Jin Bojovník epilog

autor: Deni
„Mami? Jdu k Billovi!“ Tom si právě oblékal bundu, když z kuchyně vykoukla hlava jeho maminky.
„V kolik budeš doma?“
„Já… můžu tam spát?“ Tom se na ni nevině uculil, zatímco si házel batoh přes rameno. Vlastně, plánoval to předem.
„Už zase? Jsi víc u něj než doma.“ Simone se na oko káravě podívala na svého syna, přesto však oběma bylo jasné, že dnes bude Tom opět spát u svého přítele. Ano, zprvu to Simone nesla opravdu špatně, když jí Tom oznámil, že se do Billa zamiloval a že se Bill stěhuje do Německa natrvalo. Nemohla přenést přes srdce, že je její syn gay. Ale když jej pak jednou náhodou viděla s Billem v objetí, jak si vyměňují něžné polibky, neznechutilo ji to. Naopak, poprvé za dlouhou dobu viděla Toma doopravdy šťastného.
„Prosíííím.“ Tom na ní hodil psí oči a Simone se rozesmála.
„Zmiz už, prosím tě.“ Švihla ho utěrkou přes zadek, Tom se hlasitě zasmál a vyklouzl ze dveří. Bill už na něj čekal před domem.
„Ahoj.“ Tom s úsměvem na rtech přistál Billovi v náruči a hned se dožadoval polibku. A jeho přání vyšel Bill více než ochotně vstříc. Ruce omotal kolem jeho boků a svým jazykem pronikal mezi Tomovy pootevřené rty.
„Ahoj,“ usmál se na Toma, když se od sebe konečně na chvíli odtáhli. „Můžem?“ zeptal se spíše jen konverzačně Bill a propletl prsty s těmi Tomovými. Tom se na něj sladce usmál a spolu s ním se dal do pohybu. Bylo to neuvěřitelné, už přes půl roku jsou s Billem spolu, a on jej miluje každou minutou stále víc a víc.
„Co máme dnes v plánu?“ Zeptal se Tom a přitáhl si límec u bundy blíže ke krku. Byla už půlka prosince, a i když nesněžilo, zima byla pořádná.
„Myslel jsem, že bychom si mohli dát něco dobrého na zub a udělat si filmový večer?“ Bill nevině zamrkal, až se Tom musel rozesmát. Po celý půlrok si chtěl Bill dělat filmové večery, protože jej ještě stále fascinovalo, že to někdo natočil. „No co, co.“ Bill mu stáhl okraj čepice do očí, oba se smáli.
„Nic, jen…“ Tom si vytáhl kulicha, trochu se červenal. Tak, jako se Bill nemohl nabažit filmů a čokoládových muffinů, Tom stále toužil po Billových dotecích a chvilkách strávených s ním.
„Jen…?“ Zastavili na přechodu a Bill si k sobě Toma těsně přivinul. Horkými polibky mu pokrýval zmrzlé tváře.

„Mohli bychom dělat… jiné věci.“
„Jo? A jaké?“ Bill přesně věděl, co má Tom na mysli, jen ho rád provokoval.
„Třeba… no,“ Tom k němu se zarudlými tvářičkami vzhlédl a raději, než aby odpověděl, opět vyhledal jeho rty. Ani jednoho nezajímalo, že jim skočil zelený panáček a že je vyjeveně sleduje někdo z auta. Bylo jim to jedno, teď pro sebe existovali jen oni dva.
„Myslím, že tyhle věci, se nám do programu vejdou taky,“ zasmál se Bill a cvrnknul Toma po nose. Oba se zasmáli a ruku v ruce opět pokračovali v cestě.
*
„Sýr nebo salám?“ Tom vzhlédl od časopisu, který měl položený na malém kuchyňském stole, a usmál se na Billa, který před ním stál s chňapkou na ruce.
„Sýr.“ Bill přikývl a otočil se zpět ke kuchyňské lince, kde začal strouhat sýr na právě dovezenou pizzu. Úlekem nadskočil, když se mu kolem pasu omotaly dvě ruce. Tom si s úsměvem položil bradu na Billovo rameno a nosem se otíral o jeho ucho.
„Copak?“ zeptal se Bill s úsměvem a dál strouhal sýr. Tom neodpověděl. Jen začal rukama hladit Billovo bříško, až po malé chvíli jeho prsty zmizely pod Billovým červeným tričkem. Bill přivřel oči a trochu se o Toma zapřel, sýr padal všude kolem, jen ne na pizzu.
„Co bys rád, ty lumpe?“ zapředl Bill tiše, zatímco si Tomovy prsty pomalu razily cestičku pod jeho kalhoty. Tom se zasmál a vtiskl Billovi malou pusinku na krk.
„Mám hlad.“ Pohladil si bříško, ve kterém mu už protestně kručelo, a Bill se musel začít smát.
„Tak mě přestaň rozptylovat.“ Tom na něj vypláznul jazyk a vrátil se zpět ke stolu, časopis odhodil někam na zem, sebere ho později. O malou chvilku později si proti němu přisedl i Bill a před Tomem přistál talíř, na němž byla půlka krásně voňavoučké pizzy. Okamžitě se do ní pustil.
„Dobrou chuť,“ zasmál se Bill.
Tom se ani nesnažil polknout sousto, ještě s plnou pusou také zahuhlal přání dobré chuti. Bill jej ještě chvíli pobaveně sledoval, než se sám pustil do svého jídla.
*
„Na co by ses chtěl dívat dneska?“ Bill seděl na zemi uprostřed malého pokoje, a probíral se obaly od všemožných filmů. Tom zatím ležel stočený na jeho posteli a nějaký film mu byl právě tak ukradený.
„Je mi to jedno.“
Bill vzhlédl. Uviděl Toma, jak leží na zádech, nohy zdvižené do vzduchu, zatímco si hraje s řetízkem, který mu Bill před dvěma měsíci dal. „Nechce se ti na nic dívat, že?“
Tom k němu stočil pohled a jen mírně zakroutil hlavou. Bill si povzdechl. „A já myslel, že ti tam pustím nějakou romantiku.“
„Proč bys mi jí pouštěl, když mi jí můžeš dát?“ zeptal se Tom a jeho líčka se opět nepatrně zbarvila do růžové. Bill se zasmál, odložil všechna DVDčka a přelezl si za Tomem do postele. Tom spustil nohy dolů, Bill si zapřel ruce u jeho hlavy a nahnul se těsně nad něj. Tomův dech se znatelně prohloubil a zrychlil.
„Víš, že jsi hrozně roztomilý?“ Bill se sklonil ještě blíž k Tomově tváři.
„J-jo?“ Bill se pousmál. Miloval, jak byl Tom ještě stále nervózní.
„Hm,“ brouknul Bill a vtiskl mu polibek na bradu. Tom přivřel oči a zhluboka oddechoval, zatímco Bill putoval svými rty všude po jeho tvářích, nose, očních víčkách, až se nakonec dostal ke rtům, o které se jen tak nepatrně otřel.
„Mmmm,“ zakňučel nesouhlasně Tom. Zvedl ruce a omotal je Billovi kolem krku, za který si ho přitáhl zpět těsně k sobě. „Polib mě,“ zašeptal proti Billovým rtům, které se jen tak lehce otíraly o ty jeho.
„Měl bych?“
„Jo, to bys měl,“ přikývl Tom a spokojeně zaklonil hlavu, jak se Billovy rty konečně naplno vpily do těch jeho. Jejich něžné, dlouhé polibky se postupně měnily ve vášnivější, dravější a naléhavější.
„Mmm, Tome.“ Bill se zasmál Tomově nedočkavosti. Během jejich líbání se z něj Tom pokoušel stáhnout kalhoty spolu se spodním prádlem, až to Billa chvílemi bolelo. „Opatrně,“ zasmál se znovu, když jej Tom omylem škrábl.
„Promiň.“ Tom si skousnul ret a nevinně se na Billa uculil.
„Nespěchej, máme na sebe celou noc.“ Bill se opět pomalu skláněl k Tomovým rtům.
„Já ráno musím do školy,“ zasténal Tom nešťastně.
„Kruci,“ zaklel Bill tiše, s přimhouřenýma očima si prohlížel Tomovu tvář. Tom jen souhlasně přikývnul. „To znamená, že nemáme celou noc?“
„Jo, přesně to to znamená.“
Tom zalapal po dechu, jak prudce jej najednou Bill políbil. Nestihl se pořádně ani vzpamatovat a Bill už z něj stahoval tričko a následně i kalhoty. O pár vteřin později před ním ležel už jen v trenkách.
„Páni,“ vydechl Tom a se zájmem sledoval, jak ze sebe i Bill narychlo stahuje oblečení. „Najednou nějak spěcháš.“
„To víš.“ Bill se posadil a pral se s kalhotami, které se mu zasekly o chodidlo. „Musíš být zítra… kruci!… do školy vyspaný,“ dostal ze sebe konečně, když odkopl kalhoty na druhou stranu malého pokojíku. Tom se jen zasmál.
Bill si nahnul zpět nad něj a svými boky mu od sebe oddaloval stehna tak dlouho, dokud se mezi ně celý nevešel. „Jsi vzrušený,“ zašeptal, když se otřel svým rozkrokem o ten Tomův.
Tom se zasmál. „Jo, ty taky.“ Bill na něj vypláznul jazyk a opět se sklonil k jeho rtům. Dlaní zatím klouzal přes jeho lehce vypracovanou hruď až k bříšku, kde si chvíli jen tak pohrával prsty s jeho pupíkem, než nakonec sklouznul dlaní až k jeho podbřišku, kde špičky prstů proklouzl pod okraj jeho trenek. Tom tiše zavzdychal a roztáhl nohy ještě o něco víc. Bill se spokojeně do jejich polibku pousmál, než se od něj odtrhl a svými rty se vydal na průzkumnou cestu po Tomově těle.
Polibkem poctil snad každé zákoutí, na které dosáhl. Jazykem si chvíli pohrával s pupíkem, zatímco prsty pomalu stahoval kus látky, který mu jako jediný bránil být s Tomem v přímém kontaktu. A Tom nezahálel. Zakláněl hlavu a slastně oddechoval, zatímco už téměř s Billa stáhl i jeho spodní prádlo.
„Bože!“ Tom se celý prohnul, když pocítil Billovy rty těsně u svého kořene. „Billi!“ Rukou zajel do jeho vlasů a nepatrně zatáhl za jeden jeho pramen. Bill tiše zamručel a pomalu přejel jazykem celou délku Tomova penisu. Prsty zatím hladil jeho podbřišek a Tom se celý prohýbal. Tohle nedělal Bill příliš často, a on to tak miloval!
„Bille!“ Opět silně zatáhl za jeho vlasy, když vsál Bill do úst jeho špičku. Polknul a rukou začal šmátrat za hlavou, pod polštářem. „Kde to je?!“
„A fo?“ zamumlal Bill s plnou pusou, když vzhlédl k Tomovi. Neviděl nic víc, než jeho prohnuté bříško.
„Gel,“ zahučel Tom, jak se snažil prohrabat celý polštář. „Mám to!“ vydechl a vítězně zamával Billovi tubičkou před očima. Bill se zasmál a natáhl k němu ruku, zatímco jazykem se opět vrátil k původní činnosti. Tom se trhavě nadechl a až na potřetí se trefil tubičkou do Billovy dlaně. Bill stále cumlal Tomův penis, zatímco odklopil víčko a trochu gelu si vymáčkl na prsty. Trochu jej rozetřel, a zatímco pravou rukou uchopil Tomův penis a pomáhal si jí, prsty levé ruky vsunul mezi Tomovy půlky. Tom tiše usykl, jak se studený gel poprvé otřel o jeho rozpálenou pokožku.
„Bille,“ vydechl znovu Tom, když se Billovy prsty pomalounku protlačovaly do jeho těla. Tiše usykával a slastně si skousával ret. Miloval tuhle kombinaci Billových rtů a prstů najednou. „Jsi úžasný,“ zavzdychal, když Bill prsty uvnitř něj pohnul a špičkou jazyk přitlačil proti jeho vrcholku.
„Myslíš?“ Bill se trochu ušklíbnul a rty se chvíli věnoval Tomovým varlatům. Tom tiše kňučel, byla to přímo slastná muka.
„Já to… ví-vííím.“ Opět se celý prohnul, když se Bill prostředníčkem otřel o jeho prostatu. Začínalo toho na něj být moc. Horkost Billových rtů všude kolem něj a jeho prsty uvnitř jeho těla. Začínal se třást po celém těle.
„Billi, ne… ne!“ Začal sebou cukat a pokoušel se mu uhnout.
„Copak?“ Bill se usmál a nahnul se nad něj, opět jej vášnivě políbil na rty.
„Chci být až… s tebou,“ vydechl přidušeně Tom, jak se Bill otřel svým vzrušeným klínem o jeho vlastní. „Bože!“ Opět se celý prohnul, pravou nohu omotal kolem Billova boku a tlačil si jej na sebe, zatímco se Bill nepatrně pohupoval. Oba sténali.
„Udělej už to,“ vydal Tom roztřeseným hlasem rozkaz. A Bill ho velmi rád poslechl, jeho samotného už vzrušení téměř bolelo. Vytáhl prsty z Tomova těla a opět nahmatal mezi Tomovýma nohama tubičku s gelem. Trochu si jej vymáčkl do dlaně, kterou následně začal přejíždět po svém penisu. Tiše usykával a přivíral oči, tak příjemně to chladilo.
„Můžu?“ zeptal se Bill, ale spíše to byla jen otázka vynesena do vzduchu. I bez souhlasu se posunul trochu níž po Tomově těle a pravou rukou si pomáhal, aby se správně trefil. Ve chvíli, kdy zatlačil a pronikl špičkou do Tomova uvolněného těla, oba souhlasně zamručeli. Pomalu se ponořil do Toma celý a na malou chvíli zůstal bez hnutí, jen si užíval tu krásnou těsnost a horkost.
Tom si opět omotal nohu kolem Billova boku a tlačil si jej proti sobě. Zatímco Bill silně oddechoval za Tomův krk, Tom hlasitě sténal, jak Bill pronikal stále hloub do jeho těla a otíral se o ten kouzelný bod, který vysílal vlny neskutečné rozkoše do celého jeho těla.
„Bože, to je… ú-ú-úžasný!“ Tom se prohýbal pod Billovými přírazy a svým vzrušeným penisem se třel o jeho bříško. Společně se blížili k vrcholu.
„Já si… já si… Bože! Už, už bud…“ zavzdychal Bill a silně přirazil do Tomova těla, až Tom zalapal po dechu.
„Já… Aaaah!“ Silně stiskl víčka k sobě a rty zkřivil v hlasitém stenu. Za Billova posledního přírazu do jeho těla vyvrcholil na jeho bříško. A zároveň něco příjemně horkého cítil i ve svém zadečku. Věděl, že dosáhli vrcholu společně.
Bill se vyčerpaně zhroutil vedle Toma, ruku přehodil přes jeho bříško a tvář zabořil někam do jeho krku. Zrychleně oddechoval a srdce mu ještě stále bilo jako splašené. Tyhle rychlovky mu vždy dávaly zabrat nejvíc. Zbožňoval to, ale přeci jen dával přednost dlouhé, něžné předehře, která se postupně měnila v něco žhavého a tak… nestydatého!
„Stejně ráno nevstaneš,“ zamumlal Bill, zavrtěl se, aby našel lepší polohu a přitulil se k Tomovi ještě víc.
Tom se usmál a zhasnul lampičku na malém nočním stolku. Ovinul ruce kolem Billova drobného těla a zavřel oči. „Ne, nevstanu.“

KONEC
autor: Deni
betaread: Janule

3 thoughts on “Jin Bojovník epilog

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics