Lip Locked 2/2

pokračování 
***

Polibky na rozloučenou byly tak vzácné, protože dvojčata od sebe téměř nikdy nebyla. Pokud Tom musel odejít, polibek na rozloučenou byl zakázaný, protože by ho Bill nepustil, ale dnes to prostě nebyl ten případ.  
„Bude to v pořádku,“ slíbil Tom svému bratrovi, nebyl zcela přesvědčen, ale Bill se na něj díval se strachem a zvlhlýma očima, a Tom nechtěl, aby byl vyděšený ještě víc, než je teď.

Náhlou ztrátou hlasu nebyl Bill schopen nic odpovědět, tak ho Tom jen pevněji obejmul a přitisknul rty proti Billovým, aby ho uklidnil. Uslyšeli tiché zaklepání na dveře malé místnosti, která právě byla jejich backstage, a Tom neochotně odtáhnul svou tvář.  
„Měl bys jít,“ zamumlal a díval se dolů. Nechtěl se zase podívat do Billových očí, příliš to bolelo. Bill tahal v dolní části Tomovo triko; Tom viděl, jak bratrovy klouby bělají tím, jak silně tiskne jeho triko. Tom ho hladil nad pěstí a Bill se na něj nakonec podíval.  
„Budu brzy u tebe,“ připomněl mu Tom, když Billa vedl k autu, které ho mělo vzít na letiště, aby mohl letět domů, za lékařem. „Budu v prvním letadle domů, jakmile tu skončíme.“

Bill nasedl do auta, ale nepouštěl Tomovu ruku. Tom z pohledu do tváře svého dvojčete mohl vidět, jak Bill lituje, že Tom by měl zůstat s ostatními, aby řekl zklamanému davu, že žádný koncert nebude; litoval toho, zuřivě čmáral dolů na kus papíru, že pokud Tom zůstane, fanoušci a tisk budou předpokládat, že to, co se děje, není tak vážné, a možná nebudou tolik šílet.  
Tom si přál, aby hned odmítl zůstat a nenechal Billa letět domů bez něj, vyděšeného a samotného. Opřel se, aby svého bratra obejmul, nestaral se, že by je někdo mohl vidět, protože ho jen objímal a tohle bylo jeho dvojče. Než se však oddálil, tak se rozhodl, že teď víc než kdy dříve si Bill zaslouží záludný polibek, takže se Tom otřel rty o Billovu tvář, na chvíli je tam nechal přitisknuté.  
Stálo to za to, když  mu Bill věnoval jeden z nejmenších úsměvů těsně předtím, než se mezi nimi zavřely dveře a Bill byl pryč dřív, než se Tom stačil skutečně rozloučit.        

***

Jediná dobrá věc na polibcích na rozloučenou je, že může být i polibek na přivítanou, což bylo přesně to, co Tom dostal, když konečně přiletěl domů. Byla polovina noci v době, kdy se dostal do domu, kde s Billem žili, a Tom očekával, že svého bratra najde spát spolu s jejich matkou, kde s Billem byla od chvíle, co přiletěl zpět do země. A když se Tom obrátil potom, co za sebou tiše zavřel dveře, stál před ním ve tmě vysoký stín s hustými černými vlasy, které cítil až na sobě.  
„Hej, měl bys být v posteli,“ zamumlal Tom zbytečně, když se mu Bill vrhnul kolem krku. Tom se zasmál a vtáhnul Billa do objetí, byl tak rád, že je zpět se svým bratrem. „Ahoj.“

Bill nemohl odpovědět; Tom to věděl, ze všech těch esemsek, že Billovi bylo zakázáno mluvit nebo se o to snažit. Potřeboval operaci hlasivek a potom další vokální ticho. Namísto toho ho Bill políbil. Nebyl to jejich obvyklý polibek – Bill neotevíral pusu, jen měl svoje rty přitisknuté k těm Tomovým, jeho tělo se chvělo v Tomově objetí.  
Tom tam stál, jejich rty byly spojené, nehybné. Nezáleželo na tom, že Bill nemohl mluvit – vždycky byli dobří ve vyjadřování beze slov.   
              
***

Naštvané polibky jsou špatné a dobré. 

Právě teď Bill křičel, a Toma to štvalo. Bill byl naštvaný, protože viděl nějakou dívku, která seděla v klubu na Tomově klíně, kde právě byli, a Tom neudělal nic, aby se jí zbavil.  
„Byl jsem přímo tam, cítil ses, když jsi ji osahával přímo přede mnou?“ Bill stál nad Tomem, tvrdě na něj zíral a ruce měl v bok.  
Tom seděl na konci jejich postele a unaveně si třel spánky. „Já jí neosahával, Bille, nebuď tak dramatický.“

„Měl jsi ruku na jejím pasu!“ Máchal Bill zuřivě rukama. „Tvoje klouby na rukou se třely o její kozy, viděl jsem to.“ 

Tom byl teď ještě  více otrávený, potom, co křičel celou cestu domů. Rychle vstal a chytil Billa za zápěstí. „Řekl jsem ti, kurva, že jsem se jí takhle nedotýkal! Byla to jen část hry, víš jak to je, lidi to očekávají.“

Bill zúžil oči a snažil se vytrhnout z Tomova sevření, ale Tom ho držel příliš pevně.

„Jen protože si lidi myslí, že si děvkař, po sobě nemusíš nechat lízt nějaký kurvy. Není nic špatnýho na tom, že bys řekl, že napadala tvůj osobní prostor, blbče.“

„Nejsem blbec,“ řekl Tom skrz zaťaté zuby. „Jen prostě žárlíš – a seš kurevsky šílenej!“ 

„Ty nejsi o nic lepší!“ Křičel Bill, z jeho úst vyprskla slina a přistála Tomovi na obličeji. „Minulý týden si skoro uhodil Andyho, jen protože byl opilý a hrál si.“

„To je jiné,“ odpověděl Tom. „Snažil se tě políbit.“

„Oh,“ Bill se zasmál, zatlačil na Tomovu hruď. „Víš, že jsi byl jen naprosto stupidní, naprosto jsi to přehnal.“  
Tom pozvedl obočí, opravdu hodně se snažil, aby Billa tvrdě nesetřásl. „A ty právě  teď nepřeháníš?“ 

„Ne, nepřeháním!“ Bill byl tak hlasitý, jako jejich nejmladší pes, v Tomových očích stále štěně. To seskočilo z postele a s kňučením odběhlo pryč z místnosti. Bill to ignoroval, místo toho se rozhodl stále křičet. „Byla to holka, Tome, ne přítel, a mohla by… ty by si mohl chtít…“

„Co? Co chci?“ Tom držel Billova ramena a zmáčknul.  
Bill neodpověděl, jen zavrtěl hlavou a snažil se vykroutit od Toma, ale Tom ho nenechal. Tlačil Billa zpět, až ho natisknul proti dveřím, které vedly do jejich koupelny, a tvrdě ho políbil.  
„Ne,“ Bill tlumeně zaprotestoval, jak kroutil hlavou. „Jsem stále naštvaný.“ 

Tom ho ignoroval a držel Billovu hlavu tak, aby ho mohl líbat, dokud Bill nakonec nepovolil a neotevřel ústa. Tom přejel jazykem po Billově a přinutil ho zasténat.  
„Co jsi myslel tím předtím?“ Zeptal se Tom.  
Bill se podíval dolů, ale nesnažil se uniknout. „Jen jsem si myslel, že bys chtěl něco dělat s tou dívkou, nikdy jsi nebyl s nikým jiným než se mnou, a možná bys to chtěl zkusit, já nevím…“  
Tom byl zmatený a trochu raněný. Jeho hruď byla těžká, když zvednul Billovu bradu tak, že se díval přímo na něj.  
„Já to nechci, ty to chceš?“  
„Ne!“ Odpověděl Bill okamžitě a trochu našpulil rty.

Tom se usmál. „Dobře.“  Když Billa opět líbal o něco prudčeji, kousal jeho spodní  ret v tichém napomenutí pro Billa, a aby naznačil, že nechce být s nikým jiným.  
Špatná věc na naštvaných polibcích je, že někdo musí být naštvaný. Dobrá věc, že vždy vedou k omlouvám se polibkům, a ty vedou vždy k miluju tě polibkům, a ty jsou Tomovy nejoblíbenější.  
***

Vánoční polibky jsou zvláštní, protože jsou jednou za rok.  
„Tomeeeeee,“ slyšel ho Tom zpívat ze dveří. Tom se otočil na gauči a podíval se na své dvojče, usmál se, když uviděl Billa, jak tam svůdně stojí, s jasně červenou santovskou čepicí na hlavě, ozdobenou jmelím. Malá zelená větvička byla nevinně umístěna nad Billovým čelem, ale jeho tajnůstkářský úsměv byl všechno, jen ne cudný.  
Tom se uculil, vstal z gauče a pohladil prsty měkké bílé bambule na konci santovské čepice, potom pohladil Billa po tváři. „Potřeboval bych na to dát zvoneček, abych tě slyšel přicházet.“  
Bill hravě naklonil hlavu. „Vážně? Vždycky mi říkáš, že jsem tak hlasitý, když přicházím.“ (pozn. V angličtině může slovo come znamenat dvojsmysl – přijít, ale i udělat se, jen do češtiny se to dá přeložit pouze jako přijít.)  
Tom protočil oči a vsunul svoje ruce pod Billovo triko, aby si ho přitáhnul blíž. Bill měl na obličeji sladký usměv, když ho Tom políbil, a když Tom olizoval jeho jazyk, mohl cítit mentol.  
„Ty sis teď čistil zuby?“ Zeptal se ho Tom pobaveně.

„Ne!“ Bill na tom trval a zněl uraženě. Zvednul kus sladké hůlky, kterou měl za svými zády. „Chtěl jsem ochutnat sladkost,“ dodal rozpačitě.  
„Vždycky chutnáš sladce,“ ujistil ho Tom a pohladil ho po boku.  
„Aw,“ odpověděl Bill, zářil. Znovu přitiskl své rty na Tomovy a Tom na něj opět zaútočil, dokud se Bill neopíral o pohovku.  
„Chceš požádat Santu, aby ti letos donesl něco speciálního?“ Zeptal se ho Bill, ruce posouval kolem Tomova krku.  
Tom zakroutil hlavou a usmál se na Billovy rty. „Není potřeba.“                 
***

Nestydaté polibky začínají poměrně nevinně. Pro Billa nebylo neobvyklé sedět celý večer na Tomově klíně, když se snažil koukat na televizi, a líbat ho na tvář, uši, krk – všude tam, kam se mohl dostat, zatímco Tom se chichotal a snažil se Billa lechtat, aby přestal, ale ne skutečně.  
Tom se snažil sledovat videoklipy na Vivě a Bill měl ústa na jeho krku, hraně ho okusoval, olizoval a líbal.  
„Nech tohoo,“ zafňukal Tom se smíchem. „Je to Samy.“  
Bill se díval přes jeho rameno na videoklip Samyho Deluxe, který mu bral Tomovu pozornost, a potom se podíval s úšklebkem zpět na Toma. Vytáhnul mu triko a zakmital jazykem přes jednu z Tomových bradavek, což vyvolalo ostré zasyčení.

Tom se zájmem pozoroval, jak Bill začal klesat dolů po svých nohách a pomalu se pohyboval ústy přes Tomovo břicho, zastavil se a políbil jeho pupek, dokud Bill neklečel na kolenou před gaučem, s prsty zatnutými v pase Tomových boxerek.  
Toma by to ani ve snu nenapadlo; naklonil se dozadu, ruce složil za hlavou a s očekáváním se na Billa usmál. Bill se kousnul do rtu a začal stahovat Tomovy boxerky dolů, ale očima ho stále sledoval. Tomův penis už byl probuzený k životu a Bill se podíval dolů, tam, kde Tom začínal být tvrdý. S úsměvem se předklonil a políbil ho na špičku, ústa se sotva otírala o citlivou pokožku. Tom zavzdychal a sledoval, jak se proti němu bratrovy rty sladce přitiskly.  
Bez varování se Billův jazyk objevil a běžel přes teplou a vlhkou spodní část Tomova penisu a Tom zasténal, v jeho slabinách brnělo, když ztvrdnul úplně, přímo před Billovou tváří. Bill zahučel, evidentně potěšením, a vsál celou délku do svých úst.  
„Kurva,“ zasyčel Tom a pohnul boky dopředu a pak zase zpátky, sledoval, jak jeho penis klouže dovnitř a ven mezi Billovými rty. Bill se soustředil na svůj úkol a Tom věděl, že to nebylo jen škádlení, nebyla to předehra, Bill ho chtěl udělat.  
Tom se zachvěl, když  ho Bill vzal hluboko do krku a tvrdě ho sál. Velmi brzo se Billovi jeho přání splní.               
***

Tom nemohl spát bez svého polibku od Billa na dobrou noc, takže nebyl zrovna ohromený, když konečně vlezl do postele a Bill byl otočený na její druhé straně, zdánlivě spící. Jen to předstíral, Tom to prostě věděl.  
Jemně kopnul Billa do nohy a nedostal žádnou odpověď. „Billeee.“ Uviděl přes Billovo rameno malý pohyb, ale přesto jasné znamení. Zavrčel, otočil Billa, a potom uviděl jeho rozesmátý obličej. „Pojď sem.“  
Stále se smál, Bill se přitisknul k Tomovi pod přikrývku, hodil si nohu přes jeho bok a přitulil se k němu.  
„Dobrou noc, Tomi,“ naklonil obličej, připravený na polibek, který mu Tom dal bez dalšího vysvětlování.

Naštěstí ani Bill nemohl spát bez polibku na dobrou noc.             
***

Každý polibek na dobrou noc je následován polibkem na dobré ráno, bez ohledu na to, kde ve světě dvojčata mohla být.  
Právě teď se probouzela v hotelovém pokoji v Paříži, nebo přesněji, Tom se probouzel a Bill hlasitě chrápal. Tom se převalil a zkontroloval čas, uviděl, že mají více než hodinu a půl, než budou muset jít dolů. Přemýšlel, že by šel zase spát, ale věděl, že pokud to udělá, oni oba zaspí, a potom pro ně přijdou lidé, a to nebylo nikdy dobré, když byli nazí v jedné posteli.  
„Bille, probuď se,“  řekl Tom a zazíval, zkroutil se za Billa a líbal ho na horní část ucha. „Už jsme zaspali.“ Lhaní bylo někdy jediný způsob, jak Billa rozpohybovat.  
Bill zasténal a tlačil se zády k Tomovi, protáhnul svoje nohy předtím, než se zase stulil a znovu usnul.

„No tak,“ prosil Tom. Lehce Billa zatahal za nos. „Probuď se.“

Bill odstrčil Tomovu ruku pryč. „Ne,“ skřehotavě odpověděl. „Spím.“ 

„Máme zpoždění,“  řekl Tom, šťouchnul do bratrových nahých zad.  
Bill si povzdechnul. „Proč jen nemůžeme… někomu zaplatit, nebo tak něco…“ Obrátil svou tvář do polštáře.  
„Zaplatit někomu za co?“ Zeptal se Tom zmateně.  
„Aby nás nechali spát,“ odpověděl Bill tlumeně.  
„Neexistuje nikdo, komu bychom mohli zaplatit, aby nás nechal spát, Bille,“ řekl mu Tom s úsměvem. „Taková osoba prostě neexistuje.“

„Ugh, tak je to pravda – za peníze se vážně nedá koupit cokoliv.“ 

„Co kdybych ti koupil něco za to, že vstaneš?“ Navrhnul Tom. Úplatky na Billa fungovaly.  
Bill se převalil na břicho a Tom viděl jeho tvář, která vykukovala za jeho rukama. „Jako co?“

Tom pokrčil rameny. „Nevím – co budeš chtít.“ 

Bill se usmál a svými prsty u nohou hladil bratrovu nohu. „Vstanu, jestli mě políbíš.“  
Tom si myslel, že je to příliš  jednoduché, a tak odendal ruce pryč z Billova obličeje, aby mu směl dát sladký polibek na rty. „Hotovo.“  
„Ne tam,“ řekl Bill s úsměvem.  
„Tak kam?“ Veškerou odpověď, kterou Tom dostal, byl domýšlivý malý úšklebek. „Oh, chápu.“ Tom strhnul peřinu dolů a vystavil Billovo dokonalé nahé tělíčko, kde si bral každou hladkou křivku.  
Nikdo nikdy neřekl, že polibek na dobré ráno se nemůže změnit v nestydatý polibek.            
***

Tom si našel jakoukoliv výmluvu, aby Billa políbil, ale nebylo to, jako by něco takového potřeboval. Někdy rád Billa líbal jen tak.  
Pozoroval z jejich malého kuchyňského stolu, jak se Bill pohybuje kolem a zpívá si. Dělal snídani a Tom si myslel, že je rozkošný ve svých zimních pyžamových kalhotách a ve starém tričku. Teď, když byli starší, Bill svůj styl oblékání dramaticky zmírnil, ale Tom se stejně vždycky těšil na jednoduchost oblečení, když byli doma. Pyžamové kalhoty mu visely volně přes boky a tričko bylo tak roztrhané, že Tom mohl vidět kousky spletitého tetování na Billově boku, a dokonce i kousek kovu v jeho bradavce.  
Vstal od stolu a otočil Billa, zády ho přitisknul k lince. Bill vypadal překvapeně tím, jak se Tom zvednul a skoro nesmyslně jej líbal, svým jazykem pronikal hluboko do Billových úst.  
„Za co to bylo?“ Zeptal se ho Bill omámeně a usmíval se.

Tom si odfrknul před otevřením lednice a vyndáním džusu.  
„Jako bych potřeboval nějaký důvod.“          
***

Tomův oblíbený den v roce byly narozeniny, protože se slavily v den, kdy dostal ten vůbec nejlepší dárek.  
„Bille, Bille, probuď se.“ 

„Hmm? Kurva, kolik je hodin?“ Bill otevřel oči a potom se zamračil na Toma. „Ještě je tma.“ 

„Podívej se na hodiny… 00:01.“

Bill se podíval na hodiny, ale nezdálo se, že by byl méně zmatený. „…Ano?“

„Všechno nejlepší k narozeninám,“ řekl Tom tiše a naklonil se, aby mu mohl věnovat narozeninový polibek.

„Co?“ Řekl Bill ospale a tlačil se na Toma. „Ty si mě vzbudil kvůli tomuhle?“

Tom trucoval, nejistě  se na Billa díval. „Jen jsem ti chtěl říct všechno nejlepší k narozeninám a být první, kdo ti dá narozeninový polibek.“  
Bill se zasmál. „Tome, kdo jiný by se mě chystal políbit?“

„Um…“ zaváhal Tom. „No…“

„Pojď sem, oslavenče,“ zamumlal Bill, přitisknul Toma k sobě a políbil ho láskyplně na tvář. „Tobě taky všechno nejlepší k narozeninám.“  
Tom se kolem něj ovinul a Bill se přitiskl k jeho krku. „Omlouvám se, že jsem tě vzbudil,“ zamumlal, lehce štípal Billa do krku.

„Shhh, já jen začínám být příliš starý na probuzení uprostřed noci,“ zašeptal Bill. „Miluju tvoje narozeninové polibky.“  
Tom přehodil svou nohu přes Billův bok. „Na co dalšího začínáš být starý?“

Tom se ocitnul na zádech s velmi probuzeným Billem na sobě, jak se na něj dívá přimhouřenýma očima.  
„To je výzva?“ 

Tom se ušklíbl, těšil se, že jejich další narozeninová tradice už nebude na okraji.           
***

I když to teď vyžaduje mnohem více úsilí a energie, Tom někdy Billa líbá víc, než by měl. Jsou to, čemu malé děti říkají ‚staří‘, a Tom to rozhodně cítí a ví, že Bill to cítí také, dokonce víc. Oběma se stalo víc špatných věcí, než by Tom dokázal mít o všech v dnešní době přehled, ale ani jeden z nich tím není zaujatý. Jsou stále spolu a šťastní, a existuje i tichá víra, skutečná dohoda, že až přijde čas, tak to bude čas pro oba dva.   
Každý den Tom Billa líbá tak často, jak může, a každý polibek je miluju tě polibek a děkuju polibek, i když je těžké někomu opravdu poděkovat za celý život.  
Každou noc Tom svého brášku líbá na dobrou noc, protože každý polibek na dobrou noc by mohl být polibek na rozloučenou, protože v tomto období by ne každý polibek na dobrou noc mohl mít polibek na dobré ráno, a byla tu šance, že ne každý polibek na rozloučenou bude potom i polibek na přivítanou.

Protože každý polibek by mohl být jejich poslední.  
autor: Haylzee
překlad: Larkys
betaread: Janule

26 thoughts on “Lip Locked 2/2

  1. Larky, ty víš, jak mě to dojalo ♥ I tak, děkuju, že jsi tuhle dokonalou povídku přeložila.

    Přečetla jsem si to s chutí znovu a nemůžu odolat, nejspíš se na to vrhnu zase^^ Něco tak dokonalýho jsem nečetla už pekelně dlouho a ten závěr mě dostal do toho stavu, že jsem poprvé brečela s kapesníčkem v ruce!:-*

  2. další krásná povídka od Haylzee.. skvělá autorka.. moc se mi líbí její povídky.. tahle je překrásná… awww

  3. ach… to bylo další krásné dílko od této úžasné autorky… opravdu nechápu, jak tohle může někdo napsat… ono je to tak emotivní a při tom vtipné a já nevím, co ještě… prostě je to dokonalost ve všechn ohledech… smekám před touto autorkou… 🙂

  4. tak to byla krása strašně dobře tady byly popsány pocity obou ale hlavně Toma…. myslím si že i ve skutečnosti si jen hraje na " toho drsnýho týpka" jinak Bill byl opravdu rostomilej 🙂

  5. Tohle je jednoduše nádherné.
    a ty poslední odstavce..úplně mi to láme srdce, jak to je krutě pravdivé..tak obecně.
    překrásné <3

  6. Co na tohle říct? Povídka je krásná jako vždycky, dojemná, rozkošná, roztomilá, veselá, úžasná:)
    Celé mi to přišlo, takové sentimentální, smutné, jako kdyby něco končilo, nevím a ještě ten poslední odstavec, celým dějem se táhlo, je poznat, že tahle povídka je novějšího data a dvojčata jsou dospělá.

  7. Povídka je naprosto nádherná a opět se potvrdilo, že v jednoduchosti je krása ♥
    Jsou tady krásně popsané Tomovy pocity, které prožívá při poznávání nových a nových druhů polibků, je to něžné a dojemné a moc se mi líbí, jak kluci rostou a při tom objevují další polibky =) Je to roztomilé ♥
    Absolutně nejkrásnější je konec, kde se všechno dokonale propojí a uzavře a čtenář pochopí, jak dokonale byla povídka vlastně napsaná ♥
    Úžasná povídka ♥♥♥
    Stejně jako perfektní překlad, Larkys, moc děkuju =)♥

  8. To je snad nejlepší povídka od Haylzee, kterou jsem četla. Miluju její "sexovací" povídky, ale tohle je tak krásně promyšlený, roztomilý… Ten konec mě dojal. Neumím si představit dvojčata stará… :') ♥

  9. Skoro se mi nechce tu idylickou nádheru kazit mým nedostačujícím komentářem. Úchvatná povídka … já jen tiše doufám v to, že takhle nějak je to mezi dvojčátky i doopravdy ♥.

  10. Všechny povídky od Haylzee jsou úžasné, ale tahle mě zaujala ze všech nejvíce. Jednoduchý a originální děj, který je zároveň tak dojímající, prostě nádhera, při které mě až hřálo u srdce.:)) Hlavně ten konec… ♥

  11. Nevím, co napsat. Dá se po tomhle vůbec něco napsat:)?
    Nádherná povídka. Líbí se mi povídky u kterých si můžu představit, že to tak může doopravdy být. A tohle je jedna z nich.
    Konec byl naprosto pravdivý. Každý polibek může být poslední, proto by měl být každý stejně důležitý.

  12. Přízvisko téhleté povídky může mít klidně dokonalost. Bylo to úžasné. Něžné, nevinné. Tahle povídka byla napsána tak moc skutečně, že by to opravdu taskhle mohlo být.. :)Miluju všechny povídky od Haylzee. Má úžasnej styl psaní… 🙂 K povídce se určitě ještě vrátím někd v budoucnu, protože mě příjemně zahřála u srdce^^

  13. Tak tohle bylo opravdu něco nádherného a kouzelného a roztomilého a já nevím co ještě.Prostě Haylzee je dokonalá autorka a Larkys je dokonalá překladatelka.Je to opravdu moc nádherná povídka a je  nádherně npsaná a přeložená.Vážně bomba.

  14. Tak to byla opravdu nádherná povídka. Díla tohohle typu mě vždycky nejvíc rozněžní a určitě je to to nejkrásnější pro všechny twincesťáky, protože co může být lepší? Tady je nejlépe demonstrované to niterné dvojčecí pouto. ♥ Larkys, děkuji.

  15. Tuhle povídku jsem si musela přečíst dvakrát po sobě, jak moc se mi líbila! Vážně je strašně kouzelná, rozplývala jsem se u každého jejich polibku..:-*

  16. Mám ráda dojemný povídky, ale ne když na to nejsem připravená… poslední odstavec mě nějak moc emocionálně rozhodil 😀 nedokážu to vysvětlit, ale je mi z toho nějak úzko, i když to určitě nebyl záměr tý povídky. Asi mi dělá problém představit si dvojčata taky jako lidi, co jednou zestárnou a umřou… :-O

  17. to bylo krásný… Já tyhle jednodílovky od Haylzee fakt miluju a Larkys děkuju, že je překládá, protože tyhle kousky jsou absolutní klasaaa!!!
    Vždycky je to tak krásný, že se u toho rozpouštím jak máslíčko:-D

  18. Ďalšia neskutočne nádherná poviedka. A najkrajšie na nej bolo, že v nej boli spolu až do naozajstného a naj-úplnejšieho konca.

  19. Oh, tohle je skutečně krásné 🙂 A ten konec mě dostal, byl zároveň takový smutný, ale i nádherný 🙂
    Mockrát děkuji za překlad! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics