Vrah 12.

autor: Rose

Teď už se vážně dočkáte. 😀 Jenom pro upřesnění, přibližné datum děje je 10. 8. 2007.

Tom se vzrušeně pustil do čtení, ale ještě předtím prohrabal celou krabici a hledal dopisy ze stejné adresy. Nakonec našel ještě dva další.

Dopis 1.

Drahý Bille,
pokud si tenhle dopis čteš, uděláš mě tím nejšťastnějším člověkem na Zemi. Jo, asi si říkáš, že jsem naivní. No, možná že jsem, ale to mi vůbec nevadí. Víš, když jsem tě uviděl poprvé v „Durch den Monsun“, byl jsi ještě malý, dětský, ale já už tehdy věděl, že vyrosteš v někoho nádherného. A vidíš? Měl jsem pravdu. Teď je ti sedmnáct a jsi to nejkrásnější stvoření, které kdy existovalo. Žiju jen pro tebe, má lásko. Kdybys chtěl, udělal bych tě tím nejšťastnějším člověkem.
S láskou,
Dicky

Odesláno dne 21. 3. 2007



***

„Tak nádherný, tak dokonalý,“ šeptal Dicky do Billova ucha a prsty si razil cestu do jeho těla. Bill měl pevně semknutá víčka, zpod nichž občas unikla slza bolesti, ale neřekl ani slovo. Rty si kousal div, že ne do krve, jen aby mu neunikl sebemenší zvuk. Jeho boxerky se válely na zemi a blonďák se začal sám svlékat. Odhalil Billovi své vypracované, téměř neopálené břicho a pevnou hruď.

„Podívej se,“ pobídl Billa, ale ten nadále měl oči pevně zavřené. A tak na černovláskově tváři přistála tak velká facka, až se neudržel a bolestně vykřikl.

„No tak, miláčku, otevři oči,“ přejel jemně po jeho levé bradavce, a když Bill i tak odmítal, pevně ji stiskl.

„Ssss…“ zasyčel Bill, jak se stále snažil potlačovat veškeré projevy bolesti. Dicky mu bradavku začal jemně líbat a olizovat.

***

Dopis 2.

Můj milovaný Bille,

byl jsem na koncertě tvé kapely a nemohl jsem z tebe spustit oči. Párkrát ses na mě podíval, jsem si jist, že víš, kdo jsem. Tak mi prosím odepiš. Ničí mě, když musím stále být bez tebe. No tak si to už uvědom. Jsme pro sebe stvořeni. Budu tě zahrnovat láskou.
Moc tě miluju,
Dicky

Odesláno dne 14. 5. 2007

***

„Ne!“ vykřikl Bill, ale bylo pozdě. Dickyho penis už byl hluboko v jeho těle.

„Konečně jsme spojeni,“ šeptl blonďák a políbil ho. Bill ho silně kousl do rtu, ale docílil jen toho, že se v něm Dicky začal rychle pohybovat.

„Ty víš, že to je dokonalé. Že to tak má být,“ pohladil Billa po jeho vlastním mužství a s rukou pohyboval ve stejném rytmu jako přirážel. Černovlásek už neskrýval svoje slzy. Alespoň mu zamlžily zrak tak, že viděl jen rozmazané šmouhy. Ostrá bolest se rozlévala celým jeho tělem a s každým přírazem to bylo horší a horší. Tak bolestivé. Tak nesnesitelná. Připadal si, jako by měl každou vteřinou vypustit duši. A v tuto chvíli si vlastně nepřál nic jiného.

***

Dopis 3.

Bille,

na autogramiádě ses na mě ani nepodíval, jen ses podepsal. To si mě nepamatuješ? Co se to děje? Proč nereaguješ na mé dopisy? Myslíš si, že pro tebe nejsem dost dobrý? Že fanynky jsou lepší? Dokážu ti, že já jsem pro tebe ten pravý. Věř mi, už brzy o mně uslyšíš a pak budeme navždy jen a jen spolu.
Těším se na naše shledání,
Dicky

Odesláno dne 29. 6. 2007

Tomovi začalo vše docházet. Ano. Tak proto se to děje. Asi tři týdny po tomhle dopisu začaly vraždy. To na sebe Dicky chtěl jen upozornit a chtěl dokázat, že je silnější a lepší než naše fanynky. Čekal, až o něm Bill bude stoprocentně vědět. A pak ho unesl.

***

„Oh, Bille, jsi tak úzký,“ zasténal Dicky a o pár vteřin později Billa naplnil svým spermatem. Opřel své tělo o to jeho a vydýchával dozvuky orgasmu.

„Už to konečně chápeš? Takhle je to správné. Teď tě tady nechám, abys mohl přemýšlet, jakou chybu jsi udělal, že ses mi vzpíral. Chci, abys to pochopil. Když to zvládneš, další sex si užiješ mnohem víc. Ah, málem bych zapomněl, tohle byla jen první část trestu, ta příjemnější.“ Bill raději nechtěl přemýšlet nad jeho slovy.

Dicky se oblékl a z protější stěny sundal krátký bičík. Došel zpět k Billovi a šlehl ho přes stehna. Pak následovala ještě ostřejší rána přes bříško a pak hrudník.

Bill neskrýval svou bolest. Jeho tělo bylo po tom všem vážně citlivé a nenapomáhala tomu ani krev, která pomalu tekla z jeho vstupu do těla, a kapala na chladnou zem. Křičel, horké slzy mu stékaly po tvářích a vzlyky otřásaly celým jeho tělem. To utrpení bylo nesnesitelné. A fyzická bolest byla jen jeho malou částí.

Tak, doufám, že všem sadistkám jsem udělala radost. 😀

Rose

autor: Rose

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Vrah 12.

  1. mmmmmmmmm bičík…tak to jo..:D…Si piš,že udělala :D!!!! xD
    Ten Dicky je blb….to si jako myslí,že zrovna jemu by se poštěstilo a Bill si přečetl jeho dopisy? Vždyť jim jich chodí tolik,že není možné všechno otevírat. Idiot´ten Dicky! Kvůli jeho posedlostí přišlo o život několik Aliens…to je naprosto šílené!!!!! Billa prostě nemůže mít pro sebe. Je to fakt psychopat!!!

  2. urobila si mi radosť, a obrovskú! xD úúúžasný diel, koniec som si fakt užila xD ale súhlasím s Beepinkou, ten Dicky je fakt psychopat O_o dúfam že sa niekto taký nenájde.. teším sa na ďalší diel 🙂

  3. urobila si mi skutočne velkú radosť…dokonalý dielik!!!…som zvedava ako to bude pokračovať..či bude Dicky stále takýto…mne by to vôbec nevadilo :DD

  4. ale já nejsem sadistka!!! A prosím tě ať už to Tom nějak zatrhne… Však tohle je strašný!!! Ale tak honem piš dál ať se to zlepší… 😉

  5. no tak sex sem čekala ale bičík?? opravdu ?? 😀 😀 no nevadí doufám, že Tom ho brzo najde 🙂 ten Dicky je opravdu dost velký magor 😀 sem zvědavá na další díl 🙂 😀

  6. tvl. děláš si prdel chudáček billík ale jinak bezva povídka ..mrtě by bylo o hodně sadidtičtější kdyby ho pri sexu nutil zpívat chichi…:d doufám že Dicky dostane do huby od toma…

  7. Tak to nemám ráda ,tohle přímo nesnáším :/ ,ale nevadí , Snad se to obrátí a bude to lepší , Protože tohle číct , to není pro mě :/ 🙁 .. Snad tomu nějak Tom zabrání .. :/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics