Get Them Off 1/3

autor: Haylzee
překlad: Crowley
betaread: Janule
„Takže jsem znovu na bodě nula,“ poznamenal Tom suše a zvedl svoje mumifikované ruce do vzduchu. Bill se zasmál. „Ještě, že mě tu máš,“ řekl, přejíždějíc rukou po Tomově břiše. „Ale vždyť už ti musí po tom všem odpadávat ruka,“ upozornil ho Tom. Bill se nadzvedl, přelezl si obkročmo na Toma a olízl mu rty. Než se odtáhl, lehce mezi nimi přejel svým piercingem a zazubil se na bratra s naprosto jednoznačným uličnickým pohledem.
„Kdo říkal něco o rukách?“
Tom zalapal po dechu, oči zafixované na svém dvojčeti, jak se Bill posouval dolů, dokud nebyl na úrovni Tomova klína. V žádném případě, v žádném případě se Bill nechystal-
„Oh, kruci.“
Tom civěl dolů, kde teplý a vlhký jazyk přejížděl dlouhými pohyby po spodní straně jeho penisu. I když byly sotva otevřené, Tom věděl, že Billovy oči se soustředí na něj. Bill se rozpustile zazubil, chytil Tomovo vzrušení oběma rukama a opatrně odsunul předkožku. Poté políbil odhalený žalud, pevně k němu tisknouc rty.
Části Tomova těla, které nebyly drženy Billem, se otřásly a Tom, fascinovaný touhou, jen sledoval, jak Bill nechal mezi rty proklouznout trošku slin, aby navlhčil vrcholek penisu, ihned následované Billovým jazykem. Pomalu a s přesností Bill přitiskl naplocho ke špičce jazyk a přejížděl hladkou kovovou kuličkou nahoru a dolů po citlivém žaludu.
Tom, který se doteď držel, vyjekl, jak se k němu přitiskla malinká stříbrná kulička. Byla to rozkoš hraničící s bolestí, a on nevěděl, kolik toho ještě může vydržet. Lokty zabořil do matrace. Díky jeho zraněným rukám jediná možnost, jak se podepřít.
„Bille, Bille, prosím,“ lapal Tom zoufale po dechu. Prsty na nohou se mu kroutily a měl strach, že by mohl začít křičet.

Bill po něm ještě párkrát přejel piercingem, než toho konečně nechal se spokojeným úsměvem na rtech. Úsměv netrval dlouho, protože Bill neplýtval časem, rty pevně semknul okolo Tomova penisu a přejížděl nahoru a dolů po celé jeho délce.
Tom se trochu uvolnil. Ten téměř zmatečný pocit z Billovy kuličky v jazyku nahradilo jednoduché potěšení z Billových teplých, vlhkých úst, sajících jeho vzrušení. Tom zanaříkal a chtěl prsty přejet Billovi ve vlasech, ale pak si vzpomněl, že nemůže. Zatracené ruce.
„Sakra, to je tak dobré,“ zasténal namísto toho.
Bill okolo něj zahučel, posílajíc lechtající vibrace až do Tomovy páteře. Tomova pozornost byla výhradně soustředěna na jeho penis, znovu a znovu mizející v bratrových ústech. Pohled, který by ho měl spíše znepokojovat, ale jenom přiléval olej do ohně v jeho břiše. Cítil, jak se mu penis napíná a přemýšlel, jestli Bill ví, jak je blízko k vrcholu.
„Bille, myslím, že… myslím, že-“ Tom nemohl dokončit větu, protože jeho schopnost mluvit byla zničena, když se Bill odtáhl od jeho nateklého penisu a místo toho se rty přisál na jeho varlata. Byla tak plná, až to bolelo. Tom se otřásl, když každé jeho varle bylo postupně vtaženo do Billových úst. Nikdo mu to předtím nedělal a bylo to překvapivě příjemné.
Jeho nohy sebou začaly škubat a Tom chtěl vykřiknout úlevou, když Bill konečně nechal svého mučivého olizování a sání jeho koulí a přesunul se, aby mohl pokračovat ve znamenité práci, kterou dělal na Tomově penisu.
„Oh, ano… jo,“ mumlal Tom, jak se kroutil na matraci. Nemohl si pomoct od širokého úsměvu, když si vzpomněl, jak předtím naříkal nad ztrátou možnosti si ho vyhonit, a teď byl v milosti páru velice talentovaných rtů.
Bill se stoprocentně soustředil na svůj úkol. Tom to mohl říct podle toho, jak měl svraštělé obočí a tím, jak pevně držel ruku u kořene Tomova penisu a jak udržoval nádherně pravidelný rytmus. Tentokrát nebude mít žádný problém dovést Toma k vrcholu. Tím zbyla pro Toma jediná otázka – nechá ho Bill vyvrcholit do pusy?
Jenom ta samotná myšlenka poslala vlnu vzrušení do jeho klína a on se pokusil vyskřehotat varování pro svého zaměstnaného brášku.
„Sakra, já – Bille!“ Tom zachytil Billův pohled a všiml si, jak na něj zpět mrká rozpustilá jiskřička. Věděl, že se nemusí ptát. Bill silně sevřel rty a Tomovo tělo se napnulo, připravené k druhému z orgasmů, které byly oba způsobené čistě prací jeho dvojčete. Když se to stalo, Tom by přísahal, že slyšel Billa jak se dáví. A ani by ho to nepřekvapilo s tím, jak škubl boky nahoru a narazil penisem na zadní stranu Billova hrdla.
Ale k Billově zásluze, svá ústa nechal semknutá okolo Toma, dokud nedozněl poslední záchvěv, dokud mu Tom nedal všechno, co měl. Tom cítil své vnitřnosti pořád pevně stažené a jenom kousek po kousku se začínal uvolňovat, narovnával křečovitě sevřené prsty u nohou, napřimoval shrbená ramena zpátky na matraci, všechno ve chvíli, kdy se pokoušel zklidnit své dýchání.
Byl ospalý, ale přinutil svá těžká víčka, aby se otevřela a on se tak mohl podívat dolů na Billa, který byl stále zkroucený u jeho nohou. Tom nad pohledem na svého bratra vypustil slabý sten – rty červené a napuchlé, vlhké od slin, které Bill použil, aby se očistil, jak slízával poslední zbytky spermatu, které mu teklo po bradě. Bill na něj cenil zuby v širokém úsměvu.
„Už na tebe nikdy, nikdy nebudu zlý,“ řekl konečně Tom, rukou si přejel po čele a mohl cítit, jak se mu do obvazů vsakuje pot. Zasmál se.
Bill se jenom vědoucně usmál, rty lehce přejíždějíc po Tomově boku. Tom zavřel oči, ruku si položil na hrudník, kde mohl stále cítit své zběsile tlukoucí srdce. Cítil, jak se pod ním pohnula matrace, tak znovu otevřel oči a našel Billův obličej, vznášející se nad tím jeho. Billův výraz byl klamně nevinný, když se posouval zpět dolů, aniž by pohled spouštěl z Toma. Zvědavý, co má jeho bratr v plánu, se Tom lehce nadzvedl a podepřel se lokty. „Znovu?“ zeptal se Bill, jako kdyby se bavil o dalším kole ‚člověče nezlob se‘. Tom sebou ztěžka plácnul zpět na postel.
„Oh, můj bože.“
_________________________________________________________________________
Díky Tomovým častým výletům do nemocnice na prohlídky, museli na neurčito zůstat na jednom místě. Ale to by nebyl David, kdyby jim dovolil pohodlí hotelu, takže v tomhle období viděli opravdu hodně z vnitřku jejich tourbusů. Tom mohl cítit nepřátelství vůči jeho osobě, ale i to pomalu mizelo. Často, když vyšel z autobusu, tak viděl rozehraný improvizovaný zápas ve fotbale mezi náklaďáky a ještě častěji nacházel opilé členy týmu jen tak posedávat okolo, téměř jako na malé dovolené.
Bill neměl rád fotbal, nesnášel se na něj dívat a to znamenalo, že Tom taky. Během většiny her byl Tom zatažený zpátky do jejich autobusu a zamknutý v jeho spací části, dokud s ním Bill neskončil. A to je přesně to místo, kde se nacházel teď, rozvalený na zádech uvnitř busu místo toho, aby si venku užíval sluníčko s ostatními.
Tak hrozně moc se chtěl Billa dotýkat. Byla to muka sledovat ho, jak se nad ním pohupuje a zmítá, jak sedí na Tomových bocích a tře se o něj. Jejich nový způsob, jak se společně udělat. Byli úplně nazí, kromě Tomových obvazů a on přímo miloval pocit Billovy kůže proti té jeho. Ale zabíjelo ho, že se nemohl natáhnout a přejet prsty po tom nádherném těle, které měl nadosah.
„Tak dobrý.“ Tom mohl jenom hádat, co jeho bratr zakňoural. Sotva ho slyšel přes řvoucí rockovou muziku, která otřásala jeho palandou. Stále trochu paranoidní Tom trval na tom, že budou mít puštěnou hudbu, aby v ní utopili všechny možné divné zvuky, které by od nich mohly být slyšet a to bylo jenom po tom, co mu Bill přísahal, že jejich pohyby nerozhoupou podezřelým způsobem celý autobus. Tomovi se líbilo sledovat Billa, jak se svíjí v rytmu muziky, vlasy vlající všude okolo něj, když se začal pohybovat s větším důrazem. Ani si nemohl představit něco víc sexy.
Stejně jako zbožňoval jejich postelové aktivity, Tom si nemohl pomoct od pocitu rozčarování, když nemohl Billa popadnout, hodit s ním na matraci a šukat ho přesně tak, jak věděl, že to Bill chce. Tom ho nemohl ani jednoduše pohladit kdykoliv by chtěl, což bylo stále. Byl přesvědčený, že Bill byl znechucený jeho rukama stejně jako Tom a Tom se za ně tak styděl, že si zvykl je držet mimo dosah očí. Cítil se jako invalida, když mu Bill musel ruce obalovat igelitovým sáčkem, aby se mu obvazy nenamočily ve sprše. Tom se samozřejmě nemohl ani sám umýt, ale na to měl naštěstí svého bezmezně oddaného brášku.
Tom si byl jistý, že jeho obvazy také musely smrdět, když si nemohl mýt ruce tak pravidelně, jak byl zvyklý a na vrchol všeho, jeho obvazy i vypadaly špinavě. Byl z nich naprosto znechucený a nemohl snést myšlenku, že by se dostaly do blízkosti Billovy dokonalé pokožky. Nechtěl se s nimi dotknout ani své kytary, natož svého dvojčete.
„Víš, co by bylo ještě lepší?“ Bill se sklonil a mumlal mu přímo do ucha.
„Co?“ vydechl Tom, i když si byl docela jistý tím, co Bill řekne.
„Kdybys mě nechat si na něj sednout.“ Tom zasténal. Nechtěl pro Billa nic jiného, než aby se pohodlně usadil na jeho penis a oběma tak dal uspokojení, po kterém tak moc toužili. Ale stále si trval na svém. Až na to přijde, chce Billa udělat pořádně, chce ho potom moci držet v náručí bez toho, aby si dělal starosti kvůli svým pitomým rukám.
„Jenom pokračuj v tom, co děláš,“ zaprosil. „Vypadáš zatraceně dobře.“ Bill trucovitě našpulil rty, ale pokračoval se svými pohyby, jak ležel přes Toma. „Už to nebude trvat dlouho, než budeme moct,“ řekl Tom lítostivě.
„Slibuješ?“
„Slibuju.“
_________________________________________________________________________
„Kdy, Tome? Kdy?“
„Říkal jsem ti to,“ pokoušel se Tom ze sebe dostat, když ho Bill přitiskl ke stěně sprchového koutu. „Doktor dneska říkal, že se všechno hojí dobře, a že už by to nemělo trvat o moc déle.“
„Dal ti ale nějaký odhad?“ zeptal se Bill, rukama slídíc dolů, aby mohly popadnout Tomovu rostoucí erekci.
„Ehm, možná týden nebo tak nějak,“ zamumlal Tom. Zavřel oči a zatnul zuby.
„Týden? Za týden se zblázním, sakra!“ křičel Bill.
„Bille,“ řekl Tom jemně. „Už jsi to předtím vydržel i o hodně déle.“
„To bylo před tebou,“ hádal se Bill a obličej zabořil do Tomova ramene. Tom si musel skousnout ret, aby se nezačal smát. Bill se choval jako mimino, když něco nešlo tak, jak to chtěl a nic se nevyrovnalo Billovu výbuchu vzteku, když byl nadržený.
„Udělej mi to teď, udělej mi to ve stoje,“ prosil Bill a pevně tiskl Toma v dlani.
„Já… ne, že bych nechtěl, kruci!“ zařval Tom zničeně.
„Tak to udělej, prosím?“ žadonil Bill a otočil se, takže byl zády k Tomovi, otírajíc svůj zadeček o Tomův klín.
„Nebudu to s tebou dělat, když mám na rukách stupidní igelitový sáčky,“ trval na svém Tom a odtáhl se od toho až příliš lákavého pokušení. Červenal se, jak kvůli páře ze sprchy, tak kvůli vlastnímu studu.
„Sundáme je,“ vydechl Bill. „Vypneme vodu, aby se ti nenamočily obvazy.“
„Ne, Bille. Nic se dít nebude,“ Tomova hanba ho rychle vedla k rozčílení a k odsekávání Billovi, což nechtěl. „Podívej, ještě jsme ani nemluvili o tom… jestli je to bezpečné a tak.“
„Bezpečné?“ zeptal se Bill zmateně.
„No, já panic nejsem a vím, že ty taky ne,“ poznamenal Tom. Bill se podíval dolů na jejich nohy a přikývl. „Takže se necháme testovat,“ řekl Tom. „Žádný problém, stejně chodím k doktorům téměř každý den.“ Tom zatřásl hlavou, Dave si očividně myslel, že čím častěji bude v ordinaci na kontrolu, tím dřív bude znovu hrát.
„Není na to trochu pozdě?“ zeptal se Bill. „Už jsme se různě mazlili víckrát než můžu spočítat.“ Tom si nemohl pomoct od úšklebku.
„Jo, ale měli bychom než budeme, víš.“
„Než ho do mě strčíš,“ dodal Bill, jeho prsty opět obtočené okolo Tomova vzrušení.
„Jo,“ řekl Tom a zaklonil hlavu.
„Uděláme to zítra, až půjdeš na kontrolu,“ navrhl Bill.
„Dobře,“ povzdechl si Tom, silou vůle se držíc na nohách, když si Bill hrál s jeho varlaty. „Ale pro teď… nemůžu se umýt. Budeš to muset udělat ty.“
„Jo, pořádně tě umeju,“ řekl Bill téměř výhrůžně.
„Jo?“
„Jo, jazykem.“
„Oh.“
_________________________________________________________________________
Tom zazíval a protáhl se na své palandě, a jen na poslední chvíli si vzpomněl, že nesmí zatínat ruce v pěst. Bill nebyl stočený u něj, takže Tomovi došlo, že už vstal a pravděpodobně se líčí. Připadalo mu to sladké to, jak se Bill poslední dobou snažil, aby vypadal pořád hezky, i když neměli nic na práci. Tom věděl, že je to pro něj a chtěl kvůli tomu své dvojče škádlit, ale slíbil si, že nebude na Billa zlý. Jak otevřel dveře do jejich malinké koupelny, jeho předpoklady se ukázaly jako správné. Bill se na něj překvapeně podíval z místa, kde si pečlivě nanášel oční linku.
„Co to děláš?“ zeptal se Bill a zamračil se, jak se kolem něj Tom protáhl k toaletě. Díky Bohu, tohle mohl Tom dělat sám.
„Čůrám,“ odpověděl Tom, zmatený výrazem jeho bratra, který byl plný paniky.
„No a to si nemohl počkat?“ zeptal se Bill popuzeně. Tužku na oči odhodil zpět do kosmetické taštičky.
„Ehm, záleží na tom?“ řekl Tom, ale usadila se v něm nejistota, jak si začal ulevovat. U toho zvuku sebou škubl, najednou se cítil špinavý. Bill mu navozoval pocit, že je nějaký nechutný úchyl, s pohledem plným odporu, který hodil jeho směrem.
„Jo, jasně, nezáleží,“ odsekl Bill a rozrazil dveře. „Hádám, že se uvidíme, až budeš potřebovat, abych tě udělal!“ Tom sledoval rudý obličej svého bratra, jak za sebou práskl dveřmi a nechal tam Toma stát s penisem v obvázaných rukách, naprosto nevědomého, co udělal špatně. Posral to, nebyl si jistý jak, ale posral.
_________________________________________________________________________
Bylo pozdě a Tom byl nervózní, ale věděl, že to musí udělat. Mírovou smlouvu svírajíc za zády šel směrem, kde věděl, že Bill trucuje, pro změnu ve své vlastní posteli. Dříve to odpoledne Tom věděl, že má vážný problém, když Bill seděl venku a mračil se, skrz tři za sebou jdoucí náhražky fotbalu v řadě. Tom to nesnášel, ale také mu to dalo čas na přemýšlení a šanci jak všechno zlepšit.
Zabralo mu téměř celé odpoledne najít tu pravou a Tom stejně pořád nevěděl, jestli se Billovi bude líbit. Bylo to něco, co by se líbilo holce, ale Bill nebyl holka. Ale stejně, Tom předpokládal, že to bylo romantické a to byl trik, na který spoléhal. Po ranním incidentu v koupelně mu došlo, že si Bill myslí, že Tom je prase bez citů, kterému záleží jenom na sexuálním uspokojení, které mu jeho dvojče poskytovalo. To nebyla pravda. Tom zbožňoval čas strávený s Billem a nemohl se dočkat, až mu to řádně dokáže jemnými doteky a objetími, hned jak bude moct. Pro teď, tohle bude muset stačit.
Neobtěžoval se s klepáním, protože Bill byl stejně tak naštvaný, že by mu neodpověděl. Tom ho našel, jak sedí v tureckém sedu na posteli, s pilníčkem na nehty v ruce. Prázdně na Toma zíral.
„Omlouvám se za to předtím,“ začal Tom a všechna slova, která si dobrou hodinu pečlivě připravoval, mu vylétla ven z hlavy, s jediným pohledem do Billových očí. „Já… tady,“ vystrčil ruku a ukázal Billovi svůj dárek. Strašně se začervenal, když vystavil svoje umouněné obvazy, spolu s očividným nedostatkem nadání pro romantiku.
Uslyšel jemné zalapání po dechu a s panikou sledoval, jak Billovy ruce vylétly k jeho ústům, překrývajíc je. Smál se mu Bill? Tom musel uznat, že květina vypadala trochu jako vtip. Tam kam šel, neměl moc na výběr a špinavý ohnutý žlutý kvítek byl téměř rozdrcený, jak si ho Tom strčil do zadní kapsy, aby ho schoval. A teď, jak ho podával Billovi, vypadal jen jako dlouhý plevel.
„Vím, že to není moc. Spíš nic, než moc, a je špinavá,“ mumlal Tom stydlivě. „Ale byla to ta nejhezčí, co jsem mohl najít a myslel jsem, že je to osobnější než kupovaná. Je to hloupé, já vím.“ Bill, který stále neřekl ani slovo, najednou skočil Tomovi kolem krku a málem ho překlopil dozadu. Pořád držíc květinu, Tom obtočil paže kolem Billa, ale dal si pozor, aby se ho nedotkl.

3 thoughts on “Get Them Off 1/3

  1. omg !!!!! toe nááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááádhera ! uplne ….božinku …Haylzee píše najlepšie "jednodielky" x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics