Black swan – Černá labuť 5.

autor: PeTiŠka

497
„Neboj, u ní je tohle chování normální, není schopna se smířit s faktem, že už prostě končí.“ Vešli společně do nejhornějšího bytu. Bill vešel za Tomem a rozhlídnul se. Luxusnější byt snad ještě ani neviděl. Prostorný, čistý, moderní. Obdivně vydechnul a Tom se nad jeho úžasem zasmál. Vybídnul jej, ať se posadí na sedačku a přešel k menšímu baru.
„Dáš si něco? Třeba něco ostřejšího? Nebo budeme pokračovat ve vínu? Mám tu vzácné ročníky.“ Usmál se Tom a otevřel poklop. Bill souhlasil s vínem, rukou přejel po černé, značkové kůži a uvelebil se. Do minuty mu přistála v ruce sklenka s bílým a Tom se usadil vedle něj. „Takže na nás…“ přiťuknul si a oba se automaticky napili. Bill odložil skleničku na stolek a věnoval pohled muži vedle sebe.

„Myslím, že bychom trošku mohli probrat tvou roli, co ty na to?“
„Jistě…“ přikývnul Bill a složil ruce do klína.
„Takže… máš nějakého přítele-přítelkyni momentálně?“ Usmál se Tom a upíjel ze skleněné nádobky. Bill rentgenoval jeho rty a v hlavě mu běhalo, že to opravdu není téma, které navrhnul.
„Ne…“ zavrtěl hlavu a zvedl pohled do jeho očí.
„No a v minulosti jsi někoho měl?“ 
„Ano, pár jich bylo. Měl jsem většinou dívky, jednou jsem chodil s mužem, ale… nebylo to nic vážného.“ Zavrtěl Bill hlavou a cítil, jak jeho tváře chytají ruměnec.
„Počkej, nejsi nedotčený, viď?“ pozvednul překvapeně Tom obočí a Bill nesouhlasně zavrtěl hlavou. Samozřejmě, že lhal, ve svých 20-ti letech stále ještě nezažil nic intimnějšího, než pár polibků. Ale styděl se za to. Styděl se za to před Tomem, jinak tuto nepodstatu nějak neřešil, nepotřeboval doteď sex. Sklopil hlavu a natáhnul se raději pro svou skleničku, aby mohl svá slova zapít.

„Máš rád sex?“ 
„Co prosím?“ 
„Bille, není se za co stydět, je to běžná, lidská věc, neměl by ses stydět o tom mluvit. Se mnou vůbec ne.“ Pousmál se Tom a položil ruku něžně na chlapcovo koleno a promnul jej. Bill vydechnul, pozorujíc Tomovu dlaň, která se pomalu posouvala výš k jeho rozkroku, a přikývnul.
„Mám pro tebe menší domácí  úkol…“ hlesnul tiše a dlaní přejel slabě po jeho rozkroku. Bill se opřel více do sedačky a skousnul si ret, bylo to pro něj nové, vzrušující. Přimhouřil oči na Toma, jehož obličej byl mnohem blíž jeho hlavy než před půl minutou. „Až dojdeš domů, zavři se v pokoji a zkus se taky osahávat, udělat si dobře, uspokojit se…“ líbnul jej na ucho a Bill zavřel slastně oči. Tomova ruka nabrala jistoty a masírovala chlapcův klín čím dál silněji. A chlapec nevědomky reagoval tím, že roztahoval nohy více od sebe.  
„Předvedu ti názornou ukázku, a doma, Bille, doma to zkus sám.“ Pronesl Tom konečný verdikt a rozepnul chlapcovy džíny. Bill Tomova slova okamžitě odkýval a zvrátil hlavu, když ucítil horkou dlaň na svém penisu. Z úst se mu vydral tichý sten a sám se začal proti dlani třít. Přestal myslet na veškeré problémy, vnímal jen Toma, jeho ruku, jeho polibky, které na jeho krku tvořily matné flíčky.
„Ach…“ zavzdychal Bill téměř neslyšeně. Tom obemknul jeho úd dlaní a palcem jej dráždil na žaludu. Byl tak hebký, docela i obdařený, co se rozměrů týče, což Toma trošku překvapilo. Začal jej v dlani třít, pohybovat rukou nahoru a zpátky dolů. Pozoroval Billův omámený výraz, jak tiše kňoural, protáčel slastně oči.  
„Líbí se ti to, ano?“ usmál se Tom a zrychlil pohyb ruky. Bill zamumlal něco na souhlas a začal přirážet proti němu. Chtěl víc, chtěl více uspokojení, chtěl razanci z Tomovy strany. Sám sjel rukou do svého klína a navedl Toma k hrubějšímu, rychlejšímu přístupu. Tom se pro sebe usmál a jak si chlapec přál, tak udělal. Jeho ruka kmitala bleskovou rychlostí, Billovo sténání se stávalo zoufalejším a Tom cítil, jak jemu samotnému se dělá mezi nohama těsno.
„Tome…“ vzdychnul nahlas a začal se svíjet. V břiše pocítil hotovu bouři, která se mu rozlévala až do podbřišku. Stisknul Tomovo zápěstí, jímž chlapce uspokojoval, a pár prvních mléčných kapiček vyteklo z jeho údu. Tom okamžitě zareagoval. Vytáhnul naběhlý penis z kalhot a sklonil se k němu. Vzal jej do úst, jak jen mu bylo dovoleno a Bill táhle zavyl, jakmile ucítil vlhko kolem sebe. Prohrábnul Tomovy rasty a zatahal. Nevěděl, kam veškeré vzrušení má kompenzovat.  
Tom jej úzce obemknul ústy a jazykem objížděl po celé jeho délce. Sál jej a občas stisknul zuby. Bill sebou trhnul a tiše vykřiknul, jak naplňoval Tomova ústa. Jeho tělo se třáslo pod prudkým orgasmem a sledoval, jak Tom odtáhnul hlavu, olízujíc si rty a jak tenký pramen jeho spermatu mu vytéká na drahou černou sedačku. Vyčerpaně zavřel oči a povzdychnul.
„Teď je to na tobě…“  šeptnul Tom, zapínajíc mu zpětně kalhoty. Bill pootevřel oči, aby si jej mohl prohlídnout a usmál se spokojeně. Měl teď jasno, že po Tomovi touží ještě víc než před tím.

O.o

„Zní to, jako by ses perfektně bavil, mrzí mě, že jsem tam nemohla jít s tebou.“ Usmívala se matka a pomáhala synovi z obleku. Bill se na ni pousmál přes zrcadlo a přikývnul.
„Bylo to opravdu fajn, pořád jsem byl po boku Toma, on mě i sám vyhledával, když jsem se na chvíli vzdálil…“ uculil se pro sebe Bill a matka jej štípla lehce do boku.
„Očividně tě chtěl mít jen a jen pro sebe…“
„To není pravda…“ vyvrátil chlapec oči a tváře se mu zbarvily do ruměnce. 
„Já mu to nemám za zlé, je to chytrý, pěkný, vychovaný mladík s vysokou úrovní…“ pomohla mu z trička ven a mírně strnula při pohledu na chlapcovo rozdrásané rameno do krve. „Bille?!“ 
„To nic není, nech to být, mami, jen jsem se někde musel škrábnout…“ zaúpěl Bill a snažil se ránu zakrýt černou hřívou. Bylo to to samé odření, jako už pozoroval tenkrát v zrcadle. Nejhorší bylo, že i přesto, že si to nějak nedráždil, rána se zhoršovala a matku to doslova pohoršovalo.
„Nic to není, mami, jen… jen sem se odřel…“ zopakoval potichu a otočil se rázně na matku, která se trošku pod jeho nahněvaným obličejem skrčila. Odkývala mu to a nechala jej odejít do pokoje.

O.o

S nespokojeným zamručením otevřel dveře přímo do slunka, které prokukovalo skrz okno. Otřel oči a protáhnul se. Dobrou půl hodinu jen pozoroval strop nad sebou a přemýšlel o včerejšku. Vzpomínal na Toma, na incident, co se odehrál u něj v bytě a s tichým povzdechem zase oči zavřel.
‚Dotýkej se sám sebe.‘ Ta slova mu pořád běhala myslí a jeho rukama se pomalu sunula pod peřinu k jeho slabinám. Přejel nehty slabě po svém penisu a z úst se mu vydral tichý povzdych. Hladil se tak něžně, citlivě, ale zato s pořádným účinkem, jeho klín začínal nabývat objemu. Obemknul kolem sebe dlaň a začal v pravidelném tempu kmitat rukou. Na tváři se mu rozlíval úsměv a zakláněl hlavu. 
„Oh, Tome…“ vydechnul rozdrážděně a sevřel dlaň pevněji. V hlavě se mu stále zjevoval Tom. Jak oddaně klečel včera v jeho klíně, sál jej a dostával do stavu mdlob. Silně se prohnul v zádech, přejel si palcem přes žalud a táhle zavyl. Jeho tělo se lehce třáslo a Bill tušil, že se blíží k vrcholu. Přitisknul svůj úd na břicho pevně a nechal si smáčet břicho semenem. Pomalu rozdýchával orgasmus a snažil se dostat svůj dech do normálního běhu. Usmál se pro sebe, otočil se na bok a pootevřel oči.
„Bože!“ vyhrknul vyděšeně, když zahlédl spící matku naproti v křesle. Zachumlal se pod peřinu až po uši a zrudnul. Modlil se k Bohu, aby matka celou tu dobu spala tvrdě, cítil se nehorázně trapně.

O.o

Byl to jen další obyčejný  trénink. Dneska byli všichni spojeni… i s těmi, co neobsazovali žádnou roli v Labutím jezeře. Takový volnější trénink. Bill se zrovna chystal předvést přes tělocvičnu frázi, ale do parketu vběhla jedna z tanečnic. Celá rudá, oči napuchlé, a zastavila se až u Toma, který ji okamžitě objal kolem ramen a sklonil se k ní, aby se dozvěděl, o co jde. Bill jen zvědavě natahoval krk, dokud nebyl napomenut, že je na řadě.
„Měla nehodu…“ vyhrkla dívka ne zrovna tiše a držela ruku před ústy. Hlasitě zaštkala a Tom po ní vyděšeně těkal očima. Jakmile se roznesla její ozvěna, všichni se kolem dívky začali shromažďovat. „Beth… je mrtvá…“ dodala po chvíli a vypukla v hlasitý pláč. Několik tanečníků zalapalo po dechu, někteří jen nepřítomně zírali. Tom sevřel dlaně v pěst a povzdychnul si. Špatné zprávy zrovna nepotřeboval.

„Co se vlastně stalo?“ zeptal se Bill, když seděl společně s Tomem po tréninku na náměstí u velké kašny. Tom povzdychnul a promnul si obličej. 
„Srazilo ji auto… na ulici…“ pronesl chladně a kouknul na chlapce vedle sebe. Bill vypadal, že se každou chvíli rozbrečí. I přesto, co na něj včera večer pořvávala, k ní cítil jakýsi respekt. Byla to vážená tanečnice a trochu jej děsilo, že i přesto, jak ji měl Tom v oblibě, byl klidný.
„To je strašný, byla ještě mladá na smrt…“ pípnul Bill tiše, pozorujíc své okopané tenisky.
„Jsem si jistý, že to prostě… udělala naschvál.“ Pronesl Tom rozhodně, Bill se zatvářil nechápavě. „Protože všechno, co Beth udělala, pocházelo zevnitř. Nějaký temný impuls. A to byl taky možná ten důvod, proč bylo vždycky tak vzrušující ji pozorovat. Byla nebezpečná, perfektní.“ Sklopil hlavu a Bill jej utěšujícně pohladil po zádech. „Jenže jak vidíš, i sebezničující…“ vydechl a zase se narovnal. Bill sklopil pohled a tiše zaúpěl. Opravdu neměl daleko do breku.

„Je to kvůli tomu, jak nás spolu viděla odcházet?“ popotáhnul a oči se mu zalily slzami. Cítil se vinen, i když tomu tak nebylo. Tom okamžitě zareagoval a pohladil chlapce po tváři.
„Co? Ne, vůbec, Bille, to si vůbec nedávej za vinu, nemá to s tebou nic společného, rozumíš? Nenech se tím rozrušit, teď hlavně mysli na svůj úkol, odtancovat to představení nejlépe, jak jen dokážeš, ano?“ setřel mu první slzu, která se svezla po Billově tváři. Chlapec se opřel do Tomovy dlaně a nechal se pevně obejmout. Cítil se tak bezpečně v jeho blízkosti. 

„Omlouvám se…“ vydechnul potichu. Tom jej od sebe odtáhnul a zavrtěl hlavou. Přitáhnul si ho za pas k sobě a přitisknul se na jeho narůžovělé rty. Bill vydechnul a opřel se do polibku. Rázem zapomněl na nějaký incident s Beth, teď to byla jeho šance a on pomalu získával Toma. Teď byl na vrcholku toho všeho on…

autor: PeTiŠka
betaread: Janule

13 thoughts on “Black swan – Černá labuť 5.

  1. To bylo fakt úžasné ♥
    Já jsem věděla, že Tom je znamenitý manipulátor a myslím, že Billa využije a potom odhodí jako použitý hadr, tak, jak to udělal s Beth, protože nevěřím, že její smrt byla obyčejná nehoda…
    Přiznávám, že  mě z povídky začíná trochu mrazit, Tomovo zvláštní chování, podivná Lily, vyskytující se vždycky tam, kde by neměla, smrt Beth a to podivné Billovo zranění, které se nehojí…je toho docela dost, co mě zneklidňuje.
    Ale ta chvilka, kdy Tom Billa uspokojoval…wow…♥

  2. Och tak toto je čím ďalej tým zaujímavejšie… ja som vravela že si k Tomovi nepôjdu len tak pokecať 😀 to bolo jasné… ale toto som asi nečakala 😀 ale bolo to fakt super :D… och a zaujímalo by ma od čoho ma Bill ten škrabanec na ramene… je to fakt divné… a tá smrť Beth je tiež čudná… tiež pochybujem že to bola len náhoda… och bože tento príbeh ma fakt srašne baví 😀 a ako som už vravela som neskutočne rada že som ten film nevidela 😀 a určite ho nebudem pozerať kým táto poviedka neskončí 😀 je to super!!!

  3. Úúúúh, mám z toho husinu. Bylo to krásný..fakt že jo 🙂 Jen…nemám dobrý pocit z Toma a klidně bych se vsadila, že ta rána na Billově rameni má něco společného s Tomem…přesně souhlasím s Jančou, Tom je manipulátor a určitě Billa jenom využije. A dost mě šokovalo, když jsem se dozvěděla, že Beth je mrtvá. A přesně jak říkal Bill. Je až děsivý, jak klidný Tom byl…a ty jeho výmluvy, že to udělala naschvál, že je sebezničující…to určitě…<3 <3

  4. Abych pravdu řekla, tak jsem nikdy neholdovala "remakeům" už jednou napsaných, originálních děl. Tohle je prostě jen děj aktuálního kinohitu přenesený na postavy Billa a Toma. Vždyť i dialogy jsou podobné s filmem. Promiň, ale tohle mě vůbec neoslovuje.
    A to jsem nahlédla jen na tento díl.

  5. [6]: v pohodě, psala jsem hned na začátku, že se budu držet děje filmu a sem tam si občas něco přidám, nebo uberu. Jsou tu i lidé, kteří film neviděli a mě to osobně baví psát i když vím, že nápad jako takový nenapadl mě samotnou…

  6. myslím si že smrt Beth nebole nehoda,  a že sa tu vyskytuje veľa zvláštnych veci. Som veľmi zvedavá akoí sa to bude dalej vyvijať,

  7. tak i já jsem se nakonec dala do čtení téhle povídky… nebyla jsem si jistá, jestli ji zvládnu, protože film mě natolik okouzlil, že si v tom jednak nedovedu představit moc twincest… a jednak si nejsem jistá, jestli sis neukousla moc velké sousto a nerada bych zažila zklamanost. ale zatím si vedeš dost dobře, tak jsem zvědavá, jak se to vyvine dál.

  8. ide ti to celkom fajnhlavne ze necakam dlho na nejaky novy diel a ta zapletka a podivnosti okolo deja woooow len tak dalej

  9. Teda mám o Billa docela strach…mám pocit, že mu Tom ublíží, ale snad se pletu a neodkopne Billa…
    nevim nevim, ale zdá se mi, že Tom bude mít něco se smrtí Beth

  10. Zabodovalo na mňa hlavne to na začiatku…keď ho Tom uspokojil ♥ 😀 Milujem, keď je to také "obrátené" 😉
    Ja proste nemám slov…krásne napísané ♥ úplne kúzelne 😉 Možno by som sa tu rozpísala, ale nejak sa mi nechce xD 😀
    Proste je to krásne 😉
    Oh, a vôbec mi nevadí, že je to podľa filmu, pretože ja som ten film ešte nevidela 🙂 a čo lepšie – mám možnosť o ňom čítať! 🙂 Dala si to do krásnej podoby 😉
    Teším sa na pokračovanie 🙂 ♥

  11. Takže domáca úloha je tu:) Škoda, že je Tom taký kamenný. Dúfala som, že keď je to poviedka, bude trochu nežnejší:)
    Je to ale skvelé aj tak, len mi je ľúto Beth a aj Billa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics