Loveless 32.

autor: Nephilim
Tak jsem se dokopala k tomu, abych kousek zase přeložila, to víte svátky jsou svátky, všichni jsou líní, a dokonce i já :), takže hezké počteníčko… Mei
297
Bil se ráno probudil v posteli sám. Byl si tím jistý, protože místo, kde ležel Tom, bylo studené. Možná už 10 minut šmátral rukou po matraci, ale Tom nikde.
„Třeba se mi to jen zdálo. Možná jsem doma,“ pomalu vstal, posadil se a protřel si ospalé oči. Když otevřel oči, poznal Tomův pokoj, alespoň to ho povzbudilo.
Ale kde je Tom? Zaposlouchal se, ale dům se zdál být tichý… Možná šel ven něco dělat. Vstal z postele a rozhodl se zkrátit si čas čekáním na Toma sprchou.

Když přišel do pokoje jen v boxerkách, hledal, co by si na sebe natáhl… Mohl by si vzít nějaké tričko od Toma. „Tady snad budou nějaká čistá,“ řekl a otevřel zásuvku. Hledal tričko, které by se mu líbilo. Našel jedno, které když si ho oblékl, bylo mu po kolena, vypadalo spíš jako šaty. Tom nebyl doma, tak zatím tak mohl být.

Podíval, se do zrcadla a chamtivě natáhl vůni toho trička… takhle voní Tom, celý den…Usmál se. Přemýšlel, kde je asi kuchyně, možná to budou jedny z dveří, které viděl v noci.

„Tudy.“

Bill zpozorněl a otočil se za hlasem, správně se domníval, že se line z kuchyně, ta horší zpráva byla, že Tom je doma, a ještě přesněji, jde bez trička k němu… A Bill měl na sobě jen Tomovo ohromné tričko.

Zastavil se přímo před ním. Bill zčervenal a začal žmoulat tričko…

Tom zvedl obočí.
„Snažíš se mi zmuchlat tričko?“ Položil otázku a dal ruce v bok. Bill nadskočil, opět se cítil trochu divně díky tónu Tomova hlasu.
„Ne… promiň, hned ho sundám,“ otočil se, zřejmě Tom nemá rád, když mu někdo sahá na jeho věci.
„To byl vtip, ty hlupáčku,“ dodal Tom, popadl Bill za paži a přitáhl si ho k sobě, „nech si ho,“ dodal s úsměvem a objal ho.  
Billovi se zjevily barevné hvězdičky před očima a malátně je otevřel… Tom ho pustil a podíval se ještě jednou na něj.
„Sluší ti.“ Řekl a skousl si jazyk. „Připravoval jsem snídani.“
Bill přikývl a sedl si na jednu z židlí, co byly kolem stolu, kulaté hodiny visící na zdi ukazovaly 10 hodin.

„Tome… tvoji rodiče?“ Najednou si vzpomněl a rozhlížel se, kudy by utekl, kdyby byli případně doma. Po půl vteřině si uvědomil, jak blbej nápad to byl… Tom se obrátil k lince a ohříval mléko, trvalo celou minutu, než odpověděl.
„Jsou mimo město.“
„A proč jsi mi to neřekl rovnou včera?“ byl trochu zmatený.
Rasta jen hodil rameny a změnil téma. „Vyndej misky, jsou ve skřínce,“ ukázal prstem. 
Bill se zvedl, a udělal, co Tom řekl.

Sedli si ke stolu a snídali cereálie. Ticho mezi nimi bylo trapné… Ale Bill byl stále příliš šokován, než aby řekl slovo… Sledoval, jak se cereálie topí v mléku, bylo to lepší, než se dívat do Tomových očí, jako že věděl, že celou dobu po něm pokukuje očkem.
„Nikdy by mě nenapadlo, že bys sem opravdu přišel,“ začal rasta konverzaci při tiché snídani.
„Proč?“ podíval se Bill zmateně do své mističky… „Neměl jsem chodit?“
Tom pokrčil rameny.
„Nemyslím si, že tvoje matka opustí dům dřív, než se ty vrátíš…“

Ozval se rachot způsobený padající lžící do misky, Bill zalapal po dechu, oči do široka a rukama rozhodil do vzduchu.

„Máma!“ Zakřičel v panice, vysloužil si Tomův zmatený pohled. Díval se několik sekund, co jej pozoroval, byl jako blázen.
„Co se děje?“ Zeptal se nevěřícně, ale to už Bill byl v euforii.“
„Telefon… Telefon, telefon, telefon, telefon, kde mám telefon!“ běhal dokola po kuchyni…
„Použij domácí linku, telefon je támhle.“ Ukázal mu Tom klidně a snažil se zachovat zbytek zdravého rozumu, co mu zbyl.
Bill okamžitě skočil po telefonu. Jeho matka už určitě v tuhle chvíli volá na Pentagon.

***

„Děkuju, žes mě doprovodil domů,“ pokračoval v přesouvání váhy z nohy na nohu, aby odvrátil ranní chlad…
Tom hodil rameny jako odpověď. Nebyl moc výřečný.
Oba stáli na příjezdové cestě před Billovým domem.
„Je skoro zázrak, že moje máma hned nemyslela na to nejhorší.“ Koukl po Tomovi okem…
„Jo… No podívej e… já už půjdu,“dal si Tom ruce do kapes a hodil rameny.
Bill se zatvářil jako opuštěné štěně. „Nechceš jít dovnitř?“
„Ne, nemyslím, že je to dobrý nápad. Ne dnes…“ Nakopl kámen. Pořád se díval na svoje naprosto čisté adidasky a kousal si piercing.
Billovi to přišlo rozkošné. „Ok, tak teda ahoj…“

Tom přikývl a pak se všechno stalo tak hrozně rychle… podíval se na Billa a na několik milisekund ho políbil, byl to polibek nenáročný, jen rozloučení…
Než se Bill vzpamatoval, Tom už odcházel. Bill ho sledoval a pak zašel domů s velkým úsměvem na tváři.

autor: Nephilim
překlad: Mei
betaread: Janule

18 thoughts on “Loveless 32.

  1. áááááááááá konečně se Tom nechová k Billovi s prominutim jako pako ale už si to začíná uvědomovat co k němu cítí….

  2. Aww konečně,já mám dneska šťastný den když je tady další přeložený dílek téhle fantastické povídky.Bože,Tomovo chování je opravdu naprosto roztomilé a sladké,živvě si ho představím před očima 😀 a Billa taky.Děkuju moc Mei za překlad,určitě je to náročné,vždyť je to italština…a děkuju autorce za to že je to tak super povídka a může to být u nás na twincest blogu.

  3. Hurá, Loveless! Tedy čekala jsem od téhle zápletky trochu víc… Prostě už se nemůžu dočkat, až se to rozjede víc! I když je to pokrok a ne že ne. 😀

  4. Jsem moc ráda, že je povídka konečně zase zpátky:) Snad bude v brzké době nějaký ten další díleček, když jsem tu Loveless viděla, málem jsem tu odpadla, jak jsem byla nadšená! Super překlad:)

    Oh God, that was…I lost my breath. I can't still believe, that Tom is so…nice and a little shy, maybe? Anyway, I am really delighted this good change. I just hope, that it will for longer time. I love this part:)

  5. waw  tak tento diel  bol tak strasne zlatí a rozkocný. Tom aj Bill mi pridu užasný.  neviem sa  dockat dalcieho  dalcieho dielu. super krásne dakujem za preklad.

  6. Ten konec je úplně nejlspší..:)
    Tenhle dílek byl vážně krásnej, živě si dokážu představit Billa v Tomově velkým tričku..:)
    Prostě krásnej dílek a já se už teď nemůžu dočkat dalšího..:)

  7. myslela jsem, že vyskočím radostí do dalšího patra k sousedům 😀 Dneska jsem o Loveless mluvila a ono tu je další díl. ♥ Tenhle byl roztomilý a líbilo se mi, jak Bill začal zmatkovat 🙂

  8. Cute chapter =)♥♥♥♥
    Bill wears Tom's large shirt…beutiful imagine ♥
    Milovaná, krásná a úžasná Loveless ♥ Jsem opravdu vděčná za každičký díl, který se tady objeví =) Jsem nadšená, jak se Tom změnil a jak se teď k Billovi chová, oni dva jsou prostě dokonalý pár ♥
    Mei, děkuju ♥

  9. gosh, can't wait to first Tom's meet with Konny * _ *
    and that was way cute lalala *in love* want see Billy in Tom's t-shirt, daaamn♥
    can't wait to next part! 🙂

  10. [5]: Mi niečo hovor 😀 ja keď som to videla začala som vrieskať na celý dom: "Loveleeeeeeess" 😀

    Och to bolo zase také rozkošné :)… a ten koniec bol najlepší… ja už som sa začínala báť že si na rozlúčku nedajú ani pusu ale nakoniec to bolo 🙂 och som taká rada… je to skvelé a viem si živo predstaviť ako Bill splašene behá po kuchyni a chce telefon xD… och milujem tento príbeh :)… a strašne ďakujem za preklad 🙂 fakt si to cením

  11. Vůbec holky nemějte starost o to, že  tam bude málo zápletem ještě chybí 24 kapitol a to jem teprve u 6 😀

  12. [12]: Jsme na tom podobně×D já mám vždycky takový záchvaty, že si rodinka klepe na čelo, co mi je×D to trvá nějaký čas, než se z toho vydýchám a teprve potom můžu jít číst a to si musím ještě mezi jednotlivými odstavci dávat pauzu na další rozdýchávací kolo×DD

  13. sladké^^ kde je ten slíbený dlouhý díl?:D.. ale i tak je to krásný:D.. jak se k sobě zase trošku více maj:d.. už aby to bylo.. krásnější ještě víc^^

  14. Niekto naozaj chce, aby som sa tu šťastím zrútila 🙂 Ten bozk…ani som to nečakala :-))) Tomi ho pobozkal 🙂 júúú ♥ začína sa to medzi nimi pekne vyvíjať 🙂 Kráááásne, milujem to! ♥♥♥ Teším sa na pokračovanie 🙂

  15. Ach nádhera jako vždy! Takhle rychlý zvrat to najednou pobralo a mě to vyráží dech, protože je to jednoduše… báječné 🙂 Nádherné, roztomilé, a napjaté, každopádně 😉 :-*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics