Black swan – Černá labuť 9.

autor: PeTiŠka
Bill vydechnul hlasitě, když byl přiražen tvrdě ke zdi. Zaklonil hlavu a nechal Andrewa sázet na jeho krk plno namodralých modřin. Andrewovy dlaně putovaly neoblomně po chlapcových bocích a náruživě je tiskly. Bill ucítil nátlak proti jeho rozkroku a vydechnul.

„Andrewe?“ šeptnul nejistě Bill a na chvíli ho od sebe odtáhnul. Andrew se odtáhnul a kouknul na něj vražedným pohledem. Snad se bál, aby teď chlapec neodmítnul a neodešel, protože by byl schopen být bezcitný a vzít si ho násilím.

„Co?!“ Bill znejistěl z jeho tónu a bylo mu jasné, že z jeho spárů už jen tak neunikne. Polknua a podíval se mu jistě do očí.
„Máš kondom, že jo?“ pípnul tiše a rukama se opřel o jeho očividně vypracovanou hruď. Andrew se rozesmál.
„Samozřejmě, že jo, kotě, neměj strachy…“ zamumlal vydrážděně. Nakrčil pravou nohu a silně ji natisknul na Billův rozkrok. Bill hlasitě zasténal, sám začal na jeho noze jezdit, sám sebe hecovat k nepříčetnosti. Chtěl sex a chtěl nemyslet na všechno ostatní kolem. Objal Andrewa kolem krku a prudce se mu přitiskl na rty. Skousnul jeho ret a mírně zatahal, vzdychal mu do úst a začínal nad sebou ztrácet kontrolu.

Odstrčil Andrewa po chvíli silou od sebe a zacouval k posteli. Prstem jej lákal k sobě, dokud nebyl povalen doprostřed postele. Andrew si nad ním kleknul a pousmál se při pohledu na chlapce, který se pod ním svíjel samou bezmocí a nadržeností.
„Ojeď mě! Pořádně!“ vydechnul chrčivě Bill a rukama zabloudil dlaněmi pod jeho triko. Přejížděl nehty po vypracovaných rysů svalů.

„Chtěl bys to?“ usmál se Andrew a oddával se jeho dotekům. Sklonil se k němu, políbil jej na ucho a vrátil se ke rtům.

„Oh, jo!“ přitakal Bill a roztahoval od sebe vybízivě nohy. Nechal se vysvlíknout z veškerého ošacení, které jej halilo, a nechal Andrewa stále oblečeného. Tváře měl rudé a oči černé vášní. Jeho drobné tělo se chvělo pod každým uspokojujícím dotekem a doslova se nabízelo. Andrew se usídlil mezi jeho nohy, které byly pokrčeny. Sklonil se k jeho klínu a přejel dlouze jazykem po celé jeho délce. Byl horký, tvrdý a tolik žádoucí!
Bill protočil slastně očima a zvrátil hlavu. Věděl, že se teď chová jako lehká děvka, že se tu nestydatě nabízí úplně cizímu muži. Ale co bylo nejhorší, byl ten fakt, že se tak cítil dobře, cítil se nad věcí a konečně taky k něčemu užitečný.
Andrew vzal jeho penis rukou u kořene a začal jím pomalu kroužit, sledujíc toho chlapce, který pomalu omdlévat pod těmi pocity. Nechal se laskat zatím jemnějším přístupem. Muž stisknul pevně své sevření, až Billovy boky vystřelily vpřed.

„No no no…“ zamlaskal pobaveně Andrew a přejel palcem po jeho vlhkém vrcholku. Chlapec zakňučel. Sklonil hlavu a nahradil palec ústy. Vsunul mezi rty zkušebně špičku penisu a polaskal ji jazykem, začal jej sát. Jako znamení na dobrou práci se ozývaly zoufalé steny, povzdechy a prosíky. Vsunul do pusy téměř celý penis, lehce stisknul zuby a začal ho mocně sát. Bill vyhrknul a na jeho těle naskočila husina. Jeho boky přirážely netrpělivě proti jeho hlavě a Andrew si jej musel trochu krotit, aby se nezadusil. Spojil s chlapcem oční kontakt a na důkaz spokojenosti zamručel.

„Oh bože…“ zavřeštěl Bill a prohnul se v zádech.
„To není zdaleka všechno, co říkáš tomuhle…“ Andrew pustil horkou erekci ze svých úst, podsadil Billa v pánvi a roztáhnul dlaněmi jeho půlky od sebe. Vystrčil maximálně jazyk a přejížděl jím kolem vstupu.

„Kurva!“ štěknul Bill maximálně vydrážděně a cuknul sebou. Měl pocit, jako by se nacházel v ohni, v plamenech, Andrewův jazyk byl horký a všude snad!
„Líbí?“ šeptnul se smíchem Andrew, ale místo odpovědi se mu dostalo hlasitého stenu. Maximálně se sklonil a vjížděl špičkou jazyka dovnitř. Projížděl chlapce jazykem a vydával u toho podivné mlaskavé zvuky. Bill připlácnul dlaně na ústa, musel by křičet jak hyena.
„Vezmi si mě! Tak dělej!“ vyhrknul po chvíli nesmlouvavě a nakopnul Andrewa nechtěně nohou. Muž se odtáhnul od jeho rozkroku a usmál se pro tebe. Pomalu sjel rukama ke svému pásku a začal se jej zbavovat, stále držíc s Billem oční kontakt, bylo to tolik vydražďující.

„Chceš vědět, co bych s tebou nejradši dělal?“ pásek cvaknul a byl rozepnut. Bill urputně přitakal. „Jakmile se vysvlíknu, narvu se mezi tvoje nohy. Jsem tak tvrdý, že do tebe zasunu bez nějakých hloupých zdržování, donutím tě křičet, rozumíš?!“ zachrčel vzrušeně, jeho oblečení se už nacházelo na hromádce vedle a v dlani mnul svůj penis. Bill vytřeštil oči nad jeho délkou a šířkou. Lehce znejistěl a skousnul dolní ret. Andrew pokračoval. „Jakmile budu v tobě, začnu tě tvrdě šukat, sotva budeš popadat dech. Budu tak rychlý, že nestačíš ani nic namítat… budu tak tvrdý, že budeš prosit, abych přestal!“

„Udělej to…“ vydechnul Bill, který měl pocit, že každou chvíli omdlí. Sotva dořekl svoji prosbu, prudce byl otočen na břicho a vytažen na všechny čtyři. Vyděšeně zakoulel očima před sebe a vzápětí vykřikl bolestně pod nepříjemným a především hodně bolestným tlakem v sobě. Andrewův úd byl opravdu velký, jak říkal.

„Ah, bolí to, sakra, bolí to, ty idiote!“ vyhrknul dotčeně a v dlaních sevřel pevně peřinu. Slyšel pobavené odfrknutí a Andrewovy dlaně jej pevně podepřely kolem pasu. Vyhrkly mu pod tím pocitem až slzy, ale poslušně držel. Koneckonců si moc dobře uvědomoval, že jej k tomu vyhecoval, a kdyby se pokoušel utéct, jistě by mohl dostat i nějakou ránu do obličeje.

„Pojeď, no tak, kotě, je to skvělý!“ zamručel spokojeně Andrew a začal si jej tvrdě přirážet na svůj penis. Bill sípal a poklesával v rukou. Snažil se nemyslet na tolik bolesti a pokoušel se vnímat tu slast. Zaklonil hlavu a z pootevřených úst se mu dral jeden sten za druhým.

„To je ono, hodný…“ pousmál se muž a plácnul jej lehce po zadku, Bill zakníkal a sám se narazil bolestně na jeho úd. Vnímal, jak v něm jezdí rychlostí, jak plení jeho tělo. Přimhouřil oči a sledoval omámeně zeď naproti sobě. V mysli se mu vybavil Tom. Arogantní blbeček, co Billa jen uváděl do rozpaků, co díky němu probrečel za poslední dny noci. Tolik si přál, aby ten rasta věděl, co teď dělá, jak si teď užívá, že nevisí pouze na Tomovi. Nebo alespoň v tuhle chvíli si to nepřipouštěl.

„Sráči!“ křiknul naštvaně, vzrušeně a obrázek Toma se mu zase před očima rozplynul. Nevydržel nápor Andrewových nárazů a obličejem dopadl přímo do polštáře. Zakňučel a začal pánví kroužit proti milenci.

Slabě vykřikl, když narazil na jeho prostatu. Vydechnul a prohýbal se až zoufale v zádech, snažil se ho dostat hlouběji do svého těla, bolest už ustoupila, nahrazovala ji vlna rozkoše a uspokojení.

„Dělej, trefil ses!“ pobídnul Andrewa, který vydechnul, zrychlil a zrazantněl své přírazy. Pelest postele začala až mlátit o zeď, jak se oba chlapci rozvášnili. Bill zajel jednou rukou do svého klína, obtočil kolem sebe pevně dlaň a začal ve stejném tempu kmitat rukou. Cítil, že už má blízko orgasmu, že je to otázka pár vteřin. Zavrčel a ve stejnou chvíli, kdy si smáčel ruku spermatem, vnímal Andrewa, který sebou škubnul, zastavil se a hlasitě sténal, když plnil jeho tělo. Došli k orgasmu společně.
Unaveně dopadl vedle Billa a snažil se dostat svůj dech na normální tempo. Bill zaskučel do polštáře a unaveně pohlídnul na muže vedle sebe. Spokojeně se usmál a na chvíli zavřel oči.
O.o
Po takové půlhodině, kdy se oba vzpamatovali, opláchli a oblíkli, sešli společně dolů ke svému místu, kde opět seděla Lily s druhým přítelem. Jakmile dívka zmerčila Billa, vyběhla za ním a skočila mu kolem krku. Andrew protočil očima a odešel si sednout ke svému kamarádovi.
„Kdepak jste byli, hm?“ zašvitořila pobaveně Lily a odtáhla Billa k baru, kde objednala dva menší panáky. Opřela se o bar a zvědavě zvedla obočí, culila se u toho.
„Uhm, jen nahoře… v pokoji…“ pokrčil Bill rameny, kouknul na Lily a zasmál se. „Okey, domysli si to sama…“

„Byl dobrej alespoň?“

„Ušel…“ odbyl ji Bill jedním slovem. Ale upřímně byl z toho rozrušený ještě teď, svůj první sex si od začátku představoval jinak, ne tolik dravě. Lily se pobaveně ušklíbla, vrazila mu do ruky panáka a po přiťuknutí to oba do sebe hodili na jeden nádech.

„Je tu ještě jedna věc…“ pronesla Lily vážně a Bill pozvedl obočí. „Sháněl se po tobě Tom… prý se ti nemohl dovolat, tak volal na můj mobil.“ Bill vykulil oči a pootevřel pusu.
„C-co mi chtěl?!“ zakoktal se překvapeně a posadil se na barovou židli.
„To nevím, prý chtěl s tebou prostě mluvit, popovídat si, zněl starostlivě…“ pokrčila Lily rameny a dál už se tím nezabývala. Bill nevěřícně hleděl před sebe. Večer mu musí zavolat, zjistit, co potřeboval…
autor: PeTiŠka
betaread: Janule

7 thoughts on “Black swan – Černá labuť 9.

  1. HMMM moc supet tuhle povídku miluju jen tak dál další díleček prosím :-)))) A ten sex .. woooow .. moc pěkně napsaný 😉

  2. Teda to bych nevěřila, že by to Bill udělal, ale myslím si, že toho bude litovat, no uvidíme

  3. Neříkám, že ten sex nebyl skvělý, ale celkově z toho nadšená nejsem, Bill mě hrozně zklamal…i když je možné, že za jeho chování může ta droga, co mu Lily dala.
    To jsem teda zvědavá, jak zítra bude tančit, po téhle jízdě…

  4. Tento príbeh ma prekvapuje čím ďalej tím viac :D… ten Bill je fakt kretén :D… ten sex bol síce skvele napísaný ale to Billa aj tak neospravedlňuje :D… nečakala by som že by sa nechal takto ľahko ošukať… som zvedavá či z toho bude mať výčitky alebo tak :D… mňa v minulej časti ten Bill strašne naštval tím že bol taký blbý a zobral si tú drogu… teraz urobil tiež kravinu ale toto ma už tak nesere :D… som strašne zvedavá čo ten Tom chcel… a taktiež ma zaujíma ako bude Bill zajtra tancovať :D… no určite to bude zaujímavé :D… milujem tento príbeh 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics