More Than Twins

autor: Haylzee
Opět jednodílka od Haylzee, tak si ji užijte, Larkys pokračuje, takže příští sobotu čekejte další kousek. 🙂 Pa J. :o)
Tom zvedl hlavu, opřel dlaně  o zeď nad svou postelí a spokojeně zamručel, když  se jeho unavené svaly téměř bolestně protáhly. Vědomě  se snažil relaxovat a ocenit vzácnou soukromou chvíli.  
V autobuse bylo ticho, ten druh ticha, který byl pouze pozdě v noci, když všichni odpočívali, ne nutně spali, ale připravovali se na to. Bylo to speciální ticho, zvláště v Tomově autobuse, kde s ním byl kromě řidiče pouze Bill, jenž buď usínal, nebo se stejně tak těšil z podobné chvíle klidu.  
Světla autobusu byla tlumená  a spolu s uklidňujícím hukotem motoru se lehce pohybovala po dálnici. To Tomovi připomínalo dlouhé lety letadly, když už všichni spali, nebo se alespoň snažili usnout, a letušky konečně přestaly tlačit svoje vozíky a nechaly je o samotě.

Relativní ticho bylo přerušeno kroky, které se blížily k jeho posteli. A Tom sotva dokázal vyrovnat úsměv, který se mu šířil po obličeji. Vždycky byl šťastný, že vidí svého bratra, vždycky. Ale teď byl rád z mnoha dalších důvodů, teď začínaly být věci… zajímavé.  
„Nudil jsem se a byl jsem sám,“ řekl Bill, jakmile viděl, že je Tom ještě vzhůru. Hlas se mu zlomil ze snahy ho udržet nízko.   
„Tak to bude lepší, když půjdeš sem,“ odpověděl Tom. Usmál se, když si Bill vlezl k němu ve svých malinkých černých trenýrkách.    
Bill se k Tomovi přitulil, ne že by měl moc na výběr v takové úzké posteli, a Tom se trochu zachvěl, když se jejich těla k sobě přitiskla. Jeho kůže se začala okamžitě ohřívat v místě, kde navázala kontakt s Billem. 

„Nemůžeš spát?“ Zeptal se ho Bill tiše, přejížděl nehtem po Tomově rameni.  
„Vlastně jsem se ani nesnažil,“ odpověděl Tom. „Nejsem unavený.“ 

„To… je dobré vědět.“

Tom se usmál na strop svého malého prostoru. Miloval, když Bill flirtoval. Otočil hlavu a podíval se na svého bratra, stále s úsměvem, a uviděl tmavé kruhy kolem Billových očí. Nebyly jen špinavé od make-upu, který si Bill neodlíčil. Tom cítil škubání hluboko v břiše, něco, co bolelo jen pro Billa. Bylo to v takových chvílích, kdy Tom našel Billa jako nejvíce okouzlujícího, nejkrásnějšího.  
Ty ale vypadáš unaveně.“ Lehce pohladil Billa palcem po bradě, zvednul ji tak, že se na něj Bill přímo díval.  
„Jsem v pořádku,“ řekl Bill, a Tom věděl, že je. Bill před ním nikdy nedržel žádné tajemství, když se cítil špatně nebo se mu jen nepovedl nějaký plán, každý v jeho okolí o tom věděl. Často byl obviňován, že je ufňukaný. Ale většina lidí si nebyla vědoma toho, že on už zvládnul hodně předtím, než se dostal do téhle fáze. Byl mnohem silnější než většina ostatních, takže když dělal scény, stěžujíc si na vyčerpání, byly oprávněné.  
Tom kývnul a jen protože měl nutkání, políbil Billa na rty, zavřel oči, když Bill otevřel ústa, aby v nich přivítal Tomův jazyk. Polibek byl dlouhý a pomalý, teplý a příjemný, stejně jako všechno, co přicházelo s Billem, a Tom tu blízkost ochraňoval.  
Líbání bylo něco, co dělali často. Líbání a sex, ale hlavně sex. Tom stále nemohl uvěřit, že jej Bill nechal to udělat. Zaplavilo jej horko, stáhnul se zpět a olízl si rty, své ruce vsunul pod Billův krk. Bill se kolem něj stočil a Tom odpočíval svou hlavou proti té Billově, vytvářeli tak téměř nevinnou náklonnost.

I když byl Tom s Billem intimní mnohem více než s kýmkoliv jiným, nebyl si přesně jistý, co se mezi nimi děje, co to pro Billa znamená. To Toma trápilo více, než dokázal Billovi přiznat, že jednou nedokáže svého bratra dokonale přečíst, že tu byla nějaká otázka, která se týkala jejich vztahu. Tom byl uvnitř Billa fyzicky, ale teď chtěl zpět do jeho hlavy, tak, aby věděl, jak to všechno bylo.  
Nebylo to, že by se cítil využitý, protože Bill byl k Tomovi tak jemný a laskavý, jako byl Tom k Billovi. Bill byl vždycky laskavý, takže to nebylo něco, co by Tom mohl použít jako měřidlo.  
„To je hezké,“ řekl Bill tiše, přejížděl prsty nahoru a dolů po Tomově trupu. Tom zamručel na souhlas a políbil Billa na temeno hlavy.  
V tichosti leželi nějakou chvíli, a pokud by toho Tom neměl tolik na mysli, usnul by, ukolébán lehkými pohyby autobusu a Billovým jemným hlazením.  
„Co jsme?“ Zeptal se konečně, potřeboval to.  
Bill si odfrknul. „Většina vody, řekl bych, pokud je to to, na co se ptáš.“ 

„Víš, že ne,“ odpověděl Tom, zatahal Billa za vlasy.  
„No, o čem to teda mluvíš?“ Zeptal se ho Bill, podíval se na Toma, jeho brada spočívala na Tomově rameni. Hravě štípnul Toma do nosu.  
„Myslím nás. Víš… co děláme a další věci.“ Poslední část Tom zamumlal, na Billa se ani nepodíval. Mluvit o svých pocitech nebyla nikdy Tomova silná stránka. „Co jsme?“

„Jsme dvojčata,“  řekl Bill jednoduše, přitulený do Tomova ramene.  
„Já myslím, že jsme víc než to,“ pousmál se Tom. Billova vyhýbavost mu dělala starosti.  
„Um… dvojčata s výhodami?“ Nabídnul Bill a Tom se zasmál, ale zavrtěl hlavou. „Víc než to?“

Tom jen zabručel a zakroutil se, najednou si přál, aby nic neřekl. Teď byl ještě více zmatený a Bill mu ani nedal žádné skutečné odpovědi.  
Bill se zasmál a polechtal Toma na boku, donutil jej zakňučet. „Tomi… padnul bys pro mě?“

„Ugh.“

Ano.

Tom se otočil tak, aby byl čelem ke zdi, neschopen čelit obličeji svého dvojčete. „Drž hubu.“

Billův zvonivý smích se dostal blíž a Tom cítil, jak bratr horce vydechuje na jeho ušní lalůček. „Oh Tome, ty mě milujeeeeeeš.“ Polechtal Toma znovu.  
„Bille, nedělej to!“ Vyštěkl Tom, potlačoval v sobě smích. Byl v pasti mezi Billem a stěnou, mučen fyzicky i psychicky.  
„Miluješ!“ Vypísknul Bill. „Chceš být můj kluk.“

„Oh můj bože.“ Zabořil se Tom do svého polštáře, teď opravdu litoval, že něco říkal.  
Bill se ďábelsky chichotal a ovinul paže kolem Toma, tisknul se silně proti jeho zádům. Nic už neřekl, Tom uvažoval, zda čekal na odpověď, nebo chtěl něco odpovědět on. Tom zůstal zticha, zvednul se trochu z polštáře.  
„Možná,“ odpověděl tiše, nebyl si jistý, jestli to Bill slyšel. Bill stisknul jeho rameno, ale stále nic neříkal. „Chci říct, co přítel dělá?“ Zeptal se Tom, zíral na zeď. „Co bych měl dělat?“

„Hmmm. Jen… buď takový, jaký jsi,“ řekl Bill a Tom se usmál. „A možná… mě někdy taky hlaď a mazli se se mnou. Oh a vyzvedni mě, když budu příliš opilý na to, abych šel domů.“

Tom si odfrkl. „Jinými slovy, stejně jak si řekl – budu takový, jaký jsem?“ Vyjekl znovu, když ho Bill tvrdě štípnul do bradavky. „Takže, dostal jsem tu práci?“

„Chceš tu práci?“ 

„Bille,“ Tom otráveně zafuněl.

„Co?“ 

„Proč jsi takový kretén? Jen se snažím vést normální konverzaci, proč mi  prostě nemůžeš říct, co cítíš nebo tak něco?“ Zamračil se Tom na zeď.  
Bill se odtáhnul a Tom cítil, jak se propadla matrace.  
„Jsi tak hloupý.“  
To Toma donutilo, aby se otočil zpět. „Dovol?“ Viděl, jak Bill zakoulel očima.

„Ty, jako jediný člověk na téhle planetě nevidíš, že já…“ Začervenal se a otočil se směrem k Tomovi, plaše se usmíval. „Chci být s tebou,“ řekl, skoro šeptem. „Takže to je ano, pokud ti to ještě nedošlo.“

Tom se okamžitě uvolnil, tlak z hrudi mu zmizel.  
„To je všechno, co jsem chtěl slyšet.“ Usmál se na Billa a kopnul ho nohou.  
„A co já?“ zamumlal Bill, kopnul ho zpátky. „Mám tu práci?“

„Egh, já nevím…“

„Tome!“

Tom si odfrknul a přitáhnul si Billa tak blízko, aby jej mohl položit a políbit.

„Oh a je tu ještě jedna věc, kterou budeš muset udělat, pokud chceš být mým přítelem,“  řekl Bill, ovíjel své ruce kolem Toma. „Nespat s nikým jiným.“

Tom přejel rukou po Billových vlasech a usmál se, i když to Bill nemohl vidět. „To je samozřejmost.“  
Bill ho tvrdě stisknul. „Jsi dobrý přítel.“

„Ugh, přestaň používat to slovo,“ zafňukal Tom, cítil, jak se mu zahřívají tváře.  
Bill si ho nevšímal a mluvil dál. „Víš, Tomi, i když jsi můj pří-“ Tom dal Billovi ruku přes ústa, než znovu stačil říct to slovo. Billův tlumený smích lechtal Tomovu dlaň, odendal ji, aby to nechal Billa dokončit. „Jsi stále můj bratr. Ale teď jsi také… víc než Tom.“ Zdál se, jako by nad tím vším v hlavě přemýšlel.  
„Takže co teď?“ Zeptal se Tom, líně Billa hladil hřbetem své ruky.  
Bill zvednul obočí a kousnul se do rtu, to Toma vždycky přivádělo k šílenství. „Chceš se mazlit?“

Tom se uculil. „Chceš  dělat víc než to?“  
„Ugh.“ Bill dramaticky obrátil oči v sloup. „Jsi můj přítel ani ne dvě minuty a už požaduješ sex.“  
„Já nepožaduju sex!“ Zvolal Tom obranně.  
Bill se více naklonil a políbil Toma na krk. „Měl bys, mohlo by to být žhavý,“ zamumlal a Tom zasténal, teplo se rozšiřovalo v jeho břiše.  
„Otoč se,“ nařídil.  
Bill vypísknul, otočil se na břicho a kroutil zadkem. Tomovo břicho se stáhlo a v boxerkách se mu začal zvětšovat penis. Bylo trapné, jak snadno jej Bill dokázal vzrušit.  
Snažil se ignorovat svou erekci, která si namáhavě vyžadovala mezi jeho nohama pozornost. Rozkročil se nad Billovým zadkem a jemně odendával z cesty všechny Billovy lesklé černé kadeře, na které byl tak pyšný.  
I když Bill říkal, že je v pořádku, určitě byl trochu unavený a Tomovou první povinností, jako jeho staršího bratra, bylo to vidět. Začal pomalu třít Billova záda, lehce se jej dotýkal.  
„Oh, napálil jsi mě,“ zafňukal Bill do polštáře. „Myslel jsem, žes chtěl udělat něco nemravnýho.“  
Tom pohnul boky trochu dopředu, přitisknul svůj penis na Billův zadek. „Kdo říkal, že nebudu?“  
Bill zasténal a znovu se zakroutil, zdánlivě spokojen s takovou odpovědí. Tom přitlačil dlaněmi silněji, snažil se Billa zbavit veškerého napětí ve svalech.  
„Oh bože, to je úžasné,“ ozvalo se Billovo tlumené ocenění. Zvednul hlavu, aby mohl mluvit zřetelněji. „Jsi tak dobrý… bratr.“ Nechal svou hlavu znovu klesnout dolů a Tom se zasmál, přejížděl svýma rukama po Billových zádech.  
„Překvapuje mě, že to ještě nemáš celé potetované,“ zamumlal zamyšleně, spíše hladil Billovu hladkou kůži, než aby ho masíroval.  
„Pravděpodobně to jednoho dne udělám.“ 

„Přál bych si, abys neudělal,“  řekl Tom. „Miluju tvou kůži a ty ji budeš mít čím dál víc a víc pokrytou, takže ji méně a méně uvidím, a méně se jí budu dotýkat a…“ Posunul se trochu dolů, aby mohl olíznout Billa mezi lopatkami, ucítil, jak se pod ním Bill chvěje.  
„Můžeš to stále dělat, kdekoliv,“ zasténal Bill. Tom jemně štípnul Billa do jednoho jeho ramene.

„Možná tě označím sám, kousek tebe, jen pro mě samotnýho. Přes celá tvá záda budu kousat ‚Tom‘ velkými písmeny.“

Bill se pronikavě zachichotal. „Můžeš, jestli chceš. Můžeš dělat cokoliv.“ Tom se usmál a zabořil svůj nos do Billových vlasů, vdechoval je. „Nepotřebuješ trochu mě, máš mě celýho,“ řekl Bill měkce.  
Tom se zašklebil. „Nechoď  na mě se sentimentálními věcmi, když se chystám být nemravný.“ Posadil se a chytil za pas Billovy boxerky, tvrdě a rychle je strhnul.  
„Oh!“ Bill se zakroutil, když z něj Tom sundal trenýrky a nechal ho úplně nahého a úplně vystaveného. Zvedal se nahoru, dokud se neopíral o lokty a kolena. „Chceš mě šukat takhle?“ zeptal se vzrušeně, oddalovat svá kolena od sebe. „Takhle to miluju.“  
Tomovi zapulzovalo v rozkroku, když Bill svůj zadek prakticky strčil před jeho tvář, láskyplně přejížděl prstem mezi Billovými půlkami, přes vstup, ve kterém už chtěl být. Bill zahýbal boky a vydal kňučivý zvuk, přitisknul se zpět na Tomův prst. Tom použil obě své ruce, aby Billa rozšířil a zakmital jazykem proti jeho vstupu. Ucítil, jak se Bill chvěje a uslyšet vypísknutí.  
„Co to děláš?“ Billův hlas se třásl a on natahoval krk, aby se pokusil podívat na Toma.  
„Lížu to,“ odpověděl Tom a usmál se, přitlačil svůj jazyk proti Billovi a klouzal jím okolo jeho vstupu.

Bill zalapal po dechu, jeho boky sebou trhly dopředu. Tom ho slyšel něco mumlat, ale nemohl poznat, co to bylo a byl příliš zaneprázdněn potěšením, které  právě dělal. Bill byl horký a začínal být i vlhký, když na něm Tom pracoval svými ústy. Miloval každý zvuk, který Bill vydal, každý pohyb jeho boků, a to, jak se mu třásly nohy. Tom zbožňoval Billovi dělat dobře a uctívat tuhle jeho část svým jazykem se zdálo správné, vzhledem ke všemu tomu potěšení, které mu dávala.

Bill tlačil boky vpřed a netrpělivě kňučel. „Tomi,“ prosil. Tom pokračoval v lízání, věděl, co Bill potřebuje, ale čekal a nechával ho trpět.  
Bill sklouznul dolů po svých pažích a Tom musel trochu upravit svou pozici v té malé části autobusu. Vážně to nebyla „místnost“ pro to, co tam chtěl dělat, ale bolest krku a zad za to snášel. Zasténal proti Billovu zadku, když se Bill začal třít o polštář, zřejmě potřeboval nějaký tlak na svůj penis. Tom dokonce na chvíli musel přestat, sledoval ho, jak se svíjí po celé posteli a došel k názoru, že tohle je ta nejvíc sexy věc, která se kdy na jeho matraci stala.

„Tome, prosím,“ zakňučel Bill. „Já už to nevydržím, no tak, ošukej mě už.“    
„Opravdu to chceš?“  Škádlil ho Tom, odtáhnul svá ústa a popadl lubrikant ze své police na televizi. Předtím, než měl Billa ve své posteli, tuhle věc nikdy nepoužíval. Teď ale, k jeho zjištění, ta zásoba mizela velice rychle.  
„Oh bože, ano,“ Billův hrudník se zvedl a zdálo se, že se mu ulevilo, když konečně unikl Tomovu zkoumajícímu jazyku.  
Tom si naslinil dva prsty a zatlačil proti Billovu vstupu, Bill zafňukal na protest.

„Ne, ne já, jen ty,“  žadonil. „Říkám ti, že to nevydržím, udělám se.“

„Okay, tak to neudělám pořádně,“ řekl roztřeseně Tom, v jeho penisu, stále uvězněném v boxerkách, netrpělivě škubalo.  
Bill otočil hlavu a Tom viděl, jak špulí rty. „Budu užší, když to prostě neuděláš.“ 

„Ugh, jen… trochu,“  řekl Tom slabě. „Kromě toho, nedám ty prsty úplně do tebe.“ Přetřel Billův vstup jedním ze svých nasliněných prstů.  
„Dobře, jen se toho nedotýkej.“

„Nebudu.“ Tom přejel kolem Billova vstupu, sotva zatlačil prsty, uvolnil těsný prsten svalů předtím, než se do něj pokusil prst strčit.  
„Okay, to stačí,“ naléhal Bill, zakroutil prudce boky, aby se pokusil dát pryč Tomovu ruku.

„Dobře, když to říkáš,“ Tom si rychle stáhnul boxerky a odkopnul je pryč. Popadl lubrikant a zachvěl se, když lehce trochu přetíral přes svůj penis. Jeho oči byly na Billovi, který nestydatě zvedal svůj zadek do vzduchu.  
„Může to trochu bolet,“ zamumlal, klečel před Billem a penis třel proti němu.  
„Zvládnu to,“ uslyšel Billa šeptat a Tom přikývnul. „Tvrdé, jo?“ Tom jen zavrčel a zatlačil do Billa. Cítil každý kousek toho nádherného tlaku podél svého penisu, když klouzal do svého bratra.

Hlasitě zasténal a uslyšel Billův výkřik.  
„Udělám se za dvě posraný sekundy, přísahám,“ zafuněl Bill.  
Tom si odfrkl. „Vydrž,“  vyklouznul zpět a potom znovu prudce přirazil, věděl, že to musí  být rychlé, když je Bill tak blízko.  
Billovi se podařilo docela dobře ovládnout, jeho ruce se třásly, když do něj Tom přirážel, a jejich těla se o sebe třela znovu a znovu.  
„Seš tak kurevsky těsnej,“ zasténal Tom, Billa držel za boky, aby mu pomáhal zůstat stabilní, když do něj přirážel. Jeho slova měla požadovaný účinek, když se kolem něj Bill tvrdě stisknul, přinesl mu pár extra tvrdých přírazů, které byly zaměřené přímo na jeho místo. Tom se to naučil celkem brzy, když na to Bill reagoval velmi pozitivně. Bill byl nejhezčí, nejužší a nejlepší. Naučil se, že nejlepší čas mu to říct je, když Billova stahy těsně obepínají Tomův penis.  
Bill sklonil hlavu a Tom mohl vidět, jak se mu na zadní straně krku třpytí pot. „Já nemůžu – už budu, Tomi…“ 

Tom zpomalil svoje přírazy, místo toho kroutil boky a chytil Billův vlhký penis. Pevně ho sevřel, cítil Billovo zoufalství a potřebu úlevy.  
Když se Bill udělal, prohnul záda tak silně, že ze sebe Toma skoro shodil, ale Tom se udržel a nepřestávat ho hladit, dokud nebyl úplně vyčerpaný  a dokud sebou nepřestal úplně škubat a nakonec měkce nevydechnul, jeho hlava a hrudník se sesunuly dolů na matraci.  
Potom se Tom staral jen o svůj vlastní orgasmus, bylo to několik krátkých, prudkých přírazů, které ho za chvíli poslaly tím správným směrem. Silně sevřel prsty a pak se v něm udělal silným, tvrdým přírazem. Stěží mohl dýchat, pomalu vyšel z Billa a po celé jeho mokré růžové kůži mu rozmazal sperma.

Tom sklouznul z Billa a čekal, až se k němu Bill převalí a pohodlně se kolem něj omotá. Bill přitisknul obličej do Tomova krku.       
„Mmm, to bylo lepší než… všechno,“ zamumlal ospale, Tom na to mohl jen přikývnout, stále se snažil popadnout dech. „Víš, přemýšlel jsem,“ řekl Bill, zvedl svůj obličej. „Dříve nebo později se budou lidé ptát, proč nemáme přítelkyně. Myslím, že se pravděpodobně nebudou obtěžovat, aby se zeptali mě, protože si stejně myslí, že jsem gay, ale od tebe budou očekávat, že budeš nějakou mít.“

„Mmm, tím se budeme zabývat později,“ řekl Tom a zavřel oči. Zívnul, cítil se připraven usnout.  
„Jo, no, přemýšlel jsem… že možná jednoho dne bychom o tobě mohli začít šířit nějaký fámy, něco, co by vysvětlovalo, proč nikoho nemáš,“ řekl Bill a lehce poškrábal Toma po břiše.  
„Yeah?“

„Yeah, přemýšlel jsem, že bychom mohli šířit fámu, že máš herpes nebo tak něco.“

„Herpes?!“ Otevřel Tom oči a podíval se na Billa. „Cože kurva? Herpes? Nechutný, Bille.“

„No, vysvětlovalo by to, proč nemáš přítelkyni!“ Řekl Bill. „Lidé by si prostě mysleli, že tě žádná holka nechce.“

„Oh jo, to je přesně to, co chci, aby si o mně lidi mysleli,“ odfrkl si Tom.  
„Není to lepší, než aby věděli pravdu?“ Poukázal Bill.  
Tom si povzdechl. „Oh bože, já nevím…“ Podíval se do Billových velkých vykulených očí s make-upem rozmazaným kolem nich. „Ugh, fajn. Udělám to pro tebe.“  
Bill mu olízl krk a jemně ho zatahal zuby za ušní lalůček a Tom mohl přísahat, že ho slyšel zavrnět.  
„Protože mě miluješ,“  řekl Bill, usmíval se od ucha k uchu.  
„Drž hubu,“ zafňukal Tom, stydlivě sklopil hlavu.  
„Miluješ mě víc než… svůj Ipod?“ zeptal se Bill, lechtal ho na pupku.  
„Ano, duh,“ odpověděl Tom, plácnul Billa přes ruku a snažil se vykroutit z dalšího útoku.  
„Víc než svoje kšiltovky?“ 

„Ano, Bille.“ 

„Víc než svou oblíbenou kytaru?“
„Mmhmm.“

„Víc než Georga?“ 

„Sakra jo, v posteli je mizerný. Ou!“ Tom strčil Billa tvrdě zpět předtím, než ho Bill stačil uhodit loktem do boku.

„Víc néééééž-“ Tom dal svoji ruku přes Billova ústa už podruhé za tuhle noc.

„Víc než cokoliv, a ty to víš, tak ticho.“

Bill se usmál, chytil Tomovu ruku a propletl jejich prsty. „A neboj se, o mně taky můžeme šířit nějaký fámy.“  
„Já myslím, že o tobě už je dost fám,“ řekl Tom, rty přejel po Billově čele.  
„Jo, ale chce to něco, aby si lidé mysleli, že je hnusný se mnou mít sex.“

Tom se zasmál. „Nevím, jestli ty lidi, kteří na tebe čekají, něco odradí, Bille.“  
Bill si povzdechl.  
„Budeme o něčem přemýšlet.“

autor: Haylzee
překlad: Larkys
betaread: Janule

24 thoughts on “More Than Twins

  1. Tohle bylo dokonalé… Já tyhle povídky od Haylzee strašně milovám!! Díky Larkys za to, že je překládá, protože bysme vážně přišli o hodně!!
    Dokonalé!

  2. to bolo proste perfektné…perfektná poviedka, perfektný dej perfektný preklad 🙂 čo viac k tomu dodať 😀

  3. To bylo úžasné:), povídky od Haylzee jsou prostě vždycky fantastické, takovou fantazii, co má autorka, obdivuhodné:) a tahle povídka byla obzvlášť krásná, přesně takové mám ráda, líbí se mi, jak z každé věty sálá ta láska mezi nimi, jo prostě to bylo super.

  4. to je prostě… luxusně odvedená práce při psaní.. uplně mě mrazilo když jsem to četla.. dokonalá povídka 🙂
    Haylzee má nádherné povídky..
    děkuji moc za překlad.. jinak bych neměla možnost si to přečíst 🙂

  5. Naprosto skvělá povídka ♥♥♥
    Krásně napsaný příběh, ve kterém nechyběl humor, láska ani úžasný sexík =)♥
    Prostě perfektní ♥
    Velké díky pro Larkys =)

  6. Tom miluje Billa a já miluju, když jsou dvojčata nemravná:)
    Skvělá povídka a skvělý překlad.

  7. to bylo vážně dokonalý… 🙂 povídky téhle autorky jsou naprosto skvělé… dokáže v nich smíchat vášeň, něhu a spolu s vtipem vytvořit něco dokonalého, na co jen tak nezapomenu… její povídky jsou pro mě dokonalými zážitky… opravdu nádhera 🙂

  8. "Jsi můj přítel ani ne dvě minuty a už požaduješ sex." 😀 to mě rozesmálo 😀
    taky se mi moc líbí povídky od Haylzee…
    A děkuju za překlad, Larkys 🙂

  9. Miluju takovéhle povídky bez děje, čistě jen o sexu^^ Nemusí se u nich přemýšlet a duši to uspokojí xDD vZvlášť, když je to povídka od Haylzee. Ta vždycky dokáže všechno dokonale napsat a popsat 😛 Zbožnuju její styl psaní. Četla jsem jak originál, tak tohle.. A z překladu jsem měůla větší.. dá se říct radost? :DD Tím chci poděkovat i Larkys, za to, že tohle pro nás dělá^^

  10. To je tak krásne 🙂 Hlavne dohoda na konci :)"Nevím, jestli ty lidi, kteří na tebe čekají, něco odradí, Bille."  Ďakujem za krásny preklad.

  11. "Víc než Georga?"

    "Sakra jo, v posteli je mizerný. Ou!"
    Tak to mě upřímně naprsoto rozesmálo…:D:D:D Teda, úžasnej překlad, neskutečně dobrá kvalitní povídka…:) Haylzee má můj obdiv… myslím že mám další oblíbenou autorku ^^ Takovýhle povídky jen o sexu, jak píše Catherine jsou opravdu hodně super…:) Až na to že dneska neusnu dobrý, super, luxusní, na jedničku♥ 🙂

  12. Ta jejich dohoda na konci 😀 No je mi líto Toma, takovou pověst by snad nikdo nechtěl 😀 😀 Billovo provokování, jestli je lepší 😀 😀
    Skvělá povídka! 🙂

  13. Toto bola naozaj pekná jednodielka 🙂 taká milá, pohodová… Proste sex a city, tak je to vždy krásne :)… A to Billove naťahovanie Toma bolo tiež dobré 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics