In My Eyes 13.

autor: SunlovestheMoon
„Cože?“ Tomova hlava vystřelila vzhůru. „Ne! Totiž…“ Tom se zakoktal. Jak se, sakra, odpovídá na takovou otázku?
„Ty to nechceš zjistit?“ Billův obličej měl takový nečitelný výraz, který si Tom doposud vysvětloval jako vzrušený nebo nasraný.
„Ehm, ne… Já tě chci vidět, Bille, ale ne takhle,“ řekl Tom. Chtěl a plánoval intimitu s Billem trochu spontánnější, než bylo to, co Bill právě navrhoval. A i když to znělo dětinsky, Tom se snažil Billovi tak trochu dvořit.
Bill v nedorozumění ztuhl a vstal, jako by se chtěl od Toma distancovat. „Připadá ti ta představa odpudivá? Chtěl jsi mě a teď, myslíš si, že jsem zrůda, Tome?“
Nasraný.
„Ne! Samozřejmě, že ne! Bille, ty to nechápeš, já tě chci, vážně, ale-“ Tom byl konsternovaný.
„Přemýšlíš, jestli budu schopen fungovat?“ Přerušil ho Bill, hlas se mu zahříval hněvem. „Odpověz mi, Tome.“
„Na tom nezáleží!“ Vybuchl Tom. „Bille, poslouchej mě.“ Tom se kousl do rtu a přistoupil k němu blíž. „Existují různé způsoby, jak zažít rozkoš. To, co cítím… se nemění, to musíš vědět.“
„Já to nevím, ale na tom nezáleží,“ Billovi se zkroutily rty, jak kousavě zopakoval Tomova slova, a vzdálil se, aby si vzal cigaretu.

Tom se za ním díval, než sám udělal několik dlouhých kroků a vytáhl nezapálenou cigaretu z Billových rtů. „Ne. Nehraj si takhle, kurva, se mnou právě teď,“ varoval ho a zdůrazňoval svá slova prstem s rozdrcenou cigaretou v ruce. Odhodil ji na stůl s rozzlobeným pohybem zápěstí. „V jednu chvíli vřelý, ve druhé chvíli zase naprosto chladný, a tohle nemá nic společného s tím, co mezi námi je, Bille.“

„Proč bych tady jinak byl, kdybych s tebou nechtěl být?“
„Kdyby nebylo toho spojení mezi námi, tak bys tady nebyl! Nevrátil by ses,“ Billovi zablýsklo v očích.
„Vážně?“ Střelil Tom nazpět. „Vypadáš, že seš si naprosto jistý tím, co já chci. Je to snad tím samým spojením, že mě od sebe odstrkuješ… nebo je to o tom, aby sis udržel svou kontrolu? Na rozdíl od tebe, já nemám věčnost.“
Bill ztuhnul, když Tom udeřil do citlivého místa, a nejistě si druhého muže prohlížel. Bylo to už tak dlouho, co jej někdo takhle vyprovokoval, povzbuzovalo jej to, a zároveň děsilo. Stáli tam s intenzivními pohledy, dokud se Tom pokořeně nepohnul.
„Zapomeň na to, jdu do postele,“ Tom zavrtěl hlavou a v jeho hlase znělo zklamání.

Tom byl u dveří svého pokoje, když za sebou Billa ucítil. Vzdychl a otočil se, chystal se jej poslat pryč, ale zarazil se. Bill před ním stál nehybně, ruce měl spojené před sebou a kolem něj se vznášela aura zranitelnosti, kterou u něj Tom dříve neviděl. „Bille…“
To bylo vše, co řekl, než Bill rychle postoupil kupředu a zatáhl za okraj Tomova trička, a znovu odstoupil, jako by si nebyl jistý Tomovou reakcí, dokud ho Tom nezastavil a nepřitáhl si jej blíž. Bill promluvil do Tomova ramene. „Neodcházej, Tome.“
´O čem to mluvíš, já nikam nejdu´ chystal se Tom říct, když v tom jej to udeřilo tak jasně, až nemohl uvěřit, že mu to trvalo tak dlouho, než na to přišel.
U Billa bylo vždy vše o volbách, stejně tak jako dával Tomovi svobodu volby. Ale Tom měl silný pocit, že to také Billovi poskytovalo snadnou cestu ven, kdykoliv se jen chtěl vyhnout blízkosti. Zatím nevěděl, proč to tak bylo, ale byl si vědom toho, že tohle byla jedna z mála chvil, kdy Bill vyjádřil své přání, a Tom chtěl vědět, proč bylo pro Billa tak těžké požádat o něco, co opravdu chtěl.

Přejel rukou po Billově paži, než ji odtáhl dost na to, aby jen klouby pohladil jeho čelist. „Pojď sem, já nikam nejdu,“ vydechl Tom, než se jeho rty dotkly Billových.

Jemně se líbali, než se Tom odtáhl, aby s Billem uzamkl svůj pohled. Bylo to příjemné, ale Tom byl připravený na něco více. Věděl také, že Bill se musí vzdát své kontroly a více než cokoliv, co chtěl, potřeboval, aby Bill byl schopný požádat a vzít si to, po čem toužil.
„A chci tě vidět, tebe celého,“ ujistil ho Tom, „až budeš připravený mi to dát.“
V Tomových hlubokých, hnědých očích Bill viděl pravdu, trpělivost, porozumění a přijetí. A pak jej Tomova následná slova rozhodila.
„Ale musíš si říct. Chci, abys mi řekl, co chceš, jak to chceš a co potřebuješ,“ a pak byl ten pomalý úšklebek nazpátek. „Protože až to uděláš, dám ti všechno, co chceš, a bude to tak dobré.“
Tom poodstoupil a jazykem si pohrával se svým piercingem, zatímco Bill na něj hleděl nazpět téměř bezmocně. Pak se obrátil ke své ložnici, než podlehne a poddá se tomu, co chce on sám.
„V tom případě, Tome, bys to měl udělat opravdu, opravdu dobré.“
V Billově hlase byla výzva, díky níž se Tom na okamžik zarazil, než se otočil. Bill tam stál v celé své výšce s rukou v bok. Černý svetr mu sklouzl a odhaloval bledé rameno, ale byl to divoký pohled v jeho tváři, který jej změnil.

„Co?“ Tom měl potíže s polykáním.

Bill jedním krokem přerušil vzdálenost mezi nimi, s pohledem upřeným na Tomova ústa. Otřel o sebe jejich rty a přidal rychlý pohyb jazyka, než Tomovi věnoval doutnající pohled.
„Zakoktal jsem se snad?“ Bill přejížděl prstem po výstřihu Tomova trička. „Myslím, že jsi mě slyšel.“
Tom Billa pozorně sledoval s pažemi svěšenými po bocích, nijak se nepohnul, ani když se Bill naklonil, aby jej políbil na krk. Zavřel oči a ztěžka se nadechl nosem, jak si Bill olizoval cestu vzhůru a přes citlivou část jeho ucha. Až když mu Bill vydechl do ucha jeho jméno, musel chytit Billovy paže.
„Bille…“ Potřeboval tohle udělat správně. „Řekni mi, co chceš.“
Prudkost z dřívějška ustoupila něčemu jemnějšímu, ale neméně odhodlanému. „Chci, abys mě vzal do mého pokoje, Tome.“
„A potom?“ Zeptal se Tom.
Bill si olízl rty, než se zhluboka nadechl. „Chci, aby ses se mnou miloval.“
Tom, stále držící Billa za ruce, s ním zacouval směrem k jeho pokoji a nohou za nimi zavřel dveře, dokud nestáli vedle postele, kde rozsvítili noční lampičku. Promnul rukama Billovy paže, jako by chtěl tu chladnou kůži zahřát, než lehce sevřel přední okraje svetru a pozvedl obočí v tiché otázce.

Bill přikývl a po Tomově opětovném zvednutí obočí dodal ´prosím´. Tom oděv odstranil, odložil ho stranou a čekal. Bill sroloval rty, jako by chtěl zakňučet, Tom opravdu chtěl, aby o všechno žádal. Už nyní to bylo frustrující, milující a naprosto vzrušující.

„Všechno. Sundej všechno mé oblečení, Tome. A já chci sundat i tvé oblečení.“ Bill se natáhl pro Tomovo tričko, ale ten zavrtěl hlavou.
„Ty první,“ řekl Tom, a ten malý úšklebek se opět objevil, jak ze sebe Bill vypustil malé zakňučení.
Bylo to jako obrácené déjà vu, jak Tom Billa posadil na postel a zvedl mu nohy, aby mu sundal jednu botu, pak druhou, vestu a džíny, každý kousek odhaloval další část Billa, kterou ještě neviděl. Ve chvíli, kdy z Billova těla stáhnul černé boxerky, Tomova erekce se vyrovnávala té Billově, a on mohl jen zírat.
Byl to ten jediný okamžik, kdy se Tom odklonil od jejich večera, když poklesl na kolena, aby se jemně dotkl Billova penisu a cítil, jak se Bill do toho doteku s tichým zasyčením okamžitě naklonil. Tomovy prsty se přesunuly níž, k jeho koulím, a zvedl je. Hned pod oběma varlaty byla slabá jizva, důkaz Billova příběhu, ale Bill byl celý.

A Tom věděl, že takhle jej Gustav zachránil. Sklonil se a každou jizvu políbil a olízl, jen pro to potěšení slyšet Billa tiše vykřiknout. Tom odolal tomu pokušení tam zůstat a prostě jen lízat a sát, vstal a vytáhl Billa do sedu.

„Myslel jsem, když jsi řekl, že se to stalo, že to tak prostě bylo,“ Tom držel svůj pohled na Billově tváři.
„Chtěl jsem ti to říct, ale pak jsem se naštval,“ řekl Bill tiše, omluvně.
„Jsi nádherný. Dokonce i kdybys byl… pořád bys byl nádherný,“ řekl Tom tiše.
„Ale nejsem,“ Billův úsměv byl široký.
Tom se usmál nazpět. „Ne, nejsi.“
Bill vstal, aby odstranil Tomovo oblečení, jejich dechy se s každým dotekem a odhalením zrychlovaly. Udělal krok vzad a nechal svůj pohled pomalu klouzat z Tomova obličeje na jeho tělo a zpátky. Už Toma předtím viděl nahého, ale odolal. Nyní v Tomově pohledu nebylo nic víc než jen očekávání, zvedání a poklesy jejich hrudníků, jak mezi nimi praskal vzduch.
Postel narazila do zadních částí Billových nohou a on zvedl ruku a zakýval na Toma prstem.
„Pojď sem,“ Bill zvedl nohu, když se posadil, aby se odstrčil na posteli co nejdál, a usmál se nad Tomovým prudkým nádechem, než jej po čtyřech následoval. Naklonil se kupředu, aby na Tomovy rty umístil svůj prst, než promluvil.

„Chci tě tady, tvé nohy kolem mých, na kolenou,“ Bill poplácal postel a jeho ruce se objevily na Tomových bocích, když se na něj Tom obkročmo posadil, ne tak blízko, aby se jejich rozkroky dotkly.

„A moje ruce?“ Zeptal se Tom s jazykem šťouchajícím do svého piercingu.
„Kdekoliv chceš,“ odpověděl Bill. „A nemyslím si, že ti musím říkat, jak líbat… nebo ano?“
Tom zasténal, přiložil ruku na zadní stranu Billova krku a druhou na jeho hladké, bledé rameno, než začal drtit Billova ústa v zapáleném, otevřeném polibku. Potřeboval Billa stejně tak moc, stejně jako hrdelní zvuky, jež Bill vydával a které mu říkaly, že jej Bill potřebuje taky. Nohy se mu roztřásly, až mu Bill zatlačil na stehno, aby se posadil. Ta pozice jim umožňovala dostat se blíž, což Bill okamžitě napravil a jednoduše si Toma přitáhl k sobě. Oba zalapali po dechu, když se jejich erekce setkaly. Bill pevně zavřel oči a tělo se mu třáslo, jako by to náhle bylo až příliš. Tom mu začal přejíždět dlaněmi po pažích a zádech v uklidňujících kruzích.
„Tome… Tome,“ Bill se napůl prohýbal v zádech a zvedal tak i Toma na svém klíně. „Já, já potřebuju… nevydržím moc dlouho…“ zašeptal, truchlivě a toužebně.
„Můžeme to udělat znovu,“ ujistil ho Tom rychle. „Chceš, abych-“ rychle se zarazil.
Bill přikývl a kousal se do rtu. „Dotkni se mě… tam.“ Sklopil pohled, nebyl zvyklý žádat a mluvit tímto způsobem. Tom by přísahal, že mohl vidět lehký červený nádech z Billova předchozího krmení. „Chci vidět tvoje rty na mém penisu.“

Bill se zapřel o loket a natáhl ruku, aby se lehce pohladil, zasyčel nad tou citlivostí. „Chci, abys mě vykouřil a ojel mě svou pusou, dokud se neudělám.“

„Kurva, to je tak žhavé,“ pronesl Tom a zíral na Billovo nahé elegantní tělo natažené na posteli. Posunul se níž, až věděl, že Bill může cítit jeho horký dech. Položil ruce po obou stranách Billových boků a lehce přejel jazykem po spodní straně jeho erekce. Pak otevřel ústa, téměř celého jej polkl, až upír zakňučel a zaklonil hlavu.
Billova sebekontrola byla úžasná, divil se Tom, zatímco pracoval ústy nahoru a dolů. Bill se pod ním svíjel, prsty na nohou se mu kroutily a lapal po dechu. Když mu Tom sáhl mezi nohy k jeho nejintimnějšímu místu, bylo to jako spoušť, a Tom byl jen tak tak schopný se odtáhnout, aby se neudusil, když Bill zakvílel a nekontrolovatelně přirazil vzhůru. Jeho orgasmus byla ta nejkrásnější věc, jakou Tom kdy viděl.

„Tome… ach můj bože,“ rozesmál se Bill, hrudník se mu prudce zvedal a Tom se usmíval, pyšný na svou práci. Namočil prst do spermatu na Billově břiše. Byl téměř bezbarvý a pach nebyl tak výrazný jako normálně. Sklonil se, aby si líznul, zvědavě, a byl překvapený, když zjistil, že není tak hořké.

Tom popadl tričko z podlahy, aby Billa očistil, a poté jej políbil. „Jak se cítíš?“ Zeptal se.
Billův jemný úsměv se rozšířil, když se protáhl. „Dobře. Jen mi dej ještě minutku nebo tak…“
Tom vykulil oči. „To myslíš vážně? Byl jsi tak citlivý.“
„Hmm,“ Bill se zazubil a posadil se. „Bylo to už dlouho, ale říkal jsem ti, že upíři jsou jiní. Většina našich smyslů je ostřejších, takže jsme citlivější na dotek. Sex je… lepší, a dokážeme se rychleji zotavit, pokud chceme.“
„To není fér, už tak jsi až moc sexy,“ protestoval Tom ohromeně, jak jej Bill objal a šťastně se vrtěl. Tuhle Billovu stránku nikdy předtím neviděl a srdce i žaludek mu poskočily.
„Tohle se mnou děláš ty, Tome,“ řekl Bill. „Vidíš?“
Tom sklonil hlavu a prudce se nadechl. Znovu tvrdý.

Tentokrát, když se políbili, bylo to jemnější a sladší. Tom trochu změkl, zatímco pečoval o Billa, ale cítil, jak opět tvrdne, jak se jejich polibek prohluboval. Když se Billův jazyk dotkl jeho úst, otevřel je a přitiskli se k sobě ještě blíž. Vzduch naplnily jejich měkké steny, jak se jejich ruce dotýkaly. Tom pohladil Billa po rameni a dolů na bledou hruď, kde obkroužil jeho bradavku, než se přesunul ke druhé. Bill byl citlivý, každý dotek vyvolal zasténání, vzdych a další zvuky, které Tom nikdy nechtěl přestat slyšet.

„Tome… ach,“ Bill znovu vydechl.
Tom vzhlédl a jeho oči byly ztěžklé touhou stejně jako Billovy. „Ty víš, co mi máš říct.“
„Mám lubrikant… tam v šuplíku,“ Bill se kousl do rtu a natáhl ruku k nočnímu stolku. Tom mu ruku odstrčil a natáhl svou. Byla to nová tubička.
„Kdy jsi to pořídil?“ Zamumlal a otevřel víčko. „Co bys chtěl?“
„Nedlouho poté, co jsem tě uviděl… ve sprše. Chci, abys mě svými prsty otevřel,“ zamumlal Bill a naklonil se dopředu, aby pohřbil tvář do Tomova krku, zahanbený těmi slovy.

Tom se uchechtl a pohladil Billa po zádech. Natřel si na prsty trochu chladné tekutiny a zatlačil jimi na malou dírku, až sebou Bill lehce trhnul. Tom zasténal, když prstem pronikl dovnitř a Bill vzdychl. Po chvilce přidal další prst a zatlačil ještě hlouběji.

„Lehneš si na záda?“ Naléhal Tom, když se zpod Billa vymanil a lehce jej zatlačil dozadu, až zvedl kolena a roztáhl stehna s Tomovými prsty stále uvnitř. Znovu zasténal, když viděl Billa takhle, vlasy rozcuchané a záda lehce prohnutá, a rychle zatlačil dovnitř třetím prstem. Zauvažoval, kdyby… a zkroutil prst a široce se zazubil, když sebou Bill náhle s malým výkřikem trhnul.
Ach ano.
Tom jej znovu pohladil, aby zasáhl to místo, a díval se, jak Billovo tělo pomalu pokrývá slabý lesk potu, jak se svíjel nabodnutý na Tomových prstech. Než Tom přidal čtvrtý, Bill byl téměř divoký chtíčem.
„Tak citlivý,“ zavrněl Tom a znehybněl své prsty. Byl téměř v pokušení pokračovat, ale teď Billa potřeboval. Vytáhl prsty ven a Bill nad tou ztrátou zakňučel.
„Potřebuju… potřebuju,“ zasténal Bill, natáhl ruce a zavrtěl prsty.
„Ano? Co potřebuješ, zlato?“ Zašeptal Tom, nemohl se udržet, aby Billa nepolíbil.
„Polib mě… a pak mě ošukej, Tome,“ vzdychl Bill proti jeho rtům.
„Jak?“ Zavrčel Tom a zatlačil svými boky proti Billovi. Zavřel oči, jak se jejich erekce dotkly a klouzaly po sobě. S úsilím se odtáhl a čekal na Billovu odpověď.

„Jak…?“ Zopakoval Bill prázdně. „Já, já…“ bezmocně se na Toma podíval.

Tom ho znovu políbil konejšivými vlhkými polibky a přejel jazykem po vnitřku Billových úst, zatímco Bill pokračoval v těch sexy malých zvucích, které jej přiváděly k šílenství.
„Chceš, abych tě ojel pomalu… nebo rychle? Jemně, tvrdě… hluboko?“ Tom každé slovo zakončil polibkem a pokaždé spolkl Billovu odpověď, dokud se Bill se zalapáním po dechu neodtáhl.
„Všechno! Oh… nnng… bože, prostě už se dostaň do mě!“ Prosil Bill.
Tom ho rychle políbil. „Musíme si dělat starosti s kondomy?“
Bill na něj chvíli zíral, než se krátce rozesmál. „Ach… ne. Máme přirozenou imunitu a nejsme přenašeči… bude to okay. Ale stejně díky, že ses zeptal.“
Tom zčervenal a sklopil hlavu, cítil se trochu hloupě, ale ten pocit rychle zmizel, když se Bill proti němu zvednul, jako by se mu chtěl připomenout. Posadil se na paty a znovu popadl lubrikant, ruce se mu náhle třásly a chladná tekutina na jeho penisu jej přinutila zasyčet. Vzhlédl k Billovi a náhle něco z té naléhavosti zmizelo, když spolu uzamkli pohled. Cítil se díky tomu mimořádně ochranářsky a hrdý na toho silného, krásného muže, upír nebo ne.

Držel svůj pohled na Billovi, jak mu přitiskl kolena vzhůru a jeho penis se dotkl Billova vstupu. Pomalu se ušklíbl a Bill se kousl do rtu. A zrovna když Bill otevřel ústa, aby promluvil, Tom pomalu zatlačil dovnitř, až Bill vše, co chtěl říct, proměnil v táhlý sten. Tom se pomalu vytáhl a opět přirazil, pokaždé o trochu hlouběji, tělo se mu začalo lesknout potem. Ignoroval to a zaměřil se na těsnost Billova těla, dokud se svými boky nedotkl křivky Billova rozkroku.

Zastavil se a ztěžka dýchal, jeho tmavé vlasy mu visely dolů před ním. „Jsi těsný, tak těsný, a tak… kurva sexy,“ zasténal.
Bill byl před ním roztažen s pažemi vedle hlavy, v rukách svíral přikrývku a ústa měl otevřená. Jeho bledý hrudník se zvedal a Tom chvíli jen seděl a oceňoval ten pohled. Pak ho něco napadlo a zazubil se.
Bill si té odmlky všiml a zvedl hlavu. „Tome… co?“
Tom uchopil Billův zadek a zvedl ho, zatímco se svými stehny napasoval pod něj a těžce dýchal, když se Bill kolem něj pevně sevřel. „Jen mě tak napadlo…“ zasténal Tom a vytáhl se z něj, „že tě nabodávám na svůj penis.“
„Kurva,“ zakňučel Bill, když to Tom demonstroval jedním dlouhým, hlubokým přírazem. Pak v přírazech pokračoval, znovu a znovu, tělo mu svítilo potem a Bill vykřikl, oční make-up mu stékal po obličeji jako slzy a v Tomovi se něco otevřelo a on už to nedokázal zadržet.

Tom svíral Billovy boky tak silně, aby mu neublížil, ne že by si toho Bill všiml. Jejich pohledy byly uzamčeny s divokou potřebou.

„Tak citlivý,“ zopakoval Tom, jak začal střídat divoké krátké přírazy s dlouhými. Více než jednou si musel otřít ruce o přikrývky, a když ucítil, jak se uvnitř napjal, věděl, že se to blíží.
„Tome… potřebuju… nnng… ach, bože… prosím… prosím,“ Billovi se zlomil hlas ve vzlyku.
Tom se natáhl, aby jej políbil. „Pověz mi to…“ zašeptal a odtáhl se.
„Udělej mě,“ vzdychl Bill, a pak vykřikl, když Tom popadl jeho penis a hladil jej, dokud se Bill nezkroutil ve vlnách jeho silného orgasmu. Bill vyvrcholil a Tom dál pokračoval v přirážení až do posledního tvrdého přírazu, kdy sám s výkřikem vyvrcholil a paže se mu třásly s úsilím, jak se jimi podpíral.
Zůstali takhle několik minut, dokud se Tom nevytáhl a nezhroutil se napůl na Billovo tělo. Bill se stále chvěl, když jej Tom objal, a on se otočil a schoulil se mu do náruče, jejich nohy se propletly a Tom ho ospale políbil. Bill přes ně přehodil přikrývku a díval se, jak Tom usnul.

autor: SunlovestheMoon

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

4 thoughts on “In My Eyes 13.

  1. Tak nejprve jsem si říkala: “Zatracena nešťastná 13 – ti pakoni se zvládnou pohádat namísto toho, aby využili volny barak a Gustavovu absenci” … k me veliké radosti se povercivost navzdory prvotnímu nastineni nevyplnila a hoši se nám sblížili 😁! Ehm no jakoze se k sobe dostali tak blízko, ze uz to vic ani nejde 😝. Je to s nima trochu jako z nuly na sto behem tri vteřin (do teto chvíle se jen sotva polibili a najednou boom a hned na to vleteli) – ze by upirske tempo 🧛‍♂️😎? Nicmene, ja si nestezuji, coz jiste nikoho neprekvapuje 😁. Jen bych rada konzultovala samotný průběh jejich sexu – taky Vam to přišlo nejak moc lidské????? Az na odlišnost ve spermatu a rychlost znovuuvedeni do rezimu pohotovosti, mi tam trochu chyběla nejaka nadprirozenost … jako treba Bill, ktery v euforicke chvilce neovládne svou sílu (asi jsem trochu zmagorena Edwardem z Twillightu nooo, ale nemuselo jit hned o rozstipani postele na třísky 😅 a ani nutne nemusel ublížit Tomovi, jen spis upustit ventil nekde, nejak, něčím), nebo menší zakus spicaku ala degustace Toma, proste nejake malinke krveprolití (ale no tak, neříkejte mi, ze bych byla jen ja tak morbidní, kdo by čekal alespoň pidi kapicku krve u vampirske povídky 😈😀?!) a nebo jen treba z nejakeho gesta či činu mírně vydeseny Tom, ktery by se mel po právu trochu bat, ze Bill ztratí kontrolu a misto po sexove cigarety si zahraje na kudlanci způsoby 😋… No nic, tolik k mému postřehu, ale jinak to bylo moc krasne a uz se tesim na ranní probuzení a idealne rovnou repete 😈. Víte jak, kdyz s tim jednou začnete, nemůžete se nabazit ☺️. Jen aby jim do toho nevpadnul navracejici se Gusťa 🤣!!!

    PS: To, jak se Bill Tomem nechal obejmout, opřel se mu hlavou o rameno a poprosil ho, aby neodchazel, to bylo taaak sladké ♥️. A taky trochu cool, ze takova mocná pijavice takhle zoufale zadoni u obyčejného smrtelnika 🙂.

  2. Tak nejprve jsem si říkala: “Zatracena nešťastná 13 – ti pakoni se zvládnou pohádat namísto toho, aby využili volny barak a Gustavovu absenci” … k me veliké radosti se povercivost navzdory prvotnímu nastineni nevyplnila a hoši se nám sblížili 😁! Ehm no jakoze se k sobe dostali tak blízko, ze uz to vic ani nejde 😝. Je to s nima trochu jako z nuly na sto behem tri vteřin (do teto chvíle se jen sotva polibili a najednou boom a hned na to vleteli) – ze by upirske tempo 🧛‍♂️😎? Nicmene, ja si nestezuji, coz jiste nikoho neprekvapuje 😁. Jen bych rada konzultovala samotný průběh jejich sexu – taky Vam to přišlo nejak moc lidské????? Az na odlišnost ve spermatu a rychlost znovuuvedeni do rezimu pohotovosti, mi tam trochu chyběla nejaka nadprirozenost … jako treba Bill, ktery v euforicke chvilce neovládne svou sílu (asi jsem trochu zmagorena Edwardem z Twillightu nooo, ale nemuselo jit hned o rozstipani postele na třísky 😅 a ani nutne nemusel ublížit Tomovi, jen spis upustit ventil nekde, nejak, něčím), nebo menší zakus spicaku ala degustace Toma, proste nejake malinke krveprolití (ale no tak, neříkejte mi, ze bych byla jen ja tak morbidní, kdo by čekal alespoň pidi kapicku krve u vampirske povídky 😈😀?!) a nebo jen treba z nejakeho gesta či činu mírně vydeseny Tom, ktery by se mel po právu trochu bat, ze Bill ztratí kontrolu a misto po sexove cigarety si zahraje na kudlanci způsoby 😋… No nic, tolik k mému postřehu, ale jinak to bylo moc krasne a uz se tesim na ranní probuzení a idealne rovnou repete 😈. Víte jak, kdyz s tim jednou začnete, nemůžete se nabazit ☺️. Jen aby jim do toho nevpadnul navracejici se Gusťa 🤣!!!

    PS: To, jak se Bill Tomem nechal obejmout, opřel se mu hlavou o rameno a poprosil ho, aby neodchazel, to bylo taaak sladké ♥️. A taky trochu cool, ze takova mocná pijavice takhle zoufale zadoni u obyčejného smrtelnika 🙂.

  3. Bill sa mi zdá až príliš precitlivelí. Kôli každej kravine sa hneď naštve či urazí. Ešte šťastie, že mu na Tomovi záleží predsa len o niečo viac, než na vlastnej ješitnosti. Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics