Lekce lásky 7.

autor: Catherine
482
„Naučit? Jak jako naučit?“ pousmál se Bill a za tvář si stočil k sobě Tomův pohled. Nechtěl, aby se díval do prázdné zdi.
„No prostě… Jestli by sis to nemohl se mnou vyzkoušet? Nebo spíš… Já s tebou,“ Tom se potil. Nemluvilo se mu příliš dobře o takovémhle tématu.
„Chtěl bys? Chceš, abych byl první člověk, kterého políbíš? Opravdu políbíš?“ ujišťoval se Bill a Toma hladil. Neměl nic proti tomu, že by se líbal se svým dvojčetem. Ta představa ho dokonce víc než lákala.
„Jo. Chtěl bych to. Jsi mé dvojče. Vím, že ti můžu věřit. Uděláš to tedy se mnou?“ usmál se Tom.  
„Udělám. Rád,“ přitakal černovlásek a lehl si na bok. Přitisknul se na Toma celým tělem a dal mu ruce kolem krku.
„Dobře,“ zašeptal dredáček a dal své ruce kolem Billova štíhlého pasu. Otřel se nosem o Billův a opřel si o jeho čelo své.
Dvojčata se na sebe usmívala a hleděla si navzájem do očí. Občas se pohladila, ale víc nic. Bill se v téhle chvíli vyžíval. Užíval si pocit, že bude pomáhat bratrovi s něčím, co nikdy nezažil.

„Bille. No tak,“ pousmál se po chvilce Tom a přejel přes Billovy rty palcem.

„Dobře. Už jdu na to,“ usmál se černovlásek a naklonil lehce hlavu do strany. Pomalinku se přibližoval svými rty k těm bratrovým. Nechtěl na tom nic uspěchat. Chtěl, aby si Tom svůj první opravdový polibek opravdu užil a nelitoval toho, že si pro něj vybral právě jeho.
Bill se pomalu přitiskl svými rty na Tomovy. Chvilku tak setrval, než rty lehce pohnul. Pohladil Toma po tváři a vpil se mu do rtů hlouběji. Laskal Tomovy rty něžně a opatrně. Užíval si to. Líbilo se mu to tak jako s nikým. Nikdo neměl tak dokonalé, hebké, plné rty. Takové rty měl jen Tom. V břiše pociťoval stejně krásný pocit jako odpoledne ve křoví. Akorát s tím rozdílem, že teď byl ten pocit intenzivnější. Lepší.

Tom se do kontaktu rtů  po chvíli také zapojil. Líně rty pohyboval a vydechoval na bratrovy rty. Víc si ho přitahoval za týl. Prohluboval polibek. Polejvalo ho horko, touha, vzrušení. Nechápal to a ani to nechtěl chápat. Pouze chtěl, aby to už neskončilo. Nikdy. Aby mohl tady takhle s Billem ležet pořád.

„Billi, to bylo… Něco strašně nádherného,“ pousmál se Tom a objal bratra víc. Držel ho pevně u sebe a šťastně se usmíval. 
„Máš pravdu. Jsi šikovný žák,“ zazubil se Bill a letmo Toma políbil.
„Spíš mám šikovného učitele,“ usmál se dredáček a odvážil se bratra také políbit. Přitisknul se mu na rty a pomalu jimi pohnul.
„Ne. Jde ti to přirozeně,“ odvětil černovlásek.
„Tak… Dobře. Děkuji ti. Jsem rád, že jsem zažil první polibek s osobou, na které mi záleží nejvíce,“ řekl Tom potěšeně.
„Ne. Já jsem rád, že jsi mi to dovolil,“ zasmál se Bill.
„Chceš se hádat? Zase?“ začal se Tom smát a překulil se nad Billa. Zapřel se lokty u jeho hlavy a díval se mu do očí.
„Proč bych měl chtít? Nechci se s tebou hádat. Už nikdy,“ vydechnul Bill a obmotal ruce Tomovi kolem ramen. Jednou rukou ho hladil a druhou si ho více k sobě přitahoval.
„Dobře. Nebudeme se hádat. Už nikdy, ano?“ otázku dokončil Tom malou pusou na Billovy rty a spokojeným úsměvem.
„To jsem moc rád,“ vydechnul Bill.

„Billi, co se děje?“ optal se Tom ustaraně. Všiml si náhlé změny bratrova výrazu. Po polibku byl… Veselejší.
„Ne. Nic se neděje. Jen… To, co se stalo před chvílí, se mi strašně líbilo. Cítil jsem nádherný pocit. Takový, jako nikdy s nikým,“ skousnul si Bill ret mezi zuby, ale hned ho pustil. Nechtěl, aby se Tom více vyptával. Přitiskl se mu na rty a začal ho pomalu líbat.

autor: Catherine
betaread: Janule

6 thoughts on “Lekce lásky 7.

  1. ou, to je tak milé =) som rada že ho Bill neodkopol ale súhlasil.. už sa to začína rysovať =))

  2. úplně mě mučí, že sou ty díly tak krátký 🙁
    moc se těšim dál, líbí se mi tenhle typ povídky, takový to oťukávání a tak…

  3. užasnyy!!! uplně sem se těšila jak to bude dal a ted se to tak blbě sekne teda!!!=((( uuuž at je dalši dilll!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics