vždycky líbit,“ setře mě znovu. S lehce naštvaným úsměvem si olíznu rty.
„Jsem si jist, že tobě také ne.“ Jdu se posadit opravdu na to svoje místo, místo spolujezdce, a trucujíc koukám všude okolo, hlavně abych se nedíval na něj, až si přijde sednout. Po chvíli zavře kufr a nasedne. Protáhne se, připoutá a nastartuje.
„Jsi připoutaný?“ zeptá se a vyjede.
„Jo,“ řeknu krátce a usměju se. Tak nerad na sobě dávám znát, když jsem z něčeho jaksi „špatný“.
Ale co, já to jeho auto vlastně vůbec nepotřebuju. Až budeme zase v Německu, budu se projíždět svou Audinkou. Která je mimochodem stejně mnohem lepší. Ale to jemu říkat nebudu. Stejně by si mlel zase svou.
Čeká nás pěkně dlouhá cesta. Ne, že bych z ní měl obavy, ale příjemné to rozhodně nebude. V autě prosedíme tolik hodin, že nás ty zadky budou bolet snad víc, než kdybychom se milovali celou noc v kuse. Já už se jdu věnovat jen své práci. Věrnému sledování okolí z místa spolujezdce.
autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

3 thoughts on “Obsession 46. (2/2)

  1. To bylo dokonalé =)♥
    Dokonalý sexík ♥ A krásný díl, nakonec je dobře, že si role prohodili, oba si teď vyzkoušeli, jaké to je být při milování v kůži toho druhého =)

  2. dokonalý,nemám víc co dodat…je dobře,že se jim to oběma líbilo,užili si toa ted už budou líp vědět co a jak..:) užasný ♥

  3. Som rada, že sexík dopadol krásne a nikto sa na nikoho neurazil a nenahneval a hlavne si neubližovali. Takto ich mám najradšej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics