Stěhování 9.

autor: Evča-Tokiačka
betaread: Helushka
,,Jsem v kuchyni, přijď mi pomoct vařit kafe,“ mrkl jsem na Toma. Mrzí mě to, že na TO nemůžem skočit rovnou, ale začal jsem hru, a když něco začnu, nehodlám přestat. Ucítil jsem něčí ruce na svých bocích. Lekl jsem se, a tak jsem upustil jeden hrníček. Tom ode mě odskočil a polekaně se na mě podíval. Mezitím se do kuchyně přihrnuli rodiče a máma spustila: ,,Tak, Bille, když sis to rozbil, tak si to taky ukliď, nemíním vám tady uklízet,“ řekla mamka.

,,Jóó, mami,“ otočil jsem oči v sloup.
,,Já mu pomůžu,“ vyhrkl Tom na odcházející rodiče. Ti jenom kývli.
,,Tome, prosím tě, tohle mi už nedělej,“ zašeptal jsem.
,,Jo, dobře, ale proč ses mě tak lekl?“ zeptal se.
,,Já-á já já… nevím,“ pokrčil jsem rameny. ,,Promiň,“ zašeptal jsem a položil ruku na tu Tomovu.
,,Tobě všecko, lásko!“ řekl a líbl mě do vlásků.
(Tom)
Rozhovor s rodiči byl nuda. Pořád mleli o Kazimírovi a Scootym.
,,Tak my si je vezmeme, že jo, Tome?“ řekl a ulehčil jim to Bill.
,,No jo, no,“ řekl jsem a hodil na něho znuděnej pohled. Rodiče popíjeli kafe, já se nudil, tak sem jukl na brášku, co dělá. Naše pohledy se setkaly a Bill si olízl spodní ret. NE! Ať tohle nedělá! Scheiße!! Zastřelím ho, ale to bych nedokázal xD. Mám to těžký, mno. Sklopil jsem pohled k zemi, ale pak jsem se na něho zase musel podívat. Zrovna si upravoval vlasy, když ucítil můj pohled. Pohlédl ke mně a řekl: ,,Mami?? Taky je ti takový horko?“ Mrkl na mě.
,,No trochu, tak se vysvleč, Billí, máš na sobě mikinu!“ řekla mamka a uchechtla se :). No, to se mu určitě hodilo, aby mě mohl vyprovokovat! Hajzlík jeden :)!! Začal si pomalu rozepínat mikinu a pohledem přeskakoval ze mě na zip atd. Vyvlíkl jednu ručku a druhou ručku. Mezitím si několikrát NÁHODOU vyhrnul tričko. Pak mikinu schumlal a hodil ji po mně.
,,No tak, kluci, nechte toho!“ řekla mamka. Ta mikina se mi hodila, mohl jsem si ji připlácnout na můj dosti těsný rozkrok. Byla to ta oranžová adidaska (moje nejoblíbenější na něm :)).
,,Ahoj, mějte se a děkujeme za Kazimíra a Scootyho,“ zakřičela mamka z odjíždějícího auta. ,,AHOJ!!“zavolali jsme s bráškou dvojhlasně. Otočili jsme se na sebe a usmáli se.
,,Je dvacet tři hodin padesát devět minut a třicet devět sekund,“ řekl Bill a sledoval budík, kdy začne nový den.
,,No tak, bráško, něco si mi slíbil, ne?“ řekl jsem spiklenecky.
,,Neruš, Tome, bude nový den :),“ usmál se šibalsky.
,,Tak nový den, jo? A čím bysme ho mohli tak začít?“ zeptal jsem se.
,,Třeba tímhle,“ odpověděl jsem si sám a začal Billa líbat.
,,Joooo, půlnoc!! Novej den! Jooo!!“ začal Bill skákat jako malý dítě po obýváku. Nátahl jsem k němu ruce. Bez váhání je přijal a sedl si mi na klín.
,,Kde jsme to skončili??“ zeptal jsem se a usmál se.
,,Hmm, myslím, že tady,“ řekl Bill a začal mě líbat. Nejdřív nám vystačily jenom naše rty, ale pak se Bill začal dobývat do mých úst. Jenom jsem se pousmál a pootevřel rty. Naše jazyky se střetly a mnou projela vlna vzrušení. Prozkoumával jsem každý koutek jeho pusy. Rukama jsem mu zajel pod tričko a cítil jsem husí kůži.
autor: Evča-Tokiačka

4 thoughts on “Stěhování 9.

  1. baaaaaaaf…. a pak vykoukla velká kočka jménem Kassimir a oba dva je sežral xD… pak přišla Skotty sežrala Kassimira a pak přišla Simone, když to všechno viděla, tak Skotty prodala do čínské restaurace a td….. hrabe miii..

    dobrá povídka xD….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics